Fj Glow Gold Organic SkinCare (@soleha_sahrani)

Ehem ehem
Dah cantik tapi sekarang makin cantik..
Dulu memang dia takut sungguh nak pakai produk produk ni.
Yang dia tahu cuci muka pakai jenama apa2 je then sapu bedak compek or baby je. Pastu pi koje.

Tapi bila atien pakai fjglow, slow slow paksa akak kita sorang ni pakai fjglow.

See hasilnya?
Cantikkan? Kulit makin bersih, glowing, sihat.
Dah hilang kulit kusam musam tu 💕

Jum la kita talk2- 0193830724 sol

#ReposttTestimoni
#MirrorSkinz
#Kulitsihat
#ProdukOrganik
#FJGlow
#Kulitcantik
#CantikLuarDanDalam

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

Tahniah buat Sis hasanah 3 box dah berpunya terus borong 10 box & 3 facial wash Fjglow . Dari tahun lepas jadi Agen tak berjumpa, runner yg hantar! tahun ini baru berkesempatan bertemu sangat cantik Dan kecik molek orangnya. Jom dapatkan Mirrorskinz Dari Agen Setia tropika ini Harga mampu Milik sangat Murah & kesan sangat Pantas Mirrorskinz stemcell kemam2 tergamam 😁😆😍✌🏻️ jangan tunggu lama2 Ramai dah berebut nak cantik & sihat 💪🏻😋. #stemcellno1malaysia
#cannotmoveon
#fjglow
#mirrorskinz
#fjglowteamjohor

elite s7 , Fjglow Stokis Perak (@amirraalliana_elites7)

Ni geng kita ni..geng #Fjglow.. cantik kulit .. pengguna setia fjglow..😘

SKINCARE ORGANIK NO1 MALAYSIA (@hajar_fjglow_mirrorskinz)

Minggu lepas jerawat berpesta di muka kak jaja, Biasa laa perempuan kan. 2bulan tak tumbuh jerawat tapi minggu lepas habis dihujani jerawat. Tak pe kak jaja tak risau sebab ada nya mirror skinz. Ms membantu kak jaja selesaikan masalah kulit kak jaja.
Jerawat kecut, jeragat pudar, parut pudar. Happy.. 👍🏼Happy gilerrrr bila jerawat semua kecut. Siapa tak sedihkan dari kulit bersih tapi tibe-tibe jerawat naik tinggal bekas pulak, tak pe kak jaja ok. Positif. Sehari 2x kemam mirror skinz dan ituu hasilnya.
Tapi kan yang pelik nampak tak kulit kak jaja pon makin cerah lah, ni yang bertambah sayang dekat #mirrorskinz ni, dah lah bantu kak jaja pulihkan parut parut, sekali tengok hari ni ehh dah makin cerah laaahhh. Seronokkkk. Rasa nak lompat-lompat bintang pulak.. Happy sangattt.. 😆😆😆 Uolls yang ada masalah macam kak jaja meh amalkan mirror skinz ni, comfirm uolls pon #jatuhhati dengan mirror skinz.
Jom amalkan mirror skinz dapat #kulitcermin #putihsatubahan #parutpudar #glowing #merawatkulit

Berminat PM/DM/WHATSAPP je kak jaja 📲+60196628487
📲+60196628487
📲+60196628487 "Buat lah pilihan yang bijak"

#fjglow
#testimonifjglow
#mirrorskinz
#testimonimirrorskinzstemcell
#sayastokis
#sayaleaderKL
#stokisfjglow
#servicetiptop

cik aiiyu (@aiqaaiyora)

Testimoni mirror skinz fjglow... Dulu kulit biasa jer sekarang sejak amalkan MIRROR SKINZ fjglow kulit makin putih...glowing...makin berseri2.

