Qornainy Store (@storeqornainy)

Argan oil dari sari biji buah argan yang hanya ada di Maroko terbukti secara ilmiah dari zaman dulu sbagai tradisi kecantikan tradisional wanita Maroko yang dijadikan rahasia kulit cantik alami dan awet muda, serta mampu mengatasi berbagai masalah kulit sprt:

Jerawat,
Flek hitam,
Bekas jerawat,
Stretchmark,
Selulit,
Mencegah kerutan & penuaan dini,
Mencerahkan kulit,
Menghaluskan,
Memperkuat kuku rapuh, dll
Madre Face Oil terbuat dari 100% pure organic minyak argan murni, minyak legendaris yang sangat kaya akan vitamin E. Memiliki banyak manfaat untuk mengatasi dan mencegah jerawat, menghilangkan flex hitam, mencegah penuaan/kerutan dini, melembabkan dan melembutkan kulit secara alami. Madre Face Oil sangat mudah menyerap di dalam kulit membuat kulit tampak lebih mudah cerah dan berseri secara alami.

#solusijerawat #kulitberminyak #faceoil #madrearganoil #arganoil #testimoni #natural #wanitasehat #jualkosmetikalami #kulitsehat #wanita #wanitaindonesia #jerawatbatu #jerawatpasir #naturaltreatment #vitamin #obatstretchmark #menghaluskankulit #pencegahkerutan #obatherbal #shopvitamin #vitaminkulit #roseshipoil #minyakmawar #glowing #kulitbersinar #natural #maroko #kecantikantradisional

Carrie Jaboor (@carriejaboor)

Little luxuries ✨What’s everybody up to this weekend? We’re currently at the beach enjoying a glass of bubbles in the sun ☀️

🌵🌻 S k i n C a r e 🌻🌵 (@young.alchemy)

Such a cutie #repost
from @beautyz_with_in_you ✨🌵 love seeing the photos tagged with my product! SOS sorry that for those of you who only mention me in a caption don’t get very much interaction from my page and that’s because I probably don’t even know it exists! Tag me and I’d love to share and give a shout to your Bblogs 🌵✨❤️
.
.
.
.
.
#youngalchemy #instagood #indie #photography #faceoil #cyst #clearskin #crueltyfree #goodskin #acne #abstract #skincare #skincareroutine #skincareproduct #vegan #veganbeauty #veganskincare #rawvegan #art #photographer #photooftheday #chemicalfree #chemicalfreeliving #chemicalfreeskincare #chemicalfreebeauty

SERUM FACE OIL VIRAL! (@skinpotionoil)

Apa kata sebelum apply apa-apa makeup, dab dab dulu Skin Potion Oil pada muka.

Makeup tahan sampai malam tau!

Oh ye, lagi-lagi sekarang musim sejuk. Kulit pun makin kering kan?

Sapu je Skin Potion Oil ni. Kulit makin lembab dan glowing gittuww.

So, takkan tu je kebaikan Skin Potion Oil?

Ada lagi awak.
✨ Kulit semakin cerah berseri.
✨ Peransang untuk kulit baru.
✨ Penyejuk bagi kulit sunburn.
✨ Kulit semakin glowing.
✨ Mengawal minyak berlebihan.
✨ Mengurangkan jerawat.

So tunggu apa lagi uolls, jom whatsapp Ina di 018-4028697 untuk dapatkan.
#skinpotionoil
#faceoil
#facialoil
#faceoilmurah
#skinpotionoilfeedback
#glowingskin

MARY JARDIN By Dr.Maryam 🇲🇾 (@lavorganics)

Assalamualaikum guys ! Okay since ramai tanya face oil ni untuk muka je ke? Nope ! Boleh disapukan juga pada bahagian parut di sekitar tubuh badan but of course it takes time lah. But orang kata biar lambat asal selamat 🌸.
.
.
Slide tepi untuk testimoni ya. Btw ! Promo masih berjalan seperti biasa sehingga 15 FEB 2018. Rugi tak grab sebab harga TERLAJAK MURAH.
.
.
Basic Set dan Essential Set sesuai untuk korang cukupkan barang hantaran sebab packaging dah lawa sangat sangat 🙈🙈🙈.
.
.
Whatsapp sis okay ! Im waiting 😘.
.
.
Whatsapp 012-7676 402.
.
.
#maryjardinoil #faceoil #faceoilmaryjardin #jojobaoil #argonoil #drmaryam #doctor #medicaldoctor #dermatology #eczema #sayajualprodukorganik #organicproducts #lavender

