JUJU 100% TRUSTED SELLER (@juju_beautyshop)

Lipscrub by The Beauty Hacks 😎✨
. .

Fungsi
1. Melembapkan bibir
2. Merawat bibir kering dan menggelupas
3. Menjadikan bibir pink persis gadis Korea
4. Merawat bibir gelap
5. Melembapkan bibir
6. Boleh digunakan sebagai lipbalm juga
.
Price : RM22 exc postage
.

The Beauty Hacks Malaysia
012-2400142 #atenninspireworks #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Nak kulit glowing? Kulit sihat? Jom dapatkan face mask turmeric anda hari ini !
β€”

KELEBIHAN FACE MASK TURMERIC
1. Mengubati dan mengatasi masalah jerawat
2. Mengatasi masalah kulit berminyak
3. Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan
4. Mengatasi pigmentasi
5. Menghaluskan kulit muka
6. Mengangkat sel-sel kulit mati
7. Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
8. Meratakan tona kulit
9. Membantu membersihkan wajah dari jerawat dan parut
10. Boleh digunakan di tumit, siku bukan hanya di wajah
β€”
.

Total price : RM29 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#projekrumah #thebeautyhacks #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

TBH | SISTHO TERENGGANU (@dhira.thebeautyhacks)

Siapa ada masalah kulit berminyak? Berjerawat di badan? Banyak parut jerawat dan luka? Dan gatal gatal kulit badan? Okay, jom selesaikan masalah kulit awak! Try this two item, Soap Bar Turmeric & Body Scrub Turmeric!
_
Apa yang awak tahu tentang bahan dari dapur iaitu kunyit ni? Kunyit mempunyai ciri-ciri luar biasa seperti anti-radang, anti-septik, dan anti-bakteria. Ia sangat berkesan terhadap jerawat dan ia juga membantu memudarkan parut jerawat anda!
_
The Beauty Hacks mempunyai Set Basic Turmeric yang dapat menyelesaikan masalah kulit badan awak iaitu
❀️Soap Bari Turmeric
❀️Body Scrub Turmeric
_
The Beauty Hacks Soap Bar Turmeric:
🍁 Mengecutkan jerawat dengan cepat.
🍁 Mengurangkan minyak berlebihan.
🍁 Memudarkan parut jerawat.
🍁 Mengurangkan kekusaman pada kulit.
_
The Beauty Hacks Body Scrub Turmeric:
πŸ‚ Mengecutkan jerawat di belakang badan.
πŸ‚ Menjadikan kulit lebih lembut dan licin.
πŸ‚ Memudarkan parut luka di badan.
πŸ‚ Membuang sel sel kulit mati serta daki.
πŸ‚ Mencerahkan kulit badan.
πŸ‚ Mengatasi masalah tona kulit tidak sekata.
_
Nak free gift 😍 free consultation 😍 Meh whatsapp Iman sekarang.

Whatsapp πŸ“² 0126549593
.
#thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #trustedagent #beautyhacks #cod #sayajual #scrub #facescrub #bodyscrub #lipscrub #facemask #facecream #whiteninglotion #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #umt #unisza #teamdahlia #teamthedahlians #dahliansandco #proudtobedahlians

Juls Grech (@dr_j_stargaryenfraser)

Small things like these which make me happy β™‘

#art #charcoalset #blackdrawing #happytimes😊 πŸ–ŒοΈβœ’οΈπŸŽ¨

TBH | SISTHO TERENGGANU (@dhira.thebeautyhacks)

