dewikamilaa (@dekamillaaa)

Huda Beauty Eyeshadow Palette ini beneran kece dan lg hits bgt banyak d pake vloger cantik beb sikaat stock terbatas yaaaah only 135k loh cek deh d yg lain mah ga dpt seginiiiih cus ah Wa. 087822327158 Bbm. dedew22 😘😘😘😘😘 #parfum #makeup #murah #syr #syahrini #lookgreat #lookwhatyoumademedo #karawanghits #karawanginfo #kekinian #lakme #wardah #cantik #cantikskincarepusat #cantiks

DISTRIBUTOR (ELEORA) MADIUN (@vana.eleora)

Kulit wajah jika tidak dirawat mengalami .
Kusam
Kering
Jerawat
Komedo
Flek
Gosong
.
.
.

ORDER & KOLSUTASI
πŸ“²WA 085791919251
TIDAK MENERIMA COMMEN/DM
.
.
.
#perawatan #wajahkusam #wajahglowing #obatjerawat #cantik #jerawat #flekhitam #creamwajah #creamglowing #whiteningcream #putihglowing #eleorajatim #kulitsehat

FAILA PUTRI BPOM CRASHY CREAMY (@crashycreamy)

ALHAMDULILLAHHH WE'RE BACK! πŸ”₯

sorry buat cust yg udah ngedm, chat line tp slow. slow. slow. respon banget:((
bahkan ada juga yg barangnya dateng telat:(( soalnya kita lagi persiapin relaunch buat crashycreamy✨ dengan new packaging dan new formula, semoga bisa bikin wajah kalian makin cantik ciamik yaaah😽 πŸ”½PAKET ACNE WHITEπŸ”½
.
.
.
krim jerawatmu bikin wajah kusem? don't worryπŸ’“
.
sekarang ada Crashy Creamy acne white night, cream racikan dokterπŸ’“
yang sering masuk klinik-klinik pasti tau krim ini dari teksturnyaπŸ˜‹
fungsi cream malamnya untuk: .
πŸ’Ÿmenghilangkan bekas jerawat dan sisa jerawat
πŸ’Ÿ mengeringkan jerawat, sekaligus memutihkan bekasnya
πŸ’Ÿmencegah jerawat muncul lagi plus memutihkan wajah .
.
πŸ”½ACNE DAY CREAMπŸ”½
mengandung
✨SPF 35 melindungi dari UV A dan UV B
✨Whitening agent
✨Anti-acne formula
.
fungsinya untuk: .
πŸ’Ÿmencerahkan wajah dan menghaluskannya
πŸ’Ÿmelindungi dari sinar matahari yang berbahaya
πŸ’Ÿmemudarkan bekas jerawat
πŸ’Ÿmencegah jerawat memerah
.
πŸ’ŸFACIAL WASH ACNE DAN TONER ACNEπŸ’Ÿ
mengurangi acne scar dan menyerap minyak berlebih

#pemutihwajah #skincarebpom #pemutihbpom #fpskincare #creamfp #skincaresurabaya #pemutihaman #skincaregresik #skincaresidoarjo #olshopsurabaya #jerawat #paketjerawat #obatjerawat #skincarejerawat #skincarejawatimur #perawatandokter #testimoni #perawatanbpom #creamdokter #creambpom #skincareaman #skincaremurah #cantik

Saree India πŸ’œ Bella Ammara (@farahzulaiman)

PREORDER SLOT DECEMBER .
.
.

CHIFFON SAREE (3 DIFFERENT DESIGN) .
.
.

Ready stock in India .
.
.
chiffon saree with silver border
6m length, bidang 45+/- .
.

RM200 inc postage from India .
.
.

depo RM100 to comfirm order .
.
.

last order 20/12/2017 .
.

ETA : early-mid jan 2018 .
.
Just nice utk bli and tmpah for raya trusss .
.

to order whatsapp 019-5924813 .
.
.

TAILOR also available utk sape2 yang nak custom made / tmpah utk raya trus .

