MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Multi Purpose Spray - Frooty Night Spray- " Kebaikan Di Setiap Semburan ". 🌸 Spray Sebelum Tidur : .
Untuk memberi nutrien kepada wajah,di mana di dalam Frooty Night Spray ini mengandungi Vitamin C&E untuk merawat dan memelihara wajah dari masalah kulit berminyak,kusam dan jerawat,ia juga boleh mencerahkan dan menegangkan wajah,bersifat anti aging.
.
🌸 Make Up Spray :
.
Menjadikan make up tahan lama,glowing,tidak bercapuk atau merekah.. Make up akan kelihatan segar dan cantik.
.
🌸 Spray Selepas Mandi :
.
Dapat memberi kesegaran dan keharuman pada wajah,menjadikan wajah berseri,sihat dan bersih.
.
🌸 Spray Sebagai Toner :
.
Menjadikan wajah licin dan mudah untuk menyapu krim serta memberi kesan smooth apabila memakai make up.
.
🌸 Spray Di Kawasan Nadi :
.
Dapat memberi rasa ketenangan dan rasa relax kerana baunya yang manis segar membantu menaikkan mood seseorang.. Hari anda akan lebih ceria dan bersemangat!😊
.
Pelbagai manfaat dan khasiat di dalam sebotol Frooty Night Spray... Kerana itu taglinenya "Kebaikan Di Setiap Semburan! ".
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Haiiii.... Kak as nak buat clear stok untuk spray recikss ni,siapa berminat boleh terus wassap kak as okeyyy.
.
Harga murr murr je kak as nak tolak,sebab spray recikss nak keluo baru tau. So yang lama kak as nak kasi clear utk uols.
.
Siapa cepat dia dapat sebab stok tak bnyk nie. Harga normal rm 37 nak clear jadi rm 20 je ( exc pos) jimat rm 17 uolssss!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Bila umo dah masuk 25 tahun,kolagen dalam badan semakin berkurang,mulalah muncul tanda-tanda penuaan macam garis-garis halus dan kedutan.
.
Tapi,kak as ade satu produk yang boleh menganjalkan dan menegangkan kulit wajah sepantas satu minit. Produk kegunaan luaran yang mengandungi Pure Plant Collagen.
.
Pure Plant Collagen ini adalah kolagen semulajadi dari tumbuhan yang berfungsi dan membantu menegangkan kulit wajah serta merta. Bagus untuk kite2 yang semakin meningkat usia ni😆.
.
***Rahsia kulit wajah kak as tegang macam pakai b*tox. Hehee.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

JATUH CINTA TANPA SENGAJA.
.
Untuk pertama kali bau spray ni,memang akan jatuh chentaaa sebab baunye wangi + manis + segar. Bau stoberi yang sangat menenangkan.
.
Dahla buat muke tegang sampai licin kat bahagian hidung,pipi,dahi sebab ade kolagen tumbuhan asli dalam spray recikss yang merenciks nih. .
Kalau spray lepas mekap,mak aihhh kemain glowing dia buat mekap tu jadinye. Tegang macam cucuk botox lah efeknye. Tapi spray ni halalan toyyiba. Hihii.
.
Sekarang tengah ade MERDEKA SALE tau,kak as bagi offer senyum sampai ke telinge supaye sape yang grab offer ni akan sentiase tersenyum. Muke cantekk,senyum pun menawan😘.
.
Malam ni boleh spray sebelum tido,tapi awas takut en shuben ingat perfume mahal ape yang awok gune tu sebab bau nye wangi gilerrr.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Pesanan kak as untuk yang nak kulit cantik.
.
Nak kulit sihat dan cantik macam kak as😝? hanya gune spray recikss yang merecik2 baunye, bau stoberi wangi,segar dan manis yang bikin hati jatuh chentaa ikat mati. Jom tengok video ini sampai habisss.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

New!! Alha Alfa matte lipstick (@ainann_shop)

Bukan spray biaaa2 tau frooty spray ni..banyak fungsi dan kegunaannye. Yang pasti produk ni selamat di gunakan dari kanak-kanak sehingga dewasa.
.
Sebab bahan2 yang di gunakan untuk menghasilkan semburan istimewa ini semua natural tau..tiada campuran bahan kimia yang merbahaya pun.
.
Yelah..kite nak go natural je skrg ni..Kurangkan penggunaan bahan kimia pada kulit supaya kulit kekal sihat dan cantik secara semulajadi.
.
Baunye pun alahai menggoda iman betul, bau #strawberry seksi sangat! Terbayang rasa buah strawberry yang masam2 manis tuh..
.
Tengah ade promosi skrg ni..jomlah rembat sebelum orang lain sebat..hahahaa.. Habis ni habis lah..takde restok lagi tau...
.
Kalau berminat nak cuba.. Whatsapp je Kak Ann.. #01123373549 .
#thefacedessert #frootynightspray #facemist #makeupspray #toner #naturalproduct #organic #sale #sayajual #jomcuba #ainann_shop #hargamurah #freepostagemalaysia #selagistokmasihada #sayagunasayajual #mampumilik #bazaarpaknil #skincare #love #goodforskin #chemicalfree #semulajadibebaskimia

