NU SKIN CARE PADANG TERMURAHπŸ’ƒ (@aul.nuskincare)

HOT PROMO! NAPCA MOISTURE MIST
Mengembalikan kelembaban kulit dan rambut serta menyegarkan Anda hanya dengan satu kali semprotan. Apalagi buat yg seharian di ruangan AC, ini must have item!
.
#jualnapca #napcanuskin #nuskinsemarang #nuskinindonesia #nuskinjogja #facespray #spraywajah #antijerawat #belinapca #napcaasli #jualnapca #nuskinmember #nuskin #nuskinjogja #nuskinmurah #napcamurah #napcanuskin #jualnapca#jualnapcamurah #jualnapcanuskin #jualnapcapromo #nuskinmurah

Self Made✨ (@selfcare_snaps)

Spray this all over your face to get a natural glowβ˜€οΈβ˜€οΈβ˜€οΈ

Paige Scurlock (@paige_youniquebeauty_)

December only! What a bundle 😍😍πŸ”₯πŸ”₯
😍moonstruck epic mascara 😍younique royalty rose water toning spritz 😍Touch mineral liquid foundation (Any shade of colour you want)
😍A luxurious purple make up bag πŸ™ˆ
#foundation #mascara #epic #longlashes #party #facespray #makeupbag #dream #love #musthaves #amazing #deals #cantgetenough #followme

πŸ‡©πŸ‡ͺcNc μ½”μŠ€λ©”ν‹± μ½”λ¦¬μ•„πŸ‡°πŸ‡· (@cnc_cosmetic_korea)

.
πŸ‡©πŸ‡ͺcNc Cosmetic #크리슀마슀#이벀트 20% + 10% Sale!
β€œλ§ˆμ΄ν¬λ‘œμ‹€λ²„ 페이슀 크림 μ†Œν”„νŠΈβ€
β€œλ§ˆμ΄ν¬λ‘œμ‹€λ²„ 페이슀 μ•€ 보디 μŠ€ν”„λ ˆμ΄"
"λ§ˆμ΄ν¬λ‘œμ‹€λ²„ 페이슀 μ›Œμ‹œβ€
λ§Žμ€ κΈ°λŒ€ λΆ€νƒλ“œλ €μš”.
.
μžμ„Έν•œ λ‚΄μš©μ€ λΈ”λ‘œκ·Έλ₯Ό μ°Έκ³ ν•˜μ„Έμš”!
http://naver.me/xwUHsTXU
.
#독일화μž₯ν’ˆ #cNc #λ§ˆμ΄ν¬λ‘œμ‹€λ²„ #피뢀관리 #ν”ΌλΆ€μΌ€μ–΄ #ν”ΌλΆ€ #μ½”μŠ€λ©”ν‹± #λ…μΌν˜„μ§€κ°€κ²© #cNccosmetic #facecream #faceclear #microsilver #handcare #νŽ˜μ΄μŠ€μŠ€ν”„λ ˆμ΄ #νŽ˜μ΄μŠ€μ›Œμ‹œ #facewash #facespray #bodyspray #bodylotion #cNcμ½”μŠ€λ©”ν‹± #cNcμ½”μŠ€λ©”ν‹±μ½”λ¦¬μ•„

ZENDEN Meditation Sound & Yoga (@zendenmeditation)

One of our fav's---> Summer Cabin. Infused with cedar, aloe, palo santo and more 🌲 Get your very own @zendenmeditation #bodyspray #facespray #toner #vancouver #gastown

Hidayah Elias (@elias_hidayah)

Kakyah kau ni tengah tak berapa sihat gaissss. Demam dah okay sikit. Batuk dan selesema masih berjalan dengan hebatnya.
Punyalah aku duk tenyeh hidung aku yang berhingus ni, sampai menggelupas hidung aku ye! Rimas betul rasanya... Hidung dah menggelupas, kau ingat cantekkk? Tidak ye adik-adik, tidak sama sekali...! So, apa Kakyah buat? Yaaa betul.... Mestilah Kakyah guna Roselle Spray. Kerapkan kadar semburan pada setiap hari and Kakyah sembur juga Roselle Spray pada kapas muka, sambil tengok tv tu, 'dap dap dap' kat hidung tu. Kau faham tak 'dap' ni apa? Haaa, betul! Dap ni Kakyah sapu atau sentup perlahan-lahan je kapas muka yang disembur Roselle Spray tu pada kawasan hidung yang menggelupas. Settle.

