AdahAziz (@chomeldotcom)

Assalamua'laikum semua..πŸ˜‰ Introducing this cutest baby...khalilullah nama dye..yeayyy....Khalil datang raye malam ni,tak dapat nak cium Khalil acik Adah kene selsema, bukan main ligat lagi dia dapat botol Al fateh.., leka dia main.. yelah botol tu warne warni gambar dye..aktif betul memalam..umi dye kate lum tido lagi tue..., Ari nie..dye pakai jumpers colour hijau..lagi cute mute..tuit tiut...semua.. lah...tq Zaidatul Izzany my adik saudara yang berkunjung ke rumah..lepas rindu kat Khalil...ye lah..malam raye dye datang dengan keletah Comel dia tu..Pagi Raya kita datang beraya kejap nak jumpa dia, dia tidur...tetibe malam ni dye datang beraya sini..suka sangat2..jadi ANAK soleh ye Khalil..πŸ˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜‰β€οΈβ€οΈ.. ❀️Jaga kesihatan semua... #chomeldotcom0133941828.
#πŸ˜‰β€οΈcaringsharing #raya #kitageng #sebarkanpositive #andabijaksaynotosmoking #andabijakjanganlupaAllahdimanajuaandaberada #subhanallah
#alhamdulillah #allahuakbar #chomeldotcom #bazarpaknil #chomeldotcombest #kitaserupa #syukurselalu😊 #senyum😊 #takperlukataapaapa #doayangbaikbaik #alfatehgold #gummymuslimgenius #alfatehgenius #kunyahkunyahgenius #inshaallahdenganizinnya #klangvalleyleague #selangor #malaya #darijauhsaja🌷

PUTERI NABILA HUSNA β™‘ (@put3husna)

3 Syawal: Semoga dipermudahkan urusan Puteri & Azzam utk road to jannah. Allahumma aamiin. Terima kasih semua πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
.
#syawal #3syawal #syawal2017 #tunang #doayangbaikbaik #love

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.

(@sikucingmeow4)

Saya byk join giveaway.. tp sy kalah sbb sy x confident dgn diri sy.. and at the same time, sy fikir mcm mane org yg menang tu join ape2 giveaway.. bru sy tau mereka sgt yakin yg mereka dapat ... and lpas bbrapa minggu.. sy buka ig and trnampak ada org promote ig @street.gadget ni.. dan bgtau admin ada buat giveaways... entah tetiba sy jd confident.. skrang sy tahu mcm mane kesungguhan pemenang2 sblum ni.. sy yakin, sy dpt jd seperti mereka.. kalah atau menang adat permainan.. now sy nk cerita tentang @street.gadget ni.. sy respect dan salute dkat mereka. sbb mereka selalu brlaku adil dlm apa jua giveaway, short contest and nk pilih pemenang.. ianya amat sukar untk mereka launch giveaway semua ni.. sy brharap sgt semoga @street.gadget ni sentiasa dimurahkan rezeki... .
.
@street.gadget ni sgt trusted seller.. mesti ramai customer beli dan mereka sgt brpuas hati nanti... harga memang berpatutan dan boleh dibeli oleh org yg brpendapatan rendah,. bkn org yg kaya shja dpt membeli iphone . Haaa yg istimewa ig shop nie sbb HARGA MURAH wehh. Memang seller meletop Sgt. IG SHOP NIE MEMANG FAMOUS SKRNG haaa ig ni juga telah mendaftar bawah SSM wahh jdi korang tkpayah nak ckp IG SHOP NIE SCAMMER OKAY! IPHONE yang dijual 100% original . Ip yg di order confirm and dijamin akan SAMPAI!!! sy percaya, @street.gadget ni πŸ’― berkesan dan πŸ’― original.. all the best . layanan seller kepada cust sgt brpuas hati kerana seller memberi layanan yg sgt baik... sy berharap @street.gadget terus maju dalam bidang perniagaan ini.. all the best... #doayangbaikbaik #trustedseller #mogaterussuccess .
jom ramai2 follow @street.gadget let's to support! sy hanya mencuba nasib... kalau menang, sy mmg brsyukur sgt.. SEMOGA MURH AND SUCCESS DALM PERNIAGAAN YAA 😊 .
Yg ditag oleh sya di repost nie, terdahulu ingin memohon maaf. And sy cuma nk share something dekat korang.
More...