MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah terima kasih tau korang sebab percayakan RBW 😘
Meh akak nak kongsi sedikit sebanyak kelebihan RBW ni

MANFAAT ROYAL BEAUTY WATER. Sangat serbaguna!! Beauty water mempunyai ph di antara pH 4.0 - pH 6.0. Beauty water mempunyai kegunaan yang meluas termasuklah kecantikan, kesihatan & pembersihan.

14 Kebaikan dan Manfaat Beauty Water Untuk Kecantikan termasuklah:

1. Boleh merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat (guna acidic water)

2. Menghilangkan dan mengurangkan jerawat (guna acidic water). 3. Melembab dan menegangkan kulit anda.

4. Menjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan.

5. Mengelakkan kulit kusam dan kering.

6. Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma). 7. Boleh digunakan sebagai toner untuk mekap.

8. Berkesan untuk mengurangkan atau menghilangkan rasa mengantuk.

9. Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.

10. Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.

11. Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda.

12. Mengstabilkan pH untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.

13. Membantu mengurangkan migrain.

14. Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur termasuk bayi!

Jom borong sementara harga murah ni 😱😍😘 price : ❄️BASIC set 2 botol [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL set *3 botol (oily/open pores/pimple)Dan RM 60.00
Price exclude postage 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

MANFAAT ROYAL BEAUTY WATER. Sangat serbaguna!! Beauty water mempunyai ph di antara pH 4.0 - pH 6.0. Beauty water mempunyai kegunaan yang meluas termasuklah kecantikan, kesihatan & pembersihan.

14 Kebaikan dan Manfaat Beauty Water Untuk Kecantikan termasuklah:

1. Boleh merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat (guna acidic water)

2. Menghilangkan dan mengurangkan jerawat (guna acidic water). 3. Melembab dan menegangkan kulit anda.

4. Menjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan.

5. Mengelakkan kulit kusam dan kering.

6. Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma). 7. Boleh digunakan sebagai toner untuk mekap.

8. Berkesan untuk mengurangkan atau menghilangkan rasa mengantuk.

9. Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.

10. Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.

11. Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda.

12. Mengstabilkan pH untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.

13. Membantu mengurangkan migrain.

14. Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur termasuk bayi!

Jom borong sementara harga murah ni 😱😍😘 price : ❄️BASIC set 2 botol [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL set *3 botol (oily/open pores/pimple)Dan RM 60.00
Price exclude postage 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

Whitening Antioxidant Vitamin (@jelitawansiti)

PETUA DARI DAPUR β€œ Petua 1 : Ambil sedikit asam jawa dan beberapa inci kunyit hidup . Tumbuk kunyit itu dan campurkan dengan asam jawa dan sedikit air . Setelah campuran itu sebati, sapu ratakan ke seluruh muka anda . Biarkan kira-kira 20 minit . Kemudian ketika anda mandi , basuhlah dengan bersih . Jika selalu diamalkan , muka anda akan sukar ditumbuhi jerawat dan kulit menjadi lebih halus .

Petua 2 : Campurkan air limau nipis dengan satu sudu minyak masak . Sebelum tidur , sapukan campuran tadi ke seluruh muka anda. Sekiranya anda merasa pedih , itu hanya sementara . Esoknya , ambil beberapa keping asam gelugur (asam keping) dan rendam dalam air panas . Setelah sejuk atau suam , basuhlah muka anda dengan air itu . Ambil asam dan gosokkan ke seluruh muka anda . Kuatkan gosokan anda pada tempat -tempat yang berparut. Bairkan beberapa minit , kemudian basuh dengan air biasa. InsyaAllah , muka anda akan menjadi licin dan bersih.

Petua 3 : Campur bedak sejuk dengan garam dan air asam jawa. Selawat pada Nabi 3 kali. Sapukan di muka dan di tempat jerawat. InsyaAllah, jerawat akan beransur hilang.

