Mai&hafiz (@maisarahnmohdhafiz)

Tb semalam
Wedding pertama 2018
Tahniah @scah.rashid n suami.Terima kasih jemput kami sekeluarga.
Excited anak2 akak nak bergambar dengan kamu☺️☺️☺️
#doayangbaikbaik #wedding2018

firda fariez fariesya (@firda.fariez.fariesya)

saja ja nk #throwback
takpa klau cat kt dinding tu da luntur warna ,
yg penting cinta mama tak luntur .😛😛 inshaa Allah .

#meloveyou #doayangbaikbaik

MK Beauty Consultant Malaysia (@marykay.alya)

JERAWAT SERIUS?
.
Dont worry dear! MaryKay ada penyelesaiannya. Clearproof baru khas untuk mereka yg mempunyai jerawat serius! Supaya anda pun mampu miliki kulit sihat cantik licin
.
Didatangkan dalam 1 set lengkap! Ada cleanser, moisturizer, acne treatment gel, pore serum dan charcoal mask, memang TERBAIK untuk anda yang punyai kulit sensitif dan oily/ kerap naik jerawat
.
Harga sangat berbaloi, tak payah nak ke spa/buat treatment sampai habis ratus2, tapi still juga oily dan naik jerawat kan? sebab selalunya, kalau tak maintain treatment di spa, kulit akan jadi balik mcm sebelum ni, so the best way is SKINCARE yg betul!
.
How to order?
Whatsapp je CLEARPROOF sekarang okay? ☺️
.
.
.
Lots of love 💓
.
.
Beauty Consultant,
Alya (0147564274)
.
#skincare #skincareoriginal #skincaremalaysia #marykay #marykayoriginal #marykaylovers #marykaylife #marykaymalaysia#marykayutara #marykaypenang #marykaytimur #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #bazaarpaknil #tudungmurahmalaysia #gayahidupsihat #umkjeli #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #positivevibes #giveaway #marykaygiveaway #marykayalyagiveaway #giveaway2018

MK Beauty Consultant Malaysia (@marykay.alya)

Nak putih? Nak cerah? Tapi nak yang SELAMAT ! No MERCURY ! No PEELING !
.
Haaaaa Melacep Plus Skincare dari Mary Kay la jawapan nya. Memberikan anda kulit yg cerah berseri tanpa pengelupasan/ bahan kimia merbahaya 😊
.
Dalam one set ni ada cleanser, moisturizer, ultimate cream, ultimate serum dan juga mask, complete terus utk penjagaan kulit harian anda tau!
.
Harga? Sangat berbaloi dan tahan lama tau! Nak tahu lanjut? Meh whatsapp sis 🌹
.
.
.
Lots of love 💓
.
.
Beauty Consultant,
Alya (0147564274)
.
#skincare #skincareoriginal #skincaremalaysia #marykay #marykayoriginal #marykaylovers #marykaylife #marykaymalaysia#marykayutara #marykaypenang #marykaytimur #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #bazaarpaknil #tudungmurahmalaysia #gayahidupsihat #umkjeli #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #positivevibes

MK Beauty Consultant Malaysia (@marykay.alya)

Semi-Matte Lipstick
.
Buat Si Penggemar matte lipstick & pencinta Nude & Sexy Colour .
.
.
💄Colour yang lebih intense & tahan lama dan sangat awesome
💄Tekstur gel yang lembut & mudah dioles dengan kemasan menyeluruh
💄Mengekalkan kelembapan bibir dengan adanya minyak matahari & jojoba
.
.
KENAPA HARUS MARYKAY?
.
✔️tiada plumbum & bahan kimia berbahaya
✔️dijamin selamat
✔️sesuai untuk kulit sensitive
.
.
Ada 8 warna pilihan yang memang cantik tau
biarpun kemasan matte tapi kekalkan kelembapan pada bibir kita
.
.
Jom contact sis sekarang sementara stok masih ada!
.
.
Lots of love 💓
.
.
Beauty Consultant,
Alya (0147564274)
.
#skincare #skincareoriginal #skincaremalaysia #marykay #marykayoriginal #marykaylovers #marykaylife #marykaymalaysia#marykayutara #marykaypenang #marykaytimur #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #bazaarpaknil #tudungmurahmalaysia #gayahidupsihat #umkjeli #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #positivevibes

BAJU KURUNG,SALE,OFFER,BLOUSE (@bajumuslimah.byanyss)

Assalamualaikum dan Salam hujung minggu...Dah release tau!! Berminat mehlah whatsapp Anis cepat2 tau...Design dan material KURUNG BABYDOLL DEALOVA ni sangat2 exclusive!! Tak padan dengan harganya...Memang sangat berbaloi kalau sis grab sekarang!! Gerenti puas hati 👍

