MERVE Cosmetics MY & Jushine C (@amalina.mervecosmetics)

Serum ni memang best! Boleh pakai siang malam tau πŸ˜…. Dah lah wangi bau ekstrak dewberry, tak melekit, cepat serap dan pelbagai fungsi lagi. Boleh dijadikan sebagai make up base, serum wajah, sunblock dan body scar serum. .
.
Rata-rata customer mengatakan jerawat cepat kering, parut jerawat pudar, muka rasa tegang dan muka kurang berminyak. Memang barang baik! 😍 .
.
Jom whatsapp Amalina utk dapatkan serum ajaib ni ..rugi kalau x cuba .. 012- 418 6050
.
.

Normal Price: RM 120 - not include postage
PROMO Price : RM 75 - not include postage
.
.
#mervemalaysia #MERVE #fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationmerve #fairytearspotion #fairytearspotionserum #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #cinderevfa #cinderevfabluelipstick #makeupsecrettrickskit #perfectmattepowder #illusioncreamyconcealer #unicornbrushmalaysia #makeupmalaysia #makeuptutorialmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupartistmalaysia#kyliemalaysia #anastasiamalaysia #morphemalaysia #vitamincnlee #lipstickmurahmalaysia #brushmakeupmalaysia

MERVE Cosmetics MY & Jushine C (@amalina.mervecosmetics)

Serum ni memang best! Boleh pakai siang malam tau πŸ˜…. Dah lah wangi bau ekstrak dewberry, tak melekit, cepat serap dan pelbagai fungsi lagi. Boleh dijadikan sebagai make up base, serum wajah, sunblock dan body scar serum. .
.
Rata-rata customer mengatakan jerawat cepat kering, parut jerawat pudar, muka rasa tegang dan muka kurang berminyak. Memang barang baik! 😍 .
.
Jom whatsapp Amalina utk dapatkan serum ajaib ni ..rugi kalau x cuba .. 012- 418 6050
.
.

Normal Price: RM 120 - not include postage
PROMO Price : RM 75 - not include postage
.
.
#mervemalaysia #MERVE #fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationmerve #fairytearspotion #fairytearspotionserum #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #cinderevfa #cinderevfabluelipstick #makeupsecrettrickskit #perfectmattepowder #illusioncreamyconcealer #unicornbrushmalaysia #makeupmalaysia #makeuptutorialmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupartistmalaysia#kyliemalaysia #anastasiamalaysia #morphemalaysia #vitamincnlee #lipstickmurahmalaysia #brushmakeupmalaysia

MERVE Cosmetics MY & Jushine C (@amalina.mervecosmetics)

Serum ni memang best! Boleh pakai siang malam tau πŸ˜…. Dah lah wangi bau ekstrak dewberry, tak melekit, cepat serap dan pelbagai fungsi lagi. Boleh dijadikan sebagai make up base, serum wajah, sunblock dan body scar serum. .
.
Rata-rata customer mengatakan jerawat cepat kering, parut jerawat pudar, muka rasa tegang dan muka kurang berminyak. Memang barang baik! 😍 .
.
Jom whatsapp Amalina utk dapatkan serum ajaib ni ..rugi kalau x cuba .. 012- 418 6050
.
.

Normal Price: RM 120 - not include postage
PROMO Price : RM 75 - not include postage
.
.
#mervemalaysia #MERVE #fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationmerve #fairytearspotion #fairytearspotionserum #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #cinderevfa #cinderevfabluelipstick #makeupsecrettrickskit #perfectmattepowder #illusioncreamyconcealer #unicornbrushmalaysia #makeupmalaysia #makeuptutorialmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupartistmalaysia#kyliemalaysia #anastasiamalaysia #morphemalaysia #vitamincnlee #lipstickmurahmalaysia #brushmakeupmalaysia

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Kenapa Saya Harus Miliki Full Coverage Foundation?
.
🌸 TAMPIL LEBIH YAKIN
Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
🌸 MESRA WUDUK
Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat.
.
🌸 MENJIMATKAN DUIT
Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.
.
🌸 MENCANTIK & MERAWAT
Mencantikkan & merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
🌸 TAMPIL NATURAL
Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
🌸 TIDAK BERCAPUK
Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam. . .
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
.Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

πŸ’§FAIRY TEARS POTIONπŸ’§
DAILY BOOSTER SKIN SERUM
.
Advanced beauty technology with
all natural ingredients.
[ Benefits ]
A richly concentrated, intensely hydrating, and dual-purpose oil blend serum that treats your skin as it prepares it for makeup.
.
This Intensive Multivitamin Primer Serum acts as a powerful β€œvitamin layer” applied to skin under moisturizer. This silky, luxurious oil blend glides on to strengthen the skin’s natural moisture barrier, even out pores, reduce scars, oil-controlling, dull skin, sun protection, erases wrinkles and shield against environmental aggressors. The formula’s hydrating action helps to create a refined and retexturized surface for makeup.
Skin appears dewier, younger, and more luminous.
Suitable for all skin types. Your skin is left feeling oh-so-glowy!
.
.
Beauty not just a fantasy ❀️
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve

Merve_Kosmetik_KitaπŸ‘Έ (@fairytales_merve)

Kenapa Saya Harus Miliki Full Coverage Foundation?
.
🌸 TAMPIL LEBIH YAKIN
Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
🌸 MESRA WUDUK
Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat.
.
🌸 MENJIMATKAN DUIT
Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.
.
🌸 MENCANTIK & MERAWAT
Mencantikkan & merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
🌸 TAMPIL NATURAL
Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
🌸 TIDAK BERCAPUK
Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam. . .
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️

Whatsapp 0135858404-Nas

#kosmetikhalal #kosmetikmesrasolat #kosmetikmesrawuduk #mervecosmeticmalaysia #mervesale #fullcoveragefoundation #longlasting #cantikbukanlagifantasi #cinderevfabluelipstick #serumfairytearspotion #mervemurah #2waycake

Merve_Kosmetik_KitaπŸ‘Έ (@fairytales_merve)

www.merve.com.my
.
πŸ‡ FORMULA GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
πŸ’Œ Ramai yang jadi putih mulus dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai yang jadi slim dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai juga yang jadi sihat dalaman setelah mengamalkan Gorgeous Juice sehingga kitaran period jadi teratur, sakit pinggang sakit lutut pun boleh hilang!
.
【 Inilah kepuasan bagi pihak MERVE Cosmetics apabila dapat menyelesaikan masalah kaum wanita πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» 】
.
Lebih dua tahun berada di pasaran, permintaan semakin menjadi-jadi sehingga kami boleh kategorikan produk Gorgeous Juice ini sebagai hot item di HQ. πŸ€—
.
So, apa formula yang terkandung di dalam JUS CANTIK yang tengah PROMO harga runtuh ni? 😍 Let’s check it out. πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
Whatsapp 0135858404-Nas

#mervecosmeticmalaysia #cantikbukanlagifantasi #cinderevfabluelipstick #mervesale #pashmina #pashminamerve #foundationfullcoverage #concelarmurah #2waycake #mervesale

Merve_Kosmetik_KitaπŸ‘Έ (@fairytales_merve)

Cinderevfa ni bukan semata lipstick tau. Juga boleh diguna-pakai sebagai :
.
πŸŽ€ Base sebelum lipstick atau lip matte dan ia akan bertindak sebagai 'lip-protector'
πŸŽ€ Merawat dan mencegah bibir hitam, bibir merekah, bibir kusam dan bibir menggelupas
πŸŽ€ Blusher πŸŽ€ Eyeshadow
πŸŽ€ Pemerah hidung untuk nampak manis dan comel 😘

Grab cepatt sementara sale πŸ™Œ

Whatsapp 0135858404-Nas
#cinderevfabluelipstick #mervecosmeticmalaysia #mervemalaysia #mervesale #foundationfullcoverage #serumfairytearspotion #kosmetikhalal #kosmetikmervemurah

Merve_Kosmetik_KitaπŸ‘Έ (@fairytales_merve)

APAKAH SEBENARNYA FUNGSI FAIRY TEARS POTION?
.
❀️Bertindak Sebagai Moisturizer
( Pelembab ) :

Potion/serum ini mengandungi vitamin E untuk mempertahankan kelembapan semulajadi kulit wajah dan kulit terasa lebih 'moist' & tidak terlalu kering. Bezanya dari pelembab biasa ianya hanya 'bekerja' melembabkan lapisan kulit dari luar, tetapi serum ini mampu menembusi pada lapisan kulit epidermis. Bahkan bagi orang yang wajahnya berjerawat disarankan untuk menggunakan serum ini kerana ianya berfungsi untuk mempercepat pertumbuhan sel kulit baru.
.
❀️ Makeup Primer
( Alas Makeup ) :

Potion/serum ini amat sesuai dipakai sebelum memakai foundation atau makeup supaya kulit lebih licin, moist/lembap, adunan makeup yang lebih cantik, senang & cepat. Ianya juga mewujudkan permukaan kulit yang sempurna untuk makeup dan memberi perlindungan untuk makeup bertahan lebih lama dan berseri-seri.
.
❀️Skin Repair Serum
( Pemulihan Kulit ) :

Potion dengan cairan yang mewah yang penuh khasiat ini amat bagus untuk yang mempunyai masalah kulit kerana ianya mampu menyembunyikan kecacatan kulit dan tidak kesempurnaan seperti kesan parut, kesan jerawat, kulit kusam, minyak berlebihan diwajah, kedutan, garis halus, melecur, kulit gelap dan pori-pori terbuka. Juga bertindak sebagai pelembap yang melembapkan kulit dan kekal hidrat sepanjang hari. Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50 yang mampu menyamaratakan warna kulit, mencerahkan, melembutkan dan menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone.
.
❀️Bertindak Sebagai Scars Treatment
( Rawatan Parut ) :

