AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

Wanginya bau lotion ni Kakten. Yashh, of course wangi. Sebab dalam ni HQ dah letak ekstrak lemon tau. Thats why lah lotion kita baunya lain dari yang lain, gitttuw. Hehe
.

Apa kelebihan lemon dalam dunia kecantikan guys? Jom baca
.

1. Menghilangkan bintik hitam
2. Mengatasi jerawat
3. Mencerahkan kulit
4. Melembutkan kulit
5. Membuang sel kulit mati
6. Mengecilkan pori
7. Mengurangi stretchmark
. . .

Banyakkan kelebihan lemon? Jom dapatkan glutha whitening lotion today guys😘✨
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.
#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

Terdapat banyak manfaat dan kebaikan mengapa kita perlu jadikan aktiviti scrub muka sebagai rutin kecantikan kita
.

Bila kita scrub muka dengan konsisten, kita dapat menghilangkan kotoran, membuang sel kulit mati yang lama dan memperbaiki kulit wajah kita
.

Malah kulit kita juga akan jadi lebih lembut dan halus. Bukan sahaja tekstur kulit bertambah baik tetapi ia juga dapat melambatkan penuaan pada kulit muka
.

Salah satu soalan yang paling kerap kami terima mengenai face scrub adalah, berapa kerap kita perlu guna
.

Jumlah yang perlu kita lakukan semuanya bergantung kepada jenis kulit. Semestinya kita tidak boleh scrub setiap hari
.

Kebanyakan ahli dermatologi mengesyorkan 2-3 kali seminggu
.

Apa kebaikan Face Scrub by The Beauty Hacks? .

GOLD
πŸ‘Melembapkan kulit dan embersihkan kulit dan liang pori
πŸ‘Memudarkan parut jerawat dan encegah pigmentasi
πŸ‘Menyegarkan kulit muka dan memperbaiki tona kulit supaya lebih sekata.
πŸ‘Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang
.

Total price : RM33 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

Hai gais. Korang pernah try berscrub badan di rumah? Kalau belum korang boleh cuba hari ini. Ni antara dua keluaran bodyscrub daripada The Beauty Hacks tau
. β€”β€”β€” .
Actually we got 4 types of bodyscrub which is
+ turmeric
+ charcoal
+ tamarind
+ rice
.
So apa kelebihan each ni? Meh baca apa yang Aten kupas satu persatu ok?
. . β€”β€”β€”
.
THE TAMARIND
✨Sesuai untuk mereka yang inginkan badan yang putih bersih .
✨ Berupaya untuk memutihkan kulit, melembapkan dan mengatasi kulit yang meradang .
✨ Menghaluskan dan mengharumkan kulit badan
.
. β€”β€”β€”
. .

Harga? Jangan risau gais. Sangat mampu milik. Cuma RM33 each dan tahan sehingga 2 bulan setengah. Wah best kan? Readystock now now now. Come and get yours today
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

FEEDBACK DARI PARA PENGGUNA WHITENING LOTION
.
Terima kasih Aten. Lembut sangat. Lepastu WANGI pulak. Akak suka sangat sangat! - Pengguna lotion TBH
. . .
Ya Allah segarnya badan Aina selepas berscrub. Lepastu sapu pulak losyen. Losyen dia cepat SERAP pulak tu. Then bila dah sapu, masih boleh rasa kulit kita lembut eventho dia dah meresap ke dalam kulit. Ni belum sebulan lagi Aina guna, hihi - Aina
. . .
Alhamdulillah ok sangat ada perubahan tau. Kulit dekat tangan nampa sangat perbezaan dia. Pastu kulit dekat kaki pulak, actually I ada parut since kecik tau. Tapi sekarang dah makin pudar. Yeay - Penguna set beras dan lotion
. . .

_____________________________
. .

So gais, apa lah yang best sangat mengenai whitening lotion ni kan sampai semua orang tergila-gilakannya termasuklah Aten ni haa. Rasa tak lengkap lah tanpa lotion
.

KELEBIHAN WHITENING LOTION
1. Dapat menCERAHkan kulit badan dengan sekata
2. MeLEMBUTkan kulit badan
3. Cepat meRESAP ke dalam kulit
4. Satu botol bertahan sehingga 2-3 bulan
5. WANGI dan tidak melekit
6. Boleh digunakan oleh semua lapisan umur dan jantina
7. Mempunyai KANDUNGAN vitamin C, E, Glutha dan juga ekstrak lemon
.

Untuk kesan kecerahan yang maksima Aten cadangkan anda mengambil PREMIUM SET II yang mengandungi sabun, bodyscrub dan juga whitening lotion. DISKAUN RM5 menanti anda yang grab set ini
.

Grab it now while stock last!
.

