Kurung|Kebaya|JubahDress|Blaus (@merahcloset)

SARABELLA
.
.
✔️ Kualiti material terbaik
Material HEAVY DULL SATIN yang memang best gilerr..x panas,x jarang, x melekat kat body ❤️ .
.
. ✔️ Poket disediakan
Ada poket sebelah kanan.special sgt untuk awak semua tau 😊 .
.
. ✔️ Sesuai untuk maternity
Bakal ibu dan preggy mom pun boleh pakai sebab cutting loose dan kembang 👏 .
.
. ✔️ Friendly nursing & wudhu
Zip 12 inci khas untuk kemudahan para ibu untuk menyusu..lagi best ade zip 7 inci utk kemudahan berwudhu..best kn 😍 .
.
. ✔️ Pilihan saiz XS - 3XL
So untuk yg bertubuh kecil dan chubby
x perlu risau sebab dh ade saiz untuk awak semua 😉

# warna mungkin agak berbeza atas faktor pencahayaan dan resolusi gadget anda
.
.
.
.
#blaus #bajukurung #blousecantik #baju #bajupejabat #bajubesar #pakaian #bazaarpaknildress #bazaarpaknil #uitm #umrah #ootdmalaysia #upsi #wanita #cikgucikgi #remaja #sayajualonline #malaysianigers #majlis #dropshipmalaysia #jubah #jubahdress #dakwahku #busanamuslimah #busanamuslimahsyari #ustazah #onlineshoppingmalaysia #instashopmalaysia #instashoppingmalaysia #visitmyig

Kurung|Kebaya|JubahDress|Blaus (@merahcloset)

SARABELLA
.
.
✔️ Kualiti material terbaik
Material HEAVY DULL SATIN yang memang best gilerr..x panas,x jarang, x melekat kat body ❤️ .
.
. ✔️ Poket disediakan
Ada poket sebelah kanan.special sgt untuk awak semua tau 😊 .
.
. ✔️ Sesuai untuk maternity
Bakal ibu dan preggy mom pun boleh pakai sebab cutting loose dan kembang 👏 .
.
. ✔️ Friendly nursing & wudhu
Zip 12 inci khas untuk kemudahan para ibu untuk menyusu..lagi best ade zip 7 inci utk kemudahan berwudhu..best kn 😍 .
.
. ✔️ Pilihan saiz XS - 3XL
So untuk yg bertubuh kecil dan chubby
x perlu risau sebab dh ade saiz untuk awak semua 😉

# warna mungkin agak berbeza atas faktor pencahayaan dan resolusi gadget anda
.
.
.
.
#blaus #bajukurung #blousecantik #baju #bajupejabat #bajubesar #pakaian #bazaarpaknildress #bazaarpaknil #uitm #umrah #ootdmalaysia #upsi #wanita #cikgucikgi #remaja #sayajualonline #malaysianigers #majlis #dropshipmalaysia #jubah #jubahdress #dakwahku #busanamuslimah #busanamuslimahsyari #ustazah #onlineshoppingmalaysia #instashopmalaysia #instashoppingmalaysia #visitmyig

Kurung|Kebaya|JubahDress|Blaus (@merahcloset)

SARABELLA
.
.
✔️ Kualiti material terbaik
Material HEAVY DULL SATIN yang memang best gilerr..x panas,x jarang, x melekat kat body ❤️ .
.
. ✔️ Poket disediakan
Ada poket sebelah kanan.special sgt untuk awak semua tau 😊 .
.
. ✔️ Sesuai untuk maternity
Bakal ibu dan preggy mom pun boleh pakai sebab cutting loose dan kembang 👏 .
.
. ✔️ Friendly nursing & wudhu
Zip 12 inci khas untuk kemudahan para ibu untuk menyusu..lagi best ade zip 7 inci utk kemudahan berwudhu..best kn 😍 .
.
. ✔️ Pilihan saiz XS - 3XL
So untuk yg bertubuh kecil dan chubby
x perlu risau sebab dh ade saiz untuk awak semua 😉

