Beautycare & Skincare Product (@thebeautyhacksdotcom)

Sis sendiri pun dah cuba lipscrub dari The Beauty Hacks. Dari kecik memang tak pandai nak letak apa-apa kat bibir, sampailah umur 15 tahun baru mula pakai lipsticks, tu pun pakai time hari raya je sebab tengok orang lain bergaya bila pakai lipsticks. Tapi bila makin besar, bibir ni asyik kering dan menggelupas sebab asyik pakai lipsticks je tanpa apa-apa pelembap atau scrub. Sekarang, sejak guna Rose Lollypop Lipscrub dari The Beauty Hacks baru beberapa minggu, Alhamdullilah kulit bibir sis dah tak menggelupas dan yang paling syoknya lipscrub ni bukan sahaja melembapkan bibir tapi ia juga memerahkan bibir sis. Apa yang sis suka tentang lipscrubs ni, dia selamat jika termasuk dalam mulut dan yang paling istimewa dia ada campuran vaseline dan tak macam lipscrub-lipscrub yang lain.
.
.
Rugi tak cuba RM22 je uolls😘
.
.
Berminat nak cuba macam sis?

WhatsApp πŸ“ž+601133097869 sekarang

#TBH #thebeautyhacks #thebeautyhacksterengganu #thebeautyhacksjohorbahru #BarangBaik #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #positivevibes

FatihahSyafie (@fatihahsyafie)

Igt daa kering after a few plasters sealed!πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯
.
Mencurah curah plk kuar memalam Ni,denyut dia xyh citer weh..AllahuAkbar
.
#sistercedera #bukanpisaupunyakerja #butucansayitskitcheninjury #doayangbaikbaik #he3

Airenecloset_feedback (@airenecloset_feedback)

Phewww leganya bila sis ni berpuas hati dengan service Zura 😍 Yelah.. semalam baru je post, harini dia dah dapat dah parcel. Thanks jugak la dekat abg akak Poslaju yang laju buat kerja πŸ˜—

Korang jemput la follow @airenecloset.perfume

Kalau ada yang nak selit order, cepat-cepat whatsapp 013-2267205
--------------------------------------
#purseperfume #originaltester #purseperfumemurah #originaltestermurah #victoriassecretmurah #perfumemurah #perfumemalaysia #sayajual #sayajualperfume #dendamaurora #pinggantakretaknasitakdingin #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #buatyangbaikbaik #airenecloset #customerfeedbackbyairenecloset

De'SaFiYah (@de.safiyah)

::..160817 - Allahu..segannya ada sudi review kat blog..πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ..Alhamdulillah..tq kak apai gorgeous dgn review yg ikhlas itu..moga menjadi doa nanti in shaa Allah..☺️☺️☺️..thanks for the advice gak kak..πŸ€—πŸ€—πŸ€—..:: #feedbackkesayangan
#gghokkaidocakebajet
#gebusgebam
#gebusgebas
#hanyadesafiyah
#sayajual
#hokkaidocake
#doayangbaikbaik
Jgn malu jgn segan klo mau cuba..promo harga runtuh till 31/8 saja..πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ @de.safiyah
@de.safiyah
@de.safiyah
P/s:..feel free to visit her blog : blogcikfairuz.blogspot.my ..☺️☺️☺️..smua jujur dari hati..from auditor to banker while being writer..πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»

(@abdulxlofa2)

@Regrann from @fattahaminz - Ace Bomber is back! Now with a new colour ; Midnight Blue.
.
Disebabkan terlalu banyak yang request nakkan jaket #f8acebomber ni, kami produce semula khas untuk penggemar koleksi #fattahaminxfar8. So, yang dah ada warna grey tu bolehlah tambah Midnight Blue buat collection macam saya! .
Kalau nak beli, bolehlah whatsapp ke 0142452776. Atau lebih mudah, anda boleh dapatkan di laman web www.alteliaamani.com. Dah pakai nanti share #ootd anda dengan saya!
.
Mudah, kacak, dan bergaya. #far8byalteliaamani #fattahaminxfar8 #fattahamin #qalifmoden #f8casualwear #f8acebomber #acebomber #mensfashion #casualstyle
#cakapyangbaikbaik
#doayangbaikbaik
#lotsoflove #lessofhate

πŸ’–Cik_UnaπŸ’– (@kak_biyy)

