Kimmi.D (@justkimmi_)

#tbt in front of Notre-dame Paris France πŸ‡«πŸ‡· Katvond lock it foundation
Katvond eye shadow palette
@katvondbeauty
Nyx gel brows -espresso
@nyxcosmetics_canada
Anastasia Beverly hill contour kit
Illuminator -so hollywood
@anastasiabeverlyhills
L'OrΓ©al gel eyeliner
@lorealmakeup
Mac cosmetics blush
Mac lipstick Diva
Quo lashes 819
@shoppersdrugmartofficial
______________________________________
#makeup
#wakeupandmakeup
#instabeauty
#instagram
#instagood
#skysthelimit
#dreambig
#makeupartist
#abh
#nyx
#hudabeauty
#tyrabeauty
#motd
#slayed
#katvondbeauty
#ootd
#joefresh
#newlook
#newlookmodelsquad
#model
#elitenyc
#glamour
#glamorous
#beautiful
#flawless
#photography
#viplook

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT (@fatin_radhiah)

CC Cream Mary Kay..
.
Setiap hari memang akan pakai sebab ad spf15😊 CC Cream ni akan melindugi kulit kita dari habuk2 debu2, n yg pling penting😨melindungi daripada sinaran matahari yg sekarang ni kite pon tau xberape elok kan😒haa...sebab tu laa penting pakai cc cream ni tau..paling best sbb dye natural look😍
.
Love,
Fatin
01112996914
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysiaΒ  #MaryKayTerengganu
#MaryKaySkincareΒ  #MaryKayKosmetikΒ  #MaryKayProdukΒ  #HijabistaΒ  #TrendyHijabistaΒ  #SkincareTerbaikΒ  #BeautyConsultant #KosmetikBerkualitiΒ  #BlackheadRemoverΒ  #MajalahPengantinΒ  #BlackheadsΒ  #MaskulinΒ  #FlawlessΒ  #SkincareClassΒ  #MakeUpArtisMalaysiaΒ  #FoundationΒ  #GirlsΒ  #GirlsStuffΒ  #PoblingΒ  #EyeshadowΒ  #BeautifulΒ  #BotanicalEffectsΒ  #SkinvogorateΒ  #BerusMuka

πŸ’˜EKZEMA.FLAWLESS.KETAT.SLIMπŸ’˜ (@mamadil_beautysara.online)

Ada sesiapa y mencari SKINCARE BEAUTYSARA BY MAMADIL?
.
.
Dekat sis shawal ada beberapa set left.. hurry up spe cepat dia dapat fyi, dkt hq mmg out of stock tauu dah xda lagi.. uols y cari tu pon stress kan tanya2 asyik tak ada je.. dont worry .
. πŸ’°Rm 170 sm/rm 180 ss include pos.. tahan 2 bulan ada sabun, foundation siang, krim malam 2 jenis . siapa cepat dia dapat 😍😍😍
.
.
Nak order produk mamadil? Jom πŸ“© INBOX FB SHAWAL MAMADIL @ SHAWAL MAMADIL II
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727 😍Happy shopping with us 😍

πŸ’˜EKZEMA.FLAWLESS.KETAT.SLIMπŸ’˜ (@mamadil_beautysara.online)

Ada sesiapa y mencari SKINCARE BEAUTYSARA BY MAMADIL?
.
.
Dekat sis shawal ada beberapa set left.. hurry up spe cepat dia dapat fyi, dkt hq mmg out of stock tauu dah xda lagi.. uols y cari tu pon stress kan tanya2 asyik tak ada je.. dont worry .
. πŸ’°Rm 170 sm/rm 180 ss include pos.. tahan 2 bulan ada sabun, foundation siang, krim malam 2 jenis . siapa cepat dia dapat 😍😍😍
.
.
Nak order produk mamadil? Jom πŸ“© INBOX FB SHAWAL MAMADIL @ SHAWAL MAMADIL II
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727 😍Happy shopping with us 😍

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT (@nialina_maryk)

Items wajib pakai setiap kali nak keluar rumah. Ringan sangat-sangat dan bertindak sebagai skincare + foundation. Pakai nie memang dapat sorok semua cela dan still nampak natural.

