Rational Beauty (@rational_beauty)

Всем привет! 😉 Сегодня героем моего поста стало гидрофильное масло от Ми&Ко без которого я просто не могу жить 😊
.
.
Масло отлично очищает кожу, смывает макияж и делает кожу нежной-нежной 🤗
.
.
Я советую сначала наносить масло на сухую кожу, помассировать и смыть. А затем нанести масло еще раз, но уже на влажную кожу. Так результат будет еще лучше 🖒
.
.
Для меня особым плюсом является натуральный состав средства, в котором нет ничего плохого, зато есть много хорошего и полезного для кожи 😋
#rational_beauty #greencosmetics #cosmetics #naturalcosmetics #skincare #organiccosmetics #faceoil #beauty #beautyblogger #beautyblog #косметика #натуральнаякосметика #уходзакожей #органическаякосметика #ми&ко #мико

Shazwani Mj (@shazwani.mjcyber)

WAJIB BACA : INFO Tentang FACE OIL 🌸

Penggunaan Face Oil bukanlah benda baru sebenarnya. Dah lama diperkenalkan di negara² Europe. Diorang guna essential oil dari bahan² semulajadi bagi menggantikan krim yang selalu kita pakai tuu.
Tadi saya saje belek² face oil yang ada di Sephora buff.ly/2m0rqWW. Fuh, tengoklah sendiri berapa harganya. Memang tak mampu nak beli! 😂

Tapi MaryJardin buat pertama kalinya keluarkan Face Oil dari bahan-bahan premium, dan menawarkan dengan harga super duper murah! Tak sampai RM100 pun. 😍

Bahan-bahannya pulak dari bahan terbaik. Salah satunya argan oil yang diimport dari Morocco dengan harga lebih RM1000 untuk 2L. Fuh, memang terbaik untuk kulit mulus anda!😘 Sharing from Habibah Hassan 💋

Ha apa lagi jom sama-sama cantik.. Promo face oil ada lagi tau sampai 23.2 😚

#faceoil
#maryjardinAgent
#mjdeheart
#mjanNajah
#maryjardincyberjaya

ADANIA Skincare MELAKA (@intans67)

Ramai yang tanya kami cara-cara yang betul untuk apply Face Oil ni. Haaaa sini nak cerita sikit berkenaan video kat atas tu… 🤔🤔🤔
.
1️. First thing first, #adanialovers semua picit satu atau dua drop ADANIA LUXURIOUS FACE OIL 🌸 kat tapak tangan
2️. Then gosok kedua tangan untuk beri heat kat face oil tu 👐
3️. Bila dah rasa suam suam sikit tu, start dari bahagian bawah muka ke atas
4️. Lepastu massage and ratakan juga oil tu kat bahagian muka yang lain, tapi yang penting #adanialovers semua mesti start dari bahagian muka ke atas 💆
5️. Ulanglah massage tersebut untuk atleast 3 kali.

Tadaaaaa.. Senangkan? 💃🏼 Haaa macamni lah cara betul nak pakai ADANIA LUXURIOUS FACE OIL tauuuu.. Hehe 😊
.
Siapa yang nak beli ADANIA LUXURIOUS FACE OIL, kami ada 2 size iaitu:
1. 15ml (travel size) - RM55
2. 50ml (normal size) - RM100

Jom whatsapp kami di 0127646024. Ready stock for you 😉
.
#AmaryllisWellness #AdaniaLovers #Adania #LuxuriousFaceOil #FaceOil #Softerskin #MoisturizeSkin #CaraApplyAdaniaFaceOil
#adaniafacts #faceserum #adaniamelaka #adaniaagent

Face Envy Skin Care (@faceenvyskincare)

Oh dear, more snow is forecasted this week for the beautiful Pacific Northwest. Thankfully our Nighttime Elixir is here to nourish gorgeous faces through any type of weather ❄️
.
👉🏽 www.face-envy.com/elixir 👈🏽 to shop & learn more about our all natural, high quality products. 🌎 shipping. Link in bio.
.
.
.
.
.
.
.
#faceenvyskincare #faceenvybeauty #ecochic #greenbeauty #veganbeauty #crueltyfreebeauty #vegansofig #nightcream #unisexskincare #ecobeauty #nontoxic #oregon #nighttimeelixir #skincareaddict #naturalbeauty #pnw #antiaging #antioxidant #skincare #faceenvyelixir #nontoxicbeauty #faceoil #indiebeauty #astaxanthin #luxuryskincare

🌷MJ Natural Organic Skincare 🌷 (@maryjardin_chantekskinz)

