effy (@noraffizan_abd_jalil)

#throwback previous order !!
.
Siapa kata ceper_craft dah tutup kedai? ..belum eh, kita rest kejap je tapi permintaan customer tak pernah kita abaikan..so sekarang, kita dah update semua stock brg2 utk keychain, car deco , magnet, penanda buku dan yg paling best ade alphabet warna hitam pulak,.. sepanjang rest tu, ada aje order masuk tp tak sempat nak update sebab sibuk pindah ke setia alam..ni semua previous order yg tak sempat nak di update :) anyway, jangan risau, pada yg nak cod tu, kita masih buat cod di Gombak(weekend) dan Setia Alam(weekdays)..so jangan ragu2 utk whatsapp kami yea.. 0123508411 - Shikin :) .
#cepercraft #handmade
#penutupbotol #creative #hadiahunik #doorgift #hadiahuntuklelaki #hadiahuntuktersayang #hadiahuntukibu #ideacomel #bolehpost #gift #unik #comel #musicians #logo #customize #cenderahati #cenderahatimajlis #cukurjambul #birthdaygift #wedding #weddinggift #kreatif #murah

Sephia & Cenderahati COMEL !! (@ceper_craft)

#throwback previous order dari akak ni , dia order 21 keychain alphabet utk hari guru anak2 dia.. lepas je cod, dia tambah lagi 3 keychain alphabet ,, alhamdulillah semua cikgu2 suka dgn gift tuuu...semoga bertambah2 rezeki awak..thankyou awk, sudi2 la tempah lg yea..hehe..
.
Siapa kata ceper_craft dah tutup kedai? ..belum eh, kita rest kejap je tapi permintaan customer tak pernah kita abaikan..so sekarang, kita dah update semua stock brg2 utk keychain, car deco , magnet, penanda buku dan yg paling best ade alphabet warna hitam pulak,.. sepanjang rest tu, ada aje order masuk tp tak sempat nak update sebab sibuk pindah ke setia alam..ni semua previous order yg tak sempat nak di update :) anyway, jangan risau, pada yg nak cod tu, kita masih buat cod di Gombak(weekend) dan Setia Alam(weekdays)..so jangan ragu2 utk whatsapp kami yea.. 0123508411 - Shikin :) .
#cepercraft #handmade
#penutupbotol #creative #hadiahunik #doorgift #hadiahuntuklelaki #hadiahuntuktersayang #hadiahuntukibu #ideacomel #bolehpost #gift #unik #comel #musicians #logo #customize #cenderahati #cenderahatimajlis #cukurjambul #birthdaygift #wedding #weddinggift #kreatif #murah

Sephia & Cenderahati COMEL !! (@ceper_craft)

#throwback previous order dari akak ni , dia order 21 keychain alphabet utk hari guru anak2 dia.. lepas je cod, dia tambah lagi 3 keychain alphabet ,, alhamdulillah semua cikgu2 suka dgn gift tuuu...semoga bertambah2 rezeki awak..thankyou awk, sudi2 la tempah lg yea..hehe..
.
Siapa kata ceper_craft dah tutup kedai? ..belum eh, kita rest kejap je tapi permintaan customer tak pernah kita abaikan..so sekarang, kita dah update semua stock brg2 utk keychain, car deco , magnet, penanda buku dan yg paling best ade alphabet warna hitam pulak,.. sepanjang rest tu, ada aje order masuk tp tak sempat nak update sebab sibuk pindah ke setia alam..ni semua previous order yg tak sempat nak di update :) anyway, jangan risau, pada yg nak cod tu, kita masih buat cod di Gombak(weekend) dan Setia Alam(weekdays)..so jangan ragu2 utk whatsapp kami yea.. 0123508411 - Shikin :) .
#cepercraft #handmade
#penutupbotol #creative #hadiahunik #doorgift #hadiahuntuklelaki #hadiahuntuktersayang #hadiahuntukibu #ideacomel #bolehpost #gift #unik #comel #musicians #logo #customize #cenderahati #cenderahatimajlis #cukurjambul #birthdaygift #wedding #weddinggift #kreatif #murah

TSHIRT MURAH RM20 (@bashtee_)

🔊🔊🔊Custom Tshirt anda disini.
Nak design macam ☝️ pun boleh 😉
.

100% Cotton.
Short n Long sleeve available.
Size S-XXXL.
RM20
.

To order, kindly whatsapp +60179407780

#designbaju #custommade #customtshirtmurah #kotabharu #tshirtmurah #shortandlongsleeve #sweatshirt #hoodies #kelas #kolej #fakulti #teamtshirt #vacation #familyday #rewang #kenduri #csr #trip #harisukan #kenangan #cenderahati

Sephia & Cenderahati COMEL !! (@ceper_craft)

