DTRIM SATINSKINZ BEAUTEASLIM (@aura_beautyshoppe)

🌸CHRISZEN MOIST CAKE
🎁Free Ampoule/ serum .
.
13 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MILIKI β€˜CHRISZEN MOIST CAKE’
.
βœ”οΈ Wajah lebih licin, gebu , glowing & cerah semulajadi.
βœ”οΈ Jimat masa - tak sampai 3 minit wajah tampil berseri2.
βœ”οΈ Sesuai utk ibu2 yg sibuk & bekerjaya kerana sangat senang disapu dan mudah untuk diratakan ke seluruh wajah.
βœ”οΈ Menutupi bintik2 hitam & ton kulit yg tak sekata. Dapat menutupi parut, serta lingkaran hitam sekeliling mata.
βœ”οΈ Mengecilkan pori2 yg terbuka dan Noncomodogenic – tidak menyumbat pori-pori.
βœ”οΈ Anti aging - melambatkan proses penuaan kulit..kelihatan jauh lebih muda dr usia sebenar.
βœ”οΈ Perlindungan sinar matahari – spf 50++, kulit yg lemah akibat terdedah pd cahaya matahari akan menyebabkan kulit anda cepat berkedut, berjeragat & kusam.
βœ”οΈ Tidak berminyak & sesuai untuk semua jenis kulit (normal, kering & berminyak). Warnanya dicipta untuk orang Asia serta tekstur yg ringan sesuai untuk cuaca panas/tropika.
βœ”οΈ Nampak sangat natural tak seperti memakai mekap tebal, tidak β€œcomot & bercapuk2”.
βœ”οΈ Sapuan sedikit sudah memberi hasil maksima seperti dimekap oleh jurusolek professional!
βœ”οΈ Tahan lama sehingga 10 -12 jam.
βœ”οΈ Mudah di bawa ke mana shj.
βœ”οΈ Yang penting MURAH, JIMAT & SENANG utk digunakan.
.
Whatsapp πŸ“² 01119129629
.
#caliph #caliphsupplimentsunnah #caliph #caliphsupplimentsunnahmurah #caliphsuppliment #caliphoriginal #caliphmurah #caliphkidssupplement #caliphsunnahsupplement #caliphsupplementforkids #caliphkidssunnahsupplementmurah #caliphkidssunnahsupplementoriginal #chriszenfoundation #chriszenmoistcake #chriszenmoistcakefoundation #chriszeneyeliner #chriszenmoistcakereview #satinskinzpremiummurah #aloeveraforeverliving #satinskinzwhitebooster #iope #dermaxsuperskin360 #heightup #dianzvitamin #dtrimoriginal

FalishaAzZahra (@falishaazzahra)

Salam uall ..for those yg dah book caliph,kindly submit ur payment as 2day ada delivery.. whatsap 0163386279

Anak2 mudah sakit,selsema,batuk dan demam?
Anak2 mudah lupa dan lambat menghafal?
Anak2 kurang nutrien dan xnak makan?

Insyallah jus caliph dapat tingkatkan antibodi anak2, kuatkan daya ingatkan anak2, menyokong perkembangan serta fungsi otak dan membekalkan nutrien penting untuk minda yang kurang di dalam diet kanak-kanak.

grab before abis ya.Caliph supplement sunnah untuk kanak2 promosi hnya rm 39. Whatsap 0163386279
Promosi terhad pada kuantiti dan dijamin original.

Jus Caliph Kids

Pemakanan Tambahan Terbaik Untuk Kanak-Kanak
PENGENALAN PRODUK

Jus Caliph Kids Expert (Stage 2) merupakan jenama keluaran 2016 dari Raffelinna Sdn. Bhd. yang mengfokuskan kepada tumbesaran kanak-kanak. Jus Caliph Kids Expert dijamin Halal dan Selamat menjadi asas kepada pengeluaran produk ini dan akan membantu golongan ibu bapa dalam mendidik serta meningkatkan keupayaan minda anak-anak mereka.

