MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

Mia Sara Nasuha Lover (@miasaranasuha_lover)

Hurmmmm. Apa yg Mia dgn Didi tido plak kat situ? Apa yg kita orang tak makan lagi sebelum tidur ni? Macam ada yg kurang je. Oooooo apa lagi kalau tidak @caliphsupplementforkids. Korang jangan lupa makan #caliphsunnahsupplement tau sebelum tidur 😁
.
.
.
.
#miadutacaliph
#mamanakcaliph
#caliphsunnahsupplement
#MiaSaraNasuhaLover

CALIPH KIDS EXPERT JOHOR (@caliph.kidsjb)

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Batin

Dari kami,
Team Caliph Kids Expert
PGR 322 ☺️

#CaliphKidsExpert
#CaliphKidsSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphJohorBahru

Irney Idris (@irneyidris)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

CALIPH KIDS EXPERT JOHOR (@caliph.kidsjb)

Cabutan Pertama, Petang Ni!

Kepada semua yang hantar borang, jangan lupa ikuti LIVE , ok?

#CaliphKidsSupplement
#CaliphSunnahSupplement
#SayaJualCaliph
#CaliphJohorBahru
#CaliphJohor
PGR322

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

effatihahhq (@effatihahhq)

www.effatihah.com
.
CALIPH FOR BABY
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
πŸ’§Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & iminusasi badan bayi
πŸ’§Mencegah sembelit #effatihah
πŸ’§Mencegah kerosakan gigi kanak2
πŸ’§Membantu tumbesaran kanak2
πŸ’§Menguatkan antibody dan daya tahan
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
CARA PENGGUNAAN
.
πŸ’§1sudu pagi sebelum sarapan
πŸ’§1sudu mlm sebelum tidur **Utk baby berumur 7bulan keatas #effatihah
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
#caliphforbaby
#caliphbaby
#caliphbabymurah
#caliphbabyoriginal
#caliphbabyborong
#caliphbabymurahoriginalborong
#caliphsunnahsupplement
#caliphshahalam
#caliphkids
#caliphkanakkanak
#caliphkidsmurah
#caliphkidsmalaysia
#caliphkidsupplement
#tropikaherbalcream
#tropikamurah
#caliphbaby
#babycaliph
#caliphforbaby
#caliphforbabymalaysia
#babycaliph
#effatihah
#babycaliphkanak2
#babycaliphmurah
#caliphcerealmurah
#caliphbabysupplement
#caliphbabymalaysia
#effatihah

effatihah (@effatihah.hq)

CALIPH FOR BABY
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
πŸ’§Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & iminusasi badan bayi
πŸ’§Mencegah sembelit #effatihah
πŸ’§Mencegah kerosakan gigi kanak2
πŸ’§Membantu tumbesaran kanak2
πŸ’§Menguatkan antibody dan daya tahan
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
CARA PENGGUNAAN
.
πŸ’§1sudu pagi sebelum sarapan
πŸ’§1sudu mlm sebelum tidur **Utk baby berumur 7bulan keatas #effatihah
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
#caliphforbaby
#caliphbaby
#caliphbabymurah
#caliphbabyoriginal
#caliphbabyborong
#caliphbabymurahoriginalborong
#caliphsunnahsupplement
#caliphshahalam
#caliphkids
#caliphkanakkanak
#caliphkidsmurah
#caliphkidsmalaysia
#caliphkidsupplement
#tropikaherbalcream
#tropikamurah
#caliphbaby
#babycaliph
#caliphforbaby
#caliphforbabymalaysia
#babycaliph
#effatihah
#babycaliphkanak2
#babycaliphmurah
#caliphcerealmurah
#caliphbabysupplement
#caliphbabymalaysia
#effatihah

FalishaAzZahra (@falishaazzahra)

Ada permintaan utk pos rini therefore sy akan buat pengeposan arini ya. Payment sebelum pukul 12 klu boleh😊
Caliph dah lama tak restokkan? Skrg dah ade😊 dptkan sebelum stok habisssss whatsap 0163386279

Anak2 mudah sakit,selsema,batuk dan demam?
Anak2 mudah lupa dan lambat menghafal?
Anak2 kurang nutrien dan xnak makan?

Insyallah jus caliph dapat tingkatkan antibodi anak2, kuatkan daya ingatkan anak2, menyokong perkembangan serta fungsi otak dan membekalkan nutrien penting untuk minda yang kurang di dalam diet kanak-kanak.

grab before abis ya.Caliph supplement sunnah untuk kanak2 promosi hnya rm 39. Whatsap 0163386279
Promosi terhad pada kuantiti dan dijamin original.

