Noor Azliza Binti Zaini (@noorazlizazaini)

Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

Semakin hari semakin ramai buat keputusan yang tepat!

Memilih produk dari bahan organik dan 100% bebas bahan kimia berbahaya adalah satu pilihan yg tepat.
Produk yg ada bahan kimia boleh buatkan anda nampak cantik, glowing, gebu. TAPI hanya sementara sahaja 😰

Yg ada masalah seperti di bawah πŸ‘‡
- Jerawat
- Jeragat
- Kulit kering
- Kulit sensetif
- Kulit berminyak
- Ekzema
- Ruam
- Gatal-gatal
- Dan mcm2 masalah kulit

Anda boleh cuba #collagensoap by Nurraysa. Sabun ni boleh guna seluruh badan dan muka. Baby pun boleh guna utk masalah kulit seperti ekzema dan ruam.

In sha Allah #collagensoap dapat membantu menyelesaikan masalah anda. Setiap masalah ada penyelesaiannya πŸ˜‰ πŸŽ‰ Pisst!Promosi Aidiladha Nurraysa berbaki #4hari je lagi!!
CepatΒ² jangan lepaskan peluang grab harga Wow dari kami... πŸ“²01131722984

#SabunNurraysa #SabunPelbagaiKegunaan
#HotItemNurraysa

Pure Marine Collagen (@pmcmds)

PMC (Pure Marine Collagen)
.
APA ITU KOLAGEN?
Kolagen adalah salah satu protein yang menyusun tubuh manusia dan keberadaannya kurang lebih mencapai 30dari seluruh protein yang terdapat di tubuh. Kolagen sangat dibutuhkan untuk pembentukan sel kulit baru dan proses penurunan produksi kolagen biasanya terjadi mulai usia 25 tahun. Ketika produksi kolagen mulai menurun maka timbul penuaan, muncul garis garis halus dan kerutan
.
MENGAPA PMC?
Karena PMC adalah rumput laut grade AAA yg merupakan salah satu sumber mineral & kolagen terbaik didunia. PMC dikemas dlm bentuk jelly utk memudahkan dikonsumsi harian & pemakaian luar (masker, lotion) PMC ini 100pure alami & halal tanpa campuran bahan kimia apapun
.
MANFAAT PMC :
-Memperbaiki kerusakan kulit
-Meningkatkan imunitas tubuh
-Membantu melangsingkan badan
-Anti Oksidan tinggi
-Menunda proses penuaan kulit
-Memperbaiki masalah kewanitaan
-Melegakan syndrome menopause
-Mencegah osteoporosis
-Membantu penyembuhan penyakit jantung
-Mencegah penyakit otot & saraf
-Mencegah pertumbuhan cancer/kanker
-Meningkatkan kehidupan seks
-Mencerahkan kulit & mengurangi pigmentasi
-Menyembuhkan luka bakar
-Mengatasi segala penyakit kulit
-Membantu proses detoksifikasi
-Membantu penyembuhan jerawat
-Menguatkan & memadatkan tulang
-Menyuburkan rambut rontok
-Pelembab kulit & rambut kering/pecah2
-Sangat baik utk pertumbuhan tulang anak
-Meningkatkan kecerdasan otak anak
.
CARA PAKAI :
1.) Bersihkan wajah lalu PMC dpt dijadikan masker
2.) Bisa dijadikan lotion malam/pagi (dibalur ke seluruh tubuh yg sakit)
3.) Ambil 1-2 sendok makan sebelum tidur dan sesaat setelah bangun tidur
.
VERY RECOMMENDED KARENA COLLAGEN DIBUTUHKAN SELAMA HIDUP
.
#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#collagen
#collagendrink
#collagene
#collageny
#collagen10000
#collagenyplus
#collagenmurah
#collagenplus
#collagensoap
#collageny8300

Nor Sa'adah Yusoff (@nsy_biz_official)

Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

Semakin hari semakin ramai buat keputusan yang tepat!

