ORIGINAL MAKEUP HERE ❗️ (@violetempire.co)

ACTIVE INGREDIENT:
🐝 Aqua Glycerin and Cetearyl Alcohol
🐝 Paeonia Suffruticosa Root Extract
🐝 Scutellaria Baicalensis Extract
🐝 Saxifraga Sarmentosa Extract
🐝 Ethylhexyl Cellulose
🐝 Peg-60 Almond Glycerides
🐝 Caprylyl Glycol Nordihydroguaiaretic Acid
🐝 Oleanolic Acid
🐝 Prunus Yedoensis Leaf Extract
🐝 Fragrance Hydrogrnated
🐝 Castor Oil
🐝 Peg-60
.
For your information, yessss nane ade jual bougas beauty and aina serum βœ”οΈ so uolsss boleh buat pilihan kan, mana yang uolss nak beli? Dua dua 15ml tauuu tahan sebulan 😍😘
.
How to order?
1. Whatsapp 01251463767 or tekan link di bio πŸ‘‡2. Send your order or just screenshot pilihan awak
3. Make payment and send me receipt & details
-
-
Jaminan Original, πŸ’―
Jaminan Puas Hati πŸ’―

#foundationbrush #brushmurah #brushcomel #makeupbrushmurah #berusmekapmurahmalaysia #foundationmurah #sayajualbrushsetmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #zizanmall #biarakujadipenunggu #sayangpapasayatak #suriharimrpilot #7harimencintaiku #lofattah #neelofa #fattahamin #aydajebat #wanitaterakhir ##surihatimrpilot #7harimencintaiku #biarakujadipenunggu #sayangpapasayatak #urusanhaticikdramaqueen #isterituanihsan #amyramar

ORIGINAL MAKEUP HERE ❗️ (@violetempire.co)

Make-up bag

Beg makeup ni ada ruang yang banyak yang boleh simpan semua stock makeup uols tau 😍 Plus kita boleh arrange ikut kesukaan kita 😍 kalau nak ada ruang yang banyak, boleh adjust papan tu 😍

Rm55 sahaja uolssssss
Tahan lama βœ”οΈ
Kalis air βœ”οΈ
.
How to order?
1. Whatsapp 01251463767 or tekan link di bio πŸ‘‡2. Send your order or just screenshot pilihan awak
3. Make payment and send me receipt & details
-
-
Jaminan Original, πŸ’―
Jaminan Puas Hati πŸ’―

#foundationbrush #brushmurah #brushcomel #makeupbrushmurah #berusmekapmurahmalaysia #foundationmurah #sayajualbrushsetmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #zizanmall #biarakujadipenunggu #sayangpapasayatak #suriharimrpilot #7harimencintaiku #lofattah #neelofa #fattahamin #aydajebat #wanitaterakhir ##surihatimrpilot #7harimencintaiku #biarakujadipenunggu #sayangpapasayatak #urusanhaticikdramaqueen #isterituanihsan #amyramar

Vanity Doll Cosmetics (@vanitydollcosmetics)

Want your makeup to blend out super smoothly, dolls? Use a setting spray or primer to dampen your brushes for an ultra smooth finish 😍

LENS,MAKEUP ORI/TRIAL,TOOLS πŸŽ€ (@letscantik_byezaty)

BRUSH LIMITED EDITION , READY STOCK πŸ€—
.
1 set dpt 10 pcs brush .
COD #bandarsripermaisuri anda hanya perlu bayar RM 32 je 😘
.
Luar kawasan by postage, postage kita kira RM 30 utk brush . + RM 8 utk sm / + RM 12 utk ss .
#brushpink #brushmurah #brushgemok #brushgebu #brushlembut #foundationbrush #berusmakeup #berusmurah #mac #naked #thebalm #sephora #kl #cheras #tudungmurah #shawlmurah #keknis #awekcendol

