Nurraysa Beauty Official (@nurraysa_ziha)

Saya Ziha, founder atau pemilik tanah akaun ni. 😊

Saya juga pengguna produk Nurraysa seperti dlm gambar tu ☝️☝️☝️👆👆👆 Masa tu saya hanya pakai Glowing DD Moist Cake SAHAJA! Tanpa bedak, krim muka, pelembab, serum atau sbgnya... tapi wajah saya tetap glow dan sekata walau baru lepas berjemur tengah panass.

Eyeliner pun saya suka pakai sebab tak comot dan sekali lukis je. Tarik dan siap!! Pastu bila nak buang pun senang gila.

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

#NurraysaBeauty #Nurraysa #GlowingDDMoistCake #Foundation #Powder #Concealer #PearlMagicLipstick #PerfectLongLashMaskaraMaskara #MiracleEyeliner #CollagenSoap #MesraWuduk #JapaneseSweetCherry #NurraysaHQ #PearlGlowBodyLotion #Losyen #UVCream #MiracleWhiteningSpray #TreatmentSerum #TrialSetSkincare #Moisturizer #ShingingMineralBlusher #ProdukHalal #ProdukKecantikan #Noraini #LulusKKM #ProdukBumiputera #SPF50

Nurraysa Beauty Official (@nurraysa_ziha)

Nak wajah glowing?? Nak nampak flawless?? Nakk bibir yg mugil?? Haaa ni la diaa!! ☆ Glowing DD Moist Cake
☆ Flawless Mineral Loose Powder
☆ Pearl Magic Lipstick

Nak tau lebih lanjut set makeup ni??? Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

#NurraysaBeauty #Nurraysa #GlowingDDMoistCake #Foundation #Powder #Concealer #PearlMagicLipstick #PerfectLongLashMaskaraMaskara #MiracleEyeliner #CollagenSoap #MesraWuduk #JapaneseSweetCherry #NurraysaHQ #PearlGlowBodyLotion #Losyen #UVCream #MiracleWhiteningSpray #TreatmentSerum #TrialSetSkincare #Moisturizer #ShingingMineralBlusher #ProdukHalal #ProdukKecantikan #Noraini #LulusKKM #ProdukBumiputera #SPF50

Flashin | Glutavia&DaysBeauty (@go.flashin)

Beli Days Beauty Whitening Peeling Spray dan Days Beauty Soap hanya 199rb saja (harga normal 240rb). Chat kontak di bio untuk info lebih lanjut.
#daysbeauty #indonesia #flashin #flavia #peelingspray #glutathione #kojicacid #collagen #peeling #collagenpeeling #beautysoap #collagen #sabunkolagen #collagensoap #networkmarketing

Nurraysa Beauty Official (@nurraysa_ziha)

Nahhh beli tiga ketul Sabun Collagen Nurraysa jimat RM130!! Kongsi la dgn mak ke kakak makcik adik kawan jiran sebelah rumah ke. Sebab ni bukan main2 tau.

Sabun bukan sebarang sabun. Banyak fungsinya. Bukan nak putih je licin lagi sihat. Yg penting halal dan selamat.

Beli sebelum 7 februari yee. Kalau lambat sis tak tolong dah.

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

#NurraysaBeauty #Nurraysa #GlowingDDMoistCake #Foundation #Powder #Concealer #PearlMagicLipstick #PerfectLongLashMaskaraMaskara #MiracleEyeliner #CollagenSoap #MesraWuduk #JapaneseSweetCherry #NurraysaHQ #PearlGlowBodyLotion #Losyen #UVCream #MiracleWhiteningSpray #TreatmentSerum #TrialSetSkincare #Moisturizer #ShingingMineralBlusher #ProdukHalal #ProdukKecantikan #Noraini #LulusKKM #ProdukBumiputera #SPF50

Nur Hidayah (@nurhidayahnooor)

