bobby brown x whitney houston (@bobbyxwhitney)

October 27, 2010. They were good friends after the divorce. Don't believe what you hear.... 😶

Wade Rosen (@wade_rosen)

Ryan Adams. Earned the right to be moody.

Courtney ♡ Mommy + Other Half (@courtneymelissaaa)

Tonight is Bubby's first night sleeping in his bed. We got into the habit of letting him sleep with us and every attempt to transition him to his crib was unsuccessful. Wish us luck! ♡ #transitions #bigboy #emotional #cosleeping #bedhogger

17 year old // (@darthquotes)

Out here the parties never end too soon
Happens every time I go and step up in the room
I do it like that so lemme see ya, lemme see ya swoon
•
•
•
Tags: #quote #quotes #relatable #relatablequotes #relax #quotestoliveby #depressedquotes #sayings #emotional #emotions #deep #deepquotes #saying #day #night #young #life #like4like #follow4follow #relatablepost

Mrs. M & Mr. S (@monepyan)

Ingat dulu masa muda baru nak up remaja, arwah tok mah kalau jumpa aku selalu cakap, " hang ni taktau la sapa nak menikah dengan hang. Kasaq lagu jantan "

Tension aku. Mentang aku baru lepas akhil baligh. Asyik tu ja tanya.

Aku cuma sengih ja la time tu sebab memang tak terpikiaq pun nak menikah. Yang aku kira nak main Warcraft dengan Starcraft. Masa lapang memang aku pantang tok nenek kalau tidoq. Baik aku main game.
Tapi tu dulu lah sebelum masuk U. Bila masuk belajaq kat U, jarang dah main game. Cuti semester baru ada peluang. Kesian kan?

Masuk U dulu aku study betoi betoi. Bukan study loklaq. Aku tak reti multitasking. Mekap, melawa, melaram sambil belajar memang takda dalam kamus hidup aku. Lagipun aku bukan cantik. Mekap tebai 18 inci pun takdanya muka aku ubah jadi Nora Danish. Tapi zaman sekarang, budak sekolah menengah pun dah expert bab mekap siap boleh buat tutorial lagi. Baguslahkan. Kalau viewer tinggi boleh buat Paid Review. Muda remaja lagi dah pandai cari duit. Alhamdulillah.

Then, dengan izin Allah, I met the person yang pakai T Shirt biru yang hensem ( ehem ) dalam gambar atas tu. Walau aku bercakap kuat, gelak kuat, garang macam singa, suka berleter, malas mekap, perangai kasaq macam jantan dia tak kisah pon. Alhamdulillah, dia terima aku seadanya. Aku pun tak perlu nak acting so hard, so fake just to get him to like me, to love me.
So, to my 3 girls yang mungkin akan baca ni in the future, tolonglah jangan buat macam macam yang pelik pelik semata mata nak tarik perhatian orang. Mami takutlah dengan keadaan zaman sekarang ni. Kawal diri, ingat tujuan utama hidup untuk apa, yang selebihnya serah pada Allah. Tak perlu tergesa gesa dewasa. Enjoylah zaman remaja dalam cara yang tak melalaikan, tak merosakkan diri dan semestinya ikutlah jalan yang diredhai Allah.
And to YOU, thank you so much banyak sabarrrrrrr dengan craziness ini perempuan. ILYOU.

Sekian. Wassalam.

P/s : PMS mode is on. Hormonal and Emotional.

#hormonal
#emotional
#love
#reminder
More...