Petua 4 : Hilangkan jerawat dengan sebungkus daun teh (masih hijau). Didihkan kemudian lekatkan ke jerawat. .
.
. πŸ“² +6010 515 6449
.
.
.
#UbatJerawat #BuangJerawat #VitaGoldKotaBharu #foundationMalaysia #maskermurahmalaysia #maskermalaysia #scrubmuka #scrubbolehmakan #scrubmalaysia

BOOSTER WHITENING ORIGINAL πŸ’ͺ (@lovera.shahalam)

Kanoi rasa macam dah byk sgt dah testimoni BOOSTER WHITENING yg kanoi upload & share dgn korg. Apa yg korg tunggu lagi? Jgn biarkan org lain je kulit macam artis korea! Awak pun kena sekali! Jomlah beli sementara stok tinggal lagi beberapa botol ni 😭
.
Kenapa perlu ambil booster whitening?
.
⚠️Mengandungi bahan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
.
⚠️Tahukah anda ?
Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
.
⚠️Manfaat untuk kecantikan
.
βœ… LULUS KKM
.
😍 KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 😍
πŸ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
πŸ’œPutih sepantas injection .
πŸ’œTidak Ada kesan sampingan .
πŸ’œDigalakan Untuk Ibu menyusu bayi
πŸ’œMenghapuskan toksin dlm badan
πŸ’œMenaikan seri rona merah pada Kulit .
πŸ’œMengecutkan jerawat .
πŸ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
πŸ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
πŸ’πŸΌSatu botol tahan satu bulan
πŸ’πŸΌ100% halal
πŸ’πŸΌProduk malaysia
.
3 CAPSULES JE DAH NAMPAK KESAN!
Harga termasuk postage :
RM68 (SM)
RM71 (SS)
.
Nak Order ❓
πŸ“±WhatsApp - 011 26330528
.
#whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningsupplement #kulitcerah #buangjerawat #buangparut #kolagenputih #bazarpaknil #bazaarpaknil #flawless #sayajualmurah #collagen #skincare #putihgebu #originalboosterwhitening #originalwhitening

πŸ’πŸŒΊNATURAL FACIAL LUXURY (MJ)🌸🌷 (@sakeenahk_maryjardin)

Wahh gebunyaaa facial soap MJ ni!
Sabun yang gebu dan lembut, diperbuat dari ramuan semulajadi yang terbaik, untuk memanjakan kulit andaπŸ˜™
RM 45
#pamperyourskin #pamperyourface #maryjardin #skinlikebabys #kulitflawless #kulitgebu #facialsoap #buangjerawat #lavendersmell

Pn Ct (@pn_khadijah)

😍😍 SET SKINCARE NURRAYSA.... AGEN PENCERAH, PELEMBAP DAN PENANGGAL SEL KULIT MATI 😍😍
-----------------------------------------------------------------------------------------
Dulu tak pernah kisah pun nak cari skincare yang organik dan semulajadi ni. Main redah je tengok orang pakai cantik, kita pun pakai skincare tu. Alih-alih kulit kita rosak sebab tak tahu kandungan produk tu.

Sebab tu penting kita selidik kandungan produk sebelum nak beli. Alhamdulillah skincare keluaran Nurraysa ini bebas bahan kimia berbahaya malah ia merawat kulit dari dalam.

Ia juga mencerah dan melembapkan kulit wajah, buang sel kulit mati. Kalau korang pakai Collagen Soap then nampak kulit mengelupas, sebenarnya ia proses membuang sel kulit mati yang dah lama bermastautin kat kulit muka kita.

Yang penting skincare ini tiada merkuri, hydroquinone & silikon serta mendapat sijil HALAL JAKIM & KKM.

Terdapat 4 item dalam Set Skincare Trial Pack ini iaitu:
Collagen Soap 30gm
Treatment Serum 15ml
Miracle Whitening Spray 30ml
UV Cream 5gm

#nurraysaskincare

#Buangjeragat
#Buangjerawat
#Buangselkulitmati

Pm/whatsapp 01116213585

Whitening Antioxidant Vitamin (@jelitawansiti)

