AVO Store Depok (@avoskindepok)

Wah, menangani produk Avoskin PHTE ini benar-benar spesial, deh! Animo-nya luar biasa. Terima kasih ya atensinya atas produk essence Avoskin ini.

Mudah-mudahan stock Avoskin PHTE cukup sampai lebaran, ya! Mengingat tingginya permintaan yang bahkan kami sudah setarakan dengan peningkatan jumlah produksi.

Fyi, Avoskin PHTE ini dijual dengan harga Rp. 289,000. Pemakaiannya setiap pagi dan malam, volumenya 100 ml dan bisa untuk pemakaian 3-4 bulan. Sangat terjangkau, bukan? Siapa yang sudah punya atau pernah coba? #LivePerfectly

Order / more info :
Wa : 08111177690
Line@ : @rmy4041f ( put @ )

#PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #wanitaindonesia #facespray #facemist
#onlineshop #onlineshopdepok

AVO Store Depok (@avoskindepok)

Your go-to-bed essentials. Dengan kandungan vitamin E, ekstrak alpukat dan antioksidan di dalamnya, Avoskin Night Cream akan meregenerasi kulitmu sehingga tampak lebih cerah, bersih, dan kenyal dari hari ke hari. Pori-pori mengecil, jerawat kian mengempis, noda hitam tersamarkan, diikuti dengan tekstur kulit yang lebih lembut untuk selamanya. Siapa yang jadi tambah gemas pegang pipi sendiri setelah pakai ini? 😀 #PesonaCantikAlami

Order / more info :
Wa : 08111177690
Line@ : @rmy4041f ( put @ )

#PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #wanitaindonesia #facespray #facemist
#onlineshop #onlineshopdepok

AVO Store Depok (@avoskindepok)

Nah, siapa yang sudah merasakan kelembapan dari formula eksklusif Avoskin PHTE? Siapa juga yang sudah pernah atau bahkan sering kehabisan stok produk best seller ini? 🙋

Saat ini, Avoskin sedang siap-siap stok Avoskin PHTE sampai setelah lebaran, semoga semua kebagian ya! Info lebih lanjut, klik avosk.in/PHTE di browsermu sekarang juga #LivePerfectly

Order / more info :
Wa : 08111177690
Line@ : @rmy4041f ( put @ )

#PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #wanitaindonesia #facespray #facemist
#onlineshop #onlineshopdepok

AVO Store Depok (@avoskindepok)

#GoHydrate for your skin and let's count the blessings! Diantara ketiga produk ini, produk mana yang menjadi favoritmu? .

Order / more info :
Wa : 08111177690
Line@ : @rmy4041f ( put @ )

#PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #wanitaindonesia #facespray #facemist
#onlineshop #onlineshopdepok

AVO Store Depok (@avoskindepok)

Can't wait to tell you more about #GoHydrate and celebrate Ramadhan with joy and blessings!

Coming soon! #Avoskin

Order / more info :
Wa : 08111177690
Line@ : @rmy4041f ( put @ )

#PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #wanitaindonesia #facespray #facemist
#onlineshop #onlineshopdepok

AVO Store Depok (@avoskindepok)

Ternyata tidur dengan makeup berisiko merusak kulitmu, girls! Ini hanya 3 dari sekian banyak efek buruk tidur dengan makeup lho. Untuk penjelasan dan info lengkapnya, yuk cek di @LookeCosmetics!

#BeAGoddess
#CelebrateTheNewYou

Order / more info :
Wa : 08111177690
Line@ : @rmy4041f ( put @ )

#PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #wanitaindonesia #facespray #facemist
#onlineshop #onlineshopdepok

AVO Store Depok (@avoskindepok)

Kulitmu harus "minum air"? Disinilah awal mula kunci dari kulit lembap dan cerah! Simak cerita @elinivana memenuhi kebutuhan kulitnya agar terbebas dari jerawat dan kusam melalui pengalamannya #GoHydrate. Cari tahu jawaban selengkapnya sebentar lagi!