Niat nk car boot sale x menjadi. Menjual guna benda alah tu jaa πŸ˜‚
First time dik non oii. Cikuna redah ja berkat semangat, keyakinan dri hampa. Peneman setia πŸ’ & bis partner trsyg😘. Settle beberapa unit fleur utk malam ni, satgy bru nk kira fleur dgn πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ. kuikuikui.
Jom balik nenoo 🎢🎢🎢🎢 πŸ’COD
πŸ’POS
πŸ’Dropship
πŸ’AGENT πŸ”›βŒπŸ”› WhatsApp lajulajuu kaih.
Masa dah mencemburui hampa nii . X mohong aehh βŒ›οΈβŒ›οΈβŒ›οΈβŒ›οΈβŒ›οΈβŒ›οΈβŒ›οΈβŒ›οΈβŒ›οΈβŒ›οΈβŒ›οΈβŒ›οΈ http://www.wasap.my/601137714127
http://www.wasap.my/601137714127
http://www.wasap.my/601137714127

#pmtepibelahkananlebihafdal
#cikuna_fleur #iamthemoneymagnet #achurangers_pineng #cikunaagentpineng #fleurdimanamana #fleurbuatjatuhcinta #carfragrance #darihidungjatuhkehatilaluterbeli #abangmisaicharkoayteow #pilihanjjcmtv3 #westernfood #igcikuna #like4like #positivethinking #doayangbaikbaik #syjual

KURUNG RAYA | DRESS | BLOUSE (@nfefullstore)

🌸 Umairah Jubah / 3432🌸 --------------------------------------- (+ )Material: Santino Silk βœ”οΈRasa Macam Silk, βœ”οΈLembut, Senang Iron, βœ”οΈTak Panas, βœ”οΈTak Jarang, Selesa Dipakai (+) SIZE: S- 6XL
36, 38, 40, 42, 44, 46,
48, 50, 52, 55, 60 (+)CIRI-CIRI : Muslimah Compliance βœ”οΈTangan getah
βœ”οΈZip Sorok Depan 10"
βœ”οΈPoket di sebelah Kanan

RM95
Rm10sm rm14ss

WA/DM >> 0132279714 πŸ“¦ POS ISNIN-JUMAAT
πŸ’² MAYBANK
πŸš› PENGHANTARAN 1-5 HARI BEKERJA

#fashiongram #exclusive #stylish #womenstyle #kakifoto #fashionista #fesyen #Repost #itsallaboutyou #ootd #MeleTOP #trending #viral #MencintaimuMrPhotographer #Muslimahfashion #supportlokal #doayangbaikbaik #lotsoflove #iamstalkers #HSC #MegaDrama #kurungmurah #jualanmurahmalaysia

KURUNG RAYA | DRESS | BLOUSE (@nfefullstore)

🌸 Naura Kurung / KM1002🌸 --------------------------------------- (+ )MATERIAL: Santino Silk βœ”οΈRasa Macam Silk, βœ”οΈLembut, Senang Iron, βœ”οΈTak Panas, βœ”οΈTak Jarang, Selesa Dipakai (+) SIZE: S- 5XL
36, 38, 40, 42, 44, 46,
48, 50, 52, 55, (+)CIRI-CIRI : Muslimah compliance βœ”οΈTangan biasa
βœ”οΈZip Sorok Depan 10"
βœ”οΈ Kain duyung

RM95
Rm10sm rm14ss

WA/DM >> 0132279714 πŸ“¦ POS ISNIN-JUMAAT
πŸš› TEMPOH PENGHANTARAN 1-5 HARI BEKERJA (POSLAJU)

#fashiongram #exclusive #stylish #womenstyle #kakifoto #fashionista #fesyen #Repost #itsallaboutyou #ootd #MeleTOP #trending #viral #MencintaimuMrPhotographer #Muslimahfashion #supportlokal #doayangbaikbaik #lotsoflove #iamstalkers #HSC #MegaDrama #kurungmurah #jualanmurahmalaysia

(@imani.imtiyaz)

@Regrann from @hidayatul_1206 - Bismillah.. Memang lumrah manusia takkan pernah berhenti berkata-kata mengenai orang lain.

Apa yang boleh kita buat. Abaikan sahaja, lagipon mereka semua tak masuk dalam senarai hidup kita untuk di fikirkan.

Anggap sahaja seperti angin pantai yang berlalu pergi di saat ombak menghempas pantai. Ehh bermadah pulak.

Cuma kadang-kadang kita sebagai manusia dan saudara sesama islam terpanggil untuk menasihati atau menegur sesama sendiri.

Seperti kalam ulama':
Disaat kamu ingin perbaiki diri janganlah kamu lupa pada saudara seislam kamu. Ajak mereka bersama.

Walau apa pon pandangan mereka terhadap kita, tak mengapa kita biarkan je. Yang penting kita dah jalankan tugas sesama saudara sesama islam.

