CERAH | PUTIH | GEBU (@nurul_nadiapoholic)

๐ŸŒธPRINCESS BVRC๐ŸŒธ

Nak kulit putih gebu..?? nak jamu utk perapat ..?? semua tu uoollsss akan dapat..semua dalam 1 sachet sahaja...๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ ๐Ÿ’KHASIAT PRINCESS BVRC๐Ÿ’ โœ”๏ธ Mencerahkan dan memutihkan kulit seluruh badan
โœ”๏ธ Mencantikkan kulit seluruh badan
โœ”๏ธ Melicinkan kulit wajah
โœ”๏ธ Merawat masalah jeragat dan jerawat
โœ”๏ธ Menghilangkan parut hitam dan berlubang
โœ”๏ธ Mencerahkan bibir faraj dan payudara
โœ”๏ธ Merapatkan faraj
โœ”๏ธ Mencerahkan celah peha, bahagian belakang leher, siku, rumit, dan celah atau bawah ketiak
โœ”๏ธ Menengangkan dan menaikkan punggung dan payudara
โœ”๏ธ Mencantikkan rambut dan kuku
โœ”๏ธ Mencerahkan mata
โœ”๏ธMengecutkan rahim
โœ”๏ธ Menstabilkan hormon
โœ”๏ธ Menyihatkan rahim
โœ”๏ธ Merawat keputihan
โœ”๏ธ Merawat bau badan
โœ”๏ธ Memulihkan tenaga
โœ”๏ธ Menaikkan nafsu *** boleh diamalkan seawal 15tahun keatas...perempuan shj... whatsaap
0173228734

#princessbvrc #bvrcadvanced #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih # #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #bvr #lens #lotion

the sunbed shop (@thesunbedshop_)

It's official... Boss is back!!!! I've really missed this place and you guys keeping me sane ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ let's get this party started ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ #TheSunbedShop #ProseccoAnybody

The Cold Pressed Juices (@thecoldpressedjuices)

Jesteล›my bardzo dumne i szczฤ™ล›liwe, ลผe mogล‚yล›my podzieliฤ‡ siฤ™ wczoraj z Wami naszym nowym cold pressem WonderWoman created by @sandrakubicka. ๐Ÿฅ’๐Ÿš€ Dziฤ™kujemy za to, ลผe nas odwiedziliล›cie podczas prezentacji w naszym lokalu oraz za ciepล‚e sล‚owa i wsparcie. Cieszymy siฤ™, ลผe wspรณlnie z Sandrฤ… moลผemy pomagaฤ‡ Wam we wprowadzaniu zdrowych nawykรณw ลผywieniowych.

Ale na tym nie koniec. Nie zatrzymujemy siฤ™ - myล›limy nad rozwojem i z myล›lฤ… o Was bฤ™dziemy zmieniaฤ‡ siฤ™ na lepsze.๐Ÿ’ช๐Ÿผ Dziฤ™kujemy! ๐Ÿ’•

#thecoldpressedjuices #thecoldpressedjuicesxsandrakubicka #createdbysandrakubicka #wonderwoman #gogreen #green #vegan #coldpressed #girlpower #fresh #healthyfood #healthymeal #healthygirl #glowing #balanceddiet #vegetables #warzywa #Zdrowo #zielono #warszawa #warsaw #warszawskamarka

CERAH | PUTIH | GEBU (@nurul_nadiapoholic)

Masih tercari-cari produk utk jamu...tak tahu nak pilih yang mana utk uoollsss.. .
Jom uoollsss cuba PRINCESS BVRC ni..PRINCESS BVRC ni merupakan jamu moden yang terbaik utk sistem dalaman kita yg perempuan ni...bukan tu sahaja PRINCESS BVRC ni pun boleh mencerahkan dan mencantikkan kulit uoollsss dari dalam secara semulajadi.. .
whatsaap
0173228734

#princessbvrc #bvrcadvanced #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih # #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #bvr #lens #lotion

CERAH | PUTIH | GEBU (@nurul_nadiapoholic)

Anda baru sahaja lepas bersalin...โ“โ“ terfikir utk mencari produk jamu utk merawat dalaman uoollsss..โ“โ“ .
Sekarang uoollsss tak perlu fikir panjang2 lagi dah...cuba jer PRINCESS BVRC ni...memang pasti lepas ni...uoollsss pun boleh sihat dan cantik dalaman dan aura dari uoollsss consume PRINCESS BVRC ni pun akan menyerlah terus ke luar...wow..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ... .
Sementara stok masih ada ni...jom.dapatkan sekarang... .
Whatsaap
0173228734

#princessbvrc #bvrcadvanced #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih # #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #bvr #lens #lotion

PUSAT MS GLOW ORIGINAL JATIM (@cantikskincare_mjkt)

