helwa.saudia.nurraysa. (@gojes_by_onie)

Sabuuuun...sabuuuun dibilik mandi...sabuunnnn Sabun Nurraysa! 😍

Memang sgt elok utk:
😁 Kegatalan Kulit
😁 Ekzema
😁 Parut Luka
😁 Stretch mark
😁 Ruam
😁 Jerawat
πŸ˜€ Jeragat
πŸ˜€ Dan Lain-lain

Sangat sesuai utk semua lapisan umur:
πŸ˜™ Bayi
πŸ˜™ Kanak-kanak
πŸ˜™ Dewasa
πŸ˜™ Warga Emas

Boleh Dipakai Pada:
πŸ˜‰ Muka
πŸ˜‰ Badan

Berminat??
πŸ“±πŸ“±
#nurraysabeauty
#collagensoap
#readystock
#CODAvailable
#Pos1Malaysia
#nurraysabeauty
#nurraysa
#syampunurraysa

#nurraysabeauty #perfumenurraysa #tudung #jerawat #parutjerawat #nurraysa #mekapnurraysa
#testimoninurraysa #jeragat #sabunkolagennurraysa
#sayajualmurah
#sayajual
#bazaarpaknil
#visitmyig
#bisnesonline
#dropship
#dropshipwanted
#codkl #codampang #codcheras

Pm 011-11880887

KOLAGEN EKSTRAK (@moros_puremarinecollagen)

BAHAYA....!
Pemakaian kosmetik yang mengandung Merkuri dapat mengakibatkan :

1. Dapat memperlambat pertumbuhan janin mengakibatkan keguguran (Kematian janin dan Mandul)

2. Flek hitam pada kulit akan memucat (seakan pudar) dan bila pemakaian dihentikan, flek itu dapat/akan timbul lagi dan bertambah parah (melebar). 3. Efek REBOUND yaitu memberikan respon berlawanan (KULIT AKAN MENJADI GELAP/KUSAM SAAT PEMAKAIAN KOSMETIK DIHENTIKAN). 4. Bagi Wajah yang tadinya bersih lambat laun akan timbul flek yang sangat parah (lebar) dan lama-kelamaan berubah keabu-abuan selanjutnya kehitaman.

5. Dapat mengakibatkan kanker kulit.

6. Pada pemakaian awal dapat menyebabkan iritasi pada kulit dan kemerahan bila terkena sinar matahari.

7. Tidak timbul jerawat sama sekali, hal ini disebabkan lapisan kulit epidermis kita telah rusak, kulit sudah tidak mengandung protein & melanin yang berfungsi untuk melindungi radiasi paparan matahari juga sudah tidak berfungsi, sehingga jasad renik ataupun kuman tidak akan menyukai kulit yang telah tercemar merkuri termasuk nyamuk sekalipun. Tapi hal ini juga hanya bersifat sementara, jika kondisi kulit telah rusak bisa timbul benjolan2 bernanah.

8. Pori-pori tampak mengecil & halus, ini sebenarnya disebabkan lapisan kulit terluar wajah kita telah tipis & tergerus oleh logam merkuri, tampak sepintas terlihat mengecil & halus. Untuk mengujinya Anda bisa merasakan dengan mencobanya pada sinar matahari, kulit terasa terbakar, gatal disertai kemerahan, hal ini dikarenakan kulit wajah sudah tidak mendapat perlindungan dari melanin yang berfungsi melindungi wajah kita dari radiasi matahari. Pada produk yang benar, pemakaian siang hari selalu menggunakan pelindung SPF sehingga pada siang hari Anda tidak akan merasakan rasa iritasi seperti terakar disertai rasa gatal.

