produk hai-o 0192110116 (@rosidah_stgma)

#BUASIR SEMBUH TANPA PERLU OPERATION

Kredit to farel

Siapa yang tak happy bila produk yang kita jual memberi kesan yang baik pada customer kan?

Abam ada sorang customer yang juga merangkap kenalan lama abam dalam FB. Dia menghidap sakit buasir sejak setahun lalu. Buasir dia jenis dalam, bukan yang terkeluar tu. Dia kata bila poop (buang air besar) tu rasa sakit yang amat. Dia nampak post abam pasal testimoni Bioever Plus dan terus berminat nak cuba.

Hari ni dia mesej bagitau yang buasir dia dah baik, tak perlu operate. Rasa bersyukur sangat sebab ditemukan dengan Bio ever Plus ni..diformulasi bersama teknologi nano, sapuan krimnya meresap sehingga ke saluran darah untuk kesan penyembuhan yang optima.

Korang ada masalah macam ni? Boleh la ikhtiar dengan krim pelbagai guna, Bioever Plus. Nak jadi agent/pengedar juga dialu-alukan.
Klik link whatsapp untuk pertanyaan/pembelian
wasap.my/60192110116/bioeverplus

Herba Penawar | LaVaTera (@lavatera.my)

.
.
jika anda ingin merawat , mengubati , dan mencegah penyakit anda secara sihat ,
sila tekan link ini.

Hubungi kami ditalian
0189774457
0189774457
0189774457

#kanserpayudara
#kanserparuparu
#kanserrahim
#kanserusus
#kansertulang
#kanserhati
#ketumbahan
#kencingmanis
#cyst
#kimo
#kimoterapi
#buasir
#meningkatkanstamina
#herbakeladitikus
#herba
#penawar
#kanser
#breastcancer
#asma
#sesaknafas

Herba Penawar | LaVaTera (@lavatera.my)

Herba Keladi Tikus ini berbentuk KAPSUL sekotak mengandungi
180 BIJI KAPSUL
Untuk MENCEGAH mampu bertahan sehingga 6BULAN pengambilan
Manakala
Untuk MERAWAT mampu bertahan sehingga 45HARI pengambilan yang KONSISTEN .
.
jika anda ingin merawat , mengubati , dan mencegah penyakit anda secara sihat ,
sila tekan link ini.

Hubungi kami ditalian
0189774457
0189774457
0189774457

#kanserpayudara
#kanserparuparu
#kanserrahim
#kanserusus
#kansertulang
#kanserhati
#ketumbahan
#kencingmanis
#cyst
#kimo
#kimoterapi
#buasir
#meningkatkanstamina
#herbakeladitikus
#herba
#penawar
#kanser
#breastcancer
#asma
#sesaknafas

Minyak Aromaterapi (@ivmist_borneo)

CARA CARA MENGGUNA #IVmist (Baca dan amalkan ya supaya lebih mujarab. InsyaAllah)

Mulakan Dengan Membaca #BISMILLAH dan #SELAWAT ke atas Nabi Muhammad Sallallahu 'Alaihi Wasallam 3 kali.
.
#RESDUNG dan #SELSEMA
Sembur di tapak tangan dahulu, kemudian sapu di tepi hidung, dahi, celah/antara kening, letak dalam hidung sikit & sedut bau.

Sembur di leher, dada dan sapu biar rata. Sembur sedikit atas kepala untuk meringankan.
.
#SAKITGIGI
Sembur di pipi kawasan sakit gigi dan gunakan putik kapas untuk disapukan ke gusi yang sakit atau celah gigi yang berlubang.
.
#BUASIR
Sembur dulu di jari dan lumur sapu di lubang atau jolok ke lubang.
.
#MIGRAIN
Sembur atas ubun ubun kepala dan picit-picit @ urut-urut.
.
#SENGGUGUT
Sapu di kawasan perut bawah pusat / pundi kencing.
.
#JERAWAT
Sembur di tangan kemudian sapu pada kawasan jerawat. Lebih berkesan lagi cuci muka terlebih dahulu dgn #IVsoap
.
#SAKIT-SAKIT LAIN
Sakit seperti ☑️Sakit otot ☑️Sakit pinggang ☑️Lenguh-lenguh ☑️Sakit kepala ☑️Stress ☑️Sakit sendi ☑️Sakit perut ☑️Gatal ☑️Kurap ☑️Panau ☑️Terkena air panas ☑️Gout ☑️Kuku cekam ☑️Terkena gigitan serangga berbisa
➡️ hanya perlu semburkan pada kawasan berkenaan dan sapu sehingga rata.
.
**Semua kesan & kelebihan produk dirujuk pada testimoni dan maklumbalas pengguna kami.

