FJGlow Mirrorskinz Shah Alam (@itss.airin)

.
Goodnight sleeping beauty 😘
.
.
Sebelum tidur macam biasa lah kemam kemam mirrorskinz sesudu lepas tu baru lah tidur lena ye uols 😉
.
.
#fjglowskincareorganik #fjglow #fjglowgold #mirrorskinz #teamfjglowhajar

JVM_ShahAlam (@jvm_shahalam)

#JUDEVINTAGEMASK dh ready ni..mana2 area shah alam kalau nk cod boleh ja. .
Cara nak pakai senang ja..
Macam pakai bedak sejuk.
Mula2 amik satu sudu JVM, letak atas piring kecik.
Then mixed kan dengan sedikit air sejuk.
Kalau nak lebih grand gantikan air dengan madu / yogurt / lemon.
Dah siap mixed tempek je kat seluruh muka dalam 2-3 jam.
Pakai tiap2 hari bila2 masa je.
Nak pakai buat tidur pun boleh.
.
Meh pm cik nun meh 📲 011-12448641 .
#judeskinbar #JSBlovers #JGS #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #bilasbilasShiningUols #quputeh #judebotanicals #judevintagemask #JVM #Ephyraskinbar

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judebotanicalshq)

JVM 3RD BATCH READY STOCK !! ❤️❤️❤️.
.
💯% Organik
💯% Homemade
💯% Bebas bahan kimia merbahaya
💯% Pure herbs
.
Ingredients:
✔️ Turmeric (kunyit)
✔️ Habbatussauda (jintan hitam)
✔️ Baccaurea motleyana (kulit rambai)
✔️ Kaffir lime (daun limau purut)
✔️ Rice (beras)
.
Kelebihan:
😲 Meremajakan kulit (awet muda)
😲 Menghapus jerawat degil
😲 Memudarkan parut
😲 Membuang sel kulit mati
😲 Merawat parut berlubang
😲 Glowingkan kulit
😲 Mengurangkan minyak pada kulit
😲 Merawat selulit dan kulit kendur
😲 Menaikkan seri wajah
😲 Dihasilkan dari 5 jenia herba asli
😲 Rahsia kecantikan nenek moyang
.
☎️ HQ JUDE SKIN BAR - 019-9599290
.
☎️ AGEN TG MALIM PERAK - 011-3368 0502
.
☎️ AGEN SHAH ALAM - 011-12448641
.
☎️ AGEN KOTA KINABALU - 011-31611209
.
☎️ AGEN UiTM SHAH ALAM - 012-6205058
.
☎️ AGEN SETIU / BACHOK - 011-26725462
.
☎️ AGEN BAGAN SERAI PERAK - 018-578 6757
.
#judeskinbar #JSBlovers #JGS #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #bilasbilasShiningUols #quputeh #judebotanicals #judevintagemask #JVM

Fathin Shahera(Ciktin) (@shaherafathin)

Nak awet muda kene makan supplement yang terbaik!!! 💖💖💖💖 Stemcell mirror skinz lah jawapannya! Kulit muka makin tegang dan makin pinskish. Jangan tak percaya ada yang komen uban pun dah kurang setelah makan mirror skinz!

Tambah pula pakai bedak ajaib iglow makin bersinar kakak kita sorang ni!

Cantik sangatt dia....💖💖💖💖💖 Psst....nak cantik kene korban skit duit gaji tu! Reward diri sendiri! Kecantikan dan kesihatan tidak dapat dibeli tapi ia harus di jaga.

Pm ciktin lelaju! Fast action fast result!