#puremarinecollagen
#purecollagen
#ekstrakcollagen
#rumputlaut
#kolagenrumputlaut
#rumputlautungu
#antiaging
#collagen
#whitening
#antioksidan
#vitaminc
#Vitc1000mg
#pelangsing
#darahtinggi
#kolestrol
#obatherbal
#kolagen
#indonesia
#suplemen
#seaweed
#cantikalami
#nutrisi
#sehatalami
#pencerahkulit
#pemutihbadan
#obatjerawat
#sabuncollagen
#collagensoap
#bebasjerawat
#kencingmanis

nora.marzuki_nurraysa (@nora.marzuki_nurraysa)

Sejenis sabun yang dirumus khas 100% menggunakan bahan asli dan bebas bahan kimia yang merbahaya pada kulit.Bukan sahaja sesuai untuk wanita ,malah digalakkan juga untuk kaum lelaki dan sangat selamat untuk baby dan ibu hamil. Diadun dari bahan terbaik βœ…pure marine collagenβœ…extra virgin oilβœ…susu kambingβœ…glycerinβœ…dan herba herba terpilih dan diyakini

ANTARA FUNGSI DAN KEBAIKAN SABUN
πŸ’–merawat jerawat
πŸ’–merawat jeragat
πŸ’–merawat kulit berminyak
πŸ’–memudarkan parut
πŸ’–mencerahkan kulit wajah
πŸ’–mengecilkan liang pori pada wajah
πŸ’–membuang sel sel kulit mati
πŸ’–melembapkan kulit muka
πŸ’–memperbaiki struktur kulit muka dari dalam
πŸ’–mengurangkan whitehvead dan blackhead
πŸ’–merawat eczema,gatal ,kurap dan pelbagai penyakit kulit.

CARA PENGGUNAAN πŸ’§Untuk kulit berminyak dan berjerawat
Cuci selama 3minit n Bilas
πŸ’§Untuk kulit normal
Cuci 1minit n Bilas
πŸ’§Untuk kulit kering
Cuci kurang 1minit n Bilas
πŸ’§Untuk kulit berjeragat gosok n cuci Cuci 3minit dan bilas πŸ’˜Boleh tahan anggaran 1-3 bulan ikut kegunaan 😘

No KKM NOT140801534K
Untuk tau detail sila watsup sy 019-996 7196 dan follow ig nora.marzuki untuk harga murah2
#nurraysa
#collagensoap
#sabunekzema
#sabunberkesan
#sabunberkualiti

Nurraysa_Shawl_DoodleKhat (@nurraysa_shawl_doodlekhat)

Uloss masih tercari-cari produk yang boleh membantu anda mengatasi kulit berjerawat?kulit kusam?masalah parut2 yang lama?

Uloss berhak untuk cantik!

Now eyeryone can be beautifulπŸ˜‰

1 ketul sabun tahan 3 Bulan
Harga asal RM210 tapi harga #promosi RM100
uloss.JIMAT RM1100!!!😱 Jom whatsapp sis kiut miut nieπŸ˜‰ πŸ“±01127866703

#NurraysaBeauty
#collagensoap

trusted seller (@zeea_beautyy)

KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP
. - *Mencantikkan kulit dan menjadikan ia lebih sihat, gebu dan licin
*Merawat jerawat,jeragat & kulit berminyak
*Mengecilkan liang pori pada wajah
*Membuang sel-sel kulit mati
*Melembapkan kulit muka yang kering
*Memperbaiki struktur kulit muka dari dalam
*Mengurangkan whitehead & blackhead
*Menghapuskan parut baru dan lama
*Merangsang penghasilan sel-sel kulit yang baru
*Mempunyai anti oksida yang tinggi
*Menganjalkan kulit muka & nampak lebih muda
* Sesuai untuk lelaki dan wanita termasuk wanita hamil.
*Kanak-kanak dan bayi yang menghadapi masalah ruam/ekzema juga boleh menggunakan sabun ini.
*Juga sesuai merawat kurap dan panau.
.
Kindly ws 017 362 5664
.