#PesonaCantikAlami

Order / more info :
Wa : 08111177690
Line@ : @rmy4041f ( put @ )

#PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #wanitaindonesia #facespray #facemist
#onlineshop #onlineshopdepok

AVO Store Depok (@avoskindepok)

Our gorgeous #BrandAmbassador @marissaln always shows you about her skin journey with Avoskin. She is looking and feeling more confident than ever with her glowing skin in every activity. Keep your skin brighter for this weekend! #PesonaCantikAlami

Order / more info :
Wa : 08111177690
Line@ : @rmy4041f ( put @ )

#PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #wanitaindonesia #facespray #facemist
#onlineshop #onlineshopdepok

AVO Store Depok (@avoskindepok)

Tahukah kamu bahwa kunci dari kulit yang sehat dan bersih adalah kelembapan wajah yang terjaga? Makanya, kulit juga butuh "minum air" agar lembap; tidak kering dan tidak terlalu berminyak. Mau tahu rahasianya? Avoskin tidak sabar untuk memberitahukanmu solusi praktisnya! Tunggu kejutannya di minggu depan, ya! #GoHydrate

Order / more info :
Wa : 08111177690
Line@ : @rmy4041f ( put @ )

#PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #wanitaindonesia #facespray #facemist
#onlineshop #onlineshopdepok

AVO Store Depok (@avoskindepok)

Sudah coba Avoskin Perfect Hydrating Treatment Essence? Ya, formula mineral salt, 4x ETVC dan antioksidan di dalamnya terbukti ampuh mengecilkan pori-pori wajah, sehingga wajah akan terlihat lebih cerah, bersih, dan kenyal. Tak heran, jika produk ini laris manis bahkan selalu out of stock setiap minggunya!

Fungsinya adalah serum wajah, yang tentunya ialah menutrisi dan melembapkan wajahmu menjadi lebih sehat. Dengan begitu, produk-produk skincare lainnya yang kamu gunakan akan lebih optimal dan bekerja lebih baik pada wajahmu. Satu kelembutan untuk kulit cantik alami selamanya! Temukan sekarang di avosk.in/PHTE

#LivePerfectly
#PesonaCantikAlami

Order / more info :
Wa : 08111177690
Line@ : @rmy4041f ( put @ )

#PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #wanitaindonesia #facespray #facemist
#onlineshop #onlineshopdepok

AVO Store Depok (@avoskindepok)

Protect your skin and reduce the appearance of pores with Avoskin Day Cream. The light texture can be easily absorbed and controlling oil production on your skin. Double tap if you like it! ❤️ #PesonaCantikAlami

Order / more info :
Wa : 08111177690
Line@ : @rmy4041f ( put @ )

#PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #wanitaindonesia #facespray #facemist
#onlineshop #onlineshopdepok

AVO Store Depok (@avoskindepok)

Menurut ilmu pemetaan China, area timbulnya jerawat juga dipengaruhi oleh kondisi kesehatan organ dalam tubuh. Yang terpenting, lakukan gaya hidup sehat dan tetap merawat kulit dengan sebaik mungkin, ya! Apapun alasannya, Avoskin akan mendampingi kamu sampai kembali mendapatkan kulit bersih, cerah, dan sehat sesuai yang kamu impikan.

Hayo, jerawatmu ada di zona nomor berapa? Mention temanmu untuk beritahu informasi ini, deh! #PesonaCantikAlami

Order / more info :
Wa : 08111177690
Line@ : @rmy4041f ( put @ )

#PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #wanitaindonesia #facespray #facemist
#onlineshop #onlineshopdepok

MACKINZ SERUM | NINASKINCARE (@shopwithus_my)

FENOMENA BB DOLL CREAM DAH KEMBALIII 😍😍😍
.
Bertalu2 order masuk sebab masing2 taknak terlepas peluang miliki BB Doll Cream yg awesome ni !

Apa beza BB Doll Cream kami dengan yg lain ?
👉 Ada SPF 50
👉 Sekali sapuan dah tutup semua cela
👉 Makin lama makin glowing
👉 Tahan 18 jam
👉 Tidak merekah

BB Doll ni dah ada di pasaran sejak 2013
Dah ramai pengguna yg berpuas hati
Berpuluh ribu terjual dalam masa sebulan
Sekarang HQ dah keluarkan balik
Jom cepat serbu sebelum habissss !

Harga ? Dulu RM 50
Sekarang hanya RM 43 (10g)
Tahan lama tauuuu

#BBDollCream
#BBDollCreambyMollysBeauty
#SayaJual
#MollysBeauty
#BBCream
#BazarPaknil
#FoundationLovers
#Foundation
#LongLastingFoundation
#FoundationMurah
#InstaBeauty
#ShopWithUsMy
#FullCoverageFoundation
#FullCoverageCream
#ILoveFoundation
#Glowing
#FlawlessSkin
#GlowingFoundation
#MissGlitterSpray
#GlitterSpray
#MGS
#FaceSpray
#SerbukMutiara
#PearlPowder
#FaceMist
#MakeUpFinishing
#MakeUpSpray
#TeamLunna

MACKINZ SERUM | NINASKINCARE (@shopwithus_my)

Wowww 😍
Dekat HQ dah sold out tauuu.

