Mary Kay Beauty Consultant (@nakoyanakoyi.maryk)

Untuk yang nak hasil yang terbaik bile pakai makeup, sangat sangat penting untuk apply primer dahulu and of course primer foundation yang terbaik pada hana is from Mary Kay. Kenapa perlu primer?

1. Dia dapat MENUTUP CELA pada wajah kita, contohnya liang pori kita yang terbuka, die dpt memenuhi ruang tu supaya pori kita nampak less visible. And jangan risau primer kite pon non comedogenic tau! Means takkan sumbat pori kita

2. Primer ni dalam BENTUK GEL lembut sO Once kite apply, kita dah prep kulit kita supaya sapuan foundation jadi lebih smooth, licin dan lebih rata. Serta foundation tu lebih melekat pda skin kita

3. Paling penting die ade BROAD SPECTRUM SPF 15 tau! so kalau kita tak pakai sunscreen before that pon takpe, sebab die dah ade spf untuk lindung skin kita dri kedua dua sinar uva n uvb tau!

4. foundation akan jadi LEBIH MUDAH dibersihkan sebab die jadi lpisan diantara skin dan makeup kita, so nk tanggal pon senang sbb makeup tak directly touch the skin.

Haaa banyak kan manfaat yg kite boleh dpt dri sebotol kecil primer ni kan? Barulah org kata kecil kecil cili api haha

Nak try x? Jom cuba or set skincare n basic makeup dgn hana k 😘😘 Hana
014 3695746
Beauty Consultant
Mary Kay

Mary Kay Beauty Consultant (@nakoyanakoyi.maryk)

Untuk yang nak hasil yang terbaik bile pakai makeup, sangat sangat penting untuk apply primer dahulu and of course primer foundation yang terbaik pada hana is from Mary Kay. Kenapa perlu primer?

1. Dia dapat MENUTUP CELA pada wajah kita, contohnya liang pori kita yang terbuka, die dpt memenuhi ruang tu supaya pori kita nampak less visible. And jangan risau primer kite pon non comedogenic tau! Means takkan sumbat pori kita

2. Primer ni dalam BENTUK GEL lembut sO Once kite apply, kita dah prep kulit kita supaya sapuan foundation jadi lebih smooth, licin dan lebih rata. Serta foundation tu lebih melekat pda skin kita

3. Paling penting die ade BROAD SPECTRUM SPF 15 tau! so kalau kita tak pakai sunscreen before that pon takpe, sebab die dah ade spf untuk lindung skin kita dri kedua dua sinar uva n uvb tau!

4. foundation akan jadi LEBIH MUDAH dibersihkan sebab die jadi lpisan diantara skin dan makeup kita, so nk tanggal pon senang sbb makeup tak directly touch the skin.

Haaa banyak kan manfaat yg kite boleh dpt dri sebotol kecil primer ni kan? Barulah org kata kecil kecil cili api haha

Nak try x? Jom cuba or set skincare n basic makeup dgn hana k 😘😘 .
Hana
014 3695746
Beauty Consultant
Mary Kay

💎Mary Kay Beauty Consultant💎 (@mk.waniyros)

NEW EVOLUTIONS. Set Botanical Effects Skin Care. Sesuai untuk anda remaja yang berumur 22 tahun ke bawah. Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar. Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua. 😘😘
. . Nak tahu dengan lebih lanjut tentang kulit anda?. Mahu kan free skin consultation? Whatsaap saya ya. 😉 .

Your MKlady
Wani 013 7665808
.

#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykay #mary #mkbywaniyros #skincare #lipstick #CcCream #foundation #jomsihat #jomcantik #pelembapbibir #pelembapmata #parutpudar #jerawatkecut #berusmuka #berusmukamurah #glowing #girl #mkmen #cosmetics #makeup #skincareclass #trendy #hijabstyle

MORA essential (@nurul_beautyshopz)

