NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Sehari tak spray guna frooty night spray ni,mcm tak lengkap hidup ni...huhu...nk kne hari2 guna...baru puas hati...
.
Dahla baunya wangi,tidur pun lebih lena...bgn pagi muka lembut je..
.
Senang nye nak jaga muka,spray2 je glowing!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Siapa yg belum try frooty night spray ni?bau sgt wangi,ada vit C&E tau,utk merawat wajah yg berminyak dan berjerawat..
.
Flavor strawberry original tiada campuran pewangi tiruan tau..menjadikan wajah sihat dan segar..
.
Frooty night spray,kebaikan di setiap semburan!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Kebaikan Frooty Night Spray.
.
🌸 Menyegarkan kulit wajah
🌸 Merawat dan memulihkan wajah.
🌸 Menjadikan kulit lembut dan halus.
🌸 Menganjalkan dan menegangkan struktur kulit wajah.
🌸 Mencerahkan wajah.
🌸 Menjadikan wajah glowing dan flawless.
🌸 Kaya dengan Vitamin C.
🌸 Mencegah kulit berminyak.
🌸 Menghalang penghasilan sebum di wajah.
🌸 Anti jerawat.
🌸 Memberi khasiat pada wajah dan menjadikan wajah lebih segar dan sihat.
🌸 Baunya yang harum dan wangi membuatkan tidur lebih lena.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

BE BEAUTY BE BOLD (@ibtisam.shoppe)

#01132677956
#01132677956
#01132677956
#produkosmetikmurahoriginal
#andarequestsayacari
#onlinetrustedseller
#thefacedessert
#frootynightspray
#spraysprayglowing
#gslallegiant
Namanya FROOTY NIGHT SPRAY.. RM 45 FREE POSTAGE. ❌bukan REBRANDING❌bukan REPACKINg.. 💯
Organik Dan natural(Dari tumbuhan semulajadi)

30ml,perisa stoberi🍓
Ada vitamin C Dan E
Ada plant collagen🌷🌴
Ada essential oil
Organik Dan natural ❌takde bahan KIMIA BAHAYA.
❌takde ALKOHOL
❌Takde MERCURY, PARABEN
❌Takde HIDROKIN 🙋halal.bersih Dan selamat.

KELEBIHAN⛔️ 👍mencerahkan kulit.
👍menegang Dan menganjal.
👍mencegah kulit berminyak.
👍anti jerawat Dan anti penuaan.
👍melawan radikal bebas 💖HANYA SPRAY SPRAY GLOWING.

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Model remaja lelaki...abg Bil namanya....huhuu...umur 14 tahun..
.
Nak bagitau remaja dan kanak2 pun boleh guna Frooty Night Spray ni tau...
.
Kalau ada anak-anak yang ada masalah muka berjerawat,boleh cuba frooty night spray ni...biasa remaja2 mcm ni hormon tgh berkembang jerawat pun meriah kan..
.
So boleh guna,jgn risau sebab frooty night spray ni 100% buatan semulajadi..
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

🍓FROOTY NIGHT SPRAY🍓
.
.
Frooty Night Spray boleh di guna oleh wanita,lelaki,remaja dan kanak-kanak kerana ia menggunakan bahan-bahan alami dan selamat,ia juga TIDAK di campur bahan kimia beracun seperti mercury,hidrokuinon,alkohol dan sebagainya..Frooty Night Spray mengandungi Collagen tumbuhan untuk menganjalkan dan menegangkan wajah...anjal toink toink gittew....😉😉😉.
.
.
Jangan lupa like page Thefacedessert Malaysia dan follow instagram @thefacedessert hokeyy....
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

