PENAPIS AIR.UDARA.COWAY (@cowaysales)

Last 2 years selalu datang sini as juruukur bahan, pagi ni dah bertukar jadi jurujual penapis udara. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
Macam biasalah bila orang construction bertemu mata, banyak topic construction yg disembangkan. Rindu pulak iols kat dunia ittew. Haha. .
.
Btw, thanks so much kak hawa memilih Adila sebagai agent udara bersih akak. Friendly sangat2 walaupun baru 1st time jumpa. Seronok tau kenal akak.
.
.

In sha Allah, air purifier power #lombok akan sampai pada Jumaat ni kat umah akak ya. Tq again kakak yg sweet. ๐ŸŒท
.
Sapa lagi yang nak tau detail promo terkini penapis udara? Meh whatsapp Adila lelaju okkey!
.
.
๐Ÿ“ฒ 012-9580342 ๐Ÿ“ฒ 012-9580342
๐Ÿ“ฒ 012-9580342 .
.
#penapisairterkini #penapisair murah #promopenapisair #cowayselangor #cowayKL #loffatah #doayangbaikbaik #hsc #nhtruelove #waterfilter #airfilter #alkalinewater #1

๐Ÿ˜‰ Shafiqah ๐Ÿ˜‰ (@sitishafiqah16)

GOOD JOB ALFALFA๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Alhamdulilah, semuanya dengan izin Allah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nak kulit cantik jugak?
Raya dah dekat taw๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ www.wasap.my/601115686990

#shakleebyshafiqah
#innerbeautyandhealth
#cantiksebelumraya
#kurussebelumraya
#sayajualsayamakan
#doayangbaikbaik

MISVI SENDAT, CERAH & SEGAR๐Ÿ’‹ (@learosse.femininewash_hq)

MAGIKNYA LEA ROSSE! SEKALI GUNA DAH RASA KESAN WOW BEST ๐Ÿ˜
.
Let the testi do the talking ladies! nak terawikh ni kena pastikan bahagian sensitif ini kering dan bebas bendasing, barulah boleh solat dengan baik dan sempurna
.
Katanya tengah berlangsung harga promosi yang pecah kepala. jangan lupa grab skrg ok?
.
๐Ÿ“ž 017 958 1629
.
#LEAROSSE #JAMUSERIBONDA #PRODUKBERDAFTAR #UBATBERDAFTAR #JAMU #VIRAL #doayangbaikbaik #wanitahariini #Meletop #diaanakjeneral #fattahamin #sayajual #produkkecantikan #jamuwanita #jamutradisional #pembersihwanita #femininewash #maharajalawakmega #TV3 #ASTRORIA #Jrevolusi #berpantang #milkbooster #setberpantang #heroseorangcinderella

DIJUAL SECARA ONLINE SAHAJA (@jamuseribonda_hq)

MAGIKNYA LEA ROSSE! SEKALI GUNA DAH RASA KESAN WOW BEST ๐Ÿ˜
.
Let the testi do the talking ladies! nak terawikh ni kena pastikan bahagian sensitif ini kering dan bebas bendasing, barulah boleh solat dengan baik dan sempurna
.
Katanya tengah berlangsung harga promosi yang pecah kepala. jangan lupa grab skrg ok?
.
๐Ÿ“ž 017 958 1629
.
#LEAROSSE #JAMUSERIBONDA #PRODUKBERDAFTAR #UBATBERDAFTAR #JAMU #VIRAL #doayangbaikbaik #wanitahariini #Meletop #diaanakjeneral #fattahamin #sayajual #produkkecantikan #jamuwanita #jamutradisional #pembersihwanita #femininewash #maharajalawakmega #TV3 #ASTRORIA #Jrevolusi #berpantang #milkbooster #setberpantang #heroseorangcinderella

Little Ummi ๐Ÿ™† (@missthumbelina)

Please be a good 6 months boy tomorrow okay,, Love,
Ummi ๐Ÿ’‹

#happy6months
#omgesokdah6bulan ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’•
#doayangbaikbaik

zultahierah azianiey92 (@zultahierah_azianiey)

