SHAKLEE_BOUTIQUE (@shaklee_0199644664)

.
.
Garlic atau bawang putih menjadi bahan asas dalam masakan.
.
Namun dalam proses menghapuskan jerawat, Garlic memiliki tugas khas iaitu menghapuskan bakteria. Oleh itu, Garlic adalah herba terbaik untuk memiliki kulit licin dan bebas jerawat.
.
PUNCA-PUNCA JERAWAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH:
.
🐞 Hormon Yang Tidak Stabil
🐞 Sebum Yang Terlalu Aktif
🐞 Pembiakan Bakteria
🐞 Faktor Keturunan
.
GARLIC COMPLEX SHAKLEE akan mengatasi punca ke-3 iaitu pembiakan bakteria.
.
Pembiakan bakteria berlaku dalam 2 keadaan iaitu :
.
🐝 Pertama, sentuhan yang kerap. Sebab itu kena kurangkan sentuhan pada wajah yang berjerawat. .
🐝 Kedua, bakteria yang terdapat pada jerawat yang pecah akan merebak ke persekitaran wajah dan akan mencipta jerawat baru.
.
Garlic Complex juga sangat bagus untuk wajah yang terlalu berminyak yang mengundang kepada pembiakan bakteria.
.
Jadi pengambilan Garlic akan membantu membunuh bakteria tersebut.
.
Hubungi saya utk info lebih details
Fb Faridah Faris
Pm/wa 0199644664
.
#garlic #garlicshaklee #jerawat #shakleemurah #shakleekuantan
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantanpahang #sayajualshaklee #uiamkuantan #uiamgambang #umpgambang #umppekan #kuipsas #kuantan #nenosaysido #fareedafaris #jepsepahtu #meletop #antibiotik #mentormilenia2017 #ucopbuathallagi #jepsariyanti #laraalana #noradanish #shakleekemaman #ctdk #lofattah

SHAKLEE_BOUTIQUE (@shaklee_0199644664)

.
.
Garlic atau bawang putih menjadi bahan asas dalam masakan.
.
Namun dalam proses menghapuskan jerawat, Garlic memiliki tugas khas iaitu menghapuskan bakteria. Oleh itu, Garlic adalah herba terbaik untuk memiliki kulit licin dan bebas jerawat.
.
PUNCA-PUNCA JERAWAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH:
.
🐞 Hormon Yang Tidak Stabil
🐞 Sebum Yang Terlalu Aktif
🐞 Pembiakan Bakteria
🐞 Faktor Keturunan
.
GARLIC COMPLEX SHAKLEE akan mengatasi punca ke-3 iaitu pembiakan bakteria.
.
Pembiakan bakteria berlaku dalam 2 keadaan iaitu :
.
🐝 Pertama, sentuhan yang kerap. Sebab itu kena kurangkan sentuhan pada wajah yang berjerawat. .
🐝 Kedua, bakteria yang terdapat pada jerawat yang pecah akan merebak ke persekitaran wajah dan akan mencipta jerawat baru.
.
Garlic Complex juga sangat bagus untuk wajah yang terlalu berminyak yang mengundang kepada pembiakan bakteria.
.
Jadi pengambilan Garlic akan membantu membunuh bakteria tersebut.
.
Hubungi saya utk info lebih details
Fb Faridah Faris
Pm/wa 0199644664
.
#garlic #garlicshaklee #jerawat #shakleemurah #shakleekuantan
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantanpahang #sayajualshaklee #uiamkuantan #uiamgambang #umpgambang #umppekan #kuipsas #kuantan #nenosaysido #fareedafaris #jepsepahtu #meletop #antibiotik #mentormilenia2017 #ucopbuathallagi #jepsariyanti #laraalana #noradanish #shakleekemaman #ctdk #lofattah

SHAKLEE_BOUTIQUE (@shaklee_0199644664)

