JAMUSUSUKDARA MALAYSIA (@jsd.sarah)

Produk buatan bumiputera Islam yang dirumus menggunakan herba semulajadi tanpa bahan kimia atau pengawet serta 💯 halal.
Dikeluarkan dari kilang bertaraf GMP.
Ada KKM
.

SESUAI UNTUK
✅ kanak-kanak yang berumur 2 tahun keatas
✅ anak dara dan wanita yang ingin menjaga kebersihan faraj
✅ anak dara dan wanita yang mengalami keputihan, kegatalan dan faraj berbau
✅ anak dara dan wanita yang kerap berpeluh dicelah kelengkang
✅ ibu mengandung
✅ ibu dalam pantang

RAMUANNYA TERDIRI DARIPADA
- herba arab
- cengkih
- exstrak sireh
- manjakani

KEBAIKANNYA ADALAH UNTUK
✅ merawat keputihan dan kegatalan
✅ membasmi kuman dan fungus
✅ menghilangkan bau yang kurang menyenangkan
✅ merapatkan dan mengencangkan otot vagina
✅ mencegah kekeringan
✅ nyaman dan memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh

Dengan hanya satu botol semudah pam, cuci dan bilas sahaja dijamin 500% berkesan untuk merawat dan memelihara mahkota wanita dari segala masalah yang dihadapi serta tampil luar biasa hebat dimata suami.

1 Botol Rm68
100ml
.
Pos RM7 SM, RM10 ss
.
Pekat, tahan sehingga 3 bulan penggunaan **bergantung pd kekerapan penggunaan

#merawatkeputihan #femininewashjsd
.
ORDER? .
Whasap Sarah 📲0102762069
💓agent Sah JSD Anda💓
.
My Verified IG:
@jsd.sarah
.
.
#jsd
#kualalumpur
#shahalam
#sabah
#sarawak
#jerawat
#milkbooster
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#vitaminc
#barutbaby
#bedungbaby
#collagen
#parutmuka
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#sembelit
#keputihan
#senggugut
#ikhtiarhamil
#jamu
#masker
#kentutvagina
#ketat
#farajberbau
#longgar
#femininewashjsd

Giovinezza Inc (@giovinezzainc)

Next stop? Youthful & glowy skin!Diminish premature signs of #aging, #sundamage, #largepores, #uneventexture, and/or #finelines#LaserGenesis is the most advanced #collagen #rejuvenation therapy. #Laser Genesis promotes #healthy looking skin!

AESARA ORGANIC SKINCARE (@aesara_organic_skincare)

THE BEST SKIN-CARE ROUTINE FOR YOUR 30s and 40s
#1. Incorporate a serum into your routine - if you haven't already. Give your skin an antioxidant boost or AESARA re-boot.
#2. Avoid foaming.cleansers.which leave skin flaky and dry ( skin sensitivities start to erupt)
#3. Exfoliate, exfoliate, exfoliate. Now is the time to boost cellular turnover to keep skin fresh and bright
#4. Get obsessed with Linolenic Acids .- they are your alpha and omega to.brighten and hydrate skin.
#5.Boost collagen production with a deeply hydrating skin nourishment ( our 'Hero.Serum' SUR MER Radiant Youth Serum checks off every box for superb radiance and is one serious free radical avenger!)
#6. And lastly , step up your sun protection with a strong SPF #beauty #collagen #organicskincare#beautytips #30s #exfoliate#40

JAMUSUSUKDARA MALAYSIA (@jsd.sarah)

🌹FEMININE WASH JSD🌹

Permintaan demi permintaan
Stok laris dan sentiasa habis..
Yg tak tahu apa benda..
.
FEMININE WASH SUSUK DARA tu.. & nak tahu..
.
"Feminine Wash" ni untuk apa...meh nk story sikit..
.
📌 Feminine wash adalah pencuci khas untuk miss V.. Orang dulu2 memang tak guna feminine wash ni.. sebab orang dulu2 akan basuh miss v dengan air rebusan sirih, air rebusan manjakani. Ade jugak yg guna gambir. Semua itu.. untuk menjaga keintiman.
📌 Fungsi merapat, menganjal, merawat keputihan.
📌 Untuk hilangkan bau2 yang tak menyenangkan tu
📌 Miss V ni ade kuman baik dan kuman jahat.
Kita nak kena kekalkan kuman baik tu, nak buang kuman jahat. 📌 Taknak kering sangat, taknak lembab sgt. PH kena kekal.