#Repost @lofattahofficial (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
@irnasane Sehebat apapun kita merencanakan sesuatu...tetap rencana Allah adalah sebaik-baiknya rancangan Allah...
Aku tak mencari kesempurnaanmu...kerana aku ingin melengkapinya dengan kekuranganku.. aku yakin, CINTA SEJATI itu akan datang, kerana aku masih mempunyai harapan, Allah maha membolak - balikkan keadaan, apa y dialami orang lain , bisa saja kita alami, jgn mencela siapapun.. Allah selalu memberikan senyum di balik keputusan ...Bila seseorang dapat merasakan cinta y tumbuh dr hati, itulah yang disebut CINTASEJATI.. Cinta bukan tentang bagaimana perasaan itu muncul tetapi bagaimana perasaan itu agar tetap utuh.. CINTA itu seperti menanam sebuah pohon, jika kita SABAR, pohon itu bisa menjadi pohon y sgt besar & lebat.. CINTA SEJATI tidak datang dr tatapan mata tapi dr hati..yang akan membuatkan hidupmu berbalut bahagia penuh senyum,
Ingatlah ...Allah selalu memberikan kelebihan di balik kekurangan..
Allah selalu memberikan kekuatan dibalik kelemahan... ๐Ÿ‘ธirnasane@atieh
#truelove
#lofattah
#doayangbaikbaik

fattah ๐Ÿ’•neelofa (@dailylofattah)

Kak Love, I'm also very proud of you and I'm sure many others feel the same too. I may not know what you are going through right now but I can see that you're such a strong woman. Keep doing you and keep spreading positive vibes. Just like you said, you are our strength just like we are your strength (: โค๏ธ @neelofa .
#doayangbaikbaik #truelove #neelofa

NEELOFAxFATTAHAMIN (@lofattahofficial)

@munakama I fell in love with you. I don't know how, I don't know why... I just did! #lofattah #doayangbaikbaik #nhtruelove
@neelofa
@fattahaminz

Nornekmah bt Abu Bakar (@emanekmah)

Malam semalam die msj suruh call awal pukul 9.30 (selalu call pukul 11) sebab ade benda kelakar nak cerita dan tak sabar nak cerita!!katanya!! Sebagai anak patuh, terus je lah call.. Then dengan excited-nya die bercerita, malam tadi, mak mimpi ade orang masuk meminang ema.. seperti ada cengkerik lalu krik krik krik, aku hanya mampu tergelak.. tak tahu nak gembira ke, nak nagis ke, nak terkejut or nak depressed!! ahaahahah.. you just made my day mommy!! Dia memang sejenis tak pernah memaksa dalam berjodoh tapi kali ni macam nak perli kite kettew?! kahkahkah #mimpitumainantidurmak #malamnijanganlupacucikaki #janganseriussangat #doayangbaikbaik #aminkansaja #EmadanEmak

VITAMIN SHAKLEE | SUPPLEMEN (@cikmasland)

Jom dhuha... x sempat dhuha, baca la doa dhuha ni...Semoga kita semua beroleh rezeki yang berkat... insyaAllah...
#iamcikmas #kongsikebaikanmisisaya #pengedarshakleepantaidalam #doadhuha#fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik

Wonderglow Skincare (@wonderglow_bynhs)

.
.
ALHAMDULILLAH ALHAMDULILLAH .
Assalamualaikum and selamat pagi semua. Rezeki itu kan LUAS. Thankyou semua yg tak putus putus doakan utk kejayaan sis nur dan yg terus menerus support sis nur tu. Hehe thankyou so much . To all yang nak join postage esok, can make your payment before 10.30 am yee. I'll be waiting ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿค—
.

For more info, ws SISNUR 013-6998658 ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป
.
#wonderglow #wonderglowbynhs #wonderglowmurah #wondergloworiginal #sayajualonline #sisnurwonderglow #wonderglowgold #produkkecantikan #produkmalaysia #brunei #indonesia #produkkecantikanbrunei #sabah #sarawak #kualalumpur #wonderglowserum #hybridddcream #wonderglowsupernova #selangor #aeonshahalam #teamwarda #doayangbaikbaik #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajual #wonderglowborong #dropshipmalaysia #dropshipwanted #love #happy

๐Ÿ˜‰ Shafiqah ๐Ÿ˜‰ (@sitishafiqah16)

DETOX alfalfa๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Stok laju ja alhamdulillah.
Detox penting untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan juga dalam usaha untuk kuruskan badan๐Ÿ˜Ž

Fungsi utama: ๐ŸŒผdetox darah
๐ŸŒผ membantu merawat masalah wanita (keputihan)
๐ŸŒผ membantu merawat resdung

#shakleebyshafiqah
#innerbeautyandhealth
#sayajualsayamakan
#ryg
#kurussebelumraya
#cantiksebelumraya
#doayangbaikbaik
More...