Memilih produk dari bahan organik dan 100% bebas bahan kimia berbahaya adalah satu pilihan yg tepat.
Produk yg ada bahan kimia boleh buatkan anda nampak cantik, glowing, gebu. TAPI hanya sementara sahaja 😰

Yg ada masalah seperti di bawah πŸ‘‡
- Jerawat
- Jeragat
- Kulit kering
- Kulit sensetif
- Kulit berminyak
- Ekzema
- Ruam
- Gatal-gatal
- Dan mcm2 masalah kulit

Anda boleh cuba #collagensoap by Nurraysa. Sabun ni boleh guna seluruh badan dan muka. Baby pun boleh guna utk masalah kulit seperti ekzema dan ruam.

In sha Allah #collagensoap dapat membantu menyelesaikan masalah anda. Setiap masalah ada penyelesaiannya πŸ˜‰ πŸŽ‰ Pisst! Promosi Aidiladha Nurraysa berbaki #4hari je lagi!!
CepatΒ² jangan lepaskan peluang grab harga Wow dari kami πŸ“² Β±6017-3318066

#SabunNurraysa #SabunPelbagaiKegunaan
#HotItemNurraysa #TeamYantyNurraysaMelaka

ittaa (@itanofiyanti782)

Perawatan wajah Simple bikin Glowing...
Hoohhh ohoooo

Asyik kan...
#Biospray
#CollagenSoap
#FruitSerum
Order
WA.085799098751

Monaliza Masduki (@monalizamasduki)

Nurraysa sale sehingga 30.09.2017 (sabtu). Jom order, whatsapp sis 0182251022.

#AidilAdhaSale #NurraysaBeauty #CollagenSoap #JamuVherb

themashupworld (@themashupworldboutique)

NURRAYSA COLLAGEN SOAP!

Fungsi:
-Merawat Jerawat.
-Mengurangkan whitehead dan Blackhead.
-Memperbaiki strucktur kulit muka.

Harga: RM 70

Boleh beli di πŸ‘‰ No 752-754, Jalan Sultan Dr Nazrin Shah ( Jalan Gopeng), Taman Chandan Desa,31300 Ipoh Perak.

Online shopper boleh beli dengan dm kami ataupun whatsapp kami di 016-668 6748
Follow kami di Facebook dan Instagram🐻
Fb: @themashupworldconceptboutique
Ig: @themashupworldboutique
#nurraysacollagensoap #collagensoap #skincare #themashupworldboutique #onlinebusiness #onlineshopping #Vendorperak #Vendoripoh

Monaliza Masduki (@monalizamasduki)

Nurraysa sale sehingga 30.09.2017 (sabtu). Jom order, whatsapp sis 0182251022.
#AidilAdhaSale #NurraysaBeauty #CollagenSoap #ArganMoisturizer #InstantPearlGlowBodyLotion

hasanah (@bca_bri)

#Repost @toko_hasanah with @repostapp
・・・
Testi
@cektesti3 , @3testi
#naturgo
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP - sabun saja

harga tertera adl harga satuan / per pc

Whitening Beauty Soap diformulasikan khusus untuk pembersihan dan pemutihan kulit wajah. memberikan kelembaban dan kelembutan kulit tanpa menyebabkan kekeringan pada kulit. Penggunaan yang teratur akan menghasilkan wajah yang bersih, cantik dan berseri.

Cara Penggunaan: Basahi wajah dengan air dan kemudian gosok merata di wajah dengan sabun Collagen Whitening Beauty Soap hingga berbusa. Biarkan selama 3 menit. Bersihkan dengan air kemudian keringkan dengan handuk yang lembut.

#sabuncollagen #sabuncollagenmurah #sabuncollagenplus #sabuncollagenori #collagensoap #jualsabuncollagen #sabuncolagen #colagensoap

Monaliza Masduki (@monalizamasduki)

Nurraysa sale sehingga 30.09.2017 (sabtu). Jom order, whatsapp sis 0182251022.

