FACE MIST | FACE PACK (@awbw.pdv)

โœจKebaikan AWBWโœจ
-
๐Ÿ’• Menghilangkan jerawat
๐Ÿ’• Mengawal minyak
๐Ÿ’• Menghilangkan kulit kusam
๐Ÿ’• Mengurangkan blackhead/whitehead
๐Ÿ’• Melembabkan wajah
๐Ÿ’• Mengecilkan pori
๐Ÿ’• Menstabilkan PH kulit
๐Ÿ’ฆ dan banyak lagi!

Harga? ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ
RM30 sahaja untuk satu set! Termasuk postage! (Sabah Sarawak tambah RM5).
-
To purchase, kindly ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ”ฎ Whatsapp: +6 011 108 44 282

#sayajual #sayajualfacemist #sayajualspraymuka #sayajualfacespray #facemist #spraymuka #facespray #acidicwater #beautywater

onestopcenter5ruz (@onestopcenter5ruz)

SHAKE AND SPRAY !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
CONFIRM BERTAMBAH CUN..๐Ÿ‘๐Ÿ˜š
.
Lets try our best seller golden glow, bukan sahaja membantu untuk mendapatkan make up yang cantik glowing smooth, long lasting tak crackie, our golden glow juga merupakan treatment yang terbaik untuk semua yang mengalami masalah jerawat, parut, kulit kering, kulit kusam, jeragat.. spray sahaja, kulit akan rasa flawless, jerawat akan kecut serta merta.
Lagi - lagi texture golden glow akan membuatkan foundation blending easier, especially yg ada kulit kering. Golden glow akan membuatkan kulit nampak dewy and finishing make up bertambah lawa
.
1001 MANFAAT DAN KEBAIKAN ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Mudah , Cepat dan Berkesan.
Hanya yang dah cuba saja tahu.Anda bila lagi ?
.
Follow ig / fb page : onestopcenter5ruz
.
Agent sah GOLDEN GLOW
.
Untuk Pesanan/Pertanyaan
Sila click link ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60172383874
http://m.me/noor.fairuz.9
DM 0172383874
.
#goldenglow
#whitening
#healing
#moisturizing
#longlasting
#refreshing
#glowing
#serum
#facespray
#makeupspray
#onestopcenter5ruz
#facemist
#glowingserum
#sayajualonline
#bazaarpaknil
#bazarmalaysia
#makeuptahanlebihlama #isterituanihsan #pakcikhot #mencerah #lofafattah #memudahkansapuanfoundation #k1ngcoco_1 #makeupbase #mengurangkankulitberminyak
#ggteam

ready stock dan 100% ORIGINAL (@cnlbeautyshop)

Our best seller face spray product

Kleancolor Primer Spray and Setting Spray IDR 65k /pc
Size 30ml
Mengandung spf 15. Mengcover noda dan pori pori shg wajah lbh halus

LA Girl Pro HD Setting Matte Spray IDR 85k
Hasil matte. Tdk mengandung paraben
Membuat makeup tahan lbh lama

NYX Setting Spray - Dewy / Matte IDR 142k/ pc
Best seller item
Tersedia dlm 2 varian, dewy utk wajah kering dan matte utk wajah oily
Size 60ml

City Color Primer Spray & Matte Spray IDR 88k /pc
Primer spray dipakai sblm makeup spy menahan agar makeup lbh halus dan tahan lama
Matte spray utk membuat tampilan wajah lbh segar

elf Face Mist and Set IDR 90k
Hasil nya mirip dgn NYX spray yg dewy
Mengandung vit A C E, alcohol free
Size 60ml

City Color Oil Control Matte Spray IDR 88k
Face spray khusus utk wajah super oily
Wajah lbh segar , hasil makeup lbh matte dan tahan lama
Size 75ml

Cek stock ig :
#citycolorcnl #elfcnl #nyxcnl #kleancolorcnl #lagirlcnl

Cek web tokopedia, shopee dan elevenia ; link di biodata ig

#spray #mist #facespray #facemist #original #readystock #murah #makeup #kosmetik #nyx #kleancolor #elfcosmetics
#lagirlcosmetics #citycolor #nyxcosmetics #olshopbdg #olshopbandung #trusted

Feel Beauty (@this.is.feel)

Regram pretty things in good company from @paula13t #feelrefreshed #thisisfeel

FACEMIST BEBAS BAHAN KIMIA๐Ÿ’Ÿ (@beautynatural.my)

Hi korang. Korang boleh whatsapp qiha, 0175984038 for more details tentang kw okay? InshaAllah qiha akan guide slowly ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜ .

Apa manfaat beauty dan antiseptic water?
๐ŸŒธMerawat masalah resdung, jerawat,jeragat
๐ŸŒธMenghilangkan dan mengurangkan jerawat
๐ŸŒธMelembab dan menegangkan kulit anda
๐ŸŒธMenjadikan anda awet muda dgn melambatkan proses penuaan .
๐ŸŒธMengelakkan kulit kusam dan kering
๐ŸŒธMembantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma)
๐ŸŒธBoleh digunakan sebagai toner utk Makeup
๐ŸŒธMembantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka akibat cahaya matahari
๐ŸŒธMengurangkan kerengsaan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk
๐ŸŒธSel kulit mati lebih cepat diperbaharui dgn meningkatkan tahap metabolisma kulit anda
๐ŸŒธMenstabilkan pH untuk kulit yg lebih sihat dan cantik
๐ŸŒธMembantu mengurangkan migrain di kepala
๐ŸŒธSangat sesuai untuk wanita,lelaki & semua peringkat umur sehingga baby.

Whatsapp 0175984038. More feedback or review #feedbackbnmy / search Google "Kangen Beauty Water review" ๐Ÿ˜

#kangenwatermalaysia #kangenwaterspray #kangenwatermalaysiamurah #kangenwatermalaysiasemenanjung #beautywater #beautywatermurah #facespray #facespraymurah #skincare #saya jual #sayajualmurah #bazaarpaknil #jomjadicantik

FACEMIST BEBAS BAHAN KIMIA๐Ÿ’Ÿ (@beautynatural.my)

ALHAMDULILLAH!

Hi semuaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ WOW kejap pakai KW dah ada perubahan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ harini sis nak lanje sikit honest feedback drpd customer sis ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ 100% feedback betul betul, bukan yg edit/fake punya tau ๐Ÿ˜ Di atas adalah testimoni oleh pelanggan yg telah pun menggunakan KW ๐Ÿ˜ Usah ragu ragu dengan produk yang terbukti berkesan ni. Lekas, dapatkan ia sebelum harga KW meningkat! Produk ni direka khas untuk semua golongan! Tua, muda, baby, wanita mahupun lelaki! Dapatkan produk ini TANPA risiko, TANPA kesan sampingan dan TANPA mercury. SAY NO TO MERCURY. Buat keputusan cepat supaya anda tidak kempunan di lain harii nanti ๐Ÿ˜† Pilihan terletak di tangan anda sekarang, cepat sebelum anda terlambat! Jom jadi sihat dengan menggunakan air je ๐Ÿ˜ Whatsapp 0175984038
Change your water, change your life๐Ÿ’ง
#kangenwatermalaysia #kangenwaterspray #kangenwatermalaysiamurah #kangenwatermalaysiasemenanjung #beautywater #beautywatermurah #facespray #facespraymurah #skincare #saya jual #sayajualmurah #jomjadicantik

FACEMIST BEBAS BAHAN KIMIA๐Ÿ’Ÿ (@beautynatural.my)

KW alat merawat pesakit kronik. Lebih 6,600 doktor di Jepun menyokong dan mengamalkannya pada diri, keluarga dan pesakit-pesakit mereka.

Air Kangen dalam bahasa jepun maknanya AIR FITRAH, air yang sesuai dengan tubuh manusia. Air Kangen ini dihasilkan daripada kajian SAINTIS mengenai air fitrah yang berada di 7 kawasan didunia yg dipanggil air ajaib. Antaranya Air ZAM-ZAM di Mekah, Air Ajaib di Lhacote, Mexico, di Perancis, di German, di India, di Afghanistan dan beberapa tempat lain. Hasil dr kajian tersebut kesemua air ajaib ini mempunyai persamaan dlm 3 sifat iaitu berANTI-OKSIDA, berALKALI dan berSTRUKTUR HEXAGONAL.

Maka saintis mencipta mesin utk menghasilkan Air Kangen yg mempunyai 3 sifat ini supaya manusia boleh menikmati Air Kangen dirumah bila-bila masa dan tanpa perlu pergi ke tempat-tempat air ajaib yg jauh itu. Air ajaib anda boleh perolehi dirumah anda bila anda memiliki mesin Air Kangen.

Mesin air kangen bukan sahaja menghasilkan air
utk minum. Mesin kangen menghasilkan 7 jenis air berbeza ph mengikut keperluan:

1. Strong Acidic Water (PH 2.5 )
โ€ขPembersih Tangan
โ€ขMembersihkan Luka dan goresan
โ€ขDapat menyembuhkan luka terbakar
โ€ขjangkitan kuman teruk
โ€ขJerawat
โ€ขSakit gigi
โ€ขSakit Tekak (kumur seperti listerin)
โ€ขDigunakan sebagai bahan pelindung tanaman
โ€ขMembunuh psoriasis pd kulit
โ€ขMenyembuhkan luka pada diabetes

2. Beauty Water (PH4.0-6.0)
โ€ขToner utk kulit
โ€ขMelembutkan Rambut
โ€ขMenyembuhkan akar
rambut
โ€ขMengencangkan kulit
โ€ขUntuk menyiram tanaman supaya tumbuh subur

#kangenwatermalaysia #kangenwaterspray #kangenwatermalaysiamurah #kangenwatermalaysiasemenanjung #beautywater #beautywatermurah #facespray #facespraymurah #skincare #saya jual #sayajualmurah #jomjadicantik

FACEMIST BEBAS BAHAN KIMIA๐Ÿ’Ÿ (@beautynatural.my)

Hi korang. Korang boleh whatsapp qiha, 0175984038 for more details tentang kw okay? InshaAllah qiha akan guide slowly ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜ .

Apa manfaat beauty dan antiseptic water?
๐ŸŒธMerawat masalah resdung, jerawat,jeragat
๐ŸŒธMenghilangkan dan mengurangkan jerawat
๐ŸŒธMelembab dan menegangkan kulit anda
๐ŸŒธMenjadikan anda awet muda dgn melambatkan proses penuaan .
๐ŸŒธMengelakkan kulit kusam dan kering
๐ŸŒธMembantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma)
๐ŸŒธBoleh digunakan sebagai toner utk Makeup
๐ŸŒธMembantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka akibat cahaya matahari
๐ŸŒธMengurangkan kerengsaan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk
๐ŸŒธSel kulit mati lebih cepat diperbaharui dgn meningkatkan tahap metabolisma kulit anda
๐ŸŒธMenstabilkan pH untuk kulit yg lebih sihat dan cantik
๐ŸŒธMembantu mengurangkan migrain di kepala
๐ŸŒธSangat sesuai untuk wanita,lelaki & semua peringkat umur sehingga baby.

Whatsapp 0175984038. More feedback or review #feedbackbnmy / search Google "Kangen Beauty Water review" ๐Ÿ˜

#kangenwatermalaysia #kangenwaterspray #kangenwatermalaysiamurah #kangenwatermalaysiasemenanjung #beautywater #beautywatermurah #facespray #facespraymurah #skincare #saya jual #sayajualmurah #bazaarpaknil #jomjadicantik

FACEMIST BEBAS BAHAN KIMIA๐Ÿ’Ÿ (@beautynatural.my)

ALHAMDULILLAH!

Hi semuaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ WOW kejap pakai KW dah ada perubahan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ harini sis nak lanje sikit honest feedback drpd customer sis ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ 100% feedback betul betul, bukan yg edit/fake punya tau ๐Ÿ˜ Di atas adalah testimoni oleh pelanggan yg telah pun menggunakan KW ๐Ÿ˜ Usah ragu ragu dengan produk yang terbukti berkesan ni. Lekas, dapatkan ia sebelum harga KW meningkat! Produk ni direka khas untuk semua golongan! Tua, muda, baby, wanita mahupun lelaki! Dapatkan produk ini TANPA risiko, TANPA kesan sampingan dan TANPA mercury. SAY NO TO MERCURY. Buat keputusan cepat supaya anda tidak kempunan di lain harii nanti ๐Ÿ˜† Pilihan terletak di tangan anda sekarang, cepat sebelum anda terlambat! Jom jadi sihat dengan menggunakan air je ๐Ÿ˜ Whatsapp 0175984038
Change your water, change your life๐Ÿ’ง
#kangenwatermalaysia #kangenwaterspray #kangenwatermalaysiamurah #kangenwatermalaysiasemenanjung #beautywater #beautywatermurah #facespray #facespraymurah #skincare #saya jual #sayajualmurah #jomjadicantik

NINASKINCARE | MISS V PERFUME (@shopwithus_my)

2 minit je dah glowing!

Makin polish muka makin licin..
Makin polish makin cerah
Makin polish makin pinkish
Makin polish parut hilang
Makin polish jerawat kecut
Makin polish jeragat makin hilang

Segalanya dengan polish โค๏ธ

Berminat? Whatsapp 014-2484127 ๐ŸŒน

#PolishGlowingSkincare
#PolishSkincare
#PolishFace
#PolishFaceNina
#PolishFaceNinaMurah
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#FaceSpray
#RoseWater
#PolishSkincareMurah
#InstaBeauty
#ParutJerawat
#GlowingSkin
#TestimoniPolishFace
#FlawlessSkin
#PolishNina

NINASKINCARE | MISS V PERFUME (@shopwithus_my)

Pengguna tiga serangkai Polish Glowing Skincare, Polish Face dan Air Mawar ๐Ÿ˜ Kawan2 mula tegur parut jerawat dah hilang dan muka nampak glowinggg!

