Beauty & Health Consultant (@nuryatie_cheqtie)

#motivasipagi
Selamat pagi😍😍😍 Satu sudu Mirror Skinz setiap pagi untuk kesihatan dan kecantikan dalaman anda.

#FjGlow
#LeaderFjglow
#mirrorskinz

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judebotanicalshq)

HELLO JSB LOVERS ! ❤️
.
Jangan lupa apply Jude Skin Bar okay ! Gosok manja2 bubble dia kat muka dalam 2-3 minit then bilas2 shining Uols. Confirm skin kita akan rasa smooth and tak kasar. Macam kulit baby. Tak percaya try la dulu hehe.
.
Dalam waktu yg sama jugak JSB boleh merawat kulit kita pada waktu malam semasa kita tidur. Sebab tu lah kulit kita akan bebas dr jerawat bermaharajalela. Haaa suka tak?? 😘 beli lah dulu baru tahu...
.
💯% Organik
💯% Homemade
💯% Bebas bahan kimia merbahaya
.
Ingredients:
✔️ Pure Argan Oil.
✔️ Goat milk
✔️ Habbatussauda.
✔️ Aloevera.
✔️ Cinnamon.
✔️ Virgin Coconut Oil.
✔️ Alpha Arbutin.
✔️ Vitamin E.
✔️ Peppermint.
.
Kelebihan:
😲 Menghapus jerawat degil.
😲 Memudarkan parut.
😲 Merawat radang jerawat (redness).
😲 Membersih & mencerahkan.
😲 Glowingkan kulit.
😲 Mengurangkan minyak pada kulit.
😲 Memudarkan jeragat.
😲 Merawat kulit kusam & sunburn.
😲 Menghaluskan kulit seperti bayi.
.
☎️ HQ JUDE BOTANICALS - 019-9599290
.
☎️ AGEN TG MALIM PERAK - 011-3368 0502
.
☎️ AGEN KOTA KINABALU SABAH- 011-31611209
.
☎️ AGEN BAGAN SERAI PERAK - 018-578 6757
.
☎️ AGEN T. MERAH KELANTAN - 019-983 9184.
.
☎️ AGEN KEDAH - 014-2464361.
.
☎️ AGEN BACHOK KELANTAN - 012-9477430
.
☎️ AGEN ALOR STAR KEDAH - 014-6530076
.
☎️ AGEN SARAWAK - 014-6530076
.
☎️ DROPSHIP PONTIAN JOHOR- 013-7381401
.
#judeskinbar #judeluminousserum #judevintagemask #JSB #JLS #JVM #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #quputeh #judebotanicals

FJGLOW (@fjglow)

Selamat Pagi ❤️ " sayangi keluargamu. Di sinilah lubuk rezeki kita bermula"

#fjglow #fjglowexclusive

FJGLOW (@fjglow)

[ MOHON MAAF ]
Saya dah kecewakan hati- hati pengguna Fjglow 🙏🏻 Disebabkan Fenomena Set Fjglow Exclusive yg baru dilancarkan, sampaikan kilang tak dapat nak menampung permintaan fjglow. Oder habis, oder habis. Dan batch kali ke2 amik masa yg lama. Saya mohon beribu ampun & maaf. Tak pernah terjadi sebelum ni. Ni salah satu ujian Allah pada saya selalu pengasas Fjglow. Jujur, saya tak lena tidur, tak senang hati sebab stok sampai sampai lagi. Ramai customer da bayar & sgt teruja nak dptkan set ni degan cepat.
Akhirnya, stok sampai juga!
Mulai petang tadi saya & team dah mula pecahkan stok. Ambil mase sedikit utk pos. Saya tak sangka sambutan & rezeki macamni set baru ni.

Malam ni kami overtime sampai subuh esok. Saya janji, semua stok sampai ke tangan pelanggan yg saya syg sgt2 ni ❤️❤️❤️❤️❤️ Sy mohon maaf sekali lagi. Sy & pihak kilang mohon maaf atas kelewatan disebabkan bahan mentah yg diimport dari luar negara demi menjaga kualiti terbaik skincare kami. Kami menjaga kualiti bukan mengejar kuantiti.
Terima kasih still utuh support kami team fjglow. Walau apa pun masalah kami, anda anda semua tetap meyokong.
Tak sangka,
AIr mata mengalir pulak.
Disebalik kejayaan dan kemanisan,
Pelbagai dugaan kite kena tempuh.
Tapi demi penyokong fjglow, abg cermin akan terus cekal & sentiasa perbaiki kualiti fjglow!
FJglow Exclusive
Pelopor Skincare organik no.1 di Malaysia ❤️#fjglow #fjglowexclusive

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Yeay yeay serum gold dah sampai HQ.
In shaa Allah esok tengahari sampai dekat jaja ye, tunggu tau sampai je stok kat tangan, jaja terus pos. Ramai tak sabar tu.. Maaf atas melewatan. Terima kasih atas kesabaran.😊😍😘 Yang nak order tu boleh terus whatsapp/PM jaja ye. 😊

Serum ni sangat2 bestt, sbb dia waterbase mudah serap so muka yang sebum tu pon boleh guna. Tak naik jerawat.

