Putree Razali (@putreefarra)

Love is not what the mind thinks,But what the heart feels 🌹 #doayangbaikbaik

FATTAH AMIN || NEELOFA (@dr.lofattah)

@Regrann from @tuannas.umar - Anda dah bersedia dengan undian fasa ke-2 Anugerah @meletop @era_fm 2017 ? Tunggu hari ini ok.. jangan lupa undi kesayangan kita @neelofa & @fattahaminz harap mereka tercalon dalam katogeri masing-masing.. jangan lupa ok uol ο’•ο’•ο’•ο’• . .

#doayangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#lofattah
#familialofattah
#ilofayou
#wanitaterakhir
#neelofa
#fattahamin
#anugerahmeletopera2017

@Regrann from @familia_lofattah Undian Fasa 1 tamat sudah...hari ni pengumuman Top 5. Sape yakin @neelofa dan @fattahaminz tersenarai Top 5 semua kategori yang dorang tercalon.?????? Kita tunggu berita baik petang ni.... Admin kata berita baik sebab admin nak le depe Top 5 semua kategori yg depe tercalon...bukan sekadar Top 5..biar semua No 1...boleh ke tak rasanya..inshaAllah  #selamanyalofattah #familialofattahο’žο’žο’ž #ame2017

inaerol (@inazzerol)

😍😍😍
@Regrann from @dailylofattah - Siapa rindu semalam angkat tangan? πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Haha this is the compilation of the sweet moments that happened yesterday as well as all the times kak love kita 'meminta'. Kesian Fattah, org tu suruh behave lofa tak behave pulak semalam 😜

@fattahaminz @neelofa
#lofattah
#sayateamlofattah
#karnivalthrowbaekdrama
#doayangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#tulisyangbaikbaik
#neelofa
#fattahamin - #regrann

IDa KaMal AriFin πŸ’– #selenators (@idakamalarifin)

@Regrann from @dailylofattah - Siapa rindu semalam angkat tangan? πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Haha this is the compilation of the sweet moments that happened yesterday as well as all the times kak love kita 'meminta'. Kesian Fattah, org tu suruh behave lofa tak behave pulak semalam 😜

@fattahaminz @neelofa
#lofattah
#sayateamlofattah
#karnivalthrowbaekdrama
#doayangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#tulisyangbaikbaik
#neelofa
#fattahamin - #regrann

lovers πŸ’• (@lofalovee)

Wow 😱😱😱😱
#Repost @tuannas.umar with @repostapp
・・・
Really nice bila @fattahaminz bawa lagu Redha by @irfannharis meremang bulu roma.. penuh perasaan.. ❀️❀️❀️ . .

Live IG @sakirinaca90 . .

#doayangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#lofattah
#familialofattah
#wanitaterakhir
#fattahamin
#karoxkita

πŸ•ΆοΈTuan Nas UmarπŸ•ΆοΈ (@tuannas.umar)

Anda dah bersedia dengan undian fasa ke-2 Anugerah @meletop @era_fm 2017 ? Tunggu hari ini ok.. jangan lupa undi kesayangan kita @neelofa & @fattahaminz harap mereka tercalon dalam katogeri masing-masing.. jangan lupa ok uol πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• . .

#doayangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#lofattah
#familialofattah
#ilofayou
#wanitaterakhir
#neelofa
#fattahamin
#anugerahmeletopera2017

@Regrann from @familia_lofattah Undian Fasa 1 tamat sudah...hari ni pengumuman Top 5. Sape yakin @neelofa dan @fattahaminz tersenarai Top 5 semua kategori yang dorang tercalon.?????? Kita tunggu berita baik petang ni...😘😘😘😘. Admin kata berita baik sebab admin nak le depe Top 5 semua kategori yg depe tercalon...bukan sekadar Top 5..biar semua No 1...boleh ke tak rasanya..inshaAllah 😍😍😍 #selamanyalofattah #familialofattahπŸ’žπŸ’žπŸ’ž #ame2017

Dee (@demuremusing)

#Repost lizakim118: Watching this video really make me smile all day long πŸ˜πŸ’– #tuesdayislofaday
#meletop
TQ @eika_bunga πŸ’πŸ˜˜ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
@Regrann from @ladyshera78 - Salam subuh semua, totally speechless and touched of this video that captured my heart today..❀️ all the sincere words Eika..
Tq again dear.. #lofattah #doayangbaikbaik WE LOVE YOU! 😘 @neelofa @fattahaminz
#Repost @eika_bunga
I love you to the moon and back. I love you with every piece of my heart. I love you with no strings attached. I love you with every bit of fiber. I love you with every drop of my tears. I love you for every weigh it takes. I love you infinitely. I love you from the bottom of my heart. I love you deeper than the oceans. There are lot of ways to say how much I love you, but there’s no simpler way than a normal I love you. I love you, I will never get tired of holding on to you. Leaving you will never be my choice when things get hard. I will never get tired of staring at your eyes trying to puzzle out your thoughts. I will never get tired of squeezing your hand just to feel you more near me. I will never get tired of leaning on to you. I will never get tired of understanding you. I will never get tired of thinking about you. I will never get tired of imagining my future with you. I will never get tired of loving you. I will always be strong for you, for us. I love you so much. πŸ™πŸ’‘ #Neelofa #FattahAmin #Lofattah - #regrann #unbeatablechemistry - #regrann

MISVI SENDAT, CERAH & SEGARπŸ’‹ (@learosseofficial)

