Obagi Medical Indonesia (@obagi_indonesia)

OBAGI NU-DERM Exfoderm membantu memperbarui kulit, mengangkat sel kulit mati penyebab kulit kusam, menjadikannya halus, lembut dan bercahaya.
-
-
-
#obagi #exfoliate #antiaging #beauty #skin #glowing #aesthetics #aesthetic #followforfollow #followers #likeforlike #likeforfollow #instagood #instagram #online #skincaremurah #olshopskincare

Junaidah Marni (@beauty_byjun)

.
Set Basic Kecantikan..
.
Cantik Sihat luaran dan dalaman.
.
Dengan Esp dan Vitamin C je pun ulosss masih boleh dapatkan kulit yang cantik..lebih moist.. lebih glowing.. Tiada lagi kulit kusam dan parut...
.
Kebaikan VITAMIN C
.
๐ŸŒผMembentuk kolagen dalam kulit โ€“ vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
๐ŸŒผMencerahkan kulit.
๐ŸŒผMelambatkan proses penuaan.
Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat
.
.
Apa kelebihan ESP?
.
๐ŸŒธkulit lebih anjal dan gebu
๐ŸŒธsebagai milkbooster ibu2 menyusu. Susu akan berkrim dan anak mudah kenyang
๐ŸŒธpudarkan parut secara menyeluruh
๐ŸŒธmengawal pertumbuhan jerawat
๐ŸŒธmenguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
๐ŸŒธkulit menjadi lebih tegang dan sihat
๐ŸŒธmenghalang penyakit batu karang
๐ŸŒธmembekalkan tenaga
๐ŸŒธmengandungi protein lengkap
๐ŸŒธmenguatkan rahim
.
Junaidah Marni
016-2202565
.
#sayajualvitaminc #vitamincshaklee #vitamincshaklee #vitaminc #vitamincrosehip #vitaