Renee RHN (@reneerhn)

Every mock is a hug as someone once taught me.
It didn't always feel like that though let me tell you. I was brutally teased when I was a kid, much of it from relatives and family friends. I cried a lot.
I guess I am who I am because of these people. They adored me. Probably. I don't know I made that up.
Today though I LOVE it. I love anyone who can tease me and importantly, who can handle my teasing!
I wouldn't waste my witty mocking talent on those undeserving folks that I don't like lol
#everymockisahug #firsthashtagever #letsspreadtheword #dontbesoserious #lifeissuposedtobefun #ifpeoplelaughitsworthit

Carro svensson (@jonkensson)

I do a thing called what I want. πŸ¦„

#dontbesoserious

siempregoldenfam (@siempregoldenfam)

Why take life so seriously?

(@malanzo)

Foto impressive look to the right...do I do this correctly?

Christina Avalos (@angelgrl78)

If you knew that you would not fail, what would you do?

Let today be the day that you try it, what is the worst thing that can happen? There are so many things that I have wanted to do but was so afraid to fail, well not getting it right the first time isn't failure.. It is the opportunity to get better at it.

#goforit #tryit #blessed #godisgood #anxietysucks #savethelost #spurup #fitmama #badass #slaytheday #dontbesoserious #dontletanyonedullyoursparkle #beyou #tuesday

Nang (@hazwani.bharu)

17 october 2017
As sweet as you!but you sweet talker πŸ˜’
#popcorn #foodporn #imkidding #dontbesoserious #captionjustacaption

Charles Sanders (@cssanders1986)

I can’t get enough of these beautiful sunrises!! Wake up and be awesome. Life is short so live it up!! #takechances #livelife #love #stepoutofyourcomfortzone #enjoylife #dontbesoserious #smile #laughs #beawasome

ronessa (@merrelltwinnr)

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
.
well, the video wasn't posted on the same YEAR as the picture was posted, so don't take it so serious
.
.
#veronicamerrell #vanessamerrell #merrelltwins #instapost #dontbesoserious #mtwinnr

Nur Aiza Amira (@aieyzaamieyra)

Ciri-ciri anak sulung (pertama) dalam family yang sebenarnya ramai tak tahu.. πŸ€—πŸ™Šβ€οΈ
.
.
Sis anak sulung, siapa lagi geng sis??
.
.
βœ…Seorang yang penyayang.. Sis nie penyayang dan hati lembut.. Kalau sis sayang orang sis sayang betoi2 .. πŸ™ŠπŸŒΉ
.
.
βœ…Berdikari.. Sis xtau laa sis berdikari ke tak, tapi sis boleh je pergi mana2 sorang2 tak kisahlaa kat mana orang campak pun, janji ada WAZE .. 🀣
.
.
βœ…Sensitif.. Anak sulung mcm sis memang sensitif orang nya.. Hati tisu.. So,berhati-hati bila berkata dgn orang hati tisu ni.. Hehe, tapi biasanya orang hati tisu nie cepat panas , tapi cepat sejuk..
.
.
βœ…Pemaaf.. Sis tengok kawan2 sis yang anak sulung nie termasukla sis sendiri memang mudah memaafkan orang.. Walaupun hati dia sakit macamane pun, at the end dia akan memaafkan orang lain.. 🌹
.
.
βœ…Manja... Macam sis sendiri memang manja sgt.. Sampai umur 24tahun, mak masih suapkan nasi iolss.. 🀣🀣
.
.
βœ…Setia.. Sis tak tauulaa orang lain.. Hahaha.. Sis tengok orang sekeliling sis yang anak sulung nie setia.. πŸ™ŠπŸ™Š
.
.
βœ…Cita2 tinggi.. Memang sis sendiri pun impian ke New York sana tu hah.. 🀣
Sis memang seorang yang big dreamer.. Xsalah berimpian tinggi sbb Dreams is free.. ❀️
.
.
Banyak lagi sis kaji tentang diri sis dan juga kawan2 sis, hehe tapi setakat nie je sis boleh tulis..
Kalau ada ciri2 lain, hangpa boleh share naa.. 🌹🌹
.
.
#sharingiscaring #dontbesoserious #alhamdulillah #blessed
More...