Promote by Cindyalve (@promotebycindyalve)

Hai... Let's follow @cindyorganicshop

One stop shopping for your ORGANIC HEALTH & SKINCARE.
Sayangi kulitmu yuu dear dengan bahan2 organik.
NO SLS, NO PARABEN, NO METHYLPARABEN, NO HIDROQUINON, NO MERCURY. NO MORE HARSH CHEMICALS!! Our products is 100% ORGANIC, FDA CERTIFIED,
Go follow @cindyorganicshop

#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #creampemutih#selulit #mudmask #scruborganik #stretchmarks#blustoneavenue #produkorganik #scrubwajah#facelotion #faceoil #maskerorganik#organicproduct #jualbodyoil #pemutihkulit#antiaging #jualmuesli #creamjerawat #detox#sabunorganik #maskerkefir #komedo#lotionpemutih #serumwajah #dietea #obatjerawat#maskerwajah

Promote by Cindyalve (@promotebycindyalve)

Hai... Let's follow @cindyorganicshop

One stop shopping for your ORGANIC HEALTH & SKINCARE.
Sayangi kulitmu yuu dear dengan bahan2 organik.
NO SLS, NO PARABEN, NO METHYLPARABEN, NO HIDROQUINON, NO MERCURY. NO MORE HARSH CHEMICALS!! Our products is 100% ORGANIC, FDA CERTIFIED,
Go follow @cindyorganicshop

#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #creampemutih#selulit #mudmask #scruborganik #stretchmarks#blustoneavenue #produkorganik #scrubwajah#facelotion #faceoil #maskerorganik#organicproduct #jualbodyoil #pemutihkulit#antiaging #jualmuesli #creamjerawat #detox#sabunorganik #maskerkefir #komedo#lotionpemutih #serumwajah #dietea #obatjerawat#maskerwajah

Promote by Cindyalve (@promotebycindyalve)

Hai... Let's follow @cindyorganicshop

One stop shopping for your ORGANIC HEALTH & SKINCARE.
Sayangi kulitmu yuu dear dengan bahan2 organik.
NO SLS, NO PARABEN, NO METHYLPARABEN, NO HIDROQUINON, NO MERCURY. NO MORE HARSH CHEMICALS!! Our products is 100% ORGANIC, FDA CERTIFIED,
Go follow @cindyorganicshop

#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #creampemutih#selulit #mudmask #scruborganik #stretchmarks#blustoneavenue #produkorganik #scrubwajah#facelotion #faceoil #maskerorganik#organicproduct #jualbodyoil #pemutihkulit#antiaging #jualmuesli #creamjerawat #detox#sabunorganik #maskerkefir #komedo#lotionpemutih #serumwajah #dietea #obatjerawat#maskerwajah

Promote by Cindyalve (@promotebycindyalve)

Hai... Let's follow @cindyorganicshop

One stop shopping for your ORGANIC HEALTH & SKINCARE.
Sayangi kulitmu yuu dear dengan bahan2 organik.
NO SLS, NO PARABEN, NO METHYLPARABEN, NO HIDROQUINON, NO MERCURY. NO MORE HARSH CHEMICALS!! Our products is 100% ORGANIC, FDA CERTIFIED,
Go follow @cindyorganicshop

#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #creampemutih#selulit #mudmask #scruborganik #stretchmarks#blustoneavenue #produkorganik #scrubwajah#facelotion #faceoil #maskerorganik#organicproduct #jualbodyoil #pemutihkulit#antiaging #jualmuesli #creamjerawat #detox#sabunorganik #maskerkefir #komedo#lotionpemutih #serumwajah #dietea #obatjerawat#maskerwajah

Promote by Cindyalve (@promotebycindyalve)

Hai... Let's follow @cindyorganicshop

One stop shopping for your ORGANIC HEALTH & SKINCARE.
Sayangi kulitmu yuu dear dengan bahan2 organik.
NO SLS, NO PARABEN, NO METHYLPARABEN, NO HIDROQUINON, NO MERCURY. NO MORE HARSH CHEMICALS!! Our products is 100% ORGANIC, FDA CERTIFIED,
Go follow @cindyorganicshop

#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #creampemutih#selulit #mudmask #scruborganik #stretchmarks#blustoneavenue #produkorganik #scrubwajah#facelotion #faceoil #maskerorganik#organicproduct #jualbodyoil #pemutihkulit#antiaging #jualmuesli #creamjerawat #detox#sabunorganik #maskerkefir #komedo#lotionpemutih #serumwajah #dietea #obatjerawat#maskerwajah