#ivmistmagicoil

Herba Penawar | LaVaTera (@lavatera.my)

Herba Keladi Tikus ini boleh diambil ketika menerima rawatan KiMo
Herba ini berfungsi mengurangkan kesan sampingan dari kimoterapi - Menambahkan Selera Makan
- Menghilangkan Rasa Loya Dan Muntah-Muntah
- Mengembalikan Tenaga Dan Kekuatan
- Merawat Masalah Cirit-Birit Dan Sembelit
- Merawat Masalah Keguguran Rambut
- Mengembalikan Emosi Pesakit

jika anda ingin merawat , mengubati , dan mencegah penyakit anda secara sihat , sila tekan link ini.

http://Originalproduct.wasap.my
http://Originalproduct.wasap.my
http://Originalproduct.wasap.my

Atau boleh hubungi kami ditalian

0189774457
0189774457
0189774457

#kanserpayudara
#kanserparuparu
#kanserrahim
#kanserusus
#kansertulang
#kanserhati
#ketumbahan
#kencingmanis
#cyst
#kimo
#kimoterapi
#buasir
#meningkatkanstamina
#herbakeladitikus
#herba
#penawar
#kanser
#breastcancer
#asma
#sesaknafas

IVMist minyak resdung mujarab (@hasanahassim)

《BUASIR》
.
Siapa yang pernah kena buasir memang tahu betapa susahnya masa nak membuang.

Jangan risau. Kalau ada #IVMist boleh guna ikut step yang ditunjukkan pada gambar.

Jangan lupa banyakkan pengambilan air masak dan buah-buahan untuk senang lawas. Elakkan makanan pedas juga.

Till then, selamat mencuba!
.
#buasir #ejendropshipdiperlukan

Shaklee kurus cantik awet muda (@shaklee.vit_supplements)

.
TANGANI MASALAH PERUT BUNCIT DAN SEMBELIT
.
Pernah tak bila kita jumpa orang, tiba² kena tegur, “Eh, dah berapa bulan pregnant?“
Tapi hakikatnya kita TAK PREGNANT PON!!
.
Aduh! Sakitnya tuh disini!!!
Mana nak letak muka. Mekap dah cantik tapi perut ke depan...
.
Macam mana ni? Apa nak buat?
.
Dapatkan Herb-Lax dengan segera. Ramai yang berjaya kempiskan perut dengan Herb-Lax. Anda bila lagi?
.
Perut yang kempis selain daripada nampak langsing, kita juga akan lebih selesa mengenakan apa jua pakaian. Betul tak?
.
Jarang/Susah nak 'membuang' memang boleh buat perut buncit. Lama sangat terperam dalam perut boleh buat badan kita tak sihat tau.. racun penuh satu badan.. eee...
.
.
pm/wasap akak.
In Shaa Allah akak akan cuba bantu anda..
.
Kak Mona
016-4169771
Your Health & Beauty Consultant
.
#shaklee
#shakleelunas
#shakleekulim
#shakleesgpetani
#cantik
#kurus
#sihat
#surirumah
#trustedseller
#sakitlutut
#setpantangshaklee
#sethamilshaklee
#setresdungshaklee
#setkecantikkanshaklee
#setbajetshaklee
#jerawat
#jeragat
#gastrik
#buasir
#keputihan
#bakarlemak
#detox
#sembelit
#halal
#uitm
#ukm
#bisnesshaklee

daBox shoppe (@dabox_ivmistn9)

CARA CARA MENGGUNA #IVmist (Baca dan amalkan ya supaya lebih mujarab. InsyaAllah)

Mulakan Dengan Membaca #BISMILLAH dan #SELAWAT ke atas Nabi Muhammad Sallallahu 'Alaihi Wasallam 3 kali.
.
#RESDUNG dan #SELSEMA
Sembur di tangan dahulu, kemudian sapu di tepi hidung, dahi, celah/antara kening, letak dalam hidung sikit & sedut bau.

