skinelle cabellohaircare (@cikfarahinalimin)

CLEARANCE STOCK!! PRODUK MERVE
#makeupbrushes RM 120
#fairytearspotionmerve RM95
#cinderevfabluelipstick RM45
#mervefullcoveragefoundation RM105

Saya nak clearkan stock!! Produk original & baru ye!!
Cuma keadaan yang tak mengizinkan..
Nak harga discount!! Sila wasap ye..terima kasih!! 📩 013 9339580

#cikfarajual

MERVE COSMETIC KUALA LUMPUR (@rania_mervecosmetic)

Bila tak pakai lipstick, nampak pucat pulak. Tapi kalau pakai sembarangan nanti bibir menggelupas, jangan risau #cinderevfabluemagiclipstick sangat magic! Walaupun berwarna biru tapi bila pakai terus bibir kelihatan semulajadi 💓
.
.
#cinderevfabluelipstick
#mervecosmetics
#cantikbukanlagifantasi
#sayajuallipstick

MERVE COSMETIC KUALA LUMPUR (@rania_mervecosmetic)

Wahhh..
Tgk ni banyak nya ingredients..
Nak masak apa ni???
.
Ni lah formula utk buat #cinderevfabluelipstick 😍
.
Kandungan seperti:
🌸blueberry
🌸macadamia seed oil
🌸tocopheryl acetate
🌸shea butter
🌸argan oil
🌸squalane
🌸brassica alba sprout
🌸grape seed oil
.
Wow banyaknya. Patutlah wangi blueberry😍
.
Rasa cam nak makan. Tapi siapa nak jaga bibir bella nnti kalau makan #cinderevfabluelipstik.
.
Lipstik yang tak pernah mengecewakan. Hehe. Sehari lembap dan tak ada lagi bibir kering dan bibir berdarah.. Hehe bestnya😆
.
Nak?? Ws Eyda 601151192966
.
#DropshipWanted
#teameyda
#mervecompactpowder #Mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #mervefoundationserum #mervefoundation #mervemesrawudhuk #mervehalal #MERVEBulanMulia #mervebluelipstick #merveagent #mervefairytearspotion #mervefullcovergaefoundation #mervefullcoveragefoundation #mervehq #mervetestimoni #MERVETestimony #merve #halal #kkm #mesrawudhuk #mesrasolat

MERVE COSMETIC KUALA LUMPUR (@rania_mervecosmetic)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK by @joyrevfa @mervecosmetic_hq

PRICE : RM45
NORMAL PRICE : RM60

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 😱

Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! 😍Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. 😱 Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. 💋

Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. 👄
Kindly whatsapp 01151192966 to order/info 😍

COD/POS
Cod kl area.
#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#kualalumpur#unisel#uitmshahalam #makeup #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

Siapa kat sini PENCINTA Lip Matte?

Tercari-cari Lip Matte yang TAK mengeringkan bibir?

Rasa FOBIA sebab pernah guna Lip Matte yang gelapkan bibir?

NAK Lip Matte yang merawat bibir jadi sihat?

Impikan bibir MUNGIL kalah Angelina Jolie?

LIPMATTE IMPIAN KORANG KINI TELAH MENJADI NYATA! 😍

MERVE Cosmetics kini melancarkan produk TERBARU yang diberi nama AUREVFA TRUE LOVE’S KISS

Sejenis Lip Matte Cream yang telah berjaya menJAMPI ramai wanita sehingga tak mampu tidur lena!!!
===============
APA YANG BESTNYA AUREVFA NI?
💟 Walaupun ia matte, Aurevfa TAK MENGERINGKAN bibir malah terasa selesa di bibir
💟 Bibir akan nampak sentiasa SEGAR kerana terkandung Vitamin C & E di dalamnya
💟 Mampu menjadikan bibir yang pucat kembali segar dan MUNGIL
💟 Penampilan anda akan menjadi lebih segar dan CONFIDENT!
💟 Tampil dengan warna-warna TERKINI yang mempersonakan
💟 BAU yang sangat lazat! Sampai buat ramai geram bila tercium bau Lip Matte ni!
💟 Lagi best, boleh guna jadi EYESHADOW!!! 2 dalam 1 tau
💟 Packaging yang mampu mencairkan hati setiap yang melihatnya