# warna mungkin agak berbeza atas faktor pencahayaan dan resolusi gadget anda
.
.
.
.
#blaus #bajukurung #blousecantik #baju #bajupejabat #bajubesar #pakaian #bazaarpaknildress #bazaarpaknil #uitm #umrah #ootdmalaysia #upsi #wanita #cikgucikgi #remaja #sayajualonline #malaysianigers #majlis #dropshipmalaysia #jubah #jubahdress #dakwahku #busanamuslimah #busanamuslimahsyari #ustazah #onlineshoppingmalaysia #instashopmalaysia #instashoppingmalaysia #visitmyig

Elite Billionaires Superstar (@kerjakosongkl)

1 MORE seat left‼️‼️ 😍😍😍😍😍
Whatsapp link at my BIO ⬆️ ⬆️⬆️⬆️ ##PENCARIAN 10 APPRENTICE EBW “Life is about 10% what happens to you and 90% how you react to it".
Stop waiting and create CHANGES in your life.

Ramai yang mention pada saya macam best KERJA SENDIRI 👨🏻💻, ada FLEXIBLE TIME⏰ , INCOME pun BEST💰, SETIAP TAHUN pergi HOLIDAY FREE ✈️. And nak tahu, apa lagi? Join me and my mentor, Puan Norhaili on this 25th of October, 8.30PM and explore this beautiful business .

Kami hanya mencari 10 orang APPRENTICE BERTUAH yang ingin menjadi “Full Time Unit Trust Consultant”. Jika anda yang kami cari, book your seats now at +60172559352 📞 Dont miss this opportunity to be guided by the No. 1 Group Agency Manager in Public Mutual Berhad 🏆🥇🏆. INI MUNGKIN PELUANG KEEMASAN ANDA ‼️ #jobstreetmalaysia #jobsmalaysia #kerjakosong #lipmattemurah #kerjakualalumpur #wanyhasrita #malaysiajobs #kerjakosongurgent #carikerja #dropshipmalaysia #hmjubileeemas #sayajualmurah #hmgoldenjubilee #bazaarpaknil #jomheboh #roadtodirectorship #kerjasendiri #sayajual #bazaaronline #sitizoners #bmwmalaysia #kerjabaru ⬇️⬇️
www.wasap.my/60172559352/publicmutual

tudung kanak-kanak terbaik👍 (@littledariena_byla)

CLARA VIRALL???😱
.
❌ panas
❌ perlu iron
❌ susah basuh (masuk mesin jer)
❌ susah pkai , sarung 2X, siapp!!!
❌ perlu pin @ kerongsang

Senangkann?? 😱😱 dalam keta pun Bulih pkai .. anak NAK pkai ?? Punn boleh 👍👍 boleh laras Nk labuh ,Nk sederhana... wahhh bagusnya... 😊

jadi Jgn ragu2 lagi .. Jum dapatkan sekarang sementara HARGA PROMOSI 👍
.
📲013-7034298
Zira
.
#teamlittledariena
#littledarienaklang
#hijabfashion #kidshijab
#tudungkanak2cantik
#tudungkanak2termasyhur
#kidsfashion #hijabforkids
#hijabstyle #bazaarpaknilmurah
#bazaarpaknil #bazaaronline
#agendiperlukanseluruhmalaysia
#dropshipmalaysia

tudung kanak-kanak terbaik👍 (@littledariena_byla)

👧 TUDUNG SEKOLAH LITTLE DARIENA 👧

Mommy2 dah Mencari ke Tudung sekolah ank2 untuk tahun depan?? Mesti nk yg terbaik kan .. 👍 koleksi Little Dariena mghasilkan Tudung sekolah yg sgt sesuai, biasa lah budak2 kan lasak sikit 😊😊 rugi Klau mommy2 xcuba .. in sha Allah puas hati... APA YG BESTNYA TUDUNG SEKOLAH LD NI?
**********************************************
.
✔️ Material Hight Lycra yg berkualiti.
✔️ Tak mudah berbulu.
✔️ Serap peluh,tidak panas.
✔️ Tidak perlu iron.
✔️ Mudah dibasuh.
✔️ Awning terletak,mudah dibentuk.
✔️ Warna putih kebiruan ,tak mudah nampak lusuh (dah tak perlu nak celup2 nila lg😁)
.
Terdapat 3 saiz tudung sekolah
Saiz S
Saiz M
Saiz L
.
Tapiiii....yang BEST nya Harga semua sama setiap saiz 😍
.
So mommy2, daddy2 boleh wassap zira
📲 013-7034298
.
#teamlittledariena
#littledarienaklang
#hijabfashion #kidshijab
#tudungkanak2cantik
#tudungkanak2termasyhur
#kidsfashion #hijabforkids
#hijabstyle #bazaarpaknilmurah
#bazaarpaknil #bazaaronline
#agendiperlukanseluruhmalaysia
#dropshipmalaysia

tudung kanak-kanak terbaik👍 (@littledariena_byla)