8 manfaat penggunaan Mary Kay Cc cream with SPF15
πŸ’‹Melindungi kulit dari sinaran matahari, habuk, debu dan sebagainya.
πŸ’‹Mencerahkan wajah.
πŸ’‹Memperbetulkan tona kulit tak sekata.
πŸ’‹Mengurangkan kemerahan pada wajah (burn, skin sensitif).
πŸ’‹Menyembunyikan cela pada wajah.
πŸ’‹Memberikan kelembapan yang kulit perlukan.
πŸ’‹Mengurangkan tanda penuaan.
πŸ’‹Mempertahankan kulit dari radikal bebas punca kedut dan garis halus pada wajah.

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
.

#MaryKayMalaysiaΒ #MaryKayTerengganu#MaryKaySkincareΒ #MaryKayKosmetik#MaryKayProdukΒ #HijabistaΒ #TrendyHijabista#SkincareTerbaikΒ #BeautyConsultant#SayaJualKosmetikΒ #KosmetikBerkualiti#BlackheadRemoverΒ #MajalahPengantin#BlackheadsΒ #MaskulinΒ #FlawlessΒ #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysiaΒ #FoundationΒ #Girls#GirlsStuffΒ #PoblingΒ #SayaJualKosmetik#EyeshadowΒ #BeautifulΒ #BotanicalEffects#Skinvogorate

πŸ’˜EKZEMA.FLAWLESS.KETAT.SLIMπŸ’˜ (@mamadil_beautysara.online)

Ada sesiapa y mencari SKINCARE BEAUTYSARA BY MAMADIL?
.
.
Dekat sis shawal ada beberapa set left.. hurry up spe cepat dia dapat fyi, dkt hq mmg out of stock tauu dah xda lagi.. uols y cari tu pon stress kan tanya2 asyik tak ada je.. dont worry .
. πŸ’°Rm 170 sm/rm 180 ss include pos.. tahan 2 bulan ada sabun, foundation siang, krim malam 2 jenis . siapa cepat dia dapat 😍😍😍
.
.
Nak order produk mamadil? Jom πŸ“© INBOX FB SHAWAL MAMADIL @ SHAWAL MAMADIL II
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727 😍Happy shopping with us 😍

πŸ’˜EKZEMA.FLAWLESS.KETAT.SLIMπŸ’˜ (@mamadil_beautysara.online)

Ada sesiapa y mencari SKINCARE BEAUTYSARA BY MAMADIL?
.
.
Dekat sis shawal ada beberapa set left.. hurry up spe cepat dia dapat fyi, dkt hq mmg out of stock tauu dah xda lagi.. uols y cari tu pon stress kan tanya2 asyik tak ada je.. dont worry .
. πŸ’°Rm 170 sm/rm 180 ss include pos.. tahan 2 bulan ada sabun, foundation siang, krim malam 2 jenis . siapa cepat dia dapat 😍😍😍
.
.
Nak order produk mamadil? Jom πŸ“© INBOX FB SHAWAL MAMADIL @ SHAWAL MAMADIL II
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727 😍Happy shopping with us 😍

GOJES|VOGUE|SLIMπŸ’ž (@azlina.abdulwasip)

πŸ’Ž[BAGAIMANA TEAM CIKNA BOLEH BANTU ANDA MEMPUNYAI KULIT YANG FLAWLESS, CERAH BERSERI MACAM BERLIAN]πŸ’Ž
.
.
Dapatkan FACIAL ALA BOTOX terus ke rumah anda!
.
.
πŸ“† Book your date
.
πŸ’° Save your money
.
.
SMS / Whatsapp to book slot anda sekarang❗️sekarang❗️sekarang❗️
.
.
πŸ“² 019.218.9055
.
πŸ“²019.218.9055
.
πŸ“² 019.218.9055
.
.
.
πŸ’‹LET'S CANTIKπŸ’‹
.
.
#facial #homefacial #facialtreatment #facelifting #facemassage #facecontouring
#muakl #wedding #flawless #glowing #antiaging #awetmuda
#whitening #cosmetic #beauty #skincare #tudung
#sayajualservis #sayajualprodukkecantikan #sayangketatsendatpadat
#rapatkansaf #puchong #subangbestari #kotadamansara #alamdamai
#ampang #shahalam

πŸ’˜EKZEMA.FLAWLESS.KETAT.SLIMπŸ’˜ (@mamadil_beautysara.online)