Didatangkan dengan 6 warna yang memukau, Aurevfa True Love’s Kiss bakal menjadi SIMPANAN WAJIB di dalam handbag korang taw!
.
【 CHOOSE YOUR FAV COLOR! 】
.
💌 Flirty Nude
💌 Bad Wine
💌 Naughty Red
💌 Sweet Pink
💌 Sexy Coral
💌 Lusty Rose

H a r g a . P e l a n c a r a n ?
.
RM50 SAHAJA
RM50 SAHAJA
RM50 SAHAJA
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #aurevfa #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fairytearspotion

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

Siapa kat sini PENCINTA Lip Matte?

Tercari-cari Lip Matte yang TAK mengeringkan bibir?

Rasa FOBIA sebab pernah guna Lip Matte yang gelapkan bibir?

NAK Lip Matte yang merawat bibir jadi sihat?

Impikan bibir MUNGIL kalah Angelina Jolie?

LIPMATTE IMPIAN KORANG KINI TELAH MENJADI NYATA! 😍

MERVE Cosmetics kini melancarkan produk TERBARU yang diberi nama AUREVFA TRUE LOVE’S KISS

Sejenis Lip Matte Cream yang telah berjaya menJAMPI ramai wanita sehingga tak mampu tidur lena!!!
===============
APA YANG BESTNYA AUREVFA NI?
💟 Walaupun ia matte, Aurevfa TAK MENGERINGKAN bibir malah terasa selesa di bibir
💟 Bibir akan nampak sentiasa SEGAR kerana terkandung Vitamin C & E di dalamnya
💟 Mampu menjadikan bibir yang pucat kembali segar dan MUNGIL
💟 Penampilan anda akan menjadi lebih segar dan CONFIDENT!
💟 Tampil dengan warna-warna TERKINI yang mempersonakan
💟 BAU yang sangat lazat! Sampai buat ramai geram bila tercium bau Lip Matte ni!
💟 Lagi best, boleh guna jadi EYESHADOW!!! 2 dalam 1 tau
💟 Packaging yang mampu mencairkan hati setiap yang melihatnya

Didatangkan dengan 6 warna yang memukau, Aurevfa True Love’s Kiss bakal menjadi SIMPANAN WAJIB di dalam handbag korang taw!
.
【 CHOOSE YOUR FAV COLOR! 】
.
💌 Flirty Nude
💌 Bad Wine
💌 Naughty Red
💌 Sweet Pink
💌 Sexy Coral
💌 Lusty Rose

H a r g a . P e l a n c a r a n ?
.
RM50 SAHAJA
RM50 SAHAJA
RM50 SAHAJA
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #aurevfa #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fairytearspotion

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

Siapa kat sini PENCINTA Lip Matte?

Tercari-cari Lip Matte yang TAK mengeringkan bibir?

Rasa FOBIA sebab pernah guna Lip Matte yang gelapkan bibir?

NAK Lip Matte yang merawat bibir jadi sihat?

Impikan bibir MUNGIL kalah Angelina Jolie?

LIPMATTE IMPIAN KORANG KINI TELAH MENJADI NYATA! 😍

MERVE Cosmetics kini melancarkan produk TERBARU yang diberi nama AUREVFA TRUE LOVE’S KISS

Sejenis Lip Matte Cream yang telah berjaya menJAMPI ramai wanita sehingga tak mampu tidur lena!!!
===============
APA YANG BESTNYA AUREVFA NI?
💟 Walaupun ia matte, Aurevfa TAK MENGERINGKAN bibir malah terasa selesa di bibir
💟 Bibir akan nampak sentiasa SEGAR kerana terkandung Vitamin C & E di dalamnya
💟 Mampu menjadikan bibir yang pucat kembali segar dan MUNGIL
💟 Penampilan anda akan menjadi lebih segar dan CONFIDENT!
💟 Tampil dengan warna-warna TERKINI yang mempersonakan
💟 BAU yang sangat lazat! Sampai buat ramai geram bila tercium bau Lip Matte ni!
💟 Lagi best, boleh guna jadi EYESHADOW!!! 2 dalam 1 tau
💟 Packaging yang mampu mencairkan hati setiap yang melihatnya