Lebih 1.8 Juta Botol Jus Caliph Kids Expert Sudah Terjual Kurang 2 Tahun di Pasaran

1-Juta-Botol-Jus-Caliph-Terjual
Kelebihan dan Manfaat Jus Caliph
Merupakan makanan sunnah yang sangat berkhasiat.
Penawar kepada pelbagai penyakit.
Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.
Membantu kanak-kanak cepat menghafal.
Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak.

Boleh juga selfpickup di teluk menegon klang dan kelana jaya. #caliph #caliphsunnahsupplement #caliphsupplement #caliphmurah #caliphjus #caliphsupplementforkids #vitamin #vitaminkanak #vitaminkanakkanak

NAFURA GCXFACTOR JUZFIT (@farhanabeautycare)

🌿🌸TABLET GENIUS RR4U🌸🌿
.
πŸ‘πŸ»βœ…FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
TABLET GENIUS RR4U
.
Anak makin rajin belajar.
Rajin buat kerja sekolah.
Semakin fokus.
Sudah mendengar kata.
Makin tinggi keyakinan diri.
Mudah memahami pelajaran.
Tak pelat ketika bercakap.
Meningkat dalam peperiksaan.
Mudah & rajin sangat nak solat. .
⏰🍹CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
TABLET GENIUS RR4U
.
πŸ”°Hanya 2 biji pagi dan 2 biji malam.
Boleh dimakan seawal usia 1 tahun.
.
Dijamin 100% originalβœ…
Ready stockβœ…
Fast Delivery 🚚
Stok Memang Lajuβœ…
Laku Kerasβœ…
.
Whatsapp πŸ“² 019-500 7987.
. #caliph #caliphsupplimentsunnah #caliph #caliphsupplimentsunnahmurah #caliphsuppliment #caliphoriginal #caliphmurah #caliphkidssupplement #caliphsunnahsupplement #caliphsupplementforkids #caliphkidssunnahsupplementmurah #caliphkidssunnahsupplementoriginal #rr4u #rr4ugenius #rr4umurah #rr4utabletgenius #rr4utabletgeniusmurah #rr4utablet #rr4utabletminda #tabletgeniusrr4u #tabletgeniusrr4umurah #tabletgeniusrr4uoriginal #tabletgeniusrr4uborong

Effatihah Beauty (@effatihah)

CALIPH FOR BABY
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
πŸ’§Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & iminusasi badan bayi
πŸ’§Mencegah sembelit #effatihah
πŸ’§Mencegah kerosakan gigi kanak2
πŸ’§Membantu tumbesaran kanak2
πŸ’§Menguatkan antibody dan daya tahan
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
CARA PENGGUNAAN
.
πŸ’§1sudu pagi sebelum sarapan
πŸ’§1sudu mlm sebelum tidur **Utk baby berumur 7bulan keatas #effatihah
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
#caliphforbaby
#caliphbaby
#caliphbabymurah
#caliphbabyoriginal
#caliphbabyborong
#caliphbabymurahoriginalborong
#caliphsunnahsupplement
#caliphshahalam
#caliphkids
#caliphkanakkanak
#caliphkidsmurah
#caliphkidsmalaysia
#caliphkidsupplement
#tropikaherbalcream
#tropikamurah
#caliphbaby
#babycaliph
#caliphforbaby
#caliphforbabymalaysia
#babycaliph
#effatihah
#babycaliphkanak2
#babycaliphmurah
#caliphcerealmurah
#caliphbabysupplement
#caliphbabymalaysia
#effatihah

Neelofa (@kedaipuanayuu)

Caliph suplement
Rm 55 free pos

0139631003

#caliphbaby #caliphsunnahsupplement #caliphjus

Irney Idris (@irneyidris)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

Gallery Effatihah (@effatihah_boutique)

