Aminah Lukman (@ctaminahlukman)

#maryjardin #faceoil #ilovemost 😍😍😍😍😍😍😍😍.. Klau ade jrawat baru nk naik jz ambek ni before tdo n esok voilà!!!! ITS GONE!!!!! .
#moodrepublic2017 .
#maryjardinmarikelate .
#ilovenatural .
#organicskincare

Atty (Mjbillionaires Stockist) (@maryjardin.organic)

Kisah minggu lepas:
.
Tgh shopping makeup kat 1 kedai cosmetic ni. Takdela byk sgt yg diborong tapi adalah a few items. Masa tu sy sorang je, sbb husband & anak tgh duduk dgn family in law
.
Masa nak byr kt kaunter baru husband dtg. Anak still dgn in laws. So cashier tu pun tanya (the cashier is a guy), "ni beli utk hantaran ke?"
.
Terdiam kejap kami kat situ πŸ˜‚
.
Sy pun saje buat2 tny balik "siapa yg nak kahwin?". Dia jwb "oh igtkan cik tak kahwin lagi, nampak muda je" πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›
.
Lepas tu husband i pulak perasan org tu tengah puji dia haha
.
Kalau dah pakai Mary Jardin ni, mmg akan selalu ditegur πŸ˜‰

Organic & Natural Skin care (@maryjardinsingapore)

Keep it handy and #practical
.
Bring along #MaryJardinFaceOil wherever you travel
.
#FaceOil by #MaryJardin contains hydrating #natural premium ingredients to keep your #skin soft, gentle and #supple in any #weather
.
When your skin is fully #moist it appears to be more #radiant, less #wrinkles and #natural barrier is well protected
.
It will leave your skin oily, but it will fully absorbed down the goodness deep into the skin instantly leaving a fresh glowy look
.
2 drops are enough and it goes a loong way!
.
P/S : Snapshot of the #magic potion face #oil in Mount Fuji, Japan πŸ’œ
.
#MaryJardinSingapore
#organic
#natural
#botanical
#nochemical
#sg
#singapore

Bawal Scallops. Helwa. Remedy (@kustom.mod)

Remedy Cleanser. Best sangat. Boleh scroll post yang lepas2 untuk info. Boleh juga lawati website remedy.my . Apa apa soalan berkaitan masalah muka boleh WhatsApp saya. Insyallah kami boleh bagi suggestion untuk kulit anda. 😘
.
.
Cleanser kami ada 2 jenis.
Daily Purifying Cleanser 50ml - Khas untuk kulit berminyak dan kombinasi Purifying mengandungi tea tree oil yang sangat bagus untuk kulit berminyak atau berjerawat. Dipakai bersama serum yang sesuai. .
.

2) Daily Hydrating Cleanser 50ml - Khas untuk kulit kering dan normal Hydrating mempunyai green tea yang sangat bagus untuk awet muda juga jerawat dan melembabkan kulit. & ketuat
.
HARGA:
Serum RM79 tidak termasuk pos
Cleanser RM60 tidak termasuk pos
Set RM129 tidak termasuk pos (JIMAT RM10!) Plush Serum - Β Untuk kulit berminyak dan berjerawat hitam/batu, pori tersumbat
dan sesuai untuk orang lelaki. Yang ni kulit nipis tak boleh pakai.

#remedy #sayajual #sayajuaalmurah #kosmetik #remedycleanser #kulitcantik #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitif #flawless #gebu #facialcleanser #noharmfulchemicals #glowingskin #faceoil #parabenfree #acne #acnecare #skincare #waterbased #antiagingproducts #skincaretips #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #terlajaklaris #takpenatkejadicantik
#remedyterengganur
#skincare .

