JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judebotanicalshq)

Alhamdulillah customer sentiasa memberikan feedback yg positif ! Thank you so much πŸ™πŸ’‹MEMANG TERBAIKLAH KESAN JVM NI UOLS !.
.
Seriously uols patut cuba. Yang ada jerawat kronik macam bernanah, jerawat batu, jerawat pasir semua tu confirm akan hilang sebab kandungan JVM ni ada kunyit yang boleh menghapuskan jerawat degil. Tak percaya? Try dulu ! 😘.
.
πŸ’―% Organik
πŸ’―% Homemade
πŸ’―% Bebas bahan kimia merbahaya
πŸ’―% Pure herbs
.
Ingredients:
βœ”οΈ Turmeric (kunyit)
βœ”οΈ Habbatussauda (jintan hitam)
βœ”οΈ Baccaurea motleyana (kulit rambai)
βœ”οΈ Kaffir lime (daun limau purut)
βœ”οΈ Rice (beras)
.
Kelebihan:
😲 Meremajakan kulit (awet muda)
😲 Menghapus jerawat degil
😲 Memudarkan parut
😲 Membuang sel kulit mati
😲 Merawat parut berlubang
😲 Glowingkan kulit
😲 Mengurangkan minyak pada kulit
😲 Merawat selulit dan kulit kendur
😲 Menaikkan seri wajah
😲 Dihasilkan dari 5 jenia herba asli
😲 Rahsia kecantikan nenek moyang
.
☎️ HQ JUDE SKIN BAR - 019-9599290
.
☎️ AGEN TG MALIM PERAK - 011-3368 0502
.
☎️ AGEN SHAH ALAM - 011-12448641
.
☎️ AGEN KOTA KINABALU - 011-31611209
.
☎️ AGEN UiTM SHAH ALAM - 012-6205058
.
☎️ AGEN SETIU / BACHOK - 011-26725462
.
☎️ AGEN BAGAN SERAI PERAK - 018-578 6757
.
#judeskinbar #JSBlovers #JGS #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #bilasbilasShiningUols #quputeh #judebotanicals #judevintagemask #JVM

πŸ“£ FREE POSTAGE FJGLOW GOLDπŸ“£ (@fjglow_gold)

Dalam masa 3jam 480 #fishbrushfjglow telah pon terjual. Wow😱😱😱 Dasyat kan?? Hari ni viral ikan berenang-renang di laman sosial. πŸ˜‰

Yang belum dapatkan anda "Wajib" dapatkan berus pelbagai guna ni.
Fungsi berus/kegunaan berus ⬇️ - apply foundation, bedak, blusher, contouring (4in1) - mudah rata
- comel
- ade penutup
- pelbagai guna
- jimat duit
- Jimat masa
-berus lembut
- sangat sharp bila buat contouring tulang pipi

Yang belum dapatkan, dapatkan segera. Sangat limited.
#fjglow
#fishbrushfjglow
#sayajual
#stokisfjglow
#freepostagefjglowgold

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Dalam masa 3jam 480 #fishbrushfjglow telah pon terjual. Wow😱😱😱 Dasyat kan?? Hari ni viral ikan berenang-renang di laman sosial. πŸ˜‰

Yang belum dapatkan anda "Wajib" dapatkan berus pelbagai guna ni.
Fungsi berus/kegunaan berus ⬇️ - apply foundation, bedak, blusher, contouring (4in1) - mudah rata
- comel
- ade penutup
- pelbagai guna
- jimat duit
- Jimat masa
-berus lembut
- sangat sharp bila buat contouring tulang pipi

Yang belum dapatkan, dapatkan segera. Sangat limited.
Cara order ⬇️
Whatsapp/pm/dm lianaπŸ“²+601110799107

#fjglow
#fishbrushfjglow
#sayajual
#sayastokisKL
#stokisfjglow

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

200 ekor Ikan Emas Kasi licin korang borong eaaaa. Jangan main-main yea bila #fjglowteamjohor mengamok licin dikerjakannya! Boleh ambil lah semua anak-anak Ikan Mak πŸ˜πŸ’•! #fjglow
#berusmaskaralentik

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Dalam masa 3jam 480 #fishbrushfjglow telah pon terjual. Wow😱😱😱 Dasyat kan?? Hari ni viral ikan berenang-renang di laman sosial. πŸ˜‰