PATI BUANG KUTIL🌹
Rm25 .
.
.
.
❌Tak perlu laser atau rawatan yg 😱
❌Tak perlu nk cungkil2 sampai berdarah😱
πŸ”΅Diformulasikan dgn 100% bhn organik : Cuka, Bawang Putih, Pati Kulit Pisang & Pati Sirih😊😊
πŸ”΅Berat : 15 ml
πŸ”΅Sesuai utk semua bhgn kulit yg ade masalah KUTIL, KETUAT, BIJI KOLESTROL & TAHI LALAT! .
.
.
πŸ‘‰Cara Guna : πŸ”Bersihkan pd bhgn yg hendak dibuang
πŸ”Sapu/Titik pd bhgn yg hendak dibuang
πŸ”Biarkan selama 3 minit atau lebih & sapu.
πŸ”PASTIKAN DIJARAKKAN SELAMA 24 JAM UTK PENGGUNAAN KALI KE 2 πŸ’–
πŸ’–
πŸ’–
RM45 untuk 2 botol
πŸ’–
πŸ’–
πŸ’–
πŸ’–

#PatiKutil #CodKOTAbharu #jeragat #kutil #buangKutil #BuangJerawat #BuangBijiKolesterol #buangJeragat #BuangTahilalat #patiKutilKotaBharu .
. πŸ“² +6010 515 6449

πŸ’₯n.izyanboutiqueπŸ’₯ (@nizyan.boutique)

PARADISE COFFEE BODY SCRUB 50g
COFFEE BODY SCRUB MEMBANTU KULIT LEBIH LEMBUT BERCAHAYA
.
.
Dm/wassap 0189144009
.
Rasakan dari penggunaan pertama.
- Lebih putih dari penggunaan pertama.
- Lebih lembut dan bersinar
- Bantuan detox

Selamat tinggal kepada
- Selulit, siku, lutut,
- Pangkal paha hitam, hitam dan tanda
- Dieliminasi.
- Blackhead mengurangi hiperpigmentasi kulit dan mengencangkan pori-pori.

#coffeebodyscrubparadise,
#scrubmuka,
#scrubkopi,
#coffeebodyscrub,
#scrubcoffee,
#coffeebodyscruboriginal,
#coffeebodyscrubbenefits
#paradisecoffeescrub
#coffeebodyscrubmurah
#coffeebodyscrubmalaysia
#paradisecoffeebodyscrub
#scrubbadan
#scrubmukakopi
#scrubbadankopi
#buangdaki
#kulitglowing
#kulitputih
#buangjerawat
#halangjerawat
#paradisecoffeescrub
#paradisecoffeescrubmurah
#coffeescrubparadise
#coffeescrubparadisemurah
#coffeescrub

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Nak jimat tapi nak cantik & kulit sihat & badan segar?

Jom cuba combo Miracle'C x ROYAL Beauty Water!

Miracle'C adalah serbuk vitamin πŸ’― % natural, tanpa bahan kimia dan tanpa kolagen! Alhamdulillah, boleh click #feedbackwaterbottlemy untuk check keberkesanan produk ni tau! Period tak teratur, masalah jerawat, kulit kusam, rambut gugur, semua boleh diatasi.

Royal Beauty Water pula membantu korang membunuh kuman, mengecutkan jerawat (ph2.5 label merah) & melembapkan kulit serta mengecilkan pori ph6 label turquoise). Korang yang ada kulit berminyak & berjerawat pula, sis cadangkan ambil FULL SET untuk royal beauty water ni. Sebab ph11 tu bagus spray sbelum cuci muka & sebelum tidur & boleh bantu kulit mengawal minyak tau. Yang penting, boleh sembur banyak kali tanpa risau tau sebab mist ni pon πŸ’― % water beased dan tanpa bahan kimia πŸ˜„
Combo!
Miracle'C + Royal Beauty Water
BASIC SET (normal / dry skin)
Normal price : RM 70.00 exclude postage
COMBO PRICE : RM 70.00 FREE POSTAGE SM!

