Luffiya Skincare LQR KL (@luffiya_hzila)

WHICH ONE YOU WANT?
Foundation dengan Whitening Serum RM100 tahan 1-2 bulan
Foundation dengan Booster Serum RM140 tahan 3-4 bulan
Saya dah guna dua2, dua2 best tak nyesal try, efek glowing, flawless, pinkish semua ada, yang paling best foundation Luffiya senang nak cuci..!!
PM/Whatsapp 012-3858083
#luffiyahzila
#qbellaresources
#luffiyaskincare
#faceserum
#flawlessfoundation

#tropicalloveproducts (@tropical_love_products)

А Вы уже попробовали новую сыворотку для лица #utamaspice
В этой сыворотке собраны все дары природы: кокосовое масло, аргановое масло, масло жожоба, масло какао и натуральные эфирные масла, которые помогут вашей коже засиять💚
А заказать данный продукт в России можно Только у на сайте или Директ
Цена: 2190₽ плюс доставка ・・・
Have you tried our NEW face serum yet? This face serum contains only nature’s goodness. With pure virgin coconut oil, Argan oil, jojoba oil, cocoa butter and pure essential oils to help regenerate your skin. #faceserum #naturecare #natural #coconutoil #glowingskin #foodforskin #organicbeauty #vegan #veganbeauty #натуральнаякосметика #косметикабали #сывороткадлялица #tropicalloveproducts #маслодлятела #маслодляволос #маслодлязагара #beachbag #surf

BeautyAll (@beauty_all76)

Blemish Soothing Overnight Mask ผลิตภัณฑ์ที่ช่วยฟื้นฟู + ปกป้องผิวหน้า เหมาะกับทุกเพศทุกวัย ทุกสภาพผิวโดยเฉพาะผู้ที่มีปัญหาสิว ผิวเสียแต่งหน้าบ่อย
ปริมาณ 100 ml. ราคา 990.- #neogen #neogenmask #collagen #promote #weloveshopping #pantipmarket #skincareshop #mask #kanamask
#cream #facecream #faceserum #nightcream #sopaskin #whitening #arbutinserum #skincare #cosmetic #vitamin #sleepingmask #neogenthailand #neogenporerefineoneweekprogram #neogenwhiteningkit #neogenfoam #biemishsooting #mesoestetic #mask #pantipmarket #มาร์ค #มาร์คหน้าเกาหลี #มาร์คหน้า

NINASKINCARE | MISS V PERFUME (@shopwithus_my)

TESTIMONI SECANTIK MOLLY SKINCARE ❤️

Krim dia memang x melekit langsung memang best pakai.. krim siang pulak ada kesan pinkish2 kt muka mmg takyah pakai foundation dan bedak dah pun takpe 😘

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SecantikMollyAdvance
#SecantikMollySkincareAdvance
#SecantikMolly
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#MollysBeauty
#NewProduct
#Skincare
#OrganicSkincare
#Jerawat
#ParutJerawat
#Parut
#Serum
#FaceSerum
#TeamLunna
#AcneScar
#Acne
#Pimple
#Jeragat

NINASKINCARE | MISS V PERFUME (@shopwithus_my)

Testimoni SECANTIK MOLLY SKINCARE. Penggunaan tak sampai sebulan, org dah tegur muka putih elok.

SEBELUM penggunaan secantik, dah MACAM MACAM JENIS PRODUK pakai, makan tapi semua tak berkesan!

TAPI lepas jumpa secantik molly skincare tak sampai sebulan dah nampak perubahan. Alhamdulillah 😇

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SecantikMollyAdvance
#SecantikMollySkincareAdvance
#SecantikMolly
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#MollysBeauty
#NewProduct
#Skincare
#OrganicSkincare
#Jerawat
#ParutJerawat
#Parut
#Serum
#FaceSerum
#TeamLunna
#AcneScar
#Acne
#Pimple
#Jeragat
#SecantikMollySkincare

NINASKINCARE | MISS V PERFUME (@shopwithus_my)

Okayyy, ramai tanya apa beza ketiga tiga skincare keluaran Mollys Beauty ni 🤔

Jom baca kat bawah ni 👇

1) Se'cantik Skincare 5in1 🔥
🍏 Set ni adalah set normal yang mana semua jenis kulit boleh guna. Mostly item dia adalah berasaskan Apple.
🍏 5 item : Sabun, Toner, Day Cream, Night Cream & Eyebag Cream

2) Se'cantik Skincare Set Jeragat
🍀 Yang ni set KHAS untuk yang ada masalah JERAGAT. Jeragat yang iols maksudkan adalah jeragat yang teruk tau
🍀 4 item : Sabun, Day Cream, Krim Kunyit & Treatment Cream