#nurraysabeauty #collagensoap #collagensoap #zeea_beautyyproduct #nurraysacollagensoap #nurraysacollagensoapmurah

FIRA ANTIKA SHOP (@firaantikashop)

Pengen punya perawatan wajah yang super praktis dan ekonomis??
TENANG...skrg ada produk canggih.. MSI BioSpray with Vitamin C and Collagen Face Serum😍😘
.
MSI BioSpray with Vitamin C and Collagen Face Serum ini mengandung VIT.C 100% dan extra collagen whitening yg berfungsi sebagai anti oksidan,anti aging dan mengencangkan kulit jika di pakai rutin bisa mengatasi permasalahan kulit kamu dari kerutan,kantung mata,kusam dan menunda penuaan dini.
.
Buat ibu'ibu yg sdh berumur 30+ sangat disarankan pakai produk satu ini krn formula collagennya lebih khusus extra melawan kerutan.
Untuk yg masih muda,kulit tampak selalu kenyal dan bersih alias bebas kusam.
.
MSI BioSpray with Vitamin C and Collagen Face Serum juga ada kandungan alami Ion perak yg mampu membunuh virus kuman dan bakteri secara aman dan cocok,bisa dipakai dari bayi hingga lansia...bisa mengatasi ruam popok,biang keringat,alergi dan luka akan lebih cepat mengering.
.
MSI BioSpray with Vitamin C and Collagen Face Serum juga ada tambahan kandungan extrak bunga mawar dan rumput laut untuk melembabkan kulit ANDA.
.
Ayoo...tunggu apalagi segera order sekarang yahπŸ˜‰
Dijamin produk ASLI
.
Ecer 75rb
.
#msibiospray #msibiospraymurah #msi #bisnismsi #bisnismlm #biospray #biospraymsi #biospraymurah #biosprayasli #biosprayori #biosprayteraztee #biosprayoriginal #biosprayjakarta #biospraysurabaya #collagenspray #collagensoap #fruitserum #fruitserummsi #testimonibiospray #glutavit #glutavitmsi #bisnisonline #bisnismurah #membermsi #detoxslim #detoxslimmsi #magicdropmsi #multyspray #msimultyspray #multyspraymsi

Raisha Beauty & Healthcare (@raisha_beautyhealthcare)

Besar Biji mata tengok testimoni pengguna nurraysa ni β €
Kalau dulu jerawat penuh satu mukaβ €
Mesti rasa kurang selesa kanπŸ˜‡β €
β €
Bukan senang jerawat teruk nak hilang macam tu aje, penting nya Istiqomah.. β €
Ikut Step Dan Yakin Semua Dengan Izin Allah β €
β €
Hasilnya Hari ini jerawat Kecut, Muka Berseri β €
Mesti Bertambah Keyakinan Bila Bertemu Orang β €
Cepat Bertindak, Jangan Tunggu Makin Kronik baru nak Rawat.. β €
β €
012-6494019β €
β €
#collagensoapβ €
#agentnurraysaβ €
#nurraysabeautyβ €
#raishabeautyhealthcare

BALI RATIH ROROMENDUT JAFRA (@queenshopcha)

Sabun Collagen MSI

Sabun ini memiliki aroma unik yang mampu menjadikan suasana hati menjadi lebih baik dan sangat bagus untuk merawat kulit.

Manfaat collagen soap :
- Meremajakan kulit, memutihkan, membersihkan serta menghaluskan kulit kering dan kusam.
- Mengurangi iritasi pada kulit yang sensitif.
- Mengencangkan kulit.
- Mengurangi garis keriput di wajah.
- Menjaga elastisitas kulit.