Aqylazainal Empire.
011 2607 8529
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

Jennifer Siletzky (@jmsiletzkyart)

It’s been so long since I’ve drawn in charcoal... my self proclaimed best media. I’m talking Years. Excited to make a piece here within the next couple of days but expect mixed media. #charcoal #charcoalset #art #artist #artsupplies #drawing #mixedmedia #artsy #creative #contemporaryart #payday #blick #dickblick #blickartsupplies

The Beauty Hacks (@eryn_tbh)

Ramai orang ambil ringan bab penjagaan muka, lagi lagi part scrub muka. Awak nak tau tak, skin yang sihat bermula dari penjagaan muka yang betul.
.

Ada orang cakap basuh muka pakai cleanser pun dah bersih, tak perlu nak scrub muka dah. Salah tu sayang, scrub muka sangat penting dan wajib awak buat at least 2-3kali seminggu untuk remove sel mati pada kulit muka. .

Bila dah berscrub nanti, nak makeup pun senang. Makeup jadi cantik dan skin takdelah menggerutu. Makeup nipis2 pun dah ok tau !
.
So, ini lah pilihan hati Eryn Facescrub Milk by The Beauty Hacks! Seriously memang in love dengan si susu ni, dia buat skin jadi lebih cerah dan makin smooth jurr, masalah whitehead pon semakin berkurang.
.
So gaiss, u shud try this! Confirm in love terus😘
.
Eryn
.
#thebeautyhacks #atenninspireworks #thebeautyhacksampang #thebeautyhackskualalumpur #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

The Beauty Hacks (@eryn_tbh)

πŸ’–Tips nak tukar skincare baru.πŸ’–
.

1. Stop guna previous skincare dalam masa 7-14 hari. Boleh apply pelembap untuk elak kulit kering. Basuh muka guna air suam atau guna hampas tea yang sudah digunakan.
.

2. Membiarkan wajah neutral selama 7 hari dengan membiarkan wajah anda bebas dari sebarang produk. Penerimaan kulit kita berbeza-beza, takut juga kulit kita terkejut bila guna skincare baru.
.

3. Bila dah guna skincare baru, berlaku sesetengah jenis kulit dimana akan timbul jerawat,kulit kering, kulit berminyak (disebabkan effect mercury skincare lama/ effect stop guna).
.

Eryn
.

#thebeautyhacks #atenninspireworks #thebeautyhacksampang #thebeautyhackskualalumpur #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

Penting ke lips scrub ini untuk mendapatkan bibir yang cantik dan sihat? 🌸
.

Ya. Ia sangat penting bagi mereka yang sayangkan bibir. Lips scrub dapat melembapkan bibir dan membuatkan kulit bibir lebih halus
.

Apa fungsi sebenar lips scrub .

1. Melembapkan bibir
2. Merawat bibir kering dan menggelupas
3. Menjadikan bibir pink persis gadis Korea
4. Merawat bibir gelap
5. Melembapkan bibir
6. Boleh digunakan sebagai lipbalm
.

Apa yang bestnya Lips Scrub by The Beauty Hacks? Sudah tentulah lips scrub kami memiliki ingredient petroleum jelly
.

Apa kebaikan petroleum jelly pada penjagaan bibir? 🌸
.

Petroleum jelly merupakan bahan lembapan bibir yang sangat bagus. Bahannya dapat digunakan untuk melembabkan bibir, membuat lebih lembut dan lebih halus
.

Gunakan lip scrub The Beauty Hacks pada malam hari sebagai lip balm dan kita akan mendapatkan bibir yang lembut dan halus pada pagi harinya
.

Petroleum jelly juga boleh digunakan untuk membersihkan sel kulit mati yang terdapat pada bibir
.

Caranya dengan mengoleskan lip scrub pada bibir. Bibir kita akan jadi halus dan lembap
.

Berminat untuk mencuba? .

Total price : RM22 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

Kajian membuktikan bahawa khasiat beras dalam penjagaan kulit & kecantikan memang tidak dapat diragukan lagi
β€”

Di negara Jepun juga telah menggunakan beras sebagai pemutih wajah dan kulit secara semulajadi
β€”

Sementara nenek moyang kita pada zaman dahulu juga sudah menggunakan beras untuk merawat kecantikan kulit wajah
β€”

Beras mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang sangat hebat. Fungsi & Kebaikan Bodyscrub The Rice by The Beauty Hacks
β€”

1. Melembapkan kulit
2. Menghilangkan tompok-tompok dan bintik hitam
3. Merawat kulit kering
4. Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit wajah
5. Menggebukan badan
6. Menganjal& menegangkan kulit wajah.
7. Menyerikan kulit wajah yang kusam & tidak bermaya
β€”

Sabun The Rice baunya sangat wangi dan mempunyai khasiat yang sangat bagus. Sabun The Rice sesuai untuk semua jenis kulit
β€”

Berminat untuk mencuba?
β€”

Total price : RM33 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
Untuk order click link di bio
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

Terdapat banyak manfaat dan kebaikan mengapa kita perlu jadikan aktiviti scrub muka sebagai rutin kecantikan kita
.