Happynye
😊😀😀 #fjglow
#organikproduct
#productno1malaysia

SKINCARE ORGANIK NO1 MALAYSIA (@hajar_fjglow_mirrorskinz)

[ RESEPI MILIKI KULIT CERMIN DENGAN #CEPAT? ]
Resepinye macamni,
1) Mirrorskinz 2 sudu + susu strawberry/ susu putih. - shake shake & minum. Kesan lebih #cepat putih & glowing.
2) Mirrorskinz 2 sudu + Air perahan lemon dicampur air kosong - kacau & minum. Kesan lebih #pantas
Tindak balas mirrorskinz dengan Vitamin C dalam lemon akan jadi lebih cepat kesannya pada kulit.
Selamat mencuba 😋😋😋 #mirrorskinz
#fjglow

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

Assalamualaikum Selamat Pagi anak-anak murid sekalian Hari ini cikgu tak Boleh Nak menjerit & Ketawa berlebihan sebab spek Mata cikgu dah terbelah dua & di tampalkan double tape tu... Tamat riwayatmu rayban Hari ini Nak gi beli baru nampaknya.. Pagi2 Ni juga kau mereput bila kita tengah Nak betul2 Tudung depan cermin sebelum masuk kelas! Okey yang penting cikgu Lebih bertenaga sebab dah kemam Mirrorskinz tadi so suci Je rasa tenaga Pagi Ni.. #fjglowteamjohor
#mirrorskinz
#fjglow
#stemcellno1malaysia
#testimonibedakiglow

Faiz Jumari (@fjglow)

Good morning! Testimoni hebat #fjglow

Glowing with Sunnah Food (@igladioli_store)

Good wednesday morning!! Pagi ni Sebelum beractiviti, kak girl kemam mirrorskinz dulu... Lagi sedap minum dengan susu.. aishhh bikin milk shake la.. giteww.. Selamat bertugas semua.. tak kira yang suri rumah, berkerja dan student.. #mirrorskinz #johorbahru #fjglow #stemcell #kolagen #cantmoveon #kakgirlglow

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judeskinbarhq)

HELLO JGS LOVERS ! ❤️ .
.
Haaa kaum adam pun kena jaga kulit wajah tau ! Baru la penampilan tu terjaga. Perempuan pun suka..ehhh ?! 😝 Nak tahu kelebihan JGS ? Jom baca & hayati. Haha !
.
This is multi-purpose gel serum (JGS) that can be used for both your face and your body.
.
✔️ With snail secretion filtrate and aloe vera to moisturize and heal irritated, damaged skin so it can be smooth, healthy and firm once more.
.
✔️ **meant for very sensitive/very dry and damaged skin!**
.
✔️ Free from 7 chemicals and parabens ! (Paraben/ Benzophenon/ Formaldehyde/Artificial coloring/ PEG/ PG/ TEA).
.
✔️ Light moisturizer.
.
✔️ Helps with sun damaged skin & acne-prone skin.
.
✔️ Can be used as a cooling pack, after shave cream, and hair gel.
.
Diperkaya dengan ekstrak Aloevera, Snail mucus serum, Canarium Album, Tramella fuciformis & Arbutin. Jom order sekarang ! ❤️
.
☎️ HQ @judeskinbarhq : 019-9599290
.
#judeskinbar #bubbleshineUols #JSBlovers #JGScalitcantik #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #floralmask #secretskinwhite #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #perfectskinz #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #peewitsoap #nanolightener #bilasbilasShiningUols #quputeh

Faiz Jumari (@fjglow)

Putih glowing pengguna #mirroskinz
Kita nak cantikkan kulit kenala rajin jaga kulit. Kalau tak berkarat. Tapi ni senang je, makan je terus putih! #fjglow

FJGLOW JB (@fjglowjb)

Lambakan testimoni penguna #Mirrorskinz

Baru sebulan setengah dilancarkan pelbagai feedback positif yang diterima

Dari segi perubahan kulit ✔️Hitam jadi putih
✔️Gelap jadi cerah
✔️Kedut jadi tegang
✔️Tua jadi muda
✔️Jerawat menyusut
✔️Jeragat hilang

Perubahan pada berat badan ✅Berat lebih ideal
✅Gemuk lebih slim
✅Selera makan berkurangan
✅Perut sentiasa rasa kenyang

Perubahan pada tenaga ↗️Lemah jadi lebih bertenaga
↗️Lesu jadi segar
↗️Bertenaga sehingga malam

Ada yang lebih hebat dari ni?? Hanya 1 sudu pagi dan 1 sudu malam
Anda akan rasai keajaiban nya😃

Untuk pertanyaan lanjut boleh whatsapp saya ke 012 7527752

Perkhidmatan penghantaran PERCUMA 🚘🚘
terus ke rumah anda (Area JB sahaja)

