Sanandita Pal (@tic.talk.toe)

Nykaa has come up with their Rakhi Sale. I hopped on to their website to discover that The Face Shop was offering a Buy 5 Get 5 Sheet Masks Free Offer. And I quickly added 10 masks to my cart. It arrived pretty quickly as well. I love sheet masks and had tried the ones by Neutrogena long back. Will try these and review on TicTalkToe soon! #tictalktoe #sheetmasks #thefaceshop #skincare #facemasks #facemask #nykaa #nykaasale #koreanskincare #nykaahaul

Carmel Christina Phillips (@carmel_phillips)

When you get in from work and your daughter wants to do face masks ๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ™„ little diva!!! Atleast it shuts her up for 20mins as she can't talk ๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค #facemasks #facemaskselfie #mummyanddaughter #familytime #meandmygirl #selfie #daughter

Moon Babes (@moon.babes)

Dear Moon Babes, I've got lots of new things in the works! I am so excited to share them with you soon ๐ŸŒš๐Ÿ–ค

AllergyStore.Com (@allergystore)

Can you get hives from dust? To find out the answer to this intriguing question, visit the #allergystore blog at: http://allergy.allergystore.com/can-you-get-hives-from-dust/. #wednesdaywisdom #dustmites #dustmiteallergy #dust #allergies #allergiessuck #itchynose #itchyeyes #allergiesgotmelike #facemasks #airfilters #hives #kermitthefrog

Dr. Bizarro (@bizarredoctor)

Talented sfx artist @yagherfx kevin yagher created this fantasy face with a face overlay piece, which ive been starring at for the last half hour and decided it needed to be a part of bizarredoctor's page. Caption this if you like and check out his page. #artstudio #halfface #artofinstagram #creaturedesign #crazyface #crazyclown #sfxmakeup #faceart #faceslol #weirdfaces #facemask #facemasks #conceptartist #conceptualartist #letsfaceit #faceit #awesomeart #facemaskselfie #sfxmakeupartist #creepyface #surrealart #surrealartwork #surrealphotography #halfman #minime #clowningaround #clowning #sfx_excellence

Jasmine Marie ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป (@jasminemariebeauty)

New masks from Soap & Glory ๐Ÿ™Œ๐Ÿป I'm particularly liking the look of the Purifying De-Clog Mask (on the right) #blogger #bblogger #bbloggers #bbloggersuk #beauty #skincare #facemasks #soapandglory

โšœ๏ธRoyal Body Loveโšœ๏ธ (@royal.body.love)

It is so important to pull ourselves back from all the commotion going on in this life and just take care of you. Take time to rejuvenate yourself. Take time to love yourself. Then you go back into the social world feeling beautiful and energized. ๐Ÿ’— today is facial time for me ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜Š .
.
.
#YourAntiAgingLife
#Healthy #Beauty
#Luxury #ageless #younglooking #youthful #spa #facials #facelift #antiagingserum #vitaminc #AgeGoals #facialmassaging #facials #spabeauty #facetreatment #essentialoils #antiagingoils #facemasks #royalbodylove #fruit #juices #antiagingfoods #antiagingjuices #antiagingfacemassages #skincare #rawfood #skintreatment #bodygoals #skingoals

THE BEAUTY HACKS MY SKIN CARE (@itsbeautyhacks)