#collagen #collagensoap #collagensoapmsi #msisemarang #instasemarang #iklanonline #iklanbeautycare #skincare #sabun #soap #olshopsemarang #olshoptembalang #like4follow #like4like #likeforfollow #likeforlike #rahasiacantik #awetmuda #antiaging #naturalproduct #alami #natural #backtonature #nature #instasemarang #sabunsusucollagen #sabunsusu #instalike #instabeauty

MULTY SUKSES INTERNASIONAL (@nha_rosidah21)

Bismillahirahmanirahim.. Paket pencerah by MSI.. hayyooo amanan mana antara mencerahkan dan memutihkan..???
Lebiih aman mencerahkan donkk... Ia gak?? 😁
Emang mw punya muka putih,tapi leher coklat..?? Hihi ✌️✌️✌️ Info selengkapnya bisa hubungi contak di bio ya dear..πŸ™ #multysuksesintrnasional #biospray #collagensoap #ready #mencerahkan #aman alami #BPOM #joinnow #bersamameraihsukses
#salamsuksestanpabatas

noorishJasmine (@noorish_beautyspa)

Nurraysa Collagen SoapπŸ’•πŸ’• Sabun mesra pengguna
Sesuai untuk semua jenis kulit.
#collagensoap
#0187831053

Your Trusted Seller Is Here 😊 (@thesupplementbay)

KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP
- *Mencantikkan kulit dan menjadikan ia lebih sihat, gebu dan licin
*Merawat jerawat,jeragat & kulit berminyak
*Mengecilkan liang pori pada wajah
*Membuang sel-sel kulit mati
*Melembapkan kulit muka yang kering
*Memperbaiki struktur kulit muka dari dalam
*Mengurangkan whitehead & blackhead
*Menghapuskan parut baru dan lama
*Merangsang penghasilan sel-sel kulit yang baru
*Mempunyai anti oksida yang tinggi
*Menganjalkan kulit muka & nampak lebih muda
* Sesuai untuk lelaki dan wanita termasuk wanita hamil.
*Kanak-kanak dan bayi yang menghadapi masalah ruam/ekzema juga boleh menggunakan sabun ini.
*Juga sesuai merawat kurap dan panau.
- #nurraysabeauty #collagensoap #collagensoap #nurraysacollagensoap #nurraysacollagensoapmurah

Raisha Beauty & Healthcare (@raisha_beautyhealthcare)

NURRAYSA BEAUTY BAHAYA!
HQ PENIPU!

Depa cakap kesan SEAWAL 7HARI. Tapi baru pakai 3hari jerawat dah kecut. 😱

Hehe ok. Produk Nurraysa Beauty ramai dah tahu sabun dia tersangatlah best ! Lepas sental muka dengan #collagensoap, kulit rasa lembut macam kulit baby. Tangan ni asyik nak sentuh muka ja. Lepas tu, sapu pulak #treatmentserum. Nnti parut dan kulit dirawat dengan sempurna. 😊

Then tempek #uvcream yang paling HOT tu. Serius tak berminyak dan tak melekit tau, tak pakai bedak pun tetap glowing gitu. Oh, lagi satu Nurraysa Beauty tak ada krim malam. Hanya spray dengan #whiteningmiraclespray ja. Wangi dan fresh dengan bau kesegaran epal seolah baru dipetik dari ladang. 🍏 Ada banyak kelebihan tau. Boleh buat kulit wajah cerah, cantik dan gebu.
Nak cerah?
Nak cantik?
Nak cuba?
Whatsapp 012-6494019

#nurraysabeauty
#raishabeautyhealthcare

πŸ‘‘AGEN RESMI MSIπŸ‘‘ (@msi__biospray)

