BIEANNE PREMIUM 24K GOLD SERUM (@princessshop.ly)

Kulit lembut dan pores berkurang uolss 😍 now dah back to normal price okay 1 unit Rm65 sm/70 ss. 2 unit Rm100 sm/110 ss. Terima kasih kepada yang beli waktu deepavali sales & flash sales. Kami doakan serum ni will works wonder on your skin! 🤗 dan boleh jugak beli dari ig dropship kita ya. Semua friendly friendly tau 😍 ! .
1. @tyra.atira / @iyzah.atira
2. @serum.botox
3. @serumdrugstore.ly
4. @misszughashop.my
5. @girlz.thingsss
6. @kasihwajah.co
7. @glowing.serum
8. @nsmakeupshoppee
9. @makeupviralbybellaz
10. @zlh.beaute
11. @empirefiraazafirah
12.@yasmin_bella.co
13. @bieglow.serum
.
Dapat FREEGIFT 🎁 dengan setiap unit pembelian serum dari kami .
.
Dapat FREEPOST sekali ok 📦 .
.
Postage every weekdays .
.
COD 🚗 available from Shah alam / Klang / Gombak / Subang jaya / Bangsar and Sunway.
.
To order can dm or click link whatsapp dekat link bio kami @princessshop.ly (014-6240742). Fast reply 😍
.
Also available to order for Cleanstox, Bieanne lipstick, Stay slay foundation & Blooming spray glitterz 💄 #foundation #hd #flawless #fullcoverage #glowing #serum #lipmatte #spray #facemist #facespray #makeup #botox #miracle #bieanne #viral #serum #miracle #viral #botox #golddust #arganoil #24kgold #coconutoil #apple #aloevera #vitamin #stemcell #chamomile

BIEANNE PREMIUM 24K GOLD SERUM (@princessshop.ly)

Wah tengok muka adik ni 😍 sunburn dia healed by using this miracle serum 😱 stock dah tak banyak dekat kita. Banyak org repeat sekali 4 bottle. Kalau nak cepat2 dm atau whatsapp kita to place your order ya. Boleh jugak beli dari ig dropship kita tau. Semua friendly friendly 😍 ! .
1. @tyra.atira / @iyzah.atira
2. @serum.botox
3. @serumdrugstore.ly
4. @misszughashop.my
5. @girlz.thingsss
6. @kasihwajah.co
7. @glowing.serum
8. @nsmakeupshoppee
9. @makeupviralbybellaz
10. @zlh.beaute
11. @empirefiraazafirah
12.@yasmin_bella.co
13. @bieglow.serum
.
Dapat FREEGIFT 🎁 dengan setiap unit pembelian serum dari kami .
.
Dapat FREEPOST sekali ok 📦 .
.
Postage every weekdays .
.
COD 🚗 available from Shah alam / Klang / Gombak / Subang jaya / Bangsar and Sunway.
.
To order can dm or click link whatsapp dekat link bio kami @princessshop.ly (014-6240742). Fast reply 😍
.
Also available to order for Cleanstox, Bieanne lipstick, Stay slay foundation & Blooming spray glitterz 💄 #foundation #hd #flawless #fullcoverage #glowing #serum #lipmatte #spray #facemist #facespray #makeup #botox #miracle #bieanne #viral #serum #miracle #viral #botox #golddust #arganoil #24kgold #coconutoil #apple #aloevera #vitamin #stemcell #chamomile

BIEANNE PREMIUM 24K GOLD SERUM (@princessshop.ly)

Belum habis guna satu botol pun jerawat dah kurang & parut jerawat pun dah hilang? 😱 sukanya dengar bila dapat testimonial best mcmni. Korg tunggu apa lagi tu? Grab cepat jangan lambat2. Siapa nak cantik cepat boleh dm atau whatsapp kita to place your order dan boleh jugak beli dari ig dropship kita ya. Semua friendly friendly tau 😍 ! .
1. @tyra.atira / @iyzah.atira
2. @serum.botox
3. @serumdrugstore.ly
4. @misszughashop.my
5. @girlz.thingsss
6. @kasihwajah.co
7. @glowing.serum
8. @nsmakeupshoppee
9. @makeupviralbybellaz
10. @zlh.beaute
11. @empirefiraazafirah
12.@yasmin_bella.co
13. @bieglow.serum
.
Dapat FREEGIFT 🎁 dengan setiap unit pembelian serum dari kami .
.
Dapat FREEPOST sekali ok 📦 .
.
Postage every weekdays .
.
COD 🚗 available from Shah alam / Klang / Gombak / Subang jaya / Bangsar and Sunway.
.
To order can dm or click link whatsapp dekat link bio kami @princessshop.ly (014-6240742). Fast reply 😍
.
Also available to order for Cleanstox, Bieanne lipstick, Stay slay foundation & Blooming spray glitterz 💄 #foundation #hd #flawless #fullcoverage #glowing #serum #lipmatte #spray #facemist #facespray #makeup #botox #miracle #bieanne #viral #serum #miracle #viral #botox #golddust #arganoil #24kgold #coconutoil #apple #aloevera #vitamin #stemcell #chamomile

