🌷EphyraPremium.SatinSkinz🌷 (@sya_beautyhouse)

MANFAAT CALIPH JUS MINDA SUNNAH .
.
🌸Jus ini tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
🌸Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..
🌸Bagi memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan sunnah dan mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka . .
❀️Cuba lah Jus Caliph – Sunnah Supplement For Kids

CARA PENGAMBILAN CALIPH JUS MINDA SUNNAH .
.
πŸ’1 hingga 3 Tahun - 2.5ml sebelum sarapan dan sebelum tidur
πŸ’4 hingga 6 Tahun - 5ml sebelum sarapan dan sebelum tidur
πŸ’6 Tahun ke atas - 10-20ml sebelum sarapan dan sebelum tidur
.
. πŸ‘‘ RM 48 + POS 7 SM / 10 SS

WHATSAPP 0132767280 .
#caliphsunnahsupplement #mamanakcaliph #caliphmurah

FalishaAzZahra (@falishaazzahra)

Caliph dah lama tak restokkan? Skrg dah ade😊 dptkan sebelum stok habisssss whatsap 0163386279

Pos jumaat ya
Anak2 mudah sakit,selsema,batuk dan demam?
Anak2 mudah lupa dan lambat menghafal?
Anak2 kurang nutrien dan xnak makan?

Insyallah jus caliph dapat tingkatkan antibodi anak2, kuatkan daya ingatkan anak2, menyokong perkembangan serta fungsi otak dan membekalkan nutrien penting untuk minda yang kurang di dalam diet kanak-kanak.

grab before abis ya.Caliph supplement sunnah untuk kanak2 promosi hnya rm 39. Whatsap 0163386279
Promosi terhad pada kuantiti dan dijamin original.

Jus Caliph Kids

Pemakanan Tambahan Terbaik Untuk Kanak-Kanak
PENGENALAN PRODUK

Jus Caliph Kids Expert (Stage 2) merupakan jenama keluaran 2016 dari Raffelinna Sdn. Bhd. yang mengfokuskan kepada tumbesaran kanak-kanak. Jus Caliph Kids Expert dijamin Halal dan Selamat menjadi asas kepada pengeluaran produk ini dan akan membantu golongan ibu bapa dalam mendidik serta meningkatkan keupayaan minda anak-anak mereka.

Lebih 1.8 Juta Botol Jus Caliph Kids Expert Sudah Terjual Kurang 2 Tahun di Pasaran

1-Juta-Botol-Jus-Caliph-Terjual
Kelebihan dan Manfaat Jus Caliph
Merupakan makanan sunnah yang sangat berkhasiat.
Penawar kepada pelbagai penyakit.
Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.
Membantu kanak-kanak cepat menghafal.
Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak.

Boleh juga selfpickup di teluk menegon klang dan kelana jaya. #caliph #caliphsunnahsupplement #caliphsupplement #caliphmurah #caliphjus #caliphsupplementforkids #vitamin #vitaminkanak #vitaminkanakkanak

Caliph Johor (@caliph.kidsjb)

Caliph For Baby
.
Khas untuk bayi 7bulan ke atas bagi membantu menguatkan sistem penghadaman & imunisasi badan.
.
Sesuai untuk mereka yang:
βœ”οΈsembelit βœ”οΈkurang selera makan βœ”οΈselalu demam
.
RM39.90 sebotol
RM75.00 pek kombo ( 2 + 1 )
+ free gift
+ tidak termasuk pos / cod dgn cas
.
#CaliphKidsExpert #CaliphKidsSupplement #caliphsunnahsupplement #CaliphForBaby #CaliphJohorBahru #CaliphJB #CaliphJDT #caliphsupplementjohorbahru #sayajualcaliph

effbeau (@effatihah.hq)

www.effatihah.com

CALIPH FOR BABY
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
πŸ’§Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & iminusasi badan bayi
πŸ’§Mencegah sembelit #effatihah
πŸ’§Mencegah kerosakan gigi kanak2
πŸ’§Membantu tumbesaran kanak2
πŸ’§Menguatkan antibody dan daya tahan
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
CARA PENGGUNAAN
.
πŸ’§1sudu pagi sebelum sarapan
πŸ’§1sudu mlm sebelum tidur **Utk baby berumur 7bulan keatas #effatihah
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
#caliphforbaby
#caliphbaby
#caliphbabymurah
#caliphbabyoriginal
#caliphbabyborong
#caliphbabymurahoriginalborong
#caliphsunnahsupplement
#caliphshahalam
#caliphkids
#caliphkanakkanak
#caliphkidsmurah
#caliphkidsmalaysia
#caliphkidsupplement
#tropikaherbalcream
#tropikamurah
#caliphbaby
#babycaliph
#caliphforbaby
#caliphforbabymalaysia
#babycaliph
#effatihah
#babycaliphkanak2
#babycaliphmurah
#caliphcerealmurah
#caliphbabysupplement
#caliphbabymalaysia
#effatihah