Assalamualaikum .. hi #chanteks 😘
.
Tick tock tick tock tick tock
Sekejap je masa berjalan promo pre order sempena mood republic Kedah dah nak sampai ke penghujung
.
Tgk apa kata Dr Maryam tu stock dah pun bergerak.
.
#chanteks yg blum dapatkan mai lah cepat beli..takut tak dapat je .
Bulan depan baru nak order.. emm lagilah LIMITED STOCK.
.
Harga sekarang ni mmg sah berbaloi-baloi
.
Promo pre order dah nak habis ni..cepat grab sebelum terlambat.
.
.
Nak ke meh
📱whatsapp / telegram 019-7187547
.
Don't judge by the price, judge by the value of benefits .
.
💜Every Woman's Dream💜
.
.
#skincare #naturalproduct #naturalskincare #organicproduct #organicskincare #kosmetikmurah #jerawat #jeragat #faceoil #facialsoap #claymask #serum #maryjardin #chantekskinz

BASIC SET PROMO RM150 (@maryjardin.organic)

Nak mintak tolong sikit kat followers yg baik hati ❤️
.
Esok gaji kan, so kalau ada siapa2 yg plan utk tunggu gaji esok baru order item promo, boleh tak bgtahu sy in advance hari ni? ☺️ Supaya sy tak kelam kabut esok & boleh anticipate siap2 brp byk stok lagi nak kena book. .
Sbb esok adalah hari gaji & juga hari last promo. Mmg confirm akan busy. Kalau boleh nak semuanya smooth sailing agar kepuasan semua pihak terjamin
.
Thanks for your cooperation 😊
.
Whatsapp +60148267876

🌷MJ Natural Organic Skincare 🌷 (@maryjardin_chantekskinz)

.⠀
Assalamualaikum.. hi #chantek 😘
.⠀
.⠀
Alhamdulillah ⠀
.⠀
Rasa bersih dan licin lepas cuci muka dengan FACIAL SOAP MJ.⠀
Dapat kurangkan juga resdung.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
Best kan....⠀
#chanteks semua tak nak cuba ke.⠀
.⠀
.⠀
Yang penting kena konsisten dan yakin ⠀
Insya Allah boleh 😉
.⠀
Kesan berbeza untuk setiap orang⠀
.⠀
.⠀
.⠀
Nak tahu lebih lanjut meh ⠀
📱whatsapp / telegram 019-7187547⠀

.⠀
.⠀
💜Every Woman's Dream💜
.⠀
.⠀
#skincare #naturalproduct #naturalskincare #organicproduct #organicskincare #kosmetikmurah #jerawat #jeragat #eczema #facesoap #faceoil #claymask #serum #maryjardin #chantekskinz

:::THE HEMP HEALER::: (@thehemphealer)

Nurture your skin in the same way you nurture the rest of your body 🍃❤️
Check out our Hemp Seed Face Oil blends to truly give back to your wonderful skin
#faceoil #greenbeauty #noaddednasties #organic #natural #nature #plants 📷@pinterest

TEMYRACLE PURE NATURAL ORGANIC (@irisskinfood)

For me , coffee scrub sgt SERBAGUNA 😍KNAPEE ?? .
🍉FIRST , kite boleh pilih nak pakai sbgai scrub ataupon mask.
🍉SECOND , nak pakai kt muka boleh nak pakai kt badan pon boleh . Sempoikan 👍
🍉THIRD , rawat parut jerawat boleh rawat kulit tgah bejerawat pon boleh 💪
🍉LASTLY , pelembap smulajadi lepas dah pakai kulit terasa lembap dan lembut mcm pkai moisturizer plak 🙊

COFFEE SCRUB TEMYRACLE RM29 ONLY
nak order boleh whatsapp +61079463318 😍

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #naturalorganic #faceoil #temyraclekualaterengganu

Organic Natural Skincare (@maryjardin_kotakinabalu)

Kalo kamu mo tau.. salah 1 kebaikan FACE OIL - Sbb wujudnya avocado oil dlm tu..
.
👉🏻 Hilangkan kedutan di wajah tau
.
👉🏻 Selain Avocado oil ada 9 jenis Premium oil lagi dalam tu
.
👉🏻 Selain pakai sbg skincare, Face oil ni sgt best untuk orang suka make up sbb if u mixed foundation dengan Face oil.. seriusly senang je foundation tu masuk ikut muka.. make up pun smooth ja nmpk
.
👉🏻 PREORDER prmotion-- beli 2 harga RM 120 termasuk postage
.
📲 Whatsapp iols ja : 014 857 1851
.
#TanpaBahanKimia #TanpaPengawet #NaturalOrganic #NaturalSkincare #OrganicSkincare #FaceOil #Flawless #FacialTreatmentOil #AvocadoOil #JojobaOil #Lavenderscent #LavenderOil #VitEOil #seabucthornOil #ArganOil #RosehipOil #SabahOn9Shop #Sabah #skincarekotakinabalu #skincaresabah #SkincareKK #LabuanOnlineshop

Lolli&Rose (@lolliandrose)