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

SPRAY RECIKSS DARI BUAH STOBERI
.
Hai lalinks,hari ni kak as nak kongsi pulak pasal spray recikss kak as yang di buat dari buah stoberi yang enak dan lazat nih.
.
Tahu tak uols,buah strawberi kaya dengan Vitamin C&E,asid salisilik,antioksidan,AHA yang sangat bagus untuk kesihatan dan kecantikan?.
.
Haa.. Sebab tu, spray recikss ni special handmade dari buah stoberi yang di perap untuk mendapatkan jusnye. Sebab kak as kan pencinta produk semulajadi. Haruslah menggunakan sumber semulajadi jugak kan😘.
.
Kalau uols tak tahu ape khasiat buah stoberi ni,nah kak as kongsi sikit,tapi sebenarnya banyak tau khasiatnye,tapi untuk kecantikan wajah,kak as share yang ni. Semoga bertambah pengetahuan kite semue ye.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

New!! Alha Alfa matte lipstick (@ainann_shop)

Beli 1 jimat tapi kalau beli lebih jimat berganda-ganda!. Eh tak rugi tau sebab FNS ni multifungsi, banyak kegunaannye tau.
.
Jom baca nie.
.
Multi Purpose Spray - Frooty Night Spray- " Kebaikan Di Setiap Semburan ".
.
🌸 Spray Sebelum Tidur : .
Untuk memberi nutrien kepada wajah,di mana di dalam Frooty Night Spray ini mengandungi Vitamin C&E untuk merawat dan memelihara wajah dari masalah kulit berminyak,kusam dan jerawat,ia juga boleh mencerahkan dan menegangkan wajah,bersifat anti aging.
.
🌸 Spray Sebelum dan Selepas Make up :
.
Menjadikan make up tahan lama,glowing,tidak bercapuk atau merekah.. Make up akan kelihatan segar dan cantik.
.
🌸 Spray Selepas Mandi :
.
Dapat memberi kesegaran dan keharuman pada wajah,menjadikan wajah berseri,sihat dan bersih.
.
🌸 Spray Sebagai Toner :
.
Menjadikan wajah licin dan mudah untuk menyapu krim/ foundation serta memberi kesan smooth apabila memakai make up.
.
🌸 Spray Di Kawasan Nadi :
.
Dapat memberi rasa ketenangan dan rasa relax kerana baunya yang manis segar membantu menaikkan mood seseorang.. Hari anda akan lebih ceria dan bersemangat!😊
.
Pelbagai manfaat dan khasiat di dalam sebotol Frooty Night Spray... Kerana itu taglinenya "Kebaikan Di Setiap Semburan! "
.
.
#thefacedessert #frootynightspray #facemist #makeupspray #merdekasale #strawberry #toner #fruityscent #sweet #love #sayagunasayajual #murah #goodforskin #naturalproduct #organic #sayajual #ainann_shop #multipurposespray #skincare #makeup

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Banyak fungsi FNS ni tau,bukan semata-mata spray biase,tapi khasiatnye dan kebaikannye tak terkate.
.
Yelah,buat pun homemade kan. Bahan2 yang di gunekan semua semulajadi takde gune bahan kimia terlarang atau bahaya pun.
.
Sebab kite skrg ni nak go to natural,kalau bnyk sangat kimia duk tepek kat muke tu nt lame2 kulit pun jadi tak sihat.
.
Dengan kosmetik,mekap tu sume. Jadi,kurangkanlah penggunaan bahan kimia kat muke tu. Barulah kulit kekal sihat dan cantik.
.
Tengah ade sales ni tau.
.
1 unit FNS RM 37 termasuk pos
2 unit FNS RM 70 termasuk pos
4 unit FNS RM 100 termasuk pos
(Jimat sehingga RM 48 !😱😱😱)
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Ni nak tunjuk beza spray dengan FNS dengan tak. Nampak beza?
Yang di spray lebih anjal kan? Yang tak di spray,nampak kedut dut di situ.
.
Sebab dalam FNS ni ade Pure Plant Collagen yang berfungsi menganjal dan menegangkan kulit serta merta.
.
Gamba ni tak edit tau, 100% dari kamera hp. Kalau tengok dengan mata kasar pun boleh nampak beza. Mujur hp ku boleh capture pixel gamba dgn jelas,kalo tak blurrr aje.
.
📝 Nak Oder / Nak jadi Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 012-9205998 ( Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