Sapa belum grab lagi?
Cepat mai place order naa.

Dua item ni memang hot.
Gabungan mantap!!!
.
Kalau raya nanti pakai dua ni confirm muka nampak mahal sama macam baju uolls. Buat makeup harian pun bolehhh. Dah try confirm tak cari makeup lain dah hehehe.

Sapa nak set combo ni?
RM 88 FREE POSTAGE + FREE GIFT uolsss

KHAS UNTUK 10 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA 😘

#BBDollCream
#BBDollCreambyMollysBeauty
#SayaJual
#MollysBeauty
#BBCream
#BazarPaknil
#FoundationLovers
#Foundation
#LongLastingFoundation
#FoundationMurah
#InstaBeauty
#ShopWithUsMy
#FullCoverageFoundation
#FullCoverageCream
#ILoveFoundation
#Glowing
#FlawlessSkin
#GlowingFoundation
#MissGlitterSpray
#GlitterSpray
#MGS
#FaceSpray
#SerbukMutiara
#PearlPowder
#FaceMist
#MakeUpFinishing
#MakeUpSpray
#TeamLunna

MACKINZ SERUM | NINASKINCARE (@shopwithus_my)

SET COMBO !!!
.
[ MOISTURIZER GEL + VIT E FACE MIST ]

RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
.
BERMINAT NAK CUBA ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#UlfaaBeauty
#MoisturizerGel
#VitaminEFaceMist
#VitaminE
#VitE
#FaceMist
#FaceSpray
#Moisturizer
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#CalendulaAcneCream
#VitEFaceMist
#InstaBeauty
#OrganicProducts
#Jerawat
#ParutJerawat
#MakeUpBased
#UbatJerawat
#Jerawat
#ParutJerawat
#Jeragat
#OrganicSkincare
#OrganicProducts
#Young
#Fresh
#FlawlessSkin

MACKINZ SERUM | NINASKINCARE (@shopwithus_my)

SET COMBO !!!
.
[ MOISTURIZER GEL + VIT E FACE MIST ]

RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
.
BERMINAT NAK CUBA ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#UlfaaBeauty
#MoisturizerGel
#VitaminEFaceMist
#VitaminE
#VitE
#FaceMist
#FaceSpray
#Moisturizer
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#CalendulaAcneCream
#VitEFaceMist
#InstaBeauty
#OrganicProducts
#Jerawat
#ParutJerawat
#MakeUpBased
#UbatJerawat
#Jerawat
#ParutJerawat
#Jeragat
#OrganicSkincare
#OrganicProducts
#Young
#Fresh
#FlawlessSkin

MACKINZ SERUM | NINASKINCARE (@shopwithus_my)

Masuk toilet.
Tengok kakak makcik dok tempek bedak kat muka.
Dok touch-up.
Kita rileks jaa takyah touch-up.
Sebab muka maintain gebu.
Gebu sebab apa?
Sebab set meletop ni laa 😜😜
.
BERMINAT NAK CUBA ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#UlfaaBeauty
#MoisturizerGel
#VitaminEFaceMist
#VitaminE
#VitE
#FaceMist
#FaceSpray
#Moisturizer
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#CalendulaAcneCream
#VitEFaceMist
#InstaBeauty
#OrganicProducts
#Jerawat
#ParutJerawat
#MakeUpBased
#UbatJerawat

TheBib 👩 (@nnajihan_)

Heroin cantik hannah delisha pegang watak aira dalam mencintaimu mr. Photographer #davidteo #janelim David Teo Jane Lim arahan Eyra Remy .

Solekan merletopsss ini dihasilkan oleh super talented MUA MALAYSIA , Ella Sandera dengan menggunakan rangkaian produk awesome #rosetyara code:rose , bakawali spray, rt concealer.. Love sangatt Rose Tiara ����� Tqsm kak ella ❤️

Love your touch.
#foundation
#kosmetion
#facespray
#amazing
#superb
#rosetyara #teamanggunratu

SaraLynn Cosmetics (@saralynn_beauty_cosmetics)

Hey guys! Ever wondered what ingredients are in you facial sprays? Here's a good idea of what is in mine. All good stuff with purpose for you skin! Also it smells like Apricot/honey and you get 4oz which is almost twice as much as you normally get from other well known brands! $14! BUY HERE: https://www.etsy.com/listing/509710214/all-natural-vitamin-facial-mist-4oz
More...