Mary Kay Beauty Consultant (@ctkhatijah.k)

Dah nak tdo? Ok laa...... tapi sebelum tu, jgn lupa pakai mask... sure muka akan lebih lembut esok pagi...😃.
.
Timewise Moisture Renewing Gel Mask!
.
Faedah dan perakuan :
.

Wanita yang menggunakan TimeWise®️ Moisture Renewing Gel Mask sebagai masker tidur (dalam satu kajian pengguna secara mendalam) amat bersetuju bahawa ia bukan sahaja menambah baik penampilan keseluruhan kulit mereka, malah turut menjanakan faedah pembaharuan kulit yang berikut: .
.
✒️100% mengatakan ia membantu kulit kelihatan lebih licin
✒️98% mengatakan keanjalan kulit mereka dipertingkatkan
✒️93% mengatakan kulit mereka berasa lebih tegang
✒️90% mengatakan kulit mereka kelihatan lebih muda
✒️87% mengatakan ia membantu mengurangkan garis halus
✒️84% mengatakan kulit mereka dihidratkan serta-merta .
.
***Keputusan yang dilaporkan dalam satu kajian pengguna secara bebas selama dua minggu.
.
Siti 0183711500
Mary Kay Beauty Consultant .

#botanicaleffects #blackhead #jerawathilang #kulitlicin #marykay #limitededition #cccream #cccreammarykay #MakeUpArtisMalaysia #marykay #marykayproducts #eyecolour #Eyeshadow #gorgeous #BeautyConsultant #marykayKL #latestmakeup #beautiful #marykaymalaysia #bestmakeup #marykaynilai #skincareselamat #perfumemarykay #wangi #timewisemiracleset #mkmen #pencucimuka #makeupmarykay #lipstickMaryKay #timewiserenewinggelmask

GLOWING With JAFRA (@muezzabeautylooks)

Always color stay on lipstick JAFRA
Pewarna bibir tahan lama dengan tampilan berkilau yang sangat mudah digunakan. Vitamin E melembabkan bibir dan Carnauba Wax melindungi dan menghidrasi bibir sehingga lebih lembut, lembab, dan lembut.
#jafra #tipssehat #tipscantik #jualjafra #produkjafra #beauty #healthy #glowing #jafrabeautycare #bodycare #jafraskincare #skincare #jafraspa #jafracolors #jaframakeup #cccream#royaljelly #serum #mudmask #komedo #kusam #jerawat #flekhitam #konsultanjafra #free #konsultasi #joinjafra #bisnisjafra #jbp #jafrabeautyparty

GLOWING With JAFRA (@muezzabeautylooks)

Always color stay on lipstick JAFRA
Pewarna bibir tahan lama dengan tampilan berkilau yang sangat mudah digunakan. Vitamin E melembabkan bibir dan Carnauba Wax melindungi dan menghidrasi bibir sehingga lebih lembut, lembab, dan lembut.
#jafra #tipssehat #tipscantik #jualjafra #produkjafra #beauty #healthy #glowing #jafrabeautycare #bodycare #jafraskincare #skincare #jafraspa #jafracolors #jaframakeup #cccream#royaljelly #serum #mudmask #komedo #kusam #jerawat #flekhitam #konsultanjafra #free #konsultasi #joinjafra #bisnisjafra #jbp #jafrabeautyparty

GLOWING With JAFRA (@muezzabeautylooks)

Always color stay on lipstick JAFRA
Pewarna bibir tahan lama dengan tampilan berkilau yang sangat mudah digunakan. Vitamin E melembabkan bibir dan Carnauba Wax melindungi dan menghidrasi bibir sehingga lebih lembut, lembab, dan lembut.
#jafra #tipssehat #tipscantik #jualjafra #produkjafra #beauty #healthy #glowing #jafrabeautycare #bodycare #jafraskincare #skincare #jafraspa #jafracolors #jaframakeup #cccream#royaljelly #serum #mudmask #komedo #kusam #jerawat #flekhitam #konsultanjafra #free #konsultasi #joinjafra #bisnisjafra #jbp #jafrabeautyparty

