GLOWING β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Frooty Night Spray
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan jerawat.
🌸 Ada Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi Alkohol,Mercury,Hidrokuinon dan Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress dan Kepenatan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai finishing selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi dan segar.
.
Cara pakai : Hanya spray di wajah sebelum tidur atau selepas make up.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

FROOTY NIGHT SPRAY
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan jerawat.
🌸 Ada Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi Alkohol,Mercury,Hidrokuinon dan Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress dan Kepenatan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai finishing selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi dan segar.
.
Cara pakai : Hanya spray di wajah sebelum tidur atau selepas make up.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Kandungan di dalam Frooty Night Spray..
.
Frooty Night Spray, spray wajah TEGANG sepantas 1 minit...πŸ˜‰
.
Diformulasikan khas untuk menyegarkan,menyihatkan,menegangkan,memulihkan,mencerahkan,menangani stress dan segala kebaikan dalam setiap semburan!
.
EKSTRAK STRAWBERI yang kaya dengan VitaminC&E dapat memelihara dan merawat masalah jerawat,kulit wajah berminyak dan kulit kusam.
.
PLANT COLLAGEN pula bertindak untuk menganjalkan dan menegangkan kulit wajah agar kekal awet muda dan anti-aging..anjal toink toink gittew...
.
ESSENTIAL OIL pati strawberi yang bertindak sebagai Aromaterapi mampu menghilangkan Stress dan mengurangkan Kepenatan setelah seharian bekerja,pasti hari hari anda akan ceria dengan adanya Frooty Night Spray.
.
Bukan itu sahaja,banyak lagi khasiat dan manfaat di dalam Frooty Night Spray ini tau... Nak tahu lagi? Mai WhatsApp kak as meh 0129205998 okey..πŸ˜‰
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Masih tak tahu dan tertanya-tanya harga Frooty Night Spray? Nah ni kak as bagi nampak...siap price tag lagi tu..
.
Kenapa kak as memilih buah strawberry sebagai main ingredients di dalam Frooty Night Spray?
.
πŸ’‹ Buah Strawberry sangat unik dan istimewa sebab biji buah strawberry ye berada permukaan luar,tidak seperti kebanyakan buah lain di mana bijinya berada di dalam.
πŸ’‹ Buah strawberry merupakan lambang cinta dan jika anda menggunakan Frooty Night Spray,pasti uols akan jatuh cinta dengan FNS ni.❀️
πŸ’‹ Buah strawberry kaya dengan Vitamin C&E.
πŸ’‹ Buah strawberry juga mengandungi anti oksida yang tinggi.
πŸ’‹ Buah strawberry mempunyai bau yang sangat wangi,manis dan segar.
.
p/s : buah strawberry sexy jugak kan?😍😍😍
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Sejuk dan fresh cuaca di Kuala Terengganu ni....bertambah-tambah fresh kalau pagi-pagi spray frooty night spray ni...
.
Malam tadi tak sempat nak spray,dah tertidur,so pagi ni topup lah....hui...nyaman je rasanya.
.
Dengan bau stoberi segar ni,membangkitkan semangat betul nak pergi kerja..boleh dapat anugerah cemerlang kalau hari2 bersemangat!...hehe...
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah
More...