White Egg Crystal Skins (@jaw_whitening)

Anda ada masalah kulit gelap? Masalah jerawat yang tak sudah dan parut yang degil? Jeragat bertompok kat muka? Jom rawat je dengan JAW White Egg Crystal Skins ๐Ÿ˜‰
.
Banyak feedback positif dari customer yang dah mencuba JAW. Takkan nak tengok je orang lain dah cantik kan? Bila lagi nak cantik? Jom mulakan sekarang. ๐Ÿ˜Š
.
-1 botol ada 20 capsules RM200
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
โœ…Berkesan seawal 3 hari
โœ…Kesan setanding suntikan vitamin c
โœ…Memutihkan kulit muka dan badan
โœ…Anti-oksidan
โœ…Menegangkan kulit
โœ…Menghilangkan parut dan jerawat
โœ…Mengurangkan hormon jerawat
โœ…Merawat masalah jeragat
โœ…Liang pori mengecil
โœ…Merawat kulit kusam supaya nampak glowing
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
#pilpemutihkulit #pilrawatkulit #pilrawatjerawat #buangjerawat #jeragat #pulihkanjeragat #cindella #suntikancindella #produkkecantikan #produkputihgebu #tipskecantikan #rawatkulit #rawatjerawat #pilkecantikan #vitaminc #seremban #melaka #sayajualprodukkecantikan #kulitputih #gegarvaganza #kulitbersih #bebasjerawat #bebasjerawatjeragat #cantikweyy #cantiksihat #cantiknya #cantik2 #cantikglowing #cantikgiler #iammedsv

White Egg Crystal Skins (@jaw_whitening)

Feedback customer selepas makan 3 kapsul JAW๐Ÿ˜
.
Anda ada masalah
Kulit kusam?
Kulit berjerawat?
Kulit gelap?
Atasi masalah anda dengan JAW White Egg Crystal Skins.
.
Ramai dah berjaya pulihkan kulit mereka dengan JAW. Anda bila lagi? Takkan nak tengok je orang lain dah pulihkan kulit mereka? Jom makan JAW. Sebotol mampu menyelesaikan masalah kulit anda. Percayalah! ๐Ÿ˜‰
.
-1 botol ada 20 capsules RM200
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
โœ…Berkesan seawal 3 hari
โœ…Kesan setanding suntikan vitamin c
โœ…Memutihkan kulit muka dan badan
โœ…Anti-oksidan
โœ…Menegangkan kulit
โœ…Menghilangkan parut dan jerawat
โœ…Mengurangkan hormon jerawat
โœ…Merawat masalah jeragat
โœ…Liang pori mengecil
โœ…Merawat kulit kusam supaya nampak glowing
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
#pilpemutihkulit #pilrawatkulit #pilrawatjerawat #buangjerawat #jeragat #pulihkanjeragat #cindella #suntikancindella #produkkecantikan #produkputihgebu #tipskecantikan #rawatkulit #rawatjerawat #pilkecantikan #vitaminc #seremban #melaka #sayajualprodukkecantikan #kulitputih #gegarvaganza #kulitbersih #bebasjerawat #bebasjerawatjeragat #cantikweyy #cantiksihat #cantiknya #cantik2 #cantikglowing #cantikgiler #iammedsv

White Egg Crystal Skins (@jaw_whitening)

Hasil selepas 12 capsules JAW White Egg Crystal Skin. ๐Ÿ˜
.
Kesan dia kulit terus glowing dan kurang jerawat. Jerawat tu normal ya kalau banyak baru tak normal. ๐Ÿ˜Š
.
Nak rawat kulit kusam? Nak cerahkan kulit? Nak nampak glowing dan awet muda? Nak buang jerawat? Nak kulit sihat? Makan JAW je. Satu botol JAW ni mampu buat kulit anda nampak sihat dan glowing. ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š
.
-1 botol ada 20 capsules RM200
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
โœ…Berkesan seawal 3 hari
โœ…Kesan setanding suntikan vitamin c
โœ…Memutihkan kulit muka dan badan
โœ…Anti-oksidan
โœ…Menegangkan kulit
โœ…Melambatkan proses penuaan
โœ…Menghilangkan parut dan jerawat
โœ…Mengurangkan hormon jerawat
โœ…Merawat masalah jeragat
โœ…Liang pori mengecil
โœ…Merawat kulit kusam supaya nampak glowing
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
#pilpemutihkulit #pilrawatkulit #pilrawatjerawat #buangjerawat #jeragat #pulihkanjeragat #cindella #suntikancindella #produkkecantikan #produkputihgebu #tipskecantikan #rawatkulit #rawatjerawat #pilkecantikan #vitaminc #seremban #melaka #sayajualprodukkecantikan #kulitputih #gegarvaganza #kulitbersih #bebasjerawat #bebasjerawatjeragat #cantikweyy #cantiksihat #cantiknya #cantik2 #cantikglowing #cantikgiler #iammedsv