Dengan khasiat hebat Rosehip Seed Oil ianya mampu mengatasi masalah kulit berparut yang tegar di wajah & badan secara efektif dan cepat. Testimoni positif dari pengguna membuktikan ianya hanya mengambil waktu yang singkat dapat memudarkan noda hitam di kulit seperti bekas luka dan bekas jerawat. Boleh disapukan juga pd kulit melecur, panau, strechmark, kudis, bekas cacar air atau kawasan kulit gelap.
Whatsapp 0135858404-Nas
#mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #fairypotion #salemervecosmetic #mervemurah #cinderevfabluelipstick #foundationfullcoverage

MERVE Cosmetics MY & Jushine C (@amalina.mervecosmetics)

Serum ni memang best! Boleh pakai siang malam tau πŸ˜…. Dah lah wangi bau ekstrak dewberry, tak melekit, cepat serap dan pelbagai fungsi lagi. Boleh dijadikan sebagai make up base, serum wajah, sunblock dan body scar serum. .
.
Rata-rata customer mengatakan jerawat cepat kering, parut jerawat pudar, muka rasa tegang dan muka kurang berminyak. Memang barang baik! 😍 .
.
Jom whatsapp Amalina utk dapatkan serum ajaib ni ..rugi kalau x cuba .. 012- 418 6050
.
.

Normal Price: RM 120 - not include postage
PROMO Price : RM 75 - not include postage
.
.
#mervemalaysia #MERVE #fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationmerve #fairytearspotion #fairytearspotionserum #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #cinderevfa #cinderevfabluelipstick #makeupsecrettrickskit #perfectmattepowder #illusioncreamyconcealer #unicornbrushmalaysia #makeupmalaysia #makeuptutorialmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupartistmalaysia#kyliemalaysia #anastasiamalaysia #morphemalaysia #vitamincnlee #lipstickmurahmalaysia #brushmakeupmalaysia

MERVE Cosmetics MY & Jushine C (@amalina.mervecosmetics)

Serum ni memang best! Boleh pakai siang malam tau πŸ˜…. Dah lah wangi bau ekstrak dewberry, tak melekit, cepat serap dan pelbagai fungsi lagi. Boleh dijadikan sebagai make up base, serum wajah, sunblock dan body scar serum. .
.
Rata-rata customer mengatakan jerawat cepat kering, parut jerawat pudar, muka rasa tegang dan muka kurang berminyak. Memang barang baik! 😍 .
.
Jom whatsapp Amalina utk dapatkan serum ajaib ni ..rugi kalau x cuba .. 012- 418 6050
.
.

Normal Price: RM 120 - not include postage
PROMO Price : RM 75 - not include postage
.
.
#mervemalaysia #MERVE #fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationmerve #fairytearspotion #fairytearspotionserum #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #cinderevfa #cinderevfabluelipstick #makeupsecrettrickskit #perfectmattepowder #illusioncreamyconcealer #unicornbrushmalaysia #makeupmalaysia #makeuptutorialmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupartistmalaysia#kyliemalaysia #anastasiamalaysia #morphemalaysia #vitamincnlee #lipstickmurahmalaysia #brushmakeupmalaysia

MERVE, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

CINDEREVFA
.
Jangan biarkan bibir kering, menggelupas dan pedih menggangu anda sepanjang hari.
.
Cinderevfa Blue Magic Lipstik boleh membantu melembapkan, merawat bibir dan menyerikan wajah dengan warna natural 😊
.
Cod: selayang baru/ batu caves
.
Whatsapp
0192094183
.
#MS075001AG #cinderevfabluelipstik
#sisjualsispakai #lipstikmurah #lipstikbakdelima #cinderevfabluelipstick #sayajuallipstikorganik #bahansemulajadi #bahanorganic #cantikkanmuka #onlineboutique #vendor #bibiralami #bibirkusam #allergic #rawatbibiranda #sephoramalaysia #klcc #batucaves #sutas #dropshipdiperlukan

MERVE, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

Lipstik #cinderevfabluelipstick boleh merawat masalah bibir kering, menggelupas, & sensitif
.
Besst kan bila masalah tu tiada lagi,boleh senyum dengan confident..ngeeee
.
Retail:Rm60sm/Rm70ss
Sale:Rm45sm/55ss
Tak masuk postage
.
#cinderevfabluelipstik #bluemagiclipstickmerve #bluemagiclipstick #cinderella #cinderevfa #sayajualbrushunicorn #sayajuallipstikorganik #sabahattinali #sabah #sarawak #poslaju #lipstikbakdelima #sisjualsispakai #sis #artismalaysia #oneselayang #onlineshopping #onlineboutique
More...