Hana Nadia SB Agent Singapore (@nadiaafiqah62)

SB Super Beauty Agent Singapore
Hana Nadia 8726 4312

Produk Penjagaan Kulit

Pembersih Muka
Scrub Collagen 150ml
FACE & BODY
SGD $7 sebotol sahaja
~ Berkesan Menanggalkan Kulit Mati Dengan Segera

Collagen Soap 100g
SGD $10 sahaja
~ Memutihkan Kulit Anti Penuaan
Plant Placenta 155g
SGD $9 sahaja
~ Melembapkan Kulit Mencerahkan Menyegarkan Memutihkan Semua Jenis Kulit
Plant Placenta 155g
SDG $9 sahaja

Belum Cuba ? Nak Cuba πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
Cara Penggunaan
Sabun Seperti Biasa

Sentiasa Kelihatan Jelita
Barulah Jelita πŸ’šπŸ’šπŸ’š
Semestinya SB Super Beauty

Sentiasa Stok Ada πŸ‘Œ πŸ‘Œ πŸ‘Œ
Boleh Wasap Terus
www.wasap.my/+6587264312/penjagaankulit

#scrubcollagen
#collagensoap
#plantplacentasoap
#sbsuperbeautyviral
#hananadiasingapore

Diatributor Nasa Makassar (@distributornasamakassar)

COLLASKIN β€œDouble Action for Skin”
Sinergi 2 Produk Perawatan Kulit dari Dalam & Luar Tubuh
Harga : Rp 286.000,- (1 paket isi 2 Collagen Soap & 30 kantung teh Collagen Drink)

COLLASKIN SOAP
Bekerja dari luar, membantu mengikis noda-noda kulit, mengangkat sel-sel kulit yang mati & mencerahkan kulit

KOMPOSISI :
A. Collagen
Sebagai nutrisi kulit untuk membantu meregenerasi sel agar lebih kenyal, padat, & awet muda secara alami.
B. Ekstrak Glycirrhiza
Mempunyai bau harum & mengandung glabridin guna membantu mengikis noda kulit seperti Fleks & bekas jerawat
C. Castor Oil
Sebagai antiseptik alami untuk membantu menghambat pertumbuhan jamur & bakteri yang merugikan
D. Vitamin C dan Vitamin E
Membantu mempercepat penyerapan Collagen kedalam set kulit

CARA PAKAI :
1. Oleskan pada bagian tubuh yang diinginkan
2. Lakukan pijatan halus pada bagian tubuh yang diberi sabun selama min 2 menit
3. Bilas dengan air sampai bersih

COLLASKIN DRINK
Bekerja dari dalam, membantu meregenerasi sel kulit secara efektif.

KOMPOSISI :
A. Collagen
Collagen merupakan protein utama penyusun jaringan kulit, jika kandungan collagen dalam kulit rendah maka kulit akan cepat keriput, kering, & banyak Fleks. Kandungan Collagen dalam CollaSkin Drink cukup tinggi untuk menutrisi sel kulit dari dalam
B. Santoon Tea
Kandungan Katekin dalam santoon tea sangat tinggi sebagai super antioksidan untuk menangkal radikal bebas yang merugikan / merusak kulit dalam tubuh
C. Bunga Rosella
Mengandung Vitamin C alami yang tinggi sebagai Booster (penguat) penyerapan Collagen dalam kulit

CARA PAKAI :
1. Celupkan 1 kantung ke dalam 180 ml air panas selama 5 menit sebelum diminum
2. Bisa ditambahkan pemanis sesuai selera (tanpa pemanis akan lebih baik)
3. Bila tidak ditambah pemanis dapat diambil 1 sendok makan (secukupnya) untuk dioleskan ke wajah sebagai masker perawatan kulit
4. Untuk Perawatan Kulit :1 s/d 2 kantung CollaSkin Drink perhari

INFO & ORDER :
Siti Nurhasanah
WA : 082251872502

#collaskin #aylabreastcare
#crystalx #collagen
#sabunkecantikan
#collagensoap #agencrystalx
#agenresminasa #collagendrink
#kolagen #pemutihwajah #collagen #collaskinnasa #ibuhamil #ibumenyusui

NURRAYSA PRODUK MESRA WUDHUK (@scarfbyafs)

ARGAN WHITENING MOISTURIZER:🌱
.
πŸ’Salah satu sebab kenapa argan oil sgt menyembuhkan. Adalah sebab sangat kaya dengan vitamin A dan vitamin E (tocopherol)
.
πŸ’Selain itu ada antioxidant. . Omega 6 dan linoleic acid. .. ini semua bahan yg penting sgt utk penyembuhan kulit.
.
πŸ’Vitamin E membantu untuk boost up penghasilan cell. Untuk proses pembaharuan kulit.
.
πŸ’Tapi jgn lupa. Kalau ada vitamin C lagi elok. So boleh campur argan oil dengan jus lemon. Buat masker... insyaAllah. Hilang jeragat.
.
πŸ’Dalam nurraysa. Lepas pakai sabun. Boleh apply argan moisturizer.
.
πŸ’Linoleic acid dalam argan oil. InsyaAllah boleh bantu kurangkan bengkak. Terutamanya bengkak akibat jerawat.. gigitan serangga.
.
πŸ’Vitamin E.. boost up penghasilan cell baru
Linoleic acid.. kurangkan pembengkakan ( inflammation)
.
πŸ’Jadi argan oil ni sgt sesuai untuk mengurangkan symptoms eczema. Boleh sapu direct. Atau campur dengan minyak zaitun dan sapu. .
πŸ’Untuk kita yg dewasa ni elok sangat guna kalau ada rashes. . Eczema kat mana2
.
WHATSAPP +601139152046 UNTUK PERTANYAAN ATAU PEMBELIAN 😘
.