Zaman sekarang dah canggih, tak payah nak rebus2 bagai.
Tak sempat. Especially..yang bekerja mana sempat nak rebus2 sirih, manjakani semua. Sirih pun sekarang susah nak dapat.

Meh nak bagitau, guna je Feminine Wash Susuk Dara ni ha...semua herba terbaik dah ada dalam 1 botol...
Sedikit je dah cukup membersihkan dan mewangikan miss V kita.
Boleh je di bawa kemana-mana.. Segar je rasanya..
.
SESUAI UNTUK GOLONGAN WANITA SAHAJA...IBU MENGANDUNG, ANAK DARA PUN BOLEH GUNA.. .
Rm68
POS RM7 SM, RM10 ss . . Whasap sarah k😘
📲0102762069
💓Agen Sah JSD Anda💓
.
My Verified IG:
@jsd.Sarah

#jsd
#kualalumpur
#shahalam
#sabah
#sarawak
#jerawat
#milkbooster
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#vitaminc
#barutbaby
#bedungbaby
#collagen
#parutmuka
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#sembelit
#keputihan
#senggugut
#ikhtiarhamil
#jamu
#masker
#kentutvagina
#ketat
#farajberbau
#longgar
#femininewashjsd

bunga tidur 🌹 (@hamida_fawi)

Bismillahirrahmanirrahim ❤️
.
====== CARA PEMESANAN ======
Pingin tanya-tanya/konsultasi, Join Reseller/Dropshiper, Join Agen, dan order fast respon di contact CS tasya (lebih fast respon via WA)
📲 Bbm : D9825509 📲 Wa : 085608896761 📲 Line : hbwsurabaya
Jam operasional SENIN-JUMAT : 08.00-17.00 WIB & SABTU : 08.00-15.00 WIB (di luar jam itu maaf sekali jika slow respon). Pengiriman dari Surabaya langsung..
.
====== CARA PENGIRIMAN ======
Pengiriman lewat ekspedisi JNE, JNT & POS INDONESIA
.
====== CARA PEMBAYARAN=====
Bank : BCA
.
============================
DI CARI AGEN, RESELLER & DROPSHIPER
.
============================
GO SHOPPING 💕
.
#likeforlike#like4follow#likeforfollow#like4like#followme#followforfollow#kosmetikori#kosmetikmurah#kosmetikaman#jualsepatumurah#jualkosmetikkorea#kosmetikthailand#jualbajumurah#jualsepatumurah#jualcelana#kebutuhanwanita#kosmetikwanita#peralatanmandi#bajusyari#perabotanrumahtangga#daster#handbodylotion#hbwhiteningori#gluta#melonesparklesnow#hbpemutih#collagen#pelangsingbadan#javaorganicslimming#pemutihkulit#kecantikan

bunga tidur 🌹 (@hamida_fawi)

Bismillahirrahmanirrahim ❤️
.
Komposisi yang terkandung dalam HB Whitening Original :
💊Susu Kambing
💊Protein Susu dan Asam Lemak
💊Sodium Casianate Lactid Acid Extrak Sari Bengkoang .Sari Buah-Buahan
💊GlutationVitamin A,B, dan ESPF 30 .
============================
Khasiat HB Whitening Original :
🎉Membuat kulit tubuh lebih putih, cerah, sehat,dan bercahaya
🎉Meratakan warna kulit tubuh
🎉Menghilangkan bekas luka dan gigitan nyamuk, sehingga bekas noda hitam dapat memudar
Melindungi kulit tubuh dari UVA dan UVB yang dapat mencegah kulit menjadi gelap karena efek buruk sinar matahari
🎉Melembabkan dan menutrisi kulit tubuh dengan adanya komposisi double moisturizing, sodium casianate, dan lactacid acid
.
====== CARA PEMESANAN ======
Pingin tanya-tanya/konsultasi, Join Reseller/Dropshiper, Join Agen, dan order fast respon di contact CS tasya (lebih fast respon via WA)
📲 Bbm : D9825509 📲 Wa : 085608896761 📲 Line : hbwsurabaya
Jam operasional SENIN-JUMAT : 08.00-17.00 WIB & SABTU : 08.00-15.00 WIB (di luar jam itu maaf sekali jika slow respon). Pengiriman dari Surabaya langsung..
.
====== CARA PENGIRIMAN ======
Pengiriman lewat ekspedisi JNE, JNT & POS INDONESIA
.
====== CARA PEMBAYARAN=====
Bank : BCA
.
============================
DI CARI AGEN, RESELLER & DROPSHIPER
.
============================
GO SHOPPING 💕
.
#likeforlike#like4follow#likeforfollow#like4like#followme#followforfollow#kosmetikori#kosmetikmurah#kosmetikaman#jualsepatumurah#jualkosmetikkorea#kosmetikthailand#jualbajumurah#jualsepatumurah#jualcelana#kebutuhanwanita#kosmetikwanita#peralatanmandi#bajusyari#perabotanrumahtangga#daster#handbodylotion#hbwhiteningori#gluta#melonesparklesnow#hbpemutih#collagen#pelangsingbadan#javaorganicslimming#pemutihkulit#kecantikan

