Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

Barangsiapa yang lambat datang Rezekinya hendaklah banyak mengucapkan – La hawla Wala Quwwata Illa billah (HR. At- Tabrani) .

#fjglow
#fjglowteamjohor
#mirrorskinz

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judebotanicalshq)

Nampak tak biji2 hitam kat dalam JSB tu? Haa tu lah habbatussauda. Memang kita request kat kilang utk letak kali ni. Plus ada ekstrak susu kambing lagi tau. JSB kali ni tak mengeringkan kulit. Sebab buih dia tak terlalu banyak. Sesuai utk semua skin type termasuk sensitive skin. Yg dah pakai akan tahu syoknya mcm mana. Bau dia, kesan dia. Bak kata sajat, FUH ! πŸ˜‚.
.
Bahan utama dalam JSB adalah PURE ARGAN OIL ! Sangat recommended utk yang ada masalah kulit kering, kulit sensitive, kulit berjerawat, & kulit berminyak. After penggunaan sebulan uols akan rasai sendiri perubahan yg ketara. Paling penting, 100% homemade & organik tau. 😘.
.
πŸ’―% Organik
πŸ’―% Homemade
πŸ’―% Bebas bahan kimia merbahaya
.
Ingredients:
βœ”οΈ Pure Argan Oil.
βœ”οΈ Goat milk
βœ”οΈ Habbatussauda.
βœ”οΈ Aloevera.
βœ”οΈ Cinnamon.
βœ”οΈ Virgin Coconut Oil.
βœ”οΈ Alpha Arbutin.
βœ”οΈ Vitamin E.
βœ”οΈ Peppermint.
.
Kelebihan:
😲 Menghapus jerawat degil.
😲 Memudarkan parut.
😲 Merawat radang jerawat (redness).
😲 Membersih & mencerahkan.
😲 Glowingkan kulit.
😲 Mengurangkan minyak pada kulit.
😲 Memudarkan jeragat.
😲 Merawat kulit kusam & sunburn.
😲 Menghaluskan kulit seperti bayi.
.
☎️ HQ JUDE BOTANICALS - 019-9599290.
.
☎️ AGEN SHAH ALAM SELANGOR- 011-12448641
.
☎️ AGEN SETIU TERENGGANU - 011-26725462
.
☎️ AGEN KEDAH - 014-2464361
.
☎️ AGEN BACHOK KELANTAN - 0 12-9477430
.
☎️ AGEN T.MERAH KELANTAN - 019-983 9184.
.
#judeskinbar #judeluminousserum #judevintagemask #JSB #JLS #JVM #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #quputeh #judebotanicals

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judebotanicalshq)

Nak kulit bersih kena rajin ! Siapa dah jatuh hati dengan produk2 @judebotanicalshq ? 😍 warna dah memukau kesan dia plak berganda2 memukau. Hiks !.
.
πŸ’―% Organik
πŸ’―% Homemade
πŸ’―% Bebas bahan kimia merbahaya
.
JUDE VINTAGE MASK ‼️.
.
Ingredients:
βœ”οΈ Turmeric (kunyit)
βœ”οΈ Habbatussauda (jintan hitam)
βœ”οΈ Baccaurea motleyana (kulit rambai)
βœ”οΈ Kaffir lime (daun limau purut)
βœ”οΈ Rice (beras)
.
Kelebihan:
😲 Meremajakan kulit (awet muda)
😲 Menghapus jerawat degil
😲 Memudarkan parut
😲 Membuang sel kulit mati
😲 Merawat parut berlubang
😲 Glowingkan kulit
😲 Mengurangkan minyak pada kulit
😲 Merawat selulit dan kulit kendur
😲 Menaikkan seri wajah
😲 Dihasilkan dari 5 jenia herba asli
😲 Rahsia kecantikan nenek moyang
.
JUDE LUMINOUS SERUM ‼️
.
INGREDIENTS :
βœ”οΈAqua
βœ”οΈAloe barbadensis (aloevera) leaf extract
βœ”οΈCollagen
βœ”οΈCoffee arabica (coffee) seed extract
βœ”οΈPanax ginseng root extract
βœ”οΈCarbomer
βœ”οΈGlyserin
βœ”οΈHyaluronic
βœ”οΈPhenoxyethanol
βœ”οΈMethylisothiazolinone.
.
KEBAIKAN :
❀️ Bersifat cooling sensation
❀️ Membantu menegangkan kulit sekaligus memberi kesan pencerahan dan awet muda
❀️ mengurangkan kedutan pada kulit
❀️ melembabkan kulit
❀️ menaikkan pipi yg jatuh dan menjadikan ia bentuk V shape
❀️ mencerahkan kulit tanpa pengelupasan
❀️mengecilkan pori2 muka
❀️merawat jerawat, jeragat & parut
❀️memberi effect glowing bila makeup
.
☎️ HQ JUDE SKIN BAR - 019-9599290
.
☎️ AGEN TG MALIM PERAK - 011-3368 0502
.
☎️ AGEN SHAH ALAM SELANGOR - 011-12448641
.
☎️ AGEN KOTA KINABALU SABAH- 011-31611209
.
☎️ AGEN SETIU TERENGGANU - 011-26725462
.
☎️ AGEN BAGAN SERAI PERAK - 018-578 6757
.
☎️ AGEN T. MERAH KELANTAN - 019-983 9184.
.
☎️ AGEN KEDAH - 014-2464361.
.
☎️ AGEN BACHOK KELANTAN - 0 12-9477430.
.

