Merve Cosmetic is on SALE!! (@atikah.cantikshop)

Selamat malam semua! Jgn lupa mimpi indah okay? 💋💄
.
Kalau yg terkedip2 tak boleh tidur tu tahu sebab apa? Sebab tak beli lagi #bluemagiclipstick yg the boom ni!😅
.
Order skrg 👉🏼 📱0166623211
.
#letsbeextracantik #cantik #cantikluarbiasa #bluemagiclipstick #joyrevfa #mervecosmetics #cinderevfabluelipstick #cinderevfa #merveagent #mervecik #mervelovers #mervedropship #mervecosmetic #lipstick #hj

MAKE UP, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

Hai ladies!! Ada masalah
Bibir kusam?
Bibir kering?
Bibir sensitif?
MEMPERKENALKAN!! Cindereva Blue Magic Lipstick

Calit sikit je Cinderevfa ni dah merah bak delima❤️ Boleh di-guna pakai sebagai: 💄 Base sebelum lipstick atau lip matte dan ia akan bertindak sebagai 'lip-protector'
💄 Merawat dan mencegah bibir hitam, bibir merekah, bibir kusam dan bibir menggelupas
💄 Blusher 💄 Eyeshadow
💄Pemerah hidung untuk nampak manis dan comel😘
Nk order/sebarang pertanyaan klik link bawah ni :*
http://www.wasap.my/60192094183/CINDEREVFA

#tixara
#mervecosmetic #mervelovers #MerveCosmetic #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #makeupmalaysia #makeupsecret #muamalaysia #mua💄 #bazaaronlineshop #promosi #produkkecantikanmalaysia #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #halal #kkm #onlinebisnes #majlisperbandaranselayang #ipdgombak #selayang18 #hospitalselayang #sayajual

StokisNurraysa+Ds.Merve&DDE (@merve.dde.nurraysa)

💄 CINDEREVFA Blue Magic Lipstick..! 💄
.
Lipstick 2 in 1 ini mmg super duper magic.. Memang sgt pelik dan menghairankan ramai manusia.. Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. 😱 Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pipi & bibir terlihat pink comel je.. Lipstick ini bukan sahaja "Instant " efek & mudah dibawa kemana2 , ianya juga amat berkhasiat untuk bibir & kulit pipi untuk kegunaan setiap hari
.
Untuk Bibir :
- Formula terbaik yg dicipta khas untuk yang mempunyai masalah bibir gelap, nipis & kering terutama buat LIPSTICK ADDICT. Ianya juga mampu menjadikan bibir yang nipis lebih tebal, seksi & mungil yang menjadi idaman ramai orang. Mampu menjadikan bibir gelap menjadi kemerahan secara semulajadi. Lipstick yang sesuai & selesa dipakai setiap hari dan formula nya juga amat membantu melembutkan, memperbaiki, melindungi dari cahaya UV, menghaluskan, nourising, licin, menebalkan, membuang kulit mati di bibir & tahan lebih 24 jam. Bau dan rasa lipstick ini juga sangat wangi & lazat apabila terjilat pd bibir
.
Untuk Pipi : - Ianya memberi kesan yang menakjubkan apabila di sapu pd pipi dan sangat mudah di adun di atas alas bedak dengan jari/berus. Hanya satu lapisan mampu membuatkan pipi bertukar "pinkish" berseri & bercahaya. Hasilnya yang sangat semulajadi, cantik dengan bau yang wangi. Tidak melekit, lembut dan terasa selesa apabila dipakai setiap hari. Boleh digunakan sebelum atau selepas memakai alas bedak/foundation untuk kesan yang cantik berseri. Ianya bukan sahaja berkhasiat untuk kulit pipi tetapi juga mampu menjadikan pipi kemerahan secara semulajadi
.
Benefits :
✔️ 7 in 1 Benefits
- Delicious Flavour
- Long-lasting
- Smell Lovely
- Remove dead skin
- Lighten Dark Lips
- Repair & Refine
- Lip Plumper
.

Berminat?
Boleh terus whatsapp ke 01123506346. . 😘😘 #mervecosmetics #dropshipmerve #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

StokisNurraysa+Ds.Merve&DDE (@merve.dde.nurraysa)

