LEMONEX MURAH ORIGINAL (@kedai_kecantikan_murah_)

KEBAIKAN & KELEBIHAN JUS CALIPH :
✔️ Merupakan makanan sunnah yang sangat berkhasiat.
✔️ Penawar kepada pelbagai penyakit.
✔️ Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.
✔️ Membantu kanak-kanak cepat menghafal.
✔️ Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak.
✔️ Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan sunnah yang sangat digalakkan untuk diamalkan oleh semua umat islam termasuk kanak-kanak.

#juscaliphsupplimentforkids #juscaliph #juscaliphmurah #juscaliphoriginal #juscaliphmakanansunnah #caliphsunnahsupplement #caliphmurah #caliphjus #caliphjusmurah #caliphjusminda #caliphjusoriginal

CALIPH KIDS EXPERT JOHOR (@caliph.kidsjb)

Last Day Promo Pek Kombo ❤️ Lepas no dah tak de Pek Kombo Free Caliph Travel + Caliph Cereal ya ✌️
.
Borang peraduan mesti dihantar ke Raffelinna Sdn Bhd sebelum 22hb Disember 2017 untuk menang Proton Iriz & Tiket Umrah 😱
.
Last minute delivery Malam ni ok?
Whatsapp 013 - 388 7411
.
KaptenCaliph #CaliphJohorBahru #CaliphJohor #CaliphJB #PromosiCaliph #caliphjourney #CaliphKidsExpert #CaliphKidsSupplement #caliphsunnahsupplement #caliphcombopack

CALIPH KIDS EXPERT JOHOR (@caliph.kidsjb)

Tarikh Akhir Pembelian adalah 15 Disember 2017.
.
Tarikh Akhir Penerangan Borang Peraduan adalah 22 Disember 2017.
.
Cepat hantar borang ya!
.
#KaptenCaliph #CaliphJohorBahru #CaliphJohor #CaliphJB #PromosiCaliph #caliphjourney #CaliphKidsExpert #CaliphKidsSupplement #caliphsunnahsupplement #caliphcombopack

FalishaAzZahra (@falishaazzahra)

Boleh whatsap 0163386279 saya sebelum stok habis

Utk testimoni sila klik #Testimonicaliphfalishaazzahra
Anak2 mudah sakit,selsema,batuk dan demam?
Anak2 mudah lupa dan lambat menghafal?
Anak2 kurang nutrien dan xnak makan?

Insyallah jus caliph dapat tingkatkan antibodi anak2, kuatkan daya ingatkan anak2, menyokong perkembangan serta fungsi otak dan membekalkan nutrien penting untuk minda yang kurang di dalam diet kanak-kanak.

grab before abis ya.Caliph supplement sunnah untuk kanak2 promosi hnya rm 39. Whatsap 0163386279
Promosi terhad pada kuantiti dan dijamin original.

Jus Caliph Kids

Pemakanan Tambahan Terbaik Untuk Kanak-Kanak
PENGENALAN PRODUK

Jus Caliph Kids Expert (Stage 2) merupakan jenama keluaran 2016 dari Raffelinna Sdn. Bhd. yang mengfokuskan kepada tumbesaran kanak-kanak. Jus Caliph Kids Expert dijamin Halal dan Selamat menjadi asas kepada pengeluaran produk ini dan akan membantu golongan ibu bapa dalam mendidik serta meningkatkan keupayaan minda anak-anak mereka.

Lebih 1.8 Juta Botol Jus Caliph Kids Expert Sudah Terjual Kurang 2 Tahun di Pasaran

1-Juta-Botol-Jus-Caliph-Terjual
Kelebihan dan Manfaat Jus Caliph
Merupakan makanan sunnah yang sangat berkhasiat.
Penawar kepada pelbagai penyakit.
Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.
Membantu kanak-kanak cepat menghafal.
Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak.

Boleh juga selfpickup di teluk menegon klang dan kelana jaya. #caliph #caliphsunnahsupplement #caliphsupplement #caliphmurah #caliphjus #caliphsupplementforkids #vitamin #vitaminkanak #vitaminkanakkanak

Irney Idris (@irneyidris)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

GSTARKIDS.VTEEN.BIOKARE (@gstarkids.kajang.bangi)

💡Kebaikan Pegaga💡
ㅤ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
1# Kaya dengan pelbagai zat makanan seperti protein, gentian, zat besi, vitamin A dan Vitamin C.

2# Amalan memakan daun pegaga dipercayai boleh mengekalkan awet muda serta mengelakkan masalah kegemukan.

3# Di India, pegaga diguna dalam perubatan tradisional sebagai tonik yang dapat menguatkan daya ingatan dan mengubat penyakit nyanyuk.

4# Sangat berkesan dalam meningkatkan daya hafalan anak-anak.

