小方糖🍬Amile (@amile77)

兩天記四首舞,不只腦子有點滿,脖子甩的快炸掉💆🏻來找救兵舒壓一下,按摩師依舊讓人舒服的嫑嫑的👏🏻👏🏻👏🏻安和店的裝潢很有泰式的味道💕好喜歡 #spa #masagge #bodymassage
#relax #tai #oilmassage #villalike

評比:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️五顆星

HOUSE OF TOFI Spa & Salon (@houseoftofi_spa)

yeee... mba @dianichaaaa89 is come back..... Akhirnya ketemu juga sama Tamu Cantik.... 😍😍😍 RESERVASI :
☎️ : 082219223966
IG : houseoftofi_spa
line : houseoftofi
www.houseoftofi.com #spa #salon #promosalonbandung #spabandung #salonbandung #kecantikan #pijat #reflexology #lulur #bodymassage #totokwajah #totokaura #makeup #makeupartist #bodyscrub #spawanita #spawanitabandung #mua #muabandung

Sha Mori (@sha_mori)

customer selepas massage mesti request nak buat facial treatment pulak.
sebelum datang cakap nak massage je.
lepas massage nak tambah package lain pulak.
**
**
__________
SEBABBB
-----------------
🔈shamori spa servis memang terbaikkk 👍👍👍 🔈bila dah terbaring kat katil spa shamori, memang best la. nikmat oiii. tau dak nikmat??? 😆 🔈sampai tertdo pun ada . punya la bestttt

SIAPA YANG BELUM CUBA SEMESTINYA RUGI !!!
YANG DAH CUBA PASTI DATANG LAGI

__________
SEBABBB
-----------------
📣 Harga memang berbaloi-baloi dan berpatutan
📣 Servis tip top
📣 Dijamin puas hati °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
SHAMORISPA

Menyediakan servis :
✔️facial treatments
✔️body treatments ( body massage, body scrub/lulur )
✔️sauna FIR / infrared sauna

Fb : Sha Mori
Ig : sha_mori
Page : Shamori Spa

untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi :
call-whatsapp ➡️booking masa dan tarikh
☎️019-2996931 (sha) http://wasap.my/60192996931
☎️019-2996931 (sha) http://wasap.my/60192996931
☎️019-2996931 (sha) http://wasap.my/60192996931

Location : Ampang

#shamorispa #spa #facial #facialtreatments #bodyscrub #bodymassage #bodybleaching #sauna #saunafir #infraredsauna #spaampang #facialampang

Sha Mori (@sha_mori)

TIPS NAK CANTIK GUNA BAHAN KAT RUMAH JA
-----------------------------------------------------------------------------------
Lepas buat jus carrot, hampas carrot tu jangan la buang. Hampa ambik buat mask kat muka. Banyak khasiatnya carrot ni. Nak sedap lagi letakkan hampas tu di dalam peti sejuk sebelum letak kat muka. Bila dah sejuk, letak la kat muka. Besst yakmat oiiii.....
°°
°°
Letak la sampai dia kering kat muka hampa. Pastu bilas la. Rasailah hasilnya selepas muka dibilas dengan air bersih.
Kulit sangat lembut, licin, liang pori tertutup, parut jerawat pudar, jerawat kecut serta merta.
Kulit muka jadi tegang dan flawless gituuu.
°°
°°
TIPS
::: nak bagi hampas tu lekat kat muka macam kat muka shamori tu.... sebelum hampa letak hampas carrot tu, letak dulu putih telur diseluruh muka. jadikan dia gam gituuu. lagi pun putih telur ni menegangkan kulit muka jugak. ::: yang penting RAJIN, jaga kebersihan diri luar dalam atas bawah u olz...🌸 ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
Fb : Sha Mori
Ig : sha_mori
Page : Shamori Spa

untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi :
call-whatsapp➡️booking masa dan tarikh :
☎️019-2996931 (sha) http://wasap.my/60192996931
☎️019-2996931 (sha) http://wasap.my/60192996931
☎️019-2996931 (sha) http://wasap.my/60192996931

Location : Ampang

#shamorispa #spa #facial #facialtreatments #bodyscrub #bodymassage #bodybleaching #sauna #saunafir #infraredsauna #spaampang #facialampang

Chichi_RogersLingkar (@chichi_rogers)

HAIR SPA adalah perawatan rambut yang memadukan perawatan creambath dengan aromaterapy yang bermanfaat untuk memberikan kelembutan,menjaga kilauan rambut dan memberikan nutrisi atau vitamin dengan aroma khusus yang di formulasikan untuk memberikan dan menunjang proses revitalitas.

Beberapa langkah treatment HAIR SPA di antaranya :

1. Cuci rambut
2. Aplikasi
3. Proses pemijatan di kepala
4. Pemijatan di punggung dan tangan
5. Ozone

For more info and reservation contact us at 0227319199/0227319154
Jl.pelajar pejuang 45 no 76 bandung (sebrang hotel horison)
@rogerssalon #Rogerslingkar #rogerslingkar #hairspa #hairtreatment #hairmask #creambath #spa #bodyspa #massage #bodymassage #bodytreatment #salon #beautycare #shiatsu #scrub #bodyscrub #boreh #spahappines #spajasmine #spaboreh #sparatu #spacoklat #spastrawberry #spaharmoni #sparilexasi #spahappines #Relaxation #rilex #Bandung #bandungjuara #likeforlike

TOUCH DAY SPA (@touch_day_spa)