💄 CINDEREVFA Blue Magic Lipstick..! 💄
.
Lipstick 2 in 1 ini mmg super duper magic.. Memang sgt pelik dan menghairankan ramai manusia.. Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. 😱 Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pipi & bibir terlihat pink comel je.. Lipstick ini bukan sahaja "Instant " efek & mudah dibawa kemana2 , ianya juga amat berkhasiat untuk bibir & kulit pipi untuk kegunaan setiap hari
.
Untuk Bibir :
- Formula terbaik yg dicipta khas untuk yang mempunyai masalah bibir gelap, nipis & kering terutama buat LIPSTICK ADDICT. Ianya juga mampu menjadikan bibir yang nipis lebih tebal, seksi & mungil yang menjadi idaman ramai orang. Mampu menjadikan bibir gelap menjadi kemerahan secara semulajadi. Lipstick yang sesuai & selesa dipakai setiap hari dan formula nya juga amat membantu melembutkan, memperbaiki, melindungi dari cahaya UV, menghaluskan, nourising, licin, menebalkan, membuang kulit mati di bibir & tahan lebih 24 jam. Bau dan rasa lipstick ini juga sangat wangi & lazat apabila terjilat pd bibir
.
Untuk Pipi : - Ianya memberi kesan yang menakjubkan apabila di sapu pd pipi dan sangat mudah di adun di atas alas bedak dengan jari/berus. Hanya satu lapisan mampu membuatkan pipi bertukar "pinkish" berseri & bercahaya. Hasilnya yang sangat semulajadi, cantik dengan bau yang wangi. Tidak melekit, lembut dan terasa selesa apabila dipakai setiap hari. Boleh digunakan sebelum atau selepas memakai alas bedak/foundation untuk kesan yang cantik berseri. Ianya bukan sahaja berkhasiat untuk kulit pipi tetapi juga mampu menjadikan pipi kemerahan secara semulajadi
.
Benefits :
✔️ 7 in 1 Benefits
- Delicious Flavour
- Long-lasting
- Smell Lovely
- Remove dead skin
- Lighten Dark Lips
- Repair & Refine
- Lip Plumper
.

Berminat?
Boleh terus whatsapp ke 01123506346. . 😘😘 #mervecosmetics #dropshipmerve #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

StokisNurraysa+Ds.Merve&DDE (@merve.dde.nurraysa)

💄 CINDEREVFA Blue Magic Lipstick..! 💄
.
Lipstick 2 in 1 ini mmg super duper magic.. Memang sgt pelik dan menghairankan ramai manusia.. Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. 😱 Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pipi & bibir terlihat pink comel je.. Lipstick ini bukan sahaja "Instant " efek & mudah dibawa kemana2 , ianya juga amat berkhasiat untuk bibir & kulit pipi untuk kegunaan setiap hari
.
Untuk Bibir :
- Formula terbaik yg dicipta khas untuk yang mempunyai masalah bibir gelap, nipis & kering terutama buat LIPSTICK ADDICT. Ianya juga mampu menjadikan bibir yang nipis lebih tebal, seksi & mungil yang menjadi idaman ramai orang. Mampu menjadikan bibir gelap menjadi kemerahan secara semulajadi. Lipstick yang sesuai & selesa dipakai setiap hari dan formula nya juga amat membantu melembutkan, memperbaiki, melindungi dari cahaya UV, menghaluskan, nourising, licin, menebalkan, membuang kulit mati di bibir & tahan lebih 24 jam. Bau dan rasa lipstick ini juga sangat wangi & lazat apabila terjilat pd bibir
.
Untuk Pipi : - Ianya memberi kesan yang menakjubkan apabila di sapu pd pipi dan sangat mudah di adun di atas alas bedak dengan jari/berus. Hanya satu lapisan mampu membuatkan pipi bertukar "pinkish" berseri & bercahaya. Hasilnya yang sangat semulajadi, cantik dengan bau yang wangi. Tidak melekit, lembut dan terasa selesa apabila dipakai setiap hari. Boleh digunakan sebelum atau selepas memakai alas bedak/foundation untuk kesan yang cantik berseri. Ianya bukan sahaja berkhasiat untuk kulit pipi tetapi juga mampu menjadikan pipi kemerahan secara semulajadi
.
Benefits :
✔️ 7 in 1 Benefits
- Delicious Flavour
- Long-lasting
- Smell Lovely
- Remove dead skin
- Lighten Dark Lips
- Repair & Refine
- Lip Plumper
.

Berminat?
Boleh terus whatsapp ke 01123506346. . 😘😘 #mervecosmetics #dropshipmerve #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

MerveAuthorizedStokistMS038 (@alice_mervestokist)

Cindereva Blue Magic Lipstick

Calit sikit je Cinderevfa ni dah merah bak delima❤️ Boleh di-guna pakai sebagai: 💄 Base sebelum lipstick atau lip matte dan ia akan bertindak sebagai 'lip-protector'
💄 Merawat dan mencegah bibir hitam, bibir merekah, bibir kusam dan bibir menggelupas
💄 Blusher 💄 Eyeshadow
💄Pemerah hidung untuk nampak manis dan comel😘

Whatsapp for sign up agent/dropship
Whatsapp for purchase

019.260.2585
019.260.2585

#lipstic#lipsticmatte #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #cinderevfa #hj#mervequeen038 #mervecosmetics #gorgeousjuicevol2 #fullcoveragefoundation #gorgeousjuice #serum#fairytearspotionserum

