MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Bestnya! ni antara testimony selepas menggunakan set Royal Beauty Water... best ke best?πŸ€—πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ lets merecik dengan
Jom whatsapp akak untuk order πŸ˜‰ 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema #feedbackrbw #feedbackwaterbottlemy

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Ulcer pon cepat sembuh sbb yg merah tu bunuh kuman tau!

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
❄️ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Lelaki perempuan semua boleh guna Royal Beauty Water, dan yang paling penting ia selamat untuk bayi juga!

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
❄️ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
❄️ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Beauty water in Rose!
Wah wah wah. Full set RBW dengan Pink Rose beauty water! Selling fast! Limited time only = beli full set RBW + Limited Edition Beauty Water (Pink Rose or Peppermint) dapat free postage semenanjung! Ss add RM 5.00 sahaja 😘

Meh akak nak terangkan Cara Penggunaan Royal Beauty Water :

1. Semburkan Beauty Water 3 - 4 kali sehari atau lebih. Jika wajah bermasalah/jerawat/jeragat, semburkan acidic water pada tempat bermasalah sahaja & biarkan 30 saat kemudian semburkan Beauty Water & biarkan kering sendiri.

2. Gunakan selepas membersihkan wajah / tengahari / sebelum tidur. (Boleh digunakan sebagai penyegar selepas make up). 3. Boleh juga disemburkan pada rambut untuk melebatkan merawat rambut anda. (sembur pada kepala jika resdung/kerak) di kepala & migrain.
#

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Seronoknya bila guna produk yg boleh rawat masalah kulit kita, tapi at the same time produk tu selamat, 100% natural, chemical free & selamat even untuk baby!
Ada eczema, kulit kering, kulit kusam, nak kulit glowing, nak luka cepat sembuh? Serius banyak sangat kegunaan Royal Beauty Water ni!
Interested? Jom order!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Barang bagus semua suka!

Jerawat? Eczema? Kulit Kering? Kulit Kusam? Melecur? Tona Kulit tak sekata? Kulit Berminya? Pori Kulit terbuka?
Apa kata korang cuba produk Royal Beauty Water ni! InsyaAllah, banyak lg masalah yg boleh diselesaikan dengan RBW ni tau!

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Kalau korang nak jimat lebih, akak memang suggest Royal Beauty Water size 200ml tau! Kenapa? Sebab sebotol 100ml berharga RM 15.00, manakala 200ml RM 20.00. Jimat kan? Yang kulit kering akak sarankan amik ph6, kerap! Kulit tak kering tapi nak mekap glowing pon boleh cuba ph6 😘
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Seronoknya bila guna produk yg boleh rawat masalah kulit kita, tapi at the same time produk tu selamat, 100% natural, chemical free & selamat even untuk baby!
Ada eczema, kulit kering, kulit kusam, nak kulit glowing, nak luka cepat sembuh? Serius banyak sangat kegunaan Royal Beauty Water ni!
Interested? Jom order!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

BEAUTY WATER ( pH 6.0 - label biru)
β™₯️ Menegang dan menghaluskan kulit
β™₯️ Melembab & 'glowing'kan kulit
β™₯️ Mencerahkan kulit yg kusam
β™₯️ Boleh dijadikan toner untuk kulit & rambut
β™₯️ Mengurangkan 'white head'
β™₯️ Melindungi kulit dgn menjaga pH normalnya
β™₯️ Mencegah rosaknya 'acid mantle' sbg pelindung kulit
β™₯️ Menjaga agar fungsi tetap optimal
β™₯️ Melembutkan dan menyembuhkan akar rambut β™₯️ Mengurangkan "redness" atau β™₯️ Natural, tiada bahan kimia
β™₯️ Sembur 3 kali sehari (atau lebih), boleh digunakan bila2 masa

#
DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

STRONG ACID pH 2.5 (label merah)
ANTISEPTIC
β™₯️ Merawat & mengeringkan jerawat/acne
β™₯️ Membunuh jangkitan kuman
β™₯️ Membantu masalah gatal kulit / eczema
β™₯️ Pembersih tangan (sanitizer)
β™₯️ Membersihkan luka dan goresan
β™₯️ Membantu melegakan luka terbakar (melecur)
β™₯️ Sakit gigi
β™₯️ Sakit tekak dan ulser mulut (kumur spt listerin)
β™₯️ Membunuh psoriasis pada kulit
β™₯️ Membantu merawat luka diabetes
β™₯️ Di gunakan juga sbg 'feminine wash' utk wanita - sgt terbaik kerana ianya 100% natural & tiada kimia namun mampu membunuh kuman 99% dlm beberapa saat. πŸ’¦

DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere! .
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

STRONG ALKALINE pH 11 (label purple)
>> OILY SKIN & OPEN PORES
β™₯️ Mampu membersih minyak & kotoran β™₯️ Mampu mencegah & mengawal minyak yg berlebihan pada kulit
β™₯️ Mengecilkan liang pori kulit
β™₯️ Menanggalkan daki kulit (gosok)
β™₯️ MAKE UP REMOVER & super toner
β™₯️ Mengandungi elektron, oxygen yang tinggi sbg anti penuaan (awet muda) ANTI AGING .

