JUS CALIPH FOR BABY & KIDS (@caliph.kids_supplement)

Tahukah anda?
.
Di dalam jus Caliph baby mengandungi ekstra prebiotik
Prebiotik dapat meningkatkan imunisasi badan bayi anda
Juga dapat membantu sistem penghadaman anak-anak
.
Anak-anak seawal 7 bulan sudah boleh mencuba Caliph for Baby !
.
Dengan harga HANYA serendah RM39.90 SAHAJA !.
Kini anda juga berpeluang untuk mendapatkan khasiat dan manfaat yang berganda di dalam pakej kombo
dan menangi Proton Iriz dan Pakej Umrah !
.
Jangan lupa! Mama nak Caliph !
#caliphdidiandfriends
#caliphsunnahsupplement
#caliphsupplementforkids
#caliphkidsexpert

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Live Update :

Ceria Istar Bismillah Let's Go diceriakan oleh Caliph Kids Expert

Team sekarang berada di Astro Bukit Jalil sehingga jam 5 petang ini !

Kami menantikan sokongan orang Selatan untuk datang berjumpa dan memeriahkan keadaan kami di sini.

Untuk orang SELATAN, yang dah lama teringin nak rasa Caliph Supplement ni. Boleh kujungi kami di sini dan dapatkan tester percuma Caliph anda !

Anda juga berpeluang untuk bertemu dengan Maskot Caliph dan untuk dapatkan belon Caliph!
Mari Ceria bersama Caliph!

Mama, Nak Caliph!

#ceriaistarXcaliphkidsexpert
#caliphkidsexpert
#caliphsunnahsupplement
#caliphkidssupplement
#caliphceriaIstar
#ceriaistarselatan

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Live Update :

Ceria Istar Bismillah Let's Go diceriakan oleh Caliph Kids Expert

Team sekarang berada di Astro Bukit Jalil sehingga jam 5 petang ini !

Kami menantikan sokongan orang Selatan untuk datang berjumpa dan memeriahkan keadaan kami di sini.

Untuk orang SELATAN, yang dah lama teringin nak rasa Caliph Supplement ni. Boleh kujungi kami di sini dan dapatkan tester percuma Caliph anda !

Anda juga berpeluang untuk bertemu dengan Maskot Caliph dan untuk dapatkan belon Caliph!
Mari Ceria bersama Caliph!

Mama, Nak Caliph!

#ceriaistarXcaliphkidsexpert
#caliphkidsexpert
#caliphsunnahsupplement
#caliphkidssupplement
#caliphceriaIstar
#ceriaistarselatan

azsrbeauty2 (@azsrbeauty2)

#Repost @azsrbeauty (@get_repost)
・・・
All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan . Price included postage.
Order and details WHATSAPP : 0182913320 πŸ’‹
#caliphbaby #caliphkids #caliphsunnahsupplement #caliphsupplement #gummigenius #caliphoriginal #caliphbabyoriginal #caliphkidsoriginal

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Live Update :

Ceria Istar Bismillah Let's Go diceriakan oleh Caliph Kids Expert

Team sekarang berada di Astro Bukit Jalil sehingga jam 5 petang ini !

Kami menantikan sokongan orang Selatan untuk datang berjumpa dan memeriahkan keadaan kami di sini.

Untuk orang SELATAN, yang dah lama teringin nak rasa Caliph Supplement ni. Boleh kujungi kami di sini dan dapatkan tester percuma Caliph anda !

Anda juga berpeluang untuk bertemu dengan Maskot Caliph dan untuk dapatkan belon Caliph!
Mari Ceria bersama Caliph!

Mama, Nak Caliph!

