Sally Orchard (@orchardmakeupandbeauty)

I am loving this foundation. Full coverage but not cakey.
My clients are agreeing. They are ditching their Estee Lauder double wear for this.
Foundation @miicosmetics absolute face base spf30

#makeup #makeupstudio #foundation #fullcoveragefoundation #localbrand #falmouth #dewymakeup #sunprotection

nj liquid foundation hq (@njliquidfoundation_hq)

Kenapa yang dah cuba nj liquid foundation repeat order ?
Antara kelebihan nj adalahπŸ‘‡πŸ‘‡
*tiada kandungan silikon(wudhuk friendly)
*tidak melekit dan berminyak
*lightweight(tekstur ringan dan halus)
*membantu memberi kesan flawless pada wajah
*membantu melindungi kulit dari sinaran uv (spf 50)
*waterbase (sesuai utk semua jenis kulit)
*membantu mengecutkan jerawat
*satu tona warna yang akan mengikut seakan warna kulit anda selepas sapuan
* 20ml tahan untuk 2-3 bulan bergantung pada penggunaan
#njliquidfoundation #muabellaz #spf50 #foundation #fullcoveragefoundation #codsubang #codshahalam #agentwanted

Akilah Razinah Abdullah (@akilahrazinah)

🌸 FOUNDATION SERUM SPF50 .
.

Produk tambahan yang baru dikeluarkan kami dari CattBeauty. Foundation Serum yang sesuai untuk semua jenis kulit yang paling penting, mesra wudhu' dan bebas dari bahan paraben. 😍 .
.
πŸ”₯ Normal Price : RM 89 .
πŸ”₯ Promo Price : RM 49 .
.
🌸 Bukan foundation semata- mata, ianya mampu merawat kulit.
🌸 Foundation mix serum .
🌸 Mengandungi Argan Oil dan Jojoba Oil yang sangat terkenal untuk merawat dan melembabkan kulit dan mencegah kulit berminyak.
🌸 Bau yang sangat wangi kerana adanya campuran serum di dalam foundation ini.
🌸 Mempunyai vitamin C dan E.
🌸 Texture ringan.
🌸 1 code sahaja sesuai untuk semua jenis kulit.
🌸 Focus foundation ini adalah untuk merawat kulit dan menutup segala cela.
🌸 30ML tahan lebih dari 3 bulan. .
.
#cattleyacouture #CattBeauty
#cattleyadropship #cattleyanewupdate
#cattleyanewarrival
#muslimahfashion #wudhukfriendlymakeup #muslimahfoundation #mekapmesrawuduk
#stylo
#fashionista
#fashionlover #makeuplover
#cattbeauty #fullcoveragefoundation
#foundationserum #cattbeauty #foundationcc #serumcc #foundationserumspf50
.
For purchase, kindly dm/whatsapp me, Akilah at 01126390233 . Just click the link at my ig bio πŸ˜„ - #regrann

Dominique πŸ’“ (@dvmiiniique.makeup)

some old & not the best pics cause i’ve been inactive but I haven’t done pictures like this
Products:
@anastasiabeverlyhills dipbrow pomade in β€œchocolate”
@nyxcosmetics HD concealer wand & total control drop foundation
@jcatbeauty You Glow Girl Baked highlighter in β€œwhite goddess”
@bhcosmetics β€œTake Me to Brazil” palette
#makeup #mua #muafollowtrain #bhcosmetics #haloeyeshadow #fullcoveragefoundation

supplierproduk_kilangoem (@supplierproduk_kilangoem)

.
.
#newfoundation #new
#newproduct #oemproduk .
.
Baby glow matte foundation..
Fd ni chaQ ada juai tester.. tp hmpa kena faham hrga dia mahai sikit naa.. 1pcs rm35 + pos rm8 sm
.
.
Tapi nk hbaq maii.. fd ni mmg elokkkk..
Sapu dia haluihh gebu ja dkt kulit muka kita taw.. mmg superb mmg puas hati..
Hmpa berminat nak cuba mai wasap chaQ na sayam2.. muahhh πŸ‘„πŸ‘„
0175897661
.
.
#promosi #produkviral
#jenamasendiri
#suplierproduk
#suplierfoundation
#kilangoemproduk
#bisnesonlinemalaysia
#foundationartis
#fullcoveragefoundation

H A N N A H M I L L S (@hannah_mills_makeup_artist)

You can never go wrong with this classic makeup look 😍. This beauty was off to celebrate her sister engagement last night βœ–οΈ

ALHAALFA COSMETICS KAJANG (@lubukmakeupviral_sh)

Fuhhh ! Korang tengok la sendiri macam mana propolis foundation alhaalfa nie cover parut jerawat tu uollss , betul2 full coverage kan . .
.
Propolis nie sangat sesuai untuk korang yang ada masalah oily skin . Walaupun fd nie matte tapi teksture fd propolis sangat senang untuk di blend . Tak bercapuk , ringan , tak rasa pakai foundation pun uolls . .
.
Yang paling iolls suka propolis nie bukan sahaja dapat membuat makeup kita cantik tapi dalam masa merawat kulit kita sebab ada air liur lebah didalamya.

