hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Igtkan anak2 setting camera beauty... Rupanya tk der set apa2 pn

Oooo patut lah #fjglow yang setting muka kak liana berkilau bab cermin😜.. Ok nak bgtau fj glow ada sale ya cepat tau sebelum stok licin licau... Boleh beli tambah stok yg ada utk jaminan masa hadapan😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗

Kak mid (@hamidahyns)

Sale #fjglow
All item less 10%🎉🎊🎉🎊🎉

Kak mid (@hamidahyns)

Haaa..3 botol sekali jalan.
Ramai peminat Organic Facial Wash ni!
Fj glow mmg terbaik.
Sekarang tengah sale.
All item less 10%.
Meh roger-roger kak mid🤙🏻📱 #fjglow
#fjglowxclusive
#sales

Kak mid (@hamidahyns)

Ada sale #fjglow adik kakak!
Meh pm kak mid!!!😘😘😘

Gorgeous House (@gorgeous_house76)

SALE‼️SALE‼️SALE‼️ Mulai tarikh 24/11/2017 semua barang Fjglow less 10% Uolss.. Haaa tunggu apa lagi cepat la serbu butik @gorgeous_house76 sekarang‼️
Berminat ? Klik link bawah ini untuk sebarang pertanyaan 👇 .
www.wasap.my/60197638500
www.wasap.my/60197638500
www.wasap.my/60197638500 .
atau serbu terus butik kami di👇 .
@gorgeous_house76
GORGEOUS HOUSE
15-01 Jln Padi Emas 1/4, Uda Business Centre,
Bandar Baru uda, Tampoi,
81200 Johor Bahru. .
Waktu Operasi : Isnin - Ahad ( 11am - 9pm )
Jauh dari lokasi kami?
Tak ada masalah.
Kami gunakan khidmat poslaju 😎 Semua produk dibuka untuk jualan runcit , dropship dan borong. Harga pastinya murah dari biasa .
Nak tahu lain-lain produk ? Boleh klik website kami .
https://beautiesecret.com
https://beautiesecret.com
https://beautiesecret.com

#kualalumpur #pasirgudang #pasolambak #singaporeairlines #singapore #johorbahru #bengkungnursajat #letsbengkunggold #slimming #hotitem #terlajaklaris #lakukeras #viral #sabahsarawak #syajualmurah #syajualborong #syajualonline #vendorjb #vendorwanted #pasolambak #syajualmurah #syajualborong #syajualonline #muabellaz #fjglow #fjglowstokisjohor #fjglowgold #fjglowjb #skincareorganik

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_kl)

Y.E.S SALE 10% (ALL ITEM)

YAHOOO.. Sale fj glow kembali lagi
Mesti ramai yang tunggu kan??
Berita gembira di hari jumaat yang barakah untuk semua pengguna produk fj glow.😍 So u alls apa tunggu lagi, cepat grab. Selagi stok masih ada. Tapiiiii stok kak jaja dah semakin sikit tau sooo jangan lambat lambat grab.
Setiap pembelian kak jaja nak bagi special free gift🎁😍 Yang beli atas rm300 kak jaja nak bagi free gift💄.. Grab sekarang!

#fjglow
#fjglowexclusive
#saleakhirtahun
#YES
#teamfjglowhajar

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

Alhamdulilah SALE SALE SALE by #fjglow kembali lagi 😍😍😍 less 10% 10% 10% lagi Untuk semua item menarik Fjglow. Boleh grab the best price dari Fjglow mulai dari hari Ini tauuuu. .

Jangan Lepas peluang hebat Ini 💕 setiap pembelian Boleh dapat freegift istimewa Ekin tauu. .

#testimonifjglow #fjglowexclusive #fjglowteamjohor #sayajual #visitmyig

FJGLOW (@fjglow)

YEAR END SALE FJGLOW!
Bermula hari ini.
Jom Shopping ❤️#fjglow

FJGLOW (@fjglow)

YEAR END SALE FJGLOW!
Bermula hari ini.
Jom Shopping ❤️#fjglow

MARY KAY , CERDIQ (@amirraalliana)

Really fall in love 😘😘😘 Lotus & Bamboo Nourishing Body Lotion dirumus khas dengan bahan botani iaitu 🌹MINYAK BUNGA MATAHARI.
🌹PERAPI & PELEMBUT SEMUALAJADI.
🌹kaya dengan antioksidan dan segala nutrien penting untuk kulit
🌹mengandungi vitamin E

Sekali gus melindungi kulit daripada kesan2 kerosakan akibat radikal bebas 😍 #amirraalliana #marykaymalaysia #marykay #fjglow

FJGLOW (@fjglow)

1 dari beribu- ribu lemon testimoni #Fjglow
Pkai terus lawooo.