#ceriaistarXcaliphkidsexpert
#caliphkidsexpert
#caliphsunnahsupplement
#caliphkidssupplement
#caliphceriaIstar
#ceriaistarselatan

JUS CALIPH FOR BABY & KIDS (@caliph.kids_supplement)

Jap! Jap! Jap!
.
Kenapa Caliph Supplement dan bukannya supplement lain?
.
Kan banyak lagi supplement kat luar sana. Knp kena pilih β€˜Caliph Supplement’.?
.
Sebab...
Caliph Supplement ni boleh bantu anak anda. Bantu selesaikan masalah anda wahai ibu bapa yg disayangi. Hehehee
.
Ehh jap! Bukan kami je yg cakap tau, ramai customer yg bagitau cmtu.
Siap repeat oder lagi. Berkesan katanya.
.
Caliph dapat bantu anak2 anda:
❀️ Meningkatkan Antibodi
❀️ Membantu Tumbesaran
❀️ Mengekalkan Kesihatan
❀️ Tambah selera makan
❀️ Mengelakkan Sembelit
.
Serius cakap 5 benda ni la yg selalu jadi kat budak2 skrng. Alhamdulillah lepas amal caliph, ada perkembangan baik.
.
Semua tu dgn izin Allah jugak. Usaha dan serah pada Allah. Insyaallah.
.
. .
#CaliphKidsExpert
#CaliphSunnahSupplement
#MamaNakCaliph
#MiaDutaCaliph

JUS CALIPH FOR BABY & KIDS (@caliph.kids_supplement)

Jap! Jap! Jap!
.
Kenapa Caliph Supplement dan bukannya supplement lain?
.
Kan banyak lagi supplement kat luar sana. Knp kena pilih β€˜Caliph Supplement’.?
.
Sebab...
Caliph Supplement ni boleh bantu anak anda. Bantu selesaikan masalah anda wahai ibu bapa yg disayangi. Hehehee
.
Ehh jap! Bukan kami je yg cakap tau, ramai customer yg bagitau cmtu.
Siap repeat oder lagi. Berkesan katanya.
.
Caliph dapat bantu anak2 anda:
❀️ Meningkatkan Antibodi
❀️ Membantu Tumbesaran
❀️ Mengekalkan Kesihatan
❀️ Tambah selera makan
❀️ Mengelakkan Sembelit
.
Serius cakap 5 benda ni la yg selalu jadi kat budak2 skrng. Alhamdulillah lepas amal caliph, ada perkembangan baik.
.
Semua tu dgn izin Allah jugak. Usaha dan serah pada Allah. Insyaallah.
.
. .
#CaliphKidsExpert
#CaliphSunnahSupplement
#MamaNakCaliph
#MiaDutaCaliph

Gallery Effatihah (@effatihah_boutique)

www.effatihah.com
.
CALIPH FOR BABY
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
πŸ’§Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & iminusasi badan bayi
πŸ’§Mencegah sembelit #effatihah
πŸ’§Mencegah kerosakan gigi kanak2
πŸ’§Membantu tumbesaran kanak2
πŸ’§Menguatkan antibody dan daya tahan
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
CARA PENGGUNAAN
.
πŸ’§1sudu pagi sebelum sarapan
πŸ’§1sudu mlm sebelum tidur **Utk baby berumur 7bulan keatas #effatihah
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
#caliphforbaby
#caliphbaby
#caliphbabymurah
#caliphbabyoriginal
#caliphbabyborong
#caliphbabymurahoriginalborong
#caliphsunnahsupplement
#caliphshahalam
#caliphkids
#caliphkanakkanak
#caliphkidsmurah
#caliphkidsmalaysia
#caliphkidsupplement
#tropikaherbalcream
#tropikamurah
#caliphbaby
#babycaliph
#caliphforbaby
#caliphforbabymalaysia
#babycaliph
#effatihah
#babycaliphkanak2
#babycaliphmurah
#caliphcerealmurah
#caliphbabysupplement
#caliphbabymalaysia
#effatihah

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Live Update :

Ceria Istar Bismillah Let's Go diceriakan oleh Caliph Kids Expert

Team sekarang berada di Astro Bukit Jalil sehingga jam 5 petang ini !

