Servis Iklan Bisnes Brunei (@brunei_advertisements)

Follow IG: @aeykay_store.bn
.
❤️5 in 1 Beauty Care Massager❤️
.
😍FUNGSI BEAUTY MASSAGE😍
1. Pembersihan dalaman - Menghapuskan sisa sisa, minyak, blackheads bawah kulit.
2. Meningkatkan keanjalan kulit dan Menghilangkan garis halus
3. Membantu untuk melicinkan kulit, menghapuskan garis halus dan kedutan, menyebabkan kulit jadi lebih muda.
4. Membaiki kualiti kulit
5. Merangsangkan penyerapan yang lebih baik terhadap product pembersih muka dan penjagaan kulit. Setelah membersihkan liang roma, produk kecantikan dapat memasuki ke lapisan dalaman kulit dan menutrisikan kulit dari dalam ke luar.
.
Makeup remover yang hebat!! - Membersih makeup dengan lebih senang dan pantas, di samping melindungi kerosakan kulit daripada kandungan bahan kimia makeup.
.
.
Packaging mengandungi:
1. Nylon Brush - Membersih wajah lebih mendalam & menanggalkan sel kulit mati.
2. Latex Soft Sponge - Berfungsi untuk membersihkan wajah dari makeup
3. Makeup Sponge - Berfungsi untuk mengurut bahagian mata & pipi.
4. Massage Wheel - Untuk urutan muka, melancarkan peredaran darah & mencegah kedutan.
5. Massage Sand Sheet - Membuang sel kulit mati di bahagian tangan, siku, lutut dan tumit (bukan untuk digunakan di bahagian muka).
.
**Alat ini menggunakan 2 bateri AAA (not included).
.
DM us for order & pertanyaan 🤗
.
<<Instock>>
Colour: Light pink & bright pink
.
Available at:
Cube A25, Gadgcom Enterpise, Unit 6, Block D, Ground Floor, Bgn Pg Hj Menudin, Batu Bersurat Gadong
IG: bmarketbn
.
#Bruneiadvertisement #bruneifm #iklanbrunei #iklanbisnesbrunei #onlineshoppingbrunei #bruneiclassifieds #brudirect #bruneipromo #bruneipromoter #bruneionlineseller #bruneionlinesellers #bruneishop #bruneionlineshop #supportlokalbrunei #bruneionlinestore #bruneionlinestores #bruneishoppinglover #bruneiseller #bruneiadvert #bruneiadverts #bruneivendor #bruneivendors #bruneiadvertisements

Servis Iklan Bisnes Brunei (@brunei_advertisements)

Follow IG: @nshhenna
.
To all henna lovers here i sell henna cones for you to design henna on ur hands or just used it to your nails 💅 this items are pre-order..mau bali satu box pun boleh..so it cost $12 or u want to buy satu2 pn boleh so it cost $3 satu...so grab one now
.
#Bruneiadvertisement #bruneifm #iklanbrunei #iklanbisnesbrunei #onlineshoppingbrunei #bruneiclassifieds #brudirect #bruneipromo #bruneipromoter #bruneionlineseller #bruneionlinesellers #bruneishop #bruneionlineshop #supportlokalbrunei #bruneionlinestore #bruneionlinestores #bruneishoppinglover #bruneiseller #bruneiadvert #bruneiadverts #bruneivendor #bruneivendors #bruneiadvertisements

Servis Iklan Bisnes Brunei (@brunei_advertisements)

Follow IG: @beautystore.bn
.
Betul kata orang inda menyasal beli rice milk soap ni 😍 Very suitable untuk orang yang ada masalah muka berminyak. Milk soap boleh menstablekan minyak pada muka. Yang ada kulit combination pun boleh gunakan. Available instock but theres only 5 pcs left. Insha Allah new restock of 35 pcs akan sampai dalam minggu depan. So grab yours now! $12 each and boleh gunakan up to 1 month lebih sebab cara nak jimat adalah dengan potong kecil kecil sebelum menggunakan. hehehe, book yours now! 😍💖
.
#Bruneiadvertisement #bruneifm #iklanbrunei #iklanbisnesbrunei #onlineshoppingbrunei #bruneiclassifieds #brudirect #bruneipromo #bruneipromoter #bruneionlineseller #bruneionlinesellers #bruneishop #bruneionlineshop #supportlokalbrunei #bruneionlinestore #bruneionlinestores #bruneishoppinglover #bruneiseller #bruneiadvert #bruneiadverts #bruneivendor #bruneivendors #bruneiadvertisements