CALIPH FOR BABY
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
πŸ’§Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & iminusasi badan bayi
πŸ’§Mencegah sembelit #effatihah
πŸ’§Mencegah kerosakan gigi kanak2
πŸ’§Membantu tumbesaran kanak2
πŸ’§Menguatkan antibody dan daya tahan
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
CARA PENGGUNAAN
.
πŸ’§1sudu pagi sebelum sarapan
πŸ’§1sudu mlm sebelum tidur **Utk baby berumur 7bulan keatas #effatihah
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
#caliphforbaby
#caliphbaby
#caliphbabymurah
#caliphbabyoriginal
#caliphbabyborong
#caliphbabymurahoriginalborong
#caliphsunnahsupplement
#caliphshahalam
#caliphkids
#caliphkanakkanak
#caliphkidsmurah
#caliphkidsmalaysia
#caliphkidsupplement
#tropikaherbalcream
#tropikamurah
#caliphbaby
#babycaliph
#caliphforbaby
#caliphforbabymalaysia
#babycaliph
#effatihah
#babycaliphkanak2
#babycaliphmurah
#caliphcerealmurah
#caliphbabysupplement
#caliphbabymalaysia
#effatihah

FalishaAzZahra (@falishaazzahra)

Salam uall ..for those yg dah book caliph,kindly submit ur payment as 2day ada delivery.. whatsap 0163386279

Anak2 mudah sakit,selsema,batuk dan demam?
Anak2 mudah lupa dan lambat menghafal?
Anak2 kurang nutrien dan xnak makan?

Insyallah jus caliph dapat tingkatkan antibodi anak2, kuatkan daya ingatkan anak2, menyokong perkembangan serta fungsi otak dan membekalkan nutrien penting untuk minda yang kurang di dalam diet kanak-kanak.

grab before abis ya.Caliph supplement sunnah untuk kanak2 promosi hnya rm 39. Whatsap 0163386279
Promosi terhad pada kuantiti dan dijamin original.

Jus Caliph Kids

Pemakanan Tambahan Terbaik Untuk Kanak-Kanak
PENGENALAN PRODUK

Jus Caliph Kids Expert (Stage 2) merupakan jenama keluaran 2016 dari Raffelinna Sdn. Bhd. yang mengfokuskan kepada tumbesaran kanak-kanak. Jus Caliph Kids Expert dijamin Halal dan Selamat menjadi asas kepada pengeluaran produk ini dan akan membantu golongan ibu bapa dalam mendidik serta meningkatkan keupayaan minda anak-anak mereka.

Lebih 1.8 Juta Botol Jus Caliph Kids Expert Sudah Terjual Kurang 2 Tahun di Pasaran

1-Juta-Botol-Jus-Caliph-Terjual
Kelebihan dan Manfaat Jus Caliph
Merupakan makanan sunnah yang sangat berkhasiat.
Penawar kepada pelbagai penyakit.
Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.
Membantu kanak-kanak cepat menghafal.
Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak.

Boleh juga selfpickup di teluk menegon klang dan kelana jaya. #caliph #caliphsunnahsupplement #caliphsupplement #caliphmurah #caliphjus #caliphsupplementforkids #vitamin #vitaminkanak #vitaminkanakkanak

BELLEZA COLLAGEN RM75 SM (@romantica_beaute)

.
🎭🎭CRAZY SALE2⃣0⃣1⃣7βƒ£πŸŽ­πŸŽ­
🎭🎭CRAZY SALE2⃣0⃣1⃣7βƒ£πŸŽ­πŸŽ­
🎭🎭CRAZY SALE2⃣0⃣1⃣7βƒ£πŸŽ­πŸŽ­
🎭🎭CRAZY SALE2⃣0⃣1⃣7βƒ£πŸŽ­πŸŽ­
.
CALIPH BABY SUNNAH SUPPLEMENT : RM 44.
.
πŸ†“ Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak
πŸ†“ Freegift.
.
πŸ“±WHATSAPP +601126963141 WHATSAPPπŸ“±.
πŸ“±WHATSAPP +601126963141 WHATSAPPπŸ“±.
πŸ“±WHATSAPP +601126963141 WHATSAPPπŸ“±.
.
#caliphsunnahsupplement #caliphsunnahsupplementmurah #caliphsunnahsupplementoriginal #caliphsunnahsupplementmalaysia #caliphmurah #caliphmakanansunnahmurah #caliphmakanansunnahoriginal #caliphbabyoriginal #caliphmakanansunnahmalaysia #caliphbaby #caliphoriginal #caliphbabymurah #kotabharu #uitm #johorbahru #maharajalawakmega2017 #shahalam #kualaterengganu #ipoh #alorsetar #kangar #kuching #kotakinabalu #mentormilenia #amyrarosli #sarijep #usopmentor #kimchiuntukawak #misteriwanpeah #crazysale