CARA PAKAI MS glow
Jika masih menggunakan produk lain , Wajah istirahatkan dulu selama 3 hari sd 1 minggu utk menormalkan kondisi wajah, hanya pakai facial wash ms glow saja.. setelah 3 hari bisa pakai semua rangkaian perawatan wajahnya

PAGI
๐Ÿ‘‰๐ŸปFacial wash JANGAN DI GOSOK (usap dgn gerakan melingkar diwajah yg basah sampai berbusa, bilas)
๐Ÿ‘‰๐ŸปWajah jgn dikeringkan
๐Ÿ‘‰๐ŸปTetes 1-3 tetes face toner di kapas lalu di tepuk2 di wajah yg masih basah JANGAN DI GOSOK (hindari daerah sensitif) (pemakaian awal selama 7 hari wajib pemakaian tonernya 1 tetes saja selanjutnya bisa 1-3 tetes) (tunggu meresap 5-10 menit) di anjurkan pemakain toner di malam hari saja.
๐Ÿ‘‰๐ŸปDay Cream ( cream pagi) ๐Ÿ‘‰๐ŸปBedak Tabur / Cushion bila ada

MALAM
๐Ÿ‘‰๐ŸปFacial wash JANGAN DI GOSOK (usap dgn gerakan melingkar diwajah yg basah sampai berbusa, bilas)
๐Ÿ‘‰๐ŸปWajah jgn dikeringkan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Tetes 1-3 tetes face toner di kapas lalu di tepuk2 di wajah yg masih basah JANGAN DI GOSOK (hindari daerah sensitif) (pemakaian awal selama 7 hari wajib pemakaian tonernya 1 tetes saja selanjutnya bisa 1-3 tetes) (tunggu meresap 5-10 menit)
๐Ÿ‘‰๐ŸปDark spot (oleskan hanya pada bagian flek dan noda jerawat) (jika ada)
๐Ÿ‘‰๐ŸปSerum (jika ada)
fresh
๐Ÿ‘‰๐ŸปCream malam / Flawless Red Jelly
๐Ÿ‘‰๐ŸปAcne Cream salep (oleskan hanya pada bagian berjerawat, komedo, bopeng, bintik2) (jika ada)

Wa 089635159078
NB:
๐Ÿ’กFace Toner tdk perlu dipakai pd pagi hari apabila memiliki wajah yg sensitif dan apabila di pagi atau siang hari ada kegiatan di lapangan (panas2an)
#msglowcantikskincare#skincareaman#skincarebpom#cantikskincare#perawatanwajah#glowing#jualanskincare#skincareoriginal#msglowbycantikskincare#msgloworiginal#msglowjakarta#redjellymsglow#redjelly#msglowsurabaya#msglowbali#msglowbandung#msglowbpom#msglowbalikpapan#msglowjawabarat#msglowjawatimur#msglowjawatengah#redjellymsglow#msglowtrenggalek #msglowpasuruhan #msglowpacitan#msglowblitar #msglowtullungagug #msglowkediri #msglowmalang#msglowlamongan #msglowmalang #msglowbali

Kulit Bersih Tanpa Cela ๐Ÿ’• (@mackinzbeautypenang)

PENCARIAN AGENT & MINIAGENT MACKINZBEAUTYSERUMโ€ผ๏ธ
:
Nak berbisnes tapi tak tahu cara ?
Nak berbisnes ? Modal hanya rm175 / RM330
Nak berbisnes tapi malu ?
Nak berbines bantu suami & family ?
:
HQ AKAN AJAR BUAT SALES
ADA INTERNET DAN SMARTPHONE
BAHAN IKLAN DAN GAMBAR DIBERI
BANTU CARA PROMOT
AJAR TEKNIK MARKETING SECARA ONLINE
AJAR CARA TARGET SALE
:
Yang penting kena rajin & usaha ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ
:
Jika berminat jomm joinn mackinzbeauty team๐Ÿ˜˜
WHATSAPP 019-5604299 ๐Ÿ“ฒ
WHATSAPP 019-5604299 ๐Ÿ“ฒ
WHATSAPP 019-5604299 ๐Ÿ“ฒ
WHATSAPP 019-5604299 ๐Ÿ“ฒ
.
#mackinzbeautyserum#serumviral2017#serumajaib#
#fresh#young#glowing#naturalserum#
#flawlesskin#treatmentskin#naturalbeauty#
#mackinzbeautypenang#mackinzbeautykedah#MBS#

Auni Collection ๐Ÿ‘— (@aunicollection_)

Promosi !! promosi !!! promosi DEEPAVALI โ™จ๏ธ !!! jom selit order sekarang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
--
dapatkan jubah dan blouse dengan harga promosi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
--
lambat lambat habis ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
--
wasap laju laju ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ 0139532131
--
#Aunibeautyskin#foundationmesrawudhuk#foundationpinkish#cantikgebupinkish#kulitcantikflawless#bebasbahankimia#halal#cantikflawless#cantikglowing#putihgebu#glowing#flawless#pinkish#sayajualsayapakai#aunibeautyskin#promosi#beautyserum