Miracle'C + Royal Beauty Water FULL SET (oily skin / open pores/ pimple problem)
Normal price : RM 90.00 exclude postage
COMBO PRICE : RM 90.00 FREE POSTAGE SM!
Ss add Rm 5.00 for postage πŸ˜‰ '#
πŸ‘‘ whatsapp +6012 746 3950
πŸ‘‘ whatsapp +6012 746 3950
πŸ‘‘ whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #sayajualcombo #freepostage #sayanakputih #sayanaksihat #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecwhite #sayajualvitamin #luluskkm #bazarpaknil #miraclecjohor #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikan #combo #jualcombo #dropship #mybottlemalaysia #buangjerawat #serbukvitaminC #royalbeautywater #mistmuka

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Untuk anak2 yg kulit sensitif, allergy, eczema, gatal2 juga boleh dibantu dengan ROYAL BEAUTY WATER SET especially yang label merah tu ( antiseptic ).. insyaAllah boleh solve dengan izin ALLAH😊 tak percaya boleh cuba sendiriπŸ’¦
'
'
.
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Sembur je Royal Beauty Water, insyaAllah, semakin bernsur pulih.
Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

Kalau nak free postage sm, boleh beli combo dengan Miracle'C πŸ˜‰
#
'

Royal Beauty Water
β€’ BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 β€’ FULL SET 200ml [oily/open pores/pimple] = RM 60.00
β€’ FULL SET 100mk RM 45.00
β€’ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 each
Price exclude postage 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Memang terbukti terbaik untuk eczema!
Jom rasa sendiri kelebihan Royal Beauty Water yg menjadi kegilaan ramai ni. Tak cuba tak tahu, dah cuba tak mahu tukar produk lain dah 😘

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

SPECIAL & LIMITED EDITION!
Wah, spray2 je terus bau rose. Spray2 je segar sangat, hilang headache sebab mesegaran peppermint! Tenang & segar sangat!
Pink Rose Limited Edition & Peppermint is made from rose & peppermint extract that will give you plenty of benefits which includes moist & glowing skin, balanced skin Ph, and so much more!

Benefits include:
β€’ hydrated skin β€’ glowing skin β€’ anti-bacterial which will shrink your pimple β€’ calming effect- with rose scent β€’ can be used as makeup spray β€’ clear dark spot β€’ makes scars less visible
Dapatkan Royal Beauty Water Pink Rose & Peppermint *Limited Edition * 100ml dengan harga RM 40.00 sahaja sebotol! Berbaloi baloi sangat tau!
Tahan lama & pelbagai guna. Muka, badan, luka, jerawat, laki, perempuan semua boleh! Bonus - tidak merbahaya kepada bayi! Kenapa? Sebab ia 100% NATURAL! . 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, Royal Beauty Water ni makin mendapat sambutan sebab semua dah rasa sendiri kebaikan mist serba boleh ni. Bukan shj dapat mengatasi masalah kulit berminyak, kulit kering & bermasalah, RBW juga mampu merawat luka & pelbagai masalah kulit termasuk kudis & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 150ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

BOOSTER WHITENING ORIGINAL πŸ’ͺ (@lovera.shahalam)

Kenapa perlu ambil booster whitening?
.
⚠️Mengandungi bahan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
.
⚠️Tahukah anda ?
Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut.
.
⚠️Manfaat untuk kecantikan
.
βœ… LULUS KKM
.
😍 KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 😍
πŸ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
πŸ’œPutih sepantas injection .
πŸ’œTidak Ada kesan sampingan .
πŸ’œDigalakan Untuk Ibu menyusu bayi
πŸ’œMenghapuskan toksin dlm badan
πŸ’œMenaikan seri rona merah pada Kulit .
πŸ’œMengecutkan jerawat .
πŸ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
πŸ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
πŸ’πŸΌSatu botol tahan satu bulan
πŸ’πŸΌ100% halal
πŸ’πŸΌProduk malaysia
.
3 CAPSULES JE DAH NAMPAK KESAN!
Harga termasuk postage :
RM68 (SM)
RM71 (SS)
.
Nak Order ❓
πŸ“±WhatsApp - 011 26330528
.
#whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningsupplement #kulitcerah #buangjerawat #buangparut #kolagenputih #bazarpaknil #bazaarpaknil #flawless #sayajualmurah #collagen #skincare #putihgebu #originalboosterwhitening #originalwhitening

RumahHerbalHWI_No1 (@imasmisbah1)