#mirrorskinz
#bedakajaibiglow
#fjglow

Faiz Jumari (@fjglow)

Team #Fjglow siap sedia malam esok dalam Group Mirrorskinz
Asah parang, asah pedang dengan limau nipis 🗡️🗡️🗡️
Esok nak mula peperangan kita!
Jumpa class malam esok!
Chingggggggg!!!!! #teamfjglow #malaysia #singapore #brunei #indonesia

FJGlow Mirrorskinz Shah Alam (@itss.airin)

.
ORGANIC FACIAL WASH 🌿
.
.
Cantik kan kulit akak ni bertambah tambah glow bila guna pencuci muka fjglow. Boyfriend sempat tegur! ☺️
.
.
Satu satunya pencuci yang mengandungi collagen yang memutihkan 😍 mampu milik dan tahan sehingga 3-4 bulan
.
.
#fjglow #fjglowskincareorganik #mirrorskinz #fjglowgold #teamfjglowhajar

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

Nok gi jumpa kaki sambar produk Fjglow kasi sapu semua stok yang Ada. Stok set gold masih terkandas lagi 100 kotak Di HQ menunggu stok tak sampai-sampai lagi. Jangan buat Hal Nanti kita majukkk 😆😆😉. Barang baik memang selalu clear awal! .

#fjglowteamjohor
#fjglow
#fjglowgold
#mirrorskinz

FJGlow Mirrorskinz Shah Alam (@itss.airin)

.
MAGIC WHITENING CREAM
.
Tadaaa ini lah krim paling magic sekali! .
.
Kenapa magic? Sebab kulit yang kusam boleh glow dalam masa 5 hari sahaja! Tanpa merkuri ye uols dont worry 😅
.
.
#fjglowskincareorganik #fjglow #fjglowgold #teamfjglowhajar

FJ Glow Skincare & Mirrorskinz (@fjglowpasirgudang)

Hi! Jom shopping pelbagai produk #fjglow & penuhkan royalty kad di @dqueensvendor
@dqueensvendor
@dqueensvendor

Antara produk #fjglow yg ada @dqueensvendor ialah
💛💖 MIRROR SKINZ 💛💖 Get it NOW!! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT"

MIRROR SKINZ FJGLOW 😍 ✔️Putih satu badan ✔️Senang dibawa & senang dimakan
✔️Steamcell kualiti premium & harga mampu milik
✔️Rasa sangat sedap ✔️Mengadungi 12jenis steamcell & 25 bahan aktif
✔️Kulit lembap, glow & pinkish
✔️Diuji di makmal ujikaji universiti terkemuka

Tips makan :
Pagi - makan sesudu pagi selepas bangun tidur
Malam - makan sesudu sebelum tidur ✖️ELAKKAN MENGAMBIL KAFEIN✖️ ✔️Ibu mengandung & menyusu 6bulan keatas dibenarkan
Jom dapatkn di DQUEENS dgn hanya RM80 💃🏻💃🏻💃🏻 #mirrorskinz #fjglow #stemcell #fjglowgold

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judebotanicalshq)

Lagi feedback dari customer kami di sabah ! Betul2 siok baaa. Hehe.
.
💯% Organik
💯% Homemade
💯% Bebas bahan kimia merbahaya
💯% Pure herbs
.
Ingredients:
✔️ Turmeric (kunyit)
✔️ Habbatussauda (jintan hitam)
✔️ Baccaurea motleyana (kulit rambai)
✔️ Kaffir lime (daun limau purut)
✔️ Rice (beras)
.
Kelebihan:
😲 Meremajakan kulit (awet muda)
😲 Menghapus jerawat degil
😲 Memudarkan parut
😲 Membuang sel kulit mati
😲 Merawat parut berlubang
😲 Glowingkan kulit
😲 Mengurangkan minyak pada kulit
😲 Merawat selulit dan kulit kendur
😲 Menaikkan seri wajah
😲 Dihasilkan dari 5 jenia herba asli
😲 Rahsia kecantikan nenek moyang
.
☎️ HQ JUDE SKIN BAR - 019-9599290
.
☎️ AGEN TG MALIM PERAK - 011-3368 0502
.
☎️ AGEN SHAH ALAM - 011-12448641
.
☎️ AGEN KOTA KINABALU - 011-31611209
.
☎️ AGEN UiTM SHAH ALAM - 012-6205058
.
☎️ AGEN SETIU / BACHOK - 011-26725462
.
☎️ AGEN BAGAN SERAI PERAK - 018-578 6757
.
#judeskinbar #JSBlovers #JGS #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #bilasbilasShiningUols #quputeh #judebotanicals #judevintagemask #JVM

