GLOWING β€’ TEGANG β€’ ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan jerawat.
🌸 Ada Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi Alkohol,Mercury,Hidrokuinon dan Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress dan Kepenatan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai finishing selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi dan segar.
.
Cara pakai : Hanya spray di wajah sebelum tidur atau selepas make up.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

ADDA BEAUTY SUPPLIES (@adda_beauty_supplies)

Face Mist 🌷!!! NEW FORMULA!! Kaya dgn VITAMIN E & ARGAN OIL !!!
Baik utk kulit!! Muka moist sgt bila pakai!!muka merelip relip!!
Glowing ploless jer!! Ada extra glitter !!! Glitter ni bukan sekadar
Hiasan ye,,ada vitamin c & whitening !!!😍😍 Dah penat jual barang org dgn keuntungan yg ciput?????Berhenti jual brg orgβœ‹ !! jom buat produk jenama sendiri !! Mencari founder baru!!!
Face mist😘😘😘 #toner #tonermurah #tonerwajah #rosewater #greenteatoner #facespray #bbcreamkorea #facemist #whitening #glitter #bbcreamkilo #krimkilomurah #krimkilomalaysia #facemist #bekaskosmetik #bekasscrub #botolkosmetik #foundationkilo #scrubkilo #bbsunscreenkilo #krimkilokilang #sayajualhargarendah #bazarpaknilmurahmurah
TERIMA KASIH kerana mempercayakan produk dan servis kami!!
Pastikan anda deal dgn TRUSTED SELLER πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
#feedbackcustomer πŸ’°READY JADI JUTAWAN KOSMETIK?
DUK TENGOK HQ LAIN KAYA ,
KITA BILA LAGI?
IKUT TURN CUST!
NO RUSH ORDER!
NO REFUND!
πŸ“² +6017-6070083

Violet (@vemaleviolet)

Harga : Rp. 95.000 / botol.

GLUTACOL Awra Hydro Refresher Spray

NO POM : NA 18161202713
Isi: 60ml

#kunciriasan yang mengandung bahan alami yang dapat membantu merawat, menyegarkan dan melindungi kulit dari pengaruh buruk lingkungan.

Komposisi:
Aqua, alcohol, hydrolyzed soy protein, butylene glycol, propylene glycol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Menthyl Lactate, PPG26-buteth-26, Tocopheryl acetate, methylparaben, allantoin, CI 42090.

Cara Penggunaan
Semprotkan glutacol awra hydro refresher spray secara merata pada seluruh kulit wajah, biarkan meresap dengan sendirinya.

Kontak kami :
Sms / WA : 083824024412
Khusus telkomsel : 082320685626
Line id : jra41
Website : vemaleviolet.com / kosmetikanda.com
Pin bbm : by request

#glutacol #glutacolawra #awrahydro #facespray #facespraymurah #penyegarwajah

🌟WAJAH BERSERI SIHAT GLOWING🌟 (@goldenglowofficial)

" I like golden glowing..I xperlu pakai makeup when keluar rmh..sedia glowing.nak nak bila kena panas lg shining bling bling..nmpak lembab face i ..tq sis n golden glow... " .
.
😍😍😍😍
.
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray

Beauty Water 'n Strong Acid (@bwsapurworejo)

Ini lho guys.. mesin yang memproduksi BEAUTY WATER dan STRONG ACID.. mesinnya aja udah bersertifikat depkes... masih ragu sama BWSA.nya?? πŸ˜‰ kepoin yuk sis
#facespray
#facespraymurah
#healthface
#kangenwater
#beautywater
#strongacid
#nokimia
#perawatanalami

NINASKINCARE | MISS V PERFUME (@shopwithus_my)

Wahhh, lawa kan Cik Molly kita nie? Dah la lawa, muka glowing mowing plak. Hampa nak dak muka glowing2 camni? Hihi tipu la takmau khennn. Cik Molly ni dah keluarkan satu produk best bagi hampa pun boleh dapat kulit glowing2 jugak. Sembur ja Miss Glitter Spray kat muka. Hampa pun boleh aih dapat muka glowing2 camni. Nak spray lepas makeup boleh, nak spray saja2 time tak pakai makeup pun boleh. Dalam botol ni ada serbuk mutiara hat ori tauuu. Pastu ada lagi kandungan2 lain yang elokk sangat untuk kulit kita. Maksudnya ni bukan spray untuk nampak glowing saja. Ada lagi kebaikan dia yang lain. Meh baca sikit.

KELEBIHAN MISS GLITTER :
🌸 Boleh digunakan oleh semua peringkat umur.
πŸŽ€ Sesuai untuk semua jenis kulit.
🌸 Mempunyai collagen, vitamin c, rose water dan pearl satin powder
πŸŽ€ Boleh disembur pada wajah tanpa solekan untuk memberi kelembapan pada kulit
🌸 Boleh digunakan seluruh badan
πŸŽ€ Mengurangkan kesan penuaan
🌸 Menambah seri pada wajah
πŸŽ€ Memberi kesan glowing selepas solekan
🌸 Mengawal minyak pada wajah
πŸŽ€ Mengecutkan jerawat & memudarkan kesan parut dan jeragat
🌸 Kulit wajah lebih lembut dan sekata
πŸŽ€ Mengekalkan solekan anda supaya tahan lebih lama
🌸 Mempunyai serbuk mutiara asli.