Gambar kiri hari Sabtu lepas.
Gambar kanan harini punya.
Semalam dah okay sebenarnya, tapi aku lupa nak cerita! Sebab hati berbunga nampak instastory YBae selfie sama dengan kitewww.. Lemah terus! πŸ˜…

Jadi, apa tunggu lagi? Mehlah dapatkan Roselle Spray daripada Kakyah. Kulit yang kering insyaAllah boleh baik. PM/Whatsapp Kakyah ye πŸ“² 017-9365658 saiyang-saiyang... #rosellespray
#roselleby3r
#roselleangels
#facespray
#hidayaheliasmeniaga
#tabungphonebarukakyah
Maafkanlah lubang hidung aku tu. Walau aku tahu lobang hidungku tetap menjadi pojaan hatimuuuuu..😝

RH Store (@rh_store_beauty)

Face Spray by Bali Alus yang akan setia menyegarkan wajahmu πŸ˜†πŸ˜˜
------------------------------------------
Face spray ini terbuat dari ekstrak bunga mawar dan daun sirih yang digunakan untuk mensterilkan wajah sebelum penggunaan kosmetik agar kosmetik tahan lama, mencegah iritasi, menyegarkan kulit wajah dan menjaga kelembabannya
------------------------------------------
Manfaatnya oke banget lah yaaaa 😁Only idr 30000 πŸ˜‰ wajah kamu bisa segar sepanjang hari πŸ˜†
.
.
.
.
.
#maskerwajah #maskerlumpurjogja #maskerlumpurnaturgojogja #naturgohanasuijogja #onlineshop #onlineshopmurah #onlineshopjogja #onlineshopyogyakarta #eyemaskcollagenmurah #eyemaskcollagenjogja #eyemaskcollagenjogjamurah #jualmaskermatamurah #ugmcantik #collagencrystaleyemaskjogja
#collagencrystaleyemaskjogjamurah #baliratih #baliratihjogja #baliratihindonesia #onlineshopbaliratih #onlineshopbaliratihjogja #onlineshopskincare #jualbaliratih #oriflamejogja #tendercareoriflame #facespray #jualfacespray #facespraybalialus

BIEANNE PREMIUM 24K GOLD SERUM (@princessshop.ly)

AFTER 3 DAYS JE UOLSSS 😱 MANA BOLEH TAK DAK SERUM BIEANNE ‼️
.
Hari hari guna tanpa skip. Konsisten guna and jaga la KULIT hampa bebetul weh. JANGAN GUNA skincare bermekuri. Sayang lah kulitt tuuuuuu. β™₯️
.
Meh cuba BIEANNE BOTOX SERUM 100% ORGANIC. BAHAN UTAMA ALOEVERA DAN EXTRACT APPLE HIJAU DITAMBAH DENGAN 24K GOLD DUST MEMBERIKAN SINAR HARAPAN BARU UNTUK MUKA HAMPA. Gitteww 🀣
hebat tak pengangan serum kita ni? Siapa nak try dulu boleh amik 20 ml, siapa nak lebih jimat boleh amik 40 ml terus ya .
.
40 ml Rm75 sm/80 ss. 2 unit Rm130 sm/140 ss.
.

20 ml Rm60 sm/65 ss. 2 unit Rm110 sm/120 ss.
Freegift yang menarik menanti anda 😍 .
.

Dapat FREEGIFT 🎁 dengan setiap unit pembelian serum dari kami .
.
Dapat FREEPOST sekali ok πŸ“¦ .
.
Postage every weekdays .
.
COD πŸš— available from Shah alam / Klang / Gombak / Subang jaya / Bangsar and Sunway.
.
To order can dm or click link whatsapp dekat link bio kami @princessshop.ly (014-6240742). Fast reply 😍
. #foundation #hd #flawless #fullcoverage #glowing #serum #lipmatte #spray #facemist #facespray #makeup #botox #miracle #bieanne #viral #serum #miracle #viral #botox #golddust #arganoil #24kgold #coconutoil #apple #aloevera #vitamin #stemcell #chamomile #bieanneagent #freegift #sales

BIEANNE PREMIUM 24K GOLD SERUM (@princessshop.ly)

PORI PORI PUN MENGECIL 😍 Jadi mana yang nak CUBA dulu boleh dapatkan 20ml, yang nak JIMAT boleh dapatkan yang 40ml terus. 😍
.
40ml tahan sehingga 2 bulan, 20ml tahan sehingga 1 bulan penggunaan. β™₯️
.