P/S : Pegaga terkandung dalam tablet G-Star Kids <3


#TahukahAndaGStar #Pegaga #GStar #gstarkids #iqbooster #supplimentminda #gstarkidsgenius #gstarkidsvteen #gstarkids #anakkurangfokus #anaksusahfokus #anakmalasbelajar #anakkurangseleramakan #anakselalusakit #anaktakminatbelajar #anaktaksihat #iqboosterforkids #supplimentmindauntukanak #gstarkidsbangi #gstarkidskajang #caliphsunnahsupplement #makanansunnah #makanansunnahterbaik #gstarkidssupplimentbangi #gstarkidssupplements #kajang #bangi #komuterbangi #bangicentral

GSTARKIDS.VTEEN.BIOKARE (@gstarkids.kajang.bangi)

💡Kebaikan Buah Delima💡
ㅤ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
1# Delima digelar ’superfruit’ mengandungi antioksidan yang unggul diterajui oleh asid ellagik yang berupaya melindungi kalenjar prostat, payu dara, organ paru-paru dan jantung atau sistem kardiovaskular.

2# Delima amat kaya dengan sodium dan mengandungi unsur- unsur nutrien seperti riboflavin, tiamin, niasin, vitamin C, kalsium dan fosforus. Sangat membantu melengkap vitamin keperluan otak.

P/S : Buah Delima terkandung dalam tablet G-Star Kids <3



#Delima #BuahDelima #TahukahAndaGStar #GStar #iqbooster #supplimentminda #gstarkidsgenius #gstarkidsvteen #gstarkids #anakkurangfokus #anaksusahfokus #anakmalasbelajar #anakkurangseleramakan #anakselalusakit #anaktakminatbelajar #anaktaksihat #iqboosterforkids #supplimentmindauntukanak #gstarkidsbangi #gstarkidskajang #caliphsunnahsupplement #makanansunnah #makanansunnahterbaik #gstarkidssupplimentbangi #gstarkidssupplements #kajang #bangi #komuterbangi #bangicentral

GSTARKIDS.VTEEN.BIOKARE (@gstarkids.kajang.bangi)

WOW, SEDAPNYA GSTAR KIDS!
.
Nak tahu sebab apa kanak-kanak suka? Sebab rasa manis buah-buahan dan yang bestnya kunyah-kunyah jadi bijak..
.
Try bagi anak.. haaa tengok dalam masa seminggu dua dah dapat lihat perubahan anak tau!
.
Apa lagi kelebihan GSTAR KIDS yang ramai kanak-kanak tergila-gilakan ni? 😱
.
👍 Rasa gula-gula yang awesome... sangat sedap terdapat 2 pilihan FRUITIES dan COKLAT
.
👍 Membantu Anak-anak yang lemah dari segi IQ seperti Slow Leaner, Lambat Pick Up, Kurang Keyakinan Diri, Pelupa dan Lemah Daya Ingatan
.
🍊 G-Star Kids FRUITIES ada Omega 3,6,9 dan Premix Vitamin yang boleh membantu anak-anak
👉LEBIH CEPAT FAHAM
👉LEBIH CEPAT PICKUP
👉LEBIH SIHAT CERGAS
👉LEBIH PINTAR.
.
🍫 G-star Kids COKLAT pula mengandungi prebiotik sangat bagus bg meredakan
👉Asma
👉Batuk & Muntah-muntah
👉Selsema Berpanjangan
👉Demam Berpanjangan
👉Masalah Usus/Sembelit
.
*banyak lagi khasiat dan kebaikan yang terdapat dalam produk GSTAR KIDS*😊
.
Jangan malu jangan segan, berusahalah bantu anak-anak anda.
.
Mahu info lebih lanjut tentang GSTAR KIDS?
Whatsapp nurul di 📲 013-3360533
.
Atau boleh klik link di bio untuk lebih mudah
.
.
#iqbooster #supplimentminda #gstarkidsgenius #gstarkidsvteen #gstarkids #anakkurangfokus #anaksusahfokus #anakmalasbelajar #anakkurangseleramakan #anakselalusakit #anakmalasmakan #anaktakminatbelajar #anaktaksihat #iqboosterforkids #supplimentmindauntukanak #gstarkidsbangi #gstarkidskajang #caliphsunnahsupplement #makanansunnah #makanansunnahterbaik #gstarkidssupplimentbangi #gstarkidssupplements #kajang #bangi #komuterbangi #bangicentral #pknsbangi #poslajubangi

GSTARKIDS.VTEEN.BIOKARE (@gstarkids.kajang.bangi)