Yang belum dapatkan anda "Wajib" dapatkan berus pelbagai guna ni.
Fungsi berus/kegunaan berus ⬇️ - apply foundation, bedak, blusher, contouring (4in1) - mudah rata
- comel
- ade penutup
- pelbagai guna
- jimat duit
- Jimat masa
-berus lembut
- sangat sharp bila buat contouring tulang pipi

Yang belum dapatkan, dapatkan segera. Sangat limited.
Cara order ⬇️
Whatsapp/pm/dm jaja πŸ“²+60196628487

#fjglow
#fishbrushfjglow
#sayajual
#sayastokisKL
#stokisfjglow

Maria Amin (@mariafjglow)

Sambil makeup sambil berenang!! AAAWWWWW!! Berenang-renang ikan comel nie at muka kita 😍😍 Jom cepat2 dapatkan sblom terlambat ok uolls.
#Comelfishmakeupbrush
# FREE MASCARA ARAB DENGAN PEMBELIAN BERUS COMEL NIE
#FJGLOW
#CALLME
#017696160

OfficialShashaVersace (@caca_shasha)

Hi followers πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Nak bagitahu ni yang @fjglow ada keluarkan produk baru :
Fish Multipurpose brush makeup

Masalah makeup tak rata?
Bercapuk?
Berus banyak tapi tak reti guna?
Berus berterabur?
Fish brush Fjglow sempena hari raya!
100 yang terawal akan dapat FREE mascara Arab melentikk panjang kalis comot!
Harga fish multiporpose brush :
Rm40 !!! Sebab founder baik hati
100 terawal hanya bayar rm20 sahaja!!! Yes rm20 je
Malah dapat FREE mascara arab!
#lentikpanjang
#kalisComotan
#fjglow
Meh PM saya πŸ™‚

Faiz Jumari (@fjglow)

Abg cermin lurve sangat berus super duper comel ni!
Alhamdulillah pagi ni terjual 420 pcs
Mudah nak apply makeup.
Ramai wanita mengadu payah betul nak apply foundation sebab tak rata

Ramai mengadu banyak sangat berus nak kena guna nak kena beli beratus- ratus pulak tu

Foundation, day cream, blusher, contouring semua 1 berus! Mudah!
Nak raya ni,
Best jugak ada alat makeup #baru ni
Mudah bawa, senang apply makeup!

#fjglow #beruscomel

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judebotanicalshq)

Morning uols ! Nak tahu tak dari mana bahan2 yg kita guna utk hasilkan JSB new formula ni. Tadaaa ! Semua bahan2 semulajadi tau. So memang berkesan top top malatop kalau guna. Janji uols kena sabar sebab produk organik amik masa sikit kesan dia kan. Janji uols konsisten. Nak tahu kelebihan dia ? Haa baca2 !.
.
πŸ’―% Organik
πŸ’―% Homemade
πŸ’―% Bebas bahan kimia merbahaya
.
Ingredients:
βœ”οΈ Pure Argan Oil.
βœ”οΈ Habbatussauda.
βœ”οΈ Aloevera.
βœ”οΈ Cinnamon.
βœ”οΈ Virgin Coconut Oil.
βœ”οΈ Alpha Arbutin.
βœ”οΈ Vitamin E.
βœ”οΈ Peppermint.
.
Kelebihan:
😲 Menghapus jerawat degil.
😲 Memudarkan parut.
😲 Merawat radang jerawat (redness).
😲 Membersih & mencerahkan.
😲 Glowingkan kulit.
😲 Mengurangkan minyak pada kulit.
😲 Memudarkan jeragat.
😲 Merawat kulit kusam & sunburn.
😲 Menghaluskan kulit seperti bayi.
.
☎️ HQ JUDE BOTANICALS - 019-9599290.
.
#judeskinbar #JSBlovers #JGS #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #bilasbilasShiningUols #quputeh #judebotanicals #judevintagemask #JVM

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Pagi sahabat semua
Mulakan pagi hari dengan bacaan doa/zikir harian, doa dhuha, kata-kata semangatπŸ‘

Senyum walaupon kita dalam keadaan diuji oleh Allah. Kena sentiasa senyum dan kuat, senyum magnet rezeki😊😊 Salam menjemput rezeki❀️
Selamat bekerja bagi yang bekerjaπŸ˜‰

