NK Kidz (@nkkidzz)

Diva alert!!! Little Alliana was in our store today and got these wicked shades and the cutest bag. She was more than happy to model them for us. Isn't she a natural! Too cute for words 😙
#nkkidzz #girlsaccessories #girlshades #girlsunglasses #happycustomer #tinydiva ##childrensboutique #childrenclothes #jamaicanstore #jamaicanchildrenstore #jamaicankidsstore #kidsfashion #kidsboutique #kidsclothes #jamaicanstore #kidmodel

Miss Lylah Co. (@misslylahco)

• A Y V A •
Oh how gorgeous is Miss Ayva wearing our cream Anastasia bow as a clip ?! 😍
Also available in grey and dark gery 🙌 website link in bio - { We have Afterpay }
📸 @hey_ayva •
•
•
•
#smallbusiness #supportsmallbusiness #handmade #headbands #supporthandmade #smallbiz #stylishchildhood #mumsinbusiness #mummybusiness #smallbizmarket # #womeninbusiness #girlsfashion #girlsaccessories #nylonheadbands #afterpay #handmadelove #misslylahco #accessories #bows #mumsandbubs •#mumswithhustle

👐👐HANDMADE ITEMS👐👐 (@iryanns.style)

🌸Mini Kanzashi Headband🌸 (SWIPE LEFT)

Price: RM12/pcs exclude postage

New collection for Hari Raya Aidilfitri 2017 yang super duper cute untuk lil princess uols.
Headband yang dihiaskan dengan flower yang cute plus rhinestone supaya nampak bling bling untuk ceriakan lagi si pemakai. Takde la nampak suram je kan.
So, plain tak semestinya tak cantik tak cute kan??
.
Dengan Mini Kanzashi Headband, tak perlu dah pakai aksesori yang lain tau. Dah cukup meriah dah dotter uols bila pakai headband ni. Simple tapi nampak cute sangat.
.
Cepat2 mommy grab Mini Kanzashi Headband untuk sedondon kan dengan outfit di hari raya nanti. Baru lah riang ria di hari raya kan....😄
.
Pasti mommy dah decide tema untuk tahun ni kan?.......
Ha...jom tengok pilihan color yang ada untuk Mini Kanzashi Headband ni.
Terdapat 10 pilihan color yang super cantik dan happy go lucky untuk mommy pilih.
.
Dah pilih???
Meh DM/Whatsapp Cik Sha untuk order sekarang!
Contact: 019-4294832
.
#iryannsstyle #iryannsstyleofficial #madebyiryannsstyle #craft #handmade #handmadeitems #handmadeaccessories #hairaccessories #babyaccessories #girlsaccessories #kidsaccessories #headband #babyheadband #newstyle #newdesign #newootd #newfashion #newcollection #harirayacollection #rayacollection #harirayaaidilfitri #2017 #minikanzashi #kanzashi #minikanzashiflower #kanzashiflowers #minikanzashiheadband

m a e + r a e (@mae_and_rae)

• m a m a b i r d •
Just the most precious photo ✨🌿 Mama + baby girl in our Beige "Clementine" Bow | Shop the look online { 📷 via the lovely @lailah.and.i }

m a e + r a e (@mae_and_rae)

| P E A CH |
Soft + textured + the prettiest of peachy peachy colour 🌙 Shop our new Topknot via the link in our bio | Afterpay Available ✌🏻

👐👐HANDMADE ITEMS👐👐 (@iryanns.style)

Assalamualaikum...hello...
As i promise...new collection for Hari Raya Aidilfitri 2017 yang super duper cute in da house!
.
🌸Mini Kanzashi Headband🌸
🌸Price: RM12/pcs exclude postage🌸
.
Material: plain grosgrain ribbon with plain elastic headband
.
Ha...cantik kan?..cute kan?..
Nampak je plain tapi bila dah pakai, tak perlu pakai aksesori lain dah tau. Dah cukup meriah daughter uols di hari raya nanti dengan Mini Kanzashi Headband ni. 😊
.
Jangan tunggu lama2 mommy..nanti anak orang lain melaram cantik2..melepas nanti.😁.
.
Cepat2 DM/Whatsapp Cik Sha untuk order! Contact number Cik Sha ada di bio.
.
#iryannsstyle #iryannsstyleofficial #madebyiryannsstyle #craft #handmade #handmadeitems #handmadeaccessories #accessories #hairaccessories #girlsaccessories #babyaccessories #kidsaccessories #headband #babyheadband #minikanzashiflower #kanzashiflowers #minikanzashi #kanzashi #newcollection #newstyle #newdesign #newootd #newfashion #harirayacollection #harirayaaidilfitri #rayacollection #2017

Teething Toys+Silicone Jewels (@bowerbirdcreations)

Our new 'Princess' necklaces for the little minis have been a favourite this week! Available in pink, blue and turquoise! I am busy making more right now, ready for the Tanks markets - This Sunday 9am to 2pm!
.
.
#cairns #cairnsmarkets #tanksmarkets #fnqld #discoverqld #tropical #lifeinthetropics #turquoise

Ashley Patterson (@brattedesigns)

Which image should I use?? I love them all! I was thinking making this a sister set {{This one would be big sisters}} & and matching headband for lil sister!! So tell me what is your fave saying(s) And Thanks @jazzycaps for always creating the best images! #brattedesigns #brattebows #ottbows #hairbows #hairbowmaker #headbands #girlsaccessories #babyaccessories #sistersets #jazzycaps #kidsfashion #hairbowsforgirls #bossmom #craftymom #etsyshop #etsyseller #handmade #maker #hairbowaddict #instashop #craftlife #momofgirls #handmadeaccessories #bows #bowsforsale #bigbows #welovebigbows #smallbusiness #newbows

Daniella Schwartz (@tillybands)

L.O.V.E. 3" glitter tulle bows! So many colors!!
More...