White Egg Crystal Skins (@jaw_whitening)

Feedback customer selepas makan 7 capsules!! ๐Ÿ‘
.
Nak rawat kulit kusam? Nak cerahkan kulit? Nak nampak glowing dan awet muda? Nak buang jerawat? Makan JAW je. Satu botol JAW mampu buat kulit anda nampak sihat dan glowing. ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰
.
-1botol ada 20 capsules RM200
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
โœ…Berkesan seawal 3 hari
โœ…Kesan setanding suntikan vitamin c
โœ…Memutihkan kulit muka dan badan
โœ…Anti-oksidan
โœ…Menegangkan kulit
โœ…Menghilangkan parut dan jerawat
โœ…Mengurangkan hormon jerawat
โœ…Merawat masalah jeragat
โœ…Liang pori mengecil
โœ…Merawat kulit kusam supaya nampak glowing
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
#pilpemutihkulit #pilrawatkulit #pilrawatjerawat #buangjerawat #jeragat #pulihkanjeragat #cindella #suntikancindella #produkkecantikan #produkputihgebu #tipskecantikan #rawatkulit #rawatjerawat #pilkecantikan #vitaminc #seremban #melaka #sayajualprodukkecantikan #kulitputih #gegarvaganza #kulitbersih #bebasjerawat #bebasjerawatjeragat #cantikweyy #cantiksihat #cantiknya #cantik2 #cantikglowing #cantikgiler #iammedsv

White Egg Crystal Skins (@jaw_whitening)

Feedback customer selepas makan 4 capsules JAW ๐Ÿ˜
.
Nak rawat kulit kusam? Nak cerahkan kulit? Nak nampak glowing dan awet muda? Nak buang jerawat? Makan JAW je. Satu botol JAW ni mampu buat kulit anda nampak sihat dan glowing.๐Ÿ˜Š
.
-1 botol ada 20 capsules RM200
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
โœ…Berkesan seawal 3 hari
โœ…Kesan setanding suntikan vitamin c
โœ…Memutihkan kulit muka dan badan
โœ…Anti-oksidan
โœ…Menegangkan kulit
โœ…Menghilangkan parut dan jerawat
โœ…Mengurangkan hormon jerawat
โœ…Merawat masalah jeragat
โœ…Liang pori mengecil
โœ…Merawat kulit kusam supaya nampak glowing
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
#pilpemutihkulit #pilrawatkulit #pilrawatjerawat #buangjerawat #jeragat #pulihkanjeragat #cindella #suntikancindella #produkkecantikan #produkputihgebu #tipskecantikan #rawatkulit #rawatjerawat #pilkecantikan #vitaminc #seremban #melaka #sayajualprodukkecantikan #kulitputih #gegarvaganza #kulitbersih #bebasjerawat #bebasjerawatjeragat #cantikweyy #cantiksihat #cantiknya #cantik2 #cantikglowing #cantikgiler #iammedsv

White Egg Crystal Skins (@jaw_whitening)