Segar nya rasa badan ni selepas berscrub! Habis semua daki daki terangkat hilang. Bau badan pun wangi je. Lepastu apply pulak Whitening Lotion. Cepat MERESAP ke kulit pulak tu. Boleh rasa kulit ni lembut jaa, tak melekit pun. - Ina
_
So uolls, apa yang best sangat ni dengan Body Scrub Charcoal dari The Beauty Hacks sampai semua orang tergila-gilakannya? Iman pun sama jugak, memang setia dengan body scrub dari TBH je ni πŸ˜…
_
KELEBIHAN BODY SCRUB CHARCOAL:
πŸ… Mencerahkan kulit badan dengan cepat.
πŸ… Mengatasi kulit gelap di bahagian pelipat.
πŸ… Memudarkan parut luka di badan.
πŸ… Membuang sel sel kulit mati serta daki.
πŸ… Menjadikan kulit lebih lembut dan licin.
πŸ… Mengandungi antiseptic yang dapat melindungi kulit dari bakteria.
_
Untuk mendapatkan kesan kulit cerah yang maksima, Iman suggest untuk awak ambil Set Cerah yang mengandungi Soap Bar, Body Scrub dan juga Whitening Lotion Gluta ini. Ada FREE GIFT menanti awak tau πŸ’‹
_
Grab it now while stock last!

To order, WhatsApp
πŸ“² 0126549593

#thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #trustedagent #beautyhacks #cod #sayajual #scrub #facescrub #bodyscrub #lipscrub #facemask #facecream #whiteninglotion #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #umt #unisza #teamdahlia #teamthedahlians #dahliansandco #proudtobedahlians

TBH | SISTHO TERENGGANU (@dhira.thebeautyhacks)

Bila bercakap soal penjagaan kulit badan, ternyata ramai yang silap. Kebanyakannya pemikiran hanya terhad kepada penjagaan kulit badan = cantik. Mostly lelaki la, yang sis perasan. Bila cakap soal jaga kulit, berscrub badan, mesti cakap "alah buat apa nak pakai body scrub, tu kan untuk nak kulit cantik je".
.
Tahukah anda bahawa penjagaan kulit badan bukan sahaja untuk cantik, tetapi untuk menjaga & melindungi kulit dari kuman & penyakit lain. Dengan penjagaan kulit badan yang betul, anda mampu untuk dapatkan kulit yang sihat dan segar.

Kulit yang dulu cerah, tetiba gelap sebab sunburn, jadi cerah balik sebab guna 3 item ni. Nak tahu apa 3 item itu? Meh sis listkan di bawah ye.
.
πŸ’— Soap bar charcoal (RM23) - untuk membersihkan kulit badan, membuang segala kotoran, membantu menghilangkan selulit dan stretch marks.
.
πŸ’— Body scrub charcoal (RM35) - untuk membuang segala daki & sel kulit mati pada kulit badan. Mengandungi antiseptik yang membantu untuk melindungi kulit badan.
.
πŸ’— Whitening Lotion Gluta (RM43) - untuk melindungi kulit dari sinar uv. Mengandungi SPF50. Membantu melembapkan kulit yang kering.
.
Percaya atau tidak, beribu lemon testimoni yang berjaya mendapatkan kulit yang sihat dan cerah dengan menggunakan item item di atas. Nak kulit bersih? Invest sikit ye dear 😊
.
Any enquiries/ to order, whatsapp 0126549593 🀳

#thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #trustedagent #beautyhacks #cod #sayajual #scrub #facescrub #bodyscrub #lipscrub #facemask #facecream #whiteninglotion #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #umt #unisza #teamdahlia #teamthedahlians #dahliansandco #proudtobedahlians

TBH | SISTHO TERENGGANU (@dhira.thebeautyhacks)

Segar nya rasa badan ni selepas berscrub! Habis semua daki daki terangkat hilang. Bau badan pun wangi je. Lepastu apply pulak Whitening Lotion. Cepat MERESAP ke kulit pulak tu. Boleh rasa kulit ni lembut jaa, tak melekit pun. - Ina
_
So uolls, apa yang best sangat ni dengan Body Scrub Turmeric dari The Beauty Hacks sampai semua orang tergila-gilakannya? Iman pun sama jugak, memang setia dengan body scrub dari TBH je ni πŸ˜…
_
KELEBIHAN BODY SCRUB TURMERIC:
πŸ‹ Mengecutkan jerawat di badan.
πŸ‹ Menjadikan kulit lebih lembut & licin.
πŸ‹ Memudarkan parut di badan.
πŸ‹ Membuang sel sel kulit mati serta daki.
πŸ‹ Mengatasi warna kulit tidak sekata.
πŸ‹ Mencerahkan kulit badan.
_
Untuk mendapatkan kesan kulit cerah yang maksima, Iman suggest untuk awak ambil Set Cerah yang mengandungi Soap Bar, Body Scrub dan juga Whitening Lotion Gluta ini. DISKAUN RM5 menanti awak yang grab set ini tau πŸ’‹
_
Grab it now while stock last!