👧 TUDUNG SEKOLAH LITTLE DARIENA 👧

Mommy2 dah Mencari ke Tudung sekolah ank2 untuk tahun depan?? Mesti nk yg terbaik kan .. 👍 koleksi Little Dariena mghasilkan Tudung sekolah yg sgt sesuai, biasa lah budak2 kan lasak sikit 😊😊 rugi Klau mommy2 xcuba .. in sha Allah puas hati... APA YG BESTNYA TUDUNG SEKOLAH LD NI?
**********************************************
.
✔️ Material Hight Lycra yg berkualiti.
✔️ Tak mudah berbulu.
✔️ Serap peluh,tidak panas.
✔️ Tidak perlu iron.
✔️ Mudah dibasuh.
✔️ Awning terletak,mudah dibentuk.
✔️ Warna putih kebiruan ,tak mudah nampak lusuh (dah tak perlu nak celup2 nila lg😁)
.
Terdapat 3 saiz tudung sekolah
Saiz S
Saiz M
Saiz L
.
Tapiiii....yang BEST nya Harga semua sama setiap saiz 😍
.
So mommy2, daddy2 boleh wassap zira
📲 013-7034298
.
#teamlittledariena
#littledarienaklang
#hijabfashion #kidshijab
#tudungkanak2cantik
#tudungkanak2termasyhur
#kidsfashion #hijabforkids
#hijabstyle #bazaarpaknilmurah
#bazaarpaknil #bazaaronline
#agendiperlukanseluruhmalaysia
#dropshipmalaysia

Dropship Needed || Jam Murah (@jamtangan_gjm)

Gshock
Rm 70
Material : Rubber
Condition : NEW
Gender : Unisex

Free box gshock
Spec Ringkas :

2 month Warranty mesin
batery watch
gred AA
Digital function
Free postage
Whatsapp 0145195328 untuk pembelian.

#jammurah #jamcopy #jamtangan #jamonline #jamlelaki #jamperempuan #jammahal #jamkalisair #jamstylo #bazaarpaknil #kedaionline #dropshipwelcome #dropshipjam #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipjammurah #dropship #sideincome #paidreviewmalaysia #swapreviewmalaysia

Dropship Needed || Jam Murah (@jamtangan_gjm)

Gshock
Rm 70
Material : Rubber
Condition : NEW
Gender : Unisex

Free box gshock
Spec Ringkas :

2 month Warranty mesin
batery watch
gred AA
Digital function
Free postage
Whatsapp 0145195328 untuk pembelian.

#jammurah #jamcopy #jamtangan #jamonline #jamlelaki #jamperempuan #jammahal #jamkalisair #jamstylo #bazaarpaknil #kedaionline #dropshipwelcome #dropshipjam #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipjammurah #dropship #sideincome #paidreviewmalaysia #swapreviewmalaysia

LOVE POTION BY HUSH HUSH (@breast_montok_besar_sexy_anjal)

'CAN U KEEP A SECRET'?? Miss B tegang,pejal dan anjal..SEKALIGUS Miss V Cik Goges pon ikut mantap tau!!.. .
.
X caya tray ler,dalam 2 ke 3 mnggu cik goges boleh nmpk n rasai perubahannya.Nipple pon semakin sensitif dgn sentuhan ! ☺️

