Zie Fazieah (@slimming_by_fazieah)

Lotion Maryam Rm35
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
KEBAIKKAN MARYAM LOTION βœ”οΈmembakar lemak dari luar
βœ”οΈmembentuk semula bentuk badan
βœ”οΈmengempiskan perut βœ”οΈmengecilkan peha dan betis
βœ”οΈmengecilkan lengan βœ”οΈmelicinkan kulit
βœ”οΈmenghilangkan selulit
βœ”οΈberbau wangi dan menenangkan
βœ”οΈtidak melekit

INGREDIENTS:-
AQUA,CYBOPOGON,CITRATUS OIL,MENTHYL SALICYLATE,CRINUM ASIATICUM,EXT,FRAGRANCE
CARA GUNA:-
SAPU LOTION DI PERUT DAN PEHA DAN TEMPAT2 YG ANDA INGIN KECILKAN.JUGA BOLEH DISAPU DI BAHAGIAN DAGU.JIKA NK DAGU V SHAPE
SAPU SELEPAS MANDI
SAPU PADA WAKTU PAGI DAN MALAM
DI LARANG UNTUK:- WANITA HAMIL.
.
Whatsapp/telegram link dibawah
Www.wasap.my/60198835062
.
#Detoxmalaysia #kuching #sarawak #kabong #produkmuslim #produkmalaysia #produkhalal #agentsarawak #Detoxteamurah #Detoxsarawak #Moodrepublik #Jomsihat #Jomdiet

Detox Apple Fiber (@lovenana.co)

πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰Testimoni QM yang berjaya .
.
.
▢️Detox
▢️QMTT
.
.
Rawat dari dlm ... bilew dlm dah bersih insylh luaran terserlah kecantikkan unallsss
Korang bila lagi nak cantik gebu gebass macam ni.. Jom grab sekarang..
.
.
Memang berbaloi grab promosi combo...
.
.
πŸ’°Rm 130 free postage for combo yaa darls? .
.
πŸ“² Whatsapp 0109420951 or just DM me for order ya sayang? #qmsarawakfeedback #qmsarawak #basedonsarawak #detoxsarawak #detoxapplefibre #gebugebas #jusputih

Detox Apple Fiber (@lovenana.co)

Makin cerah uollsss...😍😍 Abam kita dh putih..3 sachet SAHAJA okeyss...tak jelezz ke uollsss..!! Belum lagi 12 sachet....kalau 12 cmne agak2 nye eikk..!! Wahhh...😍😍 kebaboomm youlss..memang power QMTT ni...sape nak cabar power QMTT ni..? Jom pm sis cepat..!
.
.
Rm 80 free postage darls! Jangan ingat istri jer putih tau? Abam pun putih sayangg πŸ’•
.
.
Whatsapp 0109420951 untuk putih jer bangg 😘 #abangputih #qmsarawakfeedback #detoxsarawak #qmsarawak #basedonsarawak #detoxapple #qmputih #akuputih

Detox Apple Fiber (@lovenana.co)

HILANGKAN KERAK-KERAK HITAM & JERAWAT BATU!!!! 1 Sabun Macam2 Kegunaan .
Sabun BLACK QUEEN -JERAWAT -parut
-KULIT berminyak -MUKA Ber nasik
-KULIT berminyak -Celah kelangkang hitam
-ketiak hitam
-JERAGAT -KULIT Kusam
Sekali guna Jerawat kecut SERTA MERTA !!!!!😱😱😱 .
.
πŸ’°Rm 50 freepostage yaa darl?
.
.
πŸ“² Whatsapp 0109420951 for your skinπŸ’‹ #skinlove #qmsarawakfeedback #qmsarawakagent #detoxsarawak #basedomsarawak #putihgebumalaysia #beautyconsultantsarawak

Detox Apple Fiber (@lovenana.co)

πŸ’•DULU KUSAM KINI BERSERIπŸ’•

Uolls 😘 acerr tengokk hakakk kitaa nii πŸ’•

Dulu kusam gelap jerr diaa 😞

Sekarangg haa kauu 😍
Dahh putihh 😊 dahh flawless πŸ’•

Nakk tahuu aper rahsiaa diaa 🀀
Hanyaa dengann QUEEN MUTIARA TURBOO jerr uolls😍

Baruu makan 11 sachett dahh peloless putihh gitu 😏 kalauu banyak2 lagii kauu rasaa macam mana 😜

