Irney Idris (@irneyidris)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

PRODUK TERMURAH SETIAP HARI (@kedaikecantikanmurah21)

KEBAIKAN & KELEBIHAN JUS CALIPH :
✔️ Merupakan makanan sunnah yang sangat berkhasiat.
✔️ Penawar kepada pelbagai penyakit.
✔️ Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.
✔️ Membantu kanak-kanak cepat menghafal.
✔️ Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak.
✔️ Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan sunnah yang sangat digalakkan untuk diamalkan oleh semua umat islam termasuk kanak-kanak.

#juscaliphsupplimentforkids #caliphkidssunnahsupplementmurah #caliphsunnahsupplement #caliphmurah #juscaliph #juscaliphmurah #juscaliphmakanansunnah #juscaliphoriginal #caliphsunnahsupplementmurah #juscaliphkids

PRODUK KECANTIKAN MURAH (@farihahbeautyhouse21)

KEBAIKAN & KELEBIHAN JUS CALIPH :
✔️ Merupakan makanan sunnah yang sangat berkhasiat.
✔️ Penawar kepada pelbagai penyakit.
✔️ Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.
✔️ Membantu kanak-kanak cepat menghafal.
✔️ Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak.
✔️ Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan sunnah yang sangat digalakkan untuk diamalkan oleh semua umat islam termasuk kanak-kanak.

#juscaliphsupplimentforkids #caliphkidssunnahsupplementmurah #caliphsunnahsupplement #caliphmurah #juscaliph #juscaliphmurah #juscaliphmakanansunnah #juscaliphoriginal #caliphsunnahsupplementmurah #juscaliphkids

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

ifflanzhq_vip (@ifflanzhq_vip)

CALIPH FOR KIDS ✔️ Tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak. ✔️ Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah.. ✔️ Bagi memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan sunnah dan mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka . Cuba lah Jus Caliph – Sunnah Supplement For Kids.

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN CALIPH JUS MINDA SUNNAH 👦 1 hingga 3 Tahun - 2.5ml sebelum sarapan dan sebelum tidur 👧 4 hingga 6 Tahun - 5ml sebelum sarapan dan sebelum tidur 👦 6 Tahun ke atas - 10-20ml sebelum sarapan dan sebelum tidur

Rm39
Postage rm8sm/rm12ss

Screenshot for order:
0192216303
0193035304

#caliph
#caliphkidssunnahsupplementmurah #caliphsunnahsupplement #caliphjus #caliphsupplement

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Tahukah anda?

Di dalam jus Caliph baby mengandungi ekstra prebiotik
Prebiotik dapat meningkatkan imunisasi badan bayi anda
Juga dapat membantu sistem penghadaman anak-anak

Anak-anak seawal 7 bulan sudah boleh mencuba Caliph for Baby !

Dengan harga HANYA serendah RM39.90 SAHAJA !
Kini anda juga berpeluang untuk mendapatkan khasiat dan manfaat yang berganda di dalam pakej kombo
dan menangi Proton Iriz dan Pakej Umrah !

Jangan lupa! Mama nak Caliph !
#caliphdidiandfriends
#caliphsunnahsupplement
#caliphsupplementforkids
#caliphkidsexpert

IG KOSMETIK 100% ORIGINAL (@ellsyabeauty)

CALIPH FOR BABY
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM38 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KELEBIHAN DAN MANFAAT
💥Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & iminusasi badan bayi
💥Mencegah sembelit .
💥Mencegah kerosakan gigi kanak2
💥Membantu tumbesaran kanak2
💥Menguatkan antibody dan daya tahan
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️1sudu pagi sebelum sarapan
➡️1sudu mlm sebelum tidur .
🌹Utk baby berumur 7bulan keatas
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#caliphforbaby #caliphbaby #caliphbabymurah
#caliphbabyoriginal #caliphbabyborong
#caliphsunnahsupplement #caliphshahalam
#caliphkids #caliphkanakkanak #caliphkidsmurah #caliphkidsmalaysia
#caliphkidsupplement #caliphbaby #babycaliph
#caliphforbaby #caliphforbabymalaysia
#caliphcerealmurah #caliphbabysupplement
#caliphbabymalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Irney Idris (@irneyidris)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

miasaranasuha_hijabstar (@miasaranasuha_hijabstar)

Hurmmmm. Apa yg Mia dgn Didi tido plak kat situ? Apa yg kita orang tak makan lagi hari ni? Macam ada yg kurang je. Oooooo apa lagi kalau tidak @caliphsupplementforkids. Korang dah makan ke #caliphsunnahsupplement hari ni? .
.
.
.
.
#miadutacaliph
#mamanakcaliph
#caliphsunnahsupplement

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

VEVIOUS 💋MYLEA SERUM💋 CPG 💋 (@kedai_kosmetikonline_dyla89)

CALIPH FOR BABY

Sejenis minuman tambahan yang diformulasi khas daripada ekstrak buah-buahan dan mempunyai kandungan istimewa daripada Prebiotic FOS untuk melancarkan sistem penghadaman serta imunisasi badan bayi yang berumur 7 bulan dan ke atas.
Antara Kandungan Caliph For Baby
✔️Buah Delima
✔️Buah Tin
✔️FOS (Fructooligosaccharide)
✔️Kismis
✔️Apricot Seed
✔️Flavor Mix Berry

Kelebihan Caliph for Baby adalah:- .
.
✔️Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman dan imunisasi badan bayi daripada serangan penyakit merbahaya ✔️Mencegah Sembelit ✔️Mencegah kerosakan gigi dan gusi kanak-kanak ✔️Membantu tumbesaran kanak-kanak ✔️Menguatkan antibodi dan pertahanan badan bayi

#caliphforbaby #caliphsunnahsupplement #caliph #caliphmurah #lelongmurah #offer #bazarpaknil #supplementkanakkanak #igshopmalaysia #visitmyig #visitig #bellezacollagen #bellezafoundation #honeybeevenom #beevenom #bonitaskin #foundationmurah #odffoundationbest #oxygendollfoundation #sofieyabeautyfoundation #honeybeevenom #nafuramagicskinprimer #mamadil #malaysiaonlineshop #vcarefoundationrm28 #vcareexclusive5in1murah #veviousprimer

Mia Sara🌹 (@liyamiasaraa)

Throwback
.
#Repost @therealmiasara (@get_repost)
・・・
Kejap lagi Mia nak live umumkan pemenang #MiaSaraRoomTour . Pastikan korang semua online tau. 5 pemenang akan dapat @caliphsupplementforkids ni tau. 😊
.
.
#MiaSaraYoutube
#MiaSaraNasuha
#mamanakcaliph
#miadutacaliph
#caliphsunnahsupplement .
=====================================
.
Pemenang2 berikut sila DM Mia details ok. Nama, alamat & no tel.
.
1) @alyya._shahyra
2) @nurhayatisahat_13
3) @therealeliesyazulaikha
4) @anafarzana06_
5) @aisyahmiasara .
TAHNIAH SEMUA! 🎉🎉
.
Untuk yang lain, pergi like FB Mia Sara Nasuha. Nanti akan ada contest lagi di sana. 😊
#LiyaMiaSaraa

Irney Idris (@irneyidris)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]
More...