#trustedseller #babydolldealova #koleksiterkinibyanyss #instadiary #instadaily #bajumurah #lafazkankalimahcintamu #aydajebat #emmamaembong #fattzura #officeattire #bajubaru #astro #dssquad #youngmillionare #kuantan #bandarutama #perlis #jasin #ukm #unimas #ums #selangor #sibu #bajukurung #tudung #wudukfriendly #cspscs #terapiinstagram #doayangbaikbaik

MK Beauty Consultant Malaysia (@marykay.alya)

Marykay terkenal dengan produk anti aging nya, di seantero dunia. Apa yg best seller untuk anti aging? Mesti la Timewise !
.
.
Timewise Miracle, seajaib namanya mampu meremajakan kulit anda dan juga dalam masa yang sama mampu memberikan kulit cerah berseri
.
.
Harga sangat mampu milik, dan one set didatangkan dengan cleanser, moisturizer, day dan night solution! Must have utk semua wanita yang nak perlahankan penuaan dan yang nak tampil awet muda selaluuu 🤗
.
.
Lots of love 💓
.
.
Beauty Consultant,
Alya (0147564274)
.
#skincare #skincareoriginal #skincaremalaysia #marykay #marykayoriginal #marykaylovers #marykaylife #marykaymalaysia#marykayutara #marykaypenang #marykaytimur #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #bazaarpaknil #tudungmurahmalaysia #gayahidupsihat #umkjeli #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik

Al Haq ustazahct (@mdct03)

Sayyidina Ali R. A pernah berkata,, Apabila kamu berasa penat melakukan kebaikkan,, ingatlah penat itu akn hilang,, tetapi nilai kebaikkan itu akan kekal disisi Allah,, Jika kamu berasa seronok melakukan kemaksiatan, ingatlah bahawa keseronokan itu akn hilang, tetapi dosanya tetap kekal disisi Allah
#KelasMengajiSarawak
#doayangbaikbaik
#kitakankawan

Year End Sales (YES) (@katalog.nurraysa.kelantan)

Ya Allah lapangkan kesulitan apa yang aku hadapi ini, Ya Allah keluarkan aku dari kesulitan ini, Ya Allah bantulah aku ".
Aamiin.
.
.
#assalamualaikum
#selamatpagi
#zikir
#selawat
#syukurselalu
#doayangbaikbaik
#terapiinstagram
#ajimaura
#alhamdulillah
#doapagi
#positivevibes
#syukurselalu
#lotsoflove

letscantik.bysyaza (@syazabeautyhouse)

Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni?? ⤵️⤵️ 🌷 Antioxidant yang hebat.
🌷 Mengandungi Vitamin E
🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik
🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10
🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak
🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma
🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan
🌷 Bantu dalam balancekan hormon
🌷 Kurangkan keletihan
🌷 Kurangkan mengantuk
🌷 Membantu memelihara jantung

#kulitcantik #kulitputih #kulitkusam #dropshipmalaysia #kulitsehat #tipscantik #kulitgebu #shakleemurah #sayajualshakleemurah #sayajualshaklee #readystockshaklee #codsungaibesar #codsetiaalam #codshahalam #coddamansara #readystock #dropshipwanted #dropshipmalaysia #shakleesetiaalam #shakleeshahalam #shakleedamansara #shakleesungaibesar #shakleebandarutama #shakleemeru #shakleepuncakalam #shakleeklang #shakleesabakbernam #bazaarpaknil #doayangbaikbaik #fattzura

letscantik.bysyaza (@syazabeautyhouse)

Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni?? ⤵️⤵️ 🌷 Antioxidant yang hebat.
🌷 Mengandungi Vitamin E
🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik
🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10
🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak
🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma
🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan
🌷 Bantu dalam balancekan hormon
🌷 Kurangkan keletihan
🌷 Kurangkan mengantuk
🌷 Membantu memelihara jantung

#kulitcantik #kulitputih #kulitkusam #dropshipmalaysia #kulitsehat #tipscantik #kulitgebu #shakleemurah #sayajualshakleemurah #sayajualshaklee #readystockshaklee #codsungaibesar #codsetiaalam #codshahalam #coddamansara #readystock #dropshipwanted #dropshipmalaysia #shakleesetiaalam #shakleeshahalam #shakleedamansara #shakleesungaibesar #shakleebandarutama #shakleemeru #shakleepuncakalam #shakleeklang #shakleesabakbernam #bazaarpaknil #doayangbaikbaik #fattzura

letscantik.bysyaza (@syazabeautyhouse)

Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni?? ⤵️⤵️ 🌷 Antioxidant yang hebat.
🌷 Mengandungi Vitamin E
🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik
🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10
🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak
🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma
🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan
🌷 Bantu dalam balancekan hormon
🌷 Kurangkan keletihan
🌷 Kurangkan mengantuk
🌷 Membantu memelihara jantung

#kulitcantik #kulitputih #kulitkusam #dropshipmalaysia #kulitsehat #tipscantik #kulitgebu #shakleemurah #sayajualshakleemurah #sayajualshaklee #readystockshaklee #codsungaibesar #codsetiaalam #codshahalam #coddamansara #readystock #dropshipwanted #dropshipmalaysia #shakleesetiaalam #shakleeshahalam #shakleedamansara #shakleesungaibesar #shakleebandarutama #shakleemeru #shakleepuncakalam #shakleeklang #shakleesabakbernam #bazaarpaknil #doayangbaikbaik #fattzura

🎀Anaktudung Bysarahariffin🎀 (@warda.snowcap)

Kenapa sis suka sangat inner snowcap #bysarahariffin ni? .
Pertama, sebab bila pakai inner snowcap bysarahariffin ni kat dahi tu melekap penuh je. Tak nampak tebal pun okay! Kalau tebal maksudnya material kain tu buat telinga korang pekak tau. Tapi kalau korang pakai inner bysarahariffin dah takde dah masalah sakit telinga ke pekak ke, sebab memang kain sangat lembut
.
Kedua, of course lah sebab selesa kan. Dah material kain best, pakai sepanjang hari pun takde masalah. Dah tak nak dah anak tudung lain. Gonna be my favourite always!
.
Ketiga, bila pakai inner snowcap bysarahariffin hilang masalah sakit kepala. Sebelum ni sis duk pakai anak tudung yang ketat, kain keras tu, haihhh sakit kepala. Tak boleh pakai lama. Rimas. Sekarang, bila pakai anak tudung bysarahariffin semua masalah selesai. Wowww. Best kannnn. .
Korang kalau takde sehelai memang rugi tau. Korang wajib try ok! Bila dah try confirm jatuh cinta. 💃
.
#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #sukansea2017 #kl #klfw #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #heroseorangcinderella #surihatimrpilot #wanitaterakhir #wanitaterindah #fattzura #ilofayou #diasemanishoneymuzikal #letscantik

MamaMimi Nasran (@puteriratu_srwk)

Hai jelitawan #prskincare..ada yang masih tertanya kebaikan PR SCRUB ORGANIK ke? Okay meh ni kak una nak bg tau hampa
.
✔️Menghilangkan whitehead & blackhead
✔️Mengecilkan pori-pori
✔️Mengubati ekzima
✔️Meninggalkan daki & sel2 kulit mati
✔️Merawat kulit sensitif
✔️Menghilangkan stretch mark
✔️Membantu penyerapan vitamin
.
Okay sebenarnya banyak lagi kebaikan dia, apa orang kata 10001 kebaikan gituw
.
Bestnya kalau amalkan 2 kali seminggu, kalau konsisten, muka pun lawa ja
.
📲📲📲Whatsapp
0145852530 📲📲📲Whatsapp
0145852530 📲📲📲Whatsapp
0145852530 .
#pūteriratūskincare
#doayangbaikbaik
#pūteriratūkulitteloq
#pūterratūconsultant
#pūteriratūtestimoni

#Redvalvet #lofavee 💕 (@lofalovee)

Hai assalamualaikum 👋😊
Selamat pagi 💕💕
Semoga hari yang indah ini menjadi leboh baik dari semalam amin ☺️
Nampak suka betul ye lofa 😁
Happy selalu senyum selalu 😊
#neelofa #ilofayou #lofalovee #doayangbaikbaik #jodohrahsiaallah #sobeautiful #selamatpagi #loveyoulofa 💕💕

Mimi Shahidan (@mimishahidan)

Pagi hiking - balik petang makan kenduri - lena - pi tesco dengan budak gemok @mimi_nathasya yang taktau paseipa tetiba nampak tinggi dalam gambaq ni - now klikpok klikpok tak boleh lena perut lapaq krukkrek krukkrek😫 Cantekkkk!
#siblings #myoneandonlysister #iloveyou #ihateyou #besokbolehpinjamtudungsebabdiabelitudungbarutadi #takdakistilahcuritudungbajuni #noenvy #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #alhamdulillah #thisisfamily #alwaysthereforyou #talkgoodthingsaboutothers #otherswilldothesame #true
More...