Kami menantikan sokongan orang Selatan untuk datang berjumpa dan memeriahkan keadaan kami di sini.

Untuk orang SELATAN, yang dah lama teringin nak rasa Caliph Supplement ni. Boleh kujungi kami di sini dan dapatkan tester percuma Caliph anda !

Anda juga berpeluang untuk bertemu dengan Maskot Caliph dan untuk dapatkan belon Caliph!
Mari Ceria bersama Caliph!

Mama, Nak Caliph!

#ceriaistarXcaliphkidsexpert
#caliphkidsexpert
#caliphsunnahsupplement
#caliphkidssupplement
#caliphceriaIstar
#ceriaistarselatan

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Live Update :

Ceria Istar Bismillah Let's Go diceriakan oleh Caliph Kids Expert

Team sekarang berada di Astro Bukit Jalil sehingga jam 5 petang ini !

Kami menantikan sokongan orang Selatan untuk datang berjumpa dan memeriahkan keadaan kami di sini.

Untuk orang SELATAN, yang dah lama teringin nak rasa Caliph Supplement ni. Boleh kujungi kami di sini dan dapatkan tester percuma Caliph anda !

Anda juga berpeluang untuk bertemu dengan Maskot Caliph dan untuk dapatkan belon Caliph!
Mari Ceria bersama Caliph!

Mama, Nak Caliph!

#ceriaistarXcaliphkidsexpert
#caliphkidsexpert
#caliphsunnahsupplement
#caliphkidssupplement
#caliphceriaIstar
#ceriaistarselatan

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Live Update :

Ceria Istar Bismillah Let's Go diceriakan oleh Caliph Kids Expert

Team sekarang berada di Astro Bukit Jalil sehingga jam 5 petang ini !

Kami menantikan sokongan orang Selatan untuk datang berjumpa dan memeriahkan keadaan kami di sini.

Untuk orang SELATAN, yang dah lama teringin nak rasa Caliph Supplement ni. Boleh kujungi kami di sini dan dapatkan tester percuma Caliph anda !

Anda juga berpeluang untuk bertemu dengan Maskot Caliph dan untuk dapatkan belon Caliph!
Mari Ceria bersama Caliph!

Mama, Nak Caliph!

#ceriaistarXcaliphkidsexpert
#caliphkidsexpert
#caliphsunnahsupplement
#caliphkidssupplement
#caliphceriaIstar
#ceriaistarselatan

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Live Update :

Ceria Istar Bismillah Let's Go diceriakan oleh Caliph Kids Expert

Team sekarang berada di Astro Bukit Jalil sehingga jam 5 petang ini !

Kami menantikan sokongan orang Selatan untuk datang berjumpa dan memeriahkan keadaan kami di sini.

Untuk orang SELATAN, yang dah lama teringin nak rasa Caliph Supplement ni. Boleh kujungi kami di sini dan dapatkan tester percuma Caliph anda !

Anda juga berpeluang untuk bertemu dengan Maskot Caliph dan untuk dapatkan belon Caliph!
Mari Ceria bersama Caliph!

Mama, Nak Caliph!

#ceriaistarXcaliphkidsexpert
#caliphkidsexpert
#caliphsunnahsupplement
#caliphkidssupplement
#caliphceriaIstar
#ceriaistarselatan

SHILA_BEAUTYSKIN (@shila_beautyskin)

Caliph - Sunnah Supplement for Kids βœ”οΈJus ini tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
βœ”οΈJus Caliph mengandungi 'GRED TERBAIK' :
βœ”οΈKurma, Kismis, Madu, Delima, Buah Tin, Aprikot, Omega 3, Omega 6, Zat Besi, Vitamin A, B1, B2, B3, Vitamin C, B17, Serat, Karotena serta Khasiat sayur-sayuran
βœ”οΈKesemua kandungan ini merupakan sumber yang tinggi dengan Serat, Vitamins, Minerals dan nutriens yang lain.
βœ”οΈKurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak.
βœ”οΈSetiap bahan yang terkandung dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah S.A.W melalui hadis-hadis dan ayat-ayat suci Al-Quran.
βœ”οΈAmalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..
βœ”οΈBagi memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan sunnah dan mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka
whatssap 0142950239

