CERAH β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Akk tak caye tgh offer ke? Betul kak,skrg ni tgh ade offer sepanjang bulan ramadan yang mulia ni.
.
Offer cmne tu? Cmni,pembelian secara offline dpt 20% off,pembelian secara online dapat free postage tau!.
.
Nk tau lebih lanjut wsp kak as ok,no klik je kat atas profile tu k.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Sepanjang Ramadhan ni,kami sekali lagi Offer untuk uols FREE SHIPPING untuk pembelian secara Online dan Diskaun sebanyak 20% untuk pembelian secara Offline.
.
Normal Price : RM 37 Exc Postage.
Online Price : RM 37 FREE POSTAGE.
Offline Price : RM 29 Sahaja!.
.
Kenapa uols kene cuba try test FNS ni?. Jom baca ni.
.
πŸ’ Frooty Night Spray ini adalah 100% Natural dan Organic.
πŸ’ Berperisa Strawberry.
πŸ’ Di buat secara Homemade dan BEBAS dari bahan kimia berbahaya.
πŸ’TIADA Alkohol TIADA Mercury TIADA Paraben TIADA Hidrokuinon.
πŸ’ Hanya menggunakan ekstrak buah buahan dan tumbuhan yang segar ( Pure Plant Collagen, Strawberry Essential Oil ).
πŸ’ Mengandungi Vitamin C&E serta Collagen tumbuhan tulen.
πŸ’ Mengandungi Essential Oil yang sangat menenangkan.
πŸ’ Wangi,harum dan nyaman baunya..
πŸ’ Selamat di gunakan tanpa was-was
πŸ’ Boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita,remaja dan kanak-kanak.
.
Kebaikan Frooty Night Spray.
.
🌸 Menyegarkan kulit wajah.
🌸 Merawat dan memulihkan wajah.
🌸 Menjadikan kulit lembut dan halus.
🌸 Menganjalkan dan menegangkan struktur kulit wajah.
🌸 Mencerahkan wajah.
🌸 Menjadikan wajah glowing dan flawless.
🌸 Kaya dengan Vitamin C&E
🌸 Mencegah kulit berminyak.
🌸 Menghalang penghasilan sebum di wajah.
🌸 Anti jerawat.
🌸 Pantas mengecutkan dan mengeringkan jerawat.
🌸 Memberi khasiat pada wajah dan menjadikan wajah lebih segar dan sihat.
🌸 Baunya yang harum dan wangi membuatkan tidur lebih lena.
🌸 Berfungsi sebagai Aromaterapi yang mampu memberi ketenangan.
.
WhatsApp kak as cepat kat no ni 0129205998 sebab takut habis pulak, ramai yang nak cantek kan Aidilfitri nantiπŸ˜‰.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Multi Purpose Spray - Frooty Night Spray- " Kebaikan Di Setiap Semburan ".
.
🌸Guna Sebelum Tidur : .
Untuk memberi nutrien kepada wajah,di mana di dalam Frooty Night Spray ini mengandungi Vitamin C&E untuk merawat dan memelihara wajah dari masalah kulit berminyak,kusam dan jerawat,ia juga boleh mencerahkan dan menegangkan wajah,bersifat anti aging.
.
🌸Guna Sebelum dan Selepas Make up :
.
Menjadikan make up tahan lama,glowing,tidak bercapuk atau merekah.. Make up akan kelihatan segar dan cantik.
.
🌸Guna Selepas Mandi :
.
Dapat memberi kesegaran dan keharuman pada wajah,menjadikan wajah berseri,sihat dan bersih.
.
🌸Guna Sebagai Toner :
.
Menjadikan wajah licin dan mudah untuk menyapu krim serta memberi kesan smooth apabila memakai make up.
.
🌸Sembur Di Kawasan Nadi :
.
Dapat memberi rasa ketenangan dan rasa relax kerana baunya yang manis segar membantu menaikkan mood seseorang.. Hari anda akan lebih ceria dan bersemangat!😊
.
Pelbagai manfaat dan khasiat di dalam sebotol Frooty Night Spray... Kerana itu taglinenya "Kebaikan Di Setiap Semburan! ".
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

MAGIC BEAUTY SPRAY (FNS)
.
Kebaikan dan Manfaat.
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade dan melalui proses steril (botol) untuk membunuh kuman dan bakteria.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerahkan wajah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan kulit berjerawat.
🌸 Pantas mengeringkan jerawat.
🌸 Mengandungi Pure Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti Alkohol,Mercury,Hidrokuinon atau Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat segar,wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil dari pati pekat buah Strawberry yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress,membangkitkan Mood dan mengurangkan Keletihan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai setting/ finishing spray sebelum dan selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi,segar dan tahan lama.
.
Cara Guna : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian spray rata ke wajah sebelum tidur, selepas mandi sebelum atau selepas make up. Biarkan ia kering sendiri... Tidak perlu di bilas.😘
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

SALE IS ON!
.