Si cantik ni sudah, uols bila lagi? Confirm takkan menyesal cuba set polish ๐Ÿ˜˜

Berminat nak cuba? Tekan link di bio untuk terus whatsapp yaa ๐ŸŒน

#AirMawarBeautySpray
#AirMawar
#AirMawarNina
#PolishGlowingSkincare
#PolishSkincare
#PolishFace
#PolishFaceNina
#PolishFaceNinaMurah
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#FaceSpray
#RoseWater
#PolishSkincareMurah
#InstaBeauty
#ParutJerawat
#GlowingSkin
#TestimoniPolishSkincare
#TestimoniPolishFace
#TestimoniAirMawar

FACEMIST BEBAS BAHAN KIMIA๐Ÿ’Ÿ (@beautynatural.my)

Kulit tak berminyak tp jenis combination. Kadang kadang naik jerawat banyak banyak. Kadang kadang terus kering. Pakai foundation jadi takrata, nampak capuk ๐Ÿ˜ž Terus malas nk makeup dah ๐Ÿ˜” Nak jumpa orang pun, asyik dok pikir, org tu tengok jerawat aku, malunya.. camne nk sorok.. Sis ada tak jalan utk selesaikan masalah ni? ๐Ÿ˜ฅ .
.
Jawapan dia YES! Untuk masalah kulit kering & muka yg selalu naik jerawat. Sis prefer korang pakai Beauty Water pH6.0 + Antiseptic water pH2.5. Dengan complete set ni, boooom โœจHarga pun harga mampu milik, semua orang boleh pakai dik oi. RM40 sahaja untuk 1 set 2 botol ni tau! FREE postage to semenanjung, ss add rm5. Korang dah boleh dpt kulit yg bebas jerawat, moist jeee selalu. Lepasni mesti dh takrisau la nak pakai makeup selalu pon ๐Ÿ˜ Lagiii ketagih pakai KW, lagi dpt kulit cantik. Siapa taknak oii? Sesuai utk semua jenis kulit, 100% direct from kangen machine, based water, tanpa penggunaan bahan kimia pun ๐Ÿ˜˜

More feedback? tekan #feedbackbnmy / search google Kangen Beauty Water review

Whatsapp sis meh utk order 0175984038 #kangenwatermalaysia #kangenwaterspray #kangenwatermalaysiamurah #kangenwatermalaysiasemenanjung #beautywater #beautywatermurah #facespray #facespraymurah #skincare #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #jomjadicantik

Sรถnd (@sondskin)

@healthylivinglondon has been using the Sรถnd Starter Kit for 10 days and here's what she had to say: "I was impressed with Sรถnd Skincare. I found the products easy to apply and they were great for my skin which is extremely sensitive." ๐Ÿ’› Head over to our Facebook or Twitter for the full detailed review. #sondskin #silicaglow #sensitiveskin #skincare

AVO Store Depok (@avoskindepok)

Beras merah mengandung zat selenium yang efektif membantu mempertahankan elastisitas kulit dan mengurangi peradangan kulit. Selain itu, selenium juga mampu menjaga kelembapan wajah, lho. Kalau kamu mau mendapatkan manfaatnya, kamu bisa rutin mengolah beras merah menjadi masker atau mengkonsumsi nasi merah setiap hari. Selain baik untuk kekencangan kulit, nasi merah juga cocok untuk menu diet karena mengandung jumlah kalori lebih sedikit daripada nasi putih :) Tag temanmu untuk beritahu informasi ini! #TipsAvoskin #IsItBadForYourSkin

Order / more info :
Wa : 08111177690
Line@ : @rmy4041f ( put @ )

#PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #wanitaindonesia #facespray #facemist
#onlineshop #onlineshopdepok

AVO Store Depok (@avoskindepok)

Segenap tim manajemen Avoskin mengucapkan, Selamat Hari Raya Nyepi Tahun Baru Saka 1939 bagi Sahabat Avo yang merayakan! Damai di hati, tenang di jiwa, untuk kehidupan yang lebih baik bagi masa-masa selanjutnya โค๏ธ #PesonaCantikAlami #Avoskin

Order / more info :
Wa : 08111177690
Line@ : @rmy4041f ( put @ )

#PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #wanitaindonesia #facespray #facemist
#onlineshop #onlineshopdepok

AVO Store Depok (@avoskindepok)

Mau bergabung menjadi #AvoStore di kotamu? Segera klik www.avoskinbeauty.com/distributor/register untuk informasi lengkapnya. Peluang bisnis terbuka luas dengan waktu kerja yang fleksibel dan keuntungan yang menjanjikan. Nah sekarang, Avo Store mana suaranya? Langsung hubungi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Order / more info :
Wa : 08111177690
Line@ : @rmy4041f ( put @ )

#PesonaCantikAlami #avoskindepok #avoskinbeauty #avoskinjawabarat #avoskinjabodetabek #whitening #acnecare #skincare #beautycare #wanitaindonesia #facespray #facemist
#onlineshop #onlineshopdepok
More...