bunga tidur 🌹 (@hamida_fawi)

Bismillahirrahmanirrahim ❤️
.
====== CARA PEMESANAN ======
Pingin tanya-tanya/konsultasi, Join Reseller/Dropshiper, Join Agen, dan order fast respon di contact CS tasya (lebih fast respon via WA)
📲 Bbm : D9825509 📲 Wa : 085608896761 📲 Line : hbwsurabaya
Jam operasional SENIN-JUMAT : 08.00-17.00 WIB & SABTU : 08.00-15.00 WIB (di luar jam itu maaf sekali jika slow respon). Pengiriman dari Surabaya langsung..
.
====== CARA PENGIRIMAN ======
Pengiriman lewat ekspedisi JNE, JNT & POS INDONESIA
.
====== CARA PEMBAYARAN=====
Bank : BCA
.
============================
DI CARI AGEN, RESELLER & DROPSHIPER
.
============================
GO SHOPPING 💕
.
#likeforlike#like4follow#likeforfollow#like4like#followme#followforfollow#kosmetikori#kosmetikmurah#kosmetikaman#jualsepatumurah#jualkosmetikkorea#kosmetikthailand#jualbajumurah#jualsepatumurah#jualcelana#kebutuhanwanita#kosmetikwanita#peralatanmandi#bajusyari#perabotanrumahtangga#daster#handbodylotion#hbwhiteningori#gluta#melonesparklesnow#hbpemutih#collagen#pelangsingbadan#javaorganicslimming#pemutihkulit#kecantikan

bunga tidur 🌹 (@hamida_fawi)

Bismillahirrahmanirrahim ❤️
.
Komposisi yang terkandung dalam HB Whitening Original :
💊Susu Kambing
💊Protein Susu dan Asam Lemak
💊Sodium Casianate Lactid Acid Extrak Sari Bengkoang .Sari Buah-Buahan
💊GlutationVitamin A,B, dan ESPF 30 .
============================
Khasiat HB Whitening Original :
🎉Membuat kulit tubuh lebih putih, cerah, sehat,dan bercahaya
🎉Meratakan warna kulit tubuh
🎉Menghilangkan bekas luka dan gigitan nyamuk, sehingga bekas noda hitam dapat memudar
Melindungi kulit tubuh dari UVA dan UVB yang dapat mencegah kulit menjadi gelap karena efek buruk sinar matahari
🎉Melembabkan dan menutrisi kulit tubuh dengan adanya komposisi double moisturizing, sodium casianate, dan lactacid acid
.
====== CARA PEMESANAN ======
Pingin tanya-tanya/konsultasi, Join Reseller/Dropshiper, Join Agen, dan order fast respon di contact CS tasya (lebih fast respon via WA)
📲 Bbm : D9825509 📲 Wa : 085608896761 📲 Line : hbwsurabaya
Jam operasional SENIN-JUMAT : 08.00-17.00 WIB & SABTU : 08.00-15.00 WIB (di luar jam itu maaf sekali jika slow respon). Pengiriman dari Surabaya langsung..
.
====== CARA PENGIRIMAN ======
Pengiriman lewat ekspedisi JNE, JNT & POS INDONESIA
.
====== CARA PEMBAYARAN=====
Bank : BCA
.
============================
DI CARI AGEN, RESELLER & DROPSHIPER
.
============================
GO SHOPPING 💕
.
#likeforlike#like4follow#likeforfollow#like4like#followme#followforfollow#kosmetikori#kosmetikmurah#kosmetikaman#jualsepatumurah#jualkosmetikkorea#kosmetikthailand#jualbajumurah#jualsepatumurah#jualcelana#kebutuhanwanita#kosmetikwanita#peralatanmandi#bajusyari#perabotanrumahtangga#daster#handbodylotion#hbwhiteningori#gluta#melonesparklesnow#hbpemutih#collagen#pelangsingbadan#javaorganicslimming#pemutihkulit#kecantikan