Bila dh aset mantap..kompem en somi cik goges nnti asyek merengek x ubah seprti baby yg sdg lapar minta di susukan,ops!🙊 😂😉 ..
.
X nak ke uols membahagia kan cik somi tu,besar pahala nya..lagi pon bukan nikmat sorg ..dua2 rasa nikmat,giteww 🙈🙊🍑🍑..
.
ISTERI DAMBAAN EN SOMI LA KATAKAN.. 😍
.
LOVE POTION BY HUSH HUSH..
ASET ASET MANTAP..
SI'DIA ASEK MERENGEK DUK MELEKAT!
DUA2 MERASA NIKMAT.. ! 💏.
.
📲 0199499155/0199265944
.
#viral2017 #hushhushhq #pelaminmurah #calonistri #carijodoh #skincare #skirtmurah #babytightmurah #punggungmelentik #payudaramontok #tetekseksi #suamimantap #moodrepublik2017 #nursajatnakalnakal #mekapkahwin #mekapbajetmalaysia #mekapsanding #prelovedlvmalaysia #dropshipmalaysia #jubahnikah #bajukurung #bajutidurkanakkanakmurah #okayamalaysiacreamtopowder #rozitachewan #dixy #instagramers #weddinggift #anniversarygiftellaadijuma

Dropship Needed || Jam Murah (@jamtangan_gjm)

Gshock
Rm 70
Material : Rubber
Condition : NEW
Gender : Unisex

Free box gshock
Spec Ringkas :

2 month Warranty mesin
batery watch
gred AA
Digital function
Free postage
Whatsapp 0145195328 untuk pembelian.

#jammurah #jamcopy #jamtangan #jamonline #jamlelaki #jamperempuan #jammahal #jamkalisair #jamstylo #bazaarpaknil #kedaionline #dropshipwelcome #dropshipjam #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipjammurah #dropship #sideincome #paidreviewmalaysia #swapreviewmalaysia

Falina Hanie (@falina.hanie)

Masker Muka Putih Telur BeautyAiza ini diperbuat daripada Beras Pulut (sebagai bahan asas) yang direndam dan dicampur dengan bahan bahan herba tambahan. Setiapnya mempunyai kelebihan tersendiri.
.
Kelebihan : .
1. Menghilangkan jeragat & jerawat pada wajah.
2. Menghaluskan serta mencerahkan kulit wajah.
3. Mengecilkan pori pori kulit.
Menjadikan kulit wajah lebih tegang serta awet muda.
.
Ingin dapatkan masker muka BeautyAiza ?. Boleh msg saya di Telegram untuk order. Click link di bio untuk terus ke my Telegram.
.
#beautyaiza
#produkorganik
#rawatkulitwajah
#sayajualmasker
#sayapakaisayajual
#jomorderdengansaya
#mudaremaja
#bazaarpaknilmalaysia
#kakishoppingonlinemalaysia
#kulitcantik
#cantiksemulajadi
#organicskincaremalaysia
#maskermukaorganik
#maskermukatradisional
#igshoponlinemalaysia
#shoppingonlinemalaysia
#bazaaronlinemalaysia
#putihsemulajadi
#kulitwajahberseri
#rahsiakecantikansemulajadi
#dropshipmalaysia
#cerahberseri
#produkmalaysia

BARANG RARE FOR KIDS & BABY (@enthrall.kidsbaby)

VIRAL SEKARANG! Keperluan setiap ibu bapa untuk bayi mereka! 🙈 Takde lah berbau satu rumah bila tukar pampers si manja anda! Lagi2 bila kita sebagai tetamu di rumah saudara mara atau kawan2 anda. DISPOSABLE PLASTIC WASTE ! Tak semestinya untuk kegunaan bayi. Sesuai juga untuk buang pad wanita, dan letak baju kotor baby and family. Kalau dah habis ? REFILL kan ada! 👍🏼RM15 sahaja! .
.
(DROPSHIP / AGENT / STOKIST WANTED!) We are OPEN from 11am-7pm 🌸 Do come to our physical boutique at Bangi Sentral ! Or you can place your order thru online! EASY! 📲Whatsapp 013-3126804 and your parcel will be arrived by tomorrow* 📮
.
.
Landmark : #BangiSentral @bangisentral Just above #Sugarscarf and Next to #BellaAmmara & Mee Tarik Warisan! .
.
COD: KL-Selangor
#barangbabymurah #babycarekit #groomingset #groomingsetmalaysia #groomingkit #groomingkitbaby #groomingkitmurah #thermometerbayi #thermometerdigital #dropshipmalaysia #dropshipmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #plastiksampah #disposableplastic #Diaperplastic