📢📢📢Perhatian buat anda yang ada masalah kulit seperti JERAGAT, JERAWAT, KERING, KUSAM & GATAL2
.
Inginkan kulit yang bersih, lembab, halus mulus, gebu sekata dan sihat? Jangan risau.. Saya ad caranya #CollagenSoap dari Nurraysa Beauty kan ad.. Jom rawat sekarang😉
.
Apa SA?... Nurraysa...😍
Mak Jah ?😄😄 Jom wasap lelaju 0199533490

#HidayahDsNurraysa

Flashin | Glutavia&DaysBeauty (@go.flashin)

Days Beauty - Beauty Soap
Merupakan sabun yang mengandung glutathione, kojic acid dan collagen serta kandungan glycerin mampu bekerja melembabkan dan menghaluskan minyak wajah serta segar alami dengan aroma Strawberry yang lembut.
harga : 60rb
Chat kontak di bio untuk info lebih lanjut.
#daysbeauty #indonesia #flashin #flavia #beautysoap #glutathione #kojicacid #collagen #sabunkolagen #collagensoap #networkmarketing

hamizah bt dzakaria (@hamizah_dzul)

🌼Kenali produk NURRAYSA COLLAGEN SOAP🌼 💁 apa kandungannya/bahannya

Sabun kolagen merawat segala masalah kulit. Boleh digunakan pada kulit wajah sebagai pencuci muka Dan seluruh badan sebagai sabun badan. 🌷 Collagen
🌷 Herba
🌷 Susu kambing
🌷 Minyak zaiton
🌷 Glyserin 💁 + Apa kelebihannya Dan bertindak sebagai apa 🌷 Membersih dengan lembut dan menyegarkan kulit lesu.
🌷 Mengecutkan jerawat di wajah atau badan. 🌷 Memudarkan parut dan menghilagkan parut dan cela. 🌷 Mengurangkan pigmentasi atau jeragat.
🌷 Mengurangkan kedutan dan garis halus serta kesan regangan atau strectmark.
🌷 Menghilangkan Black Head dan White Head.
🌷 Mengurangkan kesan berminyak diwajah dan badan.
🌷 Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap, kasar dan kering.
🌷 Menyamaratakan tona kulit.
🌷 Memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit. 💁 + Apa keunikan produk (USP) 🌷Kesan seawal 7 hari
🌷100% tanpa bahan kimia merbahaya
🌷Sesuai untuk satu keluarga
🌷 Sesuai untuk semua jenis dan masalah kulit
🌷Glowing2
🌷 Mengurangkan parut jerawat
🌷 Kelulusan KKM
Whatsapp 012-3472619

#collagensoap

Set Bersalin Nawal (@setberpantangmurah_nawal)

Hi..beautiful dear...😘 Peneman setia ibu berpantang demi utk mnjga kesihatan dalaman ibu ketika berpantang dgn mnggunakn pakej set bersalin "NAWAL HERBAL BEAUTY " mmg mudah. Dahlh smua produk dlm set bersalin nawal ni betul betul tradisional, pas..tu sesuai sgt2 utk ibu yg bersalin secara Normal & Ceaser.bkn tu je, wlaupun ia produk tradisional, mcm mak kta dlu - dlu, tp dia senang je digunakan..😉 even ibu yg brpantang sendiri kt tengah2 bandar pun bleh brpantang dgn cara kmpg..😊 sebab tu.. lh permintaan customer pd set bersalin nawal ni bleh support hingga ke luar negara or Singapore !!! Set Bersalin Nawal... "mmg sgt Best 👍 for ibu buat pilihan, nk Beli set or secara LOOSE.. ikut kemampuan ibu2..Set Bersalin ni dah jadi rebutan ramai ibu2 diluar sna.

