Frieska Kurniawati Halim (@frieska_kh)

Moms, di order yukk...๐Ÿ˜€ . ๐Ÿ’“ Nasi kuning khas oma non ๐Ÿ‘ haujeekk.... Isi :
Nasi kuning
- Ayam goreng kremes/Ayam suwir bumbu rujak(pilih salah satu) - sambel goreng hati rempelo kentang
- perkedel
- kering kentang - mie
- telor suwir
- sambel + timun
Harga 30.000/pak

Tersedia jg paket: TUMPENG Nasi kuning Oma Non
600.000 / 15org
800.000 / 25org
900.000 / 30org . ๐Ÿ’“ Ayam Kremes by Dapur Manado Oma Non๐Ÿ™‚

Mengapa wajib order??
~ Rasanya yg Khas, dijamin memanjakan lidah andaa ๐Ÿ˜˜
~ Bumbu pilihan berkualitass, HomeMade
~ TANPA MSG, tanpa pengawet atau pewarna.. jadi BAIK utk anak2 maupun dewasa๐Ÿ™‚
~ 100% Ayam Kampung pilihan, qta tdk memakai ayam broiler๐Ÿ˜Š

Tersedia dalam bentuk : ๐ŸŒŸ MATANG / Siap Saji
๐ŸŒŸ MENTAH berbumbu/ Fresh ( BUKAN FROZEN yah, krn qta lgs buat hari yg sama)
Harga: 80rb per ekor

#ayamkremes#ayamkremessurabaya#ayam#ayamgoreng#ayamgorengsurabaya#ekor#ayammanyue#manyuesurabaya#khas#dapirmanadoomanon#tanpaMSG#ayamkampung#nasikuning#tumpengsurabaya#tumpeng

Open PO tgl 19/2
Tutup PO tgl 23/2
Pengiriman:
25 Feb 2018 & 27 Feb 2018

Contact Person:
WA : 081.234.77.570
Please follow our ig: @dapurmanadoomanon
HomeMade tanpa MSG. Dijamin haujek๐Ÿ‘

Pembekal Lembu Kambing Muslim (@pembekal_lembu_kambing_muslim)

Selamat pagi semua!! Masih mencari lembu atau kambing untuk:
Diternak? Daging?
Korban? Akikah?

Kami di M-Bazaar sedia membantu anda!
Kami pembekal Lembu & Kambing Muslim!
100% Lembu & Kambing Hidup
100% HALAL

Penghantaran percuma semenanjung Malaysia sahaja dengan pembelian minima 10 ekor lembu / 50 ekor kambing

Baka Lembu: KK & Brahman & Cross
Baka Kambing: Boer & Jamnapari & Cross

Sila โค๏ธLike, ๐Ÿ’ฌShare & ๐Ÿ’ฐBuy! ๐Ÿฎ๐Ÿ Jika berminat, jangan tunggu2 untuk hubungi kami:
๐Ÿ“ฒ En Shaiful: 011-1010 4146
๐Ÿ“ฒ En Khafiz: 011-3161 7796

Jangan lupa follow kami juga di:
Facebook: Pembekal Lembu & Kambing Muslim

#MBZ #MBazaar #M-Bazaar #lembu #kambing #hidup #halal #perkhidmatan #ternakan #ladang #ekor #muslim #malaysia #livestock #KK #Brahman #Boer #Jamnapari #kacukan #cow #cattle #goat #pengusahamuslim #pengusaha #ternakanlembu #haiwan #haiwanternakan #ternakan #karkas #carcass #korban

sarcast84 (@sarcast84)

Il gomasio รจ un alimento naturale di origine nipponica, costituito da semi di sesamo tostato e sale (shio). Puรฒ essere utilizzato come condimento, per insaporire insalate, carne, pesce e verdure, ma ha anche specifiche funzioni curative, che gli derivano dal sesamo. I semi di questa pianta, infatti, sono particolarmente nutrienti, ricchi di vitamine e sali minerali. Grazie al suo importante apporto calorico, il gomasio รจ ideale per integrare diete che non prevedono lโ€™utilizzo di carne e dei suoi derivati, come la dieta vegana. รˆ un sostituto del sale in diete che richiedono particolari restrizioni di cloro e sodio. Ma รจ anche un integratore nel caso di diete povere di sodio e oli vegetali. #addiosale #noritenzioneidrica #foopassion #foodlife #diarioalimentare #dieta #nutrizione #benessere #mangiaresano #mangiarebio #vegetarianfood #vegetariano #vegano #veganfood #veggie #gomasio #ekor #projects #vegetalien #insalata #carote #finocchi ๐Ÿ™Œ

Nexiabet (@nexiabet_)

Banjir Hadiah Gila2an!
Harga kupon Mulai dari Rp 5.000
Total Hadiah Rp 3.550.000.000.
Setiap Kupon terdapat 6 digit angka.
Buka Setiap Hari Jam 21.00 WIB
Undian Dapat Anda Saksikan secara Live di HappyNalo.com