BOOSTER WHITENING PUTIH GEBU (@booster.whitening.hq.official)

🔥🔥🔥 Deepavali Sales🔥🔥🔥
.
RM 55 SEKOTAK
.
.
NAK BUAT INJECTION FLAWLESS TAPI TAKUT ? 😫
NAK GEBU GEBAS TAPI TAKNAK BELANJA BESAR ?💸
NAK SUPPLEMENT SEPANTAS INJECTION ? 💉
.
BOOSTER WHITENING LA JAWAPANNYA 😘😘 98yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati 👍🏻👍🏻
.
.
💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸 .
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu.
.
👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! .
.
✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
.
.
.
😍Meh pm laju2 📲 014 9666 528 😍Meh pm laju2 📲 014 9666 528 😍Meh pm laju2 014 9666 528
.
.
.
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum #foundationserum
#kosmetikmurah #collagenmurah
#collagen
#collagenterbaik #jemaimawhitening #pilljemaima
#dewyglow
#emmamembong #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow
#dianzvitamin

CREAM GLOW BPOM&KOSMETIK (@creamglow.alikaskin)

Testi again td malam,,kulit item bisa disulap menjadi outih asal pemakaianya teratur y sayy😍😍
Best sellerrr n terlarisss paket hb super kinclong spf 90+ diformulasikan kusus kulit yg susah putih alias membandel.
hb super kinclong spf90+ night & day merupakan perawatan khusus kulit (nowajah) untuk mencerahkan sekaligus menjadikan kulit bersih glowing yg cocok utk semua jenis kulit, dan di perkaya Vit C, E, Collagen & Whitening serta addictive lainnya secara natural dan aman. Sehingga kulit seluruh tubuh menjadi putih, halus, lembut & lembab.

Non Mercury, Non Hidroquinone & Aman. Jadikan kulit anda halus, lembut, elastis, cerah & putih merona. Hasil permanen dan tanpa ketergantungan.

1paket hb.super kinclong spf90+/dosting terdiri :
💕hb super kinclong spf90+ night
💕hb.super kinclong spf90+ day
💕Sabun susu
💕Tca pelling
💞Lulur super spf90+

Minat / Info 👇
BBM 👉 5f831424
Whatsapp 👉 085727469239

#Lotionkinclong #pencerah #kulit #pemutih #hbdosting#spf90++#ampuhputih#bodylotion #whitening #collagen #glowing #beautycare #beautiful #cantik #perfect #perawatankulit #bodykinclong#alikaskincare# #lotionsuperkinclongtermurah #kosmetik #Original #pemutihbadan #pemutihampuh #lotionpemutihampuh
#@creamglow.alikaskin# #lotionfortesemarang

Beauty and Health Club (@primaya_by_me)

อยากขาวใสแบบนี้ต้องวีนส์ #collagen #ขาวใส

bunga tidur 🌹 (@hamida_fawi)

Bismillahirrahmanirrahim ❤️
.
====== CARA PEMESANAN ======
Pingin tanya-tanya/konsultasi, Join Reseller/Dropshiper, Join Agen, dan order fast respon di contact CS tasya (lebih fast respon via WA)
📲 Bbm : D9825509 📲 Wa : 085608896761 📲 Line : hbwsurabaya
Jam operasional SENIN-JUMAT : 08.00-17.00 WIB & SABTU : 08.00-15.00 WIB (di luar jam itu maaf sekali jika slow respon). Pengiriman dari Surabaya langsung..
.
====== CARA PENGIRIMAN ======
Pengiriman lewat ekspedisi JNE, JNT & POS INDONESIA
.
====== CARA PEMBAYARAN=====
Bank : BCA
.
============================
DI CARI AGEN, RESELLER & DROPSHIPER
.
============================
GO SHOPPING 💕
.
#likeforlike#like4follow#likeforfollow#like4like#followme#followforfollow#kosmetikori#kosmetikmurah#kosmetikaman#jualsepatumurah#jualkosmetikkorea#kosmetikthailand#jualbajumurah#jualsepatumurah#jualcelana#kebutuhanwanita#kosmetikwanita#peralatanmandi#bajusyari#perabotanrumahtangga#daster#handbodylotion#hbwhiteningori#gluta#melonesparklesnow#hbpemutih#collagen#pelangsingbadan#javaorganicslimming#pemutihkulit#kecantikan

