AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Siapa suka susu? Siapa tahu kebaikan susu pada kulit kita☺️
.

The Beauty Hacks mengeluarkan satu produk best untuk uolss tau! Apa dia yang best tuπŸ€”
.

Ni nama dia Face Scrub Milk
.

Sangat sesuai untuk mencerahkan , memutihkan dan melembabkan kulit. scrub milk yang mengandungi manfaat yang mampu mengecilkan liang liang pori yang terbuka dan menanggalkan sel kulit mati sehingga kulit makin cerah
.

Cuma RM33 je tau. Lepas pakai memang smooth je kulit. Nak cuba? Whatsapp Aten ok😍
.

Whatsapp Aten 013 259 9259. Nanti Aten cadangkan produk mana sesuai untuk masalah kulit andaπŸ€—
.

#projekrumah #thebeautyhacks #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Yezzzaaaa. Sabun yang ketiga adalah sabun charcoal. Weyy jangan risau. Awak pakai sabun ni takkan jadi hitam pun badan atau muka korang macam kena arang betul. πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
Yang ini harga dia
Rm 23. Exclude postage.
Kenapa dia mahal sikit berbanding sabun lain??
Haa kena la try dulu tengok keberkesanan dia. πŸ‘
.
.
.
Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Ini sabun kunyit. Korang boleh juga baca kelebihan nya diatas. Actually TBH keluar kan 3 jenis sabun. Kejap lagi yana update untuk sabun lagi satu. Sabun ni boleh digunakan untuk cuci muka atau pun badan. Siyes tak tipu. Ia sangat sangat berbaloii.
.
.
.
Sabun kunyi pun murah je.
Rm 12 exclude postage.
Cepat cepat grab. .
.
.
Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Hai hai haii. Tengahari uollss. .
.
.
Dah cuci muka belum bangun tidur pagi tadi ?
Ok actually yana nak ingat kan balik untuk korang apa kelebihan sabun beras. Ok korang boleh baca diatas. .
.
.

Tak mahal pun gaiss.
Rm 12 exclude postage. Grab sekaranggg😊
.
.

Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

SABUN KUNYIT HAPUSKAN JERAWAT (@suhailaaziz_beauty)

FEEDBACK CUSTOMER😍 . :: Best sangat pakai losyen by #thebeautyhack . Wangi yang amat. Tak melekit langsung. Malah mudah meresap dalam kulit. Ina,puchong. . .

So gais, korang bila lagi nak cuba? Moh ler kita manjakan kulit dengan whitening losyen.
Putih putih gitew😊

The power of Whitening Lotion πŸŽ€

Fungsi gluta dalam lotion : πŸ’‹Agen pemutihan kulit
πŸ’‹Agen anti-penuaan
πŸ’‹Agen penyahtoksin

Kesan penggunaan lotion : 🌟Melembapkan kulit secara menyeluruh
🌟Membantu menghaluskan kulit sehingga kulit tampak sehat, cantik & putih
🌟Diperkaya dengan Vit E yang berguna untuk membantu memutihkan kulit
🌟Vit C yang berguna untuk mengurangi bintik atau bekas luka di kulit
🌟Membantu meratakan warna kulit
🌟Lotion meresap secara menyeluruh
🌟Terdapat kandungan SPF 50 yang dapat melindungi pada kulit dari bahaya sinar matahari

Whatsapp

016 9320016

#thebeautyhacks #trusteseller#beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod#produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #kotabharu#kelantan#setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain#luvbeauty

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

FEEDBACK DARI PARA PENGGUNA WHITENING LOTION
.
Terima kasih Aten. Lembut sangat. Lepastu WANGI pulak. Akak suka sangat sangat! - Pengguna lotion TBH
. . .
Ya Allah segarnya badan Aina selepas berscrub. Lepastu sapu pulak losyen. Losyen dia cepat SERAP pulak tu. Then bila dah sapu, masih boleh rasa kulit kita lembut eventho dia dah meresap ke dalam kulit. Ni belum sebulan lagi Aina guna, hihi - Aina
. . .
Alhamdulillah ok sangat ada perubahan tau. Kulit dekat tangan nampa sangat perbezaan dia. Pastu kulit dekat kaki pulak, actually I ada parut since kecik tau. Tapi sekarang dah makin pudar. Yeay - Penguna set beras dan lotion
. . .