4 MINGGU KULIT JADI CERAH HANYA MENGGUNAKAN WHITENING LOTION TBH!
.

Salah satunya ialah Whitening Lotion of Gluta. .
.
๐Ÿ”ฎApa itu Gluta/Gluthathione?
.
๐Ÿ’ŽAgen pemutihan kulit .
๐Ÿ’ŽBerperanan untuk menukarkan pigmentasi gelap kepada pigment yang lebih cerah. .
๐Ÿ’ŽEumelanin yang menyebabkan kulit gelap terjadi secara semulajadi, glutathione yang berkualiti pula berperanan menukarkannya kepada phaeomelanin yang membuatkan kulit lebih cerah hari demi hari.
.
.
๐Ÿ”ฎBerapa lama untuk menampakkan hasil selepas menggunakan Whitening Lotion Gluta?
.
๐Ÿ’ŽSesiapa pun perlu memberikan sedikit masa untuk Gluta bertindak untuk menjadikan kulit lebih cerah. .
๐Ÿ’ŽProses pencerahan berlaku secara berperingkat seperti berikut: .
๐ŸŽKulit cerah hingga sawo matang: 1-3 bulan
๐ŸŽKulit gelap: 3-6 bulan
.
.
๐Ÿ”ฎAdakah saya akan putih melepak?
.
๐Ÿ’ŽTidak, pengambilan Gluta tidak akan menjadikan anda putih melepak dalam sekelip mata selepas 1-2 minggu.
๐Ÿ’ŽKesannya berperingkat dan bukannya drastik.
๐Ÿ’ŽSangat mustahil kulit boleh bertukar drastic kepada putih melepak.
๐Ÿ’ŽJika ada produk yang menjanjikan pengguna bertukar menjadi putih melepak sekelip mata, kemungkinan besar produk tersebut mengandungi chemical berbahaya seperti Merkuri .
.
๐Ÿ”ฎAdakah kesan pencerahan ini berkekalan? Adakah kulit saya akan kembali gelap setelah berhenti menggunakan produk ini?
.
๐Ÿ’ŽKesan pemutihan adalah kekal sebab dalam Whitening Lotion Gluta kita ada SPF50 bagi mengelakkan kulit menjadi gelap walaupun terdedah dengan matahari
๐Ÿ’ŽPenggunaan losyen badan adalah penting dan perlu dijadikan amalan setiap hari.
.
.
๐Ÿ”ฎSaya pakai Whitening Lotiong Gluta tetapi setiap hari terdedah dengan matahari, apa yang perlu saya lakukan?
.
๐Ÿ’ŽLakukan scrub badan sekurang-kurangnya sekali dalam seminggu bagi menyingkirkan sel kulit mati dan menyerlahkan warna kulit yang cerah & lembut.
.
.
Awak boleh dapatkan Lotion ini dengan harga RM43 sahaja (160gram) dan tahan up to 3-4 months ๐ŸŒธ๐Ÿ˜˜ Jom ws saya..Nanti saya kongsikan kebaikannya dengan anda๐Ÿ˜Š
saya akan bantu anda mendapatkan wajah yang flawless๐Ÿ˜†
Nak cantik mesti ada usaha!

www.wasap.my/601112996576

#tbh
#thebeautyhacks
#facemasks
#skincare

โœจsearching for that dewy glowโœจ (@pisamiabeauty)

๐ŸŒฟI bought a bunch of Lululun masks while I was in Japan last year and now my stash has finally come to an end. Unknowing of my future skincare blog plans, Iโ€™ve thrown all the rest of the packagings away a long time ago (this applies to so many other empty products that I tossed out a few months ago when we moved to a new apartment, ugh).
๐ŸŒฟ
I tried the pink, the blue and the white one. The pink one is supposed to be a basic, hydrating face mask but it didnโ€™t really do anything for my skin, tbh. Though I used them in the winter when my skin was extra dry. However, the blue one (high moisture) really did make a difference and my skin felt very hydrated afterwards. The white one is supposed to brighten the skin and help even the tone. I didnโ€™t use the masks daily like you're supposed to, so the brighting effect didn't really come through.
๐ŸŒฟ
Thereโ€™s a good amount of essence in the mask itself that I could use on my neck as well. The fit was quite good, no complaints. However, the adherence couldโ€™ve been better; donโ€™t know if it was for the material being cotton and quite heavy or what. I didnโ€™t really want to move my face around too much, as it let air under the mask. I like to wear masks a bit longer than 10-15 minutes, which was the amount of time suggested. I wore them for 20+ minutes, which was fine. Over 20-25 min. and the masks would start dryingโ€ฆ which isnโ€™t ideal.
๐ŸŒฟ
The packaging has itsโ€™ pros and cons. The think-of-the-environment me likes that theyโ€™re not individually wrapped, but that thereโ€™s 7 face masks in one package and hence less waste. But then thereโ€™s the hygiene-obsessed me, whoโ€™s worried about germs. Itโ€™s somewhat difficult to get one out and you might need tweezers to do it. Also, once you open the package, you have to use them up quickly so the formula doesnโ€™t dry up.
๐ŸŒฟ
Would I repurchase?: Iโ€™d buy the blue and white one again, if I was in Japan or saw these around. But I wouldnโ€™t go out my way to find these online.
๐ŸŒฟ
Have any of you tried the Lululun masks? ๐ŸŒธ

THE BEAUTY HACKS MY SKIN CARE (@itsbeautyhacks)

Kebaikan Face Cream.
Face cream The Beauty Hacks memang sangat wangi & mild. Sangat berbeza dengan face cream yang lain.
.
Ingredient Face Cream The Beauty Hacks.