Uolls takk mauu ke ? Lauu mauu ☺️ ajumm pm hakakk 😚 hakakk bagii harga terbaikk darii ladangg 😎 .
.
πŸ’°Rm 80 freepostage uollss πŸ’•
.
.
πŸ“² Whatsapp 0109420951 your beauty consultant baby πŸ’‹ .
.
#beautyconsultant #detoxsarawak #qmsarawakagent #sarawak #pilputih #jusqm #putih #qmsarawakfeedback

Detox Apple Fiber (@lovenana.co)

Pewitt...😘😘 Hakak askar dah putih gebu...
Lepas ni dh tak perlu risau nk kawad tgh padang... QMTT mmg terbaekkkπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Rm 80 freepostage uolls πŸ’• Murah? Grab laa darls!! Sama-2 kita putih ye? ❀️
.
.
Whatsapp πŸ“² 0109420951 for your beauty juice πŸ’• #qmfeedback #detoxsarawak #qmproduct #qmagen #detoxmalaysia #beautyconsultant #pilgebu

Detox Apple Fiber (@lovenana.co)

9 TANDA USUS ANDA SANGAT KOTOR ------
.
1. Perut buncit
2. Sembelit
3. Selalu kentut
4. Sering sakit kepala
5. Susah nak hadam makanan
6. Lesu dan tak bertenaga
7. Mood tak menentu, mudah marah
8. Nafas dan najis berbau
9. Selalu lapar
.
.
Cuba bayangkan umur bro dah 29 tahun, makan plak macam-macam tapi sekali pun tak pernah cuci usus. Sebab tu badan makin BERAT & BUNCIT.
.
DETOX CUCI USUS LULUS #KKM
------
.
Cuci usus bukan bermaksud kita telan clorox. Ada cara yang lebih baik dan selamat. Bila usus dah bersih, badan akan kelihatan slim & steady!
.
Body sihat, hidup ringan dari berat badan kan sayangg?
.
.
πŸ’°Rm 60 termasok postage uolls πŸ’•
.
#qmfeedback #detoxsarawak #detoxfibre #detoxqueenmutiara #qmsarawakagent

Detox Apple Fiber (@lovenana.co)

🏷️ Apple Fibre Detox .
🍏 Singkir Toksin
.
🍏 Cuci Usus
.
🍏 Buang Lemak & Kolestrol .
πŸ’° Rm 60 termasuk postage awak babyy πŸ’• .
πŸ“²Berminat wssup 0109420951 ye darls.

#toksin #cuciusus #AppleFibreDetox #SayaNakKurus #QueenOfMutiara #lemaktepu #PerutBuncit
#seratepalhijau #detox #qmfeedback #sarawakdetox #detoxsarawak

TIPS KURUS MUDAH ONLINE (@tipskurusmed)

Kenapa perlu detox?
.
.
Pernah tak awak makan suppliment tapi takde kesan?
.
.
Ini disebabkan suppliment tersebut tidak dapat bertindak balas kerana tahap toksin dalam badan anda sangat tinggi .
.
Detox bukan saja untuk kurus tapi ia juga berfungsi untuk membuang toksin dalam badan
.
.
Details? :
Whatsapp πŸ“² 019-9076232
Whatsapp πŸ“² 019-9076232
Whatsapp πŸ“² 019-9076232
.
.
#supplementkurus #kurusselamat #kuruscepat #toksin #badantoksin #flushtoksin #ubatkurus #tehkurusterengganu #teatoxteamalaysia #detoxteamalaysia #detoxterengganu #detoxbadan #detoxbody #detoxtea #tehkurus#tehkurusbymedinadesire1 #tehkurusmalaysia #tipskurus #tipdetox #detoxtime #detoxtips #detoxsabah #detoxsarawak #detoxborong #pilkurus #pilkurusberkesan #kkmapproved

TIPS KURUS MUDAH ONLINE (@tipskurusmed)

Kenapa perlu detox?
.
.
Pernah tak awak makan suppliment tapi takde kesan?
.
.
Ini disebabkan suppliment tersebut tidak dapat bertindak balas kerana tahap toksin dalam badan anda sangat tinggi .
.
Detox bukan saja untuk kurus tapi ia juga berfungsi untuk membuang toksin dalam badan
.
.
Details? :
Whatsapp πŸ“² 019-9076232
Whatsapp πŸ“² 019-9076232
Whatsapp πŸ“² 019-9076232
.
.
#supplementkurus #kurusselamat #kuruscepat #toksin #badantoksin #flushtoksin #ubatkurus #tehkurusterengganu #teatoxteamalaysia #detoxteamalaysia #detoxterengganu #detoxbadan #detoxbody #detoxtea #tehkurus#tehkurusbymedinadesire1 #tehkurusmalaysia #tipskurus #tipdetox #detoxtime #detoxtips #detoxsabah #detoxsarawak #detoxborong #pilkurus #pilkurusberkesan #kkmapproved