Faiz Jumari (@fjglow)

Sis cantik dari negara Indonesia 🇮🇩 amalkan mirrorskinz ❤️❤️❤️❤️ lihat hasilnya kulit glowing pinkish tanpa pengelupasan #fjglow #mirrorskinz

Faiz Jumari (@fjglow)

Kesan consume #mirrorskinz #fjglow makin cantik kulit!

Faiz Jumari (@fjglow)

Gojes ke tidak kakak kite ni? Comel lepas pakai #fjglow #mirrorskinz glowing bak cermin!

FJGlow Mirrorskinz Shah Alam (@itss.airin)

.
Kini kulit licin bebas jerawat
.
.
Tengok je akak cantik ni terus nak kemam mirrorskinz! Cantikkk sangattt kulit licinsss tak sangka sebab guna fjglow boleh cantik macam ni 😘
.
.
P/s- #fjglowskincareorganik tidak mengandungi merkuri berbahaya!
.
.
#fjglow #fjglowgold #mirrorskinz #teamfjglowhajar

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Berkongsi Manfaat bukan hanya di Malaysia.
Selepas singapura, brunei alhamdulillah kami tembusi tembok Indonesia pula.

Lately ni makin banyak dapat oder & request dari indonesia.
Mungkinkah pengguna kosmetik di sana mula berubah angin & selera?
Terima kasih memilih FJGLOW
Happy sebab impian tercapai nak sebarluaskan Fjglow ke 4 negara jiran tetangga ni.
Kita tak boleh harapkan berniaga di dalam Malaysia je, kite kena explore " BLUE OCEAN" pula. Jangan terlalu selesa di negara sendiri yg semakin " RED OCEAN"
Alhamdulillah ya allah
Makbulkan doa. Diterima oleh 4 negara ini.
#mirrorskinz #fjglow

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

[ FJGLOW PECAH TEMBOK 4 NEGARA ]

Alhamdulillah Berkongsi Manfaat bukan hanya di Malaysia.
Selepas singapura, brunei alhamdulillah kami tembusi tembok Indonesia pula.

Lately ni makin banyak dapat oder & request dari indonesia.
Mungkinkah pengguna kosmetik di sana mula berubah angin & selera?
Terima kasih memilih FJGLOW
Happy sebab impian tercapai nak sebarluaskan Fjglow ke 4 negara jiran tetangga ni.
Kita tak boleh harapkan berniaga di dalam Malaysia je, kite kena explore " BLUE OCEAN" pula. Jangan terlalu selesa di negara sendiri yg semakin " RED OCEAN"
Alhamdulillah ya allah
Makbulkan doa. Diterima oleh 4 negara ini.
#mirrorskinz #fjglow #fjglowteamjohor

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Allahuakhbar.. Allah Maha Besar.. Tiada yang mustahil bagi Allah.. Tembok Brunei telah kita takluki
Kini Indonesia akan kita tembusi.. Syukur Allah kurniakan team yang hebat-hebat

Terima Kasih Agen Ana Masdik atas usaha keras.. #fjglow
#mirrorskinz

FJGlow Mirrorskinz Shah Alam (@itss.airin)

Fjglow sentiasa yang terbaik

Biar mahal sedikit yang penting tahan lama dan tak merosakkan kulit

Bahkan kulit uols dirawat dengan penuh kasih sayang menggunakan bahan premium berkualiti tinggi

Uols rasa artis cantik cantik tu guna produk timbang sekati ke? Ofkos lah tidak! Nak hilangkan jerawat pasir/ jerawat batu/ jeragat?? mudah sahaja dengan #fjglow 😉

#fjglowgold #mirrorskinz #teamfjglowhajar

PM sekarang!
PM sekarang!

atau

http://www.wasap.my/60134893098
More...