Sembur di leher, dada dan sapu biar rata. Sembur sedikit atas kepala biar meringankan.
.
#SAKITGIGI
Sembur di pipi kawasan sakit gigi dan gunakan putik kapas untuk disapukan ke gusi yang sakit atau celah gigi yang berlubang.
.
#BUASIR
Sembur dulu di jari dan lumur sapu di lubang atau jolok ke lubang.
.
#MIGRAIN
Sembur atas ubun ubun kepala dan picit-picit @ urut-urut.
.
#SENGGUGUT
Sapu di kawasan perut bawah pusat / pundi kencing.
.
#JERAWAT
Sembur di tangan kemudian sapu pada kawasan jerawat. Lebih berkesan lagi cuci muka terlebih dahulu dgn #IVsoap
.
#SAKIT2LAIN
Sakit seperti sakit otot, sakit pinggang, lenguh-lenguh, sakit kepala, stress, sakit sendi, gatal, kurap, panau, terkena air panas, gout, kuku cekam, atau terkena gigitan serangga berbisa, hanya perlu semburkan pada kawasan berkenaan dan sapu sehingga rata.
.
**Semua kesan & kelebihan produk dirujuk pada testimoni dan maklumbalas pengguna kami.

Untuk keterangan lebih lanjut .
📲 Whatsapp 0126132056

#ivmistmagicoil #penawarresdung #migrain #sayajualivmist #sayajual #ubatresdung
#sayajual #sayaguna #alhamdulilah #ivmistteamnadeela
➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿
Untuk maklumat lanjut sila hubungi 0126132056

UBAT BUASIR PAK NGAH (@ubatbuasirpakngah)

Kerana tak sembuh lah,hampa patot cuba Penawar Buasir Pak Ngah ni
.
rm60 sahaja / 45 biji / 1 biji pagi,2 biji malam selepas makan
tak payah bancuh ! cuma telan
free pos semenanjung,rm5 cas bagi sabah sarawak
order wasap.link/60125632385

#ubatbuasircarakampung
#ubatbuasir
#ubatbuasirmurah
#ubatbuasirpalingmujarab
#buasir
#buasirberdarah
#buasirterkeluar
#ubatbuasirpakngah
#penawarbuasir
#herbabuasir
#ubatbuasirtraditional
#rawatbuasir
#ubatrawatbuasir
#ubatbuasirviral
#viral

KURUS▪️SIHAT▪️CANTIK▪️HALAL▪️HERBA (@noor.shoppe)

DEEP C (DEEP CLEANSING)
.
Herba Deep Cleansing kini diluluskan pendaftaranya oleh KKM atas nama Deep C.
.
Semua herba disiapkan terlebih dahulu dan Deep Cleansing ini menggunakan herba-herba yang sukar didapati. Ada yang terpaksa kami ambil dari kawasan tinggi utara Thailand. Ubi “krong kemau” yang digunakan untuk ayam sabung ternyata menjadi herba utama dalam Deep C.
.
Deep C berfungsi untuk membantu penyingkiran toksid dan logam-logam berat yang terdapat di dalam tubuh badan.
.
Ia juga membantu membaiki sistem tubuh dan membantu untuk mendapatkan tidur yang berkualiti.
.
Whatsapp 📲 019 2843446
.
www.wasap.my/60192843446
.
.
#HPA #HPAMalaysia #herba #herbal #ubatherba #kopi #coffee #kopiradix #halal #HerbaPenawarAlWahida #RawatanIslam #bersih #sihat #cergas #dietsihat #buasir #supplement #hidupsihat #bazaronline #kencingmanis #darahtinggi #sakitjantung #lawas #sakitotot #gout #kanser #igshopmalaysia #cikguseo #ajimaura #terapiinstagram

KURUS▪️SIHAT▪️CANTIK▪️HALAL▪️HERBA (@noor.shoppe)