ORIGINAL MAKEUP HERE ❗️ (@violetempire.co)

NYX CONCEALER .
-untuk menyamarkan beberapa kekurangan pada wajah seperti lingkaran di bawah mata, bekas jerawat dan warna kulit yang tidak rata.
. -Concealer digunakan sebelum menggunakan bedak. Rm20 sahaj uolsss ! Mampu milik βœ”οΈ
.
.
How to order?
1. Whatsapp 01251463767 or tekan link di bio πŸ‘‡2. Send your order or just screenshot pilihan awak
3. Make payment and send me receipt & details
-
-
Jaminan Original, πŸ’―
Jaminan Puas Hati πŸ’―

#foundationbrush #brushmurah #brushcomel #makeupbrushmurah #berusmekapmurahmalaysia #foundationmurah #sayajualbrushsetmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #zizanmall #biarakujadipenunggu #sayangpapasayatak #suriharimrpilot #7harimencintaiku #lofattah #neelofa #fattahamin #aydajebat #wanitaterakhir ##surihatimrpilot #7harimencintaiku #biarakujadipenunggu #sayangpapasayatak #urusanhaticikdramaqueen #isterituanihsan #amyramar

LENS,MAKEUP ORI/TRIAL,TOOLS πŸŽ€ (@letscantik_byezaty)

FOUNDATION BRUSH RM 10 , BY POS ONLY πŸ”₯
.
Sorry customer, foundation brush yg ni dah SOLD OUT kat zaty, hanya ada kat hq. Jadi, kita tak open utk cod
.
Postage only πŸ’‹
.
Next time kalau ramai yg booking order foundation brush, insyaallah kita boleh cod 😊
.
Brush murah, kualiti tiptop sbb tu laku keras kekeke πŸ˜…
.
#foundationbrush #brushgebu #brushgemok #brushmurah #brush #setbrush #mac #naked #thebalm

LENS,MAKEUP ORI/TRIAL,TOOLS πŸŽ€ (@letscantik_byezaty)

Yang mana order brush, bag makeup travel, foundation brush hari tu utk cod, brush uolss dah sampai πŸ€—
.
Nanti kita set time utk cod ya πŸ’•
.
#brushmurah #brushpink #brush #setbrush #foundationbrush #berusmakeup #berusmurah #bag #beg #begtravel #begmakeup #murah #cheras #kl

Adoravel Malaysia HQ (@adoravelmalaysia)

Memang ramai tanya ciksha, foundation Adoravel ni kalau kulit medium tone boleh guna ke? Sebab kita ada satu code saje.
Malam ni ciksha nak sharing dengan uols. Perfect Coverage Foundation ni sesuai untuk Fair to Medium Skin Tone. Boleh tengok pic yang cantik tu πŸ™ˆ

Nampak tak, hanya dengan satu foundation semua warna kulit seswaiii.
So, uols tak payah nak fenin-fenin lalat pilih code foundation. Senangkan?

Lepas sapu foundation ni, uols boleh guna bedak feveret uols. Yang sesuai dengan kulit.
Makeup pun lebih halus dan glowing tau. Sebab texture foundation ni ringan. Tak risau muka putih macam hantu kak limah dah. Hehe

Dengan perlindungan SPF35, uolssss boleh keluar rumah dengan langkah yang lebih yakin!
#makeupmalaysia #tutorialmakeup #tutorialhijab #tutorialshawl #sayanakcantik #sayanakputih #sayanakflawless #sayajualfoundation #sayajualmakeup #foundationviralmalaysia #foundationmalaysia #foundationhalal #foundationtakberminyak #foundationbrush #foundationglowing #foundationgebu #foundationbest #foundationmesrawuduk #foundationtidakmelekit #foundationcream #foundationterbaikmalaysia #foundationtahanlama #foundationtreatment #makeuptutorial #foundationmesrasolat #foundationmerawatmuka #foundationluluskkm #adoravel

Adoravel Malaysia HQ (@adoravelmalaysia)

Memang ramai tanya ciksha, foundation Adoravel ni kalau kulit medium tone boleh guna ke? Sebab kita ada satu code saje.
Malam ni ciksha nak sharing dengan uols. Perfect Coverage Foundation ni sesuai untuk Fair to Medium Skin Tone. Boleh tengok pic yang cantik tu πŸ™ˆ

Nampak tak, hanya dengan satu foundation semua warna kulit seswaiii.
So, uols tak payah nak fenin-fenin lalat pilih code foundation. Senangkan?

