(@mimiey.mary.k)

LOTUS AND BAMBOO BODY
WASH
.
Mandian LOTUS AND BAMBOO BODY WASH ni serious best ! Hari-hari pakai pon best 😍 Scrub badan hari-hari halus, lembut & cerah satu badan 😇.
.
Cuba lah check dan ingat balik bahagian badan korang. Ada ke gelap-gelap, daki-daki kat celah pelipat ke, belakang leher ke. Kalau ada meh sental pakai LOTUS AND BAMBOO BODY WASH. Terbaikkkk tau. Memang kawasan gelap tu makin cerah, kulit makin putih, lembut dan terasa lembuttt 😇😇😊.
.
🌹Loofah Body cleanser 🌹
🔎adalah skrub badan yang mengandungi biji2 halus dengan wangian buah kiwi. ia membantu membuang sel2 kulit mati, daki2 di badan , menghilangkan jerawat nasi di badan anda..Cuba guna di ketiak dan tengok akan kurang hitam2 tu.. you will see.. trust me! .
.
🌹Deo spritzer 🌹
🔎untuk gantikan deodorant/anti perspirant. Mmg bagus sbb ia tidak menghalang peluh tapi tak membuatkan badan berbau. spray spritzer terus selepas mandi. Keringkan dulu la ketiak tu baru spray ye.. .
.
🌹Nourishing Body lotion 🌹
🔎sapukan Body lotion ini keseluruh badan bagi membantu mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit.. .
.
Lihat... mudah sahaja kan ! Jom cuba 😘
. .
.
Mimiey
014-5271803
Mary Kay Beauty Consultant
#MaryKayMalaysia #MaryKayBangi #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #SayaJualKosmetik #SayaPakaiSayaJual #Foundation #Eyeliner #Eyeshadow #Lipmask #Lipbalm #Pobling #Skinvigorate #SetPenjagaanTangandanKaki #SerumBuluMataPanjangLebatLentik #BeautyConsultant #PeluangKerjaya

Makeup by dalia 💄 (@daliamakeup_)

Labial liquid suede 06 y pigmento 16 de @nyxcosmetics_es 🎠🌈

Make Up | Beauty 💄 (@elifozge_bugdayli)

FIRST TIME MATTE LIPSTICK/125
❣️tasarım ve yapı olarak golden rose velvet matte rujlara aşırı aşırı benziyor.
❣️sürümü biraz zor ama kalıcılığı güzel.
❣️üzerinde içeriği ve paraben içermediği yazıyor.
Fiyatı 10 TL .
.
.
.
.
💄#makeup #instamakeup #toptags #makyajblog #cosmetic #makeupblogger #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #instablogger #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #güzellik #eyes #eyebrows #lashes #lash #beauty #türkbloggerlartakipleşiyor #crease #primers #base #beauty #beautiful
More...