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_kl)

Maaf semalam kak jaja tak dapat nak pos order yang masuk, pagi ni baru sempat pos🙏 no tracking semua kak jaja dah PM ye. Terima kasih yang sentiasa support bisnes kak jaja😍 semoga Allah limpahi rezeki yang luas untuk anda semua. Aamin

P/s sale mirrroskinz masih lagi on, beli 3 percuma 1. 😊

#fjglow
#mirrorskinz
#salemirrorskinz
#teamfjglowhajar

Beauty & Health Consultant (@nuryatie_kakti)

Bangun awal pagi dan bergeraklah mencari rezeki!! Jangan tunggu matahari dah terpacak atas kepala baru nak keluar cari rezeki!! Pesan org tua-tua dulu jadikan amalan.Insyaallah perubahan besar bakal berlaku dalam hidup kita!! #NextTopLeader
#MisiSales5Angka
#FeverGlam
#FjGlow
#TeamFGKakTi

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_kl)

Sale #MIRRORSKINZ Masih lagi berjalan, anda dah dapatkan?? Pastikan anda dapatkan sekarang, beli 3 percuma 1 harga sangat jimat jimat jimat.
Anda beli 1 harga normal, tapi beli 3 + 1 harga luar biasa😉

STOK TERHAD, YANG PENTING GRAB CEPAT.. .
.
KHASIAT PRODUK : ................................... 1- Putih seluruh badan
2- Merawat jerawat
3- memudarkan jeragat
4- detox / lawas buang air (membantu pencernaan)
5- memecah lemak & angin dalam badan
6-badan cergas & bertenaga sepanjang hari
7- menjaga kesihatan dalaman
8- baik untuk kesihatan wanita juga lelaki
9- menaikkan seri wajah
10- rambut, kuku cantik berkilat
11- mudah, sedap & berkesan!
12- membantu masalah sakit belakang
13- sakit lutut dapat di rawat
14- rambut kekal sihat, kurang uban
.
.
BERAT 40g (pengunaan 1bulan)
.
.
Perbezaan MIRRORSKINZ STEMCELL DENGAN PRODUK LAIN
................................................................. * berbeza dengan bahan produk lain yg kebanyakan di market hanya mengunakan vitc, gluta, axianthin. Produk kami BERBEZA ! * Mirror skinz mengandungi 25 jenis bahan + Buah. Yang mana bahan ni sgt mahal & kualiti sgt tinggi yg biasa digunakan dlm produk antarabangsa. Tapi kami produk bumiputera buktikan kami mampu hasilkan malah lebih baik dengan harga mampu milik. .
.
.
.
.
.
Dapatkan sekarang dengan harga sale, lebih murah, lebih jimat. MAMPU MILIK!

#mirrorskinz
#fjglow
#stemcellno1malaysia
#infoproduk
#teamfjglowhajar

Beauty & Health Consultant (@nuryatie_kakti)

Mendung-mendung petang begini jangan sesekali tergoda untuk tidur.Misi memperkasakan wanita harus diteruskan.KakTi baru selesai draft projek 1agen 1mukim demi mencapai matlamat bersama dan memperluaskan jajahan team KakTi.Kuasai negeri kelahiran dahulu.Bila dah susun begini automatik peluang online seller dengan menjadi agen KakTi terbentang luas.Yang masih duduk rumah menternak lemak dan menanam anggur boleh contact whatsapp KakTi 0125716334.KakTi dan founder #FeverGlam akan turun ajar uols buat sales dari zero to hero!!! #NextTopLeader
#DariSalesZeroToHero
#MisiSales5Angka
#FeverGlam
#FjGlow

Kak mid (@hamidahyns)

SALE! JUALAN MURAH!