Ada sesiapa y mencari SKINCARE BEAUTYSARA BY MAMADIL?
.
.
Dekat sis shawal ada beberapa set left.. hurry up spe cepat dia dapat fyi, dkt hq mmg out of stock tauu dah xda lagi.. uols y cari tu pon stress kan tanya2 asyik tak ada je.. dont worry .
. πŸ’°Rm 170 sm/rm 180 ss include pos.. tahan 2 bulan ada sabun, foundation siang, krim malam 2 jenis . siapa cepat dia dapat 😍😍😍
.
.
Nak order produk mamadil? Jom πŸ“© INBOX FB SHAWAL MAMADIL @ SHAWAL MAMADIL II
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727 😍Happy shopping with us 😍

πŸ’˜EKZEMA.FLAWLESS.KETAT.SLIMπŸ’˜ (@mamadil_beautysara.online)

Ada sesiapa y mencari SKINCARE BEAUTYSARA BY MAMADIL?
.
.
Dekat sis shawal ada beberapa set left.. hurry up spe cepat dia dapat fyi, dkt hq mmg out of stock tauu dah xda lagi.. uols y cari tu pon stress kan tanya2 asyik tak ada je.. dont worry .
. πŸ’°Rm 170 sm/rm 180 ss include pos.. tahan 2 bulan ada sabun, foundation siang, krim malam 2 jenis . siapa cepat dia dapat 😍😍😍
.
.
Nak order produk mamadil? Jom πŸ“© INBOX FB SHAWAL MAMADIL @ SHAWAL MAMADIL II
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727 😍Happy shopping with us 😍

AMYERA BEAUTY LOTUSMOLECREAM (@siteofbeauty)

AMYERA BEAUTY FLAWLESS BOOSTER CREAM
.
Kebiasaannya bagi customer yang menghadapi masalah kulit muka, sis akan recommend untuk add on FLAWLESS BOOSTER CREAM (FBC).
.
FBC nie bagus sebab memberi kesan pemulihan kulit yang lebih cepat dan untuk kulit lebih flawless. Sangat2 digalakkan bagi yang mempunyai masalah jerawat teruk dan parut jerawat yang sukar dihilangkan.
.
Cara pakai hanya sapu nipis2 saje dan MESTI dipakai bersama2 Flawless Night Cream Amyera Beauty
.
RM30 (exclude postage)
.
Postage RM7SM/RM10SS
.
Whatsapp 011 2178 4426 untuk order
.
#amyerabeauty #amyerabeautyfbc #amyerabeautyflawlessboostercream #fbc #fbcamyerabeauty #fbcamyera #flawlessboostercream #flawlessboostercreamamyerabeauty #flawless #inginkankulityangcantik #inginkankulitflawless

πŸ’˜EKZEMA.FLAWLESS.KETAT.SLIMπŸ’˜ (@mamadil_beautysara.online)

Ada sesiapa y mencari SKINCARE BEAUTYSARA BY MAMADIL?
.
.
Dekat sis shawal ada beberapa set left.. hurry up spe cepat dia dapat fyi, dkt hq mmg out of stock tauu dah xda lagi.. uols y cari tu pon stress kan tanya2 asyik tak ada je.. dont worry .
. πŸ’°Rm 170 sm/rm 180 ss include pos.. tahan 2 bulan ada sabun, foundation siang, krim malam 2 jenis . siapa cepat dia dapat 😍😍😍
.
.
Nak order produk mamadil? Jom πŸ“© INBOX FB SHAWAL MAMADIL @ SHAWAL MAMADIL II
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727 😍Happy shopping with us 😍

πŸ’˜EKZEMA.FLAWLESS.KETAT.SLIMπŸ’˜ (@mamadil_beautysara.online)

Ada sesiapa y mencari SKINCARE BEAUTYSARA BY MAMADIL?
.
.
Dekat sis shawal ada beberapa set left.. hurry up spe cepat dia dapat fyi, dkt hq mmg out of stock tauu dah xda lagi.. uols y cari tu pon stress kan tanya2 asyik tak ada je.. dont worry .
. πŸ’°Rm 170 sm/rm 180 ss include pos.. tahan 2 bulan ada sabun, foundation siang, krim malam 2 jenis . siapa cepat dia dapat 😍😍😍
.
.
Nak order produk mamadil? Jom πŸ“© INBOX FB SHAWAL MAMADIL @ SHAWAL MAMADIL II
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727 😍Happy shopping with us 😍
More...