3) Se'cantik Skincare Advance 🔥
🍃 Set terbaru. Yang ni ADVANCE dari Se'cantik 5in1 tau. Sesuai untuk semua kulit. Tapi berkesan dengan kadar lebih hebat dari 5in1 punya.
🍃 4 item : Cleanser, Day Cream, Night Cream & Serum

#SecantikMollyAdvance
#SecantikMollySkincareAdvance
#SecantikMolly
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#MollysBeauty
#NewProduct
#Skincare
#OrganicSkincare
#Jerawat
#ParutJerawat
#Parut
#Serum
#FaceSerum
#Skincare
#MollySkincare
#Acne
#AcneScar
#SecantikMollySkincare
#SecantikMolly
#SecantikMollySetJeragat
#Jeragat
#Pigmentasi
#Pigmentation
#Cleanser
#DayCream
#NightCream
#NewSkincare
#TeamLunna

iffahmie8887 (@iffahmie)

WHICH ONE YOU WANT?
Foundation dengan Whitening Serum RM100 tahan 1-2 bulan

Foundation dengan Booster Serum RM140 tahan 3-4 bulan

Saya dah guna dua2, dua2 best tak nyesal try, efek glowing, flawless, pinkish semua ada, yang paling best foundation Luffiya senang nak cuci..!! 0139881745
I F F A H

#teamwanneykie
#luffiyaskincare
#faceserum
#flawlessfoundation

Bluemercury💄 (@bluemercury)

Do you have the winter skin blues? Our beauty experts rounded up some of their favorite winter skin cures! @bobbibrown's new Remedies cover specific needs like clarify, fortify and more, @trishmcevoy NEW Beauty Booster Oil, @reviveskincare Rescue Elixir Anti-Aging Oil, @naturabisse's Body Cream, PowerGlow Moisturizer from @m61skincare and @lamer's Lip Balm.
#bluemercury #beauty #skincare #bobbibrown #lamer #reviveskincare #trishmcevoy #naturabisse #m61skincare #antiaging #faceoil #faceserum #serum #bodylotion #Lipbalm #moisturizer

WNN ELEGANT RESOURCES (@watiey_ls)

WHICH ONE YOU WANT?
Foundation dengan Whitening Serum RM100 tahan 1-2 bulan

Foundation dengan Booster Serum RM140 tahan 3-4 bulan

Saya dah guna dua2, dua2 best tak nyesal try, efek glowing, flawless, pinkish semua ada, yang paling best foundation Luffiya senang nak cuci !! PM/Whatsapp 017.985.8621

#luffiyaskincare
#faceserum
#flawlessfoundation

CLARINS (@clarinsindonesia)

Good morning, #Clarins lovers! Are you an #americano or a #cappuccino person? ☕️
And.. Which one do you choose; raspberry shade or redberry shade #LipOil? 💋

LUFFIYA SKINCARE OFFICIAL (@officialluffiyaskincare)

WHICH ONE YOU WANT?
Foundation dengan Whitening Serum RM100 tahan 1-2 bulan

Foundation dengan Booster Serum RM140 tahan 3-4 bulan

Saya dah guna dua2, dua2 best tak nyesal try, efek glowing, flawless, pinkish semua ada, yang paling best foundation Luffiya senang nak cuci..!! PM/Whatsapp 0135352357

#luffiyaskincare
#faceserum
#flawlessfoundation

ruza beauty care (@ruby_zaha_ii)

WHICH ONE YOU WANT?
Foundation dengan Whitening Serum RM100 tahan 1-2 bulan

Foundation dengan Booster Serum RM140 tahan 3-4 bulan

Saya dah guna dua2, dua2 best tak nyesal try, efek glowing, flawless, pinkish semua ada, yang paling best foundation Luffiya senang nak cuci..!! PM/Whatsapp 012 6744707

#luffiyaskincare
#faceserum
#flawlessfoundation
#Luffiya_luarbiasa

ayumohamed (@ayumohamed)

WHICH ONE YOU WANT?
Foundation dengan Whitening Serum RM100 tahan 1-2 bulan

Foundation dengan Booster Serum RM140 tahan 3-4 bulan

Saya dah guna dua2, dua2 best tak nyesal try, efek glowing, flawless, pinkish semua ada, yang paling best foundation Luffiya senang nak cuci..!! PM/Whatsapp 019-9587182

#luffiyaskincare
#faceserum
#flawlessfoundation

😘 Luffiya 😘 Okaya 😘 Vevious (@wanneybeautyhealth)