Nak join group duit geli-geli?? Seminggu RM200-500?? Whatsapp saya ke 012 7527752
Kita akan guide sampai jadi😃
#Mirrorskinz
#Testimonimirrorskinz
#fjglow
#sayapakaisayajual
#sayaministokis
#ministokisfjglow
#copcopduit
#dropshipwanted

Fj Glow Gold Organic SkinCare (@soleha_sahrani)

Perubahan demi perubahan selepas jumpa #MIRRORSKINZ
Zaman Kulit kusam, Hitam , Yang dulu orang panggil IRENG da lupus!!! Ha ha ha😆😆Boleh gelak besar sekarang bila tengok gambar lama.. Alhamdulilah akhirnya Allah ketemukan juga dengan penawar yang bertahun- tahun kita cari.. Selamat tinggal kulit bermasalah!! Nasib baik jumpa awal.. Walaupun usia dah semakin meningkat😜 Masih ada masa untuk ubah. Usia bukan penghalang untuk lebih gojesss nak atau tidak saja.. Betul?? Banyak lagi testimoni kita akan tunjukkan kesan selepas menggunakan Fjglow dan Mirrorskinz.. Pada yang dah bosan dengan kulit lama yang bermasalah jom #salinkulit dapatkan #kulitcermin sekarang. ❤️

KHASIAT LAIN MIRROR SKINZ: ............................................................. 💎 Putih seluruh badan
💎 Merawat jerawat 💎 Memudarkan jeragat
💎 Detox / lawas buang air 💎 Memecah lemak & angin dalam badan
💎 Badan cergas & bertenaga sepanjang hari
💎 Menjaga kesihatan dalaman 💎 Baik untuk kesihatan wanita dan juga lelaki
💎 Menaikkan seri wajah
💎 Rambut, kuku cantik berkilat
💎 Mudah, sedap & berkesan!
Berat : 40gram (penggunaan 3minggu-sebulan)

Harga : Mampu milik (nak tahu jom chit chat chit chat dengan sol

Uolls nak tahu lebih details boleh terus Pm/Dm/WhatsApp 📲0193830724 😘 ✨Service tiptop
💲Harga mampu milik
📦Postage setiap hari

#fjglow
#jomputihjomkaya
#rasacannotmoveon
#mirrorskinz
#serbukcermin
#kulit cermin
#stemcellno1malaysia
#sayajual
#stokisfjglow
#produkbarufjglow
#produkno1malaysia
#kemamkemamterusputih

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

Pi COD I-glow compact powder Ramai yang Nak Pakai & repeat sebab Pakai 1 tahun Boleh tahan Pakai tauuu! 😘👍🏻. Susah nak cari bedak kompak yang bila guna tak bercapok?? Nak yang jimat?? Saya nak share sikit berkenaan bedak iglow keluaran fj glow. Bedak kompak yang sangat best sangat tahan tidak bercapok bila guna yang paling penting jimat tahan 1 tahun ok. Boleh baca details berkenaan bedak iglow di bawah ni.
BEDAK I-GLOW
=================== 🌸 CALIT - CALIT GLOW ! 🌸 BEDAK ORGANIK NO.1 PALING CANTIK DI MALAYSIA ! 🌸 BEDAK ANTI - CAPUK ! 🌸 AJAIB ! FULL COVERAGE ! 🌸 2 WAY CAKE ! SPF 35 ! 🌸 ALL IN ONE ! 🌸 MERAWAT & MEMUTIHKAN WAJAH ( KHASIAT MULBERRY ROOT) 🌸 TIDAK MELEKIT ! TIDAK BERMINYAK ! 🌸 SUPER FLAWLESS BAK KULIT ARTIS ! 🌸 SETANDING BEDAK ANTARABANGSA ! 🌸 TIDAK PERLU BASAHKAN SPAN 🌸 12,000 TESTIMONI 🌸 1 TAHUN PENGGUNAAN* 🌸 BOLEH DIGUNAKAN BILA- BILA MASA 🌸 CANTIK UNTUK ANDAMAN PENGANTIN 🌸 TAHAN SEHINGGA 24 JAM !!!!!!!! ♣️ KANDUNGAN BEDAK I- GLOW ♣️
----------------------------------------------------------------
( Best Selling Product! ) 🍂 MULBERRY ROOT EKSTRACT
🍂 TALC
🍂 VITAMIN
🍂 PEARL EKSTRACT
🍂 LANOLIN OIL 🍂 SOY LECITHIN 🍂 MICA