MAKE UP, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

💄 CINDEREVFA Blue Magic Lipstick adalah lipstick 2 in 1 yang memang super duper magic..! Cuba lihat lipstick ini nampak biru tetapi bila pakai terus bertukar menjadi warna pink semulajadi yang sangat lembut & menghairahkan.
.
💄 Bukan saja boleh pakai dibibir tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pipi & bibir terlihat pink comel je.. Lipstick ini bukan sahaja "Instant " efek & mudah dibawa kemana2, ianya juga amat berkhasiat untuk bibir & kulit pipi untuk kegunaan setiap hari.✨
.
Dapatkan segera Cinderevfa Blue Magic Lipstick sekarang!! .
http://www.wasap.my/60192094183/CINDEREVFA
.
#cinderevfabluelipstick #cinderevfa #cinderevfabluemagiclipstick #mervelovers #MerveCosmetic #sayajual #bazarpaknilprodukkecantikkan #produkkecantikanmalaysia #makeupdolls #makeupmalaysia #muamalaysia #muakl #delivery #batucaves #majlisperbandaranselayang #hospitalselayang #ipdgombak

MAKE UP, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

Cindereva Blue Magic Lipstick

Calit sikit je Cinderevfa ni dah merah bak delima❤️ Boleh di-guna pakai sebagai: .
💄 Base sebelum lipstick atau lip matte dan ia akan bertindak sebagai 'lip-protector'
.
💄 Merawat dan mencegah bibir hitam, bibir merekah, bibir kusam dan bibir menggelupas
.
💄 Blusher .
💄 Eyeshadow
.
💄Pemerah hidung untuk nampak manis dan comel😘
.
Dm/whatsapp
+60192094183
.
#MerveCosmetic #mervelovers #cinderevfabluelipstick #cinderella #bluemagiclipstick #muamalaysia #muaselangor #makeupmalaysia #promosi #dropshipdiperlukan #disneyworld #fairytalescollection #lipstikbakdelima #cantikluardalam #artismalaysia #promosigilagila #SaleGilerGiler #mua💄 #makeupdolls #produkkecantikanmalaysia #princescollection #sephoramalaysia #bazaaronlineshop

Merve Cosmetic is on SALE!! (@atikah.cantikshop)

CINDEREVFA Blue Magic Lipstick ini antara produk MERVE yg mendapat permintaan yg sgt tinggi..!! 😱
.
INI LAH DIA Lipstick yang jadi viral sgt tuuu..lipstick ni nampak je biru tapi bila pakai...PERGHH!
.
Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! 😍Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. 😱 Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam dan boleh bawa solat..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. 💋 Bukan tu je, lipstick ni boleh tebalkan bibir jadi seksi secara semulajadi..!!
.
Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. 👄
.
Benefits of CINDEREVFA :
.
💞 Lip conditioners & moisturizes
💞 Long-lasting effect (Up to 7 hours)
💞 Soft texture glides smoothly
💞 Superior coverage with comfortable texture
💞 Will not come off by eating or drinking
💞 Delicious flavour & smell lovely
💞 Plumpens & instantly hydrates lips
💞 Reduces appearances of fine lines
💞 Gives the lip area a fuller & firmer look
💞 Adds natural definition to the lips, enhancing their shape & color
💞 For smooth & juicy lips
💞 Turn dark lips to pink lips naturally
💞 The best lipstick for dry chapped lips
💞 Halal & wudhu-friendly
.
Jadi tunggu apa lagi? Jom dptkan sekarang 📱0166623211 dengan harga RM45 sahaja!
.
#letsbeextracantik #cantik #cantikluardalam #cantikluarbiasa #cantikluarcantikdalam #mervecik #merveagent #mervelovers #mervecosmetic #mervedropship #mervecosmeticmalaysia #mervecosmetics #bluemagiclipstick #joyrevfa #cinderevfabluelipstick #cinderevfabluelipstick #beyoutiful

MAKE UP, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

Ready stok!!!
.
Fungsi Lipstik Cindereva sebagai :
.
Lip primer , Lip Tint , Lip Blam, Lip plumber & siap ada UV PROTECTION lagi taw, so memang berbaloi sangat
.
Cinderevfa juga boleh dijadikan blusher !!! So amazing bukan? Jom dapatkan sekarang ye ;)
.
Normal price:RM60 SM/RM70 SS
.
Promo price: RM45SM/RM55 SS
.
Pos:Rm7sm/rm11ss
Dm/whatsapp
+60192094183
.
#bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #cinderevfabluemagiclipstic #mervelovers #mervecosmeticmalaysia #sayajual #uiagombak #produkkecantikanmalaysia #princess #princescollection #fairytalescollection #mua #muaselangor #muamalaysia #negerisembilan #disneyworld #sephoramalaysia #cantikluardalam #gorgeous #bazarpaknilprodukkecantikkan #malaysiaonlineshop #majlisperbandaranselayang #hospitalselayang
More...