Muke tegang tapi tak berminyak. Spray malam bangun pagi bau tetap wangi. Paling penting bahan-bahan 100% natural dan organic ( Pure Plant Collagen, Vitamin C&E ,Strawberry Essential Oil, Purified Water ).
.
Untuk hold mekap lebih tahan lama,spray sebelum dan selepas mekap. Vitamin C&E semulajadinya buat muke makin cerah dan tak kusam.
.
Jerawat pun cepat kering. Anjal dan tegang secara semulajadi tanpa suntikan yang menyakitkan. Selamat pun selamat.
.
" Goodness In Every Spray! " - FNS.
.
Like page Thefacedessert Malaysia ni ramai2.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Tudiaaaaa... Spray2 jadi aaron ajis,wife jd che ta teruih... Pandai ustaz buat jenaka ye.
.
Apepun thanks ustaz sudi bg feedback ni,promosi masih berlangsung ni uolssss.
.
Raya nanti boleh standby FNS ni siap2,nk berkunjung ke rumah jiran tetangga takkan nk tunjuk muke kusam je kan?.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

" sis,saya ade masalah kulit kusam,berminyak dan berjerawat. Bile mekap,saya terpakse pakai foundation tebal sebab nak tutup jerawat-jerawat tu. Saya malu sis nak jumpe orang dengan muke macam ni."
.
Meh sini ratu sembur nak bagitau, gune Frooty Night Spray ni pada waktu malam sebelum tido,sebelum mekap pun sembur guna FNS ni.
.
Sebab FNS ni ade vitamin C&E yang boleh membantu masalah kulit muke sis tu,lagipun FNS ni takde bahan kimia bahaye,hanya guna bahan semulajadi dan organik je.
.
Bau jangan cakap lah,wangi yang amat sangat. Boleh hilangkan stress sis yang tengah stress dengan masalah muke tu. Confirm lepas spray mood terus okeh sampai malam.hihii.
.
Ratu sembur suke sangat bile sembur kat muke,muke jadi tegang anjal toing toing sebab ade Pure Plant Collagen dalam FNS ni. Collagen penting tau untuk kulit muke, supaye tak cepat berkedut,tak nampak tuee dan awet mudo sokmo.
.
Nak tunggu ape lagi? Sekarang tengah ade promosi ni... Takkan nak tengok je?hiks😜.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Muke tumbuh jerawat itu biasa....
Muke yang langsung tak pernah tumbuh jerawat itu tak tau nak kata ape... Alien atau manusia?😝
.
Jerawat ni pun ade banyak jenis.
.
Ada jerawat pasir..
Ada jerawat batu..
Ada jerawat nasi..
Ada jerawat campur nanah..
Ada jerawat campur darah.. Pendek kata,jerawat ni muncul sebab banyak faktor,faktor pemakanan,faktor cuaca,faktor genetik,faktor pencemaran dan banyak lagilah.
.
Bila jerawat mari,jangan gelabah,buat rilex buat peace..hehee.. Magic Spray kak as kan ada... Spray malam esok pagi kecut... Wow kan?πŸ˜‰.
.
Sebab dalam magic spray FNS tu ade vitamin C&E... Tambah pulak sekarang tengah ada offer FREE POSTAGE Online dan 20% Offline.
.
Rugi tak grab,bile lagi nak merasa jerawat kecut dalam sehari? Mase ni lah.... Yang penting cube dulu laaaa... Baru tau. .
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Cintailah kulit kite,guna produk yang selamat okey?
.
Please avoid high chemical in ur skincare. Sebab bila kulit dah terlalu banyak bahan kimia bahaya,ia boleh merosakkan wajah uols.
.
Dari cantik terus jadi mimpi ngeri
.. Takut takkk?
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Assalammualaikum..
.
PROMOSI HARI GURU. .
Produk : Magic Spray FNS.
Beli Online : FREE POSTAGE.
COD/ Walk in Butik : Diskaun 20%
Sah Sehingga : 20/5/2017
.
Kenape kene grab offer ni? Kenape kene try FNS?
.
Meh baco ni..πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
MAGIC BEAUTY SPRAY (FNS)
.
Kebaikan dan Manfaat.
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade dan melalui proses steril (botol) untuk membunuh kuman dan bakteria.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerahkan wajah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan kulit berjerawat.
🌸 Pantas mengeringkan jerawat.
🌸 Mengandungi Pure Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti Alkohol,Mercury,Hidrokuinon atau Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat segar,wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil dari pati pekat buah Strawberry yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress,membangkitkan Mood dan mengurangkan Keletihan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai setting/ finishing spray sebelum dan selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi,segar dan tahan lama.
.
Cara Guna : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian spray rata ke wajah sebelum tidur, selepas mandi sebelum atau selepas make up. Biarkan ia kering sendiri... Tidak perlu di bilas.😘
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Multi purpose spray - Frooty Night Spray- " Kebaikan Di Setiap Semburan ".
.