bunga tidur 🌹 (@hamida_fawi)

Bismillahirrahmanirrahim ❤️
.
Komposisi yang terkandung dalam HB Whitening Original :
💊Susu Kambing
💊Protein Susu dan Asam Lemak
💊Sodium Casianate Lactid Acid Extrak Sari Bengkoang .Sari Buah-Buahan
💊GlutationVitamin A,B, dan ESPF 30 .
============================
Khasiat HB Whitening Original :
🎉Membuat kulit tubuh lebih putih, cerah, sehat,dan bercahaya
🎉Meratakan warna kulit tubuh
🎉Menghilangkan bekas luka dan gigitan nyamuk, sehingga bekas noda hitam dapat memudar
Melindungi kulit tubuh dari UVA dan UVB yang dapat mencegah kulit menjadi gelap karena efek buruk sinar matahari
🎉Melembabkan dan menutrisi kulit tubuh dengan adanya komposisi double moisturizing, sodium casianate, dan lactacid acid
.
====== CARA PEMESANAN ======
Pingin tanya-tanya/konsultasi, Join Reseller/Dropshiper, Join Agen, dan order fast respon di contact CS tasya (lebih fast respon via WA)
📲 Bbm : D9825509 📲 Wa : 085608896761 📲 Line : hbwsurabaya
Jam operasional SENIN-JUMAT : 08.00-17.00 WIB & SABTU : 08.00-15.00 WIB (di luar jam itu maaf sekali jika slow respon). Pengiriman dari Surabaya langsung..
.
====== CARA PENGIRIMAN ======
Pengiriman lewat ekspedisi JNE, JNT & POS INDONESIA
.
====== CARA PEMBAYARAN=====
Bank : BCA
.
============================
DI CARI AGEN, RESELLER & DROPSHIPER
.
============================
GO SHOPPING 💕
.
#likeforlike#like4follow#likeforfollow#like4like#followme#followforfollow#kosmetikori#kosmetikmurah#kosmetikaman#jualsepatumurah#jualkosmetikkorea#kosmetikthailand#jualbajumurah#jualsepatumurah#jualcelana#kebutuhanwanita#kosmetikwanita#peralatanmandi#bajusyari#perabotanrumahtangga#daster#handbodylotion#hbwhiteningori#gluta#melonesparklesnow#hbpemutih#collagen#pelangsingbadan#javaorganicslimming#pemutihkulit#kecantikan

bunga tidur 🌹 (@hamida_fawi)

Bismillahirrahmanirrahim ❤️
.
====== CARA PEMESANAN ======
Pingin tanya-tanya/konsultasi, Join Reseller/Dropshiper, Join Agen, dan order fast respon di contact CS tasya (lebih fast respon via WA)
📲 Bbm : D9825509 📲 Wa : 085608896761 📲 Line : hbwsurabaya
Jam operasional SENIN-JUMAT : 08.00-17.00 WIB & SABTU : 08.00-15.00 WIB (di luar jam itu maaf sekali jika slow respon). Pengiriman dari Surabaya langsung..
.
====== CARA PENGIRIMAN ======
Pengiriman lewat ekspedisi JNE, JNT & POS INDONESIA
.
====== CARA PEMBAYARAN=====
Bank : BCA
.
============================
DI CARI AGEN, RESELLER & DROPSHIPER
.
============================
GO SHOPPING 💕
.
#likeforlike#like4follow#likeforfollow#like4like#followme#followforfollow#kosmetikori#kosmetikmurah#kosmetikaman#jualsepatumurah#jualkosmetikkorea#kosmetikthailand#jualbajumurah#jualsepatumurah#jualcelana#kebutuhanwanita#kosmetikwanita#peralatanmandi#bajusyari#perabotanrumahtangga#daster#handbodylotion#hbwhiteningori#gluta#melonesparklesnow#hbpemutih#collagen#pelangsingbadan#javaorganicslimming#pemutihkulit#kecantikan

bunga tidur 🌹 (@hamida_fawi)