WHICH ONE YOU WANT?
Foundation dengan Whitening Serum RM100 tahan 1-2 bulan

Foundation dengan Booster Serum RM140 tahan 3-4 bulan

Saya dah guna dua2, dua2 best tak nyesal try, efek glowing, flawless, pinkish semua ada, yang paling best foundation Luffiya senang nak cuci..!! PM/Whatsapp 0162101441

#luffiyaskincare
#faceserum
#flawlessfoundation
#teamwanneykie

คุชชั่นแซนฮิลล์ (@makeup_byseinehill)

Blemish Soothing Overnight Mask ผลิตภัณฑ์ที่ช่วยฟื้นฟู + ปกป้องผิวหน้า เหมาะกับทุกเพศทุกวัย ทุกสภาพผิวโดยเฉพาะผู้ที่มีปัญหาสิว ผิวเสียแต่งหน้าบ่อย
ปริมาณ 100 ml. ราคา 990.- #neogen #neogenmask #collagen #promote #weloveshopping #pantipmarket #skincareshop #mask #kanamask
#cream #facecream #faceserum #nightcream #sopaskin #whitening #arbutinserum #skincare #cosmetic #vitamin #sleepingmask #neogenthailand #neogenporerefineoneweekprogram #neogenwhiteningkit #neogenfoam #biemishsooting #mesoestetic #mask #pantipmarket #มาร์ค #มาร์คหน้าเกาหลี #มาร์คหน้า

B ERL Lightening Facial Serum (@berlcosmetics_jakarta)

B ERL
WoW Lightening Facial Serum
Intense & Treatment.
Netto : 20ml
POM NA : 18161900598

Manfaat B ERL Face Serum :
- Mencerahkan kulit wajah secara alami
- Menghaluskan kulit wajah
- Sebagai Anti oksidan
- Merangsang pembentukan colagen
- Menyamarkan kerutan, kantung mata & lingkar hitam dibawah mata.
- Memudarkan flek hitam
- Melembabkan kulit wajah
- Menyamarkan garis" halus pada wajah
- Mengencangkan kulit wajah
- Meremajakan kulit (anti Aging)
- Mencegah pengaruh buruk sinar UV
- Mengenyalkan & melenturkan kulit
- Membuat wajah menjadi glowing

Cara Pakai :
Keluarkan facial serum dari botol pump ke punggung tangan, kemudian oleskan ke 5 titik wajah lalu ratakan ke seluruh bagian wajah.

Aplikasikan Serum setelah anda membersihkan wajah dan sebelum mengaplikasikan Cream agar serum dapat menyerap dengan sempurna.

Untuk Hasil Maksimal gunakan B'ERL Face Serum Lightening 2 kali sehari pagi & Malam secara rutin.

Bahan aktif Yang Terkandung dalam facial serum:

WoW Capsule
Zea Mays (Corn) Starch = nutritive
Titanium Dioxide = uv a
Lecithin = protein kulit
Shellac = film former
Niacinamide, = provitamin b5
Alpha Arbutin = lightening
CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT = green tea extract
Aloe Barbadensis Extract = lidah buaya. *Aman untuk semua jenis kulit, pria maupun wanita, dan Aman pula untuk ibu Hamil dan menyusui..* For info & order 👇
- wa : 081288771710
- bbm : D6ACC208

Salam cantik 😉
BERLcosmetics_jakarta

#Berllighteningserum
#Serumwhitening
#Serumwajah
#Faceserum
#Serumberl
#BERLserum
#serummuka
#serum
#creammuka
#creamwajah
#creamdokter
#bpserloriginal
#bpserlori
#bpserl
#bps
#creamdokter
#berlcosmeticsjakarta

AmyeraBeautyShahAlam (@thelulushop)

HYALURONIC ESSENCE🌷 .
Fungsi : Essence ni dipakai selepas toner, sebelum day @ night cream. Ramai yang tak tahu essence ni sgt bagus untuk kulit, bagi mencegah kulit kering, tighten open Pores & ANTI AGEING! Boleh hilangkan parut dan akan lembab kan kulit jugak.
Kenapa essence mahal? Yes. Kebanyakkan essence yang bagus, semua mahal2, kerana essence diperbuat daripada bahan yang sangat2 bagus dan pure. Tak percaya? Cubalah sendiri :) Guna hanya setitik @ dua titik sekali atau dua kali sehari sudah memadai. HIQHLY RECOMMEND! ✨

Harga : RM90 ( 30ML )

Whatsapp 📱: 0172894088
COD SHAH ALAM
POSTAGE EVERYDAY .

#sayajual #sayajualAmyeraBeauty #AmyeraBeauty #AmyeraBeautyEssence #cantik#antiAgeing #followback #followForFollow #followMe #follow4follow #instashop#malaysia #faceSerum #hyaluronicacid #prelovedamyera #sayajualserum
More...