Follow Kalau Nak Glowing (@abcskincare.byniniey)

5 HARI SPRAY JERAWAT KECUT
.
.
Spray je uolls jerawat kecut. Sis ni baru guan 5 hari spray ni. Jerawat yang naik dekat dagu dah kejut. Best ke best?
.
Uolls nak tengok je ke? Meh la try jugak. Niniey pasti uollss takkan menyesal punya. Spray2 je 😘😘
.
.
Berminat WhatsApp sini➡️ 014-5093220. Niniey nak bagi harga istimewa bagi yang terawal
.
.
#facespray #facemist #100purepearl #abcglowing #naturalproducts #kulitglowing #kulittegang #kulitsehat #jerawatkecut #eyebag #trustedseller #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual #teamabc #titiancinta #lofattah #fattzura #spraykecutjerawat #sprayhilangmengantuk #spraylembabmuka #spraymutiara #spraytambahserimuka #spraymukajerawat #spraymukaberminyak #spraymukakering #spraykecutporimuka #spraymukaglowing #spraykemanasaja #spraylahkatmananakspray

Follow Kalau Nak Glowing (@abcskincare.byniniey)

JERAWAT SEMALAM KECUT 😮😮
.
.
Beli je beli dan try. 4 jam kemudian jerawat kecut uolls. Best ke best??
.
Siap nak beli bebanyak lagi sebelum pergi plkn. Hehehe
.
Uolls nak tengok je ke? Meh la try jugak. Niniey pasti uollss takkan menyesal punya. Spray2 je 😘😘
.
.
Berminat WhatsApp sini➡️ 014-5093220. Niniey nak bagi harga istimewa bagi yang terawal
.
.
#facespray #facemist #100purepearl #abcglowing #naturalproducts #kulitglowing #kulittegang #kulitsehat #jerawatkecut #eyebag #trustedseller #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual #teamabc #titiancinta #lofattah #fattzura #spraykecutjerawat #sprayhilangmengantuk #spraylembabmuka #spraymutiara #spraytambahserimuka #spraymukajerawat #spraymukaberminyak #spraymukakering #spraykecutporimuka #spraymukaglowing #spraykemanasaja #spraylahkatmananakspray

Heal 'N Glow - Golden glow (@damiaraishabeauty)

Nak makeup lebih nampak cantik,tahan lama,glowing?
setkan makeup dgn spray golden glow
.
Semburkan pada muka uolls sebelum dan selepas makeup
.
Pasti akan rasa lebih yakin cantik...gituuuuuu😙
.
so so gojess 😍😍🎊🎉
.
#feedback
#goldenglow #muabellaz
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat #damiaraishabeauty
#serumspray #serum #flawless
#jerawat #spraymurah
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1 #singapore #facespray
#makeupartis
#makeupspray #mua #loffatah #sale #viral #mistspray #facemist

PRODUK KECANTIKAN TERMURAH (@f.s_beauty)

❤️ GLITTER SPRAY GLOWING IFLAWLESS ❤️
.
1 - RM 20 SM / RM 25 SS
3 - RM 50 SM / RM 55 SS
.
FREE POSTAGE !!
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
🌸silver + green + gold + blue🌸
.
Wajib ada sorang satu ! Spray yg tgh viral di abad ini sbb bagi impak yg cantek serta glowing dan flawless dgn hrga mmpu milik, murah je.. 😍

APA YG BEST TENTANG GLITTER SPRAY?
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
☀️Boleh di gunakan oleh semua peringkat umur.
☀️Sesuai untuk semua jenis kulit
☀️Boleh di sembur pada wajah tanpa solekan untuk memberi kelembapan.
☀️Menambah seri pada wajah. .
☀️Memberi kesan glowing selepas solekan.
☀️Mengawal minyak pada wajah.
☀️Mengecutkan jerawat & memudarkan kesan parut dan jeragat.
☀️Kulit wajah lebih lembut dan sekata.
☀️Mengekalkan solekan anda supaya tahan lebih lama
☀️Berbau wangi
.
#glittersprayglowingiflawless #glittersprayglowingiflawlessmurah #glittersprayglowingiflawlessoriginal #g #fsbeauty #glittersprayglowingiflawlessbyfsbeauty #facespray #facespraymurah #facespraymalaysia #spraymuka #facemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemist #gfsbeauty