#judeskinbar #judeluminousserum #judevintagemask #JSB #JLS #JVM #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #quputeh #judebotanicals

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Seronok kan bila supplement yang kita makan menunjukkan hasil nya, alhamdulillah. Rata-rata customer yang amalkan mirrorskinz memang puashati dengan kesan nya. πŸ‘

Suami makin sayang, siapa cakap dah berumur tak boleh nak cantikk kan kan makin bahagia tau.❀️ Siapa lagi yang ada masalah dalaman tu boleh lah cuba #mirrorskinz .
Sebotol tahan 1 bulan, sehari makan 2sudu. .
Rasa sangat2 sedap. Nak kesan yang cepat amalkan minum dengan susu atau ambil sekali dengan vit CπŸ‘
Ada sebarang pertanyaan boleh terus wassap jaja ye. 😊

#fjglow
#mirrorskinz
#rasacannotmoveon
#kulitcermin✨✨✨ #chingggg
#produkno1malaysia
#supplementstemcell

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Kadang-kadang blur kan bila tangan melecur nak letak apa kan?? Kalau iolls biarkan je tapi masa kena minyak/benda panas terus basuh tempat yang terkena tu dengan air paip. Biar kan je air lalu kat tmpt melecur tu.
Lepas tue amalkan kemam #mirrorskinz Supplement, tengok seminggu je dah baik. Parut pon skit-skit je. Memang bagus giler mirrorskinz ni. Merawat dalaman. (Testimoni dari founder FJ Glow)

Banyak manfaat #mirrorskinzSupplement ni. Antaranya membantu masalah jerawat, parut, burn, jeragat, kulit kusam, masalah period, stabilkan hormon, nak slim pon bagus amalkan ni.πŸ‘ Nak tahu lebih details berkenaan mirrorskinz boleh terus wassap jaja. Banyak dah testimoni berjaya. Yang penting selamat dan berkesan.πŸ˜‰ *setiap pembelian 3box mirrorskinz jaja nak bagi 🎁free gift special*

#fjglow
#produkselamat
#mirrorskinzNo1
#kulitcermin
#chingggg
#rasacannotmoveon
#kemamkemamterusputih

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judebotanicalshq)

Feedback dari pengguna #judeluminousserum yg sgt wow ! 😍 Thank you dear. InshaAllah masalah skin akan cepat2 selesai dgn penggunaan serum rawatan JLS ni. Yg penting, merawat ya. πŸ’‹.
.
Jude luminous serum ni jenis water drop. Bila apply kat kulit akan bertukar air & cepat meresap. So kalau uols jenis kulit oily atau combination xyah risau sbb sesuai sgt lah utk skin type uols ya. Just pakai 2 titik je. Hakak2 yg ada jeragat atau kedutan sgt disyorkan pakai. Sebab dlm ni yg utamanya ada collagen, ektsrak aloevera, panax ginseng, & coffee arabica. 😘.
.
Price : RM29 jer. Super jimat.
.
INGREDIENTS :.
βœ”οΈAqua
βœ”οΈAloe barbadensis (aloevera) leaf extract
βœ”οΈCollagen
βœ”οΈCoffee arabica (coffee) seed extract
βœ”οΈPanax ginseng root extract
βœ”οΈCarbomer
βœ”οΈGlyserin
βœ”οΈHyaluronic
βœ”οΈPhenoxyethanol
βœ”οΈMethylisothiazolinone.
.
KEBAIKAN :
❀️ Bersifat cooling sensation
❀️ Membantu menegangkan kulit sekaligus memberi kesan pencerahan dan awet muda
❀️ mengurangkan kedutan pada kulit
❀️ melembabkan kulit
❀️ menaikkan pipi yg jatuh dan menjadikan ia bentuk V shape
❀️ mencerahkan kulit tanpa pengelupasan
❀️mengecilkan pori2 muka
❀️merawat jerawat, jeragat & parut
❀️memberi effect glowing bila makeup
.
☎️ HQ JUDE BOTANICALS - 019-9599290.
.
☎️ AGEN SHAH ALAM SELANGOR- 011-12448641.
.
☎️ AGEN T.MERAH KELANTAN - 019-983 9184.
.