🍇Cara guna senang je,just spray kat wajah,tapi sebelum spray tu tutup mata dulu tau takut nanti masuk mata podih pulok...
🍇Boleh tahan sehingga sebulan kalau uols spray betul2 tp jangan beria sangat mcm nak spray nyamuk atau lipas ye...hehehe.. .
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Kenapa comel sangat awak ni?kaler pink pink camni...geram sy tengok tau tak...
.
Awak ni guna utk ape eh?
.
Hai...saya Frooty Night Spray...tugas saya ialah membuat manusia ceria dan gembira apabila menggunakan sy..
.
Sy di perbuat dari buah stoberi segar dan bau sy sangat wangi dan manis.sy juga boleh mengurangkan minyak di wajah,merawat kulit kusam dan kulit berjerawat sebab sy ada Vit C&E!
.
Selain itu,sy juga boleh menjadi aromaterapi buat siapa yg tgh mengalami tekanan atau masalah..spray je sy nanti tenang la orang itu..hihi..
.
Sy juga adalah produk natural&organik!sebab sy sayangkan semua.sy nk semua cantik dengan cara yg selamat!jom cuba sy...Frooty Night Spray,spray2 glowing!...kebaikan di setiap semburan!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Kebaikan Frooty Night Spray.
.
🌸 Menyegarkan kulit wajah
🌸 Merawat dan memulihkan wajah.
🌸 Menjadikan kulit lembut dan halus.
🌸 Menganjalkan dan menegangkan struktur kulit wajah.
🌸 Mencerahkan wajah.
🌸 Menjadikan wajah glowing dan flawless.
🌸 Kaya dengan Vitamin C.
🌸 Mencegah kulit berminyak.
🌸 Menghalang penghasilan sebum di wajah.
🌸 Anti jerawat.
🌸 Memberi khasiat pada wajah dan menjadikan wajah lebih segar dan sihat.
🌸 Baunya yang harum dan wangi membuatkan tidur lebih lena.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Wow! Suami isteri pun guna frooty night spray uolls....sweetnyaa...dahlah bau fns ni manis...bertambah-tambah manis la dorang kan...hihii..
.
I spray u,u spray i...how sweetnyeee.....😍😍😍
.
Uols tak nak try ke?hee...kalau nak whatsapp 0129205998 okey!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Frooty night spray,kebaikan di setiap semburan!...mengandungi vit C&E untuk melindungi wajah,mengurangkan minyak dan memberi kulit yang sihat dan segar!
.
Yang penting ianya natural&organic...selamat di guna...kanak-kanak pun boleh guna...
.
Bau stoberi yng manis dan wangiii..
.
Jom cuba uolls!!!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Assalammualaikum...good morning!malam tadi dah guna frooty night spray ke?best takkk...
.
Yang belum try lg tu moh ler kita cuba ye...best sgt,rasa segar je muka ni lepas spray...
.
Time balik keje penat2,nak tido spray dlu...mmg fresh tau...baunya dah la wangi...terangkat uolss
.
Frooty night spray,"spray2 glowing!" uols....😉😉😉
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Like Page : Thefacedessert Malaysia.
Thefacedessert By Sofea.Razin
Follow ig : @thefacedessert.
Produk : Frooty Night Spray.
.
🍒 Frooty Night Spray ini adalah 100% natural dan organic.
🍒 Di buat secara homemade dan BEBAS dari bahan kimia berbahaya.
🍒Tiada Alkohol Tiada Mercury tiada Paraben.
🍒 Hanya menggunakan ekstrak buah buahan dan tumbuhan yang segar.
🍒 Mengandungi Vitamin C&E serta Collagen tumbuhan.
🍒 Mengandungi essential oil yang sangat menenangkan.
🍒 Wangi,harum dan nyaman baunya..
🍒 Selamat di gunakan tanpa was-was
🍒 Boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita,mak ayah abang kakak dan adik semua boleh!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

3 hari guna je...wow nye! Alhamdulillah...teruskan guna frooty night spray ye..
.
Oh ya...nk bgtau,kalau uols lepas scrub muka lepas tu spray guna frooty night spray ni,lagi segar muka tu tau..
.
Cubalah..."spray2 glowing uols! "
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah
More...