Nak cerah? Nak putih? Nak kulit licin dan awet muda? Makan JAW je awak ๐Ÿ‘โค๏ธ
.
JAW sangat berkesan memulihkan kulit anda dalam masa yang singkat dan yang pastinya anda tak perlu keluar duit banyak sebab satu botol JAW mampu untuk buat kulit anda gebu gebas. Highly recommended ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .
.
-1 botol ada 20 capsules RM200
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
โœ…Berkesan seawal 3 hari
โœ…Kesan setanding suntikan vitamin c
โœ…Memutihkan kulit muka dan badan
โœ…Anti-oksidan
โœ…Menegangkan kulit
โœ…Menghilangkan parut dan jerawat
โœ…Mengurangkan hormon jerawat
โœ…Merawat masalah jeragat
โœ…Liang pori mengecil
โœ…Merawat kulit kusam supaya nampak glowing
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
#pilpemutihkulit #pilrawatkulit #pilrawatjerawat #buangjerawat #jeragat #pulihkanjeragat #cindella #suntikancindella #produkkecantikan #produkputihgebu #tipskecantikan #rawatkulit #rawatjerawat #pilkecantikan #vitaminc #seremban #melaka #sayajualprodukkecantikan #kulitputih #gegarvaganza #kulitbersih #bebasjerawat #bebasjerawatjeragat #cantikweyy #cantiksihat #cantiknya #cantik2 #cantikglowing #cantikgiler #iammedsv

White Egg Crystal Skins (@jaw_whitening)

JAW White Egg Crystal Skin terbukti berkesan. .
.
Sebotol je mampu pulihkan kulit anda. Tak payah keluar duit banyak untuk bayar dermatologist. Hasil memang kebabom. Bukan rekaan banyak dah testimoni yang dah dikongsikan. Tengok je ke? ๐Ÿ˜‰
.
Nak cantik dan awet muda JAW jawapan dia ๐Ÿ‘
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
โœ…Berkesan seawal 3 hari
โœ…Kesan setanding suntikan vitamin c
โœ…Memutihkan kulit muka dan badan
โœ…Anti-oksidan
โœ…Menegangkan kulit
โœ…Menghilangkan parut dan jerawat
โœ…Mengurangkan hormon jerawat
โœ…Merawat masalah jeragat
โœ…Liang pori mengecil
โœ…Merawat kulit kusam supaya nampak glowing
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
#pilpemutihkulit #pilrawatkulit #pilrawatjerawat #buangjerawat #jeragat #pulihkanjeragat #cindella #suntikancindella #produkkecantikan #produkputihgebu #tipskecantikan #rawatkulit #rawatjerawat #pilkecantikan #vitaminc #seremban #melaka #sayajualprodukkecantikan #kulitputih #gegarvaganza #kulitbersih #bebasjerawat #bebasjerawatjeragat #cantikweyy #cantiksihat #cantiknya #cantik2 #cantikglowing #cantikgiler #iammedsv

White Egg Crystal Skins (@jaw_whitening)

Anda ada masalah kulit gelap? Jom rawat je dengan JAW White Egg Crystal Skins ๐Ÿ˜‰
.
Banyak feedback positif dari customer yang dah mencuba JAW. Takkan nak tengok je apa tunggu lagi? Kalau rasa produk sebelum ini tak menjadi, anda makan JAW ni. Tak cuba tak tahukan? Bila lagi nak cantik? Jom mulakan sekarang. ๐Ÿ˜‰
.
-1 botol ada 20 capsules RM200
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
โœ…Berkesan seawal 3 hari
โœ…Kesan setanding suntikan vitamin c
โœ…Memutihkan kulit muka dan badan
โœ…Anti-oksidan
โœ…Menegangkan kulit
โœ…Menghilangkan parut dan jerawat
โœ…Mengurangkan hormon jerawat
โœ…Merawat masalah jeragat
โœ…Liang pori mengecil
โœ…Merawat kulit kusam supaya nampak glowing
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
#pilpemutihkulit #pilrawatkulit #pilrawatjerawat #buangjerawat #jeragat #pulihkanjeragat #cindella #suntikancindella #produkkecantikan #produkputihgebu #tipskecantikan #rawatkulit #rawatjerawat #pilkecantikan #vitaminc #seremban #melaka #sayajualprodukkecantikan #kulitputih #gegarvaganza #kulitbersih #bebasjerawat #bebasjerawatjeragat #cantikweyy #cantiksihat #cantiknya #cantik2 #cantikglowing #cantikgiler #iammedsv

White Egg Crystal Skins (@jaw_whitening)