CARA GUNA : 🌸 selepas mencuci muka / menggunakan krim, keringkan wajah, dan sapu bedak serata wajah anda! 🌸 boleh digunakan bila- bila masa sahaja! 🌸 MAGIK ! Wajah anda berubah sekelip mata selepas menggunakan bedak ajaib ini!

Terdapat 3 pilihan warna bedak : 🌸 WHITE ( kulit putih )
🌸 NATURAL ( kulit normal kuning langsat) 👇Sebarang pertanyaan
📲WHATSAPP +60177041588
📲WHATSAPP +60177041588
📲WHATSAPP +60177041588

TEMPAH SEKARANG !! Terima kasih atas kesudian anda membaca info tentang bedak ajaib i-glow ini.

#fjglow
#sayajual #fjglowteamjohor
#stokisfjglow
#agenfjglow
#produkorganik
#testimonibedakiglow

qaseh aeen_fjglow (@qasehaeen)

Alhamdulillah..Rezeki Allah bagi.Terima kasih sayang2 semua..Ada yg da repeat order..syukur Alhamdulillah semua nak blink-blink...Glowing-glowing 💖💖💖Selamat mencuba dan tq pada yang repeat😍😍 Produk baru..Ramai yang dah cuba..Ramai dapat result positif...Ramai repeat order...Ramai suka kan rasanya😱😱Apa yang hebat sangat pasal #mirrorskinz dan set #fjglowgold ??? Nak tau sila pm or whatsapp sekarang << 0127012097>>
#fjglow
#mirrorskin
#putih1badan
#produkorganikno1malaysia
#fjglowagenjb

Glowing with Sunnah Food (@igladioli_store)

Hebat sangat ke #mirrorskinz ni sampai 2 hari 1000 kotak terjual?
Inilah dia, FENOMENA KULIT CERMIN!
abg cermin datang lagi dengan #mirrorskinz nak tolong rakyat Malaysia glow berkulit #cermin
Nanti kak girl share lambakan testimoni #mirrorskinz ni ye.. Belum cuba belum tahu resultnya.

#mirrorskinz #johorbahru #fjglow #stemcell #kolagen #cantmoveon

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judeskinbarhq)

"SAYA BAGI 10 BINTANG !!"
.
Lagi feedback dari pengguna JUDE SKIN BAR. Terbukti keberkesanannya. Dan ia bergantung pada jenis kulit juga ya sbb kulit kita lain2. So saya sarankan selepas apply JSB Ni pakai pelembab pula utk elakkan kulit dari kering & pedih.
.
Pedih & gatal skit2 tu perkara biasa kerana nak tanggalkan kotoran degil & sel kulit mati. Tapi selepas beberapa minggu anda akan lihat perubahan yang MALATOP ! 😄 Tak percaya? Try dulu.
.
Whatsapp HQ for details : 019-9599290
.
#judeskinbar #bubbleshineUols #JSBlovers #JGScalitcantik #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #floralmask #secretskinwhite #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #perfectskinz #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #peewitsoap #nanolightener #bilasbilasShiningUols #quputeh

FJGLOW JB (@fjglowjb)

Menangis tengok kulit Kak Aeen kita ni, memancor haaaa

Korang jangan tengok post ni kalau korang tak nak kulit cermin!! Tergugat iman tengok kulit muka Kak Aeen kita ni. Jeless iolls tengok😆😆 Sebelum ni kulit gelap, kusam.. Sekarang kemainn lagi cantikkk. Meletop2 haa glowing sebatu dah nampak pancaran cahaya kat pipi tu. 👍👍 Konsisten guna fj glow gold dan kemam kemam #mirrorskinz hasilnya luar biasa. Bukan muka je cantik tapi poket pon cantik juga. Sale meroket tu. 👍👍 Dah putih poket berisi. Jom join team fj glow hajar #jomputihjomkaya