У нас в гостях побывала бьюти-эксперт @elena_zhovnir и попробовала на себе новую спа процедуру - Pepper Aroma Therapy - обёртывание с белой глиной и эфирным маслом перца 🌶️

Приглашаем и Вас попробовать новую процедуру 🙌🏻 Записывайтесь по 📞 - 044 359 0 459, 068 111 49 11

С заботой о Вас,
Ваш TOUCH Day Spa 💚

Our Spa visiting beauty expert @elena_zhovnir and tried a new spa procedure - Pepper Aroma Therapy - wrap with white clay and essential oil of pepper 🌶️

We invite you to try a new procedure! 📞 044 359 0 459, 068 111 49 11

#touchdayspa #spa #spatreatment #beauty #wellness #gerards #pepperaromatherapy #aromatherapy #skincare #spakiev
#touchspakiev #health #body #bodycare #healthcare #healthylifestyle #naturalbeauty #beautylifestyle #massage #massagekiev #bodymassage #luxuryspa #dayspa #bodytreatments #beautytreatment #healthandwellness #relax #newtreatment

Nurugel Indonesia (@nurugel.indonesia)

Bagi yang suka “jajan” diluar dibeli yuk nuru gel agar badan tidak lengket sehabis dipijit kesayangan. Kunjungi toko kami di www.tokopedia.com/nurugel-id

Umandaru Salon & Day Spa (@umandaruspa)

Love what you have and you'll have everything you need
.
.
Rasakan pengalaman 'me -time' terbaikmu hanya di UMANDARU SPA
.
.
Dengan terapis yang sudah berpengalaman, ditambah dengan suasana Spa yang menyenangkan (private room & ladies only), juga Harga Treatment yang sangat menarik.
.
.
Ayo ke UMANDARU SPA, dan pilih perawatan favoritmu..
.
.
#Umandaruhealthinfo #facialtreatment #fullbodyspa #spatradisional #ultimatemetimeexperience #metime #spatime #nailspabintaro #footspa #luluran #totokwajah #facialaccupressure #relax #bodymassage #spakhususwanita #bodyscrub #umandaruspa #umandaru #umandarusalondayspa #infobintaro #bintarospa #bintarojaya #salonwanitabintarojaya

Umandaru Salon & Day Spa (@umandaruspa)

Love what you have and you'll have everything you need
.
.
Rasakan pengalaman 'me -time' terbaikmu hanya di UMANDARU SPA
.
.
Dengan terapis yang sudah berpengalaman, ditambah dengan suasana Spa yang menyenangkan (private room & ladies only), juga Harga Treatment yang sangat menarik.
.
.
Ayo ke UMANDARU SPA, dan pilih perawatan favoritmu..
.
.
#Umandaruhealthinfo #facialtreatment #fullbodyspa #spatradisional #ultimatemetimeexperience #metime #spatime #nailspabintaro #footspa #luluran #totokwajah #facialaccupressure #relax #bodymassage #spakhususwanita #bodyscrub #umandaruspa #umandaru #umandarusalondayspa #infobintaro #bintarospa #bintarojaya #salonwanitabintarojaya

Umandaru Salon & Day Spa (@umandaruspa)

Love what you have and you'll have everything you need
.
.
Rasakan pengalaman 'me -time' terbaikmu hanya di UMANDARU SPA
.
.
Dengan terapis yang sudah berpengalaman, ditambah dengan suasana Spa yang menyenangkan (private room & ladies only), juga Harga Treatment yang sangat menarik.
.
.
Ayo ke UMANDARU SPA, dan pilih perawatan favoritmu..
.
.
#Umandaruhealthinfo #facialtreatment #fullbodyspa #spatradisional #ultimatemetimeexperience #metime #spatime #nailspabintaro #footspa #luluran #totokwajah #facialaccupressure #relax #bodymassage #spakhususwanita #bodyscrub #umandaruspa #umandaru #umandarusalondayspa #infobintaro #bintarospa #bintarojaya #salonwanitabintarojaya

DAY SPA DESA PANDAN (@healbeauty)

Member day bakal tibaaaaa
Hanya Vip Member jee yang selalunya tau tentang Member Day ni 💃💃
.
Ada yang xtau lagi apa itu Member Day kan? Member Day ni weolls khaskan untuk yang bawa kawan,family,gf/bf
Meh hakak nak bagitau uolls kenapa kena datang untuk member day🌸🌸
.
Yang ada VIP CARD dan bawa kawan2 terutama tiap Jumaat-Ahad akan dapat banyak tawaran istimewa! 💅💅
.
Antaranya👇👇👇
💃 Free scrub kaki
💃 Free sauna
💃 Free face healing
💃 Free totok wajah
.
Macam mana nak dapatkan semua ni free?? Senang je,any treatment RM100 ke atas dapat semua ni dengan PERCUMA saja 😱😱 Best kan??😏😏
.
Kalau kawan awak2 semua buat VIP CARD,uolls akan dapat VOUCHER RM50 👏👏..Perghhh dahla dapat banyak free,dapat voucher pulak tu😍😍
.
Spa kami berada di
🌸 No 30-02 Jalan 1/76C Desa Pandan 55100 KL
☎️ +603-92015010
☎️ +6018-3853059
☎️ +6011-11365177
#manday #promo #spadesapandan #whitening #injection #desapandan #totokwajah #silvana #vshape #bodymassage #footscrub #bazarpaknil #sayajual #memberday #jomcantik #jomputih #redvelvetdrama #healbeauty #spadesapandan #jomdatang #letscantik #dramasangat #memberday #vipmember #weloveourmember
More...