Bieanne serum 40 ml Rm75 sm/rm80ss .
.
20ml tahan Rm60 sm/Rm65 ss
.
FREE POSTAGE + FREE GIFT
.

Cepat2 place your order dan boleh jugak beli dari ig dropship kita ya. Semua friendly friendly tau 😍 ! .
.
1. @tyra.atira / @iyzah.atira
2. @serum.botox
3. @serumdrugstore.ly
4. @misszughashop.my
5. @girlz.thingsss
6. @kasihwajah.co
7. @glowing.serum
8. @nsmakeupshoppee
9. @makeupviralbybellaz
10. @zlh.beaute
11. @empirefiraazafirah
12. @twentyoneofficial.co
13. @bieglow.serum
14. @syiramaria
15. @naturalbeauty.sr
16 @sarah.glowingserum
17. @by_zahidahaziz
18.@myamethyst.co
19. @qurose_bieanne
20. @byfnss_ .
.

Dapat FREEGIFT 🎁 dengan setiap unit pembelian serum dari kami .
.
Dapat FREEPOST sekali ok πŸ“¦ .
.
Postage every weekdays .
.
COD πŸš— available from Shah alam / Klang / Gombak / Subang jaya / Bangsar and Sunway.
.
To order can dm or click link whatsapp dekat link bio kami @princessshop.ly (014-6240742). Fast reply 😍
.
Also available to order for Cleanstox, Bieanne lipstick, Stay slay foundation & Blooming spray glitterz πŸ’„ #foundation #hd #flawless #fullcoverage #glowing #serum #lipmatte #spray #facemist #facespray #makeup #botox #miracle #bieanne #viral #serum #miracle #viral #botox #golddust #arganoil #24kgold #coconutoil #apple #aloevera #vitamin #stemcell #chamomile #bieanneagent

BIEANNE PREMIUM 24K GOLD SERUM (@princessshop.ly)

Salam hai dear! ❀️
.

Bieanne serum 20 ml Rm60 sm and 40 ml Rm75 sm.
.

40ml tahan 2-3 bulan penggunaan lebih jimat ! 20 ml tahan 1 bulan penggunaan 😍
.

FREE POSTAGE + FREE GIFT .
.

Ingredient: Argireline15%, Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist, Gold 24k, Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe ,Argan Oil , 24k gold, Extract Apple Stemcell, barbadensis (aloe vera extract)
.
APA YANG SERUM NI MAMPU BUAT ?
.

Bieanne Botox Serum, mampu merawat masalah :
βœ…jerawat
βœ…liang pori
βœ…selulit
βœ…kurap
βœ…parut
βœ…kulit kering
.
Selain dari merawat masalah kat atas tu, serum ni pon boleh menjadikan makeup anda lebih elok dan tahan lama. Bibir, breast, punggung pon boleh apply untuk nampak lebih tegang dan awet muda tau ! Testimoni dan feedback pon Alhamdulillah positive result and proven ! β™₯️β™₯️ .
.
Sy akan guide sis untuk penggunaan serum ni 🌹
.

Berminat untuk cuba ? Boleh whatsapp or dm asap! #foundation #hd #flawless #fullcoverage #glowing #serum #lipmatte #spray #facemist #facespray #makeup #botox #miracle #bieanne #viral #serum #miracle #viral #botox #golddust #arganoil #24kgold #coconutoil #apple #aloevera #vitamin #stemcell #chamomile #bieanneagent #freegift #sales

Nauli Cosmetics (@naulicosmetics)

@Regranned from @dewi_fantasticwedding - Make up kondangan, no ckur alis
Makasih mama nela udh make up di FW,, makasih juga @naulicosmetics , ini perdana pake make upseal + glow me up nya, - #regrann
Makasih kak Dewi. Sukaaak sama hasil makeupnya. Keliatan glowing ya...tp bebas minyak loh
Setting spray glow me up...order by DM atay whatsapp 0812.9929.7700

#kosmetik
#jualkosmetik
#makeup
#jualmakeup
#kosmetikmurah
#jualkosmetikmurah
#makeupmurah
#jualmakeupmurah
#settingspray
#jualsettingspray
#facespray
#facemist
#jualan
#beautybloggerindonesia
#beautybloggerbali
#eyeshadow
#foundation
#lipstick
#makeupjunkie
#makeuplover
#murah
#grosir
#produklokal
More...