azsrbeauty (@azsrbeauty)

#Repost @azsrbeauty with @repostapp
・・・
#Repost @azsrbeauty with @repostapp
・・・
All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan . Price included postage.
Order and details WHATSAPP : 0182913320 💋 #caliph #caliphcereal #caliphoriginal #caliphsunnahsupplement #caliphkidsexpert #caliphkids #caliphkidssupplement

365 DAYS SALE ! (@romantica_beaute_store)

.
💘💘FEBRUARY LOVE SALE2⃣0⃣1⃣7⃣💘💘
💘💘FEBRUARY LOVE SALE2⃣0⃣1⃣7⃣💘💘
💘💘FEBRUARY LOVE SALE2⃣0⃣1⃣7⃣💘💘
💘💘FEBRUARY LOVE SALE2⃣0⃣1⃣7⃣💘💘
.
CALIPH SUNNAH SUPPLEMENT : RM 48.
.
🆓 Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak
🆓 Freegift.
.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
.
#caliphsunnahsupplement #caliphsunnahsupplementmurah #caliphsunnahsupplementoriginal #caliphsunnahsupplementmalaysia #caliphmurah #caliphmakanansunnahmurah #caliphmakanansunnahoriginal #caliphoriginal #caliphmakanansunnahmalaysia #caliphcereal #caliphcerealoriginal #caliphcerealmurah #kotabharu #uitm #johorbahru #seremban #shahalam #kualaterengganu #ipoh #alorsetar #kangar #kuching #kotakinabalu #amarbaharin #amyrarosli #ajl31 #biarakujadipenunggu #eksperimencinta #keranaanisa #februarylovesale

Mia Sara Nasuha (@therealmiasara.friends)

Salam semua. Buat apa sabtu ni? Mia belanja la selpiaq 3 keping 🤣 .
.
.
#caliphsunnahsupplement
#miadutacaliph
#mamanakcaliph

Mia Sara Nasuha (@therealmiasara.friends)

Salam semua. Haaa. Mia nak siapkan baju utk ke event @caliphsupplementforkids di Kota Damansara esok. Siapa yg berdekatan jom la jumpa Mia di Karnival Komuniti Keusahawanan di Sekolah Kebangsaan Seksyen 6, Kota Damansara petang esok jam 3.45pm. Datang tau 🎪💃
.
.
.
.
#mamanakcaliph
#miadutacaliph
#caliphsunnahsupplement

Mia Sara Nasuha (@therealmiasara.friends)

Aktiviti bersama student Sekolah Kebangsaan Bukit Pantai, Bangsar.
.
.
.
#AmanPalestin
#AidForSyria
#caliphsunnahsupplement
#miadutacaliph
#mamanakcaliph

Mia Sara Nasuha (@therealmiasara.friends)

Korang dah tgk iklan baru dari @caliphsupplementforkids tak? Haaaa. Ni dia mia nak share. Tgk tau 😘😘😘
.
.
.
.
#mamanakcaliph
#miadutacaliph
#caliphsunnahsupplement

NAFURA JUZFIT GCXFACTOR (@farhanabeautycare)

🌿🌸TABLET GENIUS RR4U🌸🌿
.
👍🏻✅FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
TABLET GENIUS RR4U
.
Anak makin rajin belajar.
Rajin buat kerja sekolah.
Semakin fokus.
Sudah mendengar kata.
Makin tinggi keyakinan diri.
Mudah memahami pelajaran.
Tak pelat ketika bercakap.
Meningkat dalam peperiksaan.
Mudah & rajin sangat nak solat. .
⏰🍹CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
TABLET GENIUS RR4U
.
🔰Hanya 2 biji pagi dan 2 biji malam.
Boleh dimakan seawal usia 1 tahun.
.
Dijamin 100% original✅
Ready stock✅
Fast Delivery 🚚
Stok Memang Laju✅
Laku Keras✅
.
Whatsapp 📲 019-500 7987.
. #caliph #caliphsupplimentsunnah #caliph #caliphsupplimentsunnahmurah #caliphsuppliment #caliphoriginal #caliphmurah #caliphkidssupplement #caliphsunnahsupplement #caliphsupplementforkids #caliphkidssunnahsupplementmurah #caliphkidssunnahsupplementoriginal #rr4u #rr4ugenius #rr4umurah #rr4utabletgenius #rr4utabletgeniusmurah #rr4utablet #rr4utabletminda #tabletgeniusrr4u #tabletgeniusrr4umurah #tabletgeniusrr4uoriginal #tabletgeniusrr4uborong