Nak tau kelebihan serum gold ni jom chit chat ngan kak jaja. Saya terangkan.

#serumgoldfjglow
#setfjglowexclusive
#fjglow
#sayajual
#sayastokisKL
#teamfjglowhajar

Beauty & Health Consultant (@nuryatie_cheqtie)

Sampai Menerap Cheqtie fill form untuk Postage esok.Alhamdulilah rezeki anak-anak.Siapa kata isteri yang sibuk and masak sambil kepit anak sebelah tangan tak boleh cari duit lebih.Women Power!!Yeaahh

#FjGlow
#TeamGorgeous
#womenpower

FJGLOW (@fjglow)

Bakal diedarkan pada semua stokis
Untuk kedai, booth, tiang jalan, etc

Good luck team Fjglow! #fjglow #fjglowexclusive

FJGLOW (@fjglow)

Siapa nak Hadiah ?
#FJGLOW
#LV

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Pernah tak rasa kulit muka menegang lepas cuci muka dengan pencuci muka anda?

Itu tandanya pencuci muka anda ada bahan yang boleh mengeringkan kulit.

Organic facial wash fj glow tidak mengeringkan kulit ya. Malah anda akan rasa segar yang lain macam lepas cuci muka.
Dengan kebaikan minyak kelapa dara anda akan rasakan kelainan dengan pencuci muka ini. Percayalah!😍 #organikfacialwash
#fjglow
#agenfjglow

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judebotanicalshq)

Cara2 nak apply #JVM semudah 1 2 3 je you. Sangat2 mudah ! Tempek2 dah siap. Bila dah bilas nanti kulit lembut je mcm kulit bayi tau. 😍
.
Yang pasti, JVM adalah serbuk kunyit ajaib pertama di Malaysia tau ! Sebab dia digabungkan dengan 5 jenis herba asli yang sangat mujarab untuk segala masalah kulit uols. Dan paling penting, ini adalah petua kecantikan secara semulajadi orang2 zaman dahulu 😻Mengancam weh !.
.
💯% Organik
💯% Homemade
💯% Bebas bahan kimia merbahaya
💯% Pure herbs
.
Ingredients:
✔️ Turmeric (kunyit)
✔️ Habbatussauda (jintan hitam)
✔️ Baccaurea motleyana (kulit rambai)
✔️ Kaffir lime (daun limau purut)
✔️ Rice (beras)
.
Kelebihan:
😲 Meremajakan kulit (awet muda)
😲 Menghapus jerawat degil
😲 Memudarkan parut
😲 Membuang sel kulit mati
😲 Merawat parut berlubang
😲 Glowingkan kulit
😲 Mengurangkan minyak pada kulit
😲 Merawat selulit dan kulit kendur
😲 Menaikkan seri wajah
😲 Dihasilkan dari 5 jenia herba asli
😲 Rahsia kecantikan nenek moyang
.
☎️ HQ JUDE BOTANICALS - 019-9599290
.
☎️ AGEN TG MALIM PERAK - 011-3368 0502
.
☎️ AGEN KOTA KINABALU SABAH- 011-31611209
.
☎️ AGEN BAGAN SERAI PERAK - 018-578 6757
.
☎️ AGEN KEDAH - 014-2464361.
.
☎️ AGEN BACHOK KELANTAN - 012-9477430
.
☎️ AGEN ALOR STAR KEDAH - 014-6530076
.
☎️ AGEN SARAWAK - 014-6530076
.
☎️ DROPSHIP PONTIAN JOHOR- 013-7381401
.
#judeskinbar #judeluminousserum #judevintagemask #JSB #JLS #JVM #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #quputeh #judebotanicals

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Testimoni dari agen aktif fj glow kak @aniesnap .
.

Kulit kakak anie kita ni ya ampun licin banget duh, dia guna secara konsisten membuahkan hasil yang baik, kulit jadi glowing, licin, lembap, berseri-seri dan yang penting tak merosakkan kulit.😊
.
.

Jatuh cinta tengok kulit kak anie tau.😍
Siapa lagi nak kulit macam ni? Nak saya bantu? Saya ada cara penyelesaiannya.

Whatsapp saya di no 0196628487, atau terus DM saya. In shaa Allah service terbaik saya bagi❤️

#fjglow
#fjglowexclusive
#testimonifjglowexclusive
#sayajual
#sayastokisKL
#teamfjglowhajar
#stayglowing

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Postage untuk hari ini 18/9/2017
Esok atau lusa jaja pos untuk yang order set fj glow exclusive dan serum gold.
Terima kasih kerana terus support kak jaja dan produk fj glow #teamfjglowhajar 😘

Jaja jual ye. 😊

#fjglow
#fjglowexclusive
#stayglowing
#kulitcermin

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Pernah tak rasa kulit muka menegang lepas cuci muka dengan pencuci muka anda?