Bila kita scrub muka dengan konsisten, kita dapat menghilangkan kotoran, membuang sel kulit mati yang lama dan memperbaiki kulit wajah kita
.

Malah kulit kita juga akan jadi lebih lembut dan halus. Bukan sahaja tekstur kulit bertambah baik tetapi ia juga dapat melambatkan penuaan pada kulit muka
.

Salah satu soalan yang paling kerap kami terima mengenai face scrub adalah, berapa kerap kita perlu guna
.

Jumlah yang perlu kita lakukan semuanya bergantung kepada jenis kulit. Semestinya kita tidak boleh scrub setiap hari
.

Kebanyakan ahli dermatologi mengesyorkan 2-3 kali seminggu
.

Apa kebaikan Face Scrub by The Beauty Hacks? . .

MILK
πŸ‘ Sesuai untuk mereka yang berkulit sensitif dan mencerahkan dan melembapkan kulit
πŸ‘ Berupaya untuk menghapuskan kotoran jauh ke dalam liang roma dan menanggalkan sel-sel mati
πŸ‘ Mencegah penuaan (agen anti aging) dan melindungi kulit dari sinaran UV
.

Total price : RM33 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

3 ITEM FOR ACNE + OILY SKIN
.

Ramai antara kita ada masalah kulit berjerawat dan berminyak kan? Dah cuba macam-macam produk tapi resultnya makin teruk, sampai rasa nak give
.

Apa kata awak cuba set di atas ni. Memang sangat recomended untuk anda yang ada masalah jerawat bernanah tau
.

1. SABUN KUNYIT
Akan mengecutkan dan mengeringkan jerawat awak. Pakai cuma 2 kali sehari. Tak boleh lebih lebih nanti skin awak makin kering ok
.

2. FACE SCRUB MILK
Sesuai untuk melembapkan dan merawat jerawat. Akan melembutkan skin anda juga. Pakai 2x seminggu tanpa miss, anda akan dapat hasil yang lebih superb! Yeayyy
.

3. FACE MASK TURMERIC
Antara hot items dalam TBH. Kemunculannya sangat ditunggu-tunggu satu masa dulu. Untuk anda yang ada masalah acne Aten cadangkan anda bancuh bersama yogurt tau. Jerawat mengecut, kulit makin glowing dah sihat
.

Setiap pembelian set ini akan dapat free set masker tools. Yang bernilai hampir RM17 di pasaran. So siapa cepat dia dapat. Jom order sekarang yukkk
.

Fatin Aqilah
+6013 259 9259
.
#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

Kajian membuktikan bahawa khasiat beras dalam penjagaan kulit & kecantikan memang tidak dapat diragukan lagi
β€”

Di negara Jepun juga telah menggunakan beras sebagai pemutih wajah dan kulit secara semulajadi
β€”

Sementara nenek moyang kita pada zaman dahulu juga sudah menggunakan beras untuk merawat kecantikan kulit wajah
β€”

Beras mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang sangat hebat. Fungsi & Kebaikan Sabun The Rice by The Beauty Hacks
β€”

1. Menghilangkan jerawat dan jeragat
2. Menghilangkan tompok-tompok dan bintik hitam
3. Mengecutkan jerawat dengan cepat dan berkesan
4. Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit wajah
5. Menggebukan kulit
6. Menganjal& menegangkan kulit wajah.
7. Menyerikan kulit wajah yang kusam & tidak bermaya
β€”

Sabun The Rice baunya sangat wangi dan mempunyai khasiat yang sangat bagus. Sabun The Rice sesuai untuk semua jenis kulit
β€”

Berminat untuk mencuba?
β€”

Total price : RM12 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

The Beauty Hacks (@eryn_tbh)

ADA APA DENGAN FACE SCRUB TBH?
Tak tau lagi eh? TBH ada dua jenis Face Scrub iaitu Face Scrub Milk dan Face Scrub Gold. Meskipun korang nampak dia kerdil, tapi manfaat dalam satu bekas tu, fuhh! Terbaik tau!
.
.
. 🌿Face Scrub Gold TBH pula yang nampak mahal sikit. Tapi, harga sama je. Di dalamnya mengandungi serbuk emas 24k, pure smooth salt, kolagen juga vitamin C dan E. Sangat sesuai digunakan untum memudarkan parut jerawat, tona kulit tidak sekata dan menganjalkan kulit. .
Eryn
.
#thebeautyhacks #atenninspireworks #thebeautyhacksampang #thebeautyhackskualalumpur #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

The Beauty Hacks (@eryn_tbh)

ADA APA DENGAN FACE SCRUB TBH? .

