BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK by @joyrevfa @mervecosmetic_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM45 (promo till 30 September 2017)
NORMAL PRICE : RM60

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? ๐Ÿ˜ฑ

Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! ๐Ÿ˜Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. ๐Ÿ˜ฑ Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. ๐Ÿ’‹

Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. ๐Ÿ‘„
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info ๐Ÿ˜

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

THE UNICORN MAKEUP BRUSH SET by @joyrevfa @mervecosmetics_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM85 (promo till 30 september)

Makeup Brush Set THE UNICORN yg mempunyai 5 batang berus ini dicipta khas bulu synthetic fibres yg lembut berwarna pelangi, pemegang berbentuk tanduk unicorn dan berkualiti tinggi yang sesuai dibawa kemana2 untuk solekan setiap hari. Makeup Berus ini didatangi bersama kotak yg cantik bertemakan Unicorn dan amat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang. Mula kan hari anda setiap hari bersama THE UNICORN untuk hasil solekan yg cantik, cepat & mudah. Terokai wajah anda yg sememangnya penuh dgn keajaiban itu.

Set consists of :
๐Ÿ‘‰๐ŸผOrange : Large Domed Powder (Powder/Blusher Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผPink : Flat Top Buffer
(Foundation/Contour/ Buffing Concealer Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผPurple : Precision Blush
(Blusher/ Contour/ Blending Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผGreen : Tall Tapered Blender
(Blending/Nose & Eyes Contour Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผTurquoise : Small Angled Blender
(Eyeshadow/Angled Eyebrow/ Highlighter Brush)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info ๐Ÿ˜

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick
#MERVEMonthlyPromo

MERVE (@mervenabila)

Wahhh..
Tgk ni banyak nya ingredients..
Nak masak apa ni???
.
Ni lah formula utk buat #cinderevfabluelipstick ๐Ÿ˜
.
Kandungan seperti:
๐ŸŒธblueberry
๐ŸŒธmacadamia seed oil
๐ŸŒธtocopheryl acetate
๐ŸŒธshea butter
๐ŸŒธargan oil
๐ŸŒธsqualane
๐ŸŒธbrassica alba sprout
๐ŸŒธgrape seed oil
.
Wow banyaknya. Patutlah wangi blueberry๐Ÿ˜
.
Rasa cam nak makan. Tapi siapa nak jaga bibir bella nnti kalau makan #cinderevfabluelipstik.
.
Lipstik yang tak pernah mengecewakan. Hehe. Sehari lembap dan tak ada lagi bibir kering dan bibir berdarah.. Hehe bestnya๐Ÿ˜†
.
Nak?? Ws bella 60192937513
.
#mervecompactpowder #Mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #mervefoundationserum #mervefoundation #mervemesrawudhuk #mervehalal #MERVEBulanMulia #mervebluelipstick #merveagent #MS050 #mervefairytearspotion #mervefullcovergaefoundation #mervefullcoveragefoundation #mervehq #mervetestimoni #MERVETestimony #merve #halal #kkm #mesrawudhuk #mesrasolat

Jushine C by Nlee Beauty (@jushinec_malaysia)

Testimoni JUSHINE C

Wow... Dah cantik consume jushinec lagi cantik putih gebu kulit Sis ni kan... โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
.
KEBAIKAN
โœ”๏ธUtk merawat sembelit
โœ”๏ธmemudarkan parut jerawat
โœ”๏ธmencerahkan kulit
โœ”๏ธmemberi tenaga
โœ”๏ธmerawat masalah jerawat
โœ”๏ธmerawat kulit kering
โœ”๏ธmerawat luka
โœ”๏ธmerawat parut badan
โœ”๏ธmerawat masalah eyebag / wajah kusam.
โœ”๏ธmeningkatkan imunisasi badan.
.
.
HARGA
RM53.00 SM RM59.00 SS .
.
Whatsapp: 017-966-5308
.
.
#mervemalaysia #MERVE #fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationmerve #fairytearspotion #fairytearspotionserum #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #cinderevfabluelipstick #perfectmattepowder #illusioncreamyconcealer #unicornbrushmalaysia #sukanseamalaysia2017 #makeuptutorialmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupartistmalaysia#hmpfoundation #jushinec #missvperfume#missvperfume_malaysia #morphemalaysia#moisturizergelbyulfaabeauty#nleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #Ajimaura #terapiinstagram #fff