#AidilAdhaSale #NurraysaBeauty #CollagenSoap #FacialAndBodyJellyScrub

Rian novi lestari (@herbal_nasa_mujarab)

PROMO STOCKIST NASA
COLLASKIN β€œDouble Action for Skin”
Sinergi 2 Produk Perawatan Kulit dari Dalam & Luar Tubuh
Harga : Rp 280.000,- (1 paket isi 2 Collagen Soap & 30 kantung teh Collagen Drink)

COLLASKIN SOAP
Bekerja dari luar, membantu mengikis noda-noda kulit, mengangkat sel-sel kulit yang mati & mencerahkan kulit

KOMPOSISI :
A. Collagen
Sebagai nutrisi kulit untuk membantu meregenerasi sel agar lebih kenyal, padat, & awet muda secara alami.
B. Ekstrak Glycirrhiza
Mempunyai bau harum & mengandung glabridin guna membantu mengikis noda kulit seperti Fleks & bekas jerawat
C. Castor Oil
Sebagai antiseptik alami untuk membantu menghambat pertumbuhan jamur & bakteri yang merugikan
D. Vitamin C dan Vitamin E
Membantu mempercepat penyerapan Collagen kedalam set kulit

CARA PAKAI :
1. Oleskan pada bagian tubuh yang diinginkan
2. Lakukan pijatan halus pada bagian tubuh yang diberi sabun selama min 2 menit
3. Bilas dengan air sampai bersih

COLLASKIN DRINK
Bekerja dari dalam, membantu meregenerasi sel kulit secara efektif.

KOMPOSISI :
A. Collagen
Collagen merupakan protein utama penyusun jaringan kulit, jika kandungan collagen dalam kulit rendah maka kulit akan cepat keriput, kering, & banyak Fleks. Kandungan Collagen dalam CollaSkin Drink cukup tinggi untuk menutrisi sel kulit dari dalam
B. Santoon Tea
Kandungan Katekin dalam santoon tea sangat tinggi sebagai super antioksidan untuk menangkal radikal bebas yang merugikan / merusak kulit dalam tubuh
C. Bunga Rosella
Mengandung Vitamin C alami yang tinggi sebagai Booster (penguat) penyerapan Collagen dalam kulit

CARA PAKAI :
1. Celupkan 1 kantung ke dalam 180 ml air panas selama 5 menit sebelum diminum
2. Bisa ditambahkan pemanis sesuai selera (tanpa pemanis akan lebih baik)
3. Bila tidak ditambah pemanis dapat diambil 1 sendok makan (secukupnya) untuk dioleskan ke wajah sebagai masker perawatan kulit
4. Untuk Perawatan Kulit :1 s/d 2 kantung CollaSkin Drink perhari

INFO & ORDER :
Rian novi lestari
WA : 089531408456
PIN BB :D96D5C7B

#collaskin#aylabreastcare
#crystalx#collagen
#sabunkecantikan
#collagensoap#agencrystalx
#agenresminasa #collagendrink
#kolagen #pemutihwajah

Anisa Artha Taradiana (@tara_msi_tegal)

Perawatan wajah Simple bikin Glowing...
Hoohhh ohoooo

Asyik kan...
#Biospray
#CollagenSoap
#FruitSerum
READY
WA.082324041148

Monaliza Masduki (@monalizamasduki)

Nurraysa sale sehingga 30.09.2017 (sabtu). Jom order, whatsapp sis 0182251022.
#AidilAdhaSale #NurraysaBeauty #CollagenSoap #CollagenPowder

Monaliza Masduki (@monalizamasduki)

Nurraysa sale sehingga 30.09.2017 (sabtu)

Jom order, whatsapp sis 0182251022.
#AidilAdhaSale #NurraysaBeauty #CollagenSoap

Beauty Kosmeti & Herbal (@beautypribadi_bogor)

MSI COLLAGEN SOAP / SABUN COLLAGEN SUDAH BPOM YA...ORIGINAL

POM NA18150500470

MSI Collagen Soap adalah sabun terbaik yang didistribusikan oleh PT Multy Sukses Internasional yang sangat bermanfaat untuk kulit.

