Laura Alanda (@lauraalanda)

Stay away from germs and bacteria even when you are in the holiday trip. .
Thieves sanitizer is so handy and there's no reason not to bring it along wherever you go😀
.
Plus it is free chemical and safe for kids 🤗
.
.
#thievessanitizer #younglivingthieves #stayawayfromgerms #bacteriafree #hygiene #clean #youngliving #musthave #bunuhkuman #bebaskuman #iloveyleo #yleoindonesia #yleotestimony #oillady

CANTIK & SIHAT SAMA-SAMA 💆👼💅💕 (@beauty.beyond.imagination)

MUDAHNYA MENCUCI TELINGA

PENCUCI TELINGA AS SYIFA LAB
✔️Telinga gatal
✔️Telinga bernanah
✔️Tahi telinga keras
✔️Telinga berdesing akibat resdung
✔️Telinga kurang dengar
✔️ Telinga tersumbat air

KEGUNAAN / KELEBIHAN PENCUCI TELINGA AS SYIFA :-
Membantu merawat masalah telinga seperti :-
🍂Tahi telinga keras
🍁Bernanah
🍂Berdengung / tersumbat
🍁Kurang pendengaran
🍂Mencairkan tahi telinga
🍁Membunuh kuman dalam telinga
🍂Rasa gatal dalam telinga
🍁Amat sesuai bagi yang mempunyai masalah resdung
🍂Mencuci seluruh telinga
🍁Tahan lama (tiada expired date) & sesuai untuk seisi keluarga (1 tahun ke atas)

CARA PEMAKAIAN PENCUCI TELINGA AS SYIFA :- 1. Baring, hadapkan telinga bermasalah ke atas
2. Titiskan cecair pencuci telinga sehingga separuh penuh
3. Biarkan selama 3-5 minit atau sehingga buih2 berkurangan atau sehingga bunyi 'pop' hilang
4. Kemudian ambil kapas / 'cotton bud' dan bersihkan

p/s: Kalau tidak ada buih / bunyi 'pop' ini menandakan telinga anda memang sudah bersih bebas dari kuman atau masalah berkaitan.
.
POS RM8SM / RM12SS

Instagram @beauty.beyond.imagination

Whatsapp 📲 010 568 5838

#makeup #makeupmurah #mekapmurah #produkkecantikan #produkkesihatan #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #assyifa #assyifalab #pencucitelinga #pencucitelingaassyifalab #resdung #telingagatal #tahitelingakeras #telingabernanah #bunuhkuman #like4like #follow4follow #eusahawan #instashop #instawoman #instawomen #remajatrendy #trendterkini #promomurah #jualanmurahmeriah #shahalam #kualalumpur #terapiinstagram #ajimaura

SHAKLEE_BOUTIQUE (@shaklee_0199644664)

.
Garlic atau bawang putih menjadi bahan asas dalam masakan.
.
Namun dalam proses menghapuskan jerawat, Garlic memiliki tugas khas iaitu menghapuskan bakteria. Oleh itu, Garlic adalah herba terbaik untuk memiliki kulit licin dan bebas jerawat.
.
PUNCA-PUNCA JERAWAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH:
.
🐞 Hormon Yang Tidak Stabil
🐞 Sebum Yang Terlalu Aktif
🐞 Pembiakan Bakteria
🐞 Faktor Keturunan
.
GARLIC COMPLEX SHAKLEE akan mengatasi punca ke-3 iaitu pembiakan bakteria.
.
Pembiakan bakteria berlaku dalam 2 keadaan iaitu :
.
🐝 Pertama, sentuhan yang kerap. Sebab itu kena kurangkan sentuhan pada wajah yang berjerawat. .
🐝 Kedua, bakteria yang terdapat pada jerawat yang pecah akan merebak ke persekitaran wajah dan akan mencipta jerawat baru.
.
Garlic Complex juga sangat bagus untuk wajah yang terlalu berminyak yang mengundang kepada pembiakan bakteria.
.
Jadi pengambilan Garlic akan membantu membunuh bakteria tersebut.
.
Hubungi saya utk info lebih details
Fb Faridah Faris
Pm/wa 0199644664
.
#garlic #garlicshaklee #jerawat #shakleemurah #shakleekuantan
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantan #sayajualshaklee #shakleecodkuantan #shakleepahang #shakleeump #shakleereadystock #kuipsas #kuantan #shakleekemaman #fareedafaris #shakleepahang #redvelvetdrama #antibiotik #hogohpahanghogoh #shakleepekan #pahang #wanitaterindah #fattzura #jemyaira #yusufiskandar #pengedarshakleekuantan

