Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

Kikikikii Kemain lagi posing Nak gi POS & COD 5 terasa #Kepuasan bila berjumpa customer terus! nasib baik Ada cameragirl tulun snap! .

Bak kata pepatah: "Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan."
. 😊👆🏻👆🏻👆🏻Faham ke Faham?
.

#fjglowteamjohor
#fjglow
#mirrorskinz
#sale

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judebotanicalshq)

PAKAI APA TU? HARUSLAH JVM ! ❤️❤️❤️
.
💯% Organik
💯% Homemade
💯% Bebas bahan kimia merbahaya
💯% Pure herbs
.
☎️ HQ JUDE SKIN BAR - 019-9599290
.
☎️ STOKIS TG MALIM - 011-3368 0502
.
☎️ STOKIS SHAH ALAM - 011-12448641
.
☎️ STOKIS KOTA KINABALU - 011-31611209
.
☎️ STOKIS UiTM SHAH ALAM - 012-6205058
.
☎️ STOKIS SETIU / BACHOK - 011-26725462
.
#judeskinbar #JSBlovers #JGS #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #bilasbilasShiningUols #quputeh #judebotanicals #judevintagemask #JVM

Fathin Shahera(Ciktin) (@shaherafathin)

Macam biase setiap hari Selase petang selepas kelas ciktin akan COD area Seremban produk skincare FJ Glow & supplement Ephyra ye ☺️
Postage setiap hari 📮📮📮 Bole PM / DM CIKTIN untuk order 📱📱 #ephyra
#Fjglow

👒 (@fjglowpasirgudang)

@Regrann from @fjglowstokisjohorbahru - 🏻️ Magic wipes super clean!
Utk yg malas nk cuci muka
Senang bawak travel
Tanggalkan makeup dlm 1 minit!
Best giler magic wipes ni!
Mudahkan kerja nak tanggalkan makeup & minyak kat muka!
Wangiiiii!!!!! 💖💖Diskaun semua produk FJGlow sehingga 5 mac
Dapatkan sekarang....💖💖 Just walk in & waze kita serbu ke Butik @dqueensvendor @dqueensvendor @dqueensvendor beralamat No 46 Jalan mangga 7 taman Kota Masai 81700 Pasir Gudang Johor.

PERTANYAAN / TEMPAHAN👇
📲WHATSAPP +60177402094

ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah
#pasirgudang #kotatinggi #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

ⓦⓐⓝ 🏢AMIZAN VENTURE (@m_eqone)

Best best best!! Muka penat2, kulit rasa kering, ngantok, nak bagi muka berseri 😍, spray glowing sprayyy 🌺.. besssssttttt!!! .
.
SEKARANG ADA LESS 10% .
WA 0139932651 / Wc eqone89 #agenfjglow #fjglow #glowingspray

SKINCARE ORGANIK NO1 MALAYSIA (@hajar_fjglow_mirrorskinz)

Jaja nak share kebaikkan pencuci fj glow dengan anda semua, pencuci organik fj glow ni sangat sesuai untuk semua jenis kulit, tiada bahan terlarang, tidak merosakkan kulit anda malah membantu menyihatkan kulit anda.
Baca sedikit info berkenaan "Pencuci Organik Fj Glow" dibawah 🌿ORGANIC FACIAL WASH 🌿
--------------------------------------
( Best Selling Product! ) 🍂MADU
🍂KUNYIT
🍂ASAM JAWA 🍂AHA KOLAGEN 🍂GLUTA 🍂LAVANDER
MANFAAT : ✅ Memutihkan wajah, badan & tangan ( boleh diguna untuk memutihkan badan juga) ✅ Merawat masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit terbakar, kulit gelap dan sebagainya
✅ Satu- satunya pencuci muka yang mengandungi aromaterapi lavender memberi sensasi ketenangan minda
✅ Pencuci pemutih no.1 paling berkesan ! ✅ Rekod jualan : lebih 350,000 terjual selama 3tahun!
CARA GUNA : ✅ cuci muka, siang & malam, dan buat urutan muka selama 2-3 minit. Bilas ! ✅ sental juga tangan dan badan untuk dapatkan kulit tangan yang putih gebu dengan pencuci ini. Mujarab! ====================================
INFO : SALE FJ GLOW AKAN TAMAT PADA 5/3/2017
==================================== TAK TAHU NAK DAPATKAN PRODUK FJ GLOW DI MANA?? BOLEH TERUS WHATSAPP SAYA DI NO 📲
+60196628487 ATAU DM/PM

ATAU 🏫DIBUTIK VENDOR :

@snfboutique BANGI CENTRAL

@vendorsventure SEKSYEN 16,ALAM AVENUE SHAH ALAM 🚗COD Setiap hari (Kawasan KL dan SELANGOR) 🎁 Free Gift menanti setiap. Hari.
Untuk sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp/Call saya. SERVICE SANGAT CEPAT DAN TERBAIKK.. ❤️