JUALAN TUTUP KEDAI!
.
Hai uols,sempena bulan Kemerdekaan Malaysia yang ke-60 tahun ni, kami berbesar hati nak buat " Jualan Tutup Kedai! " buat uols semuaaaa.
.
Harga yang di tawarkan sangat tak masuk akal dan tawaran ini sah sehingga akhir bulan ini je tau.
.
Dengan setiap pembelian Frooty Night Spray uols akan dapat Free Postage dan kalau beli lebih dari satu berganda-ganda uols jimat tau.
.
Jom tengok senarai harga yang kami tawarkan ni,memang tak masuk akal!
.
1 unit FNS RM 37 termasuk pos
2 unit FNS RM 70 termasuk pos
4 unit FNS RM 100 termasuk pos
(Jimat sehingga RM 48 !😱😱😱)
.
Ingat tawaran sah sehingga akhir bulan ini sahaja tapi ops! Kalau stok habis kami tak akan restok lagi!.
.
Jadi cepat dapatkan FNS ni dengan harga yang berbaloi-baloi!.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

New!! Alha Alfa matte lipstick (@ainann_shop)

Tengok warna je dah geram...
Tengok size je dah comel...
Tengok bentuk je dah terpikat..
.
Itu belum guna lagi.. Kalau dah guna..
Mesti terus jatuh cinta..
Mesti terus tak boleh pisah.
Mesti nak guna hari2..
Mesti tak boleh move on..
Mesti nak melekat 24 jam..
.
Penangan magic beauty FNS yang kecil,tapi berkuasa mencantekkan wajah secara semulajadi!
.
Tak yah risau rosak muka ke tak, in shaa Allah selamat sebab di jamin 100% bebas merkuri,hidrokuinon,alkohol atau bahan kimia merepek-repek tu..
.
#thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #strawberry #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #magicbeautyspray #ainann_shop #sayajual #damansara

New!! Alha Alfa matte lipstick (@ainann_shop)

Frooty spray tak pernah kecewakan sis.. Agak kulit kusam, kering dan berjerawat.. Spray je kemuka.. Bau mmg sedap.. Manis2 #strawberry.. Org lelaki pun leh guna.. Harga murah je.. Boleh tahan lama.. Nak make up pun leh spray je kat muka.. Boleh buat make up tahan lama.. Senang kata best la pakai spray ni... Hilang stress semua.. .
.
#jomcuba #sayajual #ainann_shop #sayagunasayajual #musthave #facemist #makeupspray #stressrelief #fruityscent #nightspray #pimple #kulitkusam #kulitkering #spraymuka #spraywater #thefacedessert #frootynightspray

New!! Alha Alfa matte lipstick (@ainann_shop)

Free postage uols... Rugi tak grab.. Satu botol macam2 manfaat.. Boleh digunakan sebagai #makeupspray sebelum atau selepas make up... Boleh merawat kulit kering, jerawat dan kusam.. Dan juga sebagai penghilang stress uols.. Bauan dia sangat sedap.. Bau #strawberry yang masak ranum tu... Jom beli sebotol.. RM37 sahaja..
.
.
#thefacedessert #frootynightspray #pelbagaiguna #facemist #spraymuka #goodforskin #kulitkusam #kulitkering #mampubeli #stressrelief #essentialoils #organic #sayajual #jomcuba #shopping #raya2017 #sayagunasayajual #trustedseller #ramadan2017

New!! Alha Alfa matte lipstick (@ainann_shop)

Selamat petang uols.. Panas harini... Bulan puasa ni memang bulan rezeki.. So, our lady boss #thefacedessert nak bagi free postage bila uols beli Frooty spray...hanya bayar RM37 je.. Jom beli skrg sebelum abam2 posmen busy.. .
.
Frooty spray bagus tuk kulit kusam, jerawat, kering dan boleh di jadikan make up spray.. Cara penggunaan, hanya spray terus ke muka.. Bila2 masa sahaja.. Di hasilkan dari strawberi dan mampu menenangkan pemikiran uols yang stress tu.. .
.
Whatsapp sis tuk pembelian.. #01123373549 #01123373549 .
.
#frootynightspray #makeupspray #strawberry #essentialoils #fruityscent #facemist #ainann_shop #trustedseller #sayajual #sayagunasayajual #magicbeautyspray #spraymuka #spraywater #love #stressrelief #vitaminE #vitaminC
More...