7Watchlist (@7watchlist)

Beauty and the Beast dazzles again, and Power Rangers follows!
#7Watchlist
The live-action fairy tale dominates #BoxOffice with a $88.3 million on its second opening, and rebooted #PowerRangers opens with $40.5 million. Now with $317 million, #BeautyandtheBeast is the fourth-largest 10-day domestic total ever.
#KongSkullIsland brings in $14.4 m on its third week, landing on the 3rd spot.
Space thriller #Life comes next, with a $12.6 million, and #Logan follows it with $10.1 million.

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Muka yg berjerawat tu elok sgt pakai ni.. sapu je seluruh muka, dlm masa 2 hari semua jerawat semakin kecut & sesuai sgt muka yg berminyak tu.. serum ni dapat menyerap minyak berlebihan kat muka tu. Selalunya kulit berminyak tu lah yg buat jerawat mencanak2 naik ke muka..! Serum ni antara stock di warehouse MERVE yg tak pernah putus-putus..!!! Fuh..!!!! Sejak 2015 lg popular Fairy Tears Potion ni..! Dahsyat sungguh penangan Multivitamin Serum terhadap pengguna diluar sana. Sesiapa byk jerawat kat muka tu, elok sgt pakai ni setiap hari.. pakai serum ni dlm masa 2 hari jerawat dh kering, muka jadi licin & parut jerawat pun akan pudar..!! Serum ni mmg WAJIB u olls beli..! Disebabkan larisssss lah serum ni tak pernah berhenti di proses..! πŸ‘πŸΌThe Best ever serum all in 1!

Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Muka yg berjerawat tu elok sgt pakai ni.. sapu je seluruh muka, dlm masa 2 hari semua jerawat semakin kecut & sesuai sgt muka yg berminyak tu.. serum ni dapat menyerap minyak berlebihan kat muka tu. Selalunya kulit berminyak tu lah yg buat jerawat mencanak2 naik ke muka..! Serum ni antara stock di warehouse MERVE yg tak pernah putus-putus..!!! Fuh..!!!! Sejak 2015 lg popular Fairy Tears Potion ni..! Dahsyat sungguh penangan Multivitamin Serum terhadap pengguna diluar sana. Sesiapa byk jerawat kat muka tu, elok sgt pakai ni setiap hari.. pakai serum ni dlm masa 2 hari jerawat dh kering, muka jadi licin & parut jerawat pun akan pudar..!! Serum ni mmg WAJIB u olls beli..! Disebabkan larisssss lah serum ni tak pernah berhenti di proses..! πŸ‘πŸΌThe Best ever serum all in 1!

Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Muka yg berjerawat tu elok sgt pakai ni.. sapu je seluruh muka, dlm masa 2 hari semua jerawat semakin kecut & sesuai sgt muka yg berminyak tu.. serum ni dapat menyerap minyak berlebihan kat muka tu. Selalunya kulit berminyak tu lah yg buat jerawat mencanak2 naik ke muka..! Serum ni antara stock di warehouse MERVE yg tak pernah putus-putus..!!! Fuh..!!!! Sejak 2015 lg popular Fairy Tears Potion ni..! Dahsyat sungguh penangan Multivitamin Serum terhadap pengguna diluar sana. Sesiapa byk jerawat kat muka tu, elok sgt pakai ni setiap hari.. pakai serum ni dlm masa 2 hari jerawat dh kering, muka jadi licin & parut jerawat pun akan pudar..!! Serum ni mmg WAJIB u olls beli..! Disebabkan larisssss lah serum ni tak pernah berhenti di proses..! πŸ‘πŸΌThe Best ever serum all in 1!

Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Daripada pakai lipstick yg takde KKM tu lebih baik pakai lipstick sememangnya diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).. Lipstick yg tak ada kelulusan KKM biasanya bahan2 yg digunakan sgt tak bagus utk bibir kita.. jangan sampai nanti bibir hitam & merekah hodoh baru nak menyesal... 😭 Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman.. Bau pun sedap sgt.. πŸ˜‹ rasa nak gigit gigit bibir sendiri.. hihi

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve Cosmetics ID
MS030733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Daripada pakai lipstick yg takde KKM tu lebih baik pakai lipstick sememangnya diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).. Lipstick yg tak ada kelulusan KKM biasanya bahan2 yg digunakan sgt tak bagus utk bibir kita.. jangan sampai nanti bibir hitam & merekah hodoh baru nak menyesal... 😭 Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman.. Bau pun sedap sgt.. πŸ˜‹ rasa nak gigit gigit bibir sendiri.. hihi

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve Cosmetics ID
MS030733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Daripada pakai lipstick yg takde KKM tu lebih baik pakai lipstick sememangnya diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).. Lipstick yg tak ada kelulusan KKM biasanya bahan2 yg digunakan sgt tak bagus utk bibir kita.. jangan sampai nanti bibir hitam & merekah hodoh baru nak menyesal... 😭 Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman.. Bau pun sedap sgt.. πŸ˜‹ rasa nak gigit gigit bibir sendiri.. hihi

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve Cosmetics ID
MS030733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan
More...