To order, WhatsApp
πŸ“² 0126549593

#thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #trustedagent #beautyhacks #cod #sayajual #scrub #facescrub #bodyscrub #lipscrub #facemask #facecream #whiteninglotion #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #umt #unisza #teamdahlia #teamthedahlians #dahliansandco #proudtobedahlians

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

BIBIR MEREKAH, KERING DAN KUSAM? KINI TIDAK LAGI DENGAN ADANYA
.

Lipscrub by The Beauty Hacks 😎✨
. .

Fungsi
1. Melembapkan bibir
2. Merawat bibir kering dan menggelupas
3. Menjadikan bibir pink persis gadis Korea
4. Merawat bibir gelap
5. Melembapkan bibir
6. Boleh digunakan sebagai lipbalm juga
.
Price : RM22 exc postage
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

TBH | SISTHO TERENGGANU (@dhira.thebeautyhacks)

Segar nya rasa badan ni selepas berscrub! Habis semua daki daki terangkat hilang. Bau badan pun wangi je. Lepastu apply pulak Whitening Lotion. Cepat MERESAP ke kulit pulak tu. Boleh rasa kulit ni lembut jaa, tak melekit pun. - Ina
_
So uolls, apa yang best sangat ni dengan Body Scrub Rice dari The Beauty Hacks sampai semua orang tergila-gilakannya? Iman pun sama jugak, memang setia dengan body scrub dari TBH je ni πŸ˜…
_
KELEBIHAN BODY SCRUB RICE:
🍊 Menghindarkan bau badan.
🍊 Membuang daki pada badan.
🍊 Menghilangkan kesan parut luka.
🍊 Menghilangkan warna kulit berbelang.
🍊 Menjadikan kulit lebih licin dan lembut.
🍊 Mencerahkan kulit di bahagian pelipat seperti ketiak, leher, celah peha dan lain2.
_
Untuk mendapatkan kesan kulit cerah yang maksima, Iman suggest untuk awak ambil Set Cerah yang mengandungi Soap Bar Rice, Body Scrub Rice dan juga Whitening Lotion Gluta ini. DISKAUN RM5 menanti awak yang grab set ini tau πŸ’‹
_
Grab it now while stock last!

To order, WhatsApp
πŸ“² 0126549593

#thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #trustedagent #beautyhacks #cod #sayajual #scrub #facescrub #bodyscrub #lipscrub #facemask #facecream #whiteninglotion #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #umt #unisza #teamdahlia #teamthedahlians #dahliansandco #proudtobedahlians

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

INGINKAN KULIT YANG CERAH? JOM DAPATKAN WL BY TBH HARI INIπŸ“Œ
.

Kandungan Whitening Lotion The Beauty Hacks .
πŸ’ Glutathione
πŸ’ Ekstrak Honey
πŸ’ Ekstrak Lemon
πŸ’ Vitamin C
πŸ’ Vitamin E
πŸ’ SPF 50
.

FUNGSI gluta dalam lotion
🌹Agen pemutihan kulit
🌹Agen anti-penuaan
🌹Agen penyahtoksin
.

Total price : RM43 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#projekrumah #thebeautyhacks #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Wanginya bau lotion ni Kakten. Yashh, of course wangi. Sebab dalam ni HQ dah letak ekstrak lemon tau. Thats why lah lotion kita baunya lain dari yang lain, gitttuw. Hehe
.