GLOWING With JAFRA (@muezzabeautylooks)

Manjakan bibir anda dalam kemewahan lipstick koleksi terbaru dari Jafra,dengan manfaat royal jelly dan kandungan multivitamin tinggi, dalam warna yang mewah . dengan kandungan Royal Jelly yang bernutrisi tinggi, akan menjadikan bibir lebih sehat dan nampak lebih muda.
💋 Rose Nouveau
💋 Luxe Apricot
💋 Coral Chic
💋 Parisian Pink
💋 Regal Red

#jafra #tipssehat #tipscantik #jualjafra #produkjafra #beauty #healthy #glowing #jafrabeautycare #bodycare #jafraskincare #skincare #jafraspa #jafracolors #jaframakeup #cccream#royaljelly #serum #mudmask #komedo #kusam #jerawat #flekhitam #konsultanjafra #free #konsultasi #joinjafra #bisnisjafra #jbp #jafrabeautyparty

Mary Kay Malaysia @syahidani (@syahidanisuhaimi)

Dari bulan 8 tahun 2016 pakai Timewise Softener ni, sekarang belum habis lagi
.
Lama dah kan, 8 bulan dah!
.
Softener ni berfungsi ibarat toner tetapi bezanya softener Mary Kay tidak mempunyai alkohol
.
Kita tahu boleh keringkan kulit kita sebab itu perlu dielakkan Toner beralkohol
.
Pakai Softener ni buatkan muka sya lagi bersih lepas cuci wajah kemudian rasa segar saja sebelum nak apply serum pula
.
Biasa sya akan pakai Day Solution dan CC cream selepas pakai softener
.
Kulit memang lebih berbeza jika pakai softener ni
.
Nama pun softener, Confirm memang SOFT je kulit 😄
.
Love,
Syahidani
011-13175969
Senior Beauty Consultant
.
#freeskincareclass #freebeautyclass #marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykayipoh #marykaygombak #produkmarykay #produkkecantikan #skincaremarykay #skincare #makeup #kosmetik #foundation #cccream #lipstikmarykay #lipstik #promosi #kecantikan #brushmuka #pobling #skinvigoratebrush #kulitsensitif #igshopmalaysia #igkecantikan #produkspf #produkkecantikanmalaysia #naturalproduk #produkorganik

GLOWING With JAFRA (@muezzabeautylooks)

Manjakan bibir anda dalam kemewahan lipstick koleksi terbaru dari Jafra,dengan manfaat royal jelly dan kandungan multivitamin tinggi, dalam warna yang mewah . dengan kandungan Royal Jelly yang bernutrisi tinggi, akan menjadikan bibir lebih sehat dan nampak lebih muda.
💋 Rose Nouveau
💋 Luxe Apricot
💋 Coral Chic
💋 Parisian Pink
💋 Regal Red

#jafra #tipssehat #tipscantik #jualjafra #produkjafra #beauty #healthy #glowing #jafrabeautycare #bodycare #jafraskincare #skincare #jafraspa #jafracolors #jaframakeup #cccream#royaljelly #serum #mudmask #komedo #kusam #jerawat #flekhitam #konsultanjafra #free #konsultasi #joinjafra #bisnisjafra #jbp #jafrabeautyparty

GLOWING With JAFRA (@muezzabeautylooks)

Manjakan bibir anda dalam kemewahan lipstick koleksi terbaru dari Jafra,dengan manfaat royal jelly dan kandungan multivitamin tinggi, dalam warna yang mewah . dengan kandungan Royal Jelly yang bernutrisi tinggi, akan menjadikan bibir lebih sehat dan nampak lebih muda.
💋 Rose Nouveau
💋 Luxe Apricot
💋 Coral Chic
💋 Parisian Pink
💋 Regal Red