@Regrann from @imasmisbah1- Punya jerawat yg membandel itu memang amat sangat menyebalkan. Datang tak.pernah diundang, ehh taunya main nemplok dimuka. Kalo dah bejibun gini pastinya risih mau ketemuan ya :-D
Yuk obati jerawatmu dengan suplemen herbal. Dijamin jerawat pasti kabur g gak betah lama2 di wajah.
Chat me now .πŸ‘‘ IMAS S_HWI πŸ‘‘
πŸ“±PIN BBM: D04965C0
πŸ“¨WA & Line: 081220458650
πŸ“· IG : https://www.instagram.com/imasmisbah1/
FB: https://m.facebook.com/imas.setiawati.71/
πŸŽ€ "let's Succeed together" πŸ’—

#imasmisbah1#rumahherbalhwi_ no1#olshophwibandung #olshophwipasuruan #hwibandung #hwijakarta #pelangsingherbal #buangjerawat #frutablend #frutablendoriginal #caraampuhusirjerawat #tipssehatalami #tipscantik #tipsmakeup #angelopangakosayo
#putihkinclong #bajubigsize #pelangsingherbal #tipsdietampuh - #regrann

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Yang nak dapatkan free postage semenanjung (SS add RM 5.00 sahaja untuk postage) boleh dapatkan set combo Miracle'C x Royal Beauty Water ni tau!
Nak jimat tapi nak cantik & kulit sihat & badan segar?

Jom cuba combo Miracle'C x ROYAL Beauty Water!

Miracle'C adalah serbuk vitamin πŸ’― % natural, tanpa bahan kimia dan tanpa kolagen! Alhamdulillah, boleh click #feedbackwaterbottlemy untuk check keberkesanan produk ni tau! Period tak teratur, masalah jerawat, kulit kusam, rambut gugur, semua boleh diatasi.

Royal Beauty Water pula membantu korang membunuh kuman, mengecutkan jerawat (ph2.5 label merah) & melembapkan kulit serta mengecilkan pori ph6 label turquoise). Korang yang ada kulit berminyak & berjerawat pula, sis cadangkan ambil FULL SET untuk royal beauty water ni. Sebab ph11 tu bagus spray sbelum cuci muka & sebelum tidur & boleh bantu kulit mengawal minyak tau. Yang penting, boleh sembur banyak kali tanpa risau tau sebab mist ni pon πŸ’― % water beased dan tanpa bahan kimia πŸ˜„
Combo!
Miracle'C + Royal Beauty Water
BASIC SET (normal / dry skin)
Normal price : RM 70.00 exclude postage
COMBO PRICE : RM 70.00 FREE POSTAGE SM!

Miracle'C + Royal Beauty Water FULL SET (oily skin / open pores/ pimple problem)
Normal price : RM 90.00 exclude postage
COMBO PRICE : RM 90.00 FREE POSTAGE SM!
Ss add Rm 5.00 for postage πŸ˜‰ '#
πŸ‘‘ whatsapp +6012 746 3950
πŸ‘‘ whatsapp +6012 746 3950
πŸ‘‘ whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #sayajualcombo #freepostage #sayanakputih #sayanaksihat #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecwhite #sayajualvitamin #luluskkm #bazarpaknil #miraclecjohor #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikan #combo #jualcombo #dropship #mybottlemalaysia #buangjerawat #serbukvitaminC #royalbeautywater #mistmuka

WMP_CMP_FRUTABLEND_BANDUNG (@pusatherbalhwi_no1)

@Regrann from @pusatherbalhwi_no1 - Punya jerawat yg membandel itu memang amat sangat menyebalkan. Datang tak.pernah diundang, ehh taunya main nemplok dimuka. Kalo dah bejibun gini pastinya risih mau ketemuan ya :-D
Yuk obati jerawatmu dengan suplemen herbal. Dijamin jerawat pasti kabur g gak betah lama2 di wajah.
Chat me now
.
. πŸ‘‘IKA DISTRIBUTOR HWIπŸ‘‘
Oder: πŸ’° Open Reseller or Member 😊
πŸ“±pin : 5E733406
πŸ“ž hp : 085722↙️07
πŸŽ€ "let's Succeed together" πŸ’—

#pusatherbalhwibandung #olshophwibandung #olshophwipasuruan #hwibandung #hwijakarta #pelangsingherbal #buangjerawat #frutablend #frutablendoriginal #caraampuhusirjerawat #tipssehatalami #tipscantik #tipsmakeup #angelopangakosayo
#putihkinclong #bajubigsize #pelangsingherbal #tipsdietampuh

Whitening Antioxidant Vitamin (@jelitawansiti)

OK ni pulak pasal BUTANG FOLLOW.
********
Apabila melibatkan butang Follow, ia selalu berkait dengan SOSOK BADAN, maksudnya orang yang diFollow itu sendiri.