Apa kelebihan lemon dalam dunia kecantikan guys? Jom baca
.

1. Menghilangkan bintik hitam
2. Mengatasi jerawat
3. Mencerahkan kulit
4. Melembutkan kulit
5. Membuang sel kulit mati
6. Mengecilkan pori
7. Mengurangi stretchmark
. . .

Banyakkan kelebihan lemon? Jom dapatkan glutha whitening lotion today guys😘✨
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.
#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Pengambilan untuk join #teamatenqyla kini dibuka kepada anda di seluruh Malaysia✨
.

KELEBIHAN
. .
βœ…Zero knowledge dialukan
βœ…Team coaching disediakan
βœ…Bahan promote diberi
βœ…Guide A-Z
βœ…Rewards menanti
.

Anda student atau housewife yang sedang mencari satu lubuk untuk membuat duit? Here it is! Anda bertuah sebab sedang membaca posting iniπŸ™†
.

Jom roger Aten lelajuzzzz. Tahun 2017 dah nak melabuhkan tirai. So you gais dah achieve ke one of the target tahun ni dari segi savings or kewangan
.

Kalau belum angkat bontot now now now! Peluang baik tak datang berkali tau🀀
.

Tapi
.

Kalau you gais pemalas, pemalu, tak pandai tapi memang TAK SERIOUS nak belajar jangan roger Aten ok? Aten mau yang serious aja dong😌
.

TERUS ROGER DI WHATSAPP OKπŸ‘πŸ»
.
Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

TBH | SISTHO TERENGGANU (@dhira.thebeautyhacks)

Fresh nya badan ni selepas berscrub! Lepastu apply pulak Whitening Lotion. Cepat MERESAP ke kulit pulak tu. Boleh rasa kulit ni lembut jaa, tak melekit pun. Bau pun wangi, hihi - Ina
_
So uolls, apa yang best sangat ni dengan Whitening Lotion dari The Beauty Hacks sampai semua orang tergila-gilakannya? Iman pun sama jugak, tak boleh lah nak tinggal lotion ni πŸ˜…
_
KELEBIHAN WHITENING LOTION:
πŸ‹ Dapat MENCERAHKAN kulit badan.
πŸ‹ Dapat MELEMBAPKAN kulit yang kering.
πŸ‹ Dapat MELINDUNGI kulit kerana mengandungi SPF50.
πŸ‹ Cepat MERESAP ke dalam kulit.
πŸ‹ Bau yang sangat2 WANGI & mild (lembut gitu).
πŸ‹ TIDAK MELEKIT & TIDAK BERMINYAK.
πŸ‹ Boleh digunakan oleh semua lapisan umur & jantina.
πŸ‹ Satu botol bertahan sehingga 2-3 bulan.
πŸ‹ Mengandungi VITAMIN C, E, GLUTA dan ekstrak LEMON.
_
Untuk mendapatkan kesan kulit cerah yang maksima, Iman suggest untuk awak ambil Set Cerah yang mengandungi Soap Bar Rice, Body Scrub Rice dan juga Whitening Lotion Gluta ini. DISKAUN RM5 menanti awak yang grab set ini tau πŸ’‹
_
Grab it now while stock last!

To order, WhatsApp
πŸ“² 0126549593

#thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #trustedagent #beautyhacks #cod #sayajual #scrub #facescrub #bodyscrub #lipscrub #facemask #facecream #whiteninglotion #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #umt #unisza #teamdahlia #teamthedahlians #dahliansandco #proudtobedahlians

🎨Kimberly Lucas Gallery (@kimberlylucasgallery)

So luscious looking and -- Yes! expensive -- anyone try these #chunkycharcoal by #Cretacolor? #charcoalset πŸŽ¨πŸ’°

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Yesterday postage, hari ni punya tak sempat snap sebab suami settlekan. But untuk hari ni done postage set agent SISTHO, order retail dan team TBH juga
.

