R O S E β—† (@fa_supporter.jb)

The eyes .......... πŸ’–πŸ’™
. .
#Repost @classic__madem__ (@get_repost)
・・・
β€œThe eyes gives thrilled connection to the heart, the mind felt a surging sensation of rightness, of saying the right thing at the right time to the right person.β€πŸ’–
πŸ“· credit to @primavalet
#doayangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#loveisintheair
#lovewarrior
#fattahamin
#nurfazura

R O S E β—† (@fa_supporter.jb)

Owhhhh inilah someone yg "ifti" maksudkn tu ... Restuuuuu sgt taw πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
#Repost @aronaventures (@get_repost)
・・・
#usikbawabahagia Pantang jumpa video yg ada kata2 pelik sikit....terus edit kawin dgn scene hscπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…...we miss you too ypm @missfazura....and and and we rasa ypc @fattahaminz lagi lah miss miss miss....hehehe
.
#detikterindahypcπŸ’‘ypm #lotsoflove #lovewarrior
#doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #mintayangbaikbaik

R O S E β—† (@fa_supporter.jb)

😍😍😍#Repost @aronaventures (@get_repost)
・・・
#ypcπŸ’‘ypmiramadanlagu BANGUN by @missfazura . Malam ni dok ulang2 dengar lagu bangun YPM kat youtube, teringin pulak nak buat video yg related dgn scene HSCπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
@fattahaminz #detikterindahypcπŸ’‘ypm #lotsoflove #lovewarrior
#doayangbaikbaik #mintayangbaikbaik

Syaa (@scyaera)

.
.

Dalam gembira, ada gusar.
Bagaimana andai aku tak mampu.
Menjadi seperti apa yang diinginkan,
Memberi seperti apa yang diperlukan.
.
.

Aku bermohon Ya Allah hurabbi,
Janganlah Engkau menarik segala rasa.
Janganlah Engkau benarkan terdetik hasad dan benci.
Sesungguhnya aku menuju ke satu jalan yang Engkau redhai,
Bantuilah aku, peliharakanlah ia.
Semoga kami semua layak ke jannahMu.
Insyaallah. Aminn 😩😩 #tenangtenangsaja
#doayangbaikbaik

sitinordianafansloveya (@lovesnd123)

T. E. R. U. S M. E. N. C. I. N. T. A. I
S. I. T. I N. O. R. D. I. A. N. A πŸ’˜
.
.
.
If i miss u, i will close my eyes & calm my mind, then i put my hands on my πŸ’šπŸ˜Š
@sitinordiana πŸ˜˜πŸ’˜
#doayangbaikbaik #selamanyacinta
#sitinordiana #palingcomel
#teamsitinordiana #terusmencintai
#mayallahblessus #mayallaheasierus
#terusmencintairoadtoAJL

_nrlnbhah (@_nrlnbhah)

kadangkadang apa yang kau impikan tak semuanya jadi kenyataan πŸ’«πŸŒŽ #fikiryangbaikbaik #doayangbaikbaik

Rarissa's Collection (@rarissacollection)

Sayang

Mere words cannot begins
To tell you how i feel
You're the one thing in my life
I can count on to be real.

We've had our ups and downs
But whenever we're apart
I still get an empty feeling
Deep inside my heart

We've stood the test of time
We've walked the narrow road
And at the end of everyday
It's you I want to hold

Im proud to be your wife
Im proud to be your friend
And if given the choice
I'd do it all again.

Happy Sweet 40th Sayang @al_rumie ..my Doa will always be with you and may all of your dreams will come true...InsyaAllah... Love You So Much... 😍😘 #myimam #happybirthdayhubby #birthdaywish #loveyou #teamrumie #runningcouple #husbandandwife #justrunlah #pictureperfect #photographer #photoshoot #photooftheday #ootd #ootdfashion #menshealth #deep #feeling #tilljannah #likeforlike #like4like #instarunner #igrunners #doayangbaikbaik #bonding #inspiration #sweet40 #perth #throwback #kingspark

hsuri (@hsuribaharin)

Sembap mata. Sedih sgt cerita ni😭😭. #esokdahlakerja😭

Dari Abu Hurairah r.a. bahawa Nabi Muhammad s.a.w bersabda: "Apabila seorang anak Adam mati putuslah amalnya kecuali tiga perkara : sedekah jariah,atau ilmu yang memberi manfaat kepada orang lain atau anak yang soleh yang berdoa untuknya." (Hadith Sahih - Riwayat Muslim dan lain-lainnya)
#loveyourparents
#lessontolearn
#mustwatchmalaydrama
#seindahanugerah @Regranned from @lesung.batu - 😒😒😒😒😒😒😒
.
.
Jom kita terobek telemovie #seindahanugerah ni...banyak pengajaran yang LB dapat dari drama ni...kena sediakan tisu tau klau nak tgk sampai habis 😁. .
.
@ctciksiti
@misszhefa.sk
@redhair_sk
@puan_vibrates
@nadd_sk
@arfay_sk_amiras .
.
#luaskankuasamusyafiqkylez
#misiUpkanCapik
#cakapyangbaikbaik
#buatyangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#doayangbaikbaik .
.
#syafiqkyle
#kazar
#mardianaalwi
#amaikamarudin
#datojalaluddinhassan - #regrann

Khairul Izween Wahid (@ween_wahid)

What a lovely evening... she still remember us!!! Thanks Love. Till our next meeting... gitue... good luck for your new Mega Drama Red Velvet. #bebrilliant #beswarovski #swarovski #drlfsquad #drlfpose #doayangbaikbaik

(@imani.imtiyaz)