#fjglow
#mirrorskinz
#teamfjglowhajar
#sayastokisKL
#stokisfjglow

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judebotanicalshq)

GOODNIGHT #JVM LOVERS ! πŸ’‹.
.
ADA JVM, SETTLE MASALAH KULIT ! 😍.
.
Nak kulit kekal glowing macam baby bukannya susah uols ! Pakai JVM je hari2. Hehe kena rajinla uols baru boleh #roadtogebu ! 😘
.
πŸ’―% Organik
πŸ’―% Homemade
πŸ’―% Bebas bahan kimia merbahaya
πŸ’―% Pure herbs
.
Ingredients:
βœ”οΈ Turmeric (kunyit)
βœ”οΈ Habbatussauda (jintan hitam)
βœ”οΈ Baccaurea motleyana (kulit rambai)
βœ”οΈ Kaffir lime (daun limau purut)
βœ”οΈ Rice (beras)
.
Kelebihan:
😲 Meremajakan kulit (awet muda)
😲 Menghapus jerawat degil
😲 Memudarkan parut
😲 Membuang sel kulit mati
😲 Merawat parut berlubang
😲 Glowingkan kulit
😲 Mengurangkan minyak pada kulit
😲 Merawat selulit dan kulit kendur
😲 Menaikkan seri wajah
😲 Dihasilkan dari 5 jenia herba asli
😲 Rahsia kecantikan nenek moyang
.
☎️ HQ JUDE SKIN BAR - 019-9599290
.
☎️ AGEN TG MALIM PERAK - 011-3368 0502
.
☎️ AGEN SHAH ALAM - 011-12448641
.
☎️ AGEN KOTA KINABALU - 011-31611209
.
☎️ AGEN UiTM SHAH ALAM - 012-6205058
.
☎️ AGEN SETIU / BACHOK - 011-26725462
.
☎️ AGEN BAGAN SERAI PERAK - 018-578 6757
.
#judeskinbar #JSBlovers #JGS #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #bilasbilasShiningUols #quputeh #judebotanicals #judevintagemask #JVM

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judebotanicalshq)

Alhamdulillah customer sentiasa memberikan feedback yg positif ! Thank you so much πŸ™πŸ’‹MEMANG TERBAIKLAH KESAN JVM NI UOLS !.
.
Seriously uols patut cuba. Yang ada jerawat kronik macam bernanah, jerawat batu, jerawat pasir semua tu confirm akan hilang sebab kandungan JVM ni ada kunyit yang boleh menghapuskan jerawat degil. Tak percaya? Try dulu ! 😘.
.
πŸ’―% Organik
πŸ’―% Homemade
πŸ’―% Bebas bahan kimia merbahaya
πŸ’―% Pure herbs
.
Ingredients:
βœ”οΈ Turmeric (kunyit)
βœ”οΈ Habbatussauda (jintan hitam)
βœ”οΈ Baccaurea motleyana (kulit rambai)
βœ”οΈ Kaffir lime (daun limau purut)
βœ”οΈ Rice (beras)
.
Kelebihan:
😲 Meremajakan kulit (awet muda)
😲 Menghapus jerawat degil
😲 Memudarkan parut
😲 Membuang sel kulit mati
😲 Merawat parut berlubang
😲 Glowingkan kulit
😲 Mengurangkan minyak pada kulit
😲 Merawat selulit dan kulit kendur
😲 Menaikkan seri wajah
😲 Dihasilkan dari 5 jenia herba asli
😲 Rahsia kecantikan nenek moyang
.
☎️ HQ JUDE SKIN BAR - 019-9599290
.
☎️ AGEN TG MALIM PERAK - 011-3368 0502
.
☎️ AGEN SHAH ALAM - 011-12448641
.
☎️ AGEN KOTA KINABALU - 011-31611209
.
☎️ AGEN UiTM SHAH ALAM - 012-6205058
.
☎️ AGEN SETIU / BACHOK - 011-26725462
.
☎️ AGEN BAGAN SERAI PERAK - 018-578 6757
.
#judeskinbar #JSBlovers #JGS #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #bilasbilasShiningUols #quputeh #judebotanicals #judevintagemask #JVM