Sabun khusus Msi Collagen Soap ini memiliki aroma unik yang mampu menjadikan suasana hati anda menjadi lebih baik dan sangat bagus untuk merawat kulit anda menjadi lebih sehat, cerah, dan menarik.

Manfaat MSI Collagen Soap

Collagen Soap dengan bahan khusus yang sudah dikenal untuk perawatan kecantikan dan menjaga kesehatan kulit memiliki banyak manfaat yang terkandung jika anda menggunakannya secara teratur, dan khasiat yang bisa anda dapatkan adalah :
- Meremajakan Kulit, bekerja mengangkat sel-sel kulit mati dan memperbaharui lapisan kulit.
- Memutihkan warna kulit yang gelap.
- Membersihkan serta menghaluskan kulit yang kering dan kusam.
- Mengurangi iritasi pada kulit yang tipis atau sensitif.

Cocok untuk digunakan keseluruh bagian kulit termasuk ke wajah.

Untuk mendapatkan hasil yang maksimal setelah menggunakan Msi Collagen Soap, sebagai tambahan anda di anjurkan untuk menggunakan MSI Fruit Serum.

Komposisi Sabun Collagen MSI
Sheep Milk, Coconut (Cocos Mcifera) oil, Olive, Oil Satoimo Extract, Sodium Hidroxide, Gliserin Stearic Acid, Sodium Citrate, Aqua, Fragrance, Collagen

#jualcollagensoap #collagensoap #msicollagensoap #sabuncollagen #juasabuncollagen #jualsabunkolagen #sabunkolagen #sabuncollagenmsi #msicollagenspray #msicollagen #msicollagenspraymurah #collagensoapmurah #naturgo #jualpemutih #pemutihwajah #penghilangflek #jualwhitening #facewhitening #bodywhitening

GEBU|GLOWING|PUTIH|CANTIK| (@nurraysamelaka_miza)

AIDILADHA SALE
.
.
Set collagen soap,argan moisturizer & instant pearl lotion.
.
.
Harga asal RM145.00/sm..kini hanya RM85.00..Jimat sehingga RM60..😱😱😱
.
.
Menarikkan..memang berbaloi.
.
.
Nak order whatsapp 013.222.8615 (miza)
.
.
#ejenNurraysaAyerKerohMelaka
#dropshipdiperlukan
#nurraysamelaka_miza
#arganmoisturizer
#collagensoap
#instantpearllotion
#aidiladhasale

Ibb Beauty Parlor (@ibbbeauty)

.
TESTIMONI COLLAGEN SOAP
.
Tak percaya? Boleh cuba dulu. Dah cuba tak percaya yang lain dah πŸ˜†
.
Whatsapp Ibb 013-7179476
.
#collagensoap #nurraysahq #nurraysajb #sabunmagik #sale2017 #rayahajisale #jeragat #jerawat #parutmuka #kudis #eczema #malaysia #joho #johorbahru #johor

GEBU|GLOWING|PUTIH|CANTIK| (@nurraysamelaka_miza)

AIDILADHA SALE
.
.
Set jamu vherbs dan collagen soap.
.
.
Harga asal RM169.90/sm..kini hanya RM69.90..Jimat sehingga RM100..😱😱😱
.
.
Menarikkan..memang berbaloi.
.
.
Nak order whatsapp 013.222.8615 (miza)
.
.
#ejenNurraysaAyerKerohMelaka
#dropshipdiperlukan
#nurraysamelaka_miza
#jamuvherb
#collagensoap
#aidiladhasale

sitiazura_0801 (@sitiazura_0801)