Mary Jardin Skin Care (@maryjay.mj)

Dapat testimoni lagi.. MaryJardin sesuai untuk semua tau !! 😁😀 Apa kata kita buat 1 family, 1 MJ Fantastic Face Oil ni 😆😆 #healthyskin #kulitsihat #beauty #beautiful #maryjardin #merawat #menyegarkan #menenangkan #mencantikkan #faceoil #BasicSet

Anita Grant (@anitagrant)

Our Organic Papaya Oil works wonders as a nourishing makeup remover for those who have extra-dry skin.
#naturaloil #crueltyfree #faceoil #antioxidant #cleanbeauty #beauty #veganbeauty #papayaoil #anitagrant #naturalhair #beautyoil #naturaloils #curls

🌺Melodyna89🌺 (@melodyna89)

Questa mattina mi coccolo con @kiehlsitaly... Lavo il viso con Clearly Corrective White che esfolia delicatamente la pelle donandole luminosità, applico poi a viso ancora umido la Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque che aiuta a purificare la pelle e a restringere i pori, dopo una posa di 10/12 minuti risciacquo, e applico il celeberrimo Tonico alla Calendula, lenitivo e rinfrescante, poi come nella migliore skincare koreana... passo all'essenza, in questo caso Iris Extract Activating Treatment Essence, dona elasticità e luminosità al viso non ungendo, ma idratando in profondità... è arrivata l'ora del siero.. in particolare il Daily Reviving Concentrate a base di radice di zenzero, perfetto per ridare vitalità all'incarnato, estratto di girasole, idratante, e olio di tamanu ottimo lenitivo e cicatrizzante.. insomma un portento.. e poi non vi dico il profumo.. è super agrumato... buonissimo.. ed infine la mitica Pure Vitality la crema a base di Miele di Manuca Neo Zelandese e Radice di Ginseng Rosso Coreano perfetta per levigare e illuminare il viso, ridando di giorno in giorno lo splendore perso nel tempo... insomma.. avete capito che amo follemente i prodotti Kiehl's.. ma c'è la sua ragione.. sono ottimi, ne basta una piccola quantità per avere ottimi risultati.. io ho visto cambiare la mia pelle in poco tempo, e vederla migliorare sempre di più da una certa soddisfazione! #melodyna89 #kiehls #kiehlsitaly #kiehlspeople #kiehlsmask #behappy #beauty #beautyblogger #influencer #youtuber #social #mornings #beutytime #skincareroutine #relax #skincare #skincarequotidiana #morningskincare #koreanskincare #instabeauty #facemask #faceoil #moisturizer

Nasheila Makeup Artist (@nasheilamua)

I have used this on my clients before foundation, it hydrates the skin and gives a smooth finish especially if you have dry skin. Work a few drops into the skin before foundation application. You can use this morning and night on clean skin, it brightens nourishes and hydrates the skin 👌🏻 @korresuk #korresuk #skin #faceoil #brightening #nourishing #hydrating

MARY JARDIN ORGANIC SEREMBAN (@maryjardin_seremban_putrajaya)

Happy Saturday uollss...
.
Semalam dah janji nak cerita pasal OCM kan???
.
Apa tu OCM???
👇👇👇👇 💞OIL
💞CLEANSING
💞METHOD
.
Selalu kita tertanya kenapa masalah jerawat susah nk settlekan....pernah tak kita terfikir ada tak kita detox kulit kita????
.
Perlu diberi perhatian ye...dengan hanya cuma CUCI MUKA, SAPU TONER,KRIM ATAU MOISTURIZER bukan pelengkap dan jaminan kita dah jelita bak snow white ye....silap tu...
.
Apa perlu kita buat????
Sagat muka kat jalan tar ke???🤦🤦🤦
Korek muka dengan penyagat ke???🤷🤷🤷
.
Idok la gitu...🤦🤦🤦 Nak cite ni...kita kene la buat cara manjakan kulit kat spa...buat facial sendiri dirumah...rawat sendiri kat rumah...lebih puas hati.... .
Jom mula kan dengan OCM...
OCM adalah cara yang terbaik untuk membuang kotoran lama terutamanya minyak berlebihan pada kulit punca utama pertumbuhan jerawat dan masalah kulit lain...
.
Mudah sangat caranya tau...jom ikut step kat bawah ni
👇👇👇👇 1) Titiskan Face Oil Mary Jardin yang best dan kebabom itu ditapak tangan dalam keadaan kering tau... 2) Urut muka dalam dengan urutan membulat..urut lembut je..jangan tonyoh nanti merajuk muka tu...korang g facial ade ke diaorg tonyoh muka tu??? Tak kan...masa ni la proses korang akan terlena kat spa time facial😂😂😂 3) Ambil Microfibre Towel Mary Jardin yang super empuk dan lembut....rendamkan dalam air suam...dan tekupkan ke muka korang yang telah diurut tadi.