Alhamdulillah untuk rezeki di November. Ada berbaki 3 hari lagi untuk all out close sales 😍
.

Yang nak buat income part time or full time jual produk Sistho/TBH boleh DM Aten. I will explain to you πŸ’“
.

#projekrumah #thebeautyhacks #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

K O S M E T I K M U R A H (@nyda.cosmetic)

FACE SCRUB MADE OF MILK By TBH
.

The Beauty Hacks mengeluarkan satu produk best untuk uolss tau! Apa dia yang best tu. Ni nama dia Face Scrub Milk ! πŸ₯›
.

Orang yang mempunyai masalah kulit berminyak dan berjerawat, sensitif skin ataupun masalah open pores sangat dicadangkan untuk grab fs milk ni tau
.

Apakah kelebihan face scrub milk boleh dilihat seperti di bawah
🌸 mencerahkan kulit
🌸 memutihkan dan melembabkan kulit
🌸 mengandungi manfaat yang mampu mengecilkan liang liang pori yang terbuka
🌸 menanggalkan sel kulit mati sehingga kulit makin cerah
🌸 mengecutkan jerawat yang membengkak
🌸 melembapkan kulit dan melembutkan kulit
🌸 menanggalkan sel sel kulit mati
.

Total price : RM33 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#projekrumah #thebeautyhacks #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

FACE SCRUB MADE OF MILK By TBH
.

The Beauty Hacks mengeluarkan satu produk best untuk uolss tau! Apa dia yang best tu. Ni nama dia Face Scrub Milk ! πŸ₯›
.

Orang yang mempunyai masalah kulit berminyak dan berjerawat, sensitif skin ataupun masalah open pores sangat dicadangkan untuk grab fs milk ni tau
.

Apakah kelebihan face scrub milk boleh dilihat seperti di bawah
🌸 mencerahkan kulit
🌸 memutihkan dan melembabkan kulit
🌸 mengandungi manfaat yang mampu mengecilkan liang liang pori yang terbuka
🌸 menanggalkan sel kulit mati sehingga kulit makin cerah
🌸 mengecutkan jerawat yang membengkak
🌸 melembapkan kulit dan melembutkan kulit
🌸 menanggalkan sel sel kulit mati
.

Total price : RM33 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#projekrumah #thebeautyhacks #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Dah penat pakai macam-macam skincare? Pakai itu ini, bila stop je BREAKOUT ! Argh stress
.

Jom cuba skincare set daripada The Beauty Hacks gais. Why? Jom baca
.

1. Harga sangat mampu milik. Bermula daripada RM12 sahaja. Paling mahal RM45 ajurr. Fullset cuma RM235 sahaja (inc all products)

2. Glutha Whitening Lotion kami sangat best sebab lain dari lain. Tak melekit, wangi dan cepat resap!

3. Packaging kotak kami lawa dan hipster. Pssst, kotak kami ada makna tersendiri dari Puan Founder tau!
.

Dan lain-lain. Nantikan,
.

Total price : Bermula RM12 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#projekrumah #thebeautyhacks #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

TAHUKAH ANDA, PRODUK TBH NAMPAK MAHAL TAPI SEBENARNYA MAMPU MILIK πŸ’“
.

Customer ni ada masalah kulit pada bahagian muka. Oleh itu beliau dah grab skincare by TBH iaitu
β€”

1. Sabun beras
2. Face scrub milk
.

Bagaimanakah kedua item ini dapat mengatasi masalah yang dihadapi oleh beliau? Jom Aten explainkan πŸŽ‰
.

SABUN BERAS
Pakai cuma 2x sehari. Anda akan alami perubahan di mana kulit tidak lagi berminyak terus kerna sabun beras akan mengawal kadar minyak di muka anda
.

FACE SCRUB
Pemakaian sebanyak 2-3x seminggu secara konsisten akan membuatkan wajah anda lebih cerah dan berseri. Ada masalah jerawat dan parut? Ya Aten really recomended this scrub milk juga
.

Total price : RM45 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted
More...