Stokis Detox Tea Terengganu (@detoxbycikkamy)

Kenapa perlu detox?
.
.
Pernah tak awak makan suppliment tapi takde kesan?
.
.
Ini disebabkan suppliment tersebut tidak dapat bertindak balas kerana tahap toksin dalam badan anda sangat tinggi .
.
Detox bukan saja untuk kurus tapi ia juga berfungsi untuk membuang toksin dalam badan
.
.
Details? :
Whatsapp πŸ“² 019-9076232
Whatsapp πŸ“² 019-9076232
Whatsapp πŸ“² 019-9076232
.
.
#supplementkurus #kurusselamat #kuruscepat #toksin #badantoksin #flushtoksin #ubatkurus #tehkurusterengganu #teatoxteamalaysia #detoxteamalaysia #detoxterengganu #detoxbadan #detoxbody #detoxtea #tehkurus#tehkurusbymedinadesire1 #tehkurusmalaysia #tipskurus #tipdetox #detoxtime #detoxtips #detoxsabah #detoxsarawak #detoxborong #pilkurus #pilkurusberkesan #kkmapproved

Dora Shop (@dora_shop_your_choice)

Good morning everybody! Dora up lagi testimoni MIXED TEA.
Masih pekat katanyaaaaaaa. Wowwww.
Nak tahu kenapa boleh bancuh kali ke2? Cara minum macam mana? Apa benda MIXED TEA ni? Apa khasiatnya? Jom whatsapp Dora. Biar Dora explain semua. πŸ“²0148953147
πŸ“· Instagram: dorathy_shop
πŸ“£Wechat: Dorathy_Dedeq

Harga: RM12

BELI 3 KE ATAS FREE POSTAGE OK SAYANG!!! #mixedteabyazreenilliana #mixedtea #teatox #detox #detoxsarawak #rosetea #rose #lemon #drylemon

Dora Shop (@dora_shop_your_choice)

Dia sudah anda belum. Jum, tunggu apa lagi. Hanya RM12!
Minum MIXED TEA untuk kesihatan yang pasti (APA MIXED TEA INI SEBENARYER sampai semua orang kata BEST SANGAT INI ?
Meyh nak kepochi sikit APA KHASIAT NYA?

MIXED TEA = Product berasaskan bunga dan buahan kering iaitu FRENCH ROSE PINK & DRY LEMON

1)French rose pink ▫️Khasiat?
βœ…Mengandungi Vitamin A,B3,C,D dan E
βœ…Mengurangkan senggugut , βœ…mengstabilkan kitaran haid
βœ…Melancarkan pengedaran darah
βœ…Mencantikkan tekstur kulit βœ…membantu masalah pencernaan seperti kembung, sakit perut dan sembelit
βœ…Berkesan menyembuhkan demam dan sakit tekat dan sakit kepala
βœ…Sebagai agent detox
βœ…Melancarkan penghadaman
βœ…Merawat cirit birit
βœ…Mengandungi bahan pengantioksida iaitu Flavanoid. Flavanoid mampu menetang kanser dan penyakit kardiovaskular
βœ…Kurangkan kesakitan sendi iaitu osteoarthritis
βœ…Meningkatkan sistem imun

2) Dried Lemon ( lemon kering) ▫️ Kesihatan?
βœ…Mengelakkan saluran darah tersumbat βœ…Mengurangkan keasidan dalam badab
βœ…Menyingkirkan TOKSIK ( sebagai agent detox) ▫️Kecantikan?
βœ…Mencantikan kulit
βœ…Menghapuskan jerawat dan jeragat
βœ…Menghilangkan sel kulit mati
βœ…Menggalakkan pembaharuan kulit
βœ…Menganjalkan kulit dan melicinkan kulit
βœ…Melangsingkan tubuh badan πŸ“ŒUntuk harga memang jual murah terlajak nang kaw kaw okey sebab harga mampu milik sayang kenyit kenyit taw .. auww πŸ“Harga : RM12 (tidak termasuk postage) πŸ”’TAPI KALAU UOLLS BELI 3 KE ATAS FREE POSTAGE OKEY !!! πŸ“²CARA nak order
Tulis β€œPM MIXED TEA” kat ruangan komen okey,kalau nak lagi cepat laju laju whatapps:
0148953147
0148953147

p/s: kalau uolls minum MIXED TEA kompem aroma terapi dia nyaman jer. Wangi lagi dan fresh.

#detox #mixedtea #sarawak #sabah #semenanjung #teatox #rose #drylemon #lemon #mixedteasarawak #detoxsarawak