PRODUK KECANTIKAN TERMURAH (@f.s_beauty)

❤️ GLITTER SPRAY GLOWING IFLAWLESS ❤️
.
1 - RM 20 SM / RM 25 SS
3 - RM 50 SM / RM 55 SS
.
FREE POSTAGE !!
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
🌸silver + green + gold + blue🌸
.
Wajib ada sorang satu ! Spray yg tgh viral di abad ini sbb bagi impak yg cantek serta glowing dan flawless dgn hrga mmpu milik, murah je.. 😍

APA YG BEST TENTANG GLITTER SPRAY?
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
☀️Boleh di gunakan oleh semua peringkat umur.
☀️Sesuai untuk semua jenis kulit
☀️Boleh di sembur pada wajah tanpa solekan untuk memberi kelembapan.
☀️Menambah seri pada wajah. .
☀️Memberi kesan glowing selepas solekan.
☀️Mengawal minyak pada wajah.
☀️Mengecutkan jerawat & memudarkan kesan parut dan jeragat.
☀️Kulit wajah lebih lembut dan sekata.
☀️Mengekalkan solekan anda supaya tahan lebih lama
☀️Berbau wangi
.
#glittersprayglowingiflawless #glittersprayglowingiflawlessmurah #glittersprayglowingiflawlessoriginal #g #fsbeauty #glittersprayglowingiflawlessbyfsbeauty #facespray #facespraymurah #facespraymalaysia #spraymuka #facemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemist #gfsbeauty

Follow Kalau Nak Glowing (@abcskincare.byniniey)

ASYIK NAK SPRAY JE 😬
.
.
Feedback customer lagi yang puas hati guna ABC Glowing Face Spray ni.
.
Sis ni baru 2minggu guna spray ni dah nak habis sebotol. Tak habis macam mana. Asyik nak spray je kerjanya. Siap nak repeat order lagi.
.
Uolls nak tengok je ke? Meh la try jugak. Niniey pasti uollss takkan menyesal punya. Spray2 je 😘😘
.
.
Berminat WhatsApp sini➡️ 014-5093220. Niniey nak bagi harga istimewa bagi yang terawal
.
.
#facespray #facemist #100purepearl #abcglowing #naturalproducts #kulitglowing #kulittegang #kulitsehat #jerawatkecut #eyebag #trustedseller #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual #teamabc #titiancinta #lofattah #fattzura #spraykecutjerawat #sprayhilangmengantuk #spraylembabmuka #spraymutiara #spraytambahserimuka #spraymukajerawat #spraymukaberminyak #spraymukakering #spraykecutporimuka #spraymukaglowing #spraykemanasaja #spraylahkatmananakspray

Nur Fatihah Hasni (@nurfatihahhasni)

MENGURANGKAN MASALAH KULIT BERMINYAK DENGAN SERENDAH RM12 !!! GILERR PUNYA MURAH !
.
.
Golden glow dihadirkan bukan sahaja untuk tujuan merawat kulit, TETAPI JUGA menggandakan effect glowing pada makeup
.
Kesan sepantas kilat, dengan kebaikan berganda-ganda
.
.
Tak pernah mengecewakan pengguna,
Rata - rata yg dah guna, PASTI REPEAT ORDER !!!! .

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

BIEANNE PREMIUM 24K GOLD SERUM (@princessshop.ly)

PERFECT GLOW SERUM memang sgt berkesan untuk most of skin problem. Tak caya? Boleh tengok kita punya testimonial yg kita belanja hari2 tau. cepat2 grab flash sales kita malam ni dan boleh jugak beli dari ig dropship kita ya. Semua friendly friendly 😍! .
1. @tyra.atira / @iyzah.atira
2. @serum.botox
3. @serumdrugstore.ly
4. @misszughashop.my
5. @girlz.thingsss
6. @kasihwajah.co
7. @glowing.serum
8. @nsmakeupshoppee
9. @makeupviralbybellaz
10. @zlh.beaute
11. @empirefiraazafirah
12.@yasmin_bella.co
13. @bieglow.serum
.
Dapat FREEGIFT 🎁 dengan setiap unit pembelian serum dari kami .
.
Dapat FREEPOST sekali ok 📦 .
.
Postage every weekdays .
.
COD 🚗 available from Shah alam / Klang / Gombak / Subang jaya / Bangsar and Sunway.
.
To order can dm or click link whatsapp dekat link bio kami @princessshop.ly (014-6240742). Fast reply 😍
.
Also available to order for Cleanstox, Bieanne lipstick, Stay slay foundation & Blooming spray glitterz 💄 #foundation #hd #flawless #fullcoverage #glowing #serum #lipmatte #spray #facemist #facespray #makeup #botox #miracle #bieanne #viral #serum #miracle #viral #botox #golddust #arganoil #24kgold #coconutoil #apple #aloevera #vitamin #stemcell #chamomile