SHAKLEE_BOUTIQUE (@shaklee_0199644664)

.
Garlic atau bawang putih menjadi bahan asas dalam masakan.
.
Namun dalam proses menghapuskan jerawat, Garlic memiliki tugas khas iaitu menghapuskan bakteria. Oleh itu, Garlic adalah herba terbaik untuk memiliki kulit licin dan bebas jerawat.
.
PUNCA-PUNCA JERAWAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH:
.
🐞 Hormon Yang Tidak Stabil
🐞 Sebum Yang Terlalu Aktif
🐞 Pembiakan Bakteria
🐞 Faktor Keturunan
.
GARLIC COMPLEX SHAKLEE akan mengatasi punca ke-3 iaitu pembiakan bakteria.
.
Pembiakan bakteria berlaku dalam 2 keadaan iaitu :
.
🐝 Pertama, sentuhan yang kerap. Sebab itu kena kurangkan sentuhan pada wajah yang berjerawat. .
🐝 Kedua, bakteria yang terdapat pada jerawat yang pecah akan merebak ke persekitaran wajah dan akan mencipta jerawat baru.
.
Garlic Complex juga sangat bagus untuk wajah yang terlalu berminyak yang mengundang kepada pembiakan bakteria.
.
Jadi pengambilan Garlic akan membantu membunuh bakteria tersebut.
.
Hubungi saya utk info lebih details
Fb Faridah Faris
Pm/wa 0199644664
.
#garlic #garlicshaklee #jerawat #shakleemurah #shakleekuantan
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantan #sayajualshaklee #shakleecodkuantan #shakleepahang #shakleeump #shakleereadystock #kuipsas #kuantan #shakleekemaman #fareedafaris #shakleepahang #redvelvetdrama #antibiotik #hogohpahanghogoh #shakleepekan #pahang #wanitaterindah #fattzura #jemyaira #yusufiskandar #pengedarshakleekuantan

SHAKLEE_BOUTIQUE (@shaklee_0199644664)

.
Garlic atau bawang putih menjadi bahan asas dalam masakan.
.
Namun dalam proses menghapuskan jerawat, Garlic memiliki tugas khas iaitu menghapuskan bakteria. Oleh itu, Garlic adalah herba terbaik untuk memiliki kulit licin dan bebas jerawat.
.
PUNCA-PUNCA JERAWAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH:
.
🐞 Hormon Yang Tidak Stabil
🐞 Sebum Yang Terlalu Aktif
🐞 Pembiakan Bakteria
🐞 Faktor Keturunan
.
GARLIC COMPLEX SHAKLEE akan mengatasi punca ke-3 iaitu pembiakan bakteria.
.
Pembiakan bakteria berlaku dalam 2 keadaan iaitu :
.
🐝 Pertama, sentuhan yang kerap. Sebab itu kena kurangkan sentuhan pada wajah yang berjerawat. .
🐝 Kedua, bakteria yang terdapat pada jerawat yang pecah akan merebak ke persekitaran wajah dan akan mencipta jerawat baru.
.
Garlic Complex juga sangat bagus untuk wajah yang terlalu berminyak yang mengundang kepada pembiakan bakteria.
.
Jadi pengambilan Garlic akan membantu membunuh bakteria tersebut.
.
Hubungi saya utk info lebih details
Fb Faridah Faris
Pm/wa 0199644664
.
#garlic #garlicshaklee #jerawat #shakleemurah #shakleekuantan
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantan #sayajualshaklee #shakleecodkuantan #shakleepahang #shakleeump #shakleereadystock #kuipsas #kuantan #shakleekemaman #fareedafaris #shakleepahang #redvelvetdrama #antibiotik #hogohpahanghogoh #shakleepekan #pahang #wanitaterindah #fattzura #jemyaira #yusufiskandar #pengedarshakleekuantan