Bibir anak kering sekali krn lg sakit sampai terkelupas pas tidur diolesi Fruit Serum sm mamanya. Besok pagi langsung sembuhπŸ˜πŸ˜˜πŸ‘ Aman utk anak2 juga😊
.
Serum fruit ini extra buah2an looohh... bibir nya juga di olesin yaa biar ga hitam,lembut&ga pecah2πŸ€—
.
AMAN bangeeeett kok!!!
Fruit Serum MSI ini NO Mercury karena terbuat dari Buah Kiwi + anggur + vitamin C
Serum Fruit MSI BERBEDA dgn serum yg lainnya...
.
* Langsung menyerap kedalam kulit,
* Tidak membuat wajah jadi berminyak,
* Lembab sepanjang hari,
* Wajah terlihat lebih glowing,
* Bekas jerawat cepat memudar,
* Wajah jadi halus
*memberi nutrsi pd kulit
*meregenerasi sel2 kulit mati
*memicu pertumbuhan sel2 kulit yg baru
*menghilangkan garis n kerutan d wajah
*mengecilkan pori2 n flek hitam
*menghilangkan jerawat n komedo.
.
πŸ’•Bisa juga utk bibir pecah2 n hitam agar bibir kembali segarπŸ™†
.
FruitSerum Top BangetπŸ‘
.
.
#msibiospray #msibiospraymurah #msi #bisnismsi #bisnismlm #biospray #biospraymsi #biospraymurah #biosprayasli #biosprayori #biosprayteraztee #biosprayoriginal #biosprayjakarta #biospraysurabaya #collagenspray #collagensoap #fruitserum #fruitserummsi #testimonibiospray #glutavit #glutavitmsi #bisnisonline #bisnismurah #membermsi #detoxslim #detoxslimmsi #magicdropmsi #multyspray #msimultyspray #multyspraymsi

πŸ‘‘AGEN RESMI MSIπŸ‘‘ (@msi__biospray)

Pakai Fruit Serum selama 2bln(meski kadang lupa) bekas jerawat item2 memudar😍😘 Awettt juga lo dipakai, ga abis2πŸ˜„
.
MSI Fruit Serum mengandung jenis Vitamin C yang paling Stabil dengan Ekstrak buah Kiwi dan Ekstrak buah anggur
.
Manfaat MSI Fruit Serum antara lain :
πŸ‡ Membantu dalam perawatan kulit wajah sehingga kulit menjadi tampak lebih cerah dan alami.
πŸ‡ Memberikan nutrisi thd kulit (terutama wajah)
πŸ‡ Meregenerasi sel-sel kulit mati/rusak dan memicu pertumbuhan sel-sel kulit yang baru.
πŸ‡ Menghilangkan garis & kerutan di wajah
πŸ‡ Mengecilkan pori2 dan flek hitam
πŸ‡ Membantu menghilangkan jerawat, komedo dan segala masalah kesehatan kulit pada umumnya.
.
#msibiospray #msibiospraymurah #msi #bisnismsi #bisnismlm #biospray #biospraymsi #biospraymurah #biosprayasli #biosprayori #biosprayteraztee #biosprayoriginal #biosprayjakarta #biospraysurabaya #collagenspray #collagensoap #fruitserum #fruitserummsi #testimonibiospray #glutavit #glutavitmsi #bisnisonline #bisnismurah #membermsi #detoxslim #detoxslimmsi #magicdropmsi #multyspray #msimultyspray #multyspraymsi

🌷ORGANIC HALAL PRODUCTS🌷 (@nurraysabeauty_malaysia)

SABUN KOLAGEN:
🌸PANDUAN GUNA NURRAYSA COLLAGEN SOAP 🌸
.
1. JERAWAT
Untuk yg berjerawat
Basuh muka dgn air suam.Cuci muka dengan sabun dan sedikit garam halus..gosok slow2..pedih sikit ya..
Lepas tu bilas dengan air sejuk dari peti ais.
.
2.JERAGAT
Ok untuk yg ada jeragat..
Ambik sabun..sental@gosok terus ke muka..
Sebelum mandi ketika tengok tv pun boleh..lepas tu gosok dengan tangan kat muka..biarkan sekejap baru cuci.
.
3. PANAU & KURAP
Untuk yg ada panau & kurap,sental tempat ada panau, kudis kurap..biarkan semalaman..pagi esok bangun baru cuci..insha allah cepat kering.
.
RUAM BABY
Untuk baby yg ada masalah ruam,
tukar alas tido dengan kerap.
Tukar tuala 3 hari sekali.
Mandikan & terus guna sabun..biarkan sekejap dan mandikan dia seperti biasa.
Jangan campur sebarang cream or bedak.
.
Sabun kolagen ni mmg best sangat2.
.
.
Haa jom cuba nak?
πŸ˜‰πŸ“±whatsapp admin terus ye ke 019-4793851
.
.
#sabunkolagen
#nurraysa
#collagensoap
#jerawat #jeragat #panau #ekzema #kulitkusam #blackhead #whitehead