_____________________________
. .

So gais, apa lah yang best sangat mengenai whitening lotion ni kan sampai semua orang tergila-gilakannya termasuklah Aten ni haa. Rasa tak lengkap lah tanpa lotion
.

KELEBIHAN WHITENING LOTION
1. Dapat menCERAHkan kulit badan dengan sekata
2. MeLEMBUTkan kulit badan
3. Cepat meRESAP ke dalam kulit
4. Satu botol bertahan sehingga 2-3 bulan
5. WANGI dan tidak melekit
6. Boleh digunakan oleh semua lapisan umur dan jantina
7. Mempunyai KANDUNGAN vitamin C, E, Glutha dan juga ekstrak lemon
.

Untuk kesan kecerahan yang maksima Aten cadangkan anda mengambil PREMIUM SET II yang mengandungi sabun, bodyscrub dan juga whitening lotion. DISKAUN RM5 menanti anda yang grab set ini
.

Grab it now while stock last!
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Siapa suka susu? Siapa tahu kebaikan susu pada kulit kita☺️
.

The Beauty Hacks mengeluarkan satu produk best untuk uolss tau! Apa dia yang best tuπŸ€”
.

Ni nama dia Face Scrub Milk
.

Sangat sesuai untuk mencerahkan , memutihkan dan melembabkan kulit. scrub milk yang mengandungi manfaat yang mampu mengecilkan liang liang pori yang terbuka dan menanggalkan sel kulit mati sehingga kulit makin cerah
.

Cuma RM33 je tau. Lepas pakai memang smooth je kulit. Nak cuba? Whatsapp Aten ok😍
.

Whatsapp Aten 013 259 9259. Nanti Aten cadangkan produk mana sesuai untuk masalah kulit andaπŸ€—
.

#projekrumah #thebeautyhacks #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

SABUN KUNYIT HAPUSKAN JERAWAT (@suhailaaziz_beauty)

BODY SCRUB TERMERIC .

Kandungan : πŸ‘‰ Kunyit πŸ‘‰ Kolagen .

Kelebihan : . βœ”οΈ Membantu mengecutkan jerawat di badan. βœ”οΈ Menjadikan kulit gebu, licin dan halus. βœ”οΈ Mencerahkan dan membuang sel kulit mati serta daki. βœ”οΈ Memudarkan parut hitam. βœ”οΈ Mengurangkan bau badan

Whatsapp

016 9320016
016 9320016

#thebeautyhacks #trusteseller#beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod#produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #kotabharu#kelantan#setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain#luvbeauty

SABUN KUNYIT HAPUSKAN JERAWAT (@suhailaaziz_beauty)

BODY SCRUB RICE .

Kandungan : . πŸ‘‰ Beras πŸ‘‰ Serbuk mutiara πŸ‘‰ Vitamin E .

Kelebihan : βœ”οΈ Kaya dengan vitamin dan mineral. βœ”οΈ Bertindak sebagai ejen pemutih kulit semulajadi. βœ”οΈ Menganjalkan dan melembutkan kulit. βœ”οΈ Mencerahkan di bahagian gelap serta celahan peha

Whatsapp

016 9320016
016 9320016

#thebeautyhacks #trusteseller#beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod#produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #kotabharu#kelantan#setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain#luvbeauty

SABUN KUNYIT HAPUSKAN JERAWAT (@suhailaaziz_beauty)

BODY SCRUB TAMARID

Kandungan : . πŸ‘‰ Arang πŸ‘‰ Virin coconut oil (VCO)

Kelebihan : βœ”οΈ Menghaluskan kulit serta mencerahkan. βœ”οΈ Mengatasi masalah selulit. βœ”οΈ Memudarkan parut stretchmark selepas bersalin. βœ”οΈ Menjadikan kulit sentiasa licin, lembut dan tegang.