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

SPECIAL & LIMITED EDITION!
Wah, spray2 je terus bau rose. Tenang & segar sangat! Oh ha, bukan bau sahaja tau macam bunga ros, tapi manfaatnya juga banyak sangat!
Pink Rose Limited Edition is made from rose extract that will give you plenty of benefits which includes moist & glowing skin, balanced skin Ph, and so much more!

Benefits include:
β€’ hydrated skin β€’ glowing skin β€’ anti-bacterial which will shrink your pimple β€’ calming effect- with rose scent β€’ can be used as makeup spray β€’ clear dark spot β€’ makes scars less visible
Dapatkan Royal Beauty Water Pink Rose *Limited Edition * 100ml dengan harga RM 40.00 sahaja! Berbaloi baloi sangat tau!
Tahan lama & pelbagai guna. Muka, badan, luka, jerawat, laki, perempuan semua boleh! Bonus - tidak merbahaya kepada bayi! Kenapa? Sebab ia 100% NATURAL! .
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

SPECIAL & LIMITED EDITION!
Wah, spray2 je terus bau rose. Spray2 je segar sangat, hilang headache sebab mesegaran peppermint! Tenang & segar sangat!
Pink Rose Limited Edition & Peppermint is made from rose & peppermint extract that will give you plenty of benefits which includes moist & glowing skin, balanced skin Ph, and so much more!

Benefits include:
β€’ hydrated skin β€’ glowing skin β€’ anti-bacterial which will shrink your pimple β€’ calming effect- with rose scent β€’ can be used as makeup spray β€’ clear dark spot β€’ makes scars less visible
Dapatkan Royal Beauty Water Pink Rose & Peppermint *Limited Edition * 100ml dengan harga RM 40.00 sahaja sebotol! Berbaloi baloi sangat tau!
Tahan lama & pelbagai guna. Muka, badan, luka, jerawat, laki, perempuan semua boleh! Bonus - tidak merbahaya kepada bayi! Kenapa? Sebab ia 100% NATURAL! . 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Korang kena try SPECIAL & EDITION ROYAL BEAUTY WATER in MINT πŸƒ ni! Serioussss mmg segar!! Yang mengantuk sure terbeliak balik mata tu!
Manfaat MINTπŸ‘‰πŸΌMint
Bahan aktif utama dalam Peppermint adalah Menthol, yang merupakan hidupan organik yang menghasilkan 'rasa sejuk & segar' ketika diterapkan pada mulut atau kulit. β€’ Peppermint juga mengandung vitamin A dan C serta beberapa mineral
β€’ merawat gatal gatal kulit, luka, jangkitan, gatal gatal, athlete’s foot, dan banyak lagi masalah kulit. β€’ menyegarkan nafas β€’ anti-stress, menenangkan
β€’ mengatasi masalah kulit kering dan gatal
β€’ekstrak daun mint pada kulit dapat membantu melembutkan kulit
β€’ mengatasi masalah jerawat
β€’ menghilangkan blackhead & whitehead.
β€’ Mengawal lebihan minyak pada kulit β€’ mengandungi vitamin A yang membantu menjaga kulit tetap lembut & glowing

Dapatkan Royal Beauty Water Peppermint *Limited Edition * 100ml dengan harga RM 40.00 sahaja! Berbaloi baloi sangat tau!
Tahan lama & pelbagai guna. Muka, badan, luka, jerawat, laki, perempuan semua boleh! Bonus - tidak merbahaya kepada bayi! Kenapa? Sebab ia 100% NATURAL! .
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Blackhead senang nak tanggal! Bestnya... ni antara testimony selepas 9 hari menggunakan set Royal Beauty Water... best ke best?

Dapatkan basic set 200ml dengan harga RM 40.00 & basic set 100ml dengan harga RM 30.00 sahaja! (Postage add rm7 sm, rm12ss) πŸ€—πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ lets merecik dengan
Jom whatsapp akak untuk order πŸ˜‰ 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema #feedbackrbw #feedbackwaterbottlemy

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Nak kulit sihat, segar & glowing kan? Sebelum tidur, jangan lupa spray Ph11 ni tau!
Jangan lupa cuci muka sebelum tidur dan do NOT sleep with makeup on tau! Habis nanti bangun tidur kulit mula meragam.
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Walk in @thegerobokvendors tau!

Ph 11 (sebelum cuci muka) -> cuci muka & pat dry -> Ph 2.5 -> Ph 6
Spray Ph 6 through entire day, sebanyak kali yang korang nak. No limit sebab water based & 100% bebas bahan kimia! Sebab tu masuk mata pon takpe, tertelan pon takpe tau.
Banyak lagi testimoni menarik & bukti produk Royal Beauty Water ni berkesan. Checkout #feedbackwaterbottlemy & #feedbackRBW
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Betul3, boleh beli single bottle je tau 😘

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
❄️ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Percaya tak kulit muka boleh jadi semakin sihat tanpa bahan kimia & sembur sembur je? Ha ni bukti kami bagi tau! Tak perlu risau kulit terhakis, sebab Royal Beauty Water adalah water based & tidak mengandungi bahan kimia. Royal Beauty Water ni adalah air yang merawat & membaikpulih keadaan kulit.

Jom whatsapp akak untuk order πŸ˜‰ 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema #feedbackrbw #feedbackwaterbottlemy
More...