#alhaalfa#alhalafacosmetics#propolisfoundationalhaalfa#mattefoundation#agentalhaalfalajang#alhaalfacosmeticskajang#makeuptutorials#makeuplovers#makeupaddict#makeupjunkie#makeuptools#beautytips#fullcoveragefoundation#codkajang#codbangi#codcheras#codserdang#kosmetikmurah

Amber Shea (@ahmbeer)

My lover took me on a shopping spree at #ultabeauty and this was one of the things I picked up. It’s brand new and was supposed to be amazing so, I’m pretty excited to try it out. They have a moisturizing formula and a matte formula and I went with moisturizing since my skin has been so dry lately, coverage is not supposed to differ from the two. I LOVE the applicator. #tartecosmetics #tarte #tarteshapetapefoundation #tarteshapetape #shoppingday #valentinesgift #dryskin #fullcoveragefoundation #fullcoverage

Christina Evigan (@bebeautifulbyce)

I am living for this new #Dior #fullcoveragefoundation! It feels so lightweight, you can use your fingers to apply and it has a really great #shaderange! My cient is wearing shade 300, also wearing #hourglasseyebrowpencil in warm brunette, the #hourglass #primer #mineralveilprimer to waterproof her #makeup, #MarcJacobs coconut #eyeprimer, new M.J. #eyeshadow pallet 9, #bitebeauty #lipstick in #bitebeautypepper and #lipliner 22. #makeupartist #MUAH

QASEH ANA On9 Shoppe (@qaseh_ana_bigbox)

.
.
Hat 2 ketoi ni memang tak bole tinggal.. Tambah2 lagi time cuaca panas sangattt ni!πŸ˜… .
.
2 ketoi ni menawarkan double protection untuk ai.. Hehhe.. Serum ada spf50 + foundation pun ada spf50.. So tak payah risau tentang sinaran UV dah! πŸ˜‰ .
.
Mekap pun tak cair dan tak bercapuk langsung tau bila pakai serum dan foundation merve ni.. Ai is sukaaa sangattt.. Hehe πŸ’‹ .
.
Korang pakai protection wajah tak? Wajib pakai tauuu.. Lapisan ozon dah menipis.. Terdedah dalam cuaca panas macam sekarang ni bahaya untuk kulit wajah! .
.
Yang paling stress cik jeragat tu mula la dia nak muncullll.. πŸ˜’ .
.
So jom cegah! Pinang hat 2 ketoi ni inshaa Allah boleh mentennn flawless gitchuu πŸ€— .
.
#FairyTearsPotion
#FullCoverageFoundation
#mervecosmetics .
.
Agent sah MERVE πŸ™‹
πŸ“²019 2586608 πŸ“²019 2586608 .
.
#serumwajah #foundation #merve #joyrevfa #flawless #glowingskin #uvprotection #spf50 #beauty #halal

Merve JoyRevfa Trudolly (@houseof_heart)

Ada lagi tak yang nak join 🚘COD Merve Cosmetic di #AlorSetar #Jitra hari ni? Whatsapp Dayah okeyh😘
.
Untuk yang luar kawasan Alor Setar & Jitra jangan risau ye..Dayah boleh poskan yer 1Malaysia 😍.
.
.
Jom order SEKARANG❗️
Klik link πŸ‘‰ http://wasap.my/60165552145/mervecosmeticdayah
OR
Whatsapp +60165552145
.
#merve #mervemalaysia #sayajualmerve #sayajualmervecosmetic #sayajualmervefoundation #visitmyig #villagepeople mervejitra #merveteamwanie #joyrevfa #codjitra #fairytearspotion #sayajualfairytearspotion #fairytearspotionmerve #mervealorsetar
#FullCoverageFoundation #mervelovers #kedah #kedahan #amancentral #merveagentalorsetar #codalorsetar #polimas #ipda #birdbestskincare #merveskincare #hospitalsultanahbahiyah #merveagent #MERVEAgentKedah
More...