Anda nak cerah, nak pulihkan sunburn dan kulit kusam? Kulit anda berjerawat? Dapatkan JAW. .
.
JAW sangat berkesan memulihkan kulit anda dalam masa yang singkat dan yang pastinya anda tak perlu keluar duit banyak sebab satu botol JAW mampu untuk buat kulit anda gebu gebas. Highly recommended ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Produk JAW ๐Ÿ’ฏ original dari Jepun .
.
NP: RM200 .
- 1 botol ada 20 kapsul makan 2 hari sebiji saja tak perlu makan sehari sebiji
.
Pakat beli dengan kawan2, saing2, sedara-mara anda kalau nak harga diskaun ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿš›Free postage
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
โœ…Berkesan seawal 3 hari
โœ…Kesan setanding suntikan vitamin c
โœ…Memutihkan kulit muka dan badan
โœ…Anti-oksidan
โœ…Menegangkan kulit
โœ…Menghilangkan parut dan jerawat
โœ…Mengurangkan hormon jerawat
โœ…Merawat masalah jeragat
โœ…Liang pori mengecil
โœ…Merawat kulit kusam supaya nampak glowing
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
#pilpemutihkulit #pilrawatkulit #pilrawatjerawat #buangjerawat #jeragat #pulihkanjeragat #cindella #suntikancindella #produkkecantikan #produkputihgebu #tipskecantikan #rawatkulit #rawatjerawat #pilkecantikan #vitaminc #seremban #melaka #sayajualprodukkecantikan #kulitputih #gegarvaganza #kulitbersih #bebasjerawat #bebasjerawatjeragat #cantikweyy #cantiksihat #cantiknya #cantik2 #cantikglowing #cantikgiler #iammedsv

Verity Port D' beaute ๐Ÿ‘‘๐Ÿฆ„ (@verity_port_d_beaute)

ไธค็›’ไธ€ไธช็–—็จ‹๏ผŒๅคš้šพๆž็š„่‚š่…ฉ/้กฝๅ›บ็š„่„‚่‚ช้ƒฝ่‚ฏๅฎš่ขซๆžๅฎš๏ผŒๅ˜ๅฐไบ†๐Ÿ’ช๐Ÿปโ€ฆโ€ฆ ๆ‰ไธ€ไธชๆœˆใ€‚ใ€‚ใ€‚ๅ†็ปง็ปญๅ–ๅพˆๅฟซๅฐฑไผš็œ‹ๅˆฐ่…ฐๅฝขไบ†๐Ÿ˜
๐ŸŒนแต€แดฟแดฑแดนแดฑแดธแดธแดฌแดฐหฃ๐ŸŒน
๐Ÿ’ฅ4ๅคงไธป่ฆๅŠŸๆ•ˆ๏ผšโœ…ๆŽ’ๆฏ’โœ…็˜ฆ่บซโœ…็พŽ็™ฝโœ…ไฟๅฅ

ไปปไฝ•ไบงๅ“่ฏข้—ฎ๏ผšWeChat /LINE๐Ÿ“ฒ Noreenlhs
WhatsApp: +6012-9285688
FB/IG : Verity Port D' beaute

#tremelladxๆ—ฅๆœฌ้…ต็ด ๆŽ’ๆฏ’้ฅฎๆ–™ #tremelladxpremium #ๅคฉ็„ถ#้…ต็ด  #ๆŽ’ๆฏ’ #็˜ฆ่บซ #็พŽ็™ฝ#ไฟๅฅ #slimming #detox #beauty #whiting #healthcare #็พŽ่‚Œ #ๆƒณ็˜ฆ #็ถฒ่ณผ #็˜ฆ่บซ็ง˜่จฃ #็พŽ็™ฝ้ฃฒ #petalingjaya #onlineshopping #ss2 #ๅฅๅบท็˜ฆ่บซ #tremella #็˜ฆ่‚š่…ฉ #ๆŽ’ๆฒน่„‚ #kurussihat #kuruscepat #halalproduk #ๅฎถๅบญไธปๅฆ‡ #buangjerawat

White Egg Crystal Skins (@jaw_whitening)