4) Bilas semula towel tersebut dengan air biasa...dan ulang semula step 3 (ni bertujuan untuk membuang semua kesan Face Oil pada kulit)

5) Bilas semula muka dan lap kering menggunakan microfibre towel best Mary Jardin....
.
Nak lagi best tak????gelek muka tu dengan ais....lembut dan perlahan...korang akan dapat rasakan muka kembali segar, lembut dan lembap.... Jangan lupa lepas gelek dengan ais sapu COLLAGEN SERUM MARY JARDIN dan FACE OIL 2 TITIK....hangatkan ditapak tangan sebelum sapu dan urut lembut wajah....
.
Memang terasa perubahan selepas buat OCM ni....buat la selalu untuk dapatkan kulit muka yang lebih sihat dan bermaya...
.
Bila dah buat OCM kita boleh mulakan sesi DETOX muka pula selepas tu....apa itu DETOX muka???
.

Atty (Mjbillionaires Stockist) (@maryjardin.organic)

Letih hari ni bawa face oil snorkeling. Thanks sbb jadi teman setia even underwater 😘
.
-atty

Catrin Haze (@catrinhaze)

The winter is coming... To Australia. Feels so cold 😿❄️
The only place I'm being drawn towards now is a hot tub. And argan oil all over my body to feel vitality in my drying skin

mrsaimananis (@n.i.c.e.beauty)

Promosi gaji #krimviral #superflawlesscream datang lagi!
.
Terlebih berbaloi order satu SFC dapat salah satu gift. Pilih je nak #MaryJardin #ClayMask atau Mary Jardin #FaceOil atau #Merae #WporeSerum. .
SFC ni tahan 4-5 bulan paling kurang jika hmguna 1-2x sehari. Guna malam nak tidur pun boleh. 😉 Confirm tak ada break outs sebab sangat lightweight, senang remobe sebelum wudhu -- tak perlu wet tissue atau cleanser.
.
RM 80 including postage!
RM 80 including postage!
RM 80 including postage!
.
Tak pasti sesuai ke tidak untuk kulit?
Jom PM kita discuss lebih ya. 😀

Siti Khadijah (@me_ejazz)

Haaaaa.....sape nak dibelai manja dengan #maryjardin #faceoil ni..silalah ke Plaza Angsana JB harini dan esok! Senang je nak cari dorang ni! Nampak je ladies in purple #lavender tu! Kat situlah booth Maryjardin! Promosi sampai harini dan esok je tau!

okokocosmetiques (@okokocosmetiques)

Even a naturalista like me has her weaknesses. How can I resist a decadent chocolate cake? I arrived home and found this 😍😍😬😋😋. ⬇️

Thank you so much for this past year... 😄🙌💖It was wonderful and I cannot wait to see what this next year will bring!

In celebration of my birthday, my happiness and great things to come, for a very short time, I am giving 20% OFF to all of you when you bring home your favorite Okoko indulgence, from my website (www.okokocosmetiques.com)! 💕

Use code "HAPPYBIRTHDAY" at checkout to receive 20% OFF on your order in the next 48 hours. This code expires Monday at 1PM PST.

Also, I am sponsoring a birthday giveaway this Saturday morning (PST) on instagram with my partners 🎂🎂🎂. Come back often not to miss the giveaway announcement (Saturday AM, Pacific time). ⬇️

Let your friends know about my gift of gratitude. I can't wait for you to indulge with my treat.

Sincerely,
Oyeta 💗💗🙌😘😘

NATURAL & ORGANIC / JERAWAT (@surayamnorddin)

Harga jimat untuk cantik tinggal hari ni dan esok sahaja.

Bertindaklah sekarang!
Jom order laju2. 😍

Mary Jardin Trusted Agent
EVERY WOMAN'S DREAM
#MaryJardin #naturalorganicskincare #faceoil #detoxclaymask #facialsoap #serum #naturalorganik #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #sunburn #bebasparaben #bebasmerkuri #selamat #cantik #berseri #dijaminhalal #best

Whatsaap 0196428690 🍑
More...