BELLEZA COLLAGEN RM75 SM (@romantica_beaute)

.
🎭🎭CRAZY SALE2⃣0⃣1⃣7βƒ£πŸŽ­πŸŽ­
🎭🎭CRAZY SALE2⃣0⃣1⃣7βƒ£πŸŽ­πŸŽ­
🎭🎭CRAZY SALE2⃣0⃣1⃣7βƒ£πŸŽ­πŸŽ­
🎭🎭CRAZY SALE2⃣0⃣1⃣7βƒ£πŸŽ­πŸŽ­
.
CALIPH SUNNAH SUPPLEMENT : RM 48.
.
πŸ†“ Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak
πŸ†“ Freegift.
.
πŸ“±WHATSAPP +601126963141 WHATSAPPπŸ“±.
πŸ“±WHATSAPP +601126963141 WHATSAPPπŸ“±.
πŸ“±WHATSAPP +601126963141 WHATSAPPπŸ“±.
.
#caliphsunnahsupplement #caliphsunnahsupplementmurah #caliphsunnahsupplementoriginal #caliphsunnahsupplementmalaysia #caliphmurah #caliphmakanansunnahmurah #caliphmakanansunnahoriginal #caliphoriginal #caliphmakanansunnahmalaysia #caliphcereal #caliphcerealoriginal #caliphcerealmurah #kotabharu #uitm #johorbahru #mentormilenia #shahalam #kualaterengganu #ipoh #alorsetar #kangar #kuching #kotakinabalu #maharajalawakmega2017 #amyrarosli #usopmentor #sarijep #misteriwanpeah #kimchiuntukawak #crazysale

365 DAYS SALE ! (@romantica_beaute_store)

.
🎭🎭CRAZY SALE2⃣0⃣1⃣7βƒ£πŸŽ­πŸŽ­
πŸ’˜πŸ’˜. BELI 5⃣ PERCUMA 1⃣. πŸ’˜πŸ’˜
🎭🎭CRAZY SALE2⃣0⃣1⃣7βƒ£πŸŽ­πŸŽ­
πŸ’˜πŸ’˜. BELI 5⃣ PERCUMA 1⃣. πŸ’˜πŸ’˜
🎭🎭CRAZY SALE2⃣0⃣1⃣7βƒ£πŸŽ­πŸŽ­
πŸ’˜πŸ’˜. BELI 5⃣ PERCUMA 1⃣. πŸ’˜πŸ’˜
.

5 BOX CALIPH JUICE FOR BABY : RM 220
πŸ†“ PERCUMA 1 BOX CALIPH JUICE FOR BABY πŸ†“ .
πŸ†“ Postage Semenanjung.
πŸ†“ Freegift.
.
πŸ“±WHATSAPP +601126963141 WHATSAPPπŸ“±.
πŸ“±WHATSAPP +601126963141 WHATSAPPπŸ“±.
πŸ“±WHATSAPP +601126963141 WHATSAPPπŸ“±.
.
#caliphsunnahsupplement #caliphsunnahsupplementmurah #caliphsunnahsupplementoriginal #caliphsunnahsupplementmalaysia #caliphmurah #caliphmakanansunnahmurah #caliphmakanansunnahoriginal #caliphbabyoriginal #caliphmakanansunnahmalaysia #caliphbaby #caliphoriginal #caliphbabymurah #kotabharu #uitm #johorbahru #maharajalawakmega2017 #shahalam #kualaterengganu #ipoh #alorsetar #kangar #kuching #kotakinabalu #mentormilenia #amyrarosli #sarijep #usopmentor #kimchiuntukawak #misteriwanpeah #crazysale

FalishaAzZahra (@falishaazzahra)

Salam uall ..for those yg dah book caliph,kindly submit ur payment as 2day ada delivery.. whatsap 0163386279

Anak2 mudah sakit,selsema,batuk dan demam?
Anak2 mudah lupa dan lambat menghafal?
Anak2 kurang nutrien dan xnak makan?