Ekstrak Honey & Aloe vera.
.
Ingredient adalah seperti :
๐ŸŒธkojic acid
๐ŸŒธcitric acid (vitamin C) ๐ŸŒธolive oil
๐ŸŒธarbutin
๐ŸŒธlecithin ๐ŸŒธglutathione & linoleic acid, water, fragrance dll lagi yang menyebabkan ia menjadi krim & tahan lama.
.
๐Ÿ‘‰kojic acid adalah agen pencerahan yang popular yang digunakan di Jepun.
So untuk kulit cerah & putih, inilah produk yang paling sesuai & selamat.
.
๐Ÿ‘‰Arbutin? Selalu dengar dalam produk Korea kan? Yes. Ianya jugak untuk mencerahkan kulit.
.
๐Ÿ‘‰Glutathione? Sangat femes untuk produk kecantikan. Wajib ada dia dalam tu untuk mencerahkan kulit & anti penuaan. ๐Ÿ‘‰Linoleic acid pula terdapat pada bunga matahari, bunga saf (safflower), ianya sebagai pelembap yang sangat baik untuk keseimbangan air pada kulit. ๐Ÿ‘‰Lecithin pula bagus untuk menghilangkan jerawat, menganjalkan kulit & anti penuaan.
.
Conclusion is, mostly ianya lebih kepada mencerahkan, memutihkan kulit, melembapkan dan selebihnya untuk masalah jerawat, anti penuaan seterusnya menganjalkan kulit.

Feedback yang diberikan oleh mereka yang bermasalah kulit wajah memang sangat positif!

Harga : RM 45 (25 g) exc postage.

Jom ws saya..Nanti saya kongsikan kebaikannya dengan anda๐Ÿ˜Š

Nak cantik mesti ada usaha!

www.wasap.my/601112996576

#tbh
#thebeautyhacks
#facemasks
#skincare

THE BEAUTY HACKS MY SKIN CARE (@itsbeautyhacks)

Set kunyit
๐ŸŒฟ Sesuai dipakai untuk masalah kulit berminyak dan berjerawat, dengan khasiat yang ada pada kunyit jerawat juga mudah kecut bila disapukan pada jerawat yang degil.
.
Set Beras ๐ŸŒฟ Sesuai dipakai untuk masalah kulit yang kusam, beras dapat mencerahkan dan melembutkan kulit kita.
.
Body Scrub Asam Jawa
๐ŸŒฟ Sesuai untuk masalah kulit berjerawat & berjeragat, asam jawa jugak dapat memudarkan atau menghilangkan parut demam campak, keberkesanan memang sudah terbukti.
.
Scrub Gold Face
๐ŸŒฟ Sesuai untuk kulit muka yang kusam kering, kasar, parut jerawat, tona kulit tidak sekata, memutihkan, menganjalkan dan anti aging [Menghaluskan kedutan diwajah] scrub gold yang mengandungi serbuk emas 24k dan diadunkan bersama vitamin C & E, collagen dan kacang walnut.
.
Scrub Milk Face
๐ŸŒฟ Sangat sesuai untuk mencerahkan, memutihkan dan melembabkan kulit. Scrub milk yang mengandungi manfaat yang mampu mengecilkan liang-liang pori yang terbuka dan menanggalkan sel kulit mati sehingga kulit makin cerah.
.
Aduii so cantik. Hehe. Mesti berbunga bunga hati yang tersayang tau. Nak kesayangan cantik, awak tak boleh la kedekut. Produk TBH bukan untuk perempuan je tau. Untuk lelaki pun boleh๐Ÿ˜
. ๐Ÿ˜Šsaya akan bantu sampai insyaa Allah muka anda flawless!

Jom ws saya..Nanti saya kongsikan kebaikannya dengan anda๐Ÿ˜Š

Nak cantik mesti ada usaha!

www.wasap.my/601112996576

#tbh
#thebeautyhacks
#facemasks
#skincare

Ashley Ray (@native_beauty22)

Leaders Insolution Kalahari Melon Moisturizing 7 Wonders Mask
Purpose: This facial-in-sheet is made of pure coconut boo cellulose and drenched in botanical extract packed serum that helps to intensely hydrate and smooth dry skin.
Scent: Coconut, Melon, Witch Hazel
Score: 8/10
Impression: Thick mask with 2 layers of protective material (which upon removing from the mask I used them on my neck for extra moisture). The mouth hole on the mask was rather small and up high so when I tried stretching out the mask some, I actually ended up ripping the mask quite a bit....but that was ok because I really needed moisture along my jawline (you can see how much I ripped the mask in the second pic ๐Ÿคฆ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜‚). This mask definitely lets you know when it's time to remove it...the edges dry out and then the mask itself drys out. If you leave it on too long (like I did ๐Ÿ˜ฌ I was doing whitening strips at the same time lol) then the mask acts more like a peel off mask, just coming off in strips. Afterwards my skin was matte, soft, and visibly hydrated. #BeautyBabes #SkinCareRituals #SkinCareJunkie #SkinCareRoutine #AsianBeautyProducts #AsianBeautyCommunity #GirlsWhoMask #FaceMasks

Kimberly Fravica (@kreativekimberly)

On Wednesdays we wear pink๐Ÿ’–and use the @banishacnescars pumpkin enzyme mask๐ŸŽƒ it feels so clean and smooth on the skin after I use it and the rest of the skin care products have really been helping to clear up my acne
More...