Whatsapp

016 9320016

#thebeautyhacks #trusteseller#beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod#produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #kotabharu#kelantan#setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain#luvbeauty

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Hai gais. Korang pernah try berscrub badan di rumah? Kalau belum korang boleh cuba hari ini. Ni antara dua keluaran bodyscrub daripada The Beauty Hacks tau
. β€”β€”β€” .
Actually we got 4 types of bodyscrub which is
+ turmeric
+ charcoal
+ tamarind
+ rice
.
So apa kelebihan each ni? Meh baca apa yang Aten kupas satu persatu ok?
. . β€”β€”β€”
.
THE TAMARIND
✨Sesuai untuk mereka yang inginkan badan yang putih bersih .
✨ Berupaya untuk memutihkan kulit, melembapkan dan mengatasi kulit yang meradang .
✨ Menghaluskan dan mengharumkan kulit badan
.
. β€”β€”β€”
. .

Harga? Jangan risau gais. Sangat mampu milik. Cuma RM33 each dan tahan sehingga 2 bulan setengah. Wah best kan? Readystock now now now. Come and get yours today
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Bila korang ada jerawat, mesti ada yang geram geramm je nak picit kan? Bila picit tinggalkan parut dekat muka tu. Oh no!
.

Tapi you gais jangan risau. Parut tu boleh setel dengan adanya face scrub gold ni. Suka tak? Hehe
.

Harganya cuma RM33 tahan 2-3 bulan. Memang jimat gais. Tak payah beli everymonth!
.

So apa tunggu lagi? Jom kasi sental parut tu semua. Barulah boleh terus tampil konfiden❀️
.
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.
#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Lipscrub by The Beauty Hacks 😎✨
. .

Fungsi
1. Melembapkan bibir
2. Merawat bibir kering dan menggelupas
3. Menjadikan bibir pink persis gadis Korea
4. Merawat bibir gelap
5. Melembapkan bibir
6. Boleh digunakan sebagai lipbalm juga
.
Price : RM22 exc postage
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

WHAT WE HAVE HERE? Ok gais come and stop here for a while
.
β€”β€”β€”β€”
.

@fatinaqilah.co adalah salah satu igshop yang menjual produk paling hots sekarang iaitu The Beauty Hacks. Sekarang kita ada 14 jenis produk tau. Before this 13, now kita dah launch item paling latest iaitu lipscrub
.

So apa lagi produk keluaran The Beauty Hacks ya. Jom tengok
.
1. Bodyscrub charcoal RM35
2. Bodyscrub tamarind RM33
3. Bodyscrub turmeric RM33
4. Bodyscrub rice RM33
5. Facescrub milk RM33
6. Facescrub gold RM33
7. Soap bar rice RM12
8. Soap bar turmeric RM12
9. Soap bar charcoal RM23
10. Whitening lotion RM43
11. Face cream Honey&Aloevera RM45
12. Face mask honey RM45
13. Face mask turmeric RM29
14. Lip scrub Rose Lollypop RM22
.

So which one suitable for you? Can dm or whatsapp Aten for consultation ok. Nak order boleh terus roger Aten di whatsapp. Kita chit chat more ok
.
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

SABUN KUNYIT HAPUSKAN JERAWAT (@suhailaaziz_beauty)

KENAPA MESTI PILIH TBH SEBAGAI SKINCARE & BODYCARE ANDA? . πŸ’°Harga MAMPU MILIK (RM12-RM45) . πŸ›€πŸ» HEAD TO TOE . ❀️ POSITIVE feedback . 🎈 Produk REPEAT ORDER . πŸ‘πŸ» Terjamin KEBERKESANAN . 🏠 LIFESTYLE product . πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ SEMUA LAPISAN boleh pakai . 🎁 Packaging OHSEM