BIEANNE PREMIUM 24K GOLD SERUM (@princessshop.ly)

Suka betul customer ni serum kita works wonder on their skin 😍 cepat2 grab flash sales kita malam ni ok! .
Dapat FREEGIFT 🎁 dengan setiap unit pembelian serum dari kami .
.
Dapat FREEPOST sekali ok 📦 .
.
Postage every weekdays .
.
COD 🚗 available from Shah alam / Klang / Gombak / Subang jaya / Bangsar and Sunway.
.
To order can dm or click link whatsapp dekat link bio kami @princessshop.ly (014-6240742). Fast reply 😍
.
Also available to order for Cleanstox, Bieanne lipstick, Stay slay foundation & Blooming spray glitterz 💄 #foundation #hd #flawless #fullcoverage #glowing #serum #lipmatte #spray #facemist #facespray #makeup #botox #miracle #bieanne #viral #serum #miracle #viral #botox #golddust #arganoil #24kgold #coconutoil #apple #aloevera #vitamin #stemcell #chamomile

BIEANNE PREMIUM 24K GOLD SERUM (@princessshop.ly)

Comel kan pengguna serum kita ni 😍 siapa nak flawless mcm akak ni cepat2 grab flash sales kita malam ni ok! .
Dapat FREEGIFT 🎁 dengan setiap unit pembelian serum dari kami .
.
Dapat FREEPOST sekali ok 📦 .
.
Postage every weekdays .
.
COD 🚗 available from Shah alam / Klang / Gombak / Subang jaya / Bangsar and Sunway.
.
To order can dm or click link whatsapp dekat link bio kami @princessshop.ly (014-6240742). Fast reply 😍
.
Also available to order for Cleanstox, Bieanne lipstick, Stay slay foundation & Blooming spray glitterz 💄 #foundation #hd #flawless #fullcoverage #glowing #serum #lipmatte #spray #facemist #facespray #makeup #botox #miracle #bieanne #viral #serum #miracle #viral #botox #golddust #arganoil #24kgold #coconutoil #apple #aloevera #vitamin #stemcell #chamomile

🦋Modern Muse 🦋 (@__modern_muse__)

🌸Essence İnstant Matt Make-Up Setting Mat Makyaj Sprey 50Ml🌸.
..
🌸Essence kozmetik ürünlerini çok severek alıp kullanıyordum ve geçtiğimiz bahar döneminde bana @essence_cosmetics Özlem hanım ve @mavi.carsi Kemal Bey'in 15 parça essence kozmetik hediyelerinden biri de bu makyaj sabitleme spreyi idi.Çok teşekkür ediyorum tekrardan @kemalozyurek 🙏🏻 🌸Sayfamı yenilediğim için bu ürünleri tekrar yorumlarımla siz değerli takipçilerimle paylaşacağım.
🌸Bu makyaj sabitleme spreyini makyaj öncesi ve sonrasında kullanıyorum.
🌸 Gün içerisinde yüzümde parlama yapan bölge olduğu zaman anında çantamdan spreyimi çıkarıp tek fısla yüzümde mat görünüm sağlıyorum 💕 Tavsiye ediyorum. 💕
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#essencemakeup #essenceinstantmattmakeupsettingspray #facespray #essencebeauty #thankyouessence #makeupproducts #beautyproducts #like4like #instagood #perfect #day #night #photobeauty #love #cosmetic #bblogger #maviçarşı #teşekkürler #tagsforlikes #makeup #makeuplovers #güzellik #makyajsabitleyici #makyajsabitleyicisprey

goldenglow_kajang (@goldenglow_kajang)

Klip pop klip pop 👀 mata ni tengok akak cantik .