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

FAIRY TEARS POTION by @joyrevfa @mervecosmetic_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM95 (PROMO TILL 30 SEPTEMBER 2017)
NORMAL PRICE : RM120

AIR MATA PARI-PARI

Semua tahu pari-pari ada kuasa magis bukan? Maka dengan itu MERVE telah bekerjasama bersama pari-pari untuk menghasilkan serum magis ini! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ’งFAIRY TEARS POTION adalah Multivitamin Primer Serum yang sangat luar biasa!! Ianya bertindak 5 dalam satu kerana boleh dijadikan sebagai.. ๐ŸŒธ Moisturizer
๐ŸŒธ Makeup Primer
๐ŸŒธ Skin Repair Serum
๐ŸŒธ Scars Treatment
๐ŸŒธย Sunblock

Tidak ada pari-pari atau mana-mana haiwan telah dicederakan dalam pembuatan serum kami ye ๐Ÿ˜€

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi โค๏ธ Kindly whatsapp 01116470377 to order/info ๐Ÿ˜

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

THE UNICORN MAKEUP BRUSH SET by @joyrevfa @mervecosmetics_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM85 (promo till 31 ogos)

Makeup Brush Set THE UNICORN yg mempunyai 5 batang berus ini dicipta khas bulu synthetic fibres yg lembut berwarna pelangi, pemegang berbentuk tanduk unicorn dan berkualiti tinggi yang sesuai dibawa kemana2 untuk solekan setiap hari. Makeup Berus ini didatangi bersama kotak yg cantik bertemakan Unicorn dan amat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang. Mula kan hari anda setiap hari bersama THE UNICORN untuk hasil solekan yg cantik, cepat & mudah. Terokai wajah anda yg sememangnya penuh dgn keajaiban itu.

Set consists of :
๐Ÿ‘‰๐ŸผOrange : Large Domed Powder (Powder/Blusher Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผPink : Flat Top Buffer
(Foundation/Contour/ Buffing Concealer Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผPurple : Precision Blush
(Blusher/ Contour/ Blending Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผGreen : Tall Tapered Blender
(Blending/Nose & Eyes Contour Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผTurquoise : Small Angled Blender
(Eyeshadow/Angled Eyebrow/ Highlighter Brush) Kindly whatsapp 01116470377 to order/info ๐Ÿ˜

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick
#MERVEMonthlyPromo

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK by @joyrevfa @mervecosmetic_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM45 (promo till 30 September 2017)
NORMAL PRICE : RM60

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? ๐Ÿ˜ฑ

Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! ๐Ÿ˜Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. ๐Ÿ˜ฑ Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. ๐Ÿ’‹

Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. ๐Ÿ‘„
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info ๐Ÿ˜

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK by @joyrevfa @mervecosmetic_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM45 (promo till 30 September 2017)
NORMAL PRICE : RM60

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? ๐Ÿ˜ฑ

Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! ๐Ÿ˜Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. ๐Ÿ˜ฑ Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. ๐Ÿ’‹

Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. ๐Ÿ‘„
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info ๐Ÿ˜

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

THE UNICORN MAKEUP BRUSH SET by @joyrevfa @mervecosmetics_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM85 (promo till 30 september)

Makeup Brush Set THE UNICORN yg mempunyai 5 batang berus ini dicipta khas bulu synthetic fibres yg lembut berwarna pelangi, pemegang berbentuk tanduk unicorn dan berkualiti tinggi yang sesuai dibawa kemana2 untuk solekan setiap hari. Makeup Berus ini didatangi bersama kotak yg cantik bertemakan Unicorn dan amat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang. Mula kan hari anda setiap hari bersama THE UNICORN untuk hasil solekan yg cantik, cepat & mudah. Terokai wajah anda yg sememangnya penuh dgn keajaiban itu.

