MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

MAGIC BEAUTY SPRAY (FNS)
.
Kebaikan dan Manfaat.
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade dan melalui proses steril (botol) untuk membunuh kuman dan bakteria.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerahkan wajah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan kulit berjerawat.
🌸 Pantas mengeringkan jerawat.
🌸 Mengandungi Pure Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti Alkohol,Mercury,Hidrokuinon atau Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat segar,wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil dari pati pekat buah Strawberry yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress,membangkitkan Mood dan mengurangkan Keletihan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai setting/ finishing spray sebelum dan selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi,segar dan tahan lama.
.
Cara Guna : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian spray rata ke wajah sebelum tidur, selepas mandi sebelum atau selepas make up. Biarkan ia kering sendiri... Tidak perlu di bilas.😘
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

MAGIC BEAUTY SPRAY (FNS)
.
Kebaikan dan Manfaat.
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade dan melalui proses steril (botol) untuk membunuh kuman dan bakteria.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerahkan wajah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan kulit berjerawat.
🌸 Pantas mengeringkan jerawat.
🌸 Mengandungi Pure Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti Alkohol,Mercury,Hidrokuinon atau Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat segar,wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil dari pati pekat buah Strawberry yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress,membangkitkan Mood dan mengurangkan Keletihan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai setting/ finishing spray sebelum dan selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi,segar dan tahan lama.
.
Cara Guna : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian spray rata ke wajah sebelum tidur, selepas mandi sebelum atau selepas make up. Biarkan ia kering sendiri... Tidak perlu di bilas.😘
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

MAGIC BEAUTY SPRAY (FNS)
.
Kebaikan dan Manfaat.
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade dan melalui proses steril (botol) untuk membunuh kuman dan bakteria.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerahkan wajah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan kulit berjerawat.
🌸 Pantas mengeringkan jerawat.
🌸 Mengandungi Pure Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti Alkohol,Mercury,Hidrokuinon atau Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat segar,wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil dari pati pekat buah Strawberry yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress,membangkitkan Mood dan mengurangkan Keletihan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai setting/ finishing spray sebelum dan selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi,segar dan tahan lama.
.
Cara Guna : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian spray rata ke wajah sebelum tidur, selepas mandi sebelum atau selepas make up. Biarkan ia kering sendiri... Tidak perlu di bilas.😘
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Banyak fungsi FNS ni tau,bukan semata-mata spray biase,tapi khasiatnye dan kebaikannye tak terkate.
.
Yelah,buat pun homemade kan. Bahan2 yang di gunekan semua semulajadi takde gune bahan kimia terlarang atau bahaya pun.
.
Sebab kite skrg ni nak go to natural,kalau bnyk sangat kimia duk tepek kat muke tu nt lame2 kulit pun jadi tak sihat.
.
Dengan kosmetik,mekap tu sume. Jadi,kurangkanlah penggunaan bahan kimia kat muke tu. Barulah kulit kekal sihat dan cantik.
.
Tengah ade sales ni tau.
.
1 unit FNS RM 37 termasuk pos
2 unit FNS RM 70 termasuk pos
4 unit FNS RM 100 termasuk pos
(Jimat sehingga RM 48 !😱😱😱)
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

JUALAN TUTUP KEDAI!
.
Hai uols,sempena bulan Kemerdekaan Malaysia yang ke-60 tahun ni, kami berbesar hati nak buat " Jualan Tutup Kedai! " buat uols semuaaaa.
.
Harga yang di tawarkan sangat tak masuk akal dan tawaran ini sah sehingga akhir bulan ini je tau.
.
Dengan setiap pembelian Frooty Night Spray uols akan dapat Free Postage dan kalau beli lebih dari satu berganda-ganda uols jimat tau.
.
Jom tengok senarai harga yang kami tawarkan ni,memang tak masuk akal!
.
1 unit FNS RM 37 termasuk pos
2 unit FNS RM 70 termasuk pos
4 unit FNS RM 100 termasuk pos
(Jimat sehingga RM 48 !😱😱😱)
.
Ingat tawaran sah sehingga akhir bulan ini sahaja tapi ops! Kalau stok habis kami tak akan restok lagi!.
.
Jadi cepat dapatkan FNS ni dengan harga yang berbaloi-baloi!.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Ni nak tunjuk beza spray dengan FNS dengan tak. Nampak beza?
Yang di spray lebih anjal kan? Yang tak di spray,nampak kedut dut di situ.
.
Sebab dalam FNS ni ade Pure Plant Collagen yang berfungsi menganjal dan menegangkan kulit serta merta.
.
Gamba ni tak edit tau, 100% dari kamera hp. Kalau tengok dengan mata kasar pun boleh nampak beza. Mujur hp ku boleh capture pixel gamba dgn jelas,kalo tak blurrr aje.
.
📝 Nak Oder / Nak jadi Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 012-9205998 ( Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

