Antioxidant Spray (@aquarosea.my)

SAY HI TO HEALTHY & RADIANT SKIN 👋🏻 By using our MAGICAL antioxidant spray that are made from pure rose petals extract in 5seconds u can get a better skin!

Come join us and get a HEALTHY SKIN 😍 "Let's feel the NATURE on your skin" 🍃

To place oder whatsapp :

www.wasap.my/601112981507

#aquarosea #aquaroseamy #naturalproducts #naturalskincare #organicproducts #skincaremalaysia #feelthenature #facemistmalaysia #facespray #settingmakeupspray #facialspray #sispakaisisjual #rosepetals #rosesextract

Nur Fatihah Hasni (@nurfatihahhasni)

UGHHH !!! BANYAK NYE PRODUK NAK KENA PAKAI !! _
Korang pun mesti macam ni kan
_
TAPI ...
_
GOLDEN GLOW, 1 BOTOL UNTUK PELBAGAI KEGUNAAN 👍🏻
_
Tengok sini 👇👇👇
_
1001 MANFAAT DAN KEBAIKAN 👍👍 _
- Glowing Sambil Merawat
- Glowing Super Glowing
_
🔮 Glowing
🔮 Longlasting
🔮 Moisturizing
🔮 Refreshing
🔮 Whitening
🔮 Healing
_
_
Segalanya menjadi mudah dengan golden glow. Kulit sihat secara semulajadi . Spray spray je kulit glowing, kulit sihat. 👍👍 Mudah , Cepat dan Berkesan.

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#makeupspray
#serum
#flawless
#jerawat #gegarvaganza #makeup
#makeupspray
#glowingmakeupspray
#foundation
#facespray
#mua #kulitlicin #kulitlembab #kulitsihat #kulitglowing #kulitputih #gebu

Nur Fatihah Hasni (@nurfatihahhasni)

UGHHH !!! BANYAK NYE PRODUK NAK KENA PAKAI !! _
Korang pun mesti macam ni kan
_
TAPI ...
_
GOLDEN GLOW, 1 BOTOL UNTUK PELBAGAI KEGUNAAN 👍🏻
_
Tengok sini 👇👇👇
_
1001 MANFAAT DAN KEBAIKAN 👍👍 _
- Glowing Sambil Merawat
- Glowing Super Glowing
_
🔮 Glowing
🔮 Longlasting
🔮 Moisturizing
🔮 Refreshing
🔮 Whitening
🔮 Healing
_
_
Segalanya menjadi mudah dengan golden glow. Kulit sihat secara semulajadi . Spray spray je kulit glowing, kulit sihat. 👍👍 Mudah , Cepat dan Berkesan.

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#makeupspray
#serum
#flawless
#jerawat #gegarvaganza #makeup
#makeupspray
#glowingmakeupspray
#foundation
#facespray
#mua #kulitlicin #kulitlembab #kulitsihat #kulitglowing #kulitputih #gebu

Nur Fatihah Hasni (@nurfatihahhasni)

Jaga kulit sebaik mungkin, #ELAKKAN tukar - tukar skincare last minit, nanti kulit tak sempat nak recover
.
" Kulit muka dia #dry (kering) sgt2.. Masa letak foundation ok je, after sapu loose powder, nampak #timbul - timbul kesan #muka #kering tu
.
Masa sapu #moisturizer tak rasa apa - apa pun kat muka dia, pastu saya spray gg, 4x after dah siap, 2x lepas siap pakai baju & tudung
.
Alhamdulillah, lepas tu kesan kulit kering tu, #makin #hilang, alhamdulillah, tq gg " .

Feedback panas dari Mak andam
HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback #goldenglow #glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat #serumspray #makeupspray #serum #flawless #jerawat #makeup
#makeupspray #glowingmakeupspray
#foundation #facespray #mua #kulitlicin #kulitlembab #kulitsihat #kulitglowing #kulitputih #gebu #iamme #facemist

Nur Fatihah Hasni (@nurfatihahhasni)

Kelu lidah, tak tau nak kata apa,
Mulut melopong,
Air liur menitik tup tap tup tap
.
Sekecil - kecil botol, tapi dia punya power tu,
#fuhh #fuhhhh
Mantap !!!
.
Baru guna yg trial,
Kulit dah segebu bayi,
Hari ke 3, #parut jerawat dah pudar
.
HARI KE 3 BEB !! Owhhh pengsan,
Keluar bajet RM12 jerr,
Dapat macam ni ☝️