PENGEDAR SAH MANJASIREH (@dhialeesya_shoppe)

βœ”οΈWHATSAPP 0182525170

Kenapa Mereka Kata Jus Caliph Bagus? "Untuk Para Ibu, Sedih Anak LEMAH Matematik? Bahaya Anak Terus GAGAL."
.
.
3 MASALAH yg sering berlaku kpd ibu bapa yg ada anak.
.
.
1) Anak lambat pickup dan malas belajar.
2) Anak asyik sakit, mudah jatuh sakit, antibodi tak kuat.
3) Anak tak ada selera makan, tak lalu nak makan?

Ξ™nΡ– dΡ–Π° ΑΕΝΑWΞ‘R Νо. 1 ΡƒΠ°ng tΠ΅lΠ°h mΠ΅mbΠ°ntu ΞœΞ•ΞGUΒΑΗ rΠ°mΠ°Ρ– Π°nΠ°k-Π°nΠ°k dΡ– luΠ°r Ρ•Π°nΠ° Ρ•Π΅Ρ€Π΅rtΡ– ΞœΞ‘Π…Ξ‘LΑΗ Π°nΠ°k Π°ndΠ°! --------------------------------------------------------------------------
JUICE CALIPH - SUNNAH SUPPLEMENT FOR KIDS
--------------------------------------------------------------------------
Jus ini tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin & Minerals yg sangat membantu utk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak
**************************************************************************
Jus Caliph mengandungi GRED TERBAIK: ✸Kurma ✸Buah Tin ✸Kismis ✸Aprikot ✸Madu ✸Omega 3 ✸Delima ✸Omega 6 Makanan Sunnah yang sangat berkhasiat
Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak
Membantu kanak-kanak cepat mengingat dan menghafal
Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak

KITA IKHTIARKAN YG TERBAIK UNTUK ANAK2 KITA..SELEBIHNYA ALLAH YG TENTUKAN... #CaliphKidsExpert
#CaliphSunnahSupplement
#MamaNakCaliph

effbeau (@effatihah.hq)

www.effatihah.com
.
CALIPH FOR BABY
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
πŸ’§Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & iminusasi badan bayi
πŸ’§Mencegah sembelit #effatihah
πŸ’§Mencegah kerosakan gigi kanak2
πŸ’§Membantu tumbesaran kanak2
πŸ’§Menguatkan antibody dan daya tahan
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
CARA PENGGUNAAN
.
πŸ’§1sudu pagi sebelum sarapan
πŸ’§1sudu mlm sebelum tidur **Utk baby berumur 7bulan keatas #effatihah
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
#caliphforbaby
#caliphbaby
#caliphbabymurah
#caliphbabyoriginal
#caliphbabyborong
#caliphbabymurahoriginalborong
#caliphsunnahsupplement
#caliphshahalam
#caliphkids
#caliphkanakkanak
#caliphkidsmurah
#caliphkidsmalaysia
#caliphkidsupplement
#tropikaherbalcream
#tropikamurah
#caliphbaby
#babycaliph
#caliphforbaby
#caliphforbabymalaysia
#babycaliph
#effatihah
#babycaliphkanak2
#babycaliphmurah
#caliphcerealmurah
#caliphbabysupplement
#caliphbabymalaysia
#effatihah_boutique

Irney Idris (@irneyidris)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

SLIMRICH DMS360 EPHYRA (@farhanabeautycare)