JERAWAT|JERAGAT|KUSAM|SUNBURN (@elyanabila_maryjardin)

Promo Meletop Pasti Tip Top.
.
Lavender Garden #MaryJardin
.
Harga potongan hebat lebih jimat dari harga biasa.
.
Ramai yang dah book list nak secure order.
.
Alhamdulillah 3 orang dah book list order. Dua Essential set dan satu Basic Set.
.
Tinggal 7 lagi tempat special offer for my love custemer.
.
#LavenderGarden
#MaryJardin
#FaceOil
#FaceSoap
#DetoxClayMask
#SerumCollagen
#NaturalSkinCare
#Jeragat
#Jerawat
#Kusam
#KulitBerminyak
#SunBurn
#BlackHead
#WhiteHead
#ChickenPox
#Strechmark
#AntiPenuan
#Trending
#Lavender
#Purple
#MadeByDoctor
#DrMaryamAziz
#SkinCareMalaysia
#UtusanMalaysia
#RadioIKIM
#TVALHIJRAH
#MaryJardinXAirAsia
#MaryJardinArtisanCosmetic

DOCTOR's FORMULA SKINCARE (@leyra_hq)

🍇 GRAPESEED FACE OIL
.
👉 Diformulasi dari pati biji anggur yang asli
👉 Tekstur minyak tetapi sangat mudah meresap
👉 Sangat ringan di atas kulit
👉 Tidak akan membuatkan kulit melekit
.
❌ Tidak akan membuatkan kulit menjadi lebih berminyak
❌ Tidak akan menyumbatkan pori
❌ Tidak akan menyebabkan jerawat
.
FUNGSI FACE OIL :
1. Kaya dengan Vitamin C, D , E , fatty acid, omega, beta carotene.
2. Mengandungi kadar lembapan yang tinggi (Lebih berkesan untuk menghidratkan kulit daripada moisturiser biasa)
3. Menggalakkan penghasilan collagen untuk kulit.
4. Repair kulit secara intensif.
5. Maintain skin elasticity & minimise wrinkles
.
Can face oil cause clog pores & cause acne?
1. Face oils are non-comedogenic (does not clog pores)
2. Face oil can help stabilise & regulate the overproduction of sebum
3. Face oil can help get rid of acne!
.
Price : RM 50 (20ml)
.
Postage : RM8 sem, RM12 ss
.
Whatsapp : 0193492491

beautyshelf_de (@beautyshelf_de)

Eines meiner aktuellen Lieblingsöle ist das Miracle Face Oil von Omorovicza. Es ist federleicht und geht noch einen Schritt weiter als ein normales Face Oil. Es enthält nämlich eine geheimnisvolle Zutat aus Indien, die als natürliche Retinol-Alternative wirkt und damit wirklich etwas gegen erste Fältchen ausrichten kann. Ja, ja, ich weiß, das möchten ja immer viele Wirkstoffe, doch dieser Inhaltsstoff kann sich tatsächlich auf wissenschaftliche Studien berufen. Spannend! Hier geht’s zum ausführlichen Review🤓, Link in Bio.🔝 Was ist euer Lieblingsöl (falls ihr eins nutzt)?💦 ———————————— Does this miracle face oil by Omorovicza really live up to the hype?🤓Head over to the blog to find out, link in bio. ————————————

Mary Jardin by Nadhira Kaz (@nadhirakaz)

Basic Set consist of:
.
Facial Soap 50g
Face Oil 10ml
Detox Clay Mask 60g
.
#sayajual #MaryJardin #faceoil #facialsoap #claymask #detox #organic & #natural #MJTmnMelawati

Mary Jardin by Nadhira Kaz (@nadhirakaz)

Essential Set consist of:
.
Collagen Serum 150ml
Face Oil 10ml
Facial Soap 50g
.
#MaryJardin #sayajual #faceoil #serum #facialsoap #organic & #natural #MJTmnMelawati

JERAWAT|JERAGAT|PARUT|CERAH (@chantekskinz)