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

Assalamualaikum buat semua umat Islam & Selamat Pagi Isnin yang indah. "Peristiwa Israk dan Mikraj itu merupakan ujian dan mukjizat yang membuktikan kudrat atau kekuasaan Allah Ψ³Ψ¨Ψ­Ψ§Ω†Ω‡ وΨͺΨΉΨ§Ω„Ω‰. Allah Ψ³Ψ¨Ψ­Ψ§Ω†Ω‡ وΨͺΨΉΨ§Ω„Ω‰ telah menunjukkan buktiΒ² kekuasaan dan kebesaran-Nya kepada Baginda ο·Ί"

Wallahualam.
#fjglow
#fjglowteamjohor
#parycosmetics

JUDE YUSOFF EMPIRE SDN BHD (@judebotanicalshq)

Dua produk yang mampu buat kulit uols meletop kebababom ! Yang penting kedua2 nya dari bahan2 semulajadi. So yang mana dah giveup pakai skincare yg banyak mercury, ayuh bertukar ke produk @judebotanicalshq ! Biar lambat kesannya asal selamat. Kulit uols akan bebas dari jerawat, parut, dan glowing macam orang2 korea tau ! Hehehe πŸ’‹
.
JSB = RM 25
JVM= RM 20
COMBO SET = RM40
exclude postage.
.
☎️ HQ JUDE SKIN BAR - 019-9599290
.
☎️ AGEN TG MALIM PERAK - 011-3368 0502
.
☎️ AGEN SHAH ALAM - 011-12448641
.
☎️ AGEN KOTA KINABALU - 011-31611209
.
☎️ AGEN UiTM SHAH ALAM - 012-6205058
.
☎️ AGEN SETIU / BACHOK - 011-26725462
.
☎️ AGEN BAGAN SERAI PERAK - 018-578 6757
.
#judeskinbar #JSBlovers #JGS #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #bilasbilasShiningUols #quputeh #judebotanicals #judevintagemask #JVM

OfficialShashaVersace (@caca_shasha)

Cuaca Malaysia yang panas 🌞 skrg! Sejukkan muka dengan πŸ‘‰GLOWING COOL SPRAYπŸ‘ˆ

Masalah ramai yang tak suka pakai krim muka / malas pakai krim muka , spray ini penyelesaiannya !

Kalau macam saya sejenis cepat mengantuk setiap masa, mmg elok spray spray kat muka. Rasa fresh je πŸ™‚ πŸ’§sesuai untuk lelaki & perempuan
πŸ’§senang dibawa
πŸ’§senang meresap
πŸ’§tidak melekit

Kelebihan #glowingcoolspray
🌸menyejuk
🌸menyegar
🌸lebih "glowing"
🌸penyeri muka
🌸antiseptik
🌸mengecutkan jerawat
🌸menghilangkan mengantuk

Organik! Selamat!

#fjglow #glowingcoolspray #fjglowteamjohor

JVM_ShahAlam (@jvm_shahalam)

#JUDEVINTAGEMASK adalah produk yg dihasilkan dri gabungan bahan2 organik iaitu :
βœ”οΈ Turmeric (kunyit)
βœ”οΈ Habbatussauda (jintan hitam)
βœ”οΈ Baccaurea motleyana (kulit rambai)
βœ”οΈ Kaffir lime (daun limau purut)
βœ”οΈ Rice (beras)
.
Kelebihan:
😲 Meremajakan kulit (awet muda)
😲 Menghapus jerawat degil
😲 Memudarkan parut
😲 Membuang sel kulit mati
😲 Merawat parut berlubang
😲 Glowingkan kulit
😲 Mengurangkan minyak pada kulit
😲 Merawat selulit dan kulit kendur
😲 Menaikkan seri wajah
😲 Dihasilkan dari 5 jenia herba asli
😲 Rahsia kecantikan nenek moyang
.
πŸ’―% Organik
πŸ’―% Homemade
πŸ’―% Bebas bahan kimia merbahaya
πŸ’―% Pure herbs
.
#judeskinbar #JSBlovers #JGS #tatiskincare #kcolly #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #turmericmask #organicscrub #scrubkunyit #peewitsoap #nanolightener #bilasbilasShiningUols #quputeh #judebotanicals #judevintagemask #JVM #Ephyraskinbar
More...