Kulit sihat cantik glowing (@temyracle_johor)

_
WHITENING BODY SCRUB TEMYRACLE
.
🌸 Diperbuat daripada garam mineral.
🌸 Mencerahkan kulit.
🌸 Menghilangkan sunburn.
🌸 Menghilangkan bau badan.
🌸 Melembut dan melembapkan kulit.
🌸 Boleh menggantikan sabun.
🌸 Bau wangi yang tahan lama.
🌸 Menanggalkan daki dan hitam di celah-celah.
.
Harga : RM20
Berat : 350g
.
Temyracle, freshly made for you.
Bebas bahan kimia, 100% organik dan tahan lama.
.
Whatsapp πŸ“² 014-3118136 untuk pertanyaan lanjut.
It's more than love πŸ’•
.
#temyracle #temyraclesegamat #temyraclekakzura #teamzura #teammewawa #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #segamat #segamatjohor #johor #labis #chaah #uitmsegamat #kolejkomunitisegamat #giatmarasegamat #jementah #tamanyayasan #onesegamat #usentral #ruang808 #dataransegamat #homemade #natural #beautyproduct #skincare #igshop #lfl #bodyscrub #whitening

Kulit muka bebas parut jerawat (@temyracle.kakzura)

_
Assalamualaikum dan selamat pagi.

Sejuk pepagi ni.
Apa aktiviti korang ari nih ?
Kak zura settlekan hal-hal rumah je ni.
Tak keluar ke mana pon.
Hari ni nak berdetox n bermask.
Nak wat treatment skincare.
DIY sendiri jurr.

Hari ni dijangka hujan berenti.
Hopefully.
Kat sini ada beberapa tempat yang dah dinaiki air.
Semoga urusan mereka dipermudahkan.
Dan urusan kita semua juga dipermudahkan mudah-mudah sehabis mudah.
Aamiin Ya Rabb.

Emma & Zell (@impact_music)

Perlancaran Jersey JDT 2018 ...Bye Bye Segamat Johor #dataransegamat #johor

Emma & Zell (@impact_music)

Jumpa kejap nanti artis singapura pemenang anugerah planet musik yg akan buat persemnahan sempena pelancaran jersey baru JDT di Karnival Majlis Perbandaran Segamat Johor 2018 @impact_music @ryzallnoh #majlisperbandaransegamat #majlisperlancaranjerseyjdt #dataransegamat #johor #jdt #rock #rock&roll

DANIELIN BEAUTY JOHOR (@danielinjohor)

Yang tertanya-tanya ada kelulusan KKM ke? Yes, ada! Tak semua local product berbahaya. Kena bijak memilih 😘 Beli dengan agent yang sah ok πŸ™ŒπŸ» #segamat #johorbahru #johor #onesegamat #tangkak #dataransegamat #labis #muar #batupahat #uitmsegamat #uitmseremban3

DANIELIN BEAUTY JOHOR (@danielinjohor)

Dah 5 botol customer ni pakai. Skin dah mula cantik and makin cerah πŸ€— harga berbaloi tauu.
#segamat #johorbahru #johor #onesegamat #tangkak #dataransegamat #labis #muar #batupahat #uitmsegamat #uitmseremban3

Emma & Zell (@impact_music)

Performance by Adi 6ixthsense & guitarist Lan Jinbara #dataransegamat #johor

Emma & Zell (@impact_music)

Bersama YB Datuk Hj Ayub Rahmat Esco Penerangan /Pendidikan/Kesihatan/Alam Sekitar Negeri Johor #emmarockers #adi6ixthsense #lanjinbara #manusiaputih #dataransegamat #johor

(@chrisalice.cj)

It's 3am and I tetap mau begambar sini grandstand DS ni πŸ˜‚ #DataranSegamat #SegamatJohor #JDT #Expo

Emma & Zell (@impact_music)

Come & Join us on 8 Jan 2018 @Dataran Segamat 8.30pm with Guest Artiste Zarina Af ..
Sing A Long 😎 Eat Durian together -gether!hehehe 🌳🌳🌳
@zarinazainoordin @impact_music #dataransegamat #johorean #johor #duriansegamat #newyear2018 #citramedinievent

Kulit muka bebas parut jerawat (@temyracle.kakzura)

Assalamualaikum dan selamat pagi.

Sale still on gaisss. Ayuhhh kiteee.
.
.
πŸ“² 014-3118136
πŸ“² 014-3118136
πŸ“² 014-3118136

#kakaksekerab
#temyraclesegamat

Kak Zura (@zurawannadia)

Ehem..ehem.. Si magic limited edition dah siap..wehuuu #lompat_bintang

Kenapa magic ? Sebab towel ni boleh remove make up jugak. Best kannnnn.

Ni lah masanya korang nak tunjukkan bukti kesetiaan korang pada #temyracle

Ramai dah dapatkan full set ni untuk diri sendiri, bff, gf. Korang memang ohsemmm.
More...