JUALAN TUTUP KEDAI!
.
Hai uols,sempena bulan Kemerdekaan Malaysia yang ke-60 tahun ni, kami berbesar hati nak buat " Jualan Tutup Kedai! " buat uols semuaaaa.
.
Harga yang di tawarkan sangat tak masuk akal dan tawaran ini sah sehingga akhir bulan ini je tau.
.
Dengan setiap pembelian Frooty Night Spray uols akan dapat Free Postage dan kalau beli lebih dari satu berganda-ganda uols jimat tau.
.
Jom tengok senarai harga yang kami tawarkan ni,memang tak masuk akal!
.
1 unit FNS RM 37 termasuk pos
2 unit FNS RM 70 termasuk pos
4 unit FNS RM 100 termasuk pos
(Jimat sehingga RM 48 !😱😱😱)
.
Ingat tawaran sah sehingga akhir bulan ini sahaja tapi ops! Kalau stok habis kami tak akan restok lagi!.
.
Jadi cepat dapatkan FNS ni dengan harga yang berbaloi-baloi!.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

JUALAN TUTUP KEDAI!
.
Hai uols,sempena bulan Kemerdekaan Malaysia yang ke-60 tahun ni, kami berbesar hati nak buat " Jualan Tutup Kedai! " buat uols semuaaaa.
.
Harga yang di tawarkan sangat tak masuk akal dan tawaran ini sah sehingga akhir bulan ini je tau.
.
Dengan setiap pembelian Frooty Night Spray uols akan dapat Free Postage dan kalau beli lebih dari satu berganda-ganda uols jimat tau.
.
Jom tengok senarai harga yang kami tawarkan ni,memang tak masuk akal!
.
1 unit FNS RM 37 termasuk pos
2 unit FNS RM 70 termasuk pos
4 unit FNS RM 100 termasuk pos
(Jimat sehingga RM 48 !😱😱😱)
.
Ingat tawaran sah sehingga akhir bulan ini sahaja tapi ops! Kalau stok habis kami tak akan restok lagi!.
.
Jadi cepat dapatkan FNS ni dengan harga yang berbaloi-baloi!.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

MAGIC BEAUTY SPRAY (FNS)
.
Kebaikan dan Manfaat.
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade dan melalui proses steril (botol) untuk membunuh kuman dan bakteria.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerahkan wajah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan kulit berjerawat.
🌸 Pantas mengeringkan jerawat.
🌸 Mengandungi Pure Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti Alkohol,Mercury,Hidrokuinon atau Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat segar,wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil dari pati pekat buah Strawberry yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress,membangkitkan Mood dan mengurangkan Keletihan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai setting/ finishing spray sebelum dan selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi,segar dan tahan lama.
.
Cara Guna : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian spray rata ke wajah sebelum tidur, selepas mandi sebelum atau selepas make up. Biarkan ia kering sendiri... Tidak perlu di bilas.😘.
.
1 unit FNS RM 37 termasuk pos
2 unit FNS RM 70 termasuk pos
4 unit FNS RM 100 termasuk pos
(Jimat sehingga RM 48 !😱😱😱)
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

