rhiena mikhail (@rhienamikhail)

@Regrann from @lofattah._we - Buat apa tu awak dua? 😍😍
#Rensta #Repost: @embunreal via @renstapp ···
“ Uhuk!..uhuk!..uhuk!..bukan berdehem lagi dah kalau macam ni. Terbatuk dibuatnya..hmm..nasi minyak in progress ya..aminn😍😊.
#doayangbaikbaik
#lofattah
-

@Regrann from @linajamil28 - Morning all! Be grateful for all the things you have 👌🐜🐜🐜 #happypills #sayateamlofattah #lelakiteragunguntukwanitaterakhir #sidia #sweetnessoverload ❤️❤️❤️
P/s Love is in the air😉 - #regrann ” - #regrann

^^Qisya^^ (@qisya.laila)

Sbelum ni penah buat video #DariMata #ZulAyda
Tup tup rini Si kenid ni bleh cover plak lagu ni... 😍😍😍
...................................................................................................... Jatuh cinta? Dari mata? Turun ke hati..
.
#AydaJebat #VidByAJ #DariMata #MatamuMelemahkan 😍
...................................................................................................... #DariMata
#ZulAyda

#SejenisThrowbackRinduSangat2
#SiapaDiriKu
#AydaJebat @aydajebat
#PencuriHati
#ZulAriffin @zul_ariffin
#NakalNakalNakal
#DoaYangBaikBaik
#LoveForEver
#JodohPastiBertemu
#LoveYouToTheMoonAndBack

աɑղíեɑ եҽɾɑƙհíɾ BY FATTAH AMIN (@inlove.lofattah)

.
Lofa tak suka fattah
1) jalan bersepah
2) kereta bersepah
3) makan lambat
😂😂😂 mesti lofa pernah kemaskan masa naik kereta fattah 😝 fattah kunyah 44 kali ikut sunnah tu yang lambat 😅
.
Fattah tak suka lofa
1) gelak kuat2
2) suka buat mata
😂😂😂
Tak tahulah semua suka, tak suka sikit je 🙈😝
#lofattah
#meletop
#doayangbaikbaik

LOFATTAH LOVERS (@semut.lofattah)

@Regrann from @inlove.lofattah - .
Hampir setiap minggu ada parodi pasal #lofattah. Hahaha, parodi kali ni biadap hadapppp 😂
#meletop
#doayangbaikbaik - #regrann

LOFATTAH LOVERS (@semut.lofattah)

@Regrann from @inlove.lofattah - .
Misha : Lofa bila?"
Lofa : "Soon. InsyaAllah. Doakan."
Nabil : "Soon....soon"
Lofa : "Nampak tak confident aku jawab? Semua tergamam 😂😝
Nabil : confident, soon propa 😂
#lofattah
#doayangbaikbaik
@neelofa
@fattahaminz - #regrann

Miss Bond...👀 (@mellissasueyusoff)

Nakal @neelofa ni... #Lofattah
#wanitaterakhir♥️
#doayangbaikbaik
#Repost @lofattah_lovers with @repostapp
・・・
@Regrann from @hanisazreen - "Aaaa you love me?" Dengar tu je. Boleh?
Hahahaha .
Me love both of you 😍😘😘
.
.
#lofattah #meletop - #regrann

աɑղíեɑ եҽɾɑƙհíɾ BY FATTAH AMIN (@inlove.lofattah)

.
Hampir setiap minggu ada parodi pasal #lofattah. Hahaha, parodi kali ni biadap hadapppp 😂
#meletop
#doayangbaikbaik

աɑղíեɑ եҽɾɑƙհíɾ BY FATTAH AMIN (@inlove.lofattah)

.
Nabil : Alaaa adalah minggu lepas ada org buat puisi sorang2 kat sini 😂 aku dah mcm apa tau? Bila pulak dia buat pertandingan pidato kat sini 😂😂😂 #lofattah
#meletop
#doayangbaikbaik

rhiena mikhail (@rhienamikhail)

@Regrann from @lofattah_lovers - amboi!

@Regrann from @human81 - [Media Hiburan]
5 Cara Lofattah Tangani Spekulasi & Gosip
👉MH YT channel: https://youtu.be/VavQ7SYLSsk
#FattahAmin #Neelofa #Lofattah #MediaHiburan #doayangbaikbaik - #regrann - #regrann

justfara (@faradel)

Hai lah geram pulak aku dgn baby love ni lah...meminta sangat. !!😍😍😍 ..but I loike..😘..bersemut setiap malam tidur ku ni haih..! 😄😄😄😄
#sayateamlofattah #doayangbaikbaik
#bilafaraobses #janganbagisayaobses
#Repost @lofattah_lovers with @repostapp
・・・
@Regrann from @hanisazreen - "Aaaa you love me?" Dengar tu je. Boleh?
Hahahaha .
Me love both of you 😍😘😘
.
.
#lofattah #meletop - #regrann

Aunty Surya (@mywarm_oven)

Allah said:

الَّذِي خَلَقَ الْمَوْتَ وَالْحَيَاةَ لِيَبْلُوَكُمْ أَيُّكُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا وَهُوَ الْعَزِيزُ الْغَفُورُ

It is he who created death and life to test which of you are best in deed, for he is the Almighty, the Forgiving.
Surat al-Mulk 67:2 #doayangbaikbaik

LOFATTAH LOVERS (@semut.lofattah)

Oke sebelum tidur ni meh kita doa yang baik baik yang murni murni jom. Nampaknya uncle amin tk sabar nk dapat menantu ni. Menantu pertama katanya 😝
@Regrann from @kisahlofattah - Ya betul Uncle Amin. Kalau dah jodoh tak ke mana. Kami selalu doakan yang terbaik juga buat anak Uncle, Fattah dan tak lupa buat Lofa. Semoga kedua keluarga merestui hubungan ini. Fans #lofattah memang lama dah restu hihihi
.
.
#doayangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#restukeluarga
#bagaipinangdibelahdua
#havefaithinallah - #regrann
More...