Kadang-kadang orang hanya tahu bercakap berdasarkan kata-kata orang tanpa selidik terlebih dahulu. Tak mengapa, kita positifkan. Jangan balas. Just smile dan teruskan melangkah.
Teringat kisah Nabi dan sahabat ingin berdakwah di Thoif, tetapi malangnya dakwah mereka di tolak oleh penduduk Thoif. Sehinggakan Nabi di gelar sebagai orang gila dan di baling batu sehingga berdarah kepalanya. Malaikat Jibrail yang melihat keadaan tersebut, tersangatlah marah lalu meminta kepada Nabi untuk menterbalikkan gunung yang berada di depan mereka sebagai balasan atas perbuatan mereka

Lalu Nabi katakan:
Jangan!. Biarkan sahaja mereka. Semoga Allah membuka pintu hati mereka untuk menerima Islam.

Indahkan akhlak Nabi?
Tak rugi kalau ikut.

Tak siapa tahu kadang-kadang kerana kata-kata orang, kita mampu melangkah lebih jauh.

Stay cool, calm, positive and smile😊

Apa saya tulis, lebih kepada peringatan diri sendiri agar mampu menjadi manusia yang lebih baik.

In shaa Allah.
Aamiin.

#lessofhate
#lotsoflove
#doayangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#buatyangbaikbaik
#Cakapyangbaikbaik - #regrann

KURUNG RAYA | DRESS | BLOUSE (@nfefullstore)

KURUNG DELIYA

RM82sm/RM87ss *Material moss crepe printed
*Blouse cutting babydoll kembang dibawah
*Skirt pinggang bergetah cutting mermaid

Ukuran
Bahu-15"
Dada-38"
Lengan-18"
Panjang lengan-23"
Labuh baju-29"
Skirt
Pinggang-24"-40"
Punggung-40"
Labuh -39"

WA/DM >> 0132279714 πŸ“¦ POS ISNIN-JUMAAT
πŸš› TEMPOH PENGHANTARAN 1-5 HARI BEKERJA (POSLAJU)

#fashiongram #exclusive #stylish #womenstyle #kakifoto #fashionista #fesyen #Repost #itsallaboutyou #ootd #MeleTOP #trending #viral #MencintaimuMrPhotographer #Muslimahfashion #supportlokal #doayangbaikbaik #lotsoflove #iamstalkers #HSC #MegaDrama #kurungmurah #jualanmurahmalaysia

N.A.Z (@munakama)

It takes a strong person to remain strong in a world that is accustomed to settling with anything or anyone based on conveniency just to say they have something... keep not settling, know your worth πŸ’• #doayangbaikbaik #againstallodds

Shakila Adnan (@shakilaadnan)

Assalamualaikum. .
Makna REZEKI dalam Islam. .
.
Ternyata... .
🌷Langkah kaki yang dimudahkan untuk hadir ke Majlis Ilmu, itu adalah rezeki. .
.
🌷Langkah kaki yang dimudahkan untuk solat berjamaah di Masjid, adalah rezeki. .
.
🌷Hati yang Allah jaga jauh dari iri, dengki, dan kebencian, adalah rezeki. .
.
🌷Punya teman-teman yang soleh/ solehah dan saling mengingatkan dalam kebaikan, itu juga rezeki. .
.
🌷Saat keadaan sukar penuh keterbatasan, itu juga rezeki. Mungkin jika dalam keadaan sebaliknya, justru membuat kita kufur, sombong, bahkan lupa diri. .
.
🌷Punya orang tua yang selalu sakit, adalah rezeki, kerana merupakan ladang amal pembuka pintu syurga. .
.
🌷Tubuh yang sihat, adalah rezeki. Bahkan saat diuji dengan sakit, itu juga bentuk lain dari rezeki karena sakit adalah penggugur dosa. .
.
🌷Dan mungkin akan ada jutaan daftar panjang lainnya bentuk-bentuk rezeki yang kita tidak sadari.

Justru yang harus kita waspada adalah ketika hidup kita berkecukupan, penuh dengan kemudahan dan kebahagiaan, padahal begitu banyak hak Allah yang tidak kita tunaikan.
.
wallahualam .
.
#Muhasabahdiri #Doayangbaikbaik #Ukhwahfillah #UsrahSuci #SahabatUsrah #Rezeki #WanitaTerindah #Fikiryangbaikbaik #Buatyangbaikbaik #SangkaBaik #BersyukurSelalu #BilahatiIlaberbicara #ShakilaAdnan #CintaIlmu #CintaMasjid #SharingIsCaring #SahabatSelamanya #Throwback
More...