#caliph #caliphsunnah #caliphsunnahsupplement

PEMBORONG KOSMETIK MURAHπŸ’„πŸŒΈ (@isfshop_ii)

CALIPH SUNNAH SUPPLEMENTS FOR KIDS
RM42
POSTAGE +RM8 SM RM12 SS
BORONG
RM38/BOTOL MIN 10 .(EXCLUDE POSTAGE)
.
RAHSIA ANAK BIJAK, PINTAR DAN CERGAS
KINI TERBONGKAR!
.
Ibu Bapa yang prihatin akan memberikan anak-anak mereka makanan tambahan untuk kecergasan minda dan tumbesaran anak-anak mereka.
.
Namun, produk yang tidak berkesan dan rasa yang kurang enak tidak digemari anak-anak akan menyebabkan kerugian kemudian hari.
.
Cubalah Caliph Sunnah Supplements for Kids. InshaAllah, anak-anak anda pasti gemari nya dan akan dapat menikmati 1001 khasiat didalamnya.
.
Jom berikan 1001 KHASIAT kepada anak-anak kita! .
.
.
#caliphsupplement #caliphsunnahsupplement #caliphsunnah #caliphsupplementforkids #makanansunnah #sunnahfood #supplementsunnah #juscaliph #juscaliphmakanansunnah #juscaliphsupplimentforkids #juscaliphutkmindaank2cemerlang#kosmetikmurah#makananminda#bazarpaknil#caliphvitamin

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Live Update :

Ceria Istar Bismillah Let's Go diceriakan oleh Caliph Kids Expert

Team sekarang berada di Astro Bukit Jalil sehingga jam 5 petang ini !

Kami menantikan sokongan orang Selatan untuk datang berjumpa dan memeriahkan keadaan kami di sini.

Untuk orang SELATAN, yang dah lama teringin nak rasa Caliph Supplement ni. Boleh kujungi kami di sini dan dapatkan tester percuma Caliph anda !

Anda juga berpeluang untuk bertemu dengan Maskot Caliph dan untuk dapatkan belon Caliph!
Mari Ceria bersama Caliph!

Mama, Nak Caliph!

#ceriaistarXcaliphkidsexpert
#caliphkidsexpert
#caliphsunnahsupplement
#caliphkidssupplement
#caliphceriaIstar
#ceriaistarselatan

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Live Update :

Ceria Istar Bismillah Let's Go diceriakan oleh Caliph Kids Expert

Team sekarang berada di Astro Bukit Jalil sehingga jam 5 petang ini !

Kami menantikan sokongan orang Selatan untuk datang berjumpa dan memeriahkan keadaan kami di sini.

Untuk orang SELATAN, yang dah lama teringin nak rasa Caliph Supplement ni. Boleh kujungi kami di sini dan dapatkan tester percuma Caliph anda !

Anda juga berpeluang untuk bertemu dengan Maskot Caliph dan untuk dapatkan belon Caliph!
Mari Ceria bersama Caliph!

Mama, Nak Caliph!

#ceriaistarXcaliphkidsexpert
#caliphkidsexpert
#caliphsunnahsupplement
#caliphkidssupplement
#caliphceriaIstar
#ceriaistarselatan

miasara_fans (@official_miasarafans)

Salam semua.Selamat petang.
Buat apa je harini?Exam macam mane?Mia harap korang sumua dapat result yang baik.Mia nak ucapkan good of luck pada adik2 yang join ujibakat I-star sebentar tadi di Kedah.semoga anda terpilih ok.So lastly,korang dah makan #caliphsunnahsupplement hari ni?.
.
.
#mamanakcaliph
#miadutacaliph
#caliphsunnahsupplement

Irney Idris (@irneyidris)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]
More...