Blissful Bites (@blissfulbitesbyween)

Happening Now!!! The Soft Opening of Annajat Complex 🎉🎈Yeayyy!!! Date: 20/10 - 2/11
Venue: Ground Floor @ Annajat Complex (Near Roundabout Beribi)
Booth No: 1

Featuring Vendors;

@blissfulbitesbyween @pwencez_qlah_simply_delicious
@tiqshomemadesushi
@sweetoothbn
Experience bliss with every bites ONLY with us in Booth No: 1 🌷

#foodforthought #bruneivendors #bruneiseller #bruneiexpo #bruneifood #bruneidaily #bruneipromotes #kekbrunei #bruneidesserts #bruneidelicacies #bruneifoodies #foodinbrunei #localbruneianbusiness #bruneiadvert #bruneiadvertisement

Blissful Bites (@blissfulbitesbyween)

Happening Now!!! The Soft Opening of Annajat Complex 🎉🎈Yeayyy!!! Date: 20/10 - 2/11
Venue: Ground Floor @ Annajat Complex (Near Roundabout Beribi)
Booth No: 1

Featuring Vendors;

@blissfulbitesbyween @pwencez_qlah_simply_delicious
@tiqshomemadesushi
@sweetoothbn
Experience bliss with every bites ONLY with us in Booth No: 1 🌷

#foodforthought #bruneivendors #bruneiseller #bruneiexpo #bruneifood #bruneidaily #bruneipromotes #kekbrunei #bruneidesserts #bruneidelicacies #bruneifoodies #foodinbrunei #localbruneianbusiness #bruneiadvert #bruneiadvertisement

Servis Iklan Bisnes Brunei (@brunei_advertisements)

Follow IG: @jellywax.bn
.
🎀 ORIGINAL JELLY WAX BY IMEKA BEAUTY 🎀
.

COMBO SET B
.

Price : $19 - 1X 250gram jelly wax
- 2X FREE small wooden stick
- 2X FREE big wooden stick
.

COMBO SET A
.

Price : $42
- 1X 250gram jelly wax
- 1X wax warmer
- 1X wax pot
- 1X manual user
- 2X FREE small wooden stick
- 2X FREE big wooden stick
.

LIMITED STOCK 💖
.
#Bruneiadvertisement #bruneifm #iklanbrunei #iklanbisnesbrunei #onlineshoppingbrunei #bruneiclassifieds #brudirect #bruneipromo #bruneipromoter #bruneionlineseller #bruneionlinesellers #bruneishop #bruneionlineshop #supportlokalbrunei #bruneionlinestore #bruneionlinestores #bruneishoppinglover #bruneiseller #bruneiadvert #bruneiadverts #bruneivendor #bruneivendors #bruneiadvertisements

Servis Iklan Bisnes Brunei (@brunei_advertisements)

Follow IG: @maydya.bn
.
In conjunction with HM Golden Jubli, MayDya is proudly promoting ANOTHER SALE!!!😘 ..
..
🌻Bridal gown costs BND250.00-BND300 only!!!😱 (it's NOT rental. It's YOURS!!)
..
..
🌻FREE VEIL & FREE LINING inclusive. 💃🏻
..
..
🌻 For BOOKING BND100.00 and you ONLY pay remaining amount during PAYDAY! 💰
..
..
🌻 Sizes S- 2XL (5XL+ custom size available*)
..
.. 💪🏼💪🏼 ETA 2-3 months
..
..
Interested? FAST RESPONSE DM/WA:
📲 Dya +6737125256
📲 May +6738888707
..
..
#Bruneiadvertisement #bruneifm #iklanbrunei #iklanbisnesbrunei #onlineshoppingbrunei #bruneiclassifieds #brudirect #bruneipromo #bruneipromoter #bruneionlineseller #bruneionlinesellers #bruneishop #bruneionlineshop #supportlokalbrunei #bruneionlinestore #bruneionlinestores #bruneishoppinglover #bruneiseller #bruneiadvert #bruneiadverts #bruneivendor #bruneivendors #bruneiadvertisements