Latest feedback. Kesan selepas 4 capsules. JAW sangat berkesan!! Kalau takut nak suntik/drip boleh makan JAW White Egg Crystal skins. ๐Ÿ˜‰
.
Nak awet muda? Nak cerah sekata satu badan? Nak buang jerawat? Nak kulit nampak sihat dan glowing? Makan JAW je. Ramai yang berpuas hati. ๐Ÿ‘ Anda bila lagi? ๐Ÿ˜Š
.
NP:RM200
- 1 botol ada 20 kapsul untuk 40 hari makan 2 hari 1 biji saja
. ๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
โœ…Berkesan seawal 3 hari
โœ…Kesan setanding suntikan vitamin c
โœ…Memutihkan kulit muka dan badan
โœ…Anti-oksidan
โœ…Menegangkan kulit
โœ…Menghilangkan parut dan jerawat
โœ…Mengurangkan hormon jerawat
โœ…Merawat masalah jeragat
โœ…Liang pori mengecil
โœ…Merawat kulit kusam supaya nampak glowing
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
#pilpemutihkulit #pilrawatkulit #pilrawatjerawat #buangjerawat #jeragat #pulihkanjeragat #cindella #suntikancindella #produkkecantikan #produkputihgebu #tipskecantikan #rawatkulit #rawatjerawat #pilkecantikan #vitaminc #seremban #melaka #geraklupaperoger #kulitputih #gegarvaganza #kulitbersih #bebasjerawat #bebasjerawatjeragat #cantikweyy #cantiksihat #cantiknya #cantik2 #cantikglowing #cantikgiler #iammedsv

White Egg Crystal Skins (@jaw_whitening)

Tak rugi cuba JAW. Pasti akan nampak kesannya ๐Ÿ‘ Feedback dari customer JAW ๐Ÿ˜
.
Nak pulihkan kulit kusam, gelap dan berjerawat? Makan JAW White Egg Crystal Skin je. Satu botol saja mampu untuk memulihkan kulit anda. Hasil terbaik. Ramai dah berjaya takkan nak tengok orang je. Jom mulakan sekarang. ๐Ÿ˜Š
.
NP: RM200
- 1 botol ada 20 kapsul untuk 40 hari makan 2 hari 1 biji saja
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
โœ…Berkesan seawal 3 hari
โœ…Kesan setanding suntikan vitamin c
โœ…Memutihkan kulit muka dan badan
โœ…Anti-oksidan
โœ…Menegangkan kulit
โœ…Menghilangkan parut dan jerawat
โœ…Mengurangkan hormon jerawat
โœ…Merawat masalah jeragat
โœ…Liang pori mengecil
โœ…Merawat kulit kusam supaya nampak glowing
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
#pilpemutihkulit #pilrawatkulit #pilrawatjerawat #buangjerawat #jeragat #pulihkanjeragat #cindella #suntikancindella #produkkecantikan #produkputihgebu #tipskecantikan #rawatkulit #rawatjerawat #pilkecantikan #vitaminc #seremban #melaka #geraklupaperoger #kulitputih #gegarvaganza #kulitbersih #bebasjerawat #bebasjerawatjeragat #cantikweyy #cantiksihat #cantiknya #cantik2 #cantikglowing #cantikgiler #iammedsv

White Egg Crystal Skins (@jaw_whitening)

Ini hasilnya baru 4 capsules JAW. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Banyak feedback positif yang berpuas hati dengan produk JAW. Takkan nak tengok je kan? Nak kekalkan kulit cantik dan sihat makan JAW White Egg Crystal Skin je cenggini hasil dia ๐Ÿ‘
.
JAW sangat berkesan memulihkan kulit anda dalam masa yang singkat dan yang pastinya anda tak perlu keluar duit banyak sebab satu botol JAW mampu untuk buat kulit anda gebu gebas. Highly recommended ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
-1 botol ada 20 capsules RM200
.
Pakat beli dengan kawan2, saing2, sedara-mara anda kalau nak harga diskaun ๐Ÿ˜‰
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
โœ…Berkesan seawal 3 hari
โœ…Kesan setanding suntikan vitamin c
โœ…Memutihkan kulit muka dan badan
โœ…Anti-oksidan
โœ…Menegangkan kulit
โœ…Melambatkan proses penuaan โœ…Menghilangkan parut dan jerawat
โœ…Mengurangkan hormon jerawat
โœ…Merawat masalah jeragat
โœ…Liang pori mengecil
โœ…Merawat kulit kusam supaya nampak glowing
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
#pilpemutihkulit #pilrawatkulit #pilrawatjerawat #buangjerawat #jeragat #pulihkanjeragat #cindella #suntikancindella #produkkecantikan #produkputihgebu #tipskecantikan #rawatkulit #rawatjerawat #pilkecantikan #vitaminc #seremban #melaka #geraklupaperoger #kulitputih #gegarvaganza #kulitbersih #bebasjerawat #bebasjerawatjeragat #cantikweyy #cantiksihat #cantiknya #cantik2 #cantikglowing #cantikgiler #iammedsv