RADIX Kacip Fatimah memiliki kandungan utama KACIP FATIMAH (Labisia Pothoina) yang merupakan tumbuhan herba yang termasuk ke dalam famili Myrsinaceae, tumbuh secara liar di belantara hutan tropis, pada ketinggian kurang lebih 150 kaki diatas permukaan laut.
.
Secara tradisional turun-temurun, khususnya para wanita Melayu telah menggunakan tumbuhan ini untuk mengatasi masalah kewanitaan, mengatur siklus menstruasi dan sebagai ramuan yang diminum untuk membantu melancarkan proses bersalin.
.
Dengan ditambahkan 7 herba khas RADIX, InsyaAllah... RADIX Kacip Fatimah berkhasiat untuk🔽
.
🌿 Memulihkan kembali TENAGA dan memberi KESEGARAN kepada tubuhTerkenal untuk mengekalkan Awet Muda.
.
🌿 Mengurangkan keputihan atau lendiran dr faraj yang melampauMerawat kecederaan dan mengecutkan rahim selepas bersalin dan keguguran.
.
🌿 Menambah kecergasan dan tenaga selepas bersalin.
.
🌿 Menambah tenaga dan semasa hubungan bersama suami.
.
🌿 Melansingkan bdn dan menegangkan otot-otot.
.
🌿 Meransang pengeluaran hormon untuk melancarkan perjalanan darah dan kitaran haid sekaligus mengurangkan sakit senggugut.
.
🌿 Mengatasi masalah kemurungan(meroyan) selepas bersalin.
.
🌿 Mengurangkan risiko turun rahim (uterine prolapse).
.
🌿 Mengurangkan masalah monopause seperti rasa panas, kekeringan dan mood tidak menentu.
.
🌿 Melegakan ketegangan pada Urat SarafMenstabilkan Hormon Kewanitaan.
.
🌿 Kacip Fatimah bersifat anti-kanser, anti-kulat dan anti-radang, disamping khasiatnya yang merangsang estrogen.
.
.
Whatsapp 📲 019 2843446
.
www.wasap.my/60192843446
.
.
#HPA #HPAMalaysia #herba #herbal #ubatherba #kopi #coffee #kopiradix #halal #HerbaPenawarAlWahida #RawatanIslam #bersih #sihat #cergas #dietsihat #buasir #supplement #hidupsihat #bazaronline #kencingmanis #darahtinggi #sakitjantung #lawas #sakitotot #gout #kanser #igshopmalaysia #cikguseo #ajimaura #terapiinstagram

SENGGUGUT | LENGUH | SEMBELIT (@massagegelshoppe_saq)

.
Salah satu bahan dalam MINUAK URUT MODEN ini ialah LAVENDER.
Ni Aliah kongsi sikit manafaat LAVENDER.
Moga bermanafaat.💞
. ♻️MANFAAT EKSTRAK LAVENDER ♻️
.
✔️Aromaterapi
✔️Mengubati kulit
✔️Kurangkan stress dan insomnia
✔️Meningkatkan mood
✔️Meringankan migrain
✔️ Pengusir kutu
✔️ Mengecutkan jerawat.

Mek JAMU 💕 (@theyatieeruzilahh)

SERBUK BY JAMURAHSIABONDA
1BOTOL 50GM boleh digunakan sebagai pencuci miss v , masker muka , body dan masker buasir .. #serbukmanjakani #jamurahsiabonda #pencucimissv #maskermuka #maskermissv #maskerbody #maskerketiak #baubadan #buasir

SiS JAMU (@sisyatieee)

SERBUK BY JAMURAHSIABONDA
1BOTOL 50GM boleh digunakan sebagai pencuci miss v , masker muka , body dan masker buasir .. #serbukmanjakani #jamurahsiabonda #pencucimissv #maskermuka #maskermissv #maskerbody #maskerketiak #baubadan #buasir

PENCUCI WANITA | MISS V CERAH (@miss_v_gel)

Fefet rasa SEJUK & FRESH sentiasa 💃💃💃
.
Nyamannya.... Kak atie tak sabaq nak cuci muka, bdn & segalanya dgn fefet😍 ... Sejuk gak hang😘
.
.
HARGA
Semenanjung
RM25 + postage RM8

Sabah/Sarawak
RM30 - postage RM12
.
Uols tak teringin ke..😜
Wasap cepat² kak atie dgn klik link kat bio ok😘
.
.
#fefet#pencuciwanitaviral#intimatecleanser#jerawat#buasir#rambutgugur#keputihanmelampau#missvketat#gatalgatal#celahanhitam#suamisayang#missvsegar#missvwangi#pencuciwanitaterlajakmurah#maskerpayudara#maskerbreast#syampoomurah#kepalagatal#ubatmigrain#sayajual#dropshipdiperlukan
More...