Insya Allah, tailor yg Farah recommend dah mmg biasa jahit saree. And actually our personal tailor. ☺️ Jahitan puas hati insya Allah .
.
Anything directly wasap okay .
.
#sareesstationangels
#saree #sayajualsaree #kainsaree #sayajualsariindia #sari #kainpasang #kainpasangsaree #cantik #murahmurah #hargamampumilik
#usm #uum #um #uitm #usim #uthm #purdahmurah #bajuraya #bajukurung #modenfashion #jubah #jubahmuslimah #jubahmurah #bridesmaid #dress #kerjakahwin #india #sareeindia

DR.RATUBILQIS (@dr.ratubilqis)

➰➰➰➰
Ready:
πŸ™Œ Pelangsing
πŸ™‹ Peninggi Badan
πŸ‘Έ Pemutih Seluruh Tubuh
πŸ’† Masker Wajah
πŸ™ Penggemuk
πŸ‘“ Vitamin Mata Minus
πŸ’Š Suplement Herbal utk berbagai Penyakit

Konsultasi :
WA : 082321696682
Alasan memilih Produk kita πŸ˜ƒ
πŸ‘ BPOM
πŸ“š Penghargaan International
πŸƒ Aman karna Herbal Alami
πŸ’Š Tidak Ketergantungan
πŸ‘Œ Halal MUI

TOP 500 Asia Brand πŸ‘
Bahan Alami tanpa Bahan Kimia & tanpa Efek Samping 😘

Happy Shopping :)
#artis #makasar #bali #kalimantan #jatim #sulawesi #aceh #bandung #jakarta #medan #malaysia #indonesia #bekasi #like #like4like #nutrisi #suplemen #health #healthy #beauty #cantik #peninggibadan #pemutih #pelangsing #herbal #herbaltiens #kampus #gagaldiet #sexy #halal

SERIGROUP TERENGGANU (@seribella_amira)

Kalau bahan utama seribella adalah tomato, untuk seritoks bahan utama nya adalah buah kiwi.

KHASIAT BUAH KIWI -Membantu mengatasi masalah buang air besar yang tidak teratur
-Mengatasi masalah kembung perut.

Dengan SERITOKSℒ️ ia dapat membantu sistem penghadaman badan kita kembali kepada asal dan berfungsi dengan lebih baik.

#seritoks #detoks #serigroup #sembelit #lostweight #kurus #sihat #cantik #cerah #seribella #tomato #kiwi #oren #madu #terengganu #uitm #unisza #kulitcerah #kulitsihat #jerawat #uitm #umt #politeknik #dataranaustin

BougasSerum|SnowcapBerhantu (@bf.beautyfashion)

Korang tengok warna warna orange ni 😍. Favorite sis betul lah 😍. Dah la menarik warna dia, banyak kelebihan pulak tu 😍. Fungsi CarrotSoap

1. Menghilangkan parut jerawat
2. Memutihkan kulit wajah/badan
3. Mengecutkan jerawat
4. Menghilangkan daki di bahagian pelipat, leher.
5. Merawat blackheads/whiteheads

Dengan hanya RM10, korang mampu merawat semua masalah di atas.

Jadi tunggu apa lg?

Jom whatsapp sis Lya skrg di
πŸ“±+6012-4890135

#teamsafeeyachew #carrotsoap #viral #cantik #sayajualcarrotsoap #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #viral2017 #sabun #soap #beautysoap #skincare #cantik #neelofa #bazaarpaknil

skii.beautyempire (@skii.beautyempire)

.
🌷 *LXP PROMO* 🌷
.
βœ… *10 HOURS* only!
βœ… Valid from 18 December 2017
βœ… Last Payment *11.59pm 18/12*
βœ… Postage *19 Dec*
βœ… Free postage SM, add RM5 SS
βœ… *Very limited units*
βœ… Strictly no reservation
βœ… First Pay First Serve basis

For more details, πŸ“² WA http://www.wasap.my/60122375997. 😊

#stayforeveryoungwithskii #shopping #sayajualskii #skiimalaysia #sayajualsk2 #skiibeautyempire #sk2malaysiaoriginal #sk2murah #sk2malaysiamurah #skiimurah #naturalskincare #sayajualskincare #cosmetics #fashion #beauty #beautiful #like #love #instagood #crystalclearskin #changedestiny #stylish #girly #sk2essence #fattzura #likeback #cantik #skii #pretty #bazarpaknil

BougasSerum|SnowcapBerhantu (@bf.beautyfashion)

Korang tengok warna warna orange ni 😍. Favorite sis betul lah 😍. Dah la menarik warna dia, banyak kelebihan pulak tu 😍. Fungsi CarrotSoap

1. Menghilangkan parut jerawat
2. Memutihkan kulit wajah/badan
3. Mengecutkan jerawat
4. Menghilangkan daki di bahagian pelipat, leher.
5. Merawat blackheads/whiteheads

Dengan hanya RM10, korang mampu merawat semua masalah di atas.

Jadi tunggu apa lg?

