Anna (@flo_bcn_)

Sí, Mariano. Els catalans i les catalanes fem cosis.
Ara mateix:
Ara mateix enfilo aquesta agulla amb el fil d'un propòsit que no dic i em poso a apedaçar. Cap dels prodigis que anunciaven trramaturgs insignes no s'ha complert, i els anys passen de pressa. De res a poc, i sempre amb vent de cara, quin llarg camí d'angoixa i de silencis. I som on som; més val saber-ho i assentar els peus en terra i proclamar-nos hereus d'un temps de dubtes i renúncies en què els sorolls ofeguen les paraules i amb molts miralls mig estrafem la vida. De res no ens val l'enyor o la complanta, ni el toc de disciplent malenconia que ens posem per jersei o per corbata quan sortim al carrer. Tenim a penes el que tenim i prou: l'espai d'història concreta que ens pertoca, i un minúscul territori per viure-la. Posem-nos dempeus altra vegada i que se senti la veu de tots solemnement i clara. Cridem qui som i que tothom ens escolti. I en acabat que cadascú es vesteixi com bonament li plagui, i via fora! QUE TOT ESTÀ PER FER I TOT ÉS POSSIBLE.
#catalunya #catalonia #ig_catalonia #barcelona #arcdeltriomf #tsjc #freecatalonia #freekurdistan #freepalestine #freedom #llibertat #loscatalaneshacencosas #votarem #hovolemtot #prenpartit #notincpor #republica #republicacatalana #1octubre #volemvotar #waitinforasunnyday #catalanspelmon #photography

Josep Vilanova Ros (@vilapepk)

BARCELONA VIVA I VIBRA...
CONCENTRACIÓ AL PASSEIG LLUÍS COMPANYS
...ara no estem a la Barcelona dels turistes o de les fires, ara som la Barcelona de la gent que es mou de nou i que es revolta contra les coses que no semblen justes.
S'havia adormit aquesta ciutat, massa plena de si mateixa després de les Olimpíades? no ho se, però la Barcelona de les persones que ho volen tot ha de despertar... per tenir almenys una part.
A la foto no m'hi surten banderes, ja n'hi havia, senyeres i estelades, però volia fotografiar gent, molta gent.
A més, sense voler he "pillat" la Presidenta del Parlament i, sigui o no sant de la teva devoció, m'agrada aquesta dona a vegades forta i a vegades feble però resistent... perquè ella , com l'alcaldessa de Barcelona, no surten ben bé de la classe política i s'hi han ficat per intentar millorar coses (com que "los catalanes hacen cosas" ... dons les elles també no?)
#sensepretensions #concentració #manifestació #carmeforcadell #palaudejusticia #barcelona #catalunya #perlademocracia #referendum1-O #passeiglluiscompanys #pelsdetinguts #20set #poble

Rapha Cysne Fotografia (@raphacysne)

Fachada da morte da Sagrada Família 🇪🇸
More...