JUALAN TUTUP KEDAI!
.
Hai uols,sempena bulan Kemerdekaan Malaysia yang ke-60 tahun ni, kami berbesar hati nak buat " Jualan Tutup Kedai! " buat uols semuaaaa.
.
Harga yang di tawarkan sangat tak masuk akal dan tawaran ini sah sehingga akhir bulan ini je tau.
.
Dengan setiap pembelian Frooty Night Spray uols akan dapat Free Postage dan kalau beli lebih dari satu berganda-ganda uols jimat tau.
.
Jom tengok senarai harga yang kami tawarkan ni,memang tak masuk akal!
.
1 unit FNS RM 37 termasuk pos
2 unit FNS RM 70 termasuk pos
4 unit FNS RM 100 termasuk pos
(Jimat sehingga RM 48 !😱😱😱)
.
Ingat tawaran sah sehingga akhir bulan ini sahaja tapi ops! Kalau stok habis kami tak akan restok lagi!.
.
Jadi cepat dapatkan FNS ni dengan harga yang berbaloi-baloi!.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Akk tak caye tgh offer ke? Betul kak,skrg ni tgh ade offer sepanjang bulan ramadan yang mulia ni.
.
Offer cmne tu? Cmni,pembelian secara offline dpt 20% off,pembelian secara online dapat free postage tau!.
.
Nk tau lebih lanjut wsp kak as ok,no klik je kat atas profile tu k.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Tudiaaaaa... Spray2 jadi aaron ajis,wife jd che ta teruih... Pandai ustaz buat jenaka ye.
.
Apepun thanks ustaz sudi bg feedback ni,promosi masih berlangsung ni uolssss.
.
Raya nanti boleh standby FNS ni siap2,nk berkunjung ke rumah jiran tetangga takkan nk tunjuk muke kusam je kan?.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

" sis,saya ade masalah kulit kusam,berminyak dan berjerawat. Bile mekap,saya terpakse pakai foundation tebal sebab nak tutup jerawat-jerawat tu. Saya malu sis nak jumpe orang dengan muke macam ni."
.
Meh sini ratu sembur nak bagitau, gune Frooty Night Spray ni pada waktu malam sebelum tido,sebelum mekap pun sembur guna FNS ni.
.
Sebab FNS ni ade vitamin C&E yang boleh membantu masalah kulit muke sis tu,lagipun FNS ni takde bahan kimia bahaye,hanya guna bahan semulajadi dan organik je.
.
Bau jangan cakap lah,wangi yang amat sangat. Boleh hilangkan stress sis yang tengah stress dengan masalah muke tu. Confirm lepas spray mood terus okeh sampai malam.hihii.
.
Ratu sembur suke sangat bile sembur kat muke,muke jadi tegang anjal toing toing sebab ade Pure Plant Collagen dalam FNS ni. Collagen penting tau untuk kulit muke, supaye tak cepat berkedut,tak nampak tuee dan awet mudo sokmo.
.
Nak tunggu ape lagi? Sekarang tengah ade promosi ni... Takkan nak tengok je?hiks😜.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Muke tumbuh jerawat itu biasa....
Muke yang langsung tak pernah tumbuh jerawat itu tak tau nak kata ape... Alien atau manusia?😝
.
Jerawat ni pun ade banyak jenis.
.
Ada jerawat pasir..
Ada jerawat batu..
Ada jerawat nasi..
Ada jerawat campur nanah..
Ada jerawat campur darah.. Pendek kata,jerawat ni muncul sebab banyak faktor,faktor pemakanan,faktor cuaca,faktor genetik,faktor pencemaran dan banyak lagilah.
.
Bila jerawat mari,jangan gelabah,buat rilex buat peace..hehee.. Magic Spray kak as kan ada... Spray malam esok pagi kecut... Wow kan?😉.
.
Sebab dalam magic spray FNS tu ade vitamin C&E... Tambah pulak sekarang tengah ada offer FREE POSTAGE Online dan 20% Offline.
.
Rugi tak grab,bile lagi nak merasa jerawat kecut dalam sehari? Mase ni lah.... Yang penting cube dulu laaaa... Baru tau. .
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Cintailah kulit kite,guna produk yang selamat okey?
.
Please avoid high chemical in ur skincare. Sebab bila kulit dah terlalu banyak bahan kimia bahaya,ia boleh merosakkan wajah uols.
.
Dari cantik terus jadi mimpi ngeri
.. Takut takkk?
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray
More...