SHAKLEE KUANTAN 0199644664 (@fareedafaris)

.
Garlic atau bawang putih menjadi bahan asas dalam masakan.
.
Namun dalam proses menghapuskan jerawat, Garlic memiliki tugas khas iaitu menghapuskan bakteria. Oleh itu, Garlic adalah herba terbaik untuk memiliki kulit licin dan bebas jerawat.
.
PUNCA-PUNCA JERAWAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH:
.
🐞 Hormon Yang Tidak Stabil
🐞 Sebum Yang Terlalu Aktif
🐞 Pembiakan Bakteria
🐞 Faktor Keturunan
.
GARLIC COMPLEX SHAKLEE akan mengatasi punca ke-3 iaitu pembiakan bakteria.
.
Pembiakan bakteria berlaku dalam 2 keadaan iaitu :
.
🐝 Pertama, sentuhan yang kerap. Sebab itu kena kurangkan sentuhan pada wajah yang berjerawat. .
🐝 Kedua, bakteria yang terdapat pada jerawat yang pecah akan merebak ke persekitaran wajah dan akan mencipta jerawat baru.
.
Garlic Complex juga sangat bagus untuk wajah yang terlalu berminyak yang mengundang kepada pembiakan bakteria.
.
Jadi pengambilan Garlic akan membantu membunuh bakteria tersebut.
.
Hubungi saya utk info lebih details
Fb Faridah Faris
Pm/wa 0199644664
.
#garlic #garlicshaklee #jerawat #shakleemurah #shakleekuantan
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantan #sayajualshaklee #shakleecodkuantan #shakleepahang #shakleeump #shakleereadystock #kuipsas #kuantan #shakleekemaman #fareedafaris #shakleepahang #redvelvetdrama #antibiotik #hogohpahanghogoh #shakleepekan #pahang #wanitaterindah #fattzura #jemyaira #yusufiskandar #pengedarshakleekuantan

SHAKLEE KUANTAN 0199644664 (@fareedafaris)

.
Garlic atau bawang putih menjadi bahan asas dalam masakan.
.
Namun dalam proses menghapuskan jerawat, Garlic memiliki tugas khas iaitu menghapuskan bakteria. Oleh itu, Garlic adalah herba terbaik untuk memiliki kulit licin dan bebas jerawat.
.
PUNCA-PUNCA JERAWAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH:
.
🐞 Hormon Yang Tidak Stabil
🐞 Sebum Yang Terlalu Aktif
🐞 Pembiakan Bakteria
🐞 Faktor Keturunan
.
GARLIC COMPLEX SHAKLEE akan mengatasi punca ke-3 iaitu pembiakan bakteria.
.
Pembiakan bakteria berlaku dalam 2 keadaan iaitu :
.
🐝 Pertama, sentuhan yang kerap. Sebab itu kena kurangkan sentuhan pada wajah yang berjerawat. .
🐝 Kedua, bakteria yang terdapat pada jerawat yang pecah akan merebak ke persekitaran wajah dan akan mencipta jerawat baru.
.
Garlic Complex juga sangat bagus untuk wajah yang terlalu berminyak yang mengundang kepada pembiakan bakteria.
.
Jadi pengambilan Garlic akan membantu membunuh bakteria tersebut.
.
Hubungi saya utk info lebih details
Fb Faridah Faris
Pm/wa 0199644664
.
#garlic #garlicshaklee #jerawat #shakleemurah #shakleekuantan
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantan #sayajualshaklee #shakleecodkuantan #shakleepahang #shakleeump #shakleereadystock #kuipsas #kuantan #shakleekemaman #fareedafaris #shakleepahang #redvelvetdrama #antibiotik #hogohpahanghogoh #shakleepekan #pahang #wanitaterindah #fattzura #jemyaira #yusufiskandar #pengedarshakleekuantan

SHAKLEE KUANTAN 0199644664 (@fareedafaris)