Sapa cakap susah nak maintainkan makeup supaya terus glowing, spray je dengan golden glow, dah boleh nampak kesannya 😍
.
Tak cukup dengan tu, kulit pun makin #CERAH, #jerawat pun boleh rawat serta merta
.
Rugi mana yang belum cuba, satu botol bermacam - macam kebaikan korang akan dapat 👍
.
.
#goldenglow
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damiaraishabeauty #serum #spraymurah
#serumspray #muabellaz
#makeupspray #sales #serum
#flawless #settingspray
#jerawat #uitm #makeup
#makeupspray #facemist
#glowingmakeupspray
#foundation #titiancinta #facespray
#mua #kulitlicin #kulitlembab #kulitsihat #kulitglowing #kulitputih #gebu

Follow Kalau Nak Glowing (@abcskincare.byniniey)

SPRAY JE JERAWAT KECUT!!
.
.
Alhamdulillah. Lega niniey dengar feedback customer yang puas hati bila guna ABC Glowing Face Spray ni.
.
Jerawat customer ni kecut lepas 3 hari ke guna spray ni. Bukan tu je muka pun lembap dan glowing. Happy dia.
.
Uolls nak tengok je ke? Meh la try jugak. Niniey pasti uollss takkan menyesal punya. Spray2 je 😘😘
.
.
Berminat WhatsApp sini➡️ 014-5093220. Niniey nak bagi harga istimewa bagi yang terawal
.
.
#facespray #facemist #100purepearl #abcglowing #naturalproducts #kulitglowing #kulittegang #kulitsehat #jerawatkecut #eyebag #trustedseller #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual #teamabc #titiancinta #lofattah #fattzura #spraykecutjerawat #sprayhilangmengantuk #spraylembabmuka #spraymutiara #spraytambahserimuka #spraymukajerawat #spraymukaberminyak #spraymukakering #spraykecutporimuka #spraymukaglowing #spraykemanasaja #spraylahkatmananakspray

Yulianto LiveWell Global (@yuliantolwg)

Yaaa ampyunnnnn ini foto tempo dulu member #LWGB2B ci Amui, .
Awal nya ci amui gunakan cream muka yg promosinya bs buat kulit muka kinclong dan mulus 😳😳 Kemudian dikenalin ama Hydro Gen Esteau, yakinnnn karena isinya air, elemen yg penting banget buat kulit jadi langsung beli dan dipakai...Awal pake Esteau muka jadi parah bgttt,🙀🙀🙀 banyakkkkk tumbuh jerawat , setiap hari bawaanya mo marah2 mulu 🤣🤣 . Tapi tetap di encourage buat pakai krn itu healing crisis...
.
Dan ternyata benarrrr krn pemakaian cream muka sebelumnya yg banyak mengandung mercury , pada waktu gunakan Esteau ada periode detoks, stelah lewati periode tsb tararrarrarara muka lebih mulussss, cerahhh kinclong dan bebas dr jerawat 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Sekarang Esteau setia tetap menemani kemanapun pergi, selalu spray dimanapun berada☺️☺️ ngga bisa lepas boooo......
.
Informasi Produk, Demo & Order Hydro Gen Esteau hubungi :
-YULIANTO-
WA 085267394616
HP 081806213553
IG yuliantolwg
Facebook.com/julianto.lwg
.
#HydroGenEsteau #HydroGenEsteauLWG #esteaulwg #Esteau #alatkecantikan #skintechnology #skincare #radikalbebas #antioksidan #kulitsehat #kulitcantik #putih #jerawat #antiaging #antibakteri #molekulpico #vitaminc #lwgb2b #b2blwg #obatjerawat #flekwajah #facespray #spray #picospray #antibakteri #detoks

NINASKINCARE | MACKINZ SERUM (@ninaskincare.shop)

Antara bahan utama dalam Baby Pearl Spray adalah Pearl Powder ✨

MANFAAT PEARL POWDER :
🍂 Anti-kedutan
🍂 Membuang ulser kulit, melasme (yang menyebabkan freckles, bintik umur, dan tompok gelap pada kulit),dan tompok matahari
🍂 Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat dan semula jadi yang indah.
🍂 Mencerahkan kulit.
🍂 Perlindungan matahari. (Mengandungi pelindung Matahari Asli.)
🍂 Menggalakkan kulit yang berseri dan lebih muda yang berpanjangan dan menyegarkan, pertumbuhan kulit yang baru dan menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit.

BERMINAT NAK DAPATKAN BABY PEARL SPRAY ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#BabyPearlSpray
#BabyPearlSprayMurah
#MackinzBeauty
#SayaJual
#FaceSpray
#FaceMist
#MakeUpSpray
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#GlowingSkin
#ShopWithUsMy
#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#SerbukMutiara
#InstaBeauty
#MackinzSerum
#MakeUpFinishing
#PearlPowder
#Fresh
#Young
#FlawlessSkin
#RoseWater
#VitaminC
#AloeVeraExtract
#PearlSatinPowder
#Aqua
#TestimoniBabyPearlSpray
More...