Jangan ragu ragu lagi, Jom dapatkan sekarang😊

for order Whatsapp ila
016 9320016

#thebeautyhacks #trusteseller#beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod#produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset#instagram #kotabharu#kelantan#setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain#igonline

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

FEEDBACK DARI PARA PENGGUNA WHITENING LOTION
.
Terima kasih Aten. Lembut sangat. Lepastu WANGI pulak. Akak suka sangat sangat! - Pengguna lotion TBH
. . .
Ya Allah segarnya badan Aina selepas berscrub. Lepastu sapu pulak losyen. Losyen dia cepat SERAP pulak tu. Then bila dah sapu, masih boleh rasa kulit kita lembut eventho dia dah meresap ke dalam kulit. Ni belum sebulan lagi Aina guna, hihi - Aina
. . .
Alhamdulillah ok sangat ada perubahan tau. Kulit dekat tangan nampa sangat perbezaan dia. Pastu kulit dekat kaki pulak, actually I ada parut since kecik tau. Tapi sekarang dah makin pudar. Yeay - Penguna set beras dan lotion
. . .

_____________________________
. .

So gais, apa lah yang best sangat mengenai whitening lotion ni kan sampai semua orang tergila-gilakannya termasuklah Aten ni haa. Rasa tak lengkap lah tanpa lotion
.

KELEBIHAN WHITENING LOTION
1. Dapat menCERAHkan kulit badan dengan sekata
2. MeLEMBUTkan kulit badan
3. Cepat meRESAP ke dalam kulit
4. Satu botol bertahan sehingga 2-3 bulan
5. WANGI dan tidak melekit
6. Boleh digunakan oleh semua lapisan umur dan jantina
7. Mempunyai KANDUNGAN vitamin C, E, Glutha dan juga ekstrak lemon
.

Untuk kesan kecerahan yang maksima Aten cadangkan anda mengambil PREMIUM SET II yang mengandungi sabun, bodyscrub dan juga whitening lotion. DISKAUN RM5 menanti anda yang grab set ini
.

Grab it now while stock last!
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

WHAT WE HAVE HERE? Ok gais come and stop here for a while
.
β€”β€”β€”β€”
.

@fatinaqilah.co adalah salah satu igshop yang menjual produk paling hots sekarang iaitu The Beauty Hacks. Sekarang kita ada 14 jenis produk tau. Before this 13, now kita dah launch item paling latest iaitu lipscrub
.

So apa lagi produk keluaran The Beauty Hacks ya. Jom tengok
.
1. Bodyscrub charcoal RM35
2. Bodyscrub tamarind RM33
3. Bodyscrub turmeric RM33
4. Bodyscrub rice RM33
5. Facescrub milk RM33
6. Facescrub gold RM33
7. Soap bar rice RM12
8. Soap bar turmeric RM12
9. Soap bar charcoal RM23
10. Whitening lotion RM43
11. Face cream Honey&Aloevera RM45
12. Face mask honey RM45
13. Face mask turmeric RM29
14. Lip scrub Rose Lollypop RM22
.

So which one suitable for you? Can dm or whatsapp Aten for consultation ok. Nak order boleh terus roger Aten di whatsapp. Kita chit chat more ok
.
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

SABUN KUNYIT HAPUSKAN JERAWAT (@suhailaaziz_beauty)

FACE SCRUB GOLD . ❀️ Sesuai untuk mereka yang berkulit kusam . ❀️ Mengandungi serbuk emas 24K dan diadun bersama vitamin C&E, collagen dan pure smooth salt dapat membantu mengatasi masalah kulit seperti parut jerawat, kulit kering dan kasar dan tona kulit tidak sekata . ❀️ Membantu mencerahkan, memutihkan dan menganjalkan kulit . ❀️ Mencegah penuaan (agen anti aging) .

Whatsapp

016 9320016
016 9320016

#thebeautyhacks #trusteseller#beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod#produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #kotabharu#kelantan#setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain#luvbeauty
More...