Lepas sapu foundation ni, uols boleh guna bedak feveret uols. Yang sesuai dengan kulit.
Makeup pun lebih halus dan glowing tau. Sebab texture foundation ni ringan. Tak risau muka putih macam hantu kak limah dah. Hehe

Dengan perlindungan SPF35, uolssss boleh keluar rumah dengan langkah yang lebih yakin!
#makeupmalaysia #tutorialmakeup #tutorialhijab #tutorialshawl #sayanakcantik #sayanakputih #sayanakflawless #sayajualfoundation #sayajualmakeup #foundationviralmalaysia #foundationmalaysia #foundationhalal #foundationtakberminyak #foundationbrush #foundationglowing #foundationgebu #foundationbest #foundationmesrawuduk #foundationtidakmelekit #foundationcream #foundationterbaikmalaysia #foundationtahanlama #foundationtreatment #makeuptutorial #foundationmesrasolat #foundationmerawatmuka #foundationluluskkm #adoravel

Makeup Brushes And Tools πŸ›οΈπŸ‡²πŸ‡Ύ (@beyoutifullyblend)

Hey blushies,
Look at this gorgeous sparkle with ombrΓ© color plus diamond shaped handle. Super duper pretty. Here’s a video upon the uses of each brush. Enjoy!
.
Tutorial by @zetiezulkafli_
.
7 PCS SAPPHIRE DIAMOND MAKEUP BRUSH SET.
.
Price:
RM50FREE POSTAGE
RM50 FREE POSTAGE
RM50 FREE POSTAGE
.
Products used:
1. Sparkly rainbow diamond makeup brush set by @beyoutifullyblend
2. Tea tree primer by @sendayu.tinggi_hq
3. Dream velvet foundation by @maybelline
4. Fashion brow by @maybelline
5. High coverage concealer (4 perfect colour) by @sendayu.tinggi_hq
6. Impressed you eyeshadow palette from @beyoutifullyblend
7. Fit me concealer by @maybelline
8. Clear glow all in one compact powder by @maybelline
9. Hyper sharp power eyeliner by @maybelline
10. False eyelashes by #elise
11. Contour stick by @nyxcosmetics
12. Blush to go (4 color blush palette) by @bhcosmetics
13. lipstick by #in2it
.
#berusmakeup #makeupbrushmalaysia #berusmakeupmurah #berusmakeupmalaysia #berusmakeupunik #kabukibrush #setberusmakeup #sayajualberusmakeupmurah #berusmakeupkabuki #makeupbrushmurah #kabukibrushmalaysia #berusmakeuphalal #unicornbrush #diamondbrush #unicornbrushmalaysia #foundationbrush #kabukibrushmalaysia #brushset #setberusmakeup #brushsetmurah #berusmakeupfreepostage #freepostage #marblebrush #berusmakeupmarble #allinonemakeupbrush #makeuptutorialmalaysia #dropshipmalaysianeeded

Beth Feinstein (@my_caddy_is_pink)

Jazz hands for the win!!! Sometimes the best times happen without planning! Thank you Michele for creating this impromptu #marykaytryitcontest meetup and for my #awesomefriends who made it work!
#myvillage #lovemyfriends #mymklife #teamMK #dinnerplansAreInTheWorks #FoundationBrush #4moreEntriesIntoContest
More...