Kesempatan Emas untuk 10.002 Kupon yang beruntung!
1. Hadiah Pertama 6D Rp 1.000.000.000 (1 Pemenang)
2. Hadiah Kedua 6D Rp 500.000.000 (1 Pemenang)
3. Hadiah Ketiga 6D Rp 250.000.000 (1 Pemenang)
4. Hadiah Keempat 5D Rp 450.000.000 (9 Pemenang)
5. Hadiah Kelima 4D Rp 450.000.000 (90 Pemenang)
6. Hadiah Keenam 3D Rp 450.000.000 (900 Pemenang)
7. Hadiah Ketujuh 2D Rp 450.000.000 (9000 Pemenang)
Syarat dan Ketentuan Promo > https://goo.gl/B8WSsU

Hanya Disini! kamu bisa dapatin Hadiah Pertama 6D Rp 1.000.000.000 (1 Pemenang) dengan harga per kupon mulai dari Rp5.000,- loh! Jangan sampai lewatkan, yah!

WEBSITE RESMI :
โ™ ๏ธ NEXIABET.COM

Contact Us :
โ™ฃ๏ธ BBM : 2BF23F1C
โ™ฆ๏ธ WECHAT : NEXIABET
โ™ฅ๏ธ WA : +6694 4385 708
โ™ ๏ธ IG : NEXIABET_
โ™ ๏ธ LINE : NEXIABET

#togelonlineterperacaya #aman #terpercaya #angkajitu #prediksitogel
#togelonline #angkajitu #bandartogel
#colokbebas #coloknaga #4D #3D #2D #Colok2D #colokJitu
#colokNaga #50-50 #besarkecil #kecilbesar #ganjilgenap #genapganjil
#Shio #Kembang Kempis #SilangHomo #TengahTepi #Dasar
#2Kombinasi #as #kop #kepala #ekor

Frieska Kurniawati Halim (@frieska_kh)

Open PO!! Ayam Kremes by Dapur Manado Oma Non๐Ÿ™‚

Mengapa wajib order??
~ Rasanya yg Khas, dijamin memanjakan lidah andaa ๐Ÿ˜˜
~ Bumbu pilihan berkualitass, HomeMade
~ TANPA MSG, tanpa pengawet atau pewarna.. jadi BAIK utk anak2 maupun dewasa๐Ÿ™‚
~ 100% Ayam Kampung pilihan, qta tdk memakai ayam broiler๐Ÿ˜Š

Tersedia dalam bentuk : ๐ŸŒŸ MATANG / Siap Saji
๐ŸŒŸ MENTAH berbumbu/ Fresh ( BUKAN FROZEN yah, krn qta lgs buat hari yg sama)
Hrga 80rb / ekor
WA : 0878 537 50001
Open Po : 19/2
Tutup Po : 23/2
Pengiriman : 25/2
Thankyou๐Ÿ˜˜

#ayamkremes#ayamkremessurabaya#ayam#ayamgoreng#ayamgorengsurabaya#ekor#ayammanyue#manyuesurabaya#khas#dapirmanadoomanon#tanpaMSG#ayamkampung#nasikuning#tumpengsurabaya#tumpeng

Pembekal Lembu Kambing Muslim (@pembekal_lembu_kambing_muslim)

Selamat Petang semua!! Kami pembekal Lembu & Kambing Muslim untuk ternak atau karkas.
Kami juga buka untuk tempahan Raya Korban!

100% Lembu & Kambing Hidup
100% HALAL

Penghantaran percuma semenanjung Malaysia sahaja dengan pembelian minima 10 ekor lembu / 50 ekor kambing

Baka Lembu: KK & Brahman & Cross
Baka Kambing: Boer & Jamnapari & Cross

Sila โค๏ธLike, ๐Ÿ’ฌShare & ๐Ÿ’ฐBuy! ๐Ÿฎ๐Ÿ Jika berminat, jangan tunggu2 untuk hubungi kami:
๐Ÿ“ฒ En Shaiful: 011-1010 4146
๐Ÿ“ฒ En Khafiz: 011-3161 7796

Jangan lupa follow kami juga di:
Facebook: Pembekal Lembu & Kambing Muslim

#MBZ #MBazaar #M-Bazaar #lembu #kambing #hidup #halal #perkhidmatan #ternakan #ladang #ekor #muslim #malaysia #livestock #KK #Brahman #Boer #Jamnapari #kacukan #cow #cattle #goat #pengusahamuslim #pengusaha #ternakanlembu #haiwan #haiwanternakan #ternakan #karkas #carcass #korban

Pembekal Lembu Kambing Muslim (@pembekal_lembu_kambing_muslim)

Selamat petang semua!
Kalau nampak kami, kami boleh posing cantikk punya untuk gambar korang!! Tapi jangan lupa, hati2 di jalan raya ya!!
Al-maklumlah harini ramai dah start balik untuk rutin kerja.. Selamat berehat!! #MBZ #MBazaar #M-Bazaar #lembu #kambing #hidup #halal #perkhidmatan #ternakan #ladang #ekor #muslim #malaysia #livestock #KK #Brahman #Boer #Jamnapari #kacukan #cow #cattle #goat #pengusahamuslim #pengusaha #ternakanlembu #haiwan #haiwanternakan #ternakan #karkas #carcass