Hai semua, ada yang masih berjaga lagi ke? 😘
.
Kepada yang belum tido lagi tu, nak share testimoni pengguna Gstarkids. Mommy mana tak happy kan tengok keputusan exam anak meroket dari 58% kepada 80%..😲😲😲
.
Promo still berjalan lagi sekarang kepada mommy2 di luar sana sempat lagi kalau nak order.
.
.
Review 👉 Testimoni #gstarkidsfeedbackbynurul
.
.
Whatsapp nurul utk pertanyaan lanjut dan pembelian
📲 013-3360533
.
Atau boleh klik link di bio untuk lebih mudah
.
.
#iqbooster #supplimentminda #gstarkidsgenius #gstarkidsvteen #gstarkids #anakkurangfokus #anaksusahfokus #anakmalasbelajar #anakkurangseleramakan #anakselalusakit #anakmalasmakan #anaktakminatbelajar #anaktaksihat #iqboosterforkids #supplimentmindauntukanak #gstarkidsbangi #gstarkidskajang #caliphsunnahsupplement #makanansunnah #makanansunnahterbaik #gstarkidssupplimentbangi #gstarkidssupplements #kajang #bangi #komuterbangi #bangicentral

GSTARKIDS.VTEEN.BIOKARE (@gstarkids.kajang.bangi)

GSTAR KIDS IQ BOOSTER dirumus khas untuk minda yang mengandungi 15 bahan terbaik di dunia.
.
.
Sesuai dari usia 1 tahun hingga 12 tahun.

Antara kelebihan GSTAR KIDS ialah:
✅Meningkatkan fokus dalam pelajaran
✅Menguatkan daya ingatan seperti mudah menghafal surah pendek.
✅Meningkatkan kemahiran berfikir aras tinggi.
✅Melancarkan pergerakan oksigen ke otak dan peredaran darah.
✅Membuatkan anak-anak menjadi lebih aktif & produktif.
✅Mempercepatkan proses percakapan anak-anak.

Produk kami juga telah mendapat kelulusan KKM dan HALAL JAKIM.
GSTAR KIDS boleh digunakan tanpa risau akan kesan sampingan.

1 botol mengandungi 60 biji tablet.
2 biji sehari selepas sarapan atau makan malam

GSTAR KIDS mempunyai 2 perisa
👉🏻Coklat
👉🏻Fruity (Buah-buahan campuran) .
.
.
Whatsapp nurul utk pertanyaan lanjut dan pembelian
📲 013-3360533
.
Atau boleh klik link di bio untuk lebih mudah
.
.
#iqbooster #supplimentminda #gstarkidsgenius #gstarkidsvteen #gstarkids #anakkurangfokus #anaksusahfokus #anakmalasbelajar #anakkurangseleramakan #anakselalusakit #anakmalasmakan #anaktakminatbelajar #anaktaksihat #iqboosterforkids #supplimentmindauntukanak #gstarkidsbangi #gstarkidskajang #caliphsunnahsupplement #makanansunnah #makanansunnahterbaik #gstarkidssupplimentbangi #gstarkidssupplements #kajang #bangi #komuterbangi #bangicentral #pknsbangi #poslajubangi

GSTARKIDS.VTEEN.BIOKARE (@gstarkids.kajang.bangi)

THE MAGIC WORD IS CONSISTENCY

Ibu mana yang tak risau dengan perkembangan anak. Lagi pula dah masuk ke darjah 1.
.
Alhamdulillah dengan amalkan #Gstarkids secara konsisten, anak Puan Nafisah berjaya meraih keputusan cemerlang dalam peperiksaan akhir tahun 2017 baru- baru ini. 😍
.
Mama yang belum cuba Gstarkids untuk anak² jommlah mulakan. Gstarkids bukan produk magic ya! Harini makan, esok dah pandai. 😅 Amalkan secara konsisten, minum air yang cukup dan ulangkaji pelajaran juga penting untuk merangsang pengaktifan neuron.
.
Jomm kunyah-kunyah Gstarkids.
Penjana iQ dan eQ cemerlang.
.
.
Review 👉 Testimoni #gstarkidsfeedbackbynurul
.
.
Whatsapp nurul utk pertanyaan lanjut dan pembelian
📲 013-3360533
.
Atau boleh klik link di bio untuk lebih mudah
.
.
#iqbooster #supplimentminda #gstarkidsgenius #gstarkidsvteen #gstarkids #anakkurangfokus #anaksusahfokus #anakmalasbelajar #anakkurangseleramakan #anakselalusakit #anakmalasmakan #anaktakminatbelajar #anaktaksihat #iqboosterforkids #supplimentmindauntukanak #gstarkidsbangi #gstarkidskajang #caliphsunnahsupplement #makanansunnah #makanansunnahterbaik #gstarkidssupplimentbangi #gstarkidssupplements #kajang #bangi #komuterbangi #bangicentral

GSTARKIDS.VTEEN.BIOKARE (@gstarkids.kajang.bangi)

💡Kebaikan Badam💡
ㅤ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
1# Badam mengandungi vitamin E, lemak tak tepu, magnesium dan antioksidan yang membantu meningkatkan aliran darah.

