GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerahkan wajah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan kulit berjerawat.
🌸 Pantas mengeringkan jerawat.
🌸 Mengandungi Pure Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti Alkohol,Mercury,Hidrokuinon dan Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat segar,wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil dari pati buah Strawberry pekat yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress,membangkitkan Mood dan mengurangkan Keletihan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai setting/ finishing spray sebelum dan selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi,segar dan tahan lama.

Cara Guna : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian spray rata ke wajah sebelum tidur, selepas mandi atau selepas make up. Biarkan ia kering sendiri... Tidak perlu di bilas.😘
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Hai morning,malam tadi dah guna frooty night spray?so bangun pagi rasa mcmane?
.
Kak as feel like a star!wow...muka dah kembali berseri,minyak kurang dan jerawat pun mengecil.
.
Ajaibnya frooty night spray ni ialah,bau nya yang wangi sampai ke pagi tau... Mestilah kan ada essential oil di dalamnya..
.
Itu yang tidur pun nyenyak je,sebab bau frooty night spray kan sangat menenangkan jiwa...
.
Ajoomlah cuba try test,mesti uols akan fall in love dengannya!whatsapp kak as 0129205998 okey.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan jerawat.
🌸 Ada Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi Alkohol,Mercury,Hidrokuinon dan Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress dan Kepenatan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai finishing selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi dan segar.
.
Cara pakai : Hanya spray di wajah sebelum tidur atau selepas make up.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Frooty Night Spray
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan jerawat.
🌸 Ada Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi Alkohol,Mercury,Hidrokuinon dan Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress dan Kepenatan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai finishing selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi dan segar.
.
Cara pakai : Hanya spray di wajah sebelum tidur atau selepas make up.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

FROOTY NIGHT SPRAY
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan jerawat.
🌸 Ada Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi Alkohol,Mercury,Hidrokuinon dan Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress dan Kepenatan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai finishing selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi dan segar.
.
Cara pakai : Hanya spray di wajah sebelum tidur atau selepas make up.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Kandungan di dalam Frooty Night Spray..
.
Frooty Night Spray, spray wajah TEGANG sepantas 1 minit...😉
.
Diformulasikan khas untuk menyegarkan,menyihatkan,menegangkan,memulihkan,mencerahkan,menangani stress dan segala kebaikan dalam setiap semburan!
.
EKSTRAK STRAWBERI yang kaya dengan VitaminC&E dapat memelihara dan merawat masalah jerawat,kulit wajah berminyak dan kulit kusam.
.
PLANT COLLAGEN pula bertindak untuk menganjalkan dan menegangkan kulit wajah agar kekal awet muda dan anti-aging..anjal toink toink gittew...
.
ESSENTIAL OIL pati strawberi yang bertindak sebagai Aromaterapi mampu menghilangkan Stress dan mengurangkan Kepenatan setelah seharian bekerja,pasti hari hari anda akan ceria dengan adanya Frooty Night Spray.
.
Bukan itu sahaja,banyak lagi khasiat dan manfaat di dalam Frooty Night Spray ini tau... Nak tahu lagi? Mai WhatsApp kak as meh 0129205998 okey..😉
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah
More...