.
.
Garlic atau bawang putih menjadi bahan asas dalam masakan.
.
Namun dalam proses menghapuskan jerawat, Garlic memiliki tugas khas iaitu menghapuskan bakteria. Oleh itu, Garlic adalah herba terbaik untuk memiliki kulit licin dan bebas jerawat.
.
PUNCA-PUNCA JERAWAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH:
.
🐞 Hormon Yang Tidak Stabil
🐞 Sebum Yang Terlalu Aktif
🐞 Pembiakan Bakteria
🐞 Faktor Keturunan
.
GARLIC COMPLEX SHAKLEE akan mengatasi punca ke-3 iaitu pembiakan bakteria.
.
Pembiakan bakteria berlaku dalam 2 keadaan iaitu :
.
🐝 Pertama, sentuhan yang kerap. Sebab itu kena kurangkan sentuhan pada wajah yang berjerawat. .
🐝 Kedua, bakteria yang terdapat pada jerawat yang pecah akan merebak ke persekitaran wajah dan akan mencipta jerawat baru.
.
Garlic Complex juga sangat bagus untuk wajah yang terlalu berminyak yang mengundang kepada pembiakan bakteria.
.
Jadi pengambilan Garlic akan membantu membunuh bakteria tersebut.
.
Hubungi saya utk info lebih details
Fb Faridah Faris
Pm/wa 0199644664
.
#garlic #garlicshaklee #jerawat #shakleemurah #shakleekuantan
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantanpahang #sayajualshaklee #uiamkuantan #uiamgambang #umpgambang #umppekan #kuipsas #kuantan #nenosaysido #fareedafaris #jepsepahtu #meletop #antibiotik #mentormilenia2017 #ucopbuathallagi #jepsariyanti #laraalana #noradanish #shakleekemaman #ctdk #lofattah

SHAKLEE KUANTAN 0199644664 (@fareedafaris)

.
.
Garlic atau bawang putih menjadi bahan asas dalam masakan.
.
Namun dalam proses menghapuskan jerawat, Garlic memiliki tugas khas iaitu menghapuskan bakteria. Oleh itu, Garlic adalah herba terbaik untuk memiliki kulit licin dan bebas jerawat.
.
PUNCA-PUNCA JERAWAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH:
.
🐞 Hormon Yang Tidak Stabil
🐞 Sebum Yang Terlalu Aktif
🐞 Pembiakan Bakteria
🐞 Faktor Keturunan
.
GARLIC COMPLEX SHAKLEE akan mengatasi punca ke-3 iaitu pembiakan bakteria.
.
Pembiakan bakteria berlaku dalam 2 keadaan iaitu :
.
🐝 Pertama, sentuhan yang kerap. Sebab itu kena kurangkan sentuhan pada wajah yang berjerawat. .
🐝 Kedua, bakteria yang terdapat pada jerawat yang pecah akan merebak ke persekitaran wajah dan akan mencipta jerawat baru.
.
Garlic Complex juga sangat bagus untuk wajah yang terlalu berminyak yang mengundang kepada pembiakan bakteria.
.
Jadi pengambilan Garlic akan membantu membunuh bakteria tersebut.
.
Hubungi saya utk info lebih details
Fb Faridah Faris
Pm/wa 0199644664
.
#garlic #garlicshaklee #jerawat #shakleemurah #shakleekuantan
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantanpahang #sayajualshaklee #uiamkuantan #uiamgambang #umpgambang #umppekan #kuipsas #kuantan #nenosaysido #fareedafaris #jepsepahtu #meletop #antibiotik #mentormilenia2017 #ucopbuathallagi #jepsariyanti #laraalana #noradanish #shakleekemaman #ctdk #lofattah

SHAKLEE KUANTAN 0199644664 (@fareedafaris)

