Gelique (@geliqueonline)

More sequince... Perfect bridesmaids dress - the Annabell
#bridesmaidsdresses #sequince #rosegold

Ron Ramiro (@maisonramiro)

#DangerousWomanCollection Look 4 on @alexandratcamus
One Shoulder Miniskirt Dress in Black Dutchess Satin + Black Tulle Overlay

Styled by: Yen Salamoding
Photo by: Team Panda Roderick Tan
Photography
In Partnership with: Gorgeous Magazine
Philippines

For custom orders and inquiries:
📱09219464330
💻maisonramiro@yahoo.com
IG: @maisonramiro

Ron Ramiro (@maisonramiro)

#DangerousWoman Look 4 on @alexandratcamus
One Shoulder Miniskirt Dress in Black Dutchess Satin + Black Tulle Overlay

Styled by: Yen Salamoding
Photo by: Team Panda Roderick Tan
Photography
In Partnership with: Gorgeous Magazine
Philippines

For custom orders and inquiries:
📱09219464330
💻maisonramiro@yahoo.com
IG: @maisonramiro

FESYEN MUSLIMAH & TRENDY (@biela_shoppe)

🌸DAISY PEPLUM🌸
.
.
☑️ Bf n wudhu friendly
☑️ Menggunakan kain yg sangat banyak utk hasilkan effect kembang setaman tu
☑️ Potongan kain yg mana tidak ketat dan loose
☑️ Material up to date embriodery organza utk layer pertama
☑️ Material como crepe sesangat selesa utk layer kedua
___
Harga😳😳
.
RM149 (exc postage)

Harga asal : Rm179 (exc postage)
.
Omaigodd jimat banyak gila fuhhh 🎉🎉
Tawaran ini bila2 masa je akan ditutup tau. So,, cecepat la whatsapp kak biela k.. Klik je link dekat bio tu. Sonang.. 😉😉
___
Tak sabar nak grab kak biela
Ok
Ok
Whatsapp 0135044231
Whatsapp 0135044231
Atau klik link kat bio atas tu.
___
Psst gaiss design ni sekali sahaja pengeluaran dan tiada restok gaiss🙈🙊
.
.
#wbhagent #peplumlonggar #peplumlabuh #loosepeplum #peplum #wardarayabarulahsempurna #wardatulbaydharaya2017 #bridesmaidmuslimah #bridesmaidsdresses #bajumuslimah #bajukurung #muslimahattire #muslimahfashion #patuhsyariah #syariahcompliance

FESYEN MUSLIMAH & TRENDY (@biela_shoppe)

🌸DAISY PEPLUM🌸
.
.
☑️ Bf n wudhu friendly
☑️ Menggunakan kain yg sangat banyak utk hasilkan effect kembang setaman tu
☑️ Potongan kain yg mana tidak ketat dan loose
☑️ Material up to date embriodery organza utk layer pertama
☑️ Material como crepe sesangat selesa utk layer kedua
___
Harga😳😳
.
RM149 (exc postage)

Harga asal : Rm179 (exc postage)
.
Omaigodd jimat banyak gila fuhhh 🎉🎉
Tawaran ini bila2 masa je akan ditutup tau. So,, cecepat la whatsapp kak biela k.. Klik je link dekat bio tu. Sonang.. 😉😉
___
Tak sabar nak grab kak biela
Ok
Ok
Whatsapp 0135044231
Whatsapp 0135044231
Atau klik link kat bio atas tu.
___
Psst gaiss design ni sekali sahaja pengeluaran dan tiada restok gaiss🙈🙊
.
.
#wbhagent #peplumlonggar #peplumlabuh #loosepeplum #peplum #wardarayabarulahsempurna #wardatulbaydharaya2017 #bridesmaidmuslimah #bridesmaidsdresses #bajumuslimah #bajukurung #muslimahattire #muslimahfashion #patuhsyariah #syariahcompliance

FESYEN MUSLIMAH & TRENDY (@biela_shoppe)

🌸DAISY PEPLUM🌸
.
.
☑️ Bf n wudhu friendly
☑️ Menggunakan kain yg sangat banyak utk hasilkan effect kembang setaman tu
☑️ Potongan kain yg mana tidak ketat dan loose
☑️ Material up to date embriodery organza utk layer pertama
☑️ Material como crepe sesangat selesa utk layer kedua
___
Harga😳😳
.
RM149 (exc postage)

Harga asal : Rm179 (exc postage)
.
Omaigodd jimat banyak gila fuhhh 🎉🎉
Tawaran ini bila2 masa je akan ditutup tau. So,, cecepat la whatsapp kak biela k.. Klik je link dekat bio tu. Sonang.. 😉😉
___
Tak sabar nak grab kak biela
Ok
Ok
Whatsapp 0135044231
Whatsapp 0135044231
Atau klik link kat bio atas tu.
___
Psst gaiss design ni sekali sahaja pengeluaran dan tiada restok gaiss🙈🙊
.
.
#wbhagent #peplumlonggar #peplumlabuh #loosepeplum #peplum #wardarayabarulahsempurna #wardatulbaydharaya2017 #bridesmaidmuslimah #bridesmaidsdresses #bajumuslimah #bajukurung #muslimahattire #muslimahfashion #patuhsyariah #syariahcompliance

Bridesmaids Only (@bridesmaidsonly)

We just love the simplicity of these gorgeous ivory invitations!
More...