White Egg Crystal Skins (@jaw_whitening)

Hasil selepas 4 capsules JAW White Egg Crystal Skin. ๐Ÿ˜
.
Nak rawat kulit kusam? Nak cerahkan kulit? Nak nampak glowing dan awet muda? Nak buang jerawat? Nak kulit sihat? Makan JAW je. Satu botol JAW ni mampu buat kulit anda nampak sihat dan glowing. ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š
.
-1 botol ada 20 capsules RM200
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
โœ…Berkesan seawal 3 hari
โœ…Kesan setanding suntikan vitamin c
โœ…Memutihkan kulit muka dan badan
โœ…Anti-oksidan
โœ…Menegangkan kulit
โœ…Menghilangkan parut dan jerawat
โœ…Mengurangkan hormon jerawat
โœ…Merawat masalah jeragat
โœ…Liang pori mengecil
โœ…Merawat kulit kusam supaya nampak glowing
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
#pilpemutihkulit #pilrawatkulit #pilrawatjerawat #buangjerawat #jeragat #pulihkanjeragat #cindella #suntikancindella #produkkecantikan #produkputihgebu #tipskecantikan #rawatkulit #rawatjerawat #pilkecantikan #vitaminc #seremban #melaka #sayajualprodukkecantikan #kulitputih #gegarvaganza #kulitbersih #bebasjerawat #bebasjerawatjeragat #cantikweyy #cantiksihat #cantiknya #cantik2 #cantikglowing #cantikgiler #iammedsv

White Egg Crystal Skins (@jaw_whitening)

Nak pulihkan masalah kulit anda? Makan je JAW White Egg Crystal Skin. Kalau sebelum ni anda makan apa pun tak berkesan cuba JAW ni ramai berpuas hati. Tak rugi cuba JAW pasti nampak kesan. Satu botol saja mampu memulihkan masalah kulit anda ๐Ÿ‘
.
NP: RM200 - 1 botol ada 20 kapsul untuk 40 hari makan 2 hari 1 biji saja
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
โœ…Berkesan seawal 3 hari
โœ…Kesan setanding suntikan vitamin c
โœ…Memutihkan kulit muka dan badan
โœ…Anti-oksidan
โœ…Menegangkan kulit
โœ…Menghilangkan parut dan jerawat
โœ…Mengurangkan hormon jerawat
โœ…Merawat masalah jeragat
โœ…Liang pori mengecil
โœ…Merawat kulit kusam supaya nampak glowing
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
#pilpemutihkulit #pilrawatkulit #pilrawatjerawat #buangjerawat #jeragat #pulihkanjeragat #cindella #suntikancindella #produkkecantikan #produkputihgebu #tipskecantikan #rawatkulit #rawatjerawat #pilkecantikan #vitaminc #seremban #melaka #sayajualprodukkecantikan #kulitputih #gegarvaganza #kulitbersih #bebasjerawat #bebasjerawatjeragat #cantikweyy #cantiksihat #cantiknya #cantik2 #cantikglowing #cantikgiler #iammedsv

๐Ÿ’‹๐Ÿ‘‘BOOSTERWHITENING๐Ÿ‘‘๐Ÿ’‹ (@mqsturqq)

APA BEZA BWP & BW ?
( Booster Whitening Premium & Booster Whitening ) ๐Ÿ˜‡

BWP & BW masih sama fungsinya iaitu MENCERAHKAN, MENJAGA & MERAWAT masalah kulit daripada dalam badan

BWP ( Booster Whitening Premium ) adalah ADVANCE FORMULA penambahbaikan daripada BW ( Booster Whitening ) yang sedia ada. Kesan BWP 10x ganda lebih cepat. Hanya perlu kemam 1sachet sebelom tidur setiap hari kecuali uzur/period (rehat 10hari). Berperisa Passion Fruit yang sangat-sangat sedap

BW ( Booster Whitening ) pula sejenis kapsul 100% serbuk mutiara asli. Tidak perlu makan setiap hari, hanya 1kapsul 4hari sekali sahaja. Sangat mudah uolss laling semua. Kesan 5x ganda daripada kulit asal. Lebih #10K testimoni berjaya. Alhamdulillah ๐Ÿ˜˜