2# Amalan memakan badam membantu organ hati. Sangat membantu membersihkan toksik. Toksik boleh menyebabkan anak anda cepat penat dan tak bermaya.

P/S : Badam terkandung dalam tablet G-Star Kids😍



#TahukahAndaGStar #GStar #Badam #KacangBadam #gstarkids #iqbooster #supplimentminda #gstarkidsgenius #gstarkidsvteen #gstarkids #anakkurangfokus #anaksusahfokus #anakmalasbelajar #anakkurangseleramakan #anakselalusakit #anaktakminatbelajar #anaktaksihat #iqboosterforkids #supplimentmindauntukanak #gstarkidsbangi #gstarkidskajang #caliphsunnahsupplement #makanansunnah #makanansunnahterbaik #gstarkidssupplimentbangi #gstarkidssupplements #kajang #bangi #komuterbangi #bangicentral

LEMONEX MURAH ORIGINAL (@kedai_kecantikan_murah_)

KEBAIKAN & KELEBIHAN JUS CALIPH :
✔️ Merupakan makanan sunnah yang sangat berkhasiat.
✔️ Penawar kepada pelbagai penyakit.
✔️ Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.
✔️ Membantu kanak-kanak cepat menghafal.
✔️ Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak.
✔️ Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan sunnah yang sangat digalakkan untuk diamalkan oleh semua umat islam termasuk kanak-kanak.

#juscaliphsupplimentforkids #juscaliph #juscaliphmurah #juscaliphoriginal #juscaliphmakanansunnah #caliphsunnahsupplement #caliphmurah #caliphjus #caliphjusmurah #caliphjusminda #caliphjusoriginal

GSTARKIDS.VTEEN.BIOKARE (@gstarkids.kajang.bangi)

GSTAR KIDS IQ BOOSTER dirumus khas untuk minda yang mengandungi 15 bahan terbaik di dunia.
.
.
Sesuai dari usia 1 tahun hingga 12 tahun.

Antara kelebihan GSTAR KIDS ialah:
✅Meningkatkan fokus dalam pelajaran
✅Menguatkan daya ingatan seperti mudah menghafal surah pendek.
✅Meningkatkan kemahiran berfikir aras tinggi.
✅Melancarkan pergerakan oksigen ke otak dan peredaran darah.
✅Membuatkan anak-anak menjadi lebih aktif & produktif.
✅Mempercepatkan proses percakapan anak-anak.

Produk kami juga telah mendapat kelulusan KKM dan HALAL JAKIM.
GSTAR KIDS boleh digunakan tanpa risau akan kesan sampingan.

1 botol mengandungi 60 biji tablet.
2 biji sehari selepas sarapan atau makan malam

GSTAR KIDS mempunyai 2 perisa
👉🏻Coklat
👉🏻Fruity (Buah-buahan campuran) .
.
.
Whatsapp nurul utk pertanyaan lanjut dan pembelian
📲 013-3360533
.
Atau boleh klik link di bio untuk lebih mudah
.
.
#iqbooster #supplimentminda #gstarkidsgenius #gstarkidsvteen #gstarkids #anakkurangfokus #anaksusahfokus #anakmalasbelajar #anakkurangseleramakan #anakselalusakit #anakmalasmakan #anaktakminatbelajar #anaktaksihat #iqboosterforkids #supplimentmindauntukanak #gstarkidsbangi #gstarkidskajang #caliphsunnahsupplement #makanansunnah #makanansunnahterbaik #gstarkidssupplimentbangi #gstarkidssupplements #kajang #bangi #komuterbangi #bangicentral #pknsbangi #poslajubangi

Irney Idris (@irneyidris)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

Kosmetik Sabah Laku Keras (@kosmetik_sabah_laku_keras)

👑CALIPH MIA SARA👑
Rm36
3xrm35.5o
5xrm35
Whatsapp staff ika
http://wasap.my/601596400437 🌸FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN CALIPH JUS MINDA SUNNAH

Jus ini tinggi dengan kandungan 📌Serat,
📌Kalsium,
📌Vitamin 📌Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak. 🌸Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja 📌mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul,
📌malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah.. Bagi memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan sunnah dan mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka . Cuba lah Jus Caliph – Sunnah Supplement For Kids.

Whatsapp staff ika
http://wasap.my/601596400437

#caliph #caliphsunnahsupplement #caliphmurah #caliphonia #caliphmia #caliphmiasara #caliphmiasaraoriginal #caliphmiasaramurah #caliphsunnahsupplementmurah #caliphsunnahsupplementoriginal #caliphsunnahsupplementmurah #caliphmiasaraoriginal
More...