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback #goldenglow #glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat #serumspray #makeupspray #serum #flawless #jerawat #makeup
#makeupspray #glowingmakeupspray
#foundation #facespray #mua #kulitlicin #kulitlembab #kulitsihat #kulitglowing #kulitputih #gebu #iamme #facemist

lookatme_beauty (@lookatme_beauty)

*SKINCARE ALERT*
VOTRE PEAU VITAMIN C SERUM.
Manfaat Serum Vitamin C :
- Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap (polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok, dsb).
- Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit.
- Mencerahkan kulit ( brightening effect ). Tanpa efek samping yang merugikan. - Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata.
- Mencegah luka jerawat dan mengecilkan pori.
.
Bisa dipakai siang dan malam ya sebelum aplikasi cream perawatan wajah. .
Idr 230k .
Order/tanya2
Line : diazdkw/ocatr
#jualvotrepeau #jualskincare #brandlokalindonesia #facespray #jualvotrepeaumurah

lookatme_beauty (@lookatme_beauty)

Votre Peau Sun Shield / Sun Block SPF 50
Manfaatnya : - Memberikan perlindungan yang tinggi terhadap sinar matahari
- Membantu mengurangi bintik hitam dan melasma dengan secara bertahap mencerahkan kulit
- Melembabkan kulit wajah
- Mengencangkan kulit wajah .
Cara penggunaannya sama dengan sunblock lainnya. Langsung diaplikasikan di wajah setelah penggunaan daily skincare routine. .
Idr 230k
.
Order/tanya2:
Line : diazdkw/ocatr
#jualvotrepeau #jualskincare #brandlokalindonesia #facespray #jualvotrepeaumurah

lookatme_beauty (@lookatme_beauty)

Votre Peau Brightening Spray Sake Essence 30ml
Face spray yang berfungsi: - Secara alami kulit anda menjadi lebih putih bercahaya
- Berfungsi sebagai antioksidan membantu mengurangi jerawat dan kerutan pada kulit wajah.
- Berfungsi sebagai antioksidan untuk melindungi kulit dari pengaruh radikal bebas yang bisa merusak kulit seperti kulit kering, noda hitam, kusam, dan keriput.
- Bisa digunakan untuk kulit wajah sensitif sekalipun. .
Cara pakai nya tinggal spray aja ke wajah kalian dan bisa dipakai berkali-kali dalam sehari. Sangat aman untuk kulit sensitif.
.
Idr 230k
.
Order/tanya2 :
Line : diazdkw/ocatr
#jualvotrepeau #jualskincare #brandlokalindonesia #facespray #jualvotrepeaumurah

Antioxidant Spray (@aquarosea.my)

Morning everyone 😊

Happy work for those who are working. Do not forget to use the antioxidant spray to stay fresh throughout the day 😘

Stay fresh with Aqua Rosea 🌹 "Let's feel the NATURE on your skin" 🍃

#nomoresecrets #aquarosea #aquaroseamy #naturalproducts #naturalskincare #organicproducts #skincaremalaysia #feelthenature #facemistmalaysia #facespray #settingmakeupspray #facialspray #sispakaisisjual #rosepetals #rosesextract

Delune (@deluneparis)

Dream team ❤️🤗👍🏼 Available now from DeluneParis.com

Dyxy Cosmetics BIG SALE NOW! (@dyxyadmirer)

:: LELAKI PUN PAKAI DYXY :: .
Jom dengar review #mineralgreenteafacemist ni. Serious sangat BEST sebab kesannya bukan sekadar at particular time je, bahkan lepas tu pun ada hasilnya. Antaranya :
.
Pudarkan parut jerawat
Pudarkan jeragat
Kulit lebih tegang
Kulit kering lebih sihat
Muka segar glowing mowing
.
Berminat? Berminat? Berminat?
Dm atau tekan je link dekat bio k😊
.
.
#bccream #dyxy #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxycosmeticsmalaysia #facemist #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea  #dyxyfacemist  #dyxyfacemistmineralgreentea #mineralgreenteafacemist #greenteafacemist #facespray #dyxybrushgemok #dyxybrushgemuk #brushmakeup #bbcream  #cccream #promosi  #bc #setasyallie #setsyafiqahaina #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundationmurah  #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxymalaysia
#testimonidyxy #dyxyfeedback #dyxyreview

Dyxy Cosmetics BIG SALE NOW! (@dyxyadmirer)