.
Assalamualaikum.. hi #chantek 😘
.
JERAWAT JERAGAT KULIT KUSAM PARUT
.
Nak cuba selesaikan
.
Tapi risau produk tempatan banyak bahan kimia merbahaya. Putih cepat, cantik cepat tapi bawa kesan buruk kesihatan. Dengan bahan pengawet dan kimia SLS, paraben dan sebagainya.
.
InsyaAllah Mary Jardin datang bawa penyelesaian. .
Produk tempatan formulasi Dr Maryam Aziz, doktor perubatan berpengalaman bidang kulit hasilkan penjagaan kulit menggunakan bahan natural dan bahan premium.
.
Dengan mary jardin, insyaAllah anda akan melihat perubahan pada wajah menjadi lebih lembap, anda mendengar pujian keluarga wajah lebih segar dan berseri dan berasa selamat kerana hanya bahan natural yang digunakan untuk skincare anda. .
Hanya RM100 untuk selesaikan semua masalah kulit wajah anda. Dan hasilnya kulit sihat secara semulajadi. .
Boleh click link di ruangan bio untuk konsultasi terbaik dan pantas atau boleh . 📱whatsapp / telegram .
"NAK MJ" =======> 0197187547
"NAK MJ" =======> 0197187547
"NAK MJ" =======> 0197187547
.
.
💜Every Woman's Dream 💜
.

#produkkecantikanmurah #madebydoctor #organicproduct #organicskincare #kosmetikmurah #jerawat #jerawathilang #jeragat #eczema #facesoap #faceoil #claymask #serum #kosmetik #igshopmalaysia #ajimaura #sayajual #sayaguna #maryjardingelangpatah #maryjardin #igmashup3 #aurainsta #aurainstabatch9 #chantekskinz #esclover

NATURAL CUSTOM MADE COSMETICS (@cream.ly)

Мои милые,
Хочу напомнить вам об очень действенном способе улучшить защиту кожи и ее состояние зимой - наносить масла под ваш ухаживающий крем
•••
Просто нанесите пару капель масла по массажным линиям после очищения кожи, а наверх нанесите крем💕будет хорошо прохлопать кожу по массажным линиям -дополнительный приток крови только улучшит ее тонус 😉

Смело пишите вопросы про масла в комментариях - расскажу, подходят вам такие масла или нет 💕#жизньвголландии #жизньванглии #жизньвгермании #натуральныемасла #масла #oils #faceoils #faceoil #жизньвнорвегии #жизньвпольше #жизньвчехии #жизньвавстрии #oilsforskin #womenfooddesire

@Emyna_sister CLOSE ORDER (@bongkarlemariyuk)

Sensatia botanicals face oil
"Oily to acne prone skin"

20ml
Pemakaian sept. 2017
Exp. Sept 2019
Kondisi 80%

Harga beli: 165k
Harga jual: 95k

#preloved #prelovedsensatia #sensatia #sensatiabotanicals #faceoil #skincare #prelovedfaceoil #prelovedskincare #acne #acneprone #oily #vegan #veganskincare #natural #100%natural #crueltyfree #parabenfree #palmoilfree #vegetarian

KULIT BEBAS JERAWAT & JERAGAT (@maryjardin.jb.anis)

Dah makan tengahari ke adik-adik kakak semua. Makan kat mana tu? Hari Jumaat macam ni biasa waktu rehat panjang kan. Boleh lah makan di luar ya. Tak la telan makanan kantin je kan. Haaa...kalau keluar masa panas lit-lit macam ni jangan lupa lindung muka tu. Masa ni la kalau tak jaga betul-betul jeragat suka menempel.
.
Nak lindung muka paling mudah gunakan krim yang ada spf 30 ke atas. Untuk orang asia ni spf30 dah mencukupi. .
Kak Anis guna Collagen Serum Mary Jardin. Bukan setakat nak menten kulit tegang tapi collagen serum ni ada spf30 juga. Tak payah sapu krim 2, 3 round. Simple sangat.
.
Sekarang Mary Jardin ada sale. Collagen serum hanya RM120. Jimat RM30.
Nak cuba boleh wassap K Anis. Jangan lupa tengok profile K Anis ya.
.
#maryjardin #faceoil #jerawat #jeragat #kulit #facemist #johorean #codjohorbahru #codpasirgudang #bazarpaknil #yusufiskandar #arganoil #essentialoils #lavender #facial #homespa #scrubs #claymask #serum #arganoil #maryjardinjohorbahru #jdt #collagen #shaklee #maryam #cantik #natural #organik #dia #duckscarves