Didatangkan dengan 6 warna yang memukau, Aurevfa True Love’s Kiss bakal menjadi SIMPANAN WAJIB di dalam handbag korang taw!
.
【 CHOOSE YOUR FAV COLOR! 】
.
💌 Flirty Nude
💌 Bad Wine
💌 Naughty Red
💌 Sweet Pink
💌 Sexy Coral
💌 Lusty Rose

H a r g a . P e l a n c a r a n ?
.
RM50 SAHAJA
RM50 SAHAJA
RM50 SAHAJA
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #aurevfa #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fairytearspotion

skinelle cabellohaircare (@cikfarahinalimin)

CLEARANCE STOCK!! PRODUK MERVE
#makeupbrushes RM 120
#fairytearspotionmerve RM95
#cinderevfabluelipstick RM45
#mervefullcoveragefoundation RM105

Saya nak clearkan stock!! Produk original & baru ye!!
Cuma keadaan yang tak mengizinkan..
Nak harga discount!! Sila wasap ye..terima kasih!! 📩 013 9339580

#cikfarajual

skinelle cabellohaircare (@cikfarahinalimin)

CLEARANCE STOCK!! PRODUK MERVE
#makeupbrushes RM 120
#fairytearspotionmerve RM95
#cinderevfabluelipstick RM45
#mervefullcoveragefoundation RM105

Saya nak clearkan stock!! Produk original & baru ye!!
Cuma keadaan yang tak mengizinkan..
Nak harga discount!! Sila wasap ye..terima kasih!! 📩 013 9339580

#cikfarajual

skinelle cabellohaircare (@cikfarahinalimin)

CLEARANCE STOCK!! PRODUK MERVE
#makeupbrushes RM 120
#fairytearspotionmerve RM95
#cinderevfabluelipstick RM45
#mervefullcoveragefoundation RM105

Saya nak clearkan stock!! Produk original & baru ye!!
Cuma keadaan yang tak mengizinkan..
Nak harga discount!! Sila wasap ye..terima kasih!! 📩 013 9339580

#cikfarajual

MERVE COSMETIC KUALA LUMPUR (@rania_mervecosmetic)

Cinderevfa Blue Magic Lipstick
.
Keistimewaan :
.
💄 Lipstick 2 in 1
Sebagai Lipstick dan Blusher
.
💄 Super Duper Magic
Luaran warna biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink lembut yang sexy
.
💄 Tahan lebih dari 24jam
Dah cuci makeup pun pipi dan bibir masih terlihat pink comel lagi
.
💄Pelbagai fungsi:
✔️Lip Primer
✔️Lip Tint
✔️Lip Balm
✔️Lip Repair
✔️Lip Plumper
✔️Pemerah pipi
.
💄 Wudhu-friendy.
– Bila nak solat tak payah nak sental-sental bibir/pipi tu. Kalau termasuk dalam mulut pun takpe tau.
‼️Lipstick ini tidak menghalang air wudhuk dari menembusi kulit walaupun warnanya masih kelihatan. Diperbuat dari bahan yang suci & halal
.
💄Bau wangi dan sedap
.
💄UV Protection
.
💄️7-in-1 Benefits :
- Delicious Flavour
- Long-lasting
- Smell Lovely
- Remove dead skin
- Lighten Dark Lips
- Repair & Refine
- Lip Plumper
…

Berminat Whatsapp
01151192966 (Eyda)
.

#AuthorisedAgentMerve #mervecosmetic #cinderevfabluelipstick #lipstik #lipstikmurah
#mervecikda
#mervekualalumpur
#mervekl
#codkl
#kldelivery
#amouralipstik
#sobellalipstik

MERVE COSMETIC KUALA LUMPUR (@rania_mervecosmetic)