Blissful Bites (@blissfulbitesbyween)

Happening Now!!! The Soft Opening of Annajat Complex 🎉🎈Yeayyy!!! Date: 20/10 - 2/11
Venue: Ground Floor @ Annajat Complex (Near Roundabout Beribi)
Booth No: 1

Featuring Vendors;

@blissfulbitesbyween @pwencez_qlah_simply_delicious
@tiqshomemadesushi
@sweetoothbn
Experience bliss with every bites ONLY with us in Booth No: 1 🌷

#foodforthought #bruneivendors #bruneiseller #bruneiexpo #bruneifood #bruneidaily #bruneipromotes #kekbrunei #bruneidesserts #bruneidelicacies #bruneifoodies #foodinbrunei #localbruneianbusiness #bruneiadvert #bruneiadvertisement

Servis Iklan Bisnes Brunei (@brunei_advertisements)

Follow IG: @ainulmardhiah.store
.
✨Abiskita FAVOURITE makan pedas❓kalau inda makan pedas sehari inda SAH ❓tapi malas kan menutuk nutuk lada takut jari tangan padas atau nada masa ❓ Bah kalau macamatu jangan risau..lakas tah kita mencuba 🌶️🌶️SAMBAL GILA | SAMBAL SEWEL 🌶️🌶️ dari Betty's Kitchen didatangkan dari Malaysia.. kami menjual.. Pedas hantap dan nyamannnnnn ... Buleh jadikan PES arah masakan.. atau makan macam atu saja..senang mudah cepat keraja abiskita di dapur.. kalau kan mencabar tahap kemampuan diri menghadam kepedasan.. silakan tia mencuba.. Bah mau abiskita ?? lakas tah direct whatsapp kediaku ke 8827901 .. masa ani ada instock
.
#Bruneiadvertisement #bruneifm #iklanbrunei #iklanbisnesbrunei #onlineshoppingbrunei #bruneiclassifieds #brudirect #bruneipromo #bruneipromoter #bruneionlineseller #bruneionlinesellers #bruneishop #bruneionlineshop #supportlokalbrunei #bruneionlinestore #bruneionlinestores #bruneishoppinglover #bruneiseller #bruneiadvert #bruneiadverts #bruneivendor #bruneivendors #bruneiadvertisements

Servis Iklan Bisnes Brunei (@brunei_advertisements)

Follow IG: @fairytalebeauty.bn
.
.
Assalamualaikum, selamat tengahari DYXY lovers! 😍
.
Sis nyenyak tidur tadi, tak sempat nak greet pagi... sis termimpi2 mascara DYXY laaaa, makeup dengan BASIC LADY D... 😍😍😍 Gabungan yang menarik tertarik 😍 .
Siapa yang x sempat grab blh grab sekarang‼️ Product laku keras‼️
.
Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau ‼️😘😘
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING ‼️‼️😍😍😍 .
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. .
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉
.

Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉
.
DM i sekarang, 😘
.
#Bruneiadvertisement #bruneifm #iklanbrunei #iklanbisnesbrunei #onlineshoppingbrunei #bruneiclassifieds #brudirect #bruneipromo #bruneipromoter #bruneionlineseller #bruneionlinesellers #bruneishop #bruneionlineshop #supportlokalbrunei #bruneionlinestore #bruneionlinestores #bruneishoppinglover #bruneiseller #bruneiadvert #bruneiadverts #bruneivendor #bruneivendors #bruneiadvertisements

Sarashop.bn 🇧🇳 (@sarashop.bn)

Assalamualaikum ladies 😍
.
INSTOCK 📣 📣 📣 📣
.
👆Eyebrow Pallete 👆
.
Price $22😊
.
INSTOCK & ORIGINAL📣📣📣
.
www.wasap.my/+6737133515🔥
.
#Sarashop.bn#Eyebrow#Pallete#Cosmetic#Online#Business#Trusted#Seller#Instock#Original#Bruneifm#Brunei#Darussalam#Bruneiseller#Brunika
More...