.
.
Garlic atau bawang putih menjadi bahan asas dalam masakan.
.
Namun dalam proses menghapuskan jerawat, Garlic memiliki tugas khas iaitu menghapuskan bakteria. Oleh itu, Garlic adalah herba terbaik untuk memiliki kulit licin dan bebas jerawat.
.
PUNCA-PUNCA JERAWAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH:
.
🐞 Hormon Yang Tidak Stabil
🐞 Sebum Yang Terlalu Aktif
🐞 Pembiakan Bakteria
🐞 Faktor Keturunan
.
GARLIC COMPLEX SHAKLEE akan mengatasi punca ke-3 iaitu pembiakan bakteria.
.
Pembiakan bakteria berlaku dalam 2 keadaan iaitu :
.
🐝 Pertama, sentuhan yang kerap. Sebab itu kena kurangkan sentuhan pada wajah yang berjerawat. .
🐝 Kedua, bakteria yang terdapat pada jerawat yang pecah akan merebak ke persekitaran wajah dan akan mencipta jerawat baru.
.
Garlic Complex juga sangat bagus untuk wajah yang terlalu berminyak yang mengundang kepada pembiakan bakteria.
.
Jadi pengambilan Garlic akan membantu membunuh bakteria tersebut.
.
Hubungi saya utk info lebih details
Fb Faridah Faris
Pm/wa 0199644664
.
#garlic #garlicshaklee #jerawat #shakleemurah #shakleekuantan
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantan #sayajualshaklee #shakleecodkuantan #shakleepahang #shakleeump #shakleereadystock #kuipsas #kuantan #shakleekemaman #fareedafaris #shakleepahang #mencintaimumrphotographer #antibiotik #hogohpahanghogoh #pinggantakretaknasitakdingin #pahang #wanitaterindah #fattzura #jemyaira #yusufiskandar #pengedarshakleekuantan

SEBOTOL HANYA RM19.90 !! (@c2gfragrant_official)

Settle COD dekat customer handsome kita dari Bank Rakyat ni, dia cakap tak sabar nak kereta bau wangi 😂 Thank you brother, kami Jual yaa 😁💪🏼 #PewangiKereta #PewangiKasut #PewangiHelmet #PembasmiKuman #BunuhKuman

🌼WAFIQ GARAGE🌼 (@wafiq.garage)

Awal pagi tadi dah masak air nak rendam mainan anak dengan air suam dan Basic H. .
..
Habuk, hygiene nak kena jaga. Bukan takat lantai je kan.. 😊
.
..
Tak perlu banyak. 1 sudu je untuk basuh 1 besen mainan anak ni.. .
..
Banyakkk sangat kegunaan Basic H ni. ✅Basuh botol dan puting
✅Basuh breastpump
✅Lap meja makan, dapur
✅Tanggalkan kotoran degil pada kuali atau periuk
✅Buat cuci cermin
✅Mop
Eh...banyak lagi lah! .
..
Nanti Wawa cerita lagi... Sekarang nak mop pulak 😙

#sterilizer #bunuhkuman #anaksihat #anakcergas #basich #basichshaklee #basuhputing #1001guna #shakleeklang #shakleeshahalam #ipreview @preview.app #adibizara

MULTI CLEANER (@smartclean_id)

FREE ONGKIR BANJARMASIN DAN SEKITARNYA
tanpa syarat dan ketentuan
.
Untuk luar Banjarmasin bisa kirim via jne atau expedisi lainnya ya kaka 😎
.
#fff #lfl #bakterismartphone #toilet #bakteri #smartphone #pembersihkacamata #pembersihsmartphone #hp #handphone #kacamata #lcd #bunuhkuman #kesehatan

SHAKLEE_BOUTIQUE (@shaklee_0199644664)