Nak sihat dalaman? Nak cantik luaran? SET BERSALIN NAWAL la jawapannya.. 💚

Pakej A ➡️ 8 item
( Set Bersalin Asas & Slimming )
⇨Bengkung Ibu
⇨ Tungku Besi
⇨ Sarung Tungku Herba ⇨ Herba Mandian Azzahra
⇨ Bedak Panas Syifa ⇨ Pati Minyak Serai Wangi
⇨ Feminine Wash Manjakani
⇨ Intensive Toning Lotion
Harga Asal: Rm 332.00
Now Offer : Rm 267.00

Pakej B ➡️ 9 item
( Set Bersalin Asas & Rawatan )
⇨ Bengkung Ibu
⇨ Tungku Besi ⇨Sarung Tungku Herba
⇨ Herba Mandian Azzahra ⇨ Bedak Panas Syifa ⇨ Pati Minyak Serai Wangi ⇨ Feminine Wash Manjakani
⇨ Repairing Beauty Lotion ⇨ Collagen Soap
Harga Asal: Rm 362.90
Now Offer : Rm 297.00

Pakej C ➡️ 10 item
( Set Bersalin Lengkap + Asas + Slimming + Rawatan Kulit )
⇨ Bengkung Ibu
⇨ Tungku Besi ⇨ Sarung Tungku Herba
⇨ Herba Mandian Azzahra
⇨ Bedak Panas Syifa ⇨ Pati Minyak Serai Wangi ⇨ Feminine Wash Manjakani
⇨ Repairing Beauty Lotion ⇨ Collagen Soap ⇨ Intensive Toning Lotion
Harga Asal: Rm 404.90
Now Offer: Rm 330.00

Berminat?? Whatsapp 0182350372

#setbersalin#setberpantang
#makbidan#setspa
#aromaterapi#bedakpanassyifa
#settungku#sarungtungkuherba
#bengkungibu#intensivetoninglotion
#repairingbeautylotion
#collagensoap#nawalherbalbeauty
#ESEmpireteam
#bandarmelaka_muar

Nurraysa Beauty Official (@nurraysa_ziha)

Wooww beli set combo ni boleh jimat RM51!! 😱😱 1) Collagen Soap 💖 Mencantikkan kulit dan menjadikan ia lebih sihat, gebu dan licin
💖 Merawat jerawat,jeragat & kulit berminyak
💖 Mengecilkan liang pori pada wajah
💖 Membuang sel-sel kulit mati
💖 Melembapkan kulit muka yang kering
💖 Memperbaiki struktur kulit muka dari dalam
💖 Mengurangkan whitehead & blackhead
💖 Menghapuskan parut baru dan lama
💖 Merangsang penghasilan sel-sel kulit yang baru
💖 Mempunyai anti oksida yang tinggi

2) ARGAN WHITENING MOISTURIZER🍀 👉 Natural
👉 Sesuai untuk baby
👉 Melembapkan kulit
👉 Merawat jerawat
👉 Eczema
👉 Sakit kulit
👉 Boleh pakai di muka dan badan

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

#NurraysaBeauty #Nurraysa #GlowingDDMoistCake #Foundation #Powder #Concealer #PearlMagicLipstick #PerfectLongLashMaskaraMaskara #MiracleEyeliner #CollagenSoap #MesraWuduk #JapaneseSweetCherry #NurraysaHQ #PearlGlowBodyLotion #Losyen #UVCream #MiracleWhiteningSpray #TreatmentSerum #TrialSetSkincare #Moisturizer #ShingingMineralBlusher #ProdukHalal #ProdukKecantikan #Noraini #LulusKKM #ProdukBumiputera #SPF50

Nurraysa Beauty Official (@nurraysa_ziha)

💐NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK WITH COLLAGEN💐 🎶 Tidak menghitamkan bibir 🎶 Tanpa plumbum 🎶 Mesra solat 🎶 Melembabkan bibir terutamanya untuk bibir kering dan mengelupas 🎶 Mengandungi vitamin E serta bahan treatment yang berkualiti 🎶 Sesuai digunakan oleh semua golongan masyarakat

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN 💜 Collagen
💜 Vitamin E
💜 Pearls
💜 Olive fruit oil
💜 Sunflower seed oil
💜 Virgin coconut oi

CARA PENGGUNAAN 👉 Seperti pengambilan lipstick biasa.