Set consists of :
๐Ÿ‘‰๐ŸผOrange : Large Domed Powder (Powder/Blusher Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผPink : Flat Top Buffer
(Foundation/Contour/ Buffing Concealer Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผPurple : Precision Blush
(Blusher/ Contour/ Blending Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผGreen : Tall Tapered Blender
(Blending/Nose & Eyes Contour Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผTurquoise : Small Angled Blender
(Eyeshadow/Angled Eyebrow/ Highlighter Brush) Kindly whatsapp 01116470377 to order/info ๐Ÿ˜

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick
#MERVEMonthlyPromo

JOYREVFA HJ MERVE Cosmetic_Ain (@zunnur27592)

Assalamualaikum & selamat mlm uolls..๐Ÿ˜˜
Fuuhh ๐Ÿ˜ง๐Ÿ˜ง๐Ÿ˜งbru sempat nk up #customerfeedback ni .heheh๐Ÿ˜˜.
Cust ni happy sangat once dh dpt PARCEL dia ..
.
Teruja dgn packaging #cinderevfabluelipstick yg superrbb ohsemm ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž..
.
So...sapa yg berminat nk dptkn semua product dr @joyrevfa MERVE Cosmetics ..boleh dm @ whtsapp Ain k ..CLICK ja dkt BIO Ain .
.
Harga dia #mampumilik jgn risau k uolss ๐Ÿ˜‰.๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE ๐Ÿ˜Ž.
.
Whatsapp โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ+013-5229428
๐Ÿ“ฒ+013-5229428
๐Ÿ“ฒ+013-5229428

MERVE COSMETIC (Intanku Jasni) (@irdinabeautycare)

Alhamdulillah.. produk2 cosmetic MERVE semua adalah Produk MESRA WUDHUK.. ๐Ÿ’ฆ Dijamin suci, halal & berkhasiat utk kulit wajah anda..
.
WhatsApp 0127577765 untuk order..๐Ÿ˜‰
.
#mervecosmetic #mervemalaysia #MS032001AG #fullcoveragefoundation #fairytearspotion #gorgeousjuicevolume2 #MakeupSecretTricksKit #PerfectMattePowder #IllusionCreamyConcealer #cinderevfabluelipstick

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

Gorgeous Juice by @mervecosmetic_hq @joyrevfa
with Super Foods

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM115 (promo till 30 september 2017)

Produk Gorgeous Juice adalah produk yang saya rasa sangat membanggakan kerana bukan saja dapat mencantikkan kulit wajah, menurunkan berat badan, menegang & membesarkan "asset" wanita dan memberi tenaga dari dalam tetapi juga sangat sangat membantu dari segi kesihatan perhubungan intim yang mana Gorgeous Juice dapat memperbetulkan masalah sukar hamil & kesihatan dalaman wanita mahupun lelaki untuk kebahagiaan rumahtangga

Formula hebat yang terkandung di dalam Gorgeous Juice ini adalah ๐ŸŒธ KOLAGEN
-Menghapuskan Kedutan & Menegangkan .
๐ŸŒธ PEARL POWDER
-Memutihkan & Melembutkan Kulit .
๐ŸŒธ VITAMIN C
-Merawat Kulit Berparut & liang roma terbuka .
๐ŸŒธ BEE POLLEN
-Memperkuat sistem kekebalan tubuh .
๐ŸŒธ STEM CELL
-Anti Penuaan & Anti Oksidan .
๐ŸŒธ DIAMOND WATER
-Menaikkan Seri Wajah & Hilangkan Stress .
๐ŸŒธ EKSTRAK DELIMA
-Melangsingkan & Merangsang Seksual .
๐ŸŒธ EKSTRAK BLACKCURRANT & BEARBERRY -Perbaiki kesuburan dalaman wanita .
๐ŸŒธ EKSTRAK KURMA
-Menambahkan Tenaga Dalaman .
๐ŸŒธ PLACENTA WHITE
-Memutihkan Kulit Seluruh Badan .
๐ŸŒธ PUERARIA MIRIFICA
-Membesarkan payudara ketahap ideal .
๐ŸŒธ GUAVA EXTRACT
-Melancarkan Pencernaan