πŸ‘ΆπŸ»πŸΆCALIPH KID SUPPLEMENTπŸΆπŸ‘ΆπŸ»
.
βœ…Jus Caliph 🍢mengandungi GRED TERBAIKπŸ‘πŸ»
.
* Kurma, Kismis, Madu, Delima, Buah Tin, Aprikot, Omega 3, Omega 6, Zat Besi, Vitamin A, B1, B2, B3, Vitamin C, B17, Serat, Karotena serta Khasiat sayur-sayuran.
.
🍢KANDUNGAN : 350ml
.
🌸🌸Cuba lah Jus CaliphπŸ‘πŸ» - Sunnah Supplement For Kids☺️. .
* βœ”οΈIbu Bapa yang prihatin akan memberikan anak-anak mereka makanan tambahan 🍢untuk kecergasan minda πŸ‘§πŸ»dan tumbesaran anak-anak mereka.
* βœ”οΈNamun, produk yang tidak berkesan dan rasa yang kurang enak tidak digemari anak-anak akan menyebabkan kerugian 😰kemudian hari,
* βœ”οΈCubalah Caliph- Sunnah Supplements for Kids. InshaAllah, anak-anak anda pasti gemari nya dan akan dapat menikmati 1001 ❀️khasiat didalamnya.
.
⏰CARA PEMAKANAN:
Di cadangkan minum 🍢guna sudu PLASTIK 🍴dan hanya 2 kali sehari sebelum sarapan πŸ”dan sebelum tidur.
.
* β‹™1 hingga 3 Tahun – Β½ Sudu Kecil (2.5ml)
* β‹™4 hingga 6 Tahun – 1 Sudu Kecil (5ml)
* β‹™6 Tahun Keatas – 1-2 Sudu besar (10-20ml)
.
Dijamin 100% originalβœ…
Ready stockβœ…
Fast Delivery 🚚
Stok Memang Lajuβœ…
Laku Kerasβœ…
.
Whatsapp πŸ“² 019-500 7987.
. #caliph #caliphsupplimentsunnah #caliph #caliphsupplimentsunnahmurah #caliphsuppliment #caliphoriginal #caliphmurah #caliphkidssupplement #caliphsunnahsupplement #caliphsupplementforkids #caliphkidssunnahsupplementmurah #caliphkidssunnahsupplementoriginal #slimrich #juskekaldara #juskekaldaramurah #juskekaldaraoriginal #juskekaldaraborong #kdollbeautyskin #kdollbeautyskincare #kdollbeautyskincaremurah #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #maxxslimmalaysia #minyakbelacak #minyakbelacakoriginal #minyakbelacakmurah #minyakbelacakherbhousejohor #minyakbelacakmalaysia

FalishaAzZahra (@falishaazzahra)

Caliph dah lama tak restokkan? Skrg dah ade😊 dptkan sebelum stok habisssss whatsap 0163386279

Pos jumaat ya
Anak2 mudah sakit,selsema,batuk dan demam?
Anak2 mudah lupa dan lambat menghafal?
Anak2 kurang nutrien dan xnak makan?

Insyallah jus caliph dapat tingkatkan antibodi anak2, kuatkan daya ingatkan anak2, menyokong perkembangan serta fungsi otak dan membekalkan nutrien penting untuk minda yang kurang di dalam diet kanak-kanak.

grab before abis ya.Caliph supplement sunnah untuk kanak2 promosi hnya rm 39. Whatsap 0163386279
Promosi terhad pada kuantiti dan dijamin original.

Jus Caliph Kids

Pemakanan Tambahan Terbaik Untuk Kanak-Kanak
PENGENALAN PRODUK

Jus Caliph Kids Expert (Stage 2) merupakan jenama keluaran 2016 dari Raffelinna Sdn. Bhd. yang mengfokuskan kepada tumbesaran kanak-kanak. Jus Caliph Kids Expert dijamin Halal dan Selamat menjadi asas kepada pengeluaran produk ini dan akan membantu golongan ibu bapa dalam mendidik serta meningkatkan keupayaan minda anak-anak mereka.

Lebih 1.8 Juta Botol Jus Caliph Kids Expert Sudah Terjual Kurang 2 Tahun di Pasaran

1-Juta-Botol-Jus-Caliph-Terjual
Kelebihan dan Manfaat Jus Caliph
Merupakan makanan sunnah yang sangat berkhasiat.
Penawar kepada pelbagai penyakit.
Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.
Membantu kanak-kanak cepat menghafal.
Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak.

Boleh juga selfpickup di teluk menegon klang dan kelana jaya. #caliph #caliphsunnahsupplement #caliphsupplement #caliphmurah #caliphjus #caliphsupplementforkids #vitamin #vitaminkanak #vitaminkanakkanak

effbeau (@effatihah.hq)