Now open for orders!
🎁FREE GIFT for every purchase
.
Nak dapatkan 'flawless look' macam Mira Filzah??
.
MIRACLE FLAWLESS FOUNDATION MIRA FILZAH by Bellessa
🌸Foundation 2 in 1 , Tak perlu dah pakai compact powder😍
.
Kelebihan produk
💜 Tekstur yg ringan dan halus
💜Tidak berminyak - semi matte!
💜Perlindungan drpd cahaya matahari SPF 35
💜 Mesra wudhu - tiada bahan yang menghalang air sampai ke kulit
💜Tahan lebih 8 jam
💜Membantu menutup parut jerawat dan cela di muka
💜 Kulit muka lebih gebu dan halus
💜Foundation yg cepat meresap ke kulit
.
Kandungan dalam produk
💚Serbuk mutiara
💚Kolagen
💚Vit C and E
💚Water (water based)
.
Code colour
💛Natural (Sesuai untuk kulit sawo matang)
💛White pink (Sesuai untuk kulit putih, cerah)
.
Mira Filzah pakai code white pink tau😄
.
Retails at only RM 60 (excluding postage)
.
Jom jadi antara yang terawal memiliki MIRACLE FOUNDATION ini 🌹
.
Whatsapp nurul FAST RESPOND +6013-5068641 📲 .
#miracleflawlessfoundation #mirafilzah #mffoundation #mffoundationbangi #miracleflawlessfoundationbymf #miracleflawlessfoundationbangi #miracleflawlessbymf #miracleflawlessbymfbangi #mffoundationselangor #foundationbangi #foundationmurah #skincaremalaysia #makeupmalaysia #foundationroutine #bbcreammalaysia #bbcream #cccreammalaysia #cccream #mirafilzahfoundation #sayajualfoundation #naturalfoundation

💎Mary Kay Beauty Consultant💎 (@mk.waniyros)

Dah pasti 100% bersih muka awak kalau cuci pakai tangan? Pakai jari jemari awak yg always terdedah dengan kuman tu? Kita ni nak buang kuman dari kulit muka, bukan nak tambah lg kuman tau tau. Muat ke ekk jari awak cuci sampai dalam liang pori tuu 😏 kalau muat, wowww hebatnyaaa. Mampu ke tangan awak berpusing selama 400kali pusingan dalam masa 1minit? Kalau mampu, wowww awak sangat hebattt 👍 tapiiiiiiiii, kalau tak mampu nak buat semua tu, mehh kita serahkan sahaja tugas cuci muka ni dekat berus skinvi. Tekan button on, dan biarkan berus ni berputar, biarkan dia buat kerja mencuci kotoran2 dan bendasing yg ada di kulit wajah. Kalau tk percaya, Mehh kita tengok perbandingan mencuci menggunakan tangan dan berus skinvi. Harga mmg mampu milik, siap dapat warranty 1 year lagi, kalau rosak, boleh return balik barang tu, kita ganti yg baru tauuuuuu! Siap dapat free 2 brush, dan battery lagi. Hehe. .

Nak tahu dengan lebih lanjut tentang kulit anda?. Mahu kan free skin consultation? Whatsaap saya ya. 😉 .

Your MKlady
Wani 013 7665808
.

#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykay #mary #mkbywaniyros #skincare #lipstick #CcCream #foundation #jomsihat #jomcantik #pelembapbibir #pelembapmata #parutpudar #jerawatkecut #berusmuka #berusmukamurah #glowing #girl #mkmen #cosmetics #makeup #skincareclass #trendy #hijabstyle

Lilia (@lilia_cosmetics)

ครีมกันแดดผสมรองพื้น เนื้อบางเบา เกลี่ยง่าย ควบคุมตลอดวัน ราคาเบา 350 บาท #ขวดเดียวเอาอยู่#cccream #2in1 #ccbodylotion #sunblock #ครีมกันแดด #ครีมกันแดดผสมรองพื้น #sunscreen#bbcream#cccream#uvprotection

Aniey.mary.k (@aniey.mary.k)

Selamat pagi semua😀😀
Barang dah sampai 🙌🙌🙌. ..sebelum kita pos Mary kay ni n bungkus pd empunya. .kita susun cantik2 seperti mana kita mengunakan product Mary kay ni siap bakul cantik lg😁😁...
Sapa nk kulit cantik 🙌🙌jom wassp sy..sy akan terangkan free je😊... sayangilah kulit muka kita😍😙😙 .
.
.

Aniey
0136437794
Your trusted Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #Hantaran

DyxyGlowSkin.co (@dyxyglowskin.co)

MAGIC BC Cream Foundation Original dari Korea
Kelebihan : ❤️ Dengan sekali sapuan dapat menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka dapat jimatkan masa sebab Tak perlu concealer / makeup tebal / bb cream / cc cream / compact powder ❤️ Tahan lama ( lebih 8 jam ) ❤️ Tidak berminyak dan tidak ber'capuk' ( Mousse Matte texture ) ❤️ Sesuai untuk semua jenis kulit ❤️ SPF 50 ++ ❤️ Senang dicuci dan mesra solat ❤️ HD effect ( nampak macam tak pakai bedak pun ) ❤️ TONE Beige & Natural
Whatsapp: 0126268094

#bccream #foundationcream #foundationmuka #bbcream #cccream #koreakosmetik #kosmetikkorea #flawless #foundation #foundationmalaysia

💝Adella_official💖 (@adellacosmetic)

รีวิวมาอีกแล้ว
ใครใช้ก็ตกหลุมรัก หน้าเนียนใส เงาวิ้งวับ ตลอดทั้งวัน กันน้ำ กันเหงื่อ ที่สำคัญไม่เยิ้มด้วยค่ะ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 💎❥สนใจสั่งหรือสมัครตัวแทนจำหน่าย Line🆔 @adellacosmetic (มี@ด้วย) 📲 ❥กดแอดเร็ว 👉🏻http://line.me/ti/p/%40adellacosmetic

#adella #cosmetics #cosmeticthailand #แป้งเทพ #แป้งพัพ #แป้งพริตตี้ #แป้งเค้กทูเวย์ #ขายดี #ของดี #ถูกและดี #กันน้ำ #ไม่เป็นคราบ #เครื่องสำอางค์ #กันแดด #cccream #loosepowder

Puan Qazwa (@wawa_mary.k)

Pinnn...pinnn..jom tgk testimoni nie..customer nie just pakai timewise basic..happy sgt die..siap pagi2 dh msj ckp nyesal xcuba dri dlu...haaa kn...wawa dh ckp..compom uolss jatuh cinta pnye la...dlu bngun tido bminyak je mke..nie bgun tido xde dh mslah tue..kulit makin lembut..mke pown dh makin flawless..haa..tp cik adik nie mmg cntik n mnis je org die..dh pkai mary kay..btambh2 cntik taw..blum tgk die makeup lg..gmbr nie no effect,no filter taw.. Wawa
017-9294799
Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare#MaryKayKosmetik #MaryKayProduk#TrendyHijabista #SkincareTerbaik#BeautyConsultant #SayaJualKosmetik#BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin#Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia#Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow#CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation#BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects#TimewiseSkincare #MalacepSkincare#AcneProneSkincare #MaryKayLipstick#MatteLipstick #Hantaran #bedelighted

MK Beauty Consultant (@marykay_fatinliyana)

BOTANICAL EFFECT MASK.
.
Sis nak share sikit kebaikan dan keseronokan mask ni. Mask ni boleh buang segala mak nenek kekotoran keluaq!.Pastu mask ni takde lah menyakitkan kita bila time nak buang tu. Just sapu dengan tuala lembut or facial tissue. Lepas pakai terasa muka bersih sangat! Tapi mask ni pakai 2x seminggu je tau! Jangan pakai hari2 pulak kang nanti kulit kita cepat kering.
.
Nak buang blackhead tak? Pm sis cepat okayyy 😘.
.
.
Fatin Liyana Alias
Mary Kay Independent Beauty Consultant
0135826633
@marykay_fatinliyana

#foundationberkualiti #cccream#liquidfoundationmalaysia#sayajualfoundation #marykaymalaysia #perak #selangor #johor #kelantan #kedah #igersmalaysia #baazarpaknil #sayajual #produkmuka #beautyconsultant #perunding #kecantikan #um #upm #usm #ukm #utm #upsi #uthm #prettymalay #maskermuka #baazaronline
More...