#judeskinbar #judeluminousserum #judevintagemask #JSB #JLS #JVM #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #quputeh #judebotanicals

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judebotanicalshq)

TAK TAHU CARA NAK PAKAI JVM? Jangan risau lah ! Kami ada sediakan cara2 nak pakai. Semudah ABC je uols. Hehe. Selamat mencuba ! ❀️.
.
πŸ’―% Organik
πŸ’―% Homemade
πŸ’―% Bebas bahan kimia merbahaya
πŸ’―% Pure herbs
.
Ingredients:
βœ”οΈ Turmeric (kunyit)
βœ”οΈ Habbatussauda (jintan hitam)
βœ”οΈ Baccaurea motleyana (kulit rambai)
βœ”οΈ Kaffir lime (daun limau purut)
βœ”οΈ Rice (beras)
.
Kelebihan:
😲 Meremajakan kulit (awet muda)
😲 Menghapus jerawat degil
😲 Memudarkan parut
😲 Membuang sel kulit mati
😲 Merawat parut berlubang
😲 Glowingkan kulit
😲 Mengurangkan minyak pada kulit
😲 Merawat selulit dan kulit kendur
😲 Menaikkan seri wajah
😲 Dihasilkan dari 5 jenis herba asli
😲 Rahsia kecantikan nenek moyang
.
☎️ HQ JUDE SKIN BAR - 019-9599290
.
☎️ AGEN TG MALIM PERAK - 011-3368 0502
.
☎️ AGEN SHAH ALAM SELANGOR - 011-12448641
.
☎️ AGEN KOTA KINABALU SABAH- 011-31611209
.
☎️ AGEN SETIU TERENGGANU - 011-26725462
.
☎️ AGEN BAGAN SERAI PERAK - 018-578 6757
.
☎️ AGEN T. MERAH KELANTAN - 019-983 9184.
.
☎️ AGEN KEDAH - 014-2464361.
.
☎️ AGEN BACHOK KELANTAN - 0 12-9477430.
.

#judeskinbar #judeluminousserum #judevintagemask #JSB #JLS #JVM #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #quputeh #judebotanicals

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judebotanicalshq)

Beli set combo 3 ni memang super jimat ! Dapat harga special uols ! Tunggu apa lagi? Cepat2 grab sekarang πŸ’‹.
.
πŸ’―% Organik
πŸ’―% Homemade
πŸ’―% Bebas bahan kimia merbahaya
.
JUDE SKIN BAR ‼️.
.
Ingredients:
βœ”οΈ Pure Argan Oil.
βœ”οΈ Habbatussauda.
βœ”οΈ Aloevera.
βœ”οΈ Cinnamon.
βœ”οΈ Virgin Coconut Oil.
βœ”οΈ Alpha Arbutin.
βœ”οΈ Vitamin E.
βœ”οΈ Peppermint.
.
Kelebihan:
😲 Menghapus jerawat degil.
😲 Memudarkan parut.
😲 Merawat radang jerawat (redness).
😲 Membersih & mencerahkan.
😲 Glowingkan kulit.
😲 Mengurangkan minyak pada kulit.
😲 Memudarkan jeragat.
😲 Merawat kulit kusam & sunburn.
😲 Menghaluskan kulit seperti bayi.
.
JUDE VINTAGE MASK ‼️.
.
Ingredients:
βœ”οΈ Turmeric (kunyit)
βœ”οΈ Habbatussauda (jintan hitam)
βœ”οΈ Baccaurea motleyana (kulit rambai)
βœ”οΈ Kaffir lime (daun limau purut)
βœ”οΈ Rice (beras)
.
Kelebihan:
😲 Meremajakan kulit (awet muda)
😲 Menghapus jerawat degil
😲 Memudarkan parut
😲 Membuang sel kulit mati
😲 Merawat parut berlubang
😲 Glowingkan kulit
😲 Mengurangkan minyak pada kulit
😲 Merawat selulit dan kulit kendur
😲 Menaikkan seri wajah
😲 Dihasilkan dari 5 jenia herba asli
😲 Rahsia kecantikan nenek moyang
.
JUDE LUMINOUS SERUM ‼️
.
INGREDIENTS :
βœ”οΈAqua
βœ”οΈAloe barbadensis (aloevera) leaf extract
βœ”οΈCollagen
βœ”οΈCoffee arabica (coffee) seed extract
βœ”οΈPanax ginseng root extract
βœ”οΈCarbomer
βœ”οΈGlyserin
βœ”οΈHyaluronic
βœ”οΈPhenoxyethanol
βœ”οΈMethylisothiazolinone.
.
KEBAIKAN :
❀️ Bersifat cooling sensation
❀️ Membantu menegangkan kulit sekaligus memberi kesan pencerahan dan awet muda
❀️ mengurangkan kedutan pada kulit
❀️ melembabkan kulit
❀️ menaikkan pipi yg jatuh dan menjadikan ia bentuk V shape
❀️ mencerahkan kulit tanpa pengelupasan
❀️mengecilkan pori2 muka
❀️merawat jerawat, jeragat & parut
❀️memberi effect glowing bila makeup
.
☎️ HQ JUDE SKIN BAR - 019-9599290
.
#judeskinbar #judeluminousserum #judevintagemask #JSB #JLS #JVM #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #quputeh #judebotanicals