BREASTFEEDING MOM&BABY CENTRE (@drayhanah_babyshoppe)

.
JIKA ANAK ANDA ADA MASALAH INI;
.
✔️ Anak anda kurang selera makan?
✔️ Kerap demam & selesema?
✔️ Kurang aktif dan kurang bercakap?
✔️Anak anda susah menghafal dan tumpukan perhatian?
✔️ Anak anda kurang aktif dan tidak bermaya ?
✔️ Sering bermain semasa guru mengajar (tidak fokus)
✔️ Tidak mahu membuat kerja rumah (malas sebab tidak faham)
✔️ Sukar bangun tidur untuk kesekolah (sering keletihan)
✔️ Suka memberontak dan bergaduh dengan adik beradik
✔️ Tidak mendapat kecemerlangan dalam pelajaran.
.
Jika anak anda berumur 1 Tahun ke atas mengalami masalah ini, Jangan risau, mereka hanya perlu dibekalkan dengan makanan tambahan yang boleh membantu perkembangan otak dan meningkatkan fungsi nya. InshaAllah.
.
Selain didikan yang berkesan, anak-anak juga perlu dibekalkan dengan vitamin, minerals dan makanan tambahan yang mampu membantu perkembangan otak dan fungsinya selain memberi antibodi yang tinggi untuk mengelakkan mereka kerap jatuh sakit.
.
👉🏻 Harga Asal RM80 sebotol (350ml)
.
💖Nak Harga Special?
Sms/Whatsapp ‘CALIPH PROMO’ ke 0108375521. Kami akan reply secepat mungkin.
.
#DRayhanahBabyShoppe #CaliphDBS #CaliphSunnahSupplement #caliphsupplement

BREASTFEEDING MOM&BABY CENTRE (@drayhanah_babyshoppe)

.
ANAK KURANG SELERA MAKAN? ASYIK SAKIT, DEMAM?
.
Jom Baca Feedback Customer Kami Yang Sudah Menggunakan Produk Ni.
.
➡️ “Anak saya dulu taknak makan nasi, sekarang dah nampak ada selera makan.”
- Puan Nafsiah
.
➡️ “Alhamdulillah, baru amalkan Caliph, dah nampak perubahan. Demam dan selesema pun cepat baik.”
- Pinu Nuyu
.
Memperkenalkan:
.
👉🏻 Caliph - Sunnah Supplement For Kids.!!
.
👉🏻 Makanan Tambahan dlm bentuk jus yg diperbuat drpd buah buahan sunnah dan diperakui sgt berkesan dlm membantu merangsang fungsi otak kanak2.
.
👉🏻 Hanya perlu minum 2 kali sehari. Kesan seawal 1-2 minggu pengambilan, Insyaallah.
.
✔️ Selamat Digunakan
✔️ Terjual lebih 500,000 unit di seluruh Malaysia
✔️ 9 daripada 10 ibu bapa berpuas hati dgn Caliph Sunnah Supplement
.
👉🏻 Harga Asal RM80 sebotol (350ml)
.
💖Nak Harga Special?
Sms/Whatsapp ‘CALIPH PROMO’ ke 0108375521. Kami akan reply secepat mungkin.
.
#DRayhanahBabyShoppe #CaliphDBS #CaliphSunnahSupplement #caliphsupplement

Produk kecantikan (@dermsyikin_shoppe)

