SHOP FOR SKIN CARE PRODUCTS (@goldblossm)

FACIAL BRUSH NOURAIN (LIMITED EDITION)
.
✔️ Available for MEN & WOMAN
✔️ Hanya RM20.00 SAHAJA
✔️ POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS
✔️ Whatsapp now 📌0139555211
✔️ Direct Message (DM)💐
.
Hi everyone, pernah terfikir tak kenapa muka kita masih berjerawat sedangkan kita dah jaga makan, dah beli berbagai produk? 😱
.
Padahal kita tak pernah fikir pun cara pembersihan muka kita sehari-harian. Yakin ke segala sisa mekap tu bersih dengan membersih menggunakan tangan? Pernah tak fikir, kenapa orang pakai produk ni muka flawless tapi aku takda kesan pun? Pernah tak? 😆
.
Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada anda berus pembersih muka yang sangat baru di pasaran atau namanya #porebrushtaf .  Berus ini boleh pergi jauh ke dalam liang-liang roma anda untuk membuang kotoran, minyak, make-up, sel-sel kulit mati, blackhead dan whitehead dari liang-liang roma anda 😍
.
Menjadikan kulit anda bersih, lembut dan berseri secara semulajadi. Item yang paling laris dan mendapat perhatian di Jepun dan Korea 👸
.
Perkara yang baik perlu dikongsi dengan semua orang kan? 😍
.
Kebaikan dan ciri-cirinya :
🌷 2x lebih bersih daripada membersih menggunakan tangan
🌷 Micro fine bristles 0.045mm thickness
🌷 400,000 bristles lembut padat sejajar di berus bagi menstabilkan tekanan tanpa kerengsaan pada muka anda
🌷 Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit 🌷 Struktur bulu berus yang lembut
🌷 Tiada bateri yang diperlukan
🌷 Harga mampu milik
.
.
.
.
#porebrushmurah #porebrushmalaysia #porebrush #facebrush #facebrushmurah #facebrushmalaysia #facialbrush #facialbrushmurah #facialbrushmalaysia #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah

SHOP FOR SKIN CARE PRODUCTS (@goldblossm)

EPHYRA | SKIN BAR (50g)
.
✔️ Available for MEN & WOMAN
✔️ Hanya RM30.00 SAHAJA
✔️ POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS
✔️ Whatsapp now 📌0139555211
✔️ Direct Message (DM)💐
.
.Ephyra skin bar ialah pencuci muka yang diformulasikan dari 100% bahan semula jadi tanpa bahan kimia terlarang yang memudaratkan.
.Ia selamat dan amat sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh digunakan di seluruh badan, lelaki dan wanita pada semua peringkat umur.
Ephyra Skin Bar mengandungi 8 bahan semulajadi. .
1 -Melembapkan kulit wajah
2 -Kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang
3 -Menanggalkan kotoran,minyak & sel kulit mati
4 -Merawat kulit berjerawat
5 -Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
6 -Menghilangkan ‘blackheads’ di muka
7 -Boleh menghilangkan bau badan
8 -Sesuai digunakan untuk keseluruhan badan
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz

RAWATAN IBARAT LASER 🌞 (@bysisnur__)

🌟 (Part last Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz

RAWATAN IBARAT LASER 🌞 (@bysisnur__)

🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz

Cikgumuzik Cikgusejarah (@cikgu_anacute)

Fj glow yg bawah gambar semalam..yang atas gambar hari ini sebelum masuk kokurikulum...fj glow membuat wajahmu mulus gebuss flawless comeis cutes awets mudas ...baru perasan 2 hari tudung tema blueblack
#fjglow #skincareorganik 1 set mengandungi cleanser serum dan foundation. #simpleje muka sedikit penat sebab tak lena di malam hari amsyar tak sihat meragam je keja.