Rachael ♡ LA ♡ MUA (@prettypetite_mua)

Exfoliate then pamper 💁🏽‍♀️->👸🏽
#weibeauty brown sugar ready glow exfoliating mask
#laplant blue tansy (really great for redness / upset skin!)
#lador sleeping clinic ampoule
#apieu essential source micro foil mask
Vintage silk scarf 😏😍 #sheetmask #alwaysbemaskin #beauty #glow #dewy #natural #organic #wellness #selfcare #honeyskin #glassskin #asianbeauty #skincareaddict #skincare #skincarejunkie #abcommunity #faceoil #bluetansy #topshelfie #haircare #hairmask

penambah_nafsu_makan_anak (@vitaminnafsumakananak)

Sebab-Sebab Munculnya Jerawat

1. Produksi Minyak Berlebih

Jerawat tidak selamanya muncul karena kita kurang menjaga kebersihan wajah, namun juga dapat dipengaruhi faktor internal atau dari dalam tubuh. Jerawat terjadi karena kondisi kulit abnormal yang diakibatkan gangguan dari kelebihan produksi kelenjar minyak (Sebaceus Gland) sehingga menyebabkan terjadinya penyumbatan pada saluran folikel pori-pori dan rambut di kulit. Sebab terjadinya jerawat yang paling umum adalah tumpukan minyak, hormon, atau bisa juga sabun yang berkolaborasi dengan bakteri pada kulit wajah.

2. Bakteri

Bakteri merupakan salah satu penyebab jerawat yang paling serius. Bakteri yang disebut p. acne biasanya ada pada kulit dan cenderung untuk terus berkembang biak dalam kelenjar sebaceos yang mengalami penyumbatan sehingga menimbulkan iritasi didaerah sekitarnya. Kelenjar tersebut dapat pecah ketika proses pembengkakan membesar yang mengakibatkan peradangan pada kulit disekitarnya dan menimbukan rasa sakit pada wajah. Inilah salah satu sebab timbulnya jerawat batu yaitu jenis jerawat yang membesar dan terasa sakit dan ketika sembuh bisa mengakibatkan lubang-lubang seperti bekas luka cacar.

Jangan kuatir untuk solusinya. Kini ada Roseship oil yang bagus untuk mengatasi masalah di wajahmu :) Info & Pemesanan
Cs: Dita
Wa : 087877100638
BBM : 5D312D7D / 57A0F77C

#solusijerawat #kulitberminyak #faceoil #madrearganoil #arganoil #testimoni #natural #wanitasehat #jualkosmetikalami #kulitsehat #wanita #wanitaindonesia #jerawatbatu #jerawatpasir #naturaltreatment #vitamin #obatstretchmark #menghaluskankulit #pencegahkerutan #obatherbal #shopvitamin #vitaminkulit #roseshipoil #minyakmawar #glowing #kulitbersinar #natural #maroko #kecantikantradisional

iklanpinctadashop50 (@iklanpinctadashop50)

#Repost @pinctadashop
• • •
MINYAK BULUS ORIGINAL - 50.000 IDR / BOTOL !!! .
.
♡ SMS ORDER / WHATSAPP : 081 859 2603
♡ LINE: @PinctadaShop (pakai @ depannya) .
.
Minyak bulus putih (Oluem Turtuca Javanica Super Quality) by PD. Eyang Laut original dan 100% murni tanpa campuran, sangat bermanfaat untuk:
* Membesarkan & Mengencangkan Payudara
* Menghaluskan dan menutrisi kulit sekitar payudara menjadi Halus & Kenyal
* Menghilangkan Kerutan pada Wajah
* Menghaluskan Kulit Wajah
* Membesarkan Alat Vital Pria
* Untuk dioleskan pada luka bakar yang melepuh
* Menghilanglan flek hitam pada kulit wajah

Minyak bulus merupakan obat warisan leluhur nusantara yang sudah banyak digunakan sejak zaman kerajaan nusantara terutama oleh para putri kerajaan. Minyak bulus yang kami jual dijamin asli dan tandanya adalah hasiatnya dapat dirasakan dalam 2 minggu saja, jika anda pernah menggunakan minyak bulus serupa tetapi tidak ada hasil apapun maka dijamin prosuk yang anda gunakan itu adalah tidak asli, hati- hati sebelum membeli.