JAFRA Cirebon (@dindamedic.skincare)

Cara pake MUD MASK ini gampang banget loh. Makanya gak aneh kalau makin banyak yang jatuh cinta sama produk best seller JAFRA yang satu ini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
-
Pastikan kulit wajah sudah dalam keadaan bersih (cuci muka pake cleanser, utk lebih maksimal lanjut scrubing). Lalu keluarkan mud mask secukupnya, oleskan merata ke seluruh bagian wajah. Olesnya gak perlu pake kuas, cukup pake jari aja (pastiin jarinya udah bersih ya, gak habis makan sambel terasi). Setelah itu, diamkan 25-30 menit, lalu bilas.
Segeeerrrr dan kulit wajah pasti terasa lebih bersih, fresh! ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
#jafra #jafraskincare #maskerjafra #mudmask #serumRJ #malibumask #scrub #jafracirebon #jaframajelangka #jafraindramayu #jafrakuningan #jafraindonesia #jafrainternational #jafracosmetics #jafrapalembang #jafraroyaljelly #cirebon #cirebonhits #cirebonkekinian #cirebonbribin #aboutcirebon #maskeralami #cerah #glowing #sehat #nohydrokuinon #nomercuri #herbal #aman

JoJo Fraser (@mummy_jojo_blog)

Felt it was time to see what all the fuss was about. Can't beat glowing, healthy skin. Thanks to my talented scientist who is mad about skin for the tip on this one @ambermossskincare. Rose hip seed oil is also meant to be incredible for stretch marks #theordinaryskincare #glowing

Lubuk Kecantikan ๐Ÿ’ซ (@theshop_byneyna)

๐ŸŒธ GSC , apa itu GSC ? GSC ialah singkatan daripada GLOW SKIN COLLEGEN โœจ
.
.
๐Ÿ‘‰Glow skin collegen ? Boleh ke putih dengan ni ? ๐Ÿ˜• = BOLEH AWAK ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ .
.
๐Ÿ‘‰ Apa bahan bahan yang terkandung dalam GSC ? = NAK TAHU APA YANG TERKANDUNG DI DALAM GSC ? MEH BACA INFO TENTANG GSC ๐Ÿ˜‰
.
.
#teatox #mimpimika #gsc #jomkurus #jomcantik #jomputih #jomgsc #jomteatox #teatoxviral #looseweight #skinnyleg #whiteningseries #mimpimikateatox #sayajual #sayajualteatox #sayajualteakurus #teatoxkurus #viral #hargamampumilik #instashopteatox #teatox #jombeliteatox #hargapromosi #gsc #glowing #glowingsampaibersilau #gscbymimpimika

โ™ˆ๏ธKaTuShA (@personamaniakatusha)

Teenage girls shouldn't try to cover their acne with thick layer of foundation!!
๐ŸŽ€Avoid the foundation.
๐ŸŽ€Wash your face every night with a good cleanser to remove the oil and dirt from your skin.
๐ŸŽ€Use a good quality moisturizer to keep your skin soft. โ€ข
โ€ข
โ€ข

#persona_katusha #katusha #persona #๐Ÿ˜ป
โ€ข
โ€ข
#tipoftheday #teengirls #beauty #fashion #style #katushasblog #glowing #skincare #kidsfashion #clothing #ks #modeling #leb
#katushasstyle #dontsleepwithmakeup #gg

BUKAN FOUNDATION TIMBANG KILO (@foundation_utk_jerawat_jeragat)

Nak cantik? Rm17 sahaja peruntukan diperlukan
Dialah skin care guna siang dan malam
Dialah penawar bagi segala masalah
Dialah penyeri di saat wajah kusam
Dialah yang diperlukan bagi setiap wanita

Segala manfaat dan kebaikan dalam satu pump !

www.wasap.my/60174502527/lennefoundation

BUKAN FOUNDATION TIMBANG KILO (@foundation_utk_jerawat_jeragat)

โ€œAllah tahu kau sedih. Allah tahu kau penat. Tapi Allah tak akan uji sesuatu yang diluar kemampuan kau.
.
Alhamdulillah melalui ujian berat sis ni dah bertemu dengan produk yang MERAWAT sepenuhnya,melalui asbab LENNE foundation dan PAMELA soap jer akhirnya memcantikan semula wajah sis ni
.
0174502527

BUKAN FOUNDATION TIMBANG KILO (@foundation_utk_jerawat_jeragat)

Cantiknya makeup dengan produk LENNE cosmetic
walaupun simple tetap memukau pandangan
cantik itu mudah tapi manusia yang terlalu jadikanya susah!

Jom bertukar kepada produk yang lebih selamat dan berkesan LENNE foundation dan PAMELA soap .
017+4502527
More...