Harga minyak naik..fj glow baik hati nak bagi harga murah uolls.. rugi tak grab!!! [ MIRROR SKINZ - 10x ganda whitening satu badan ]
Fenomena Kulit Cermin .............................................................................. Pegi mana- mana orang tegur...... " dik, nak tanya, adik pakai ape ek putih satu badan? Kalah akak yg perempuan ni. Macam cermin kulit awak"

Abam cermin : Kite makan Kulit Cermin.
Hahhhh?????? Ko makan cermin dik???????? Sy makan MIRROR SKINZ kak. Hehe.

KHASIAT LAIN : ............................ 1- Putih seluruh badan
2- Merawat jerawat
3- memudarkan jeragat
4- detox / lawas buang air
5- memecah lemak & angin dalam badan
6-badan cergas & bertenaga sepanjang hari
7- menjaga kesihatan dalaman
8- baik untuk kesihatan wanita juga lelaki.
9- menaikkan seri wajah
10- rambut, kuku cantik berkilat
11- mudah, sedap & berkesan!
12- membantu masalah sakit belakang
13- sakit lutut dapat di rawat
14- rambut kekal sihat, kurang uban

Berat : 40gram ( penggunaan sebulan )

PETUA : masukkan dlm susu / susu strawberry. Goncang / kacau. Minum. Sangat sedap! Kulit akan nampak lagi cantik gebu lembap.
CARA MAKAN :
.......................... 1- makan 2 sudu sehari. - pagi 1 sudu sebelum gosok gigi
- 1 sudu seeloknya pada jam 11 malam hingga 4 pagi sebelum tidur.
2- minum air masak banyak.
Pantang larang !!!!!
- Kurangkan minuman ber "caffien"
- Ibu breastfeed - baby 6 bulan keatas baru boleh consume MS
- Ibu pregnant - baby 6 bulan ke atas. - Datang haid tak perlu ambil MS - Jangan cakap abam cermin tak pesan ye!
3- jangan makan selang- selang hari. Konsisten makan. Kerana ia mengambil masa untuk stabilkan hormon anda.
Apa bahan2 MirrorSkinz ni? .......................................................... * berbeza dengan bahan produk lain yg kebanyakan di market hanya mengunakan vitc, gluta, axianthin. Produk kami BERBEZA ! * Mirror skinz mengandungi 25 jenis bahan. Yang mana bahan ni sgt mahal & kualiti sgt tinggi yg biasa digunakan dlm produk antarabangsa. Tapi kami produk bumiputera buktikan kami mampu hasilkan malah lebih baik dengan harga mampu milik.
#mirrorskinz #fjglow

FJGLOW (@fjglow)

SALE!
CLEARENCE STOCK!

Buy 3 FREE 1
Mirrorskinz.
Dapatkan sekarang dari stokis, agen & dropship fjglow yang sah! FREE 1 box mirrorskinz #fjglow

FJGLOW (@fjglow)

SALE!
CLEARENCE STOCK!

Buy 3 FREE 1
Mirrorskinz.
Dapatkan sekarang dari stokis, agen & dropship fjglow yang sah! FREE 1 box mirrorskinz

#fjglow

Kak mid (@hamidahyns)

♣️ ORGANIC FACIAL WASH ♣️
---------------------------------------
( Best Selling Product! ) 🍂MADU
🍂KUNYIT
🍂ASAM JAWA 🍂AHA KOLAGEN 🍂GLUTA 🍂LAVANDER
MANFAAT : ✅ Memutihkan wajah, badan & tangan ( boleh diguna untuk memutihkan badan juga) ✅ Merawat masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit terbakar, kulit gelap dan sebagainya
✅ Satu- satunya pencuci muka yang mengandungi aromaterapi lavender memberi sensasi ketenangan minda
✅ Pencuci pemutih no.1 paling berkesan ! ✅Rekod jualan : lebih 100,000 terjual selama 2 tahun!
CARA GUNA : ✅ cuci muka, siang & malam, dan buat urutan muka selama 2-3 minit. Bilas ! ✅ sental juga tangan dan badan untuk dapatkan kulit tangan yang putih gebu dengan pencuci ini. Mujarab!

#fjglow #fjglowgold #teamfjglowhajar #fjglowskincare #skincareorganik
More...