"MASALAH NAK TERKU.CIL DAN TAK LAWAS HILANG DENGAN JAMU SERI BONDA"
.
Lemah pundi ken.cing dan sembelit merupakan salah satu masalah lazim yang kerap melanda wanita. Namun ianya berjaya diatasi selepas mengamalkan JAMU SERI BONDA. Yang bestnya JSB ni repair kaw-kaw dalaman dan luaran kita tau. Harga ekonomi namun padat dengan kesan best 😊
.
Sis berminat? meh wasap
+6017-9581629
+6017-9581629
+6017-9581629
.
Tapi kalau nak tengok TESTIMONI/ INFO produk dulu pun boleh. beribu feedback kita dapat:-
#jamuseribonda
#learosse
.
Nah info tambahan untuk sis baca:-
βœ”οΈ LEA ROSSE FEMININE HYGIENE (LR) - dilancarkan pada 2015 (NOT150303962K)
βœ”οΈJAMU SERI BONDA (JSB) - dilancarkan pada tahun 2010 (MAL10043746T)
βœ”οΈDikilangkan dikilang berstatus GMP dan HALAL dari JAKIM
βœ”οΈ 100% herba semulajadi
βœ”οΈ LR boleh digunakan oleh semua peringkat umur dan keadaan (haid dan hamil boleh guna)
βœ”οΈJSB sesuai untuk remaja, wanita dewasa dan warga emas. masa datang haid dan hamil kena stop dulu ye. untuk kesan terbaik, minum 2-3liter air putih setiap hari
βœ”οΈ 100% milik bumiputra MUSLIM
βœ”οΈ 100% berkesan
βœ”οΈ 0% side effect
βœ”οΈ TESTIMONI bertubi-tubi masuk saban hari
.
Sekali dah cuba, harus berkali-kali jatuh cinta. set kombo viral kami mendapat kepercayaan daripada beribu wanita di Malaysia. highly recommended kata mereka 😍 +6017-9581629
+6017-9581629
+6017-9581629
.
#PRODUKBERDAFTAR #UBATBERDAFTAR #JAMU #VIRAL #doayangbaikbaik #wanitahariini #Meletop #diaanakjeneral #fattahamin #sayajual #produkkecantikan #jamuwanita #jamutradisional #pembersihwanita #femininewash #maharajalawakmega #TV3 #ASTRORIA #Jrevolusi #berpantang #milkbooster #setberpantang

RAHSIA BERGETAH & KEKAL 25πŸ’‹ (@jamuseribonda_hq)

"MASALAH NAK TERKU.CIL DAN TAK LAWAS HILANG DENGAN JAMU SERI BONDA"
.
Lemah pundi ken.cing dan sembelit merupakan salah satu masalah lazim yang kerap melanda wanita. Namun ianya berjaya diatasi selepas mengamalkan JAMU SERI BONDA. Yang bestnya JSB ni repair kaw-kaw dalaman dan luaran kita tau. Harga ekonomi namun padat dengan kesan best 😊
.
Sis berminat? meh wasap
+6017-9581629
+6017-9581629
+6017-9581629
.
Tapi kalau nak tengok TESTIMONI/ INFO produk dulu pun boleh. beribu feedback kita dapat:-
#jamuseribonda
#learosse
.
Nah info tambahan untuk sis baca:-
βœ”οΈ LEA ROSSE FEMININE HYGIENE (LR) - dilancarkan pada 2015 (NOT150303962K)
βœ”οΈJAMU SERI BONDA (JSB) - dilancarkan pada tahun 2010 (MAL10043746T)
βœ”οΈDikilangkan dikilang berstatus GMP dan HALAL dari JAKIM
βœ”οΈ 100% herba semulajadi
βœ”οΈ LR boleh digunakan oleh semua peringkat umur dan keadaan (haid dan hamil boleh guna)
βœ”οΈJSB sesuai untuk remaja, wanita dewasa dan warga emas. masa datang haid dan hamil kena stop dulu ye. untuk kesan terbaik, minum 2-3liter air putih setiap hari
βœ”οΈ 100% milik bumiputra MUSLIM
βœ”οΈ 100% berkesan
βœ”οΈ 0% side effect
βœ”οΈ TESTIMONI bertubi-tubi masuk saban hari
.
Sekali dah cuba, harus berkali-kali jatuh cinta. set kombo viral kami mendapat kepercayaan daripada beribu wanita di Malaysia. highly recommended kata mereka 😍 +6017-9581629
+6017-9581629
+6017-9581629
.
#PRODUKBERDAFTAR #UBATBERDAFTAR #JAMU #VIRAL #doayangbaikbaik #wanitahariini #Meletop #diaanakjeneral #fattahamin #sayajual #produkkecantikan #jamuwanita #jamutradisional #pembersihwanita #femininewash #maharajalawakmega #TV3 #ASTRORIA #Jrevolusi #berpantang #milkbooster #setberpantang

Salmiah Sedek (@salmiah_sedek)

Repost from @dailylofattah using @RepostRegramApp - This is probably an unpopular opinion but I just had to get it off my chest. (Let me stress my words before anyone attacks me, this is my humble OPINION)
Why do I feel that as the days goes by, the name 'Wanita Terakhir' loses its meaning. Of course, we all know that WT is a song and it is about si dia. But it just seems that right now, it's been used here and there as a way to make business. If you're going to use the name WT and not make it anything to do with si dia, then maybe you shouldn't even be using that name in the first place. Everyone knows who WT is about and don't you dare tell me otherwise. If you don't want anything to do with her, then go and start from zero and create a new name. It seems like people now are just making use of the name 'Wanita Terakhir' because of its popularity. It just saddens me because we all know WT is not just merely a song, it is more than that. It holds a very special meaning in our hearts. Let me know if you feel the same way.

#wanitaterakhir
#lofattah
#doayangbaikbaik
More...