#jafra #tipssehat #tipscantik #jualjafra #produkjafra #beauty #healthy #glowing #jafrabeautycare #bodycare #jafraskincare #skincare #jafraspa #jafracolors #jaframakeup #cccream#royaljelly #serum #mudmask #komedo #kusam #jerawat #flekhitam #konsultanjafra #free #konsultasi #joinjafra #bisnisjafra #jbp #jafrabeautyparty

MaryKay Malaysia|Skincare|Lips (@maryk_ratu)

Selamat malam semua...😍❤️
.
.
Dah nak tido ke? Sebelum tido jangan lupa cuci muka dulu ye. Best kalau ada satu alat yang boleh buat kita rasa macam berada di SPA..mesti relax habiss kan😃 .
.
.
jom cuci muka guna Skinvigorate Cleansing Brush Mary Kay ni.
.
.
Keistimewaan skinvigorate cleansing brush .
1. Penggunaan cleanser lebih jimat .
2. Menyelesaikan masalah whitehead & blackhead pada wajah .
3. Membentuk wajah menjadi V-shape .
4. Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda .
5. Menjadikan wajah lebih bersih dan berseri .
6. Meningkatkan kadar serapan serum di wajah .
7. Brush yang lembut mengikut kadar tekanan yang bersesuaian dengan kulit .
8. Tahan lasak dan mudah di bawa kemana-mana .
.
.
Semestinya ia jauh lebih hebat dari pobling😍👍. Pobling hanya melibatkan getaran..tapi skinvigorate brush ni berputar 360 degree..memang jauh berbezaa! .
.
.
Wasap Ratu tau...utk post out esok 📦. Free 👝 from Ratu...😙.
.
.
Follow Ratu rapat rapat tau.
.
.
@maryk_ratu
@maryk_ratu
@maryk_ratu
@maryk_ratu
@maryk_ratu
@maryk_ratu
@maryk_ratu
@maryk_ratu
.
.
📞+60125764087 | Ratu
🚩Senior Consultant Mary Kay Malaysia
.
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia
#syukurselalu
#syukur
#purewhite
#flawless
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8
#aurainsta
#sephora
#skii
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#skincare
#skinvigorate
#foundation
#cccream
#blackhead
#whitehead

Beauty Consultant Mary Kay (@mary.k_trg)

Hai dear,introducing MARY KAY BEST-SELLER LIPSTICK, GEL SEMI-MATTE ❤️
.
Maksud SEMI tu, bukan jenis full matte yang liquid tu, tapi separuh-separuh, walaupun ada unsur matte tapi tetap ada lembapan & vitamin untuk rawat bibir kita 👏👏👏
.
Jom sis tambah koleksi sempena RAYA & GAWAI yang menjelang tiba..raya kan sebulan, takkan nak pakai warna sama je 30 hari, kannn? ;-)
.
💄Formula gel yang RINGAN
💄Tidak BERKETUL @ MEREKAH pada bibir
💄Meninggalkan kesan bibir yang LEMBUT
💄Warna TAHAN lebih lama
💄Mengandungi 'mikrosfera silika' untuk kesan bibir yang PENUH
💄Mengandungi minyak matahari & ester jojoba yang memberi LEMBAPAN pada bibir
💄Banyak pilihan WARNA yang menarik
::
Love & believe,
Dibah | 0129847024
Independent Beauty Consultant
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick

Dibah Rahman (@skincare_mary.k)