Jom whatsapp sis Lya skrg di
πŸ“±+6012-4890135

#teamsafeeyachew #carrotsoap #viral #cantik #sayajualcarrotsoap #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #viral2017 #sabun #soap #beautysoap #skincare #cantik #neelofa #bazaarpaknil

skii.beautyempire (@skii.beautyempire)

.
🌷 *LXP PROMO* 🌷
.
βœ… *10 HOURS* only!
βœ… Valid from 18 December 2017
βœ… Last Payment *11.59pm 18/12*
βœ… Postage *19 Dec*
βœ… Free postage SM, add RM5 SS
βœ… *Very limited units*
βœ… Strictly no reservation
βœ… First Pay First Serve basis

For more details, πŸ“² WA http://www.wasap.my/60122375997. 😊

#stayforeveryoungwithskii #shopping #sayajualskii #skiimalaysia #sayajualsk2 #skiibeautyempire #sk2malaysiaoriginal #sk2murah #sk2malaysiamurah #skiimurah #naturalskincare #sayajualskincare #cosmetics #fashion #beauty #beautiful #like #love #instagood #crystalclearskin #changedestiny #stylish #girly #sk2essence #fattzura #likeback #cantik #skii #pretty #bazarpaknil

skii.beautyempire (@skii.beautyempire)

.
🌷 *LXP PROMO* 🌷
.
βœ… *10 HOURS* only!
βœ… Valid from 18 December 2017
βœ… Last Payment *11.59pm 18/12*
βœ… Postage *19 Dec*
βœ… Free postage SM, add RM5 SS
βœ… *Very limited units*
βœ… Strictly no reservation
βœ… First Pay First Serve basis

For more details, πŸ“² WA http://www.wasap.my/60122375997. 😊

#stayforeveryoungwithskii #shopping #sayajualskii #skiimalaysia #sayajualsk2 #skiibeautyempire #sk2malaysiaoriginal #sk2murah #sk2malaysiamurah #skiimurah #naturalskincare #sayajualskincare #cosmetics #fashion #beauty #beautiful #like #love #instagood #crystalclearskin #changedestiny #stylish #girly #sk2essence #fattzura #likeback #cantik #skii #pretty #bazarpaknil

Jom Cantik & Sehat dgn MaryKay (@beautiful_with_essd_sarah)

Salam tengahari uols!
Sarah nk tanya, Korang cuci muka pakai apa? Tangan je kan? tak cukup. korang cuci pinggan pun pakai berus. Muka kenala pakai berus juga supaya skin bersih dan bebas jerawat serta xkusam lagi !
Masih membersih menggunakan tangan.....
.
Membersih muka guna tangan sebenarnya masih lg meninggalkan kotoran di muka...Misalnya kesan2 solekan,kotoran dan bendasing.Banyak yg tidak dapat dilihat dengan mata,jadi anda merasakn kulit anda memang bersih,tapi adakah anda pasti?
.
.
Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush akan mengubah pandangan anda. .
.
Berus yg ringan serta berkuasa 2 kelajuan mengurut dapat mencapai sehingga 400 pusingan dlm seminit.Ia dapat memberikan pengurutan lembut semasa membersihkn kulit,menanggalkn bhn sisa kotoran dan solekan serta mengelupas.Berus ni menambah elemen seumpama spa ke dalam rutin penjagaan kulit dn membantu memaksimumkan manfaat penjgaan kulit anda.So hebat.....
.
.
Bayangkan jika gunakan tngan...brp kali kita akn buat pusingan dan urut muka kita???mesti 10 kali pn blom tntu...kan?
.
.

Jom kita lihat apa lg kelebihan Marykay skinvigorate cleansing brush ni...
.
~ Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari guna jari
~ Menghaluskan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil
~ Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat
~ Seperti membuat ...rawatan facial spa dengan berus yg berkelajuan dual-speed
.
.
8 dari 10 orang wanita yang mencubanya akan beli
.
.

Selain daripada memberikan pembersihan yg mendalam serta membersihkan pori-pori, berikut adalah apa yg mereka katakan tentang Skinvigorate Cleansing Brush disebuah kajian pengguna bebas:

97% - Memaksimumkan manfaat penjagaan kulit
94% - Mengubah kulit kusam ke tona kulit yg cerah berseri
96% - Memberikan tona kulit yg lebih sekata
93% - Memulihkan kulit wajah yg tampil muda
95% - Kulit rasa lebih lembut, licin dan sihat
#marykaybeautyconsultant #marykay #johor #kulai #mycofeeprince #marykaykulai #marykayskudai #marykaymelaka #melaka #gegarvaganza2017 #cantik #flawless #neelofar #neelofa #fazura #ctdk
More...