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

#NurraysaBeauty #Nurraysa #GlowingDDMoistCake #Foundation #Powder #Concealer #PearlMagicLipstick #PerfectLongLashMaskaraMaskara #MiracleEyeliner #CollagenSoap #MesraWuduk #JapaneseSweetCherry #NurraysaHQ #PearlGlowBodyLotion #Losyen #UVCream #MiracleWhiteningSpray #TreatmentSerum #TrialSetSkincare #Moisturizer #ShingingMineralBlusher #ProdukHalal #ProdukKecantikan #Noraini #LulusKKM #ProdukBumiputera #SPF50

Nurraysa Beauty Official (@nurraysa_ziha)

💐NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK WITH COLLAGEN💐 🎶 Tidak menghitamkan bibir 🎶 Tanpa plumbum 🎶 Mesra solat 🎶 Melembabkan bibir terutamanya untuk bibir kering dan mengelupas 🎶 Mengandungi vitamin E serta bahan treatment yang berkualiti 🎶 Sesuai digunakan oleh semua golongan masyarakat

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN 💜 Collagen
💜 Vitamin E
💜 Pearls
💜 Olive fruit oil
💜 Sunflower seed oil
💜 Virgin coconut oi

CARA PENGGUNAAN 👉 Seperti pengambilan lipstick biasa.

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

#NurraysaBeauty #Nurraysa #GlowingDDMoistCake #Foundation #Powder #Concealer #PearlMagicLipstick #PerfectLongLashMaskaraMaskara #MiracleEyeliner #CollagenSoap #MesraWuduk #JapaneseSweetCherry #NurraysaHQ #PearlGlowBodyLotion #Losyen #UVCream #MiracleWhiteningSpray #TreatmentSerum #TrialSetSkincare #Moisturizer #ShingingMineralBlusher #ProdukHalal #ProdukKecantikan #Noraini #LulusKKM #ProdukBumiputera #SPF50

Nurraysa Beauty Official (@nurraysa_ziha)

💐NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK WITH COLLAGEN💐 🎶 Tidak menghitamkan bibir 🎶 Tanpa plumbum 🎶 Mesra solat 🎶 Melembabkan bibir terutamanya untuk bibir kering dan mengelupas 🎶 Mengandungi vitamin E serta bahan treatment yang berkualiti 🎶 Sesuai digunakan oleh semua golongan masyarakat

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN 💜 Collagen
💜 Vitamin E
💜 Pearls
💜 Olive fruit oil
💜 Sunflower seed oil
💜 Virgin coconut oi

CARA PENGGUNAAN 👉 Seperti pengambilan lipstick biasa.

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

#NurraysaBeauty #Nurraysa #GlowingDDMoistCake #Foundation #Powder #Concealer #PearlMagicLipstick #PerfectLongLashMaskaraMaskara #MiracleEyeliner #CollagenSoap #MesraWuduk #JapaneseSweetCherry #NurraysaHQ #PearlGlowBodyLotion #Losyen #UVCream #MiracleWhiteningSpray #TreatmentSerum #TrialSetSkincare #Moisturizer #ShingingMineralBlusher #ProdukHalal #ProdukKecantikan #Noraini #LulusKKM #ProdukBumiputera #SPF50

DzaNour Nurraysa Dexandra (@dza_nour)

It's Chinese New Year Sale!!! 😍😍😍 We are offering you a trial set of skincare products & collagen powder . It's a combination of:
1) collagen soap
2) miracle whitening spray
3) treatment serum
4) uv cream
5) collagen powder
6) free gift

To order:
🐝Whatsapp 012 243 8779
🐝PM is also acceptable

#beautycare #collagensoap #uvcream #miracle #whiteningspray #treatmentserum #serum #beauty #skincare #treatment #beautyshop #nurraysabeauty #DZA_Nour #halal #halalproduct #collagen #powder
#freegift #penang #onlineshopping
#kedahan #terapiinstagram
🏃free postage only in Malaysia

MEMBER RESMI BIOSPRAY PASURUAN (@mella_biospray)

Rambut kembali sehat dg semprotan multyspray 😁😀
tuh kannn banyak sekali manfaat dr multyspray....
Rugiii kalau belom punya .. 300rb isi 5 botol Free member
1 botol @100rb