Antara kelebihan serbuk mutiara adalah :
πŸ‘‰ Menjadikan kulit kelihatan berseri-seri, tampak muda, lembut dan pejal
πŸ‘‰ Memperbaharui kulit baru
πŸ‘‰ Menjana kolagen
πŸ‘‰ Menyembuhkan jerawat/parut
πŸ‘‰ Menghalang penuaan sel kulit
πŸ‘‰ Mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan kulit dari gelimbir
πŸ‘‰ Memperbaiki kulit yang rosak akibat sinaran matahari dan parut
πŸ‘‰ Mengurangkan tompok-tompok hitam dan perubahan warna pada kulit
πŸ‘‰ Mengurangkan liang-liang pori yang besar
πŸ‘‰ Meningkatkan keanjalan kulit.

RM 45
EXCLUDE POSTAGE

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MissGlitterSpray
#MissGlitterSprayByMolly
#MollyDolly
#MollysBeauty
#MGS
#PearlPowder
#FaceSpray
#MakeUpSpray
#SerbukMutiara
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#MissGlitter
#Glutathione
#TeamLunna
#MakeupLover
#MakeUpAddicted
#MakeUpFinishing
#MakeUp
#SerbukMutiaraAsli
#InstaBeauty
#AirMawar
#Vitamin
#Kolagen
#Collagen
#TeamLunna

NINASKINCARE | MISS V PERFUME (@shopwithus_my)

Apa kelebihan Miss Glitter Spray ni? 😍

1) ADA SERBUK MUTIARA ASLI DALAM BOTOL
- Ya memang betul, sebelum guna tu shake2 dulu botol. Nanti nampak la serbuk merelip merelap kt dalam tu, bila spray serbuk mutiara tu akan lekat dan bertindak pada kulit uolls.

2) WAJAH BLINK2 DAN GLOW SERTA MERTA
- Sembur pada jarak 15cm dari wajah, biar kering sendiri.

3) BOLEH GUNA TANPA SOLEKAN
- Tak suka solek pun boleh, juz sembur pada bila2 masa yg anda suka. Ia dapat meraawat kulit anda supaya lebih awet muda dan takda jerawat.

4) ADA KOLAGEN, VIT C, AIR MAWAR DAN SERBUK MUTIARA
- Tahu tak air mawar boleh naikkan seri wajah? Tak percaya anda boleh cuba. Semua pakej dah ada dalam 1 botol.

5) BOLEH GUNA PADA SELURUH BADAN
- Ada testimoni kami dapat, dia spray pada tangan dan nampak perubahan kulit makin cerah. Woww!!
.
SEMBUR SEMBUR TERUS GLOWING πŸ’–

HARGA : RM 45
TIDAK TERMASUK POSTAGE

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MissGlitterSpray
#MissGlitterSprayByMolly
#MollysBeauty
#MGS
#PearlPowder
#FaceSpray
#MakeUpSpray
#SerbukMutiara
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#MissGlitter
#Glutathione
#TeamLunna
#FaceMist
#MakeupLover
#MakeUpAddicted
#MakeUpFinishing
#MakeUp
#SerbukMutiaraAsli
#InstaBeauty
#AirMawar
#Vitamin
#Kolagen
#Collagen

NINASKINCARE | MISS V PERFUME (@shopwithus_my)

Jangan lupa bawak MGS p mana2 tau. Miss Glitter Spray ni kandungan utama dia Air Mawar dan Serbuk Mutiara Asli tau uols. Bila spray kat muka tu bukan macam percik ayaq saja2 la kan. Hehehe. Banyak kelebihan MGS ni untuk kulit kita. Jom rajin2 kan diri baca sikit kelebihan MGS. Tak baca camna nak tau kan?

KELEBIHAN MISS GLITTER :
❄️ Boleh di gunakan oleh semua peringkat umur.
πŸŽ€ Sesuai untuk semua jenis kulit.
❄️ Mempunyai collagen, vitamin c, rose water dan pearl satin powder
πŸŽ€ Boleh disembur pada wajah tanpa solekan untuk memberi kelembapan pada kulit
❄️ Boleh digunakan seluruh badan
πŸŽ€ Mengurangkan kesan penuaan
❄️ Menambah seri pada wajah
πŸŽ€ Memberi kesan glowing selepas solekan
❄️ Mengawal minyak pada wajah
πŸŽ€ Mengecutkan jerawat & memudarkan kesan parut dan jeragat
❄️ Kulit wajah lebih lembut dan sekata
πŸŽ€ Mengekalkan solekan anda supaya tahan lebih lama
❄️ Mempunyai serbuk mutiara asli.