Itu tandanya pencuci muka anda ada bahan yang boleh mengeringkan kulit.

Organic facial wash fj glow tidak mengeringkan kulit ya. Malah anda akan rasa segar yang lain macam lepas cuci muka.
Dengan kebaikan minyak kelapa dara anda akan rasakan kelainan dengan pencuci muka ini. Percayalah!😍 #organikfacialwash
#fjglow
#agenfjglow

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Yeayyyy Esok Stok sampai kat HQ! .
.

Agen-Agen dah ready nak borong! .

Hot item Fjglow sekarang yang paling laju Argan Foundation & Gold Whitening Serum, item lain pon boleh tahan laju dia. Order je bedesup abis... Fuhhh😂
.
.
Inilah rahsia kulit cermin😘
Sebab bahan organik, bernotifikasi KKM, berkesan & tiada pengelupasan! Yang penting selamat.
.
. " dah tak trend lah mengelupas kulit lagi. Bertukar ke organik skincare!" "Exclusivekan kecantikanmu"

#fjglowexclusive
#fjglow
#teamfjglowhajar
#stayglowing
#sayajual
#sayastokisKL
#superjimat

mem feenaz (@mem_feenaz)

Yeayyyy Esok Stok sampai kat HQ!
Agen-Agen dah ready nak borong!
Hot item Fjglow sekarang yang paling laju Argan Foundation & Gold Whitening Serum ni.
Inilah rahsia kulit cermin kiteorang! 😘
Sebab organik, bernotifikasi KKM, berkesan & tiada pengelupasan! " dah tak trend lah mengelupas kulit lagi. Bertukar ke organik skincare!" .

#fjglowxclusive
#fjglow
#fjglowteamjohor
#stayglowing

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

Yeayyyy Esok Stok sampai kat HQ!
Agen-Agen dah ready nak borong!
Hot item Fjglow sekarang yang paling laju Argan Foundation & Gold Whitening Serum ni.
Inilah rahsia kulit cermin kiteorang! 😘
Sebab organik, bernotifikasi KKM, berkesan & tiada pengelupasan! " dah tak trend lah mengelupas kulit lagi. Bertukar ke organik skincare!" .

#fjglowxclusive
#fjglow
#fjglowteamjohor
#stayglowing

FJGLOW (@fjglow)

Esok Stok sampai kat HQ!
Stokis- stokis dah ready nak borong!
Hot item Fjglow sekarang yang paling laju Argan Foundation & Gold Whitening Serum ni.
Inilah rahsia kulit cermin kiteorang! 😘
Sebab organik, bernotifikasi KKM, berkesan & tiada pengelupasan! " dah tak trend lah mengelupas kulit lagi. Bertukar ke organik skincare!" #fjglow #fjglowexclusive

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Selamat berhujung minggu

Jangan lupa ambil sesudu stemcell #mirrorskinz setiap pagi. 😊

Dapatkan kulit yang sihat dan jagaan dalaman, in shaa Allah stemcells no.1 malaysia membantu masalah anda.❤️ #fjglow
#mirrorskinzstemcell
#teamfjglowhajar
#sayastokis
#sayajual

BEAUTY & HEALTH (@norainiashari)

MIRRORSKINZ ❤️ "Sel stem mirrorskinz berkesan menjadikan seseorang individu itu kembali merasai nikmat keremajaan dan menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan membaiki epidermis iaitu lapisan luar kulit selain membentuk pigmen kulit". Bonus⬇️
Memberi tenaga yang luar biasa bila anda consume pada bulan puasa ni.
PRODUK YANG AKAN MEREALISASIKAN IMPIAN ANDA UNTUK MENJADI LEBIH SIHAT, CANTIK, KULIT SIHAT...
SEMBUH DARI SAKIT DAN SETERUSNYA MENJADIKAN ANDA INSAN YANG CANTIK DAN MENAWAN!!! Testimoni/feedback dari customer & agen⬇️

1-Turun berat badan 7kg bila consume mirrorskinz, kata agen serit (Serdang)

2-Rambut semakin hitam, bebas uban, kata agen Liza Humar (Klang)

3-Kulit jadi lebih fresh & lembap, bebas kulit kering, kata agen ida (JB)

4-Bebas masalah parut jerawat, kulit lebih bersih dan segar, kata customer intan (Perak)

Dan banyak lagi feedback customer boleh tengok di #mirrorskinz #testimonimirrorskinz #fjglow

Info klik link 👇
www.wassap.my/0177487636
More...