Hai dear,introducing MARY KAY BEST-SELLER LIPSTICK, GEL SEMI-MATTE ❤️
.
Maksud SEMI tu, bukan jenis full matte yang liquid tu, tapi separuh-separuh, walaupun ada unsur matte tapi tetap ada lembapan & vitamin untuk rawat bibir kita 👏👏👏
.
Jom sis tambah koleksi sempena RAYA & GAWAI yang menjelang tiba..raya kan sebulan, takkan nak pakai warna sama je 30 hari, kannn? ;-)
.
💄Formula gel yang RINGAN
💄Tidak BERKETUL @ MEREKAH pada bibir
💄Meninggalkan kesan bibir yang LEMBUT
💄Warna TAHAN lebih lama
💄Mengandungi 'mikrosfera silika' untuk kesan bibir yang PENUH
💄Mengandungi minyak matahari & ester jojoba yang memberi LEMBAPAN pada bibir
💄Banyak pilihan WARNA yang menarik
::
Love & believe,
Dibah | 0129847024
Independent Beauty Consultant
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick

Beauty Consultant Mary Kay (@produk_mary.k)

Hai dear,introducing MARY KAY BEST-SELLER LIPSTICK, GEL SEMI-MATTE ❤️
.
Maksud SEMI tu, bukan jenis full matte yang liquid tu, tapi separuh-separuh, walaupun ada unsur matte tapi tetap ada lembapan & vitamin untuk rawat bibir kita 👏👏👏
.
Jom sis tambah koleksi sempena RAYA & GAWAI yang menjelang tiba..raya kan sebulan, takkan nak pakai warna sama je 30 hari, kannn? ;-)
.
💄Formula gel yang RINGAN
💄Tidak BERKETUL @ MEREKAH pada bibir
💄Meninggalkan kesan bibir yang LEMBUT
💄Warna TAHAN lebih lama
💄Mengandungi 'mikrosfera silika' untuk kesan bibir yang PENUH
💄Mengandungi minyak matahari & ester jojoba yang memberi LEMBAPAN pada bibir
💄Banyak pilihan WARNA yang menarik
::
Love & believe,
Dibah | 0129847024
Independent Beauty Consultant
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick

Beauty Consultant Mary Kay (@dibah91mary.k)

💕Kenapa saya pilih kerjaya sebagai PERUNDING KECANTIKAN?💕
.
1. Mary Kay telah berada dalam dunia kosmetik sejak 54 tahun yang lalu dan terdapat 35 pasaran negara seluruh dunia dan di malaysia 16 tahun😱😱😱
.
2. Produk berkualiti.... International product yg ada research & development dijalankan bertahun2 serta mempunyai kilang sendiri tanpa menumpang pada mana-mana kilang untuk mengilangkan produk.😎😎👍👍👍 .
3. Bahan Botani - 1st gred bahan botani yang sangat berkualiti 💖💖💖
.
4. Selamat kerana tidak mempunyai bahan kimia berbahaya utk kulit mahupun kesihatan badan👍👍💑💑
.
5. Ada barisan consultants yg membantu pengguna membuat pilihan yg tepat tanpa membazir duit.😘😘😘😍
.
6. Harga yg berpatutan & lebih tahan lama compare to other international products (biasanya 6-8 bln)😍😍😍
.
9. Menyihatkan & mencantikkan kulit secara semulajadi💖💖💖💖
.
10. Produk terkawal kerana tidak dijual di mana2 kaunter di seluruh dunia tp hya boleh didapati dari Perunding Kecantikan Mary Kay shj. Pernah nampak foundation Mary Kay yg fake kat psr mlm?😉😉
.
11. Mary Kay juga bukan sahaja memberi consultation secara percuma tetapi ia juga menyediakan peluang kerjaya utk yg berminat☺️☺️😃 12.Penuh dengan PEMBELAJARAN..💼💼💼
ENRICHING WOMES'S LIFE💵💵💵👛👛 JOM SERTAI TEAM dibah💄💖💖😉😉😉
.
DM untuk sertai
.
.
Love & believe,
Dibah | 0129847024
Your Best Leader & Power Partner!
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick

Beauty Consultant Mary Kay (@mary.k_malaysia)