#throwback previous order dari akak ni , dia order 21 keychain alphabet utk hari guru anak2 dia.. lepas je cod, dia tambah lagi 3 keychain alphabet ,, alhamdulillah semua cikgu2 suka dgn gift tuuu...semoga bertambah2 rezeki awak..thankyou awk, sudi2 la tempah lg yea..hehe..
.
Siapa kata ceper_craft dah tutup kedai? ..belum eh, kita rest kejap je tapi permintaan customer tak pernah kita abaikan..so sekarang, kita dah update semua stock brg2 utk keychain, car deco , magnet, penanda buku dan yg paling best ade alphabet warna hitam pulak,.. sepanjang rest tu, ada aje order masuk tp tak sempat nak update sebab sibuk pindah ke setia alam..ni semua previous order yg tak sempat nak di update :) anyway, jangan risau, pada yg nak cod tu, kita masih buat cod di Gombak(weekend) dan Setia Alam(weekdays)..so jangan ragu2 utk whatsapp kami yea.. 0123508411 - Shikin :) .
#cepercraft #handmade
#penutupbotol #creative #hadiahunik #doorgift #hadiahuntuklelaki #hadiahuntuktersayang #hadiahuntukibu #ideacomel #bolehpost #gift #unik #comel #musicians #logo #customize #cenderahati #cenderahatimajlis #cukurjambul #birthdaygift #wedding #weddinggift #kreatif #murah

TSHIRT MURAH RM20 (@bashtee_)

🔊🔊🔊Custom Tshirt anda disini.
Nak design macam ☝️ pun boleh 😉
.

100% Cotton.
Short n Long sleeve available.
Size S-XXXL.
RM20
.

To order, kindly whatsapp +60179407780

#designbaju #custommade #customtshirtmurah #kotabharu #tshirtmurah #shortandlongsleeve #sweatshirt #hoodies #kelas #kolej #fakulti #teamtshirt #vacation #familyday #rewang #kenduri #csr #trip #harisukan #kenangan #cenderahati

TSHIRT MURAH RM20 (@bashtee_)

🔊🔊🔊Custom Tshirt anda disini.
Nak design macam ☝️ pun boleh 😉
.

100% Cotton.
Short n Long sleeve available.
Size S-XXXL.
RM20
.

To order, kindly whatsapp +60179407780

#designbaju #custommade #customtshirtmurah #kotabharu #tshirtmurah #shortandlongsleeve #sweatshirt #hoodies #kelas #kolej #fakulti #teamtshirt #vacation #familyday #rewang #kenduri #csr #trip #harisukan #kenangan #cenderahati

PINGGAN HIASAN HANDMADE !! 👐 (@byatiqshim)

Sampai nak menangis haa cantik sangattt katenyeeee 😂😂😂😂
SWIPE 👉 FEEDBACK
#temaBola 💪💪💪💪💪 🌹😘❤️
.
Pening pikir hadiah kawin, besday, anniversary & etc? Meh la order pinggan comel ni..takyah pening2 dah..order sajoo...😊😘
.
PLATE MELAMINE, BUKAN KACA ya ☝️😊
.
#doodling #doodleonplate #platedoodle #gift #lukisataspinggan #handmade #doodle #hadiah #handmadegift #birthdaygift #birthdaygiftidea #happybirthday #birthday #byatiqshim #pinggan #cenderahati #specialgift #specials #homedecor

Bantal Hotel Magic (@zuwairah_baharudin)

Hah!!! Kan dah kata tadiiii...
#bantalmagic ni bole jadi serbaguna juga tau.
Petang-petang cenggini tak nak cerita panjang,
#biargambarberbicara.

Terima kasih kerana memilih #bantalmagic 😍
Semoga ianya memberi 1001 manfaat kepada si penerima.

#bantalhotel
#RahsiaTidurLena
#testimoni
#hadiah
#cenderamata
#testimonial
#bantalgebu
#taiping
#malaysia
#presents
#hotels
#pillow
#RahsiaTidurLena
#doorgift
#cenderahati
#wedding
#instashopmalaysia
#sayajual
#sayajualonline
#jomshopping
#shopping
#bazaronline

POP&GO - THE POPCORN EXPERT (@popandgo.gourmet)

Tahniah buat Feera dan Shidee..
Semoga kekal hingga ke jannah.. #doakanyangbaikbaik .
terima kasih jadikan @popandgo.gourmet sebagai doorgift pilihan... 250 cupseal..
.
Menggunakan bahan-bahan terbaik untuk pelanggan-pelanggan @popandgo.gourmet dijamin halal dan bermutu!!!
🌽 MUSHROOM CORN SEED
👍🏼 CARAMEL TERBAIK
🔥 POPPING OIL
.
jom follow @popandgo.gourmet @popandgo.gourmet @popandgo.gourmet
@popandgo.gourmet @popandgo.gourmet
.
Quickly place your order with us at
http://www.wasap.my/(+60122569682) .
#doorgiftpopcorn #doorgiftmurah #doorgiftkl #doorgiftselangor #doorgiftsimple #doorgiftaqiqah #doorgiftbudget #doorgifttunang #doorgiftkahwin #popcornsedap #popcorncaramel #popcornkilo #popcornmeletop #popcornbundle #sayajual #wargaputrajaya #wargapuchong #majlis #babyshower #gulakapasmalaysia #cottoncandy #bazarpaknil #jannanick #kenduri #selangor #doorgift #cenderahati #popcornmalaysia #jannanick

Brightness Contras Studio (@cetakbajuborneo)

JOM PRINT BAJU!

UNTUK TANYA DAN BUAT TEMPAHAN GUNA WHATSAPP SAHAJA!
Sediakan:
1. DESIGN NAK PRINT
2. BERAPA HELAI NAK TEMPAH
3. JENIS BAJU

SILA HUBUNGI TALIAN DIBAWAH:
0168528205
brightnesscontrasstudio@yahoo.com
#printbaju #kadkahwin #silkscreen #embroidery #printbajumurah #printbajuonline #cenderahatimurah #cenderahati #malaysiabrand #lokalah #printonline
More...