.
.
Garlic atau bawang putih menjadi bahan asas dalam masakan.
.
Namun dalam proses menghapuskan jerawat, Garlic memiliki tugas khas iaitu menghapuskan bakteria. Oleh itu, Garlic adalah herba terbaik untuk memiliki kulit licin dan bebas jerawat.
.
PUNCA-PUNCA JERAWAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH:
.
🐞 Hormon Yang Tidak Stabil
🐞 Sebum Yang Terlalu Aktif
🐞 Pembiakan Bakteria
🐞 Faktor Keturunan
.
GARLIC COMPLEX SHAKLEE akan mengatasi punca ke-3 iaitu pembiakan bakteria.
.
Pembiakan bakteria berlaku dalam 2 keadaan iaitu :
.
🐝 Pertama, sentuhan yang kerap. Sebab itu kena kurangkan sentuhan pada wajah yang berjerawat. .
🐝 Kedua, bakteria yang terdapat pada jerawat yang pecah akan merebak ke persekitaran wajah dan akan mencipta jerawat baru.
.
Garlic Complex juga sangat bagus untuk wajah yang terlalu berminyak yang mengundang kepada pembiakan bakteria.
.
Jadi pengambilan Garlic akan membantu membunuh bakteria tersebut.
.
Hubungi saya utk info lebih details
Fb Faridah Faris
Pm/wa 0199644664
.
#garlic #garlicshaklee #jerawat #shakleemurah #shakleekuantan
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantanpahang #sayajualshaklee #uiamkuantan #uiamgambang #umpgambang #umppekan #kuipsas #kuantan #nenosaysido #fareedafaris #jepsepahtu #meletop #antibiotik #mentormilenia2017 #ucopbuathallagi #jepsariyanti #laraalana #noradanish #shakleekemaman #ctdk #lofattah

sexshop (@kecantikan_seksproduk)

HERMUNO adalah pengobatan yang andal untuk melawan parasit

Isi 30 kapsul

Khasiat dan kegunaan
-produk ini akan menghilangkan parasit dan cacing perut dari tubuh anda dalam waktu 30 hari
-membunuh parasit dalam 1 langkah berkat tanin
-produk ini menghilangkan gejala biodegradasi dalam usus dan melumpuhkan telur-telur parasit dg mengunakan zat2 aktifnya
-membantu memelihara daya tahan tubuh

WASPADA!! Parasit!! Sumber penyakit infeksi dan kanker
-memengaruhi hati, paru-paru ,otak dan jantung anda.
Dapat tumbuh hingga 38cm dan menelurkan 250 telur

PERIKSA apakah anda mengalami gejala2 ini
~ alergi (raum, mata berair, dan hidung meler) sering pilek ,radang amandel dan hidung tersumbat
~kelelahan yang kronis (cepat lelah apa pun anda lakukan)
~sering sakit kepala
~nyeri otot dan sendi
~gugup, insomnia dan gangguan nafsu makan
~lingkaran gelap dan kantung dibawah mata

Dosis
2x1 kapsul/hari standar
2x2 kapsul/hari maximal

POM TR 133.375.641
30 kapsul@500mg

#nyeriotot #obatnyeriotot #obatparasit #bunuhkuman #alergi #obatalergi

SHAKLEE KUANTAN 0199644664 (@fareedafaris)