Hai dear,introducing MARY KAY BEST-SELLER LIPSTICK, GEL SEMI-MATTE ❤️
.
Maksud SEMI tu, bukan jenis full matte yang liquid tu, tapi separuh-separuh, walaupun ada unsur matte tapi tetap ada lembapan & vitamin untuk rawat bibir kita 👏👏👏
.
Jom sis tambah koleksi sempena RAYA & GAWAI yang menjelang tiba..raya kan sebulan, takkan nak pakai warna sama je 30 hari, kannn? ;-)
.
💄Formula gel yang RINGAN
💄Tidak BERKETUL @ MEREKAH pada bibir
💄Meninggalkan kesan bibir yang LEMBUT
💄Warna TAHAN lebih lama
💄Mengandungi 'mikrosfera silika' untuk kesan bibir yang PENUH
💄Mengandungi minyak matahari & ester jojoba yang memberi LEMBAPAN pada bibir
💄Banyak pilihan WARNA yang menarik
::
Love & believe,
Dibah | 0129847024
Independent Beauty Consultant
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick

Mary Kay Tatuapé (@marykay.tatuape)

Para conseguir um make incrível, o primeiro passo é cuidar bem da sua pele. Como fazer isso? Com nosso Kit Básico TimeWise®️! Enquanto o Creme de Limpeza 3 em 1 TimeWise®️ limpa, esfolia e tonifica, o Hidratante Redutor de Linhas de Expressão TimeWise®️ hidrata por até 10 horas e acelera o processo natural de renovação da pele.

Vem encomendar os produtos:
.
💕 Lenisa Tonini MK
💕 Consultora de Beleza Independente
💕 Anália Franco, Tatuapé e região
💬 Whatsapp: 11 97205 8911 .
.
#marykay #marykaybrasil #mk #consultoramarykay #mundorosa #marykaytatuapé #marykaytatuape  #marykayjdanaliafranco #marykayaf #marykaymooca #tatuapé #tatuape #jdanaliafranco #analiafranco #temnotatuape #beleza #belezanaweb #makeup #maquiagem #dicasdebeleza #tratamento #cuidadoscomapele #pelesaudavel #maquiagemmarykay #base #arrasenabase #cccream #cccreammultibenefícios

lovebabykiss (@love_babykiss)

Babykiss cool cool blink 💙 เนื้อวิปครีมสีฟ้าอ่อน
ที่ช่วยเพิ่มพลังแสงอิราเปลียบเสมือเป็นไฟ spotlight ส่วนตัว ให้ผิวก่ยโดดเด่นเป็นที่จับตามองเหมือนเหล่า celeb นั้นเอง
💦เหมาะสำหรับสาวผิวขาวแดง ขาวเหลือง 💦
.
💖 เนื้อวิปครีมสีพีชนวลๆ
ที่ต้องการผิวสุขภาพดี มีเลือดฝาดดุจเด็กเมืองหนาวที่ชอบทานมะเขือเทศ
💕 เหมาะสำหรับสาวผิวซีด ขาวเหลืองไร้เลือดฝาด💕
.
💛 เนื้อวิปครีมสีเหลืองพาสเทล
ที่ต้องการมีผิวขาวสว่างกระจ่างใสขึ้นอย่างเป็นธรรมชาติ ไม่ดูหลอกตา ช่วยปรับให้สีผิวอ่อนลงดูนวลเนียน ละมุนละไมอย่างมีชินเชิง 💥 เหมาะสำหรับสาวผิวสองสี ผิวคล้ำ ผิวเข้ม 💥
.
👉 วิธีใช้
หลังอาบน้ำ ป้ายเนื้อครีมลงที่ผิวกายแล้วค่อยๆใช้มืออวนๆ จะสังเกตุเห็นการแตกตัวของน้ำ ที่ค่อยๆปล่อยความชุมชื่นผ่อนคลายลงสู่ผิว 💗
( ทาก่อนออกแดด 15 นาที )
.
ราคา 550.-
สนใจสั่งซื้อ
👉 line :moty2540
.
#babykiss #babykissthailand #thailand #thai #bbcream #cccream
More...