Bebonges_Project (@bebonges_galeri)

Buntut Ular Sancha Kembang

Jimat Futuristic
#ular#buntut#ekor#sanca

ekorโ˜† (@ekor_gzs)

No hiciste tu papeleo anoche ๐Ÿคจ #ekor #gozes #rancio

Ray. (@kimsunji.oh)

Mermaid Yang kemaren tenggelam akhirnya bisa hidup kembali, karna Kami melewati Lubang besar,dimana disaana adalah Tempat adventure got kami :)
..
#hashtag #kw #tags #mermaidkw #mermaid #tanpa #ekor #eatet #musically #muserid
.
Shiuty Thumbnail๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

CHEO PEST MANAGEMENT (@cheopest)

Sian Tikus ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
Nape Gam Ni Kuat Sangat!!!!
.
Lekat Sampai Tak Boleh Gerak....
.
CHEO PEST MANAGEMENT ๐Ÿ‘ทโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ทโ€โ™€๏ธ .
014-323 3171
.
#kesian #sakitnyatuhdisini #sakit#tikus #tikuskecil #tikusbesar #tikuscomel #gamtikus #ratglue #rat#mice #mouse #tikusrumah #tikustanah #racuntikus #tangkaptikus#lubangtikus #sarangtikus #makhlukperosak #makhlukberbulu #makhlukcomel #ekor

Pembekal Lembu Kambing Muslim (@pembekal_lembu_kambing_muslim)

17 ekor lembu readyy untuk bertemu dengan tuan baru!! Penghantaran ke Pontian, Johor.

Kami di M-Bazaar sedia membantu anda!
Kami pembekal Lembu & Kambing Muslim!
100% Lembu & Kambing Hidup
100% HALAL

Penghantaran percuma semenanjung Malaysia sahaja dengan pembelian minima 10 ekor lembu / 50 ekor kambing

Baka Lembu: KK & Brahman & Cross
Baka Kambing: Boer & Jamnapari & Cross

Sila Like, Share & Buy!

Jika berminat, jangan segan2 untuk hubungi kami:
En Shaiful: 011-1010 4146
En Khafiz: 011-3161 7796

Jangan lupa follow kam juga di:
Facebook: Pembekal Lembu & Kambing Muslim

#MBZ #MBazaar #M-Bazaar #lembu #kambing #hidup #halal #perkhidmatan #ternakan #ladang #ekor #muslim #malaysia #livestock #KK #Brahman #Boer #Jamnapari #kacukan #cow #cattle #goat #pengusahamuslim #pengusaha #ternakanlembu #haiwan #haiwanternakan #ternakan

Pembekal Lembu Kambing Muslim (@pembekal_lembu_kambing_muslim)

Hi kawan2! Selamat petang semua!

Encik Bek nak pesan hati2 di jalanraya! Al-maklumlah cuti sekolah dah mula dan dah tak sabar2 jumpa sedara2 kaum keluarga kat kampung kan... Hati2 juga kalau nampak Encik Bek sekeluarga ya!! Ingatlah orang tersayang & Senyum sokmo!
#MBZ #MBazaar #M-Bazaar #lembu #kambing #hidup #halal #perkhidmatan #ternakan #ladang #ekor #muslim #malaysia #livestock #KK #Brahman #Boer #Jamnapari #kacukan #cow #cattle #goat #pengusahamuslim #pengusaha #ternakanlembu #haiwan #haiwanternakan #ternakan

dynarmissloo๐Ÿ˜Ž (@dynarmissloo)

jujur aja klo gw #ekor hitam

Pembekal Lembu Kambing Muslim (@pembekal_lembu_kambing_muslim)

Selamat Petang semua! Cuti sekolah nak dekat. Kenduri kahwin, akikah mesti nak buat time ni kan.
Tapi masih mencari2 lagi lembu atau kambing untuk menjamu tetamu dengan harga yang berpatutan? Jangan khuatir jangan risau.
Kami di M-Bazaar sedia membantu anda!
Kami pembekal Lembu & Kambing Muslim!
100% Lembu & Kambing Hidup
100% HALAL

Penghantaran percuma semenanjung Malaysia sahaja dengan pembelian minima 10 ekor lembu / 50 ekor kambing

Baka Lembu: KK & Brahman & Cross
Baka Kambing: Boer & Jamnapari & Cross

Sila Like, Share & Buy!

Jika berminat, jangan segan2 untuk hubungi kami:
En Shaiful: 011-1010 4146
En Khafiz: 011-3161 7796

#lembu #kambing #hidup #halal #perkhidmatan #ternakan #ladang #ekor #muslim #malaysia #livestock #KK #Brahman #Boer #Jamnapari #kacukan #cow #cattle #goat #pengusahamuslim #pengusaha #ternakanlembu #haiwan #haiwanternakan #ternakan
More...