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info ๐Ÿ˜

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick
#MERVEMonthlyPromo

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK by @joyrevfa @mervecosmetic_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM45 (promo till 30 September 2017)
NORMAL PRICE : RM60

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? ๐Ÿ˜ฑ

Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! ๐Ÿ˜Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. ๐Ÿ˜ฑ Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. ๐Ÿ’‹

Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. ๐Ÿ‘„
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info ๐Ÿ˜

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

THE UNICORN MAKEUP BRUSH SET by @joyrevfa @mervecosmetics_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM85 (promo till 30 september)

Makeup Brush Set THE UNICORN yg mempunyai 5 batang berus ini dicipta khas bulu synthetic fibres yg lembut berwarna pelangi, pemegang berbentuk tanduk unicorn dan berkualiti tinggi yang sesuai dibawa kemana2 untuk solekan setiap hari. Makeup Berus ini didatangi bersama kotak yg cantik bertemakan Unicorn dan amat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang. Mula kan hari anda setiap hari bersama THE UNICORN untuk hasil solekan yg cantik, cepat & mudah. Terokai wajah anda yg sememangnya penuh dgn keajaiban itu.

Set consists of :
๐Ÿ‘‰๐ŸผOrange : Large Domed Powder (Powder/Blusher Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผPink : Flat Top Buffer
(Foundation/Contour/ Buffing Concealer Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผPurple : Precision Blush
(Blusher/ Contour/ Blending Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผGreen : Tall Tapered Blender
(Blending/Nose & Eyes Contour Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผTurquoise : Small Angled Blender
(Eyeshadow/Angled Eyebrow/ Highlighter Brush) Kindly whatsapp 01116470377 to order/info ๐Ÿ˜

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick
#MERVEMonthlyPromo

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK by @joyrevfa @mervecosmetic_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM45 (promo till 30 September 2017)
NORMAL PRICE : RM60

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? ๐Ÿ˜ฑ

Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! ๐Ÿ˜Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. ๐Ÿ˜ฑ Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. ๐Ÿ’‹

Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. ๐Ÿ‘„
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info ๐Ÿ˜

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

Mร mรกIrรฏล›Rรฃyqรฃl๐Ÿ‘‘ (@fizahsamat_)

#cinderevfabluelipstick
Keistimewaan : ๐Ÿ’„ Lipstick 2 in 1
Sebagai Lipstick dan Blusher
๐Ÿ’„ Super Duper Magic
Luaran warna biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink lembut yang sexy .
๐Ÿ’„ Tahan lebih dari 24jam
Dah cuci makeup pun pipi dan bibir masih terlihat pink comel lagi .
๐Ÿ’„Pelbagai fungsi
Lip Primer, Lip Tint, Lip Balm, Lip Repair, Lip Plumper dan Pemerah pipi.
๐Ÿ’„ Wudhu-friendy
Bila nak solat tak payah nak sental-sental bibir/pipi tu. Kalau termasuk dalam mulut pun takpe tau. ๐Ÿ’„Bau wangi dan sedap .
๐Ÿ’„UV Protection .
๐Ÿ’„๏ธ7 in 1 Benefits : - Delicious Flavour
- Long-lasting
- Smell Lovely
- Remove dead skin
- Lighten Dark Lips
- Repair & Refine
- Lip Plumper
#mervekl #mervecosmeticsmalaysia #freegift #lipstick #codkualalumpur #ms075985ds

Jushine C by Nlee Beauty (@jushinec_malaysia)