.
.
Garlic atau bawang putih menjadi bahan asas dalam masakan.
.
Namun dalam proses menghapuskan jerawat, Garlic memiliki tugas khas iaitu menghapuskan bakteria. Oleh itu, Garlic adalah herba terbaik untuk memiliki kulit licin dan bebas jerawat.
.
PUNCA-PUNCA JERAWAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH:
.
🐞 Hormon Yang Tidak Stabil
🐞 Sebum Yang Terlalu Aktif
🐞 Pembiakan Bakteria
🐞 Faktor Keturunan
.
GARLIC COMPLEX SHAKLEE akan mengatasi punca ke-3 iaitu pembiakan bakteria.
.
Pembiakan bakteria berlaku dalam 2 keadaan iaitu :
.
🐝 Pertama, sentuhan yang kerap. Sebab itu kena kurangkan sentuhan pada wajah yang berjerawat. .
🐝 Kedua, bakteria yang terdapat pada jerawat yang pecah akan merebak ke persekitaran wajah dan akan mencipta jerawat baru.
.
Garlic Complex juga sangat bagus untuk wajah yang terlalu berminyak yang mengundang kepada pembiakan bakteria.
.
Jadi pengambilan Garlic akan membantu membunuh bakteria tersebut.
.
Hubungi saya utk info lebih details
Fb Faridah Faris
Pm/wa 0199644664
.
#garlic #garlicshaklee #jerawat #shakleemurah #shakleekuantan
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantanpahang #sayajualshaklee #uiamkuantan #uiamgambang #umpgambang #umppekan #kuipsas #kuantan #nenosaysido #fareedafaris #jepsepahtu #meletop #antibiotik #mentormilenia2017 #ucopbuathallagi #jepsariyanti #laraalana #noradanish #shakleekemaman #ame2017 #lofattah

Penapis Air Viral (@penapisairviral)

Espring pakai penuras karbon.. Ape tu.. Wasap kami utk maklumat lanjut

espring penapis air
https://www.facebook.com/Penapis-Air-Viral-654575241397340/
#espring #penapisair #waterfilter #waterpurifier #water #airtulen #kecil #comel #senang #newtech #certified #diiktiraf #mudah #bunuhkuman #tapiskotoran #tapisdebu #sedap #sihat #nutrien #berkhasiat #mineral #jimatelektrik #trustedbrand #asiabrand #ezclickonlinestore

Whatsapp / SMS : 0127151913
Website : www.ezclickonlinestore.com
Instagram : ezclickonlinestore
Fb : www.facebook.com/ezclickonlinestore
11street : http://www.11street.my/store/ezclickonlinestore
Carousell : https://my.carousell.com/ezclickonlinestore

EzClick Online Store berdaftar under SSM

Penapis Air Viral (@penapisairviral)

Wow summary kehebatan penapis air espring ini dlm 1 gmbar.
Pm tepi utk maklumat lanjut

Whatsapp / SMS : 0127151913
Website : www.ezclickonlinestore.com
Instagram : ezclickonlinestore
Fb : www.facebook.com/ezclickonlinestore
11street : http://www.11street.my/store/ezclickonlinestore
Carousell : https://my.carousell.com/ezclickonlinestore

EzClick Online Store berdaftar under SSM

espring penapis air
#espring #penapisair #waterfilter #waterpurifier #water #airtulen #kecil #comel #senang #newtech #certified #diiktiraf #mudah #bunuhkuman #tapiskotoran #tapisdebu #sedap #sihat #nutrien #berkhasiat #mineral #jimatelektrik #trustedbrand #asiabrand #ezclickonlinestore

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Amboi pori2 semakin kecil sebab main spray spray muka dengan Royal Beauty Water je.
Jom whatsapp akak untuk order 😉 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema #feedbackrbw #feedbackwaterbottlemy

Penapis Air Viral (@penapisairviral)

Dapatkan espring.. Penapis air yg hebat ini sekarang.
Contact kami utk maklumat lanjut.

Whatsapp / SMS : 0127151913
Website : www.ezclickonlinestore.com
Instagram : ezclickonlinestore
Fb : www.facebook.com/ezclickonlinestore
11street : http://www.11street.my/store/ezclickonlinestore
Carousell : https://my.carousell.com/ezclickonlinestore

EzClick Online Store berdaftar under SSM

#espring #penapisair #waterfilter #waterpurifier #water #airtulen #kecil #comel #senang #newtech #certified #diiktiraf #mudah #bunuhkuman #tapiskotoran #tapisdebu #sedap #sihat #nutrien #berkhasiat #mineral #jimatelektrik #superbrand #asiabrand