Antara kelebihan serbuk mutiara adalah :
πŸ‘‰ Menjadikan kulit kelihatan berseri-seri, tampak muda, lembut dan pejal
πŸ‘‰ Memperbaharui kulit baru
πŸ‘‰ Menjana kolagen
πŸ‘‰ Menyembuhkan jerawat/parut
πŸ‘‰ Menghalang penuaan sel kulit
πŸ‘‰ Mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan kulit dari gelimbir
πŸ‘‰ Memperbaiki kulit yang rosak akibat sinaran matahari dan parut
πŸ‘‰ Mengurangkan tompok-tompok hitam dan perubahan warna pada kulit
πŸ‘‰ Mengurangkan liang-liang pori yang besar
πŸ‘‰ Meningkatkan keanjalan kulit.

RM 45
EXCLUDE POSTAGE

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MissGlitterSpray
#MissGlitterSprayByMolly
#MollyDolly
#MollysBeauty
#MGS
#PearlPowder
#FaceSpray
#MakeUpSpray
#SerbukMutiara
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#MissGlitter
#Glutathione
#MakeupLover
#MakeUpAddicted
#MakeUpFinishing
#MakeUp
#SerbukMutiaraAsli
#InstaBeauty
#AirMawar
#Vitamin
#Kolagen
#Collagen

hello.len by Leena (@hello.len_byleena)

WONDERFUL SERIES
Sebagai : makeup setting spray + face mist (2in1). ini aromanya Rose
( mawar) banget!!!!
Fungsinya adalah menjaga makeup kamu agar tetap awet dan menghasilkan tekstur flawless (matte) di wajah. Memiliki berbagai fungsi sebagai :
.
● memberikan hidrasi dan menyegarkan kulit wajah
● anti inflamasi
● mencegah wajah dari jerawat
● mencerahkan wajah
● menstabilkan kulit wajah sesuai PH normal
● membantu menyejukkan dan menyegarkan kulit sensitif & kulit iritasi
● mengurangi kadar minyak berlebih pada wajah untuk tampilan yang wonderful dan kulit glow.

Selain itu ditambah Vit. E :
● yang akan menjaga wajahmu agar tetap lembab, dan juga tetap menutrisi wajah saat kondisi bermakeup.
.
WONDERFUL ini cocok untuk semua jenis kulit
.
Content : 60ml
.
Price : 70.000
.
#facemist#spraywajah#facespray#makeupsettingspray#kosmetik#faceprimer#makeupbase#produkalami##onlineshopbanjarmasin #olshopbanjarmasin #kosmetikmurah #hellolenbyleena #testihellolen

hello.len by Leena (@hello.len_byleena)

Makeup setting spray & face mist : FABULOUS
.
Satu"nya makeup setting spray yg menggunakan 100% bahan alami tapi tetep REALLY WORKS!! manfaatnya? Jangan ditanya, dari yg bisa bikin :
hasil makeup awet
wajah jd adem & lembut
matte finish
mendetox wajah dr kuman & bakteri
Mengatasi penuaan dini (wajah kerut & garis" halus di wajah)
menyempurnakan kulit dg mengisi nutrisi ke bagian pori" / tekstur wajah yg kurang sempurna
melindungi dari sinar matahari
Mengunci kelembapan kulit, jadi kulit ttep lembut, lembab & ga kering

Dan? ALL NATURALS! jadi aman pake banget! Gada ketergantuan dsj.
.
Price : 70.000
.
#facemist#spraywajah#facespray#makeupsettingspray#kosmetik#faceprimer#makeupbase#produkalami##onlineshopbanjarmasin #olshopbanjarmasin #kosmetikmurah #hellolenbyleena #testihellolen

makeup (@rosewaterandgin)

I've repurchased @tatcha face mist 5 (5 1/2 if you include the mini πŸ˜‰) times now and will continue to do so because it's so lovely and the company has top notch customer service. The bottles are beautiful but now I have 4 empty bottles...... wait, make that 3 empty bottles. I filled one with deluxe samples of @erborian double lotion. I got them when I bought the cleansing oil. Now I can mist them on my face and they won't spill all over my hands since the bottles have no stoppers. I am filling another bottle up with my Pixi by Petra Hydratibg Milky mist because that bottle doesn't always spray the best.*FYI they are not used for the same purpose.... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘

Dilla Pratiwi (@dyla_whiteluv)

Abis beberes lemari after loongg day and rainy day😰
FOR SALE!
Beauty Face-Fresh Package! Face fave. Mist, Moisturizer (Pelembab) and base make up (CC Cream)
Preloved but still like new!
3 items for IDR 65K plus ongkir.
Contact Bio for info, please!😊😊😊😊
#beautybudget #facemist #facespray #marthatilaar #moist #moisturize #pixy #putihlangsat #sariayu #spf.20 #treatment
More...