JANGAN BACA KALAU X SUKA CANTIK
================================
πŸ’ŸRamai kakak, abang, pak cik, mak cik di luar sana tidak tahu Sabun Kolagen Nurraysa mampu merawat, menyihatkan serta mencerahkan kulit wajah mereka seawal 7 hari. πŸ’πŸ»πŸ’πŸ»πŸ’πŸ» πŸ’ŸRamai rakyat Malaysia tidak tahu sabun kolagen Nurraysa ini mampu merawat masalah kulit kering, berjerawat & berminyak malah kulit sentiasa terasa lembap & licin sehalus kulit bayi. πŸ’ŸRamai ibu-ibu prihatin tidak tahu sabun ajaib ini boleh merawat masalah kulit anak-anak mereka seperti ruam, ecxema, kudis, panau dan banyak lagi yang selalu mengganggu tidur mereka. πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ» πŸ’ŸRamai rakyat Malaysia tidak tahu bahawa sabun Nurraysa ini mampu menghilangkan jeragat juga parut-parut luka termasuk stretch mark selepas bersalin kerana ianya diformulasikan daripada Rumpai Laut Ungu (Pure Marine Collagen/ PMC) yang asli tanpa sebarang campuran serta kaya dengan kolagen yang sangat bermanfaat untuk kulit. πŸ’ŸRamai rakyat Malaysia tidak tahu bahawa sabun Nurraysa ini adalah organik. TIADA BAHAN KIMIA berbahaya seperti merkuri, paraben atau SLES. πŸ™…πŸ»πŸ™…πŸΌπŸ™…πŸ½πŸ’€πŸ’€πŸ’€ πŸ’ŸRamai rakyat Malaysia tidak tahu Sabun Ajaib ini halalan toyyiba & telah mendapat kelulusan daripada KKM. πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ Jika mereka tahu.....mereka pastiiii.......berusaha memiliki sabun ajaib Nurraysa ini kerana sangat banyak manfaatnya untuk kulit serta sesuai dipakai seisi keluarga. 😍😍😍 Harga asal RM70 sekotak
Promo RM29.90
3 kotak RM80

PROMOSI SEHINGGA 30 SEPTEMBER 2017

#NurraysaBeauty
#collagensoap
#NurraysaZueBeauty
#ZueAgenNurraysa
#ZueAnggunRichTeam
#sayapakaisayajual
#DropshipTanpaMODALDiperlukan

WHATSAPP/TELEGRAM
0199249363

Raisha Beauty & Healthcare (@raisha_beautyhealthcare)

Bagaimana nak selesaikan masalah muka anda ? *Jerawat ?
*Jeragat ?
*Kulit Berminyak ? > Produk Nurayssa Beauty mahu membantu semua jejaka dan wanita di luar sana untuk kekal cantik dan hensem > Sesuai digunakan untuk semua lapisan umur dan jantina.. Hehehe

#collagensoap #agentnurraysabukitberuntung #raishabeautyhealthcare #nurraysabeauty

hasanah (@bca_bri)

#Repost @toko_hasanah with @repostapp
・・・
Testi
@cektesti3 , @3testi
#naturgo
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP - sabun saja

harga tertera adl harga satuan / per pc

Whitening Beauty Soap diformulasikan khusus untuk pembersihan dan pemutihan kulit wajah. memberikan kelembaban dan kelembutan kulit tanpa menyebabkan kekeringan pada kulit. Penggunaan yang teratur akan menghasilkan wajah yang bersih, cantik dan berseri.

Cara Penggunaan: Basahi wajah dengan air dan kemudian gosok merata di wajah dengan sabun Collagen Whitening Beauty Soap hingga berbusa. Biarkan selama 3 menit. Bersihkan dengan air kemudian keringkan dengan handuk yang lembut.

#sabuncollagen #sabuncollagenmurah #sabuncollagenplus #sabuncollagenori #collagensoap #jualsabuncollagen #sabuncolagen #colagensoap
More...