Tak Sampai 5 MINIT dah SIAP.
TAK NAK cari LAIN dah. .
Siapa yang suka natural look & tak heavy make up, DYXY memang sangat sesuai. Cuma 3 MINIT untuk muka yang lebih segar bertenaga & flawless! .
Untuk repeat user, dapatkan set Syafiqah Aina SEKARANG dengan DISKAUN RM 30! 😍😍
Haa, bukan tu je, FREE GIFTS pun ada menanti uolss taw.
LIMITED TIME only! Cepat-cepat grab sebelum tawaran Hebat ni tamat. .
Berminat? Berminat? Berminat?
Dm atau tekan je link dekat bio k😊
.
.
#bccream #dyxy #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxycosmeticsmalaysia #facemist #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea  #dyxyfacemist  #dyxyfacemistmineralgreentea #mineralgreenteafacemist #greenteafacemist #facespray #dyxybrushgemok #dyxybrushgemuk #brushmakeup #bbcream  #cccream #promosi  #bc #setasyallie #setsyafiqahaina #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundationmurah  #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxymalaysia
#testimonidyxy #dyxyfeedback #dyxyreview

Dyxy Cosmetics BIG SALE NOW! (@dyxyadmirer)

The best and complete combo deal of DYXY products.
1st time dalam DYXY buat deal mcm ni.
Limited time only special utk LOVELY DYXY LOVER 😘
.
♥️ DISCOUNT POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM50 hingga RM100 UNTUK SETIAP COMBO
♥️ GRAB CEPAT LAJU3 SEBAB STOK TERHAD LAKU KERAS
♥️ FREE GIFT SPECIAL AND LIMITED
♥️ DAPATKAN THE BEST SET EVER OF DYXY YANG TENGAH VIRAL TEROKK SKRG NIHH .
♥️ TUNGGU APELAGI ORDER NOW..👇🏼👇🏼👇🏼
📲 013-6348170
📲 013-6348170 @
tekan je link di bio tu k. 😊
.
.
🔥SET COMBO SYAFIQAH AINA 🌟🌟🌟🌟🌟
RM115 ( np : RM145 )
1 x Bc cream
1 x Face mist
2 x Free gift🎁
.
.
LOOSE PRICE
💄 RM50 SM
BC CREAM RM80 SM
FACE MIST RM55 SM
BRUSH RM45 SM
.
** POSTAGE ke Sabah Sarawak tambah + RM5
.
#bccream #dyxy #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxycosmeticsmalaysia #facemist #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea  #dyxyfacemist  #dyxyfacemistmineralgreentea #mineralgreenteafacemist #greenteafacemist #facespray #dyxybrushgemok #dyxybrushgemuk #brushmakeup #bbcream  #cccream #promosi  #bc #setasyallie #setsyafiqahaina #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundationmurah  #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxymalaysia
#testimonidyxy #dyxyfeedback #dyxyreview

Nur Fatihah Hasni (@nurfatihahhasni)

Harga " pasar malam " , tapi kesan macam ratusan ringgit .

Haaa, tu ada yang cakap nak gebang tu
.

Yg dah try tahu lah best dia macam mana,
Seronok pegang kulit sendiri,
Aci dak ? 🙈

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale #viral #mistspray #facemist

Nur Fatihah Hasni (@nurfatihahhasni)

Orang perempuan ni memang makhluk pelik, #meroyan tu biasa
.
Sekarang tergelak terkehek - kehek sampai terkehel pipi, 10 minit lagi dia masam mencuka macam rimau lapar
.
Ehh cakap ni macam biasa jadi je ?
.
Lahh, dah namanya perempuan
.
Lagi - lagi kalau dah makeup nye sejam,
Tapi lunturnya tak sampai 5 minit
.
Haa, tu laaa. Pasal tak mau dengar kata,
GG ada buat simpan, dah beli guna lah syg
.
Nak simpan pasai apa,
Rugi lahh, org lain dah lama cantik, kita masih berkira lagi, .
Tak mau bebel panjang - panjang nanti ampa pening. Tengok feedback sisturr kita ni

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback #goldenglow #glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat #damia
#damiaraishabeauty #serumspray #makeupspray #serum
#flawless #jerawat #gegarvaganza #makeup
#makeupspray #glowingmakeupspray
#foundation #facespray #mua #kulitlicin #kulitlembab #kulitsihat #kulitglowing #kulitputih #gebu #iamme #aliffaziz #animemakeup #makeupbybellaz
More...