.
.
Bahayanya keputihan sewaktu hamil ini boleh menyebabkan kelahiran pra matang, gangguan kesihatan bayi seperti pernafasan, pencernaan dan juga boleh membawa pada kematian.
.
Pada ibu-ibu, jika ada keputihan semasa hamil di minta segera dapatkan rawatan dari doktor.
.
Sedikit pengenalan mengenai keputihan. Apa itu keputihan? Keputihan ini adalah lelehan cecair yang keluar dari vagina wanita.
.
Lelehan ini normal jika tiada jangkitan kuman tetapi tidak normal jika ia menyebabkan keradangan di bahagian vagina seperti kegatalan yang kuat.
.
VITAMIN C & GARLIC SHAKLEE BANTU
RAWAT KEPUTIHAN KETIKA HAMIL
.
.
💖 GARLIC COMPLEX ~ Bertindak sebagai antibiotik semulajadi dengan bertindak memusnahkan bakteria atau virus yang menyebabkan keputihan
.
💖 VITAMIN C ~ Meningkatkan antibodi ibu hamil, menghalang jangkitan kulat dan mengurangkan keradangan, kegatalan serta alahan kulit.
.
Ia selamat di ambil oleh ibu hamil dan selamat untuk bayi yang dikandung.
.
Wasap saya untuk harga less 😊☺️
0199644664
.
#keputihan #garlic #garlicshaklee #vitaminc #shakleemurah #shakleeump
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantan #shakleecodkuantan #shakleepahang #shakleelovers #shakleereadystock #kuipsas #kuantan #shakleekemaman #fareedafaris #shakleepahang #pengedarshakleekuantan #antibiotik #hogohpahanghogoh #gatal #pahang #wanitaterindah #fattzura #jemyaira #yusufiskandar #alergi

SHAKLEE_BOUTIQUE (@shaklee_0199644664)

.
.
Bahayanya keputihan sewaktu hamil ini boleh menyebabkan kelahiran pra matang, gangguan kesihatan bayi seperti pernafasan, pencernaan dan juga boleh membawa pada kematian.
.
Pada ibu-ibu, jika ada keputihan semasa hamil di minta segera dapatkan rawatan dari doktor.
.
Sedikit pengenalan mengenai keputihan. Apa itu keputihan? Keputihan ini adalah lelehan cecair yang keluar dari vagina wanita.
.
Lelehan ini normal jika tiada jangkitan kuman tetapi tidak normal jika ia menyebabkan keradangan di bahagian vagina seperti kegatalan yang kuat.
.
VITAMIN C & GARLIC SHAKLEE BANTU
RAWAT KEPUTIHAN KETIKA HAMIL
.
.
💖 GARLIC COMPLEX ~ Bertindak sebagai antibiotik semulajadi dengan bertindak memusnahkan bakteria atau virus yang menyebabkan keputihan
.
💖 VITAMIN C ~ Meningkatkan antibodi ibu hamil, menghalang jangkitan kulat dan mengurangkan keradangan, kegatalan serta alahan kulit.
.
Ia selamat di ambil oleh ibu hamil dan selamat untuk bayi yang dikandung.
.
Wasap saya untuk harga less 😊☺️
0199644664
.
#keputihan #garlic #garlicshaklee #vitaminc #shakleemurah #shakleeump
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantan #shakleecodkuantan #shakleepahang #shakleelovers #shakleereadystock #kuipsas #kuantan #shakleekemaman #fareedafaris #shakleepahang #pengedarshakleekuantan #antibiotik #hogohpahanghogoh #gatal #pahang #wanitaterindah #fattzura #jemyaira #yusufiskandar #alergi

SHAKLEE_BOUTIQUE (@shaklee_0199644664)