Bismillahirrahmanirrahim ❤️
.
Komposisi yang terkandung dalam HB Whitening Original :
💊Susu Kambing
💊Protein Susu dan Asam Lemak
💊Sodium Casianate Lactid Acid Extrak Sari Bengkoang .Sari Buah-Buahan
💊GlutationVitamin A,B, dan ESPF 30 .
============================
Khasiat HB Whitening Original :
🎉Membuat kulit tubuh lebih putih, cerah, sehat,dan bercahaya
🎉Meratakan warna kulit tubuh
🎉Menghilangkan bekas luka dan gigitan nyamuk, sehingga bekas noda hitam dapat memudar
Melindungi kulit tubuh dari UVA dan UVB yang dapat mencegah kulit menjadi gelap karena efek buruk sinar matahari
🎉Melembabkan dan menutrisi kulit tubuh dengan adanya komposisi double moisturizing, sodium casianate, dan lactacid acid
.
====== CARA PEMESANAN ======
Pingin tanya-tanya/konsultasi, Join Reseller/Dropshiper, Join Agen, dan order fast respon di contact CS tasya (lebih fast respon via WA)
📲 Bbm : D9825509 📲 Wa : 085608896761 📲 Line : hbwsurabaya
Jam operasional SENIN-JUMAT : 08.00-17.00 WIB & SABTU : 08.00-15.00 WIB (di luar jam itu maaf sekali jika slow respon). Pengiriman dari Surabaya langsung..
.
====== CARA PENGIRIMAN ======
Pengiriman lewat ekspedisi JNE, JNT & POS INDONESIA
.
====== CARA PEMBAYARAN=====
Bank : BCA
.
============================
DI CARI AGEN, RESELLER & DROPSHIPER
.
============================
GO SHOPPING 💕
.
#likeforlike#like4follow#likeforfollow#like4like#followme#followforfollow#kosmetikori#kosmetikmurah#kosmetikaman#jualsepatumurah#jualkosmetikkorea#kosmetikthailand#jualbajumurah#jualsepatumurah#jualcelana#kebutuhanwanita#kosmetikwanita#peralatanmandi#bajusyari#perabotanrumahtangga#daster#handbodylotion#hbwhiteningori#gluta#melonesparklesnow#hbpemutih#collagen#pelangsingbadan#javaorganicslimming#pemutihkulit#kecantikan

bunga tidur 🌹 (@hamida_fawi)

Bismillahirrahmanirrahim ❤️
.
====== CARA PEMESANAN ======
Pingin tanya-tanya/konsultasi, Join Reseller/Dropshiper, Join Agen, dan order fast respon di contact CS tasya (lebih fast respon via WA)
📲 Bbm : D9825509 📲 Wa : 085608896761 📲 Line : hbwsurabaya
Jam operasional SENIN-JUMAT : 08.00-17.00 WIB & SABTU : 08.00-15.00 WIB (di luar jam itu maaf sekali jika slow respon). Pengiriman dari Surabaya langsung..
.
====== CARA PENGIRIMAN ======
Pengiriman lewat ekspedisi JNE, JNT & POS INDONESIA
.
====== CARA PEMBAYARAN=====
Bank : BCA
.
============================
DI CARI AGEN, RESELLER & DROPSHIPER
.
============================
GO SHOPPING 💕
.
#likeforlike#like4follow#likeforfollow#like4like#followme#followforfollow#kosmetikori#kosmetikmurah#kosmetikaman#jualsepatumurah#jualkosmetikkorea#kosmetikthailand#jualbajumurah#jualsepatumurah#jualcelana#kebutuhanwanita#kosmetikwanita#peralatanmandi#bajusyari#perabotanrumahtangga#daster#handbodylotion#hbwhiteningori#gluta#melonesparklesnow#hbpemutih#collagen#pelangsingbadan#javaorganicslimming#pemutihkulit#kecantikan

CREAM GLOW BPOM&KOSMETIK (@creamglow.alikaskin)

Testi again td malam,,kulit item bisa disulap menjadi outih asal pemakaianya teratur y sayy😍😍
Best sellerrr n terlarisss paket hb super kinclong spf 90+ diformulasikan kusus kulit yg susah putih alias membandel.
hb super kinclong spf90+ night & day merupakan perawatan khusus kulit (nowajah) untuk mencerahkan sekaligus menjadikan kulit bersih glowing yg cocok utk semua jenis kulit, dan di perkaya Vit C, E, Collagen & Whitening serta addictive lainnya secara natural dan aman. Sehingga kulit seluruh tubuh menjadi putih, halus, lembut & lembab.