www.effatihah.com
.
CALIPH FOR BABY
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
πŸ’§Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & iminusasi badan bayi
πŸ’§Mencegah sembelit #effatihah
πŸ’§Mencegah kerosakan gigi kanak2
πŸ’§Membantu tumbesaran kanak2
πŸ’§Menguatkan antibody dan daya tahan
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
CARA PENGGUNAAN
.
πŸ’§1sudu pagi sebelum sarapan
πŸ’§1sudu mlm sebelum tidur **Utk baby berumur 7bulan keatas #effatihah
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
#caliphforbaby
#caliphbaby
#caliphbabymurah
#caliphbabyoriginal
#caliphbabyborong
#caliphbabymurahoriginalborong
#caliphsunnahsupplement
#caliphshahalam
#caliphkids
#caliphkanakkanak
#caliphkidsmurah
#caliphkidsmalaysia
#caliphkidsupplement
#tropikaherbalcream
#tropikamurah
#caliphbaby
#babycaliph
#caliphforbaby
#caliphforbabymalaysia
#babycaliph
#effatihah
#babycaliphkanak2
#babycaliphmurah
#caliphcerealmurah
#caliphbabysupplement
#caliphbabymalaysia
#effatihah

Adissa Closet (@adissacloset)

Ibu2, momi2, umi2, haaa x lama lg nak puasa kn???
Nak anak kita kekal bertenaga sepanjang puasa ni kn??
X de lah melepek...je...lesu.. je...nk belajar pn mengantok...
Sooo apa kata dapatkan #juscaliphsupplimentforkids ni b4 puasa ni.. πŸ“²πŸ“²DM/Whataspp 01121206844
#caliphsunnahsupplement
#caliphbaby
#caliphsunnahsupplementoriginal
#miasaradutacaliph
#

azsrbeauty (@azsrbeauty)

#Repost @azsrbeauty (@get_repost)
・・・
All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan . Price included postage.
Order and details WHATSAPP : 0182913320 πŸ’‹
#caliphbaby #caliphkids #caliphsunnahsupplement #caliphsupplement #gummigenius #caliphoriginal #caliphbabyoriginal #caliphkidsoriginal

Adissa Closet (@adissacloset)

Anak sembelit?
Kurang berat badan?
Tambah selera makan
Tanpa gula
Tidak bau hamis

Susu lambing R-Rayyan πŸ“²πŸ“² DM/ WhatsApp 01121206844

#susukambing #gstar
#susukambingrrayyan
#caliphsunnahsupplement

Caliph Johor (@caliph.kidsjb)

Jom Dapatkan Segera!
.
Caliph Kids Travel Pack (RM12)
Caliph For Kids (RM70)
Caliph For Kids Combo Pack (RM130)
Caliph For Baby (RM39.90)
Caliph For Baby Combo Pack (RM75)
.
Whatsapp
013 . 388 . 7411
.
Pengedar Sah Caliph PGR 322
Johor Bahru
.
#CaliphKidsExpert #CaliphKidsSupplement
#CaliphSunnahSupplement #CaliphTerbaik
#MiaDutaCaliph #CaliphJohorBahru
#MamaNakCaliph #CaliphPasirGudanh #CaliphSupplementJohorBahru
#DidiCaliphAndFriends

azsrbeauty (@azsrbeauty)

#Repost @azsrbeauty (@get_repost)
・・・
#Repost @azsrbeauty with @repostapp
・・・
All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan . Price included postage.
Order and details WHATSAPP : 0182913320 πŸ’‹ #caliph #caliphcereal #caliphoriginal #caliphsunnahsupplement #caliphkidsexpert #caliphkids #caliphkidssupplement

effatihahhq (@effatihahhq)

CALIPH FOR BABY
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
πŸ’§Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & iminusasi badan bayi
πŸ’§Mencegah sembelit #effatihah
πŸ’§Mencegah kerosakan gigi kanak2
πŸ’§Membantu tumbesaran kanak2
πŸ’§Menguatkan antibody dan daya tahan
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
CARA PENGGUNAAN
.
πŸ’§1sudu pagi sebelum sarapan
πŸ’§1sudu mlm sebelum tidur **Utk baby berumur 7bulan keatas #effatihah
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
#caliphforbaby
#caliphbaby
#caliphbabymurah
#caliphbabyoriginal
#caliphbabyborong
#caliphbabymurahoriginalborong
#caliphsunnahsupplement
#caliphshahalam
#caliphkids
#caliphkanakkanak
#caliphkidsmurah
#caliphkidsmalaysia
#caliphkidsupplement
#tropikaherbalcream
#tropikamurah
#caliphbaby
#babycaliph
#caliphforbaby
#caliphforbabymalaysia
#babycaliph
#effatihah
#babycaliphkanak2
#babycaliphmurah
#caliphcerealmurah
#caliphbabysupplement
#caliphbabymalaysia
#effatihah
More...