SHOP FOR SKIN CARE PRODUCTS (@goldblossm)

FACIAL BRUSH NOURAIN (LIMITED EDITION)
. .
Hi everyone, pernah terfikir tak kenapa muka kita masih berjerawat sedangkan kita dah jaga makan, dah beli berbagai produk? 😱
.
Padahal kita tak pernah fikir pun cara pembersihan muka kita sehari-harian. Yakin ke segala sisa mekap tu bersih dengan membersih menggunakan tangan? Pernah tak fikir, kenapa orang pakai produk ni muka flawless tapi aku takda kesan pun? Pernah tak? 😆
.
Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada anda berus pembersih muka yang sangat baru di pasaran atau namanya #porebrushtaf .  Berus ini boleh pergi jauh ke dalam liang-liang roma anda untuk membuang kotoran, minyak, make-up, sel-sel kulit mati, blackhead dan whitehead dari liang-liang roma anda 😍
.
Menjadikan kulit anda bersih, lembut dan berseri secara semulajadi. Item yang paling laris dan mendapat perhatian di Jepun dan Korea 👸
.
Perkara yang baik perlu dikongsi dengan semua orang kan? 😍
.
.
✔️ Available for MEN & WOMAN
✔️ Hanya RM20.00 SAHAJA
✔️ POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS
✔️ Whatsapp now 📌0139555211
✔️ Direct Message (DM)💐
.
.
Kebaikan dan ciri-cirinya :
🌷 2x lebih bersih daripada membersih menggunakan tangan
🌷 Micro fine bristles 0.045mm thickness
🌷 400,000 bristles lembut padat sejajar di berus bagi menstabilkan tekanan tanpa kerengsaan pada muka anda
🌷 Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit 🌷 Struktur bulu berus yang lembut
🌷 Tiada bateri yang diperlukan
🌷 Harga mampu milik
.
.
.
.
#porebrushmurah #porebrushmalaysia #porebrush #facebrush #facebrushmurah #facebrushmalaysia #facialbrush #facialbrushmurah #facialbrushmalaysia #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah

Gorgeous House (@gorgeous_house76)

Ready Stock‼️
.
FjGlow Skincare😍
.
Miliki wajah cerah secara semulajadi Fj Glow.. calit calit terus glow glowing giteww.. Uolss tak nak ker?? Cepat dapatkan stok di butik @gorgeous_house76 .

Berminat ? Klik link bawah ini untuk sebarang pertanyaan 👇 .
www.wasap.my/60197638500
www.wasap.my/60197638500
www.wasap.my/60197638500 .
atau serbu terus butik kami di👇 .
@gorgeous_house76
GORGEOUS HOUSE
15-01 Jln Padi Emas 1/4, Uda Business Centre,
Bandar Baru uda, Tampoi,
81200 Johor Bahru. .
Waktu Operasi : Isnin - Ahad ( 11am - 9pm )
Jauh dari lokasi kami?
Tak ada masalah.
Kami gunakan khidmat poslaju 😎 Semua produk dibuka untuk jualan runcit , dropship dan borong. Harga pastinya murah dari biasa .
Nak tahu lain-lain produk ? Boleh klik website kami .
https://beautiesecret.com
https://beautiesecret.com
https://beautiesecret.com

#kualalumpur #pasirgudang #pasolambak #singaporeairlines #singapore #johorbahru #bengkungnursajat #letsbengkunggold #slimming #hotitem #terlajaklaris #lakukeras #viral #sabahsarawak #syajualmurah #syajualborong #syajualonline #vendorjb #vendorwanted #pasolambak #syajualmurah #syajualborong #syajualonline #muabellaz #fjglow #fjglowexclusive #fjglowstokisjohor #fjglowgold

Beauty Skincare Dropship (@shabeauty_skincare)

🌟 (Part last Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz

Beauty Skincare Dropship (@shabeauty_skincare)

🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz

JOLIE GLOW FJ GLOW MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_kl)

Rezeki hari ini. Alhamdulillah.
Anda buat anda dapat.
Jangan mengeluh bila tiada sale, tapi cari lah mana punca bila rezeki tu tak datang kepada kita. Saya pon manusia biasa. Tidak lari dari membuat salah.
.
.
Tapi kita yakin dengan rezeki, usaha, doa kita.. in shaa Allah. ❤️
.
.
Saya stokis fj glow yang sah, anda berminat dengan produk #fjglow boleh terus DM jaja atau whatsapp +60196628487
Klik link ➡️ www.wasap.my/60196628487/produkfjglow

#jolieglowskincare
#skincareno1malaysia
#teamfjglowhajar

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Kulit lebih sihat, lebih cerah sekata dengan produk fj glow "set jolie glow' pilihan kak mid.
.
.
Agen sarawak @hamidahyns
Agen senior dah 3tahun dengan fj glow
Alhamdulillah. Syukur.
.
.
💓💓💓💓💓💓💓 #fjglow
#jolieglowskincare
#testimonifjglow
#sayastokisfjglow

Cikgumuzik Cikgusejarah (@cikgu_anacute)