Non Mercury, Non Hidroquinone & Aman. Jadikan kulit anda halus, lembut, elastis, cerah & putih merona. Hasil permanen dan tanpa ketergantungan.

1paket hb.super kinclong spf90+/dosting terdiri :
💕hb super kinclong spf90+ night
💕hb.super kinclong spf90+ day
💕Sabun susu
💕Tca pelling
💞Lulur super spf90+

Minat / Info 👇
BBM 👉 5f831424
Whatsapp 👉 085727469239

#Lotionkinclong #pencerah #kulit #pemutih #hbdosting#spf90++#ampuhputih#bodylotion #whitening #collagen #glowing #beautycare #beautiful #cantik #perfect #perawatankulit #bodykinclong#alikaskincare# #lotionsuperkinclongtermurah #kosmetik #Original #pemutihbadan #pemutihampuh #lotionpemutihampuh
#@creamglow.alikaskin# #lotionfortesemarang

iklan.doraemon2 (@iklan.doraemon2)

@Regranned from @beautyrossa1 - New Produk JEMAIMA
SUSU JEMAIMA INI adalah susu pertama yang mengunakan SUSU UNTA untuk kecantikan.. Susu unta ni adalah bahan utama yang digunakana oleh para wanita arab untuk mengekalkan kecantikan dan Membuat kulit Tampak Bersih dan Cerah walau dalam keadaan yang panas terik. *Ibu hamil diatas 6bln √ *Ibu Menyusui Boleh Minum √ *Memutihkan dan Mencerahkan √ *Menjaga Kesehatan dan Stamina Tubuh √ * Antioksidan dan asam lemak yang memberi perlindungan pada kulit.
* Mengurangi keriput akibat penuaan dini, sebagai pelembab alami, dan memberikan efek menenangkan pada kulit. * Mengecilkan Pori2
* Membuang Sel Kulit Mati * Meningkatkan kesehatan * Menutrisi yang penting bagi tubuh, sehingga mengkonsumsinya akan meningkatkan kesehatan.
* Anti aging, dan dapat menghilangkan kerutan di wajah.
* Susu telah lama digunakan dalam kecantikan. Dala susu unta, selain mempercantik kulit, juga mengandung subtansi yang bersifat anti bakteri. * Menghaluskan dan mencerahkan kulit, juga mengatasi jerawat.
*Analisis mengenai nutrisi susu unta menunjukkan bahwa susu ini memiliki kemiripan yang paling tinggi dengan ASI dibanding susu sapi.

#jemaimabeauty #jasapromote #jemaima #jemaimapills #pilwhitening #whiteningpil #collagen #pilwhitening #beautyrossa #beautyrossamalang #pilpemutih
#beautyrossaori #sliming #obatkurus #cream #pemutih #pemutihwajah  #pemutihtubuh #kecantikan #produk #bibir #wajah #body #jakarta #pilpemutih #skincare #skin #Beauty #obat #nuskin #jafra #pemutih #creampemutih

The Face Inc (@thefaceinc)

Primer Mist Limited Gold Edition. @tongbingyu swears by it for her needed hydration during a busy day.

Infused with antioxidants, botanical extracts, collagen and peptides, get 15 times instant hydration and instant skin tightening in 15 seconds. Long term benefits of increased skin elasticity and reduced fine lines.
www.thefaceinc.com.

#thefaceinc #primermist #sasasingapore #selectivbysasa #15times #15seconds #skinelasticity #hydration #finelines #skintightening #collagen #peptides #antioxidants #bblog #beauty #face #finelines #faceproduct #faceproducts #igsgbeauty #instanthydration #skincare #skincaretips #skintightening #skincareroutine #sginsta #sgbeauty
More...