Insyallah jus caliph dapat tingkatkan antibodi anak2, kuatkan daya ingatkan anak2, menyokong perkembangan serta fungsi otak dan membekalkan nutrien penting untuk minda yang kurang di dalam diet kanak-kanak.

grab before abis ya.Caliph supplement sunnah untuk kanak2 promosi hnya rm 39. Whatsap 0163386279
Promosi terhad pada kuantiti dan dijamin original.

Jus Caliph Kids

Pemakanan Tambahan Terbaik Untuk Kanak-Kanak
PENGENALAN PRODUK

Jus Caliph Kids Expert (Stage 2) merupakan jenama keluaran 2016 dari Raffelinna Sdn. Bhd. yang mengfokuskan kepada tumbesaran kanak-kanak. Jus Caliph Kids Expert dijamin Halal dan Selamat menjadi asas kepada pengeluaran produk ini dan akan membantu golongan ibu bapa dalam mendidik serta meningkatkan keupayaan minda anak-anak mereka.

Lebih 1.8 Juta Botol Jus Caliph Kids Expert Sudah Terjual Kurang 2 Tahun di Pasaran

1-Juta-Botol-Jus-Caliph-Terjual
Kelebihan dan Manfaat Jus Caliph
Merupakan makanan sunnah yang sangat berkhasiat.
Penawar kepada pelbagai penyakit.
Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.
Membantu kanak-kanak cepat menghafal.
Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak.

Boleh juga selfpickup di teluk menegon klang dan kelana jaya. #caliph #caliphsunnahsupplement #caliphsupplement #caliphmurah #caliphjus #caliphsupplementforkids #vitamin #vitaminkanak #vitaminkanakkanak

VENDOR BOUTIQUE & CAFE BANGI (@rackzone)

CALIPH
Stage 1 = RM36
Stage 2= RM45
-------------------------------------------
Makanan sunnah tambahan untuk perkembangan kanak2
baik untuk anak2 anda dah restock.

Untuk Baby umur 7 bulan keatas pun ada jugak tau, jom dapatkan

Nak beli Boleh walk-in ke #rackzone atau beli secara online.
_________________________________
WALK-IN:
502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. Landmark: berdekatan Giant (Warta) dan dibelakang Tabung Haji.
-------------------------------------------
ONLINE:
Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #vendorboutiquecafe #vendorbutik #vendorboutique #sayajual #vendormalaysia #rackzone #bangi #bazaarpaknil #bandarseriputra #bukitmahkota #serdang #serikembangan #vendorconcept #vendorcafe #kuis #upm #ukm #kptm #unikl #mfi #gmi #uniten #caliphsunnahsupplement #caliphmurah #caliphbangi

Effatihah Beauty (@effatihah)

CALIPH FOR BABY
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
πŸ’§Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & iminusasi badan bayi
πŸ’§Mencegah sembelit #effatihah
πŸ’§Mencegah kerosakan gigi kanak2
πŸ’§Membantu tumbesaran kanak2
πŸ’§Menguatkan antibody dan daya tahan
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
CARA PENGGUNAAN
.
πŸ’§1sudu pagi sebelum sarapan
πŸ’§1sudu mlm sebelum tidur **Utk baby berumur 7bulan keatas #effatihah
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
#caliphforbaby
#caliphbaby
#caliphbabymurah
#caliphbabyoriginal
#caliphbabyborong
#caliphbabymurahoriginalborong
#caliphsunnahsupplement
#caliphshahalam
#caliphkids
#caliphkanakkanak
#caliphkidsmurah
#caliphkidsmalaysia
#caliphkidsupplement
#tropikaherbalcream
#tropikamurah
#caliphbaby
#babycaliph
#caliphforbaby
#caliphforbabymalaysia
#babycaliph
#effatihah
#babycaliphkanak2
#babycaliphmurah
#caliphcerealmurah
#caliphbabysupplement
#caliphbabymalaysia
#effatihah
More...