🌸Guna sebelum tidur :
Untuk memberi nutrien kepada wajah,di mana di dalam Frooty Night Spray ini mengandungi Vitamin C&E untuk merawat dan memelihara wajah dari masalah kulit berminyak,kusam dan jerawat,ia juga boleh mencerahkan dan menegangkan wajah,bersifat anti aging.
.
🌸Guna sebelum dan selepas make up :
Menjadikan make up tahan lama,glowing,tidak bercapuk atau merekah.. Make up akan kelihatan segar dan cantik.
.
🌸Guna selepas mandi :
Dapat memberi kesegaran dan keharuman pada wajah,menjadikan wajah berseri,sihat dan bersih.
.
🌸Guna sebagai toner :
Menjadikan wajah licin dan mudah untuk menyapu krim serta memberi kesan smooth apabila memakai make up.
.
🌸Sembur di kawasan nadi :
Dapat memberi rasa ketenangan dan rasa relax kerana baunya yang manis segar membantu menaikkan mood seseorang.. Hari anda akan lebih ceria dan bersemangat!😊
.
Pelbagai manfaat dan khasiat di dalam sebotol Frooty Night Spray... Kerana itu taglinenya "Kebaikan Di Setiap Semburan! ".
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Multi purpose spray - Frooty Night Spray- " Kebaikan Di Setiap Semburan ".
.
🌸Guna sebelum tidur :
Untuk memberi nutrien kepada wajah,di mana di dalam Frooty Night Spray ini mengandungi Vitamin C&E untuk merawat dan memelihara wajah dari masalah kulit berminyak,kusam dan jerawat,ia juga boleh mencerahkan dan menegangkan wajah,bersifat anti aging.
.
🌸Guna sebelum dan selepas make up :
Menjadikan make up tahan lama,glowing,tidak bercapuk atau merekah.. Make up akan kelihatan segar dan cantik.
.
🌸Guna selepas mandi :
Dapat memberi kesegaran dan keharuman pada wajah,menjadikan wajah berseri,sihat dan bersih.
.
🌸Guna sebagai toner :
Menjadikan wajah licin dan mudah untuk menyapu krim serta memberi kesan smooth apabila memakai make up.
.
🌸Sembur di kawasan nadi :
Dapat memberi rasa ketenangan dan rasa relax kerana baunya yang manis segar membantu menaikkan mood seseorang.. Hari anda akan lebih ceria dan bersemangat!😊
.
Pelbagai manfaat dan khasiat di dalam sebotol Frooty Night Spray... Kerana itu taglinenya "Kebaikan Di Setiap Semburan! ".
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Assalammualaikum...gemorning sunshine... Happy Friday!. Salam Sya'ban. Semoga hari uols di sinari kebahagiaan dan kegumbiraan.
.
Jangan lupa freshkan wajah uols dengan magic spray FNS,hari yang panas terasa nyaman dengan FNS.
.
Goodness in every spray!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Sebelum keluar pergi keje jgn lupa sembur magic beauty spray FNS ni,supaya mekap uols tahan lebih lama!
.
Duduk di pejabat berhawa dingin ataupun di bawah pns matahari tak menjadi mslh kerana FNS ini akan membantu mengekalkan mekap uols sentiasa glowing dan meletups...
.
FNS ni kaya dengan vitamin C&E,sambil merawat wajah,ia juga melindungi wajah dari pencemaran yg boleh merosakkan kulit...best kan?
.
Cpt dptkan skrg,kalau tak rugilah uols... Skrg ni ramai org dh kembali mencari produk natural dan organic je,sbb takut kulit muka rosak.. Hati-hati okey!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Tengok warna je dah geram...
Tengok size je dah comel...
Tengok bentuk je dah terpikat..
.
Itu belum guna lagi.. Kalau dah guna..
Mesti terus jatuh cinta..
Mesti terus tak boleh pisah.
Mesti nak guna hari2..
Mesti tak boleh move on..
Mesti nak melekat 24 jam..
.
Penangan magic beauty FNS yang kecil,tapi berkuasa mencantekkan wajah secara semulajadi!
.
Tak yah risau rosak muka ke tak, in shaa Allah selamat sebab di jamin 100% bebas merkuri,hidrokuinon,alkohol atau bahan kimia merepek-repek tu..
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Hehari guna FNS ni, kulit wajah jadi sihat... Wajah kurang cela,nk mekap pun takyah tebel2..
.
Mekap nipis je dah santek,lagipun nk mekap tebal tu nk pegi mana?takat pegi opis toksah lah tebal kak oi,nt kne gelak dek org.
.
So nk dptkan wajah sihat,kenelah guna produk yg selamat... Pilih produk semulajadi yg takde lgsung campo bahan kimia perosak,mcm FNS nilah...
.
100% natural dan organic,hanya menggunakan bahan2 alami sahaja..
.
Bau pun masyaAllah,wangiiii sesangat... Flavor stoberi idaman ramai...
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray
More...