FJGLOW JB (@fjglowjb)

COD pencuci sattt.. Nuh tengok.
Free gift rimbun.

Tak nak ke?? #FacialWash
#Tahan2Bulan
#RM30
#OrganicProduct
#SesuaiSemuaJenisKulit
#fjglow
#Mirrorskinz

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Tak sabar nyaa nak tunggu set baru Fj Glow Xclusive, in shaa Allah next week siap. Mesti ramai yang tak sabarr kan? Kan?

Ada yang berminat untuk jadi agen set baru ni?? Kita akan buat group baru dan agen yang bersungguh sahaja akan kami add dalam group.
Berminat boleh tinggalkan no HP uolls dekat ruang komen.

Kami nak cari agen yang jujur dan bersungguh-sungguh. Tak nak yang hipokrit, suka cakap-cakap belakang, nak yang sentiasa positif bukan always negatif jee.. Produk siap kami habaq okey. So stay tuned. Tunggu update dari kami. Yang nak tahu lebih lanjut boleh terus Whatsapp Jaja 0196628487😊

#fjglow
#setfjglowxclusive
#sayajual
#produkselamat
#organik
#skincareno1malaysia
#sayastokisKL
#teamfjglowhajar

JudeBotanical_ShahAlam (@judebotanical_shahalam)

JVM buat hal.!!!
Jerawat dh kecut pkai JVM ni. Mmg la sbb dlam JVM ni ada bhan utama iaitu kunyit. Kunyit kan mmg baik utk rawat jerawat. Lpastu ada skali jintan hitam dlam JVM ni. Mmg berkesan kebabomm meletuss laaa.. .
Berminat pm la cik nun ya
πŸ“² 011-12448641
.
#judeskinbar #JSBlovers #JGS #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #bilasbilasShiningUols #quputeh #judebotanicals #judevintagemask #JVM #Ephyraskinbar

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Dia dah mula dah....!
Hari ni 3 botol sekali pencuci muka dia ambik!
Memang berhantukan!πŸ˜†
Sapa yang tak suka dengan pencuci muka fj glow ni???
Dah guna sekali pasti jatuh hati.
Terima kasih ya sayang repeat order dengan kak mid!😘😘😘😘😘 #fjglow
#fjglowgoldbest
#organic
#agenfjglow

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Sejukkan muka dengan Glowing Cool Spray, besttt oo.. Lagi musim panas-panas ni kann. Muka sunburn guna lah spray ni.. Comfirm jatuh cintaaa❀️

Lepas tu glowing cool spray ni pon boleh dijadikan toner muka uolls, bahan2 dari air mawar, air sireh bgs kann??
Bahan selamat dan kesan pon macam giniii haaaaπŸ‘πŸ‘ Tak cayaaaa cubeeee. πŸ˜‰
Tinggal 9botol lagi. Siapa cepat dia dapat

#glowingcoolspray
#fjglow

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Nak share review & fungsi magic wipes dari seorang agen KL(Kak Yy)😊 Magic wipes ni sangat best, tisu basah yang lembut dengan sekali tarik tanggal habis makeup uols.

Item wajib bila kak jaja keluar mesti kena bawa. Sebab senang nak tanggalkan makeup kita untuk solat dan sebagainya.

Ada 40pcs, rm40
Yangg syokk lepas bersihkan muka guna magic wipes fj glow kulit jadi lembut tau, memang bestt Jatuh cinta❀️

Jom kita tonton video ni dari agen kami😘

#magicwipesFjglow
#fjglow
#fjglowXclusive
More...