#fjglow
#fjglowgold
#salefjglow10%
#sayajual
#sayastokisKL
#sayaleaderKL
#teamfjglowhajar
#saletamat5march
#mirrorskinz

FJGLOW JB (@fjglowjb)

Mari dapatkan pencuci organik Fjglow yang hottt ni🔥🔥 dengan harga SALE!!! Mengandungi madu, vitamin C, kolagen AHA, saripati kunyit dan asam jawa

Kelebihan~ 🍀Wajah lembap selepas cuci berbanding menggunakan sabun biasa 🍀Pakai dalam kuantiti yang sedikit tetapi akan menghasilkan buih yang banyak 🍀Jimat dan tahan lama

Harga SALE RM 27.00
Berminat boleh Whatsapp saya

012.752.7752

#facialwash #fjglow #organic #Sale

SKINCARE ORGANIK NO1 MALAYSIA (@hajar_fjglow_mirrorskinz)

Pagii uollsss.. Bz ke tuuu?? Haa pepagi jaja dah busy siapkan order customer, agen, dropship.. Alhamdulillah hari ni 17parcel pos keluar. 2 COD.
Terima kasih yang selalu support jaja, semoga anda semua Dilimpahi rezeki yang berkat, dipermudahkan segala urusan, diberi kesihatan yang sangat baik untuk melakukan kerja-kerja hakiki. 😉 Aamin. Jaja sayang semua😘 "Jangan mudah putus asa, sebaliknya cari jalan penyelesaian yang terbaik untuk selesaikan masalah yang ada" setiap masalah pasti jalan penyelesaian😊😍 Allah sebaik-baik tempat mengadu.
#fjglow
#fjglowgold
#mirrorskinz
#salefjglow10%
#teamfjglowhajar
#kulitcermin
#sayaLeaderKL
#stokisfjglow

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judebotanicalshq)

MEMANG BEST UOLSS PAKAI JVM NI. TAK RUGI BELI ! DAH LA MURAH BERKESAN PLAK TU.
.
Dapat good feedback lagi dari customer dan juga stokis kita. Sangat wow ! Kulit rasa lembut macam baby tau. Uols kena purchase cepat2 tau ! Stok kat HQ dah nak licin 😭
.
💯% Organik
💯% Homemade
💯% Bebas bahan kimia merbahaya
💯% Pure herbs
.
☎️ HQ JUDE SKIN BAR - 019-9599290
.
☎️ STOKIS TG MALIM - 011-3368 0502
.
☎️ STOKIS SHAH ALAM - 011-12448641
.
☎️ STOKIS KOTA KINABALU - 011-31611209
.
☎️ STOKIS UiTM SHAH ALAM - 012-6205058
.
☎️ STOKIS SETIU / BACHOK - 011-26725462
.
#judeskinbar #JSBlovers #JGS #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #bilasbilasShiningUols #quputeh #judebotanicals #judevintagemask #JVM

qaseh aeen_fjglow (@qasehaeen)

Alhamdulillah...Set fjglow gold xpernah berhenti terbang mencari tuan. Xkira tuan baru atau lama. Dia pasti akn beri yang terbaik.💖💖💖 Fjglow gold produk terlaris yang sangat berkesan menangani apa jua masalah kulit muka anda!!! Whatsapp saya untuk maklumat lanjut 👇👇👇 📱0127012097

Servis pantasss
Dapatkan "free gift" dari saya

#Fjglow #agentfjglow #calitcalitglow

~ 2ND ANNIVERSARY 💐 ~ (@kiddoresu)

.
SALE 10% semua produk FJGLOW!!
.
Postage RM8 WM, RM12 EM
.
How to purchase:
.
| O N L I N E | - online reward
.
Whatsapp 012 206 6147
.
| W A L K I N | - reward card
.
KIDDORESU VENDOR BOUTIQUE
🏠32 (1st Floor), Jalan S2 B16,
Centrio, Seremban 2,
Negeri Sembilan
Landmark: ZAWARA COFFEE S2
Waze/ Google map: Kiddoresu Vendor Boutique
.
Open everyday except Monday
Operation hours: 10.00am-7.00pm
.
#vendorbutikseremban #vendorbutikseremban #uitmseremban3 #topvendorbutik #vendormalaysia #vendorbutiks2 #jualmurah #vendorseremban2 #vendorbutikseremban2 #vendorbutikseremban3 #vendorbutiksenawang #datarancentrio #seremban #kiddoresuvendorbutik #seremban2 #senawang #sendayan #fjglowskincare #fjglowgold #fjglow #fjglowseremban2 #fjglowseremban

📣 FREE POSTAGE FJGLOW GOLD📣 (@fjglow_gold)

MIRRORSKINZ penyelamat kulit aku daripada bahaya merkuri!
Terima kasih #mirrroskinz selamatkan kulit aku. Kalau tak, aku akan terus menyesal guna produk muka berbahaya. Lambakan produk sekarang yang janjikan bintang & langit tapi bila guna muka terbakar hangus!
Tapi dengan mirrorskinz makan 2 sudu sehari kulit jadi putih glow bak cermin!