Cinderevfa Blue Magic Lipstick
.
Keistimewaan :
.
💄 Lipstick 2 in 1
Sebagai Lipstick dan Blusher
.
💄 Super Duper Magic
Luaran warna biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink lembut yang sexy
.
💄 Tahan lebih dari 24jam
Dah cuci makeup pun pipi dan bibir masih terlihat pink comel lagi
.
💄Pelbagai fungsi:
✔️Lip Primer
✔️Lip Tint
✔️Lip Balm
✔️Lip Repair
✔️Lip Plumper
✔️Pemerah pipi
.
💄 Wudhu-friendy.
– Bila nak solat tak payah nak sental-sental bibir/pipi tu. Kalau termasuk dalam mulut pun takpe tau.
‼️Lipstick ini tidak menghalang air wudhuk dari menembusi kulit walaupun warnanya masih kelihatan. Diperbuat dari bahan yang suci & halal
.
💄Bau wangi dan sedap
.
💄UV Protection
.
💄️7-in-1 Benefits :
- Delicious Flavour
- Long-lasting
- Smell Lovely
- Remove dead skin
- Lighten Dark Lips
- Repair & Refine
- Lip Plumper
…

Berminat Whatsapp
01151192966 (Eyda)
.

#AuthorisedAgentMerve #mervecosmetic #cinderevfabluelipstick #lipstik #lipstikmurah
#mervecikda
#mervekualalumpur
#mervekl
#codkl
#kldelivery
#amouralipstik
#sobellalipstik

MERVE COSMETIC KUALA LUMPUR (@rania_mervecosmetic)

Cinderevfa Blue Magic Lipstick
.
Keistimewaan :
.
💄 Lipstick 2 in 1
Sebagai Lipstick dan Blusher
.
💄 Super Duper Magic
Luaran warna biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink lembut yang sexy
.
💄 Tahan lebih dari 24jam
Dah cuci makeup pun pipi dan bibir masih terlihat pink comel lagi
.
💄Pelbagai fungsi:
✔️Lip Primer
✔️Lip Tint
✔️Lip Balm
✔️Lip Repair
✔️Lip Plumper
✔️Pemerah pipi
.
💄 Wudhu-friendy.
– Bila nak solat tak payah nak sental-sental bibir/pipi tu. Kalau termasuk dalam mulut pun takpe tau.
‼️Lipstick ini tidak menghalang air wudhuk dari menembusi kulit walaupun warnanya masih kelihatan. Diperbuat dari bahan yang suci & halal
.
💄Bau wangi dan sedap
.
💄UV Protection
.
💄️7-in-1 Benefits :
- Delicious Flavour
- Long-lasting
- Smell Lovely
- Remove dead skin
- Lighten Dark Lips
- Repair & Refine
- Lip Plumper
…

Berminat Whatsapp
01151192966 (Eyda)
.

#AuthorisedAgentMerve #mervecosmetic #cinderevfabluelipstick #lipstik #lipstikmurah
#mervecikda
#mervekualalumpur
#mervekl
#codkl
#kldelivery
#amouralipstik
#sobellalipstik

MERVE COSMETIC KUALA LUMPUR (@rania_mervecosmetic)

Cinderevfa Blue Magic Lipstick
.
Keistimewaan :
.
💄 Lipstick 2 in 1
Sebagai Lipstick dan Blusher
.
💄 Super Duper Magic
Luaran warna biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink lembut yang sexy
.
💄 Tahan lebih dari 24jam
Dah cuci makeup pun pipi dan bibir masih terlihat pink comel lagi
.
💄Pelbagai fungsi:
✔️Lip Primer
✔️Lip Tint
✔️Lip Balm
✔️Lip Repair
✔️Lip Plumper
✔️Pemerah pipi
.
💄 Wudhu-friendy.
– Bila nak solat tak payah nak sental-sental bibir/pipi tu. Kalau termasuk dalam mulut pun takpe tau.
‼️Lipstick ini tidak menghalang air wudhuk dari menembusi kulit walaupun warnanya masih kelihatan. Diperbuat dari bahan yang suci & halal
.
💄Bau wangi dan sedap
.
💄UV Protection
.
💄️7-in-1 Benefits :
- Delicious Flavour
- Long-lasting
- Smell Lovely
- Remove dead skin
- Lighten Dark Lips
- Repair & Refine
- Lip Plumper
…

Berminat Whatsapp
01151192966 (Eyda)
.

#AuthorisedAgentMerve #mervecosmetic #cinderevfabluelipstick #lipstik #lipstikmurah
#mervecikda
#mervekualalumpur
#mervekl
#codkl
#kldelivery
#amouralipstik
#sobellalipstik
More...