Untuk kesan yang terbaik & meletops, disarankan oulss, laling semua ambil BWP + BW ๐Ÿ˜Meh pm sis laju laju .
Nak order? โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
.
WHATSAPP "SETBW" ke ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60129395397/SETBW
WHATSAPP "SETBW" ke ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60129395397/SETBW
WHATSAPP "SETBW" ke ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60129395397/SETBW
.
#whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningsupplement #kulitcerah #buangjerawat #buangparut #kolagenputih #bazarpaknil #bazaarpaknil #flawless #sayajualmurah #collagen #skincare #putihgebu
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlakin #kulitputih #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #bwpremiumselangor

White Egg Crystal Skins (@jaw_whitening)

Ini hasilnya baru 6 capsules JAW. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Anda nak cerah, nak pulihkan sunburn dan kulit kusam? Kulit anda berjerawat? .
.
JAW sangat berkesan memulihkan kulit anda dalam masa yang singkat dan yang pastinya anda tak perlu keluar duit banyak sebab satu botol JAW mampu untuk buat kulit anda gebu gebas. Highly recommended ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Produk JAW ๐Ÿ’ฏ original dari Jepun dan NO FAKE lagi di pasaran. Kandungan capsule adalah pearl+vitamin c+gluta.
.
-1 botol ada 20 capsules RM200
.
Pakat beli dengan kawan2, saing2, sedara-mara anda kalau nak harga diskaun ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿš›Free postage
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
โœ…Berkesan seawal 3 hari
โœ…Kesan setanding suntikan vitamin c
โœ…Memutihkan kulit muka dan badan
โœ…Anti-oksidan
โœ…Menegangkan kulit
โœ…Menghilangkan parut dan jerawat
โœ…Mengurangkan hormon jerawat
โœ…Merawat masalah jeragat
โœ…Liang pori mengecil
โœ…Merawat kulit kusam supaya nampak glowing
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
#pilpemutihkulit #pilrawatkulit #pilrawatjerawat #buangjerawat #jeragat #pulihkanjeragat #cindella #suntikancindella #produkkecantikan #produkputihgebu #tipskecantikan #rawatkulit #rawatjerawat #pilkecantikan #vitaminc #seremban #melaka #sayajualprodukkecantikan #kulitputih #gegarvaganza #kulitbersih #bebasjerawat #bebasjerawatjeragat #cantikweyy #cantiksihat #cantiknya #cantik2 #cantikglowing #cantikgiler #iammedsv

Beauteous Medispa (@lin_beauty_consultant)

PREMIUM WHITENING GLOW no.1 world best whitening drip
Pilihan vvip,selebriti &pengasas product.๐Ÿ˜˜
.
.
๐Ÿ˜ฐDah Penat pakai macam2 product tapi Lambat nak putih?
๐Ÿ˜จDah tonyoh macam2 dekat muka &badan tpi hasil tetap kecewa?
๐Ÿ˜ขAde masalh kulit yg kronik?
๐Ÿ˜ฉHampir putus asa? .
.
Khas utk u allz ~~
.
U allz mesti try PREMIUM WHITENING GLOW ni.

Kenapa??๐Ÿ˜ฑ
.
Sebab one of ingredient from PREMIUM WHITENING GLOW ni can remove The amount of melanin, faster, faster to white skin colour.. And yes, this US beauty product is 200% original n more faster and effective than Korean brand!!๐Ÿ˜
.
.
For any question u all can direct whtssp me, I will suggest the best treatment for my customer
.
Book yr slot Now๐Ÿ˜
come learn how to be gorgeous ๐ŸŒท
.
๐Ÿ“ž 0182724349 (Lin)
.
.
#suntikputih
#faceinjection
#injectionbangi
#injectionserdang
#injectionserikembangan
#suntikgebu
#suntikstemcell
#whiteninginjection
#masalahjerawat
#janganmengata
#kldripper
#letscantik
#nursajat
#kdollbeauty
#suntikkurus
#tanambenang
#nosefiller
#buanglemak
#buangjeragat
#nakcantik
#buangjerawat
#buangparut
#treadlift
#chinfiller
#vshapeface
More...