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Untuk anak2 yg kulit sensitif, allergy, eczema, gatal2 juga boleh dibantu dengan ROYAL BEAUTY WATER SET especially yang label merah tu ( antiseptic ).. insyaAllah boleh solve dengan izin ALLAH😊 tak percaya boleh cuba sendiri💦
'
'
.
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Seronoknya bila guna produk yg boleh rawat masalah kulit kita, tapi at the same time produk tu selamat, 100% natural, chemical free & selamat even untuk baby!
Ada eczema, kulit kering, kulit kusam, nak kulit glowing, nak luka cepat sembuh? Serius banyak sangat kegunaan Royal Beauty Water ni!
Interested? Jom order!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

SPECIAL & LIMITED EDITION!
Wah, spray2 je terus bau rose. Tenang & segar sangat! Oh ha, bukan bau sahaja tau macam bunga ros, tapi manfaatnya juga banyak sangat!
Pink Rose Limited Edition is made from rose extract that will give you plenty of benefits which includes moist & glowing skin, balanced skin Ph, and so much more!

Benefits include:
• hydrated skin • glowing skin • anti-bacterial which will shrink your pimple • calming effect- with rose scent • can be used as makeup spray • clear dark spot • makes scars less visible
Dapatkan Royal Beauty Water Pink Rose *Limited Edition * 100ml dengan harga RM 40.00 sahaja! Berbaloi baloi sangat tau!
Tahan lama & pelbagai guna. Muka, badan, luka, jerawat, laki, perempuan semua boleh! Bonus - tidak merbahaya kepada bayi! Kenapa? Sebab ia 100% NATURAL! .
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Jom rasa sendiri kelebihan Royal Beauty Water yg menjadi kegilaan ramai ni. Tak cuba tak tahu, dah cuba tak mahu tukar produk lain dah 😘

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

STRONG ALKALINE pH 11 (label purple)
>> OILY SKIN & OPEN PORES
♥️ Mampu membersih minyak & kotoran ♥️ Mampu mencegah & mengawal minyak yg berlebihan pada kulit
♥️ Mengecilkan liang pori kulit
♥️ Menanggalkan daki kulit (gosok)
♥️ MAKE UP REMOVER & super toner
♥️ Mengandungi elektron, oxygen yang tinggi sbg anti penuaan (awet muda) ANTI AGING .

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

STRONG ACID pH 2.5 (label merah)
ANTISEPTIC
♥️ Merawat & mengeringkan jerawat/acne
♥️ Membunuh jangkitan kuman
♥️ Membantu masalah gatal kulit / eczema
♥️ Pembersih tangan (sanitizer)
♥️ Membersihkan luka dan goresan
♥️ Membantu melegakan luka terbakar (melecur)
♥️ Sakit gigi
♥️ Sakit tekak dan ulser mulut (kumur spt listerin)
♥️ Membunuh psoriasis pada kulit
♥️ Membantu merawat luka diabetes
♥️ Di gunakan juga sbg 'feminine wash' utk wanita - sgt terbaik kerana ianya 100% natural & tiada kimia namun mampu membunuh kuman 99% dlm beberapa saat. 💦

DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere! .
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

BEAUTY WATER ( pH 6.0 - label biru)
♥️ Menegang dan menghaluskan kulit
♥️ Melembab & 'glowing'kan kulit
♥️ Mencerahkan kulit yg kusam
♥️ Boleh dijadikan toner untuk kulit & rambut
♥️ Mengurangkan 'white head'
♥️ Melindungi kulit dgn menjaga pH normalnya
♥️ Mencegah rosaknya 'acid mantle' sbg pelindung kulit
♥️ Menjaga agar fungsi tetap optimal
♥️ Melembutkan dan menyembuhkan akar rambut ♥️ Mengurangkan "redness" atau ♥️ Natural, tiada bahan kimia
♥️ Sembur 3 kali sehari (atau lebih), boleh digunakan bila2 masa

#
DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree
More...