Someone's a bit lucky. Pretty gift boxes with some Hippy Botox! #allnatural #botoxforhippys

Smita DeSouza (@smitadesouza)

Everytime I feel like my skin is acting up, I go back to Botani. The serums or the repair cream, any Botani product, really, is packed with the lipid squalane that my skin absolutely loves - and they're free of any nasties. These are always on the repurchase list!
#fromthebeautydesk #skincare

OILASH SERUM ALIS & BULUMATA (@lovemybeauty29)

Sudah coba produk baru kami? NAIT night oil serum

Kenapa kita butuh serum wajah? Serum wajah biasa dikaitkan dengan anti aging atau penuaan dini. Memang benar memakai serum salah satunya untuk mencegah penuaan dini tetapi ada banyak manfaat lain dibalik serum wajah yang harus kita ketahui

Serum wajah dapat:
•mengencangkan kulit
•mencerahkan kulit wajah dengan kandungan vitamin c alami dari orange oil
•meratakan warna kulit
•mengatasi noda hitam atau flek wajah
•menyegarkan kulit
•meningkatkan vitalitas kulit
•meningkatkan keremajaan kulit

82.000/btl
20ml

#oilserum #faceserum #serumwajah #antiaging #nightserum #faceoil #naturalfacecare #facetreatment #perawatanwajah

#Syahidatul Akmal# (@maryjardin_beauty)

Alhamdulillah,hari ini bakal cod 2 item ni.

Face Oil dan Facial Soap.

Customer ni dah pakai fullset mary jardin,sekarang dah repeat order .Apa yang korang rasa agak2 ? :D

Ika Syafiqa tunggu ye.. :) 1 item clay mask ada di tangan .Ada sesiapa yang nak cuba ke ?Boleh cod sekali 😍

#faceoil
#facialsoap
#maryjardin
#mjmiracle

Agen RoseTyara & iFlawless (@rosetyara_iflawless_official)

Td nak blend foundation susah sbb foundation pekat dan kulit muka pon tak cukup lembap. Tp bila dh letak iFlawless M.A.E 🙈🙈🙈semua selesai❤️❤️❤️
.
"Nak foundation blend cantik(tak kisah uolls pakai apa foundation apa, mcm ciwa pakai rose tyara) titiskan 2 iflawless argan oil. Mmg puas hati" - @ciwa_mua
.
Nak makeup pengantin mestilah kena pakai produk yg betol2 berkualiti dan selamat. Yedok? Barulah makeup tahan lamaaa
.
Nak jugak? Tak ssa, cume perlu whatsapp sy 0134868608
.
"i flawless, u ade?"
.
#iflawlesstestimoni #arganoil #faceoil #minyakarganemasiflawless #minyakarganmurah #muar #iflawless #teamiflawless #likesforlikes #like4like #girl #makeuptutorial #makeupaddict #igers #skincare #love #iflawlessagensgpetani

#Syahidatul Akmal# (@maryjardin_beauty)

Alhamdulillah,hari ini bakal cod 2 item ni.

Face Oil dan Facial Soap.

Customer ni dah pakai fullset mary jardin,sekarang dah repeat order .Apa yang korang rasa agak2 ? :D . :) 1 item clay mask ada di tangan .Ada sesiapa yang nak cuba ke ?Boleh cod sekali 😍

#faceoil
#facialsoap
#maryjardin
#mjmiracle

Bawal Helwa & Saudia (@kustom.mod)

Duk mana pun pergi mana pun mesti bawak kesayangan ni. Saya pakai saya jual. Suka sangat! Jatuh cinta! Sungguh ❤️❤️❤️.
Iyalah kita duk tepi laut, dulu hitam kena bahang air laut. Sekarang makin putih. Hehehe .
.
.
.
.
Kelebihan Luminous Serum - Sesuai untuk kulit normal dan sensitif
- Menghilangkan jerawat dan menghilangkan parut
- Menghilangkan ketuat
- Memberi kesan glowing pada wajah
- Mengecut dan menghilangkan milia seed/oil seed
- Untuk kulit berminyak dan nipis/

Bestnya Lumious Serum ni, boleh hilangkan ketuat dan milia seed..Hah!!..Korang ada masalah ni bolehla cuba pakai Luminious Serum.

Retail price | RM79.00
Retail price | RM79.00
Retail price | RM79.00
.
.
.
📞 WhatsApp 0139755916
📞 WhatsApp 0139755916
📞 WhatsApp 0139755916
.
.
.
#remedy #sayajual #sayajuaalmurah #kosmetik #remedycleanser #kulitcantik #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitif #flawless #gebu #facialcleanser #noharmfulchemicals #glowingskin #faceoil #parabenfree #acne #acnecare #skincare #waterbased #antiagingproducts #skincaretips #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #terlajaklaris #takpenatkejadicantik
#remedyterengganu
#skincare
More...