@Regrann from @fantaxfanti - RepostBy @aronaventures: "#ypcπŸ’‘ypmiramadanlagu BANGUN by @missfazura . Malam ni dok ulang2 dengar lagu bangun YPM kat youtube, teringin pulak nak buat video yg related dgn scene HSCπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
@fattahaminz #detikterindahypcπŸ’‘ypm #lotsoflove #lovewarrior
#doayangbaikbaik #mintayangbaikbaik" (via #InstaRepost @AppsKottage) - #regrann

Aishah Hassan (@i_shah_mumtazah)

:::::: FESTIVAL KONVOKESYEN UM 2017 ::::: Syukur Alhamdulillah ,
.
.
Merasa juga akhirnya menyarung jubah sarjana. .
.
Tahniah En @Bakrin atas kejayaan dalam menyelesaikan Ijazah Sarjana dalam bidang Alam Sekitar dengan jayanya.
Kami junior-junior sangat terinspirasi.
Selamat maju jaya untuk akan datang kelak✊
.
.
Credit photo by: @sr_ar328 #mogacemerlangduniaakhirat #kamu
#doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik

P/s: jangan tanya asal "pose" lagu tu. gambor lain semuanya "goyang" sana sini. #habaqsepsiap

fattzura (@ianmedina09)

rinduuuuuuu ianmedina #heroseorangcinderella
.
#Repostby @aronaventures-#usikbawabahagia Pantang jumpa video yg ada kata2 pelik sikit....terus edit kawin dgn scene hscπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…...we miss you too ypm @missfazura....and and and we rasa ypc @fattahaminz lagi lah miss miss miss....hehehe
.
#detikterindahypcπŸ’‘ypm #lotsoflove #lovewarrior
#doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #mintayangbaikbaik

(@imani.imtiyaz)

@Regrann from @classic__madem__ - β€œThe eyes gives thrilled connection to the heart, the mind felt a surging sensation of rightness, of saying the right thing at the right time to the right person.β€πŸ’–
πŸ“· credit to @primavalet
#doayangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#loveisintheair
#lovewarrior
#fattahamin
#nurfazura - #regrann

@LIYAπŸ’‹ (@classic__madem__)

β€œThe eyes gives thrilled connection to the heart, the mind felt a surging sensation of rightness, of saying the right thing at the right time to the right person.β€πŸ’–
πŸ“· credit to @primavalet
#doayangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#loveisintheair
#lovewarrior
#fattahamin
#nurfazura

FattahAminZone (@fantaxfanti)

RepostBy @aronaventures: "#usikbawabahagia Pantang jumpa video yg ada kata2 pelik sikit....terus edit kawin dgn scene hscπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…...we miss you too ypm @missfazura....and and and we rasa ypc @fattahaminz lagi lah miss miss miss....hehehe
.
#detikterindahypcπŸ’‘ypm #lotsoflove #lovewarrior
#doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #mintayangbaikbaik" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Anoy 🎈 (@saifulhasnol)

Alhamdulillah. Johan Piala FAM 2017. Walaupun 2 kali kecewa tak dapat main final tapi bersyukur dapat julang piala tahun ni. Dalam setiap rezeki ada ujian tersendiri. Terkadang kejayaan yang kita peroleh sekarang berkat doa orang lain. Terima kasih buat insan yang sentiasa mendoakan terutamanya mak dan abah. πŸƒπŸ™πŸ» Buat geng Sime Darby fc. Anda memang terbaik. Bak kata Haji Ahmad "Orang yang berjaya ni orang yang bersungguh-sungguh je". Berkat kesungguhan dan kesabaran korang Alhamdulillah kita berjaya capai KPI Pasukan dan yang paling penting juara dalam kejohanan ni. Teruskan menjadikan Baskaran dan Mat Jifrit sebagai idola anda. Tahun depan ade bukit dan hutan lagi kita nak daki dan tebas. πŸ˜… #siapatahudiatahulah . Semoga rezeki dan kehidupan kita sentiasa diberkati dan rahmati Tuhan.
Buat sahabat di UKMfc, tahniah berjaya mencipta sejarah UKM dengan layak ke Liga Perdana. Dari Liga Ipt ke Liga Perdana. Setiap kejayaan pasti ada pengorbanan. πŸ’ͺ🏻 Dalam usaha untuk mencapai satu matlamat. Memang akan ada cubaan, ujian dan rintangan. Penat ? Rehatlah. Tapi jangan sesekali mengalah πŸ’ͺ🏻😊 "Work hard, stay humble, dream big." Credit @intaiku_
#simedarbyfc #no9 #champion #famleague #roadtopremierleague #football #doayangbaikbaik #janganmengata #family #friendship

FattahAminZone (@fantaxfanti)

RepostBy @aronaventures: "#ypcπŸ’‘ypmiramadanlagu BANGUN by @missfazura . Malam ni dok ulang2 dengar lagu bangun YPM kat youtube, teringin pulak nak buat video yg related dgn scene HSCπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
@fattahaminz #detikterindahypcπŸ’‘ypm #lotsoflove #lovewarrior
#doayangbaikbaik #mintayangbaikbaik" (via #InstaRepost @AppsKottage)

FattaHisLimitedEdition (@aronaventures)

#usikbawabahagia Pantang jumpa video yg ada kata2 pelik sikit....terus edit kawin dgn scene hscπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…...we miss you too ypm @missfazura....and and and we rasa ypc @fattahaminz lagi lah miss miss miss....hehehe
.
#detikterindahypcπŸ’‘ypm #lotsoflove #lovewarrior
#doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #mintayangbaikbaik
More...