25🇰🇷 (@j.ch_an)

#컬링 #한일전 진짜 접전끝에 결승진출 멋있다👏 🇰🇷 🤜 🇯🇵 #안경선배 #영미 #영미야

Bella Hadid Daily (@dailybhadid)

I hope y’all have a good day 😘 @bellahadid

ウエダタクマ (@_veeeda_)

.
👗👗👗Bubblyな人おった🍭🍭🍭

•S€0H¥UN• (@my._.no)

너무 예뻐 사랑해....ㅠ......ㅠㅠ........ #JBJ

PINK LADY H. E. B. A. T (@nurapinklady)

Assalamualaikum
Hii 🙋🙋🙋 6 PUNCA SELULIT PADA PEREMPUAN
-----
-
1..Jarang Minum air masak
2.. Kerap makan makanan Fast Food seperti Nugget,Burger, Kentang Goreng dan Nugget
3..Tidur harian yang tidak cukup
4.. Balik kerja dah penat sampai tak sempat nak bersenam
5.. Yang dah kahwin,bila keluar makan dengan cik abang, dia pulak jadi tukang abiskan sisa makan yang x habis.
6..Anggap seluar dah sempit itu perkara biasa, cuma beli je saiz baru yang lebih besar. Jadi ini melenyapkan fikiran bahawa diri sebenarnya dah makin gemuk.
-
-
Orang perempuan ni kena pandai jaga badan. Barulah maintain cantik,ayu dan sedap mata memandang. Yang belum kahwin, bila cutting cantik, nak pakai baju apa pun nampak lawa. Kakak yang dah kawin pulak, Jangan baru kawin 1 2tahun tapi nampak macam dah ada anak 5 orang. Masalah tu.
-
-
Macam mana nak Body kekal Cantik dan sihat luar dalam ? Meh Nura terang kan. -
-
Whatsapp Nura ke 📲014-3688573
#pinkladyberkesandanselamat #pinkladybodyperfection #bodygoals2018 #pinkladyoriginal #pinkladypackagingbaru
#nurapinklady #keputihan
#masalahwanita
#supplementallinone
#hanyadengansatusupplementsahaja
#supplementherba #badankerengga#iloveyou #perbaikidiri #nakcantik #naksihat #nakpositif #nakpayudarabesar #supplementbajet #muslimahsihatcantikpositif #helaianrambutmenawan #emosihebat #badanmantap #anggotaintimsihat #terserlahkejelitaankulit #like
#f4f #visitmyig #followmyig
More...