#minyakbulusori #minyakbulusasli #minyakbulus #readyminyakbulus #minyakbulusaslipapua #jualminyakbulus #pembesarpayudara #pengencangpayudara #perawatanpayudara #jualcreampayudara #jualcobraoil #minyakbulusoriginal #pilpayudara #bulus #faceoil #jualskincare #jualskincarekorea #obatherbal #jualskincarethailand #creamherbal

maryjardin (@maryjardin.sya)

WAREHOUSE CLEARANCE SALE!! .
.
harga jatuh menjunam ni. Jom dapatkan produk² Mary Jardin yang murah dari biasa ni cepat. .
.
.
.
Psssttt dengar kata barang semua laku keras.Cepat grab sebelum menangis bucu katil. .
Semua bahan yang digunakan dalam produk Mary Jardin ni sangat premium. Jadi bila ada promo ni cepat grab!
.
.
.
Dapatkan produk Mary Jardin ni sekarang sebab kita tengah buat promosi cuci gudang sebanyak 50% tauuu!!! .
.
.
#maryjardin#maryjardin.sya#maryjardinkotabharu#mj#mjkotabharu#maryjardinkb#codkb#claymask#soap#faceoil#jerawat#jerawatkecut#mukakusam#faridkamil

iklanpinctadashop50 (@iklanpinctadashop50)

#Repost @pinctadashop
• • •
MINYAK BULUS ORIGINAL - 50.000 IDR / BOTOL !!! .
.
♡ SMS ORDER / WHATSAPP : 081 859 2603
♡ LINE: @PinctadaShop (pakai @ depannya) .
.
Minyak bulus putih (Oluem Turtuca Javanica Super Quality) by PD. Eyang Laut original dan 100% murni tanpa campuran, sangat bermanfaat untuk:
* Membesarkan & Mengencangkan Payudara
* Menghaluskan dan menutrisi kulit sekitar payudara menjadi Halus & Kenyal
* Menghilangkan Kerutan pada Wajah
* Menghaluskan Kulit Wajah
* Membesarkan Alat Vital Pria
* Untuk dioleskan pada luka bakar yang melepuh
* Menghilanglan flek hitam pada kulit wajah

Minyak bulus merupakan obat warisan leluhur nusantara yang sudah banyak digunakan sejak zaman kerajaan nusantara terutama oleh para putri kerajaan. Minyak bulus yang kami jual dijamin asli dan tandanya adalah hasiatnya dapat dirasakan dalam 2 minggu saja, jika anda pernah menggunakan minyak bulus serupa tetapi tidak ada hasil apapun maka dijamin prosuk yang anda gunakan itu adalah tidak asli, hati- hati sebelum membeli.

#minyakbulusori #minyakbulusasli #minyakbulus #readyminyakbulus #minyakbulusaslipapua #jualminyakbulus #pembesarpayudara #pengencangpayudara #perawatanpayudara #jualcreampayudara #jualcobraoil #minyakbulusoriginal #pilpayudara #bulus #faceoil #jualskincare #jualskincarekorea #obatherbal #jualskincarethailand #creamherbal

maryjardin (@maryjardin.sya)

WAREHOUSE CLEARANCE SALE!! .
.
harga jatuh menjunam ni. Jom dapatkan produk² Mary Jardin yang murah dari biasa ni cepat. .
.
.
.
Psssttt dengar kata barang semua laku keras.Cepat grab sebelum menangis bucu katil. .
Semua bahan yang digunakan dalam produk Mary Jardin ni sangat premium. Jadi bila ada promo ni cepat grab!
.
.
.
Dapatkan produk Mary Jardin ni sekarang sebab kita tengah buat promosi cuci gudang sebanyak 50% tauuu!!! .
.
.
#maryjardin#maryjardin.sya#maryjardinkotabharu#mj#mjkotabharu#maryjardinkb#codkb#claymask#soap#faceoil#jerawat#jerawatkecut#mukakusam#faridkamil
More...