Tak tau lagi eh? TBH ada dua jenis Face Scrub iaitu Face Scrub Milk dan Face Scrub Gold. Meskipun korang nampak dia kerdil, tapi manfaat dalam satu bekas tu, fuhh! Terbaik tau!
.
.
.
. 🌿Face Scrub Milk TBH mengandungi ramuan utama seperti susu, kolagen, vitamin C dan vitamin E. Sangat sesuai untuk masalah kulit kusam, menbersihkan liang pori, menghaluskan kulit, masalah jerawat pasir dan paling best kalau nak rawat sunburn. .

Eryn
.
#thebeautyhacks #atenninspireworks #thebeautyhacksampang #thebeautyhackskualalumpur #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

CHARCOAL SOAP BY TBH🌸
.

Nak pakai apa kalau muka berminyak dan ada masalah blackhead? Jawapan Aten - charcoal soap ! Hehe
.

KELEBIHAN
πŸ‘Masalah selulit settle
πŸ‘Masalah bau badan settle
πŸ‘Masalah jerawat di badan settle
πŸ‘Masalah kulit berminyak pun settle
.

Total price : RM23 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

PENTING KE SCRUB ? 🌸
.

Hai gais, tahukah anda scrubbing ataupun exfoliating adalah salah satu rutin kecantikan yang perlu anda lakukan? Kalau belum tahu meh Aten share kenapa korang perlu berscrub
.
πŸ‘ Untuk menanggalkan sel kulit mati
πŸ‘ Untuk mengelakkan kulit kelihatan kering, kusam dan tidak berseri
πŸ‘ Untuk menyenangkan penyerapan nutrien daripada produk yang dipakai seterusnya
πŸ‘ Untuk jangka masa panjang, kulit anda akan bertambah lembut
.

Untuk anda yang nak mudah dan nak cuba rangkaian produk TBH bolej grab scrub daripada TBH
.

SCRUB BY TBH
πŸ‘ Face scrub gold
πŸ‘ Face scrub milk
.

Untuk feedback boleh follow @fatinaqilahco.testimony !
.

Total price : RM33 exc postage (each)
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #projekrumah #beautyhacks #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted #beautytips #skincare #beautyproducts #bodycare #diybeauty #diyproduct #diyskincare

The Beauty Hacks (@eryn_tbh)

Face Mask Turmeric ✨

Masker paling best untuk 2018 ni.

Serius tak rugi kalau korang beli masker ni.

Sangat senang nak guna, campur air putih pun dah okay tau!

Bila dah apply kat muka, rasa tegang je masa dia mula nak mengering.

After bilas tu lagi la. Lembut gila weyy!

Tangan tu rasa tak nak lepas dari muka sebab lembut sangat. Macam kulit babyyy gittew.
.
#thebeautyhacks #atenninspireworks #thebeautyhacksampang #thebeautyhackskualalumpur #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

The Beauty Hacks (@eryn_tbh)

Masalah jerawat selalu timbul disebabkan pori yang tersumbat dan masalah hormon yang tak menentu. Ini 5 jenis jerawat yang muncul atas kulit muka.

1. Jerawat papula.
πŸ‘‰ Sejenis jerawat radang kulit yang berbentuk benjolan kemerah-merahan. Jerawat ini masih di tahap awal. Jika tidak segera diubati boleh menjadi jerawat pustules.

2. Jerawat pustule
πŸ‘‰ Jerawat ini juga dikenali sebagai jerawat bernanah. Merupakan bintik merah yang meradang dengan pusat putih atau kuning.

3. Jerawat nodul
πŸ‘‰ Ini masalah jerawat yang kritikal atau orang kite panggil jerawat batu. Jerawat bersaiz besar, bengkak dan menyakitkan. Terjadi akibat kalenjar minyak yang terlalu banyak dan pertumbuhan sel yang tak normal. Masalah jerawat ini harus dirujuk kepada pakar kulit dan jangan mencube sebarang produk yang boleh merosakkan lagi kulit.

4. Blackhead
πŸ‘‰ Terjadi bile sebahagian pori tersumbat dengan sebum (minyak), bakteria dan kulit mati. Warne hitam itu bukan kotoran tapi disebabkan pigmen melanin bertindak balas dengan udara.

5. Whitehead.
πŸ‘‰ Terbentuk bile pori tersumbat sepenuhnye dengan sebum(minyak), bakteria dan sel kulit mati. Kulit ternampak bintik-bintik kecil putih.
.
#thebeautyhacks #atenninspireworks #thebeautyhacksampang #thebeautyhackskualalumpur #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain
More...