Singapore based +65 83623780 (@allaboutnurraysa)

🌷Collagen Soap🌷

Specially formulated to be used as a daily cleanser. Treats acne, pigmentation, eczema, itchiness and ringworms. Reduces whiteheads and blackheads as well as minimises pore size. Suitable for all skin types and all ages. ✨Treat Pimples, Freckles & Oily Skin
✨Fade Scars
✨Shrink Pores
✨Brighten & Moisturize Face
✨Remove Dead Skin Cells
✨Improve Structure of Facial Skin
✨Reduce Whitehead & Blackhead
✨Treat Eczema, Itchiness & Ringworm
✨Get Rid of Body Odour πŸ’ŸπŸ’―% Natural Ingredients
πŸ’ŸSuitable for all skin types including sensitive skin
πŸ’ŸSuitable for whole body from head πŸ’†πŸ» to toe πŸ‘£
πŸ’ŸSuitable for all ages including babies πŸ‘ΆπŸ» 🚫No SLES
🚫No Paraben
🚫No Chemicals Ingredients

Ingredients:
Glycerin, Extra Virgin Olive Oil, Selected Herbs, Goat Milk, Collagen (sourced by seaweed). How to Use:
Wash 3 times a day, apply foam on face for 1-2 minutes, rinse thoroughly.

Price : $30
It's on promotion now so the price is $18 😊

#nurraysa #nurraysasg #bodycare #skincare #makeup #makeupsg #singapore #sg #sgbusiness #collagensoap #sabuncollagen #soap #allaboutnurraysa

AGENSTOK RESMI HPAI SURABAYA (@hpai_ummu_shuhaib)

SABUN KOLAGEN TRANSPARAN dapat membersihkan kulit tubuh sekaligus melembabkannya, sehingga kulit tubuh menjadi bersih dan terasa lembut serta kulit tampak lebih bercahaya setiap hari, meremajakan kulit, menghaluskan kulit yang sudah kering dan kusam, menjadikan kulit lebih putih, mengurangi iritasi pada kulit yang sensitif.

SABUN KOLAGEN TRANSPARAN dapat digunakan untuk membersihkan wajah, dapat membantu memudarkan flek hitam pada wajah, meningkatkan daya elastisitas kulit, membantu proses pembentukan kulit, menjadikan kulit yang kenyal, kencang, indah dan halus, serta bisa mengobati penyakit pada kulit seperti panu, kurap, koreng dan penyakit kulit yang disebabkan oleh bakteri.

Gunakan Sabun Transparan Kolagen HPAI setiap mandi, untuk hasil yang lebih sempurna πŸ“±085648891915
Rp 25.000

#sabungatal #gatalgatal #panu #kurap #bekascacarair #bekaslukahilang #flekhitambekasjerawat #flekhitam #collagensoap #sabunwajah #produkkecantikanhalal #sabunkolagen #kolagenhpai #mengencangkankulitwajah #halalmarthpai #stokishpaisidoarjo #hpaijember #hpaipekalongan #hpairogojampibanyuwangi #hpaibanyuwangi #hpaipasuruan #hpaitulungagung #hpaimadiun #hpaingawi #stokishpaimadiun #stokishpaisurabaya #bisnishalal #hnihpai
More...