#fjglowgold
#fjglow
#produkorganik
#sayapakaisayajual
#freepostagefjglowgold
#trustedseller
#supportlocal
#mirrorskinz

📣 FREE POSTAGE FJGLOW GOLD📣 (@fjglow_gold)

MIRRORSKINZ penyelamat kulit aku daripada bahaya merkuri!
Terima kasih #mirrroskinz selamatkan kulit aku. Kalau tak, aku akan terus menyesal guna produk muka berbahaya. Lambakan produk sekarang yang janjikan bintang & langit tapi bila guna muka terbakar hangus!
Tapi dengan mirrorskinz makan 2 sudu sehari kulit jadi putih glow bak cermin!

#fjglowgold
#fjglow
#produkorganik
#sayapakaisayajual
#freepostagefjglowgold
#trustedseller
#supportlocal
#mirrorskinz

📣 FREE POSTAGE FJGLOW GOLD📣 (@fjglow_gold)

MIRRORSKINZ penyelamat kulit aku daripada bahaya merkuri!
Terima kasih #mirrroskinz selamatkan kulit aku. Kalau tak, aku akan terus menyesal guna produk muka berbahaya. Lambakan produk sekarang yang janjikan bintang & langit tapi bila guna muka terbakar hangus!
Tapi dengan mirrorskinz makan 2 sudu sehari kulit jadi putih glow bak cermin!

#fjglowgold
#fjglow
#produkorganik
#sayapakaisayajual
#freepostagefjglowgold
#trustedseller
#supportlocal
#mirrorskinz

📣 FREE POSTAGE FJGLOW GOLD📣 (@fjglow_gold)

MIRRORSKINZ penyelamat kulit aku daripada bahaya merkuri!
Terima kasih #mirrroskinz selamatkan kulit aku. Kalau tak, aku akan terus menyesal guna produk muka berbahaya. Lambakan produk sekarang yang janjikan bintang & langit tapi bila guna muka terbakar hangus!
Tapi dengan mirrorskinz makan 2 sudu sehari kulit jadi putih glow bak cermin!

#fjglowgold
#fjglow
#produkorganik
#sayapakaisayajual
#freepostagefjglowgold
#trustedseller
#supportlocal
#mirrorskinz

📣 FREE POSTAGE FJGLOW GOLD📣 (@fjglow_gold)

MIRRORSKINZ penyelamat kulit aku daripada bahaya merkuri!
Terima kasih #mirrroskinz selamatkan kulit aku. Kalau tak, aku akan terus menyesal guna produk muka berbahaya. Lambakan produk sekarang yang janjikan bintang & langit tapi bila guna muka terbakar hangus!
Tapi dengan mirrorskinz makan 2 sudu sehari kulit jadi putih glow bak cermin!

#fjglowgold
#fjglow
#produkorganik
#sayapakaisayajual
#freepostagefjglowgold
#trustedseller
#supportlocal
#mirrorskinz

📣 FREE POSTAGE FJGLOW GOLD📣 (@fjglow_gold)

MIRRORSKINZ penyelamat kulit aku daripada bahaya merkuri!
Terima kasih #mirrroskinz selamatkan kulit aku. Kalau tak, aku akan terus menyesal guna produk muka berbahaya. Lambakan produk sekarang yang janjikan bintang & langit tapi bila guna muka terbakar hangus!
Tapi dengan mirrorskinz makan 2 sudu sehari kulit jadi putih glow bak cermin!

#fjglowgold
#fjglow
#produkorganik
#sayapakaisayajual
#freepostagefjglowgold
#trustedseller
#supportlocal
#mirrorskinz

📣 FREE POSTAGE FJGLOW GOLD📣 (@fjglow_gold)

MIRRORSKINZ penyelamat kulit aku daripada bahaya merkuri!
Terima kasih #mirrroskinz selamatkan kulit aku. Kalau tak, aku akan terus menyesal guna produk muka berbahaya. Lambakan produk sekarang yang janjikan bintang & langit tapi bila guna muka terbakar hangus!
Tapi dengan mirrorskinz makan 2 sudu sehari kulit jadi putih glow bak cermin!

#fjglowgold
#fjglow
#produkorganik
#sayapakaisayajual
#freepostagefjglowgold
#trustedseller
#supportlocal
#mirrorskinz

📣 FREE POSTAGE FJGLOW GOLD📣 (@fjglow_gold)

MIRRORSKINZ penyelamat kulit aku daripada bahaya merkuri!
Terima kasih #mirrroskinz selamatkan kulit aku. Kalau tak, aku akan terus menyesal guna produk muka berbahaya. Lambakan produk sekarang yang janjikan bintang & langit tapi bila guna muka terbakar hangus!
Tapi dengan mirrorskinz makan 2 sudu sehari kulit jadi putih glow bak cermin!

#fjglowgold
#fjglow
#produkorganik
#sayapakaisayajual
#freepostagefjglowgold
#trustedseller
#supportlocal
#mirrorskinz
More...