Kiranya, kalau seseorang itu nak Klik Follow pada profil kita, itu tandanya, kita adalah seseorang yang 'berbaloi' untuk di-follow (saya tak sebut perkataan 'penting', tapi 'berbaloi') - Perkataan 'penting' tu macam tak berapa sesuai.

Kenapa berlakunya... A) Orang klik Share, tapi tak Follow.
B) Orang klik Follow, tapi tak Share.

Macam saya pernah kongsikan sebelum ni (ni daripada kajian saya sendiri lah), perkara ini adalah FITRAH. Jangan pelik, jangan marah-marah, jangan bersedih, kalau kita rasa 'down' result tak sama seperti expectation kita.

FITRAH di FB
= Majoriti seorang user FB hanya membuat 1 Action sahaja dalam satu-satu masa, setelah membaca posting kita.. Walau kita arahkan audien (dengan CTA - Call To Action) macam mana sekalipun, tetap ramai buat 1 Action sahaja (samada Share/Like/Komen/Follow/Whatsapp/Klik Link/dll) - Kecuali, dia adalah peminat Fanatik kita.

Jadi, apabila berlaku situasi ni, ia bermakna...
A) Orang klik Share - Tulisan kita penting baginya
B) Orang klik Follow - Profil FB kita berbaloi untuk dia Follow

Tahap A dan B ni, amat penting kita capai SERENTAK.

A) Kita kena tulis yang bagus-bagus. Walau kita tak selalu dapat tulis yang bagus-bagus, tapi kita teruskan PRACTICE. Kalau tak perform, tak mengapa, sebab kita ada langkah B yang seterusnya... B) Kita kena 'cuci' profile FB kita, mana yang tak bagus tu, kita set "Hide Timeline". Yang power-power, kita biarkan di wall. - Supaya berikan first impression yang bagus kepada First-Time Follower.

Jadi, saya nak tanya,
Masih ada lagi ke yang belum set wall mereka As Public?

Ada pernah sekali muncul di wall saya, ada orang mengeluh, "Kenapa susah sangat nak naik Follower ni..."
"Kenapa korang susah sangat nak klik Like posting saya ni..." Kecik besar kecik besar je aku nengok wall kau, dikkkkk.... hahaha

Whitening Antioxidant Vitamin (@jelitawansiti)

PATI BUANG KUTIL🌹
Rm25 ❌Tak perlu laser atau rawatan yg 😱
❌Tak perlu nk cungkil2 sampai berdarah😱
πŸ”΅Diformulasikan dgn 100% bhn organik : Cuka, Bawang Putih, Pati Kulit Pisang & Pati Sirih😊😊
πŸ”΅Berat : 15 ml
πŸ”΅Sesuai utk semua bhgn kulit yg ade masalah KUTIL, KETUAT, BIJI KOLESTROL & TAHI LALAT! πŸ‘‰Cara Guna : πŸ”Bersihkan pd bhgn yg hendak dibuang
πŸ”Sapu/Titik pd bhgn yg hendak dibuang
πŸ”Biarkan selama 3 minit atau lebih & sapu.
πŸ”PASTIKAN DIJARAKKAN SELAMA 24 JAM UTK PENGGUNAAN KALI KE 2 πŸ’–
πŸ’–πŸ‘πŸ‘
BELI 2 BOTOL, RM45 sahaja πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
πŸ’–
πŸ’–
πŸ’– πŸ“² +6010 515 6449
#CodKOTAbharu #PatiKutil #buangKutil #BuangTahilalat #BuangJerawat #buangJeragat #patikutilKotaBharu
More...