JAMU SURUT AYU

Pos RM8 SM/RM12 SS
Perut anda buncit?
Nak cari size baju pun susah!!!
Nak pakai baju lawa2 pon xbole sebab perut ni buncit sangat!!
Badan dah mantap..perut plak masalah..hurmm :(
Lemak ni sgt2 tepu!!! Susah betul nak turunkan berat badan walaupun 1kg!! Arrggghhh!!! Anda salah seorang daripada mereka????? Atasi masalah ini dengan hanya mengamalkan JAMU SURUT AYU 200% ORIGINAL dari Indonesia!! herba Ramuan Alami(Sekotak ada 30 pil)
Khasiat dan kegunaannya:
-Menurunkan berat badan
-Mengecilkan perut
-Membakar/menghancurkan lemak
-Mengurangi nafsu makan
-Melawaskan buang air besar(tanpa cirit birit)
-Merangsang metabolisme
-Mengencangkan otot perut **Makan 2 pil pada waktu bangun pagi (30 minit sebelum makan). Sehari cukup dimakan hanya sekali sahaja.
Wasap 0134644843

#jamusurutayu#jamu#jamusurutayumurah#jamusurutayuoriginal#jamusurutayuori#jamusurutayuborong#jamususukdara#jamusurutayu#caliphkidssunnah#caliphmurah#caliphsunnahsupplement#olicandymurahmalaysia

Irney Idris (@irneyidris)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

pkdm (@pemborongcantik)

.
.FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN CALIPH JUS MINDA SUNNAH

Jus ini tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.

Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah.. Bagi memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan sunnah dan mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka . Cuba lah Jus Caliph – Sunnah Supplement For Kids. .
#juscaliph #juscaliphmurah#juscaliphmalaysia
#jusminda#jusmindacaliph#jusmindakanakkanak#caliphjusmurah#caliphjusminda
#juskanakkanak#caliphkidexpert#caliphmurah
#sayajualjuscaliph#caliphsunnahsupplement #edajjuscaliph#caliph#juscaliphmakanansunnah #juscaliphoriginal#caliphjus#caliphjusminda

Effatihah Beauty (@effatihah)

CALIPH FOR BABY
.
👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
💧Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & iminusasi badan bayi
💧Mencegah sembelit #effatihah
💧Mencegah kerosakan gigi kanak2
💧Membantu tumbesaran kanak2
💧Menguatkan antibody dan daya tahan
.
👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻
.
CARA PENGGUNAAN
.
💧1sudu pagi sebelum sarapan
💧1sudu mlm sebelum tidur **Utk baby berumur 7bulan keatas #effatihah
.
👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻
.
#caliphforbaby
#caliphbaby
#caliphbabymurah
#caliphbabyoriginal
#caliphbabyborong
#caliphbabymurahoriginalborong
#caliphsunnahsupplement
#caliphshahalam
#caliphkids
#caliphkanakkanak
#caliphkidsmurah
#caliphkidsmalaysia
#caliphkidsupplement
#tropikaherbalcream
#tropikamurah
#caliphbaby
#babycaliph
#caliphforbaby
#caliphforbabymalaysia
#babycaliph
#effatihah
#babycaliphkanak2
#babycaliphmurah
#caliphcerealmurah
#caliphbabysupplement
#caliphbabymalaysia
#effatihah

Nadi Arina (@nadi_arina)

Alhamdulillah!! Rezeki anak2, sumber makanan sunnah yang lengkap untuk perkembangan minda anak2..
#caliphmurah #caliphkids #caliphsunnahsupplement #caliphjus #pekbaru #makanansunnahtambahan #mindaanak2 #lebihfokuslagi
#whatsapp0162390281

Mia Sara Nasuha (@therealmiasaraafans)

Salam semua. Haaa. Mia nak siapkan baju utk ke event @caliphsupplementforkids di Kota Damansara esok. Siapa yg berdekatan jom la jumpa Mia di Karnival Komuniti Keusahawanan di Sekolah Kebangsaan Seksyen 6, Kota Damansara petang esok jam 3.45pm. Datang tau 🎪💃
.
.
.
.
#mamanakcaliph
#miadutacaliph
#caliphsunnahsupplement
More...