MARYJARDIN.JERAWAT.JERAGAT (@ibuaisyahmjshahalam)

πŸ“’πŸ“’ JIMAT RM20 😱😱
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Pstt awak,nak CANTIK tapi nak JIMAT?Ha meh grab Mary Jardin ni dengan harga PROMOSI sekarang ni.😍😍
.
.
Kenapa kena grab harga PROMOSI?Sebab boleh jimat sampai RM20 tau.Banyak jugak tu.Untung ke tak?😱😱
.
.
❎Harga BIASA 😒
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Clay Mask+Face Oil+Sabun+Serum
=85+65+45+160
=RM355
.
❗️❗️LIMITED STOCK❗️❗️
βœ”οΈHarga PROMO 😍
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Clay Mask+Face Oil+Sabun+Serum
=RM335 🚨🚨.
βž‘οΈπŸ†“Mary Jardin EXCLUSIVE Fridge Magnet .
.
Berminat?Meh whatsapp hakak cepat πŸ“²0194305326.Ramai orang berebut set ni sebab ada Serum yang best sangat tu.😘😘
.
.
#ibuaisyahmjshahalam
#secretdelavandebymj
#teamelmiracle
#teamastem
#maryjardin
#maryjardinshahalam
#sayajualsayapakai
#naturalskincarelovers
#naturalskincaremalaysia
#masalahkulit#nakcantik
#facialsoap#faceoil#detoxclaymask #serum#jerawat#jeragat
#parutjerawat
#pudarkanparutjerawat
#kulitkusam#kulitkering
#kulitberminyak
#blackhead#whitehead #sunblock#awetmuda
#moisturizer#cleanser
#makeupremover

Bawal Scallops. Helwa. Remedy (@kustom.mod)

Hi ☺️🌸
Remedy Serum luminous flawless+youth . Boleh scroll post yang lepas2 untuk info. Boleh juga lawati website remedy.my . Apa apa soalan berkaitan masalah muka boleh WhatsApp saya. Insyallah kami boleh bagi suggestion untuk kulit anda. 😘
.
.
Kelebihan Luminous

Mencerahkan kulit
Mengurangkan parut
Mengecutkan jerawat / jeragat
Mengawal minyak di muka
Melenyapkan bintik hitam dan putih
Meratakan tona kulit
Menghilangkan milia seed
Cara menggunakan Serum Luminous

Serum ini digunakan dua kali sehari. Pagi dan sebelum tidur. Macam regim penjagaan wajah yang biasa.
1) Pencuci
2) Penyegar
3) Remedy Serum
4) Pelempab / Sunblock
5) Makeup

Mudahkan? Hanya satu rata dibahagian wajah dan biarkan ia meresap ke dalam kulit dan kering. Serum ini tidak melekit dan cair seperti air. Hanya mengambil beberapa saat untuk ia kering. Anda tak perlu risau kerana rasanya seperti tidak memakai apa-apa.

Retail price | RM79.00
Retail price | RM79.00
Retail price | RM79.00
.
.
.
πŸ“ž WhatsApp 0139755916
πŸ“ž WhatsApp 0139755916
πŸ“ž WhatsApp 0139755916
.
.
.
#remedy #sayajual t#sayajuaalmurah #kosmetik #remedycleanser #kulitcantik #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitif #flawless #gebu #facialcleanser #noharmfulchemicals #glowingskin #faceoil #parabenfree #acne #acnecare #skincare #waterbased #antiagingproducts #skincaretips #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #terlajaklaris #takpenatkejadicantik
#remedyterengganu
#skincare

Bawal Scallops. Helwa. Remedy (@kustom.mod)

Remedy Serum luminous flawless+youth . Boleh scroll post yang lepas2 untuk info. Boleh juga lawati website remedy.my . Apa apa soalan berkaitan masalah muka boleh WhatsApp saya. Insyallah kami boleh bagi suggestion untuk kulit anda. 😘
.
.
Kelebihan Luminous

Mencerahkan kulit
Mengurangkan parut
Mengecutkan jerawat / jeragat
Mengawal minyak di muka
Melenyapkan bintik hitam dan putih
Meratakan tona kulit
Menghilangkan milia seed
Cara menggunakan Serum Luminous

Serum ini digunakan dua kali sehari. Pagi dan sebelum tidur. Macam regim penjagaan wajah yang biasa.
1) Pencuci
2) Penyegar
3) Remedy Serum
4) Pelempab / Sunblock
5) Makeup

Mudahkan? Hanya satu rata dibahagian wajah dan biarkan ia meresap ke dalam kulit dan kering. Serum ini tidak melekit dan cair seperti air. Hanya mengambil beberapa saat untuk ia kering. Anda tak perlu risau kerana rasanya seperti tidak memakai apa-apa.

