Diaan Apriliana 🐇🌈💕 (@diaanacil)

a holy grail book for those who don't or know anything about beauty and healthy life style. cukup dengan dua puluh lima ribu saja kamu udah bisa banyak belajar dari buku ini, sama sekali ngga ngebosenin dan bener bener berfaedah 👌 banyak tips dan trik untuk merawat kulit dan satu hal yang bikin aku excited karena ada list untuk expired beauty product dan juga step step skincare routine yang seharusnya gimana, really helpful banget thankyou @femaledailynetwork 💕💋 .
.

You guys should grab this one! #FemaleDaily #BookOfBeauty #BeautyHacks #BeautyTips #BeautyLifestyle

(@nafisalfisalma)

Got the @femaledailynetwork Book of Beauty Vol. 1. Love it so much! Isinya basic infos about skincare & makeup. Bagus banget buat jadi panduan newbie beauty enthusiast. Can't wait for the Vol. 2! Adain yaaaaa hehe. And I'm hoping for a better type of book later.
________________________________

#vsco #vscocam #snapseed #flatlays #minimalism #beautyflatlay #flatlaytoday #femaledailynetwork #bookofbeauty #beautyenthusiast #beautyblogger #bblogger #makeupflatlay #motd #fdbeauty

Nura Medina (@indahdwirezeki)

9/365
.
.
.
.
Siapa yg sering diracunin sama beauty blogger? Atau sering beli makeup karna ikut2an biar dibilang hitzz. Atau yang beli makeup tanpa tau ingredients dan jenis kulit kamu??. Belajar dulu sama @femaledailynetwork baru deh kamu bisa dibilang beauty and the beast *hahaha (ngaco). Ya kamu bisa belajar dari buku kecil ini untuk awal kulit sehatmu dan banyak hal tentang kecantikan.
#bookofbeauty #femaledaily #1001skincarewithaffiassegaf #teamskincare #teamlipstik

eleven (@eleven.se)

Bästa sommarläsningen - Pixis Book of Beauty! Massor av färger för att markera ögonbrynen. Bild från @tainacharming ✨👌

Female Daily Network (@femaledailynetwork)

Siapa yang udah punya buku ini ayoo ngacung 🙋🏻 Apa aja nih kesan-kesannya setelah baca buku ini? 😄

Buat yang belum punya, Female Daily Book of Beauty ini berguna banget lho untuk yang masih pemula di dunia makeup & skincare. Yuk, order sekarang melalui official LINE account Female Daily yaitu @femaledaily (Mon-Fri 09.00-17.00) atau order melalui e-mail di shop@femaledaily.com.

Hanya dengan membeli seharga Rp 25.000, kamu bisa mendapatkan berbagai tips skincare dan makeup, rekomendasi produk, dan banyak aktivitas yang seru-seru di dalamnya! 💖 #fdbeauty #BookofBeauty

nyainyai (@cinta.syawal)

Yeaayyy..buku "Book of Beauty" dari @femaledailynetwork udah dateng kemaren. Baru liat selintas"sii tapii pas bgt buat yg baru mulai make up atau mulai batu pake skincare #bookofbeauty #femaledailynetwork #skincare #makeup #skincarepemula #makeuppemula

Adinda Rifany (@adindaarras)

Vol. 01
can't wait for another vol. of FEMALEDAILY Book of Beauty! .
.
.

#femaledaily #bookofbeauty #beauty #flatlay #work #life #love #dailylife

Clare Trimming (@beauxbooks)

A triple dose of Books of Beauty. The only time you'll ever see these together (probably)!
3. 'The Book of Beauty', Cecil Beaton, 1930.
A deluxe copy of Cecil Beaton's first book. Limited to 110 copies, signed by Beaton.
Available at the #olympiabookfair and on our website.
#rarebooks #bookofbeauty #cecilbeaton #signedcopy #photography #photobook #bookstagram #deluxe #limitededition

Clare Trimming (@beauxbooks)

A triple dose of Books of Beauty. The only time you'll ever see these together (probably)!
2. 'The Book of Beauty', Cecil Beaton, 1930.
Beaton's first book.
Available at the #olympiabookfair and on our website.
#rarebooks #bookofbeauty #cecilbeaton #photography #photobook #bookstagram

Clare Trimming (@beauxbooks)

A triple dose of Books of Beauty. The only time you'll ever see these together (probably)!
1. 'A Book of Beauty', Hugh Cecil, 1926.
A precursor to Beaton's 'The Book of Beauty' of 1930.
Available at the #olympiabookfair and on our website.
#rarebooks #hughcecil #bookofbeauty #cecilbeaton #delavigne #photography #photobook #bookstagram

Terence Pepper (@terencepepper)

#CecilBeaton #BookOfBeauty seen last night at Olympia Antiquarian Book Fair on stand for Beaux Books His first book see caption for more details priced at £850 @beauxbooks Good to meet Clare Trimming for first time and see selection of fine items relating to Beaton Rex Whistler Hugh Cecil etc Nice suprise to see #FreeAdmission
More...