Nak tahu apa khasiat Mirror skinz
Baca info ni:

KHASIAT LAIN MIRROR SKINZ: ............................................................. 💎 Putih seluruh badan
💎 Merawat jerawat 💎 Memudarkan jeragat
💎 Detox / lawas buang air 💎 Memecah lemak & angin dalam badan
💎 Badan cergas & bertenaga sepanjang hari
💎 Menjaga kesihatan dalaman 💎 Baik untuk kesihatan wanita dan juga lelaki
💎 Menaikkan seri wajah
💎 Rambut, kuku cantik berkilat
💎 Mudah, sedap & berkesan!
Berat : 40gram (3MINGGU - sebulan)

Harga : Mampu milik

Uolls nak tahu lebih details boleh terus Pm/Dm/WhatsApp 📲012 7527752😘 ✨Service tiptop
🎁Free gift menanti
💲Harga mampu milik
🚗Cod Setiap hari 📦Postage setiap hari

#fjglow
#jomputihjomkaya
#rasacannotmoveon
#mirrorskinz
#serbukcermin
#kulitcermin
#stemcellno1malaysia
#sayajual
#produkbarufjglow
#produkno1malaysia
#kemamkemamterusputih

Glowing with Sunnah Food (@igladioli_store)

Hi semua.. dah lunch ke? Kak girl ada produk baru nak share tau.. pernah dengar FJGLOW?? Ye.. ni produk baru kluar yang awesome.. MIRRORSKINZ namanya.. Pe benda tu??? Ok kita tengok dulu apa khasiat sicomel lotey ni😁
KHASIAT MIRROR SKINZ STEMCELL: *Putih seluruh badan
*Merawat jerawat
*Memudarkan jeragat
*Detox/Lawas buang air
*Memecah lemak & angin dalam badan
*Badan cergas & bertenaga
*Menjaga kesihatan dalaman
*Baik untuk kesihatan wanita
*Menaikkan seri wajah
*Rambut & kuku cantik berkilat
*Mudah,sedap & berkesan

Amacam?? Hebat x??
Consume dengan cara yang betul insyaAllah 10x ganda kesan nya😊
Macam kak girl.. giteww

#mirrorskinz #johorbahru #fjglow #stemcell #kolagen

Fj Glow Gold Organic SkinCare (@soleha_sahrani)

Menangis tengok kulit Kak Aeen kita ni, memancor haaaa

Korang jangan tengok post ni kalau korang tak nak kulit cermin!! Tergugat iman tengok kulit muka Kak Aeen kita ni. Jeless iolls tengok😆😆 Sebelum ni kulit gelap, kusam.. Sekarang kemainn lagi cantikkk. Meletop2 haa glowing sebatu dah nampak pancaran cahaya kat pipi tu. 👍👍 Konsisten guna fj glow gold dan kemam kemam #mirrorskinz hasilnya luar biasa. Bukan muka je cantik tapi poket pon cantik juga. Sale meroket tu. 👍👍 Dah putih poket berisi. Jom join team fj glow hajar #jomputihjomkaya

Nak tahu apa khasiat Mirror skinz
Baca info ni:

KHASIAT LAIN MIRROR SKINZ: ............................................................. 💎 Putih seluruh badan
💎 Merawat jerawat 💎 Memudarkan jeragat
💎 Detox / lawas buang air 💎 Memecah lemak & angin dalam badan
💎 Badan cergas & bertenaga sepanjang hari
💎 Menjaga kesihatan dalaman 💎 Baik untuk kesihatan wanita dan juga lelaki
💎 Menaikkan seri wajah
💎 Rambut, kuku cantik berkilat
💎 Mudah, sedap & berkesan!
Berat : 40gram (3MINGGU - sebulan)

Harga : Mampu milik (nak tahu jom chit chat chit chat dengan "SOL") Uolls nak tahu lebih details boleh terus Pm/Dm/WhatsApp 📲0193830724 😘 ✨Service tiptop
💲Harga mampu milik
📦Postage setiap hari

#fjglow
#jomputihjomkaya
#rasacannotmoveon
#mirrorskinz
#serbukcermin
#kulitcermin
#stemcellno1malaysia
#sayajual
#produkbarufjglow
#produkno1malaysia
#kemamkemamterusputih
More...