Testimoni JUSHINE C

Wow... Bila start je minum jushinec ni mudah je bangun pagi, badan pon dah tak sakit-sakit lenguh sebab rasa bertenaga sepanjang hari
.
Selepas tu asyik nak ke tandas je senang membuang kan. Kalau dulu selalu je sembelit perut ni.. Sekarang dah okeys tau sebab jushinec la. .
Tapi rasa yer memang sedap tau
.kalau boleh nak teguk semua sebotol tu. Hehe .
.
KEBAIKAN
โœ”๏ธUtk merawat sembelit
โœ”๏ธmemudarkan parut jerawat
โœ”๏ธmencerahkan kulit
โœ”๏ธmemberi tenaga
โœ”๏ธmerawat masalah jerawat
โœ”๏ธmerawat kulit kering
โœ”๏ธmerawat luka
โœ”๏ธmerawat parut badan
โœ”๏ธmerawat masalah eyebag / wajah kusam.
โœ”๏ธmeningkatkan imunisasi badan.
.
.
HARGA
RM53.00 SM RM59.00 SS .
.
Whatsapp: 017-966-5308
.
.
#mervemalaysia #MERVE #fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationmerve #fairytearspotion #fairytearspotionserum #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #cinderevfabluelipstick #perfectmattepowder #illusioncreamyconcealer #unicornbrushmalaysia #sukanseamalaysia2017 #makeuptutorialmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupartistmalaysia#hmpfoundation #jushinec #missvperfume#missvperfume_malaysia #morphemalaysia#moisturizergelbyulfaabeauty#nleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #Ajimaura #terapiinstagram

Jushine C by Nlee Beauty (@jushinec_malaysia)

Testimoni JUSHINE C

Wow... Dah cantik consume jushinec lagi cantik putih gebu kulit Sis ni kan... โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
.
KEBAIKAN
โœ”๏ธUtk merawat sembelit
โœ”๏ธmemudarkan parut jerawat
โœ”๏ธmencerahkan kulit
โœ”๏ธmemberi tenaga
โœ”๏ธmerawat masalah jerawat
โœ”๏ธmerawat kulit kering
โœ”๏ธmerawat luka
โœ”๏ธmerawat parut badan
โœ”๏ธmerawat masalah eyebag / wajah kusam.
โœ”๏ธmeningkatkan imunisasi badan.
.
.
HARGA
RM53.00 SM RM59.00 SS .
.
Whatsapp: 017-966-5308
.
.
#mervemalaysia #MERVE #fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationmerve #fairytearspotion #fairytearspotionserum #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #cinderevfabluelipstick #perfectmattepowder #illusioncreamyconcealer #unicornbrushmalaysia #sukanseamalaysia2017 #makeuptutorialmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupartistmalaysia#hmpfoundation #jushinec #missvperfume#missvperfume_malaysia #morphemalaysia#moisturizergelbyulfaabeauty#nleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #Ajimaura #terapiinstagram #patahnyasebelahsayap

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

THE UNICORN MAKEUP BRUSH SET by @joyrevfa @mervecosmetics_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM85 (promo till 31 ogos)

Makeup Brush Set THE UNICORN yg mempunyai 5 batang berus ini dicipta khas bulu synthetic fibres yg lembut berwarna pelangi, pemegang berbentuk tanduk unicorn dan berkualiti tinggi yang sesuai dibawa kemana2 untuk solekan setiap hari. Makeup Berus ini didatangi bersama kotak yg cantik bertemakan Unicorn dan amat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang. Mula kan hari anda setiap hari bersama THE UNICORN untuk hasil solekan yg cantik, cepat & mudah. Terokai wajah anda yg sememangnya penuh dgn keajaiban itu.

Set consists of :
๐Ÿ‘‰๐ŸผOrange : Large Domed Powder (Powder/Blusher Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผPink : Flat Top Buffer
(Foundation/Contour/ Buffing Concealer Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผPurple : Precision Blush
(Blusher/ Contour/ Blending Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผGreen : Tall Tapered Blender
(Blending/Nose & Eyes Contour Brush) ๐Ÿ‘‰๐ŸผTurquoise : Small Angled Blender
(Eyeshadow/Angled Eyebrow/ Highlighter Brush) Kindly whatsapp 0172225336 to order/info ๐Ÿ˜

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick
#MERVEMonthlyPromo
More...