Retail price | RM79.00
Retail price | RM79.00
Retail price | RM79.00
.
.
.
πŸ“ž WhatsApp 0139755916
πŸ“ž WhatsApp 0139755916
πŸ“ž WhatsApp 0139755916
.
.
.
#remedy #sayajual t#sayajuaalmurah #kosmetik #remedycleanser #kulitcantik #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitif #flawless #gebu #facialcleanser #noharmfulchemicals #glowingskin #faceoil #parabenfree #acne #acnecare #skincare #waterbased #antiagingproducts #skincaretips #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #terlajaklaris #takpenatkejadicantik
#remedyterengganu
#skincare

MARY JARDIN JB πŸ’• (@maryjardin.jb)

Ishhh....bukan kakak-kakak aje tau yang boleh guna Mary Jardin ni. Adik-adik teruna yang duk berpanas berhujan kat sekolah tu pun boleh gunakan juga. Kaum adam pun kena jaga terampilan tau. Jangan asal boleh aje. Nanti awek lari.
#maryjardin
#jerawat
#jeragat
#produknatural
#produkmalaysia
#faceoil
#collagenserum
#natural
#organik

MARY JARDIN JB πŸ’• (@maryjardin.jb)

Jeragat pun dah mula pudar. Hebat tak Mary Jardin? Walaupun dari bahan natural dan selamat tapi tetap berkesan. So, kenapa masih nak pilih produk yang ada bahan terlarang semata-mata nak kulit glowing. Guna je Mary Jardin Full Set yang ada collagen serum. Hati berbunga-bunga girang tau kalau dapat produk macam ni. Alhamdulillah.
#maryjardin
#jeragat
#jerawat
#collagenserum
#faceoil
#produknatural
#produkmalaysia
#produkmurah
#natural
#organik

iflawless&mabelo.MissNori (@makeup.missnori)

Powernye @liyanajasni_r😍😍😍 iFlawless tak pernah tinggal❀️ .
Wajid ada M.A.E iFlawless supaya kulit muka sentiasa sihat❗️❗️❗️iFlawless adalah serum yg πŸ’―organic taw😎
.
Sbb tu ramai mua dah pakaiπŸ’„πŸ’„πŸ’„
.
Whatsapp 018-2250059 πŸ“² kalau nk cantik😘
.
#iflawlesstestimoni #arganoil #faceoil #minyakarganemasiflawless #minyakarganmurah #iflawless #teamiflawless #likesforlikes #like4like #girl #makeuptutorial #makeupaddict #igers #skincare #love

πŸ’‹CFSWπŸ’•SUSUMAAEZπŸ’œMARYJARDINπŸ’‹ (@blackmamba_shop)

eh esok dah 25hb dah kan? maknanya tinggal berapa hari je lagi peluang utk korang dapatkan beg makeup Mary Jardin ni secara PERCUMA!
.
kulit sihat dapat, beg cantik pon dapat 😍
.
encik suami sesuai sgt grab promo ni, satu set untuk isteri, satu set lagi untuk mak,beg tu bg la salah sorang.hehe tapi jangan sampai bergaduh pulak tak dapat beg πŸ˜‚
.
With Love,
Ika rafi
to order click link above
.
WS 017-4366854
.
#maryjardin
#maryjardin #maryjardinian #maryjardinagent #dropshipneeded #agentneeded
#homemadeskincare #organicskincare #faceoil #naturalskincare #tiadajerawat
#igshopmalaysia #igshop #igshoponline #pakarkecantikan
#terapiinstagram

πŸ’‹CFSWπŸ’•SUSUMAAEZπŸ’œMARYJARDINπŸ’‹ (@blackmamba_shop)

