(@instajkrreviews)

Ipsy Offer: Pixi by Petra
Book of Beauty: Contour Creator
~
This is an amazing palette!
• Silky smooth micro-milled powder
• So pigmented and blendable!
• 6 beautiful shades 😍 Highlight, contour, everything you need in one palette book!
@pixibeauty @top.notchreviews #pixibeauty #contour #bookofbeauty #contourcreator #contourpalette #palette #milled #powder #velvetyfinish #6facecontours #shape #shade #micromilled #blend #sculpt #emphasize #highlighter #bronzer #temples #brightening #browbone #cupidsbow #innereyes #swatches #swatch #swatched #makeup #face #pixi #ipsyoffer

Lauren Lail (@lalalail82)

@pixibeauty #bookofbeauty Contour Creator💚 Perfect shades for my fair skin tone! It's hard to find a contour palette that I can actually use all the shades! ~~••~~◇~~••~~◇~~••~~◇~~••~~◇~~••~~◇~~••~~◇~~••~~◇~~••~~◇~~••~~◇~~••~~◇~~••~~◇~~••~~◇~~••
#lalalail82 #makeup #slave2beauty #makeupmafia #followformakeup #wakeupandmakeup #makeuplover #makeupjunkie #makeuphaul #sephora #ultabeauty #beauty #beautyaccount #instamakeup #makeupfamily #igmakeup #makeupaccount #makeupaddiction #makeupaddict #makeupfreak #makeupcollection #palettecollection #makeupobsessed #makeupobsession #pixibypetra #contouring

Lauren Lail (@lalalail82)

I have been so sick for the past few days! I'm about tiered of being sick! I have been binge watching #theoriginals for the past 2 & half days! Here are a few things I ordered before I started feeling like complete 💩! I was able to snatch the @anastasiabeverlyhills Blush Kit in #radiant on sale from @ultabeauty before it sold out! Thank you for that @beautybudgetcollection 😉 I saw your post or story & went straight to #ultabeauty website! I couldn't say no to the @pixibeauty #bookofbeauty contour creator that @ipsy had for a daily offer! ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
#lalalail82 #makeup #slave2beauty #makeupmafia #followformakeup #wakeupandmakeup #makeuplover #makeupjunkie #makeuphaul #sephora #ultabeauty #beauty #beautyaccount #instamakeup #makeupfamily #igmakeup #makeupaccount #makeupaddiction #makeupaddict #makeupfreak #makeupcollection #palettecollection #makeupobsessed #makeupobsession #pixibypetra #anastasiabeverlyhills

AmberM (@makeupwithamberm)

#earlychristmaspresent my bestie is the best we exchanged gifts this yr an this is what she got me. So my gurl Buffy got me the #colourpopithinkiloveyou ,the #juviasplacezulupalette ,the #pixibeautybypetra #bookofbeauty ,and the #pixibeauty #fairydustfavorites #matteclassics love my girl to death an I’m so thankful for all she got me. Plus extremely excited to play with these palettes

Catriona Johnstone (@scottish_cat_makeup)

Enjoying this image hanging in the ladies toilets at work today #studiodecor #setlife #bookofbeauty #makeupartist #film

kuzbari (@kuzbarizentrum)

Eine schöne Geschenkidee für Freunde oder für sich selbst🎄 Das Buch “Unters Messer oder auf die Couch?“ von Dr. Rafic Kuzbari. Im Buchhandel oder direkt bei uns im Kuzbari Zentrum ✨

#kuzbarizentrum #kuzbari #untersmesser #geschenkidee #bookofbeauty #schön #beautifulchristmas #antigaging #plasticsurgery #aestheticclinic #körperformung #bodycontouring #coolsculpting #miradry #laser #exfoliating #vienna #wien #austrianbeauty

Female Daily Network (@femaledailynetwork)

Siapa aja yang udah punya Female Daily Book of Beauty di sini? 🙋🏻 Share yuk, artikel yang mana sih yang jadi favorit kamu di buku ini? Buat yang belum beli, langsung order sekarang ya ke email shop@femaledaily.com atau LINE @femaledaily (Mon-Fri 9am-5pm) mumpung persediaan masih ada! Kapan lagi bisa dapet semua tips beauty hanya dengan Rp 25.000? 😃✨ #BookofBeauty #FDBookofBeauty

Female Daily Network (@femaledailynetwork)

Mau tahu panduan makeup untuk pemula? Atau pengen tahu fungsi dari kandungan-kandungan yang ada di skincare? Semua itu beserta tips-tips beauty lainnya bisa kamu dapetin di Female Daily Book of Beauty! Nggak cuma itu, banyak banget rekomendasi produk dan info-info bermanfaat seputar kecantikan yang bisa kamu dapetin di buku ini. Yuk langsung order sekarang ke email shop@femaledaily.com atau LINE @femaledaily (Mon-Fri 9am-5pm). Harganya cuma Rp 25.000 lho #BookofBeauty #FDBookofBeauty

Female Daily Network (@femaledailynetwork)

Siapa yang masih belum punya Female Daily Book of Beauty di sini? 🙋🏻 Mumpung masih awal bulan, yuk langsung order sekarang ke email shop@femaledaily.com atau LINE @femaledaily (Mon-Fri 9am-5pm). Buku ini bisa banget jadi panduan buat kamu yang masih baru mulai belajar tentang skincare dan makeup. Tapi juga nggak kalah bermanfaat buat kamu yang sudah lebih advance. Kamu bisa dapetin tips, rekomendasi produk, sampai games seru di dalamnya! Harganya cuma Rp 25.000 lho. Tunggu apa lagi? 😃 #BookofBeauty #FDBookofBeauty

FailingMoon (@failingmoon)

Pixi - Book of Beauty
.
.
.

This was my first purchase from their makeup line and I am not disappointed. Pigments are lovely and easy to work with. The first two lighter shades don't really show up in me but sometimes I only need a very subtle highlighter so I still get to use them. Have a good evening! 💛🌛
.
.
. .
.
#igbeauty #beautyblogger #instaphoto #linerart #makeupstuff  #makeupofinstagram #makeupisfun #pixi #highlighter #bronzer #contour #bookofbeauty #beautyaccount
More...