Sambil2 melipat baju sambil packing jolie glow set skincare ni ade 3 barang je utk 1 set..selain Hm cosmetics ..cg ana syorkn jolie glow dr fj glow bg mereka yg suka simple..senang mudah..hanya cleanser serum pakai siang mlm n foundation argan oil ..#wasap0194602294 #jolieglowskincare #fjglow. Mudahkan hidupmu

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

[ 9 botol facial wash #jolieglowskincare]
Ni The best pencuci muka dalam malaysia.. sy dh repeat order 9 BOTOL ...mmg tk tukar lain.. walau mcm2 isu about local product skrg tp this one mmg sgt la mujarab di muka saya.. berbaloi dgn harga.. selama ni pos je.. hari ni bepeluang jumpe Stokis besar KL .. thanks hantar #jolieglow #fjglow smp ke rumah kita .. #organicfacialwash

Blossm HQ (@blossmrepost)

👉 @goldblossm 👈
.
CLICK LINK WHATSAPP dekat bio atas ya
.
FACIAL BRUSH NOURAIN
✔️ Available for MEN & WOMAN
✔️ Hanya RM20.00 SAHAJA
✔️ POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS
✔️ Whatsapp now 📌0139555211
✔️ Direct Message (DM)💐
.
Hi everyone, pernah terfikir tak kenapa muka kita masih berjerawat sedangkan kita dah jaga makan, dah beli berbagai produk? 😱
.
Padahal kita tak pernah fikir pun cara pembersihan muka kita sehari-harian. Yakin ke segala sisa mekap tu bersih dengan membersih menggunakan tangan? Pernah tak fikir, kenapa orang pakai produk ni muka flawless tapi aku takda kesan pun? Pernah tak? 😆
.
Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada anda berus pembersih muka yang sangat baru di pasaran atau namanya #porebrushtaf .  Berus ini boleh pergi jauh ke dalam liang-liang roma anda untuk membuang kotoran, minyak, make-up, sel-sel kulit mati, blackhead dan whitehead dari liang-liang roma anda 😍
.
Menjadikan kulit anda bersih, lembut dan berseri secara semulajadi. Item yang paling laris dan mendapat perhatian di Jepun dan Korea 👸
.
Perkara yang baik perlu dikongsi dengan semua orang kan? 😍
.
Kebaikan dan ciri-cirinya :
🌷 2x lebih bersih daripada membersih menggunakan tangan
🌷 Micro fine bristles 0.045mm thickness
🌷 400,000 bristles lembut padat sejajar di berus bagi menstabilkan tekanan tanpa kerengsaan pada muka anda
🌷 Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit 🌷 Struktur bulu berus yang lembut
🌷 Tiada bateri yang diperlukan
🌷 Harga mampu milik
.
.
.
.
#porebrushmurah #porebrushmalaysia #porebrush #facebrush #facebrushmurah #facebrushmalaysia #facialbrush #facialbrushmurah #facialbrushmalaysia #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #aurawhite #olycandy #skrubkunyit

SHOP FOR SKIN CARE PRODUCTS (@goldblossm)

FACIAL BRUSH NOURAIN (LIMITED EDITION)
.
✔️ Available for MEN & WOMAN
✔️ Hanya RM20.00 SAHAJA
✔️ POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS
✔️ Whatsapp now 📌0139555211
✔️ Direct Message (DM)💐
.
Hi everyone, pernah terfikir tak kenapa muka kita masih berjerawat sedangkan kita dah jaga makan, dah beli berbagai produk? 😱
.
Padahal kita tak pernah fikir pun cara pembersihan muka kita sehari-harian. Yakin ke segala sisa mekap tu bersih dengan membersih menggunakan tangan? Pernah tak fikir, kenapa orang pakai produk ni muka flawless tapi aku takda kesan pun? Pernah tak? 😆
.
Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada anda berus pembersih muka yang sangat baru di pasaran atau namanya #porebrushtaf .  Berus ini boleh pergi jauh ke dalam liang-liang roma anda untuk membuang kotoran, minyak, make-up, sel-sel kulit mati, blackhead dan whitehead dari liang-liang roma anda 😍
.
Menjadikan kulit anda bersih, lembut dan berseri secara semulajadi. Item yang paling laris dan mendapat perhatian di Jepun dan Korea 👸
.
Perkara yang baik perlu dikongsi dengan semua orang kan? 😍
.
Kebaikan dan ciri-cirinya :
🌷 2x lebih bersih daripada membersih menggunakan tangan
🌷 Micro fine bristles 0.045mm thickness
🌷 400,000 bristles lembut padat sejajar di berus bagi menstabilkan tekanan tanpa kerengsaan pada muka anda
🌷 Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit 🌷 Struktur bulu berus yang lembut
🌷 Tiada bateri yang diperlukan
🌷 Harga mampu milik
.
.
.
.
#porebrushmurah #porebrushmalaysia #porebrush #facebrush #facebrushmurah #facebrushmalaysia #facialbrush #facialbrushmurah #facialbrushmalaysia #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah

Gorgeous House (@gorgeous_house76)

FjGlow Skincare😍
.
Miliki wajah cerah secara semulajadi Fj Glow.. calit calit terus glow glowing giteww.. Uolss tak nak ker?? Cepat dapatkan stok di butik @gorgeous_house76 .

Berminat ? Klik link bawah ini untuk sebarang pertanyaan 👇 .
www.wasap.my/60197638500
www.wasap.my/60197638500
www.wasap.my/60197638500 .
atau serbu terus butik kami di👇 .
@gorgeous_house76
GORGEOUS HOUSE
15-01 Jln Padi Emas 1/4, Uda Business Centre,
Bandar Baru uda, Tampoi,
81200 Johor Bahru. .
Waktu Operasi : Isnin - Ahad ( 11am - 9pm )
Jauh dari lokasi kami?
Tak ada masalah.
Kami gunakan khidmat poslaju 😎 Semua produk dibuka untuk jualan runcit , dropship dan borong. Harga pastinya murah dari biasa .
Nak tahu lain-lain produk ? Boleh klik website kami .
https://beautiesecret.com
https://beautiesecret.com
https://beautiesecret.com

#kualalumpur #pasirgudang #pasolambak #singaporeairlines #singapore #johorbahru #bengkungnursajat #letsbengkunggold #slimming #hotitem #terlajaklaris #lakukeras #viral #sabahsarawak #syajualmurah #syajualborong #syajualonline #vendorjb #vendorwanted #pasolambak #syajualmurah #syajualborong #syajualonline #muabellaz #fjglow #fjglowexclusive #fjglowstokisjohor #fjglowgold

JOLIE GLOW FJ GLOW MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_kl)

Rezeki tidak pernah salah alamat
Kalau kita berusaha pasti rezeki milik kita
Jangan mudah putus asa
Semoga kalian juga dideraskan rezeki seperti air terjun yang mengalir deras
.
.
Postage hari ni jaja pos sekejap lagi ye.
Ada sesiapa lagi nak kan minyak asbab? Tinggal 10botol je. Siapa cepat dia dapat.
Minyak asbab minyak urut no.1 "sapu-sapu dah baik"
.
.
Yang nak kan set jolie glow, bedak coverina, serum gold, pencuci, argan foundation boleh terus order dari jaja ye. Service terbaik. Hadia free gift sentiasa ada❤️
.
.
.
.
.
#fjglow
#bedakcoverina
#jolieglowskincare
#sayastokisfjglow
#teamfjglowhajar
#skincareno1

SHOP FOR SKIN CARE PRODUCTS (@goldblossm)

UNBOXING | EPHYRA SKIN BAR.
.
.
EPHYRA | SKIN BAR (50g)
.
✔️ Available for MEN & WOMAN
✔️ Hanya RM30.00 SAHAJA
✔️ POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS
✔️ Whatsapp now 📌0139555211
✔️ Direct Message (DM)💐
.
.Ephyra skin bar ialah pencuci muka yang diformulasikan dari 100% bahan semula jadi tanpa bahan kimia terlarang yang memudaratkan.
.Ia selamat dan amat sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh digunakan di seluruh badan, lelaki dan wanita pada semua peringkat umur.
Ephyra Skin Bar mengandungi 8 bahan semulajadi. .
1 -Melembapkan kulit wajah
2 -Kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang
3 -Menanggalkan kotoran,minyak & sel kulit mati
4 -Merawat kulit berjerawat
5 -Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
6 -Menghilangkan ‘blackheads’ di muka
7 -Boleh menghilangkan bau badan
8 -Sesuai digunakan untuk keseluruhan badan
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz

FJGLOW (@fjglow)

Stokis @hajar_fjglow_kl menggunakan bedak Coverina bedak full coverage menutup segala cela di wajah anda ❤️ #fjglow #bedakiglow #coverina
More...