#Nurraysa #TeamNurraysa #DSHauruAinRichTeam #MesraWuduk #MudahDitanggalkan
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan #Mekap #Supplement #Makeup
#Skincare #WudhuFriendly
#Lipstick #Eyeliner #Eyebrow #Mascara #Blusher #MakeupRomever #Brushes #HerbProduct #ProdukBebasDaripadaBahanKimiaBerbahaya #TreatmentSerum #bodywash #Scrub #shampoo #collagensoap

tridicosmo5 (@iklan_promo_hasanah)

#Repost @toko_hasanah (@get_repost)
・・・
Testi
@cektesti3 , @3testi
#naturgo
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP - sabun saja

harga tertera adl harga satuan / per pc

Whitening Beauty Soap diformulasikan khusus untuk pembersihan dan pemutihan kulit wajah. memberikan kelembaban dan kelembutan kulit tanpa menyebabkan kekeringan pada kulit. Penggunaan yang teratur akan menghasilkan wajah yang bersih, cantik dan berseri.

Cara Penggunaan: Basahi wajah dengan air dan kemudian gosok merata di wajah dengan sabun Collagen Whitening Beauty Soap hingga berbusa. Biarkan selama 3 menit. Bersihkan dengan air kemudian keringkan dengan handuk yang lembut.

#sabuncollagen #sabuncollagenmurah #sabuncollagenplus #sabuncollagenori #collagensoap #jualsabuncollagen #sabuncolagen #colagensoap

Bella MSI Bangil-Pasuruan (@bella_mayta)

Alhamdulillah rejei hari ini
Pulang kerja di apeliπŸ˜†
#facemist #collagensoap
Bella #msi #bangil #pasuruan
Wa.081914442388

Butik Vendor Aneka ProdukπŸ‡§πŸ‡³ (@butik.rh.vendoria)

Nurraysa Collagen SoapπŸ˜πŸ€—from @balqis_fizah_hm
.
Now Instock & Available at @butik.rh.vendoria, Airportmall berakas, Level 1 the souq, Unit 17.1. Do come and grab it before sold out!!πŸƒπŸ»πŸ€—πŸ˜βœ¨
.
#Collagensoap #nurraysa #RHvendorfamily #bruneivendorboutique #brunika #ootdbruneiiklan #ajwaadsbn

nor afiah (@efyies)

Haiii semua 😍Petang ni sis nak share berita baik ni😍
.
Uolls suka tak kalau sabun ni harga asal Β rm70 sekotak.Tapi...sekarang jadi⬇️⬇️⬇️⬇️
#rm30.90 aje sekotak bagi SM dan 35.90 SS. Harga tak termasuk postage πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Woowww muroh bebenor sangat ni!

You olls dapat jimat RM 9.10 tau dengan harga ni.
Promosi berlangsung dari 8 hingga 22 Feb 2018.

Nak order? Whatsapp 0199941857

#sabuncollagen #sabuncollagennurraysa #collagensoap #CollagenSoapNurraysa #sabuncollagenmurah #sabuncollagenori #sabuncollagennurraysamurah #collagensoapnurraysa #salescnynurraysa #salescny #chinesenewyearsale2018

CANTIK_FLAWLESS_MESRAWUDHUK (@hasanah_nurraysa)

WAHHH KULIT JADI FLAWLESS GITU.
.
COLLAGEN SOAP NURRAYSA dapat mencerahkan kulit wajah dan memudarkan parut jerawat.
.
Selain itu ia dapat merawat kulit berminyak dan memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman.
.
Korang dah try Collagen Soap dari Nurraysa? Kalau belum jom whatsapp 012 2236435 untuk order.😍😍😍
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#usahawanjutawan #nurraysaskincare #collagensoap #nurraysalover #jeragat #flawlessskin #jerawat #enzema

CANTIK_FLAWLESS_MESRAWUDHUK (@hasanah_nurraysa)

WAHHH KULIT JADI FLAWLESS GITU.
.
COLLAGEN SOAP NURRAYSA dapat mencerahkan kulit wajah dan memudarkan parut jerawat.
.
Selain itu ia dapat merawat kulit berminyak dan memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman.
.
Korang dah try Collagen Soap dari Nurraysa? Kalau belum jom whatsapp 012 2236435 untuk order.😍😍😍
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#usahawanjutawan #nurraysaskincare #collagensoap #nurraysalover #jeragat #flawlessskin #jerawat #enzema

gudang baju anak (@olshop_novagrosir)

Males yaa pkek cream,gak telaten
Bisa nih pakek collaskin, kandungan collagennya banyak.
Ngeteh ajaib,bwt wajah dan tubuh jadi kinclong..mau mau ? πŸ˜€
Testi.bnyaaakk
γ…€
Order dan tanya2 wapri ke sini yaa
082136822167
Via.JNT/JNE/WAHANA/POS
BRI/BSM
γ…€
#collagen
#collagenph
#collagendrink
#collagensoap
#collagenmurah
#collagenplus
#collagenstar
#jerawat
#jerawathilang
#jerawatbadan
#jerawatan
#obatjerawat
#obatjerawatalami
#obatjerawatampuh
#obatjerawatbumil
#obatjerawatcowok
#obatjerawatmurah
#obatjerawatherbal
#pemutihalami
#herbalpemutih
More...