BARANG RARE FOR KIDS & BABY (@enthrall.kidsbaby)

VIRAL SEKARANG! Keperluan setiap ibu bapa untuk bayi mereka! 🙈 Takde lah berbau satu rumah bila tukar pampers si manja anda! Lagi2 bila kita sebagai tetamu di rumah saudara mara atau kawan2 anda. DISPOSABLE PLASTIC WASTE ! Tak semestinya untuk kegunaan bayi. Sesuai juga untuk buang pad wanita, dan letak baju kotor baby and family. Kalau dah habis ? REFILL kan ada! 👍🏼RM15 sahaja! .
.
(DROPSHIP / AGENT / STOKIST WANTED!) We are OPEN from 11am-7pm 🌸 Do come to our physical boutique at Bangi Sentral ! Or you can place your order thru online! EASY! 📲Whatsapp 013-3126804 and your parcel will be arrived by tomorrow* 📮
.
.
Landmark : #BangiSentral @bangisentral Just above #Sugarscarf and Next to #BellaAmmara & Mee Tarik Warisan! .
.
COD: KL-Selangor
#barangbabymurah #babycarekit #groomingset #groomingsetmalaysia #groomingkit #groomingkitbaby #groomingkitmurah #thermometerbayi #thermometerdigital #dropshipmalaysia #dropshipmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #plastiksampah #disposableplastic #Diaperplastic

BARANG RARE FOR KIDS & BABY (@enthrall.kidsbaby)

VIRAL SEKARANG! Keperluan setiap ibu bapa untuk bayi mereka! 🙈 Takde lah berbau satu rumah bila tukar pampers si manja anda! Lagi2 bila kita sebagai tetamu di rumah saudara mara atau kawan2 anda. DISPOSABLE PLASTIC WASTE ! Tak semestinya untuk kegunaan bayi. Sesuai juga untuk buang pad wanita, dan letak baju kotor baby and family. Kalau dah habis ? REFILL kan ada! 👍🏼RM15 sahaja! .
.
(DROPSHIP / AGENT / STOKIST WANTED!) We are OPEN from 11am-7pm 🌸 Do come to our physical boutique at Bangi Sentral ! Or you can place your order thru online! EASY! 📲Whatsapp 013-3126804 and your parcel will be arrived by tomorrow* 📮
.
.
Landmark : #BangiSentral @bangisentral Just above #Sugarscarf and Next to #BellaAmmara & Mee Tarik Warisan! .
.
COD: KL-Selangor
#barangbabymurah #babycarekit #groomingset #groomingsetmalaysia #groomingkit #groomingkitbaby #groomingkitmurah #thermometerbayi #thermometerdigital #dropshipmalaysia #dropshipmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #plastiksampah #disposableplastic #Diaperplastic

Beautycode.md.agenjohorbahru (@beautycode.md.agenjohorbahru)

REAL PEOPLE,REAL RESULT.TESTIMONIAL FROM SATISFIED USER 💞
Bagaimana Refining Laser Serum membantu memulihkan struktur pada wajah untuk parut timbul dan parut di dalam wajah anda???
💞
Gabungan 5 BAHAN PREMIUM e.g. MARULA OIL , ARGAN OIL , APPLE STEM CELLS , PANAX ROOT EXTRACT GINSENG & GLUTATHIONE formulasi daripda Doktor Aesthetic, @dr.ainana dari @klinikhana,segalanya TIDAK MUSTAHIL. Dijamin 1000% customer akan REPEAT ORDER 😘
💞
📲Dm@whatsapp 018-791 1624(anis)
📲Dm@whatsapp 018-791 1624(anis)
📲Dm@whatsapp 018-791 1624(anis)
.
#dropshipmalaysia #whiteningbooster #bazarpaknil #sayajualonline #klinikhana #lokalah #bazaarpaknil #unisel #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia #instashopmalaysia #booster #whitening # pinkish #putih #putihgebu #cantik #cantikjelita #parut #paruthilang #jerawat #skincare #larkinjb #johorbahru #nongchick #breakouttomakeout #bazarpaknil #johorbahru #johor #jb #makeuptutorial #ma
More...