PROMO 2 BASIC SET #MaryJardin ✨
.
πŸ’ Facial Soap
πŸ’ Face Oil
πŸ’ Detox Clay Mask
.
Sesuai untuk kulit muka KERING, BERMINYAK, JERAWAT, LIANG PORI BESAR, WHITEHEAD BLACKHEAD & SENSITIF ‼️
.
RM 350 FREE postage. FREE cosmetic bag MJ. Limited Stock !!
.
Promo ni pre-order tao πŸ˜‰
.
Amirah ika
017-4266854
Your most wanted Mary Jardin
Beauty Consultant
.
#maryjardin #maryjardinian #maryjardinagent #dropshipneeded #agentneeded
#homemadeskincare #organicskincare #faceoil #naturalskincare #tiadajerawat
#igshopmalaysia #igshop #igshoponline #pakarkecantikan
#terapiinstagram

Azghen (@iflawless_arganemas)

😱😱😱😱😱😱😱😱😱 TAJAAN BEKALAN MINYAK ARGAN EMAS iFLAWLESS 3 BULAN. NAK KE NOOK SGT?
.
.
Haaa you olls, nantikan depan henpon/laptop pastu bukak facebook "shazreeyana shukri"...saksikan camne beliau menghasilkan makeup look "copper eye"
.
.
Lepas tu JANGAN LUPE UTK SHARE VIDEO ITU DENGAN CAPTION PALING MENARIK! .
kami nak bagi TAJAAN BEKALAN MINYAK ARGAN EMAS iFLAWLESS 3 BULAN bagi mereka yg bertuah yg share video tersebut
.
Nak ke noook sangat?
.
Share dgn caption paling best taw!

#sayajual #rosetyaraglowfoundation #rosetyarafoundation #trustedseller #roseglowspray #motd #makeupjunkie #alisacottonangelpowder #famelipstick #makeupbrush #makeuptutorial #mua #minyakarganiflawless #minyakarganmurah #arganoil #minyakarganmalaysia #igers #minyakarganemas #iflawlesstestimoni #minyakarganemasiflawless #makeupjunkie #makeupaddict #faceoil #minyakarganmurah #teamiflawless #likesforlikes #like4like #makeuptutorial #skincare #farsali

Hydrated Layers Sarah (@hydrated_layers)

I ordered these cute little samples from the Biossance website for $4. Can't wait to get on the squalene #hypetrain and try this out. I had heard form a friend that #Sephora started carrying this brand lately and it was really good. Anyone try squalene oils yet? Do you like them?
-
-
-
#notsponsored #squalene #skincare #skincareaddict #samples #mailtime #squaleneoil #naturalskincare #facialoil #faceoil #glossierpink #biossance #cute #deluxesamples #hellohydration #sephora

Melissa Alford (@melissa.alf)

Look!! 😯😯😯
.
A fren of mine, MUA Sylvia using our Rose Radiance Face Oil as make up primer n Dazzling Lipstick Eternal Rose for her customer. See the difference? Glowing kan? See the lips? Shine, glossy n fuller kan? Kamurang tidak mo glowing n dapatkan bibir mcm ni? Bibir tidak payah lagi sapu lipgloss to get glossy effect. Magic kan our lipstick?
.
Nah, jangan tunggu lama2. Ready stok face oil n lipstick sy semakin berkurang suda ni. Dapatkan dari sy. Ada free gift lagi. .
#adamiacosmetics #lipstick #faceoil #skincareroutine #naturalproducts #sayapakaisayajual #kulitsihat #glowing #madeinsabah

Artisanal Booty (@artisanalbooty)

Our hand salve is selling like hot cakes! This order is off to a very lovely mother in law (okay my mother in law....) order YOUR VERY OWN delicious hand salve from our Etsy shop today! .
.
.
#shoplocal #shoplocalvictoria #shoplocalvictoriabc #artisanalbooty #handsalve #faceoil #rosedreams #vanilla #victoriabc #etsy #etsyshop #etsyseller #etsyvictoriabc #etsysmallbusiness #etsysellersofinstagram #yyj #yyjbeauty
More...