Order
Mella MSI PASURUAN
Bbm 💌 D5D1AE1F
WA 💌 0813-3500-4808

#multyspray #jualmultyspray #biospray #jualbiospray #detoxslim #fruitserum #collagensoap #sabunsusucollagen #biovitplus #obatpelangsing #putihalami #memberbiospray #collagenspray #msiglutacare #glutacarebodylotion #lotion #glutavit #msiglutavit #obatherbal #onlineshop #bisnisonline #msi #membermsi #membermsipasuruan #msipasuruan #mlm

Nurraysa Beauty Official (@nurraysa_ziha)

Nurraysa Pearl Magic Lipstick merupakan lipstick yang bertindak mengikut warna darah anda.

Produk ini akan membuatkan bibir anda lembap dan sentiasa segar dan tidak menyebabkan bibir anda kering.

Di rumus khas dengan formula berkualiti tinggi, mutiara asli akan membuatkan bibir anda pinkish.

Nurraysa Pearl Magic Lipstick tidak mengandungi plumbum (tidak menghitamkan bibir) dan mesra solat.

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

#NurraysaBeauty #Nurraysa #GlowingDDMoistCake #Foundation #Powder #Concealer #PearlMagicLipstick #PerfectLongLashMaskaraMaskara #MiracleEyeliner #CollagenSoap #MesraWuduk #JapaneseSweetCherry #NurraysaHQ #PearlGlowBodyLotion #Losyen #UVCream #MiracleWhiteningSpray #TreatmentSerum #TrialSetSkincare #Moisturizer #ShingingMineralBlusher #ProdukHalal #ProdukKecantikan #Noraini #LulusKKM #ProdukBumiputera #SPF50

Nurraysa Beauty Official (@nurraysa_ziha)

Nurraysa Pearl Magic Lipstick merupakan lipstick yang bertindak mengikut warna darah anda.

Produk ini akan membuatkan bibir anda lembap dan sentiasa segar dan tidak menyebabkan bibir anda kering.

Di rumus khas dengan formula berkualiti tinggi, mutiara asli akan membuatkan bibir anda pinkish.

Nurraysa Pearl Magic Lipstick tidak mengandungi plumbum (tidak menghitamkan bibir) dan mesra solat.

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

#NurraysaBeauty #Nurraysa #GlowingDDMoistCake #Foundation #Powder #Concealer #PearlMagicLipstick #PerfectLongLashMaskaraMaskara #MiracleEyeliner #CollagenSoap #MesraWuduk #JapaneseSweetCherry #NurraysaHQ #PearlGlowBodyLotion #Losyen #UVCream #MiracleWhiteningSpray #TreatmentSerum #TrialSetSkincare #Moisturizer #ShingingMineralBlusher #ProdukHalal #ProdukKecantikan #Noraini #LulusKKM #ProdukBumiputera #SPF50

Nurraysa Beauty Official (@nurraysa_ziha)

Nurraysa Pearl Magic Lipstick merupakan lipstick yang bertindak mengikut warna darah anda.

Produk ini akan membuatkan bibir anda lembap dan sentiasa segar dan tidak menyebabkan bibir anda kering.

Di rumus khas dengan formula berkualiti tinggi, mutiara asli akan membuatkan bibir anda pinkish.

Nurraysa Pearl Magic Lipstick tidak mengandungi plumbum (tidak menghitamkan bibir) dan mesra solat.

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

Whatsapp 017-5581655 (ziha)

#NurraysaBeauty #Nurraysa #GlowingDDMoistCake #Foundation #Powder #Concealer #PearlMagicLipstick #PerfectLongLashMaskaraMaskara #MiracleEyeliner #CollagenSoap #MesraWuduk #JapaneseSweetCherry #NurraysaHQ #PearlGlowBodyLotion #Losyen #UVCream #MiracleWhiteningSpray #TreatmentSerum #TrialSetSkincare #Moisturizer #ShingingMineralBlusher #ProdukHalal #ProdukKecantikan #Noraini #LulusKKM #ProdukBumiputera #SPF50
More...