Jus Caliph Kids

Pemakanan Tambahan Terbaik Untuk Kanak-Kanak
PENGENALAN PRODUK

Jus Caliph Kids Expert (Stage 2) merupakan jenama keluaran 2016 dari Raffelinna Sdn. Bhd. yang mengfokuskan kepada tumbesaran kanak-kanak. Jus Caliph Kids Expert dijamin Halal dan Selamat menjadi asas kepada pengeluaran produk ini dan akan membantu golongan ibu bapa dalam mendidik serta meningkatkan keupayaan minda anak-anak mereka.

Lebih 1.8 Juta Botol Jus Caliph Kids Expert Sudah Terjual Kurang 2 Tahun di Pasaran

1-Juta-Botol-Jus-Caliph-Terjual
Kelebihan dan Manfaat Jus Caliph
Merupakan makanan sunnah yang sangat berkhasiat.
Penawar kepada pelbagai penyakit.
Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.
Membantu kanak-kanak cepat menghafal.
Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak.

Boleh juga selfpickup di teluk menegon klang dan kelana jaya. #caliph #caliphsunnahsupplement #caliphsupplement #caliphmurah #caliphjus #caliphsupplementforkids #vitamin #vitaminkanak #vitaminkanakkanak

azsrbeauty (@azsrbeauty)

#Repost @azsrbeauty (@get_repost)
・・・
#Repost @azsrbeauty with @repostapp
・・・
All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan . Price included postage.
Order and details WHATSAPP : 0182913320 πŸ’‹ #caliph #caliphcereal #caliphoriginal #caliphsunnahsupplement #caliphkidsexpert #caliphkids #caliphkidssupplement

Irney Idris (@irneyidris)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

FalishaAzZahra (@falishaazzahra)

Ada permintaan utk pos rini therefore sy akan buat pengeposan arini ya. Payment sebelum pukul 12 klu boleh😊
Caliph dah lama tak restokkan? Skrg dah ade😊 dptkan sebelum stok habisssss whatsap 0163386279

Anak2 mudah sakit,selsema,batuk dan demam?
Anak2 mudah lupa dan lambat menghafal?
Anak2 kurang nutrien dan xnak makan?

Insyallah jus caliph dapat tingkatkan antibodi anak2, kuatkan daya ingatkan anak2, menyokong perkembangan serta fungsi otak dan membekalkan nutrien penting untuk minda yang kurang di dalam diet kanak-kanak.

grab before abis ya.Caliph supplement sunnah untuk kanak2 promosi hnya rm 39. Whatsap 0163386279
Promosi terhad pada kuantiti dan dijamin original.

Jus Caliph Kids

Pemakanan Tambahan Terbaik Untuk Kanak-Kanak
PENGENALAN PRODUK

Jus Caliph Kids Expert (Stage 2) merupakan jenama keluaran 2016 dari Raffelinna Sdn. Bhd. yang mengfokuskan kepada tumbesaran kanak-kanak. Jus Caliph Kids Expert dijamin Halal dan Selamat menjadi asas kepada pengeluaran produk ini dan akan membantu golongan ibu bapa dalam mendidik serta meningkatkan keupayaan minda anak-anak mereka.

Lebih 1.8 Juta Botol Jus Caliph Kids Expert Sudah Terjual Kurang 2 Tahun di Pasaran

1-Juta-Botol-Jus-Caliph-Terjual
Kelebihan dan Manfaat Jus Caliph
Merupakan makanan sunnah yang sangat berkhasiat.
Penawar kepada pelbagai penyakit.
Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.
Membantu kanak-kanak cepat menghafal.
Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak.

Boleh juga selfpickup di teluk menegon klang dan kelana jaya. #caliph #caliphsunnahsupplement #caliphsupplement #caliphmurah #caliphjus #caliphsupplementforkids #vitamin #vitaminkanak #vitaminkanakkanak

πŸ’• Mia Sara Nasuha Fanss πŸ’• (@miasaranasuha_fanss)

@Regrann from @therealmiasara - Terima kasih Team Caliph bersusah payah hantar hamper Hari Raya pada mia malam malam ni. Dah 2 tahun kita bersama dan mia sgt happy bekerjasama dengan Caliph. Semoga kerjasama ini berkekalan hendaknya. Kawan kawan dah Caliph? 😘😘😘😘 .
.
.
#caliphsunnahsupplement
#mamanakcaliph
#miadutacaliph

The Real Mia Sara Fans (@miasaranasuha_the_best)

#Repost @therealmiasara (@get_repost)
・・・
Terima kasih Team Caliph bersusah payah hantar hamper Hari Raya pada mia malam malam ni. Dah 2 tahun kita bersama dan mia sgt happy bekerjasama dengan Caliph. Semoga kerjasama ini berkekalan hendaknya. Kawan kawan dah Caliph? 😘😘😘😘 .
.
.
#caliphsunnahsupplement
#mamanakcaliph
#miadutacaliph
More...