.
.
Bahayanya keputihan sewaktu hamil ini boleh menyebabkan kelahiran pra matang, gangguan kesihatan bayi seperti pernafasan, pencernaan dan juga boleh membawa pada kematian.
.
Pada ibu-ibu, jika ada keputihan semasa hamil di minta segera dapatkan rawatan dari doktor.
.
Sedikit pengenalan mengenai keputihan. Apa itu keputihan? Keputihan ini adalah lelehan cecair yang keluar dari vagina wanita.
.
Lelehan ini normal jika tiada jangkitan kuman tetapi tidak normal jika ia menyebabkan keradangan di bahagian vagina seperti kegatalan yang kuat.
.
VITAMIN C & GARLIC SHAKLEE BANTU
RAWAT KEPUTIHAN KETIKA HAMIL
.
.
💖 GARLIC COMPLEX ~ Bertindak sebagai antibiotik semulajadi dengan bertindak memusnahkan bakteria atau virus yang menyebabkan keputihan
.
💖 VITAMIN C ~ Meningkatkan antibodi ibu hamil, menghalang jangkitan kulat dan mengurangkan keradangan, kegatalan serta alahan kulit.
.
Ia selamat di ambil oleh ibu hamil dan selamat untuk bayi yang dikandung.
.
Wasap saya untuk harga less 😊☺️
0199644664
.
#keputihan #garlic #garlicshaklee #vitaminc #shakleemurah #shakleeump
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantan #shakleecodkuantan #shakleepahang #shakleelovers #shakleereadystock #kuipsas #kuantan #shakleekemaman #fareedafaris #shakleepahang #pengedarshakleekuantan #antibiotik #hogohpahanghogoh #gatal #pahang #wanitaterindah #fattzura #jemyaira #yusufiskandar #alergi

SHAKLEE KUANTAN 0199644664 (@fareedafaris)

.
.
Bahayanya keputihan sewaktu hamil ini boleh menyebabkan kelahiran pra matang, gangguan kesihatan bayi seperti pernafasan, pencernaan dan juga boleh membawa pada kematian.
.
Pada ibu-ibu, jika ada keputihan semasa hamil di minta segera dapatkan rawatan dari doktor.
.
Sedikit pengenalan mengenai keputihan. Apa itu keputihan? Keputihan ini adalah lelehan cecair yang keluar dari vagina wanita.
.
Lelehan ini normal jika tiada jangkitan kuman tetapi tidak normal jika ia menyebabkan keradangan di bahagian vagina seperti kegatalan yang kuat.
.
VITAMIN C & GARLIC SHAKLEE BANTU
RAWAT KEPUTIHAN KETIKA HAMIL
.
.
💖 GARLIC COMPLEX ~ Bertindak sebagai antibiotik semulajadi dengan bertindak memusnahkan bakteria atau virus yang menyebabkan keputihan
.
💖 VITAMIN C ~ Meningkatkan antibodi ibu hamil, menghalang jangkitan kulat dan mengurangkan keradangan, kegatalan serta alahan kulit.
.
Ia selamat di ambil oleh ibu hamil dan selamat untuk bayi yang dikandung.
.
Wasap saya untuk harga less 😊☺️
0199644664
.
#keputihan #garlic #garlicshaklee #vitaminc #shakleemurah #shakleeump
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantan #shakleecodkuantan #shakleepahang #shakleelovers #shakleereadystock #kuipsas #kuantan #shakleekemaman #fareedafaris #shakleepahang #pengedarshakleekuantan #antibiotik #hogohpahanghogoh #gatal #pahang #wanitaterindah #fattzura #jemyaira #yusufiskandar #alergi

SHAKLEE KUANTAN 0199644664 (@fareedafaris)

.
Bahayanya keputihan sewaktu hamil ini boleh menyebabkan kelahiran pra matang, gangguan kesihatan bayi seperti pernafasan, pencernaan dan juga boleh membawa pada kematian.
.
Pada ibu-ibu, jika ada keputihan semasa hamil di minta segera dapatkan rawatan dari doktor.
.
Sedikit pengenalan mengenai keputihan. Apa itu keputihan? Keputihan ini adalah lelehan cecair yang keluar dari vagina wanita.
.
Lelehan ini normal jika tiada jangkitan kuman tetapi tidak normal jika ia menyebabkan keradangan di bahagian vagina seperti kegatalan yang kuat.
.
VITAMIN C & GARLIC SHAKLEE BANTU
RAWAT KEPUTIHAN KETIKA HAMIL
.
.
💖 GARLIC COMPLEX ~ Bertindak sebagai antibiotik semulajadi dengan bertindak memusnahkan bakteria atau virus yang menyebabkan keputihan
.
💖 VITAMIN C ~ Meningkatkan antibodi ibu hamil, menghalang jangkitan kulat dan mengurangkan keradangan, kegatalan serta alahan kulit.
.
Ia selamat di ambil oleh ibu hamil dan selamat untuk bayi yang dikandung.
.
Wasap saya untuk harga less 😊☺️
0199644664
.
#keputihan #garlic #garlicshaklee #vitaminc #shakleemurah #shakleeump
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantan #shakleecodkuantan #shakleepahang #shakleelovers #shakleereadystock #kuipsas #kuantan #shakleekemaman #fareedafaris #shakleepahang #pengedarshakleekuantan #antibiotik #hogohpahanghogoh #gatal #pahang #wanitaterindah #fattzura #jemyaira #yusufiskandar #alergi

SHAKLEE KUANTAN 0199644664 (@fareedafaris)

.
.
Bahayanya keputihan sewaktu hamil ini boleh menyebabkan kelahiran pra matang, gangguan kesihatan bayi seperti pernafasan, pencernaan dan juga boleh membawa pada kematian.
.
Pada ibu-ibu, jika ada keputihan semasa hamil di minta segera dapatkan rawatan dari doktor.
.
Sedikit pengenalan mengenai keputihan. Apa itu keputihan? Keputihan ini adalah lelehan cecair yang keluar dari vagina wanita.
.
Lelehan ini normal jika tiada jangkitan kuman tetapi tidak normal jika ia menyebabkan keradangan di bahagian vagina seperti kegatalan yang kuat.
.
VITAMIN C & GARLIC SHAKLEE BANTU
RAWAT KEPUTIHAN KETIKA HAMIL
.
.
💖 GARLIC COMPLEX ~ Bertindak sebagai antibiotik semulajadi dengan bertindak memusnahkan bakteria atau virus yang menyebabkan keputihan
.
💖 VITAMIN C ~ Meningkatkan antibodi ibu hamil, menghalang jangkitan kulat dan mengurangkan keradangan, kegatalan serta alahan kulit.
.
Ia selamat di ambil oleh ibu hamil dan selamat untuk bayi yang dikandung.
.
Wasap saya untuk harga less 😊☺️
0199644664
.
#keputihan #garlic #garlicshaklee #vitaminc #shakleemurah #shakleeump
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantan #shakleecodkuantan #shakleepahang #shakleelovers #shakleereadystock #kuipsas #kuantan #shakleekemaman #fareedafaris #shakleepahang #pengedarshakleekuantan #antibiotik #hogohpahanghogoh #gatal #pahang #wanitaterindah #fattzura #jemyaira #yusufiskandar #alergi

SHAKLEE KUANTAN 0199644664 (@fareedafaris)

.
.
Garlic atau bawang putih menjadi bahan asas dalam masakan.
.
Namun dalam proses menghapuskan jerawat, Garlic memiliki tugas khas iaitu menghapuskan bakteria. Oleh itu, Garlic adalah herba terbaik untuk memiliki kulit licin dan bebas jerawat.
.
PUNCA-PUNCA JERAWAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH:
.
🐞 Hormon Yang Tidak Stabil
🐞 Sebum Yang Terlalu Aktif
🐞 Pembiakan Bakteria
🐞 Faktor Keturunan
.
GARLIC COMPLEX SHAKLEE akan mengatasi punca ke-3 iaitu pembiakan bakteria.
.
Pembiakan bakteria berlaku dalam 2 keadaan iaitu :
.
🐝 Pertama, sentuhan yang kerap. Sebab itu kena kurangkan sentuhan pada wajah yang berjerawat. .
🐝 Kedua, bakteria yang terdapat pada jerawat yang pecah akan merebak ke persekitaran wajah dan akan mencipta jerawat baru.
.
Garlic Complex juga sangat bagus untuk wajah yang terlalu berminyak yang mengundang kepada pembiakan bakteria.
.
Jadi pengambilan Garlic akan membantu membunuh bakteria tersebut.
.
Hubungi saya utk info lebih details
Fb Faridah Faris
Pm/wa 0199644664
.
#garlic #garlicshaklee #jerawat #shakleemurah #shakleekuantan
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantan #sayajualshaklee #shakleecodkuantan #shakleepahang #shakleeump #shakleelovers #kuipsas #kuantan #shakleekemaman #fareedafaris #shakleelovers #shakleeindependentdistributor #antibiotik #hogohpahanghogoh #aaisyahdhiarana #pahang #wanitaterindah #fattzura #terlajaklaris #yusufiskandar #pengedarshakleekuantan

SHAKLEE KUANTAN 0199644664 (@fareedafaris)

.
.
Garlic atau bawang putih menjadi bahan asas dalam masakan.
.
Namun dalam proses menghapuskan jerawat, Garlic memiliki tugas khas iaitu menghapuskan bakteria. Oleh itu, Garlic adalah herba terbaik untuk memiliki kulit licin dan bebas jerawat.
.
PUNCA-PUNCA JERAWAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH:
.
🐞 Hormon Yang Tidak Stabil
🐞 Sebum Yang Terlalu Aktif
🐞 Pembiakan Bakteria
🐞 Faktor Keturunan
.
GARLIC COMPLEX SHAKLEE akan mengatasi punca ke-3 iaitu pembiakan bakteria.
.
Pembiakan bakteria berlaku dalam 2 keadaan iaitu :
.
🐝 Pertama, sentuhan yang kerap. Sebab itu kena kurangkan sentuhan pada wajah yang berjerawat. .
🐝 Kedua, bakteria yang terdapat pada jerawat yang pecah akan merebak ke persekitaran wajah dan akan mencipta jerawat baru.
.
Garlic Complex juga sangat bagus untuk wajah yang terlalu berminyak yang mengundang kepada pembiakan bakteria.
.
Jadi pengambilan Garlic akan membantu membunuh bakteria tersebut.
.
Hubungi saya utk info lebih details
Fb Faridah Faris
Pm/wa 0199644664
.
#garlic #garlicshaklee #jerawat #shakleemurah #shakleekuantan
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantan #sayajualshaklee #shakleecodkuantan #shakleepahang #shakleeump #shakleelovers #kuipsas #kuantan #shakleekemaman #fareedafaris #shakleelovers #shakleeindependentdistributor #antibiotik #hogohpahanghogoh #aaisyahdhiarana #pahang #wanitaterindah #fattzura #terlajaklaris #yusufiskandar #pengedarshakleekuantan

SHAKLEE KUANTAN 0199644664 (@fareedafaris)

.
.
Garlic atau bawang putih menjadi bahan asas dalam masakan.
.
Namun dalam proses menghapuskan jerawat, Garlic memiliki tugas khas iaitu menghapuskan bakteria. Oleh itu, Garlic adalah herba terbaik untuk memiliki kulit licin dan bebas jerawat.
.
PUNCA-PUNCA JERAWAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH:
.
🐞 Hormon Yang Tidak Stabil
🐞 Sebum Yang Terlalu Aktif
🐞 Pembiakan Bakteria
🐞 Faktor Keturunan
.
GARLIC COMPLEX SHAKLEE akan mengatasi punca ke-3 iaitu pembiakan bakteria.
.
Pembiakan bakteria berlaku dalam 2 keadaan iaitu :
.
🐝 Pertama, sentuhan yang kerap. Sebab itu kena kurangkan sentuhan pada wajah yang berjerawat. .
🐝 Kedua, bakteria yang terdapat pada jerawat yang pecah akan merebak ke persekitaran wajah dan akan mencipta jerawat baru.
.
Garlic Complex juga sangat bagus untuk wajah yang terlalu berminyak yang mengundang kepada pembiakan bakteria.
.
Jadi pengambilan Garlic akan membantu membunuh bakteria tersebut.
.
Hubungi saya utk info lebih details
Fb Faridah Faris
Pm/wa 0199644664
.
#garlic #garlicshaklee #jerawat #shakleemurah #shakleekuantan
#bunuhkuman #shakleepekan
#shakleereadystock #codkuantan #shakleekuantan #sayajualshaklee #shakleecodkuantan #shakleepahang #shakleeump #shakleereadystock #kuipsas #kuantan #shakleekemaman #fareedafaris #shakleepahang #mencintaimumrphotographer #antibiotik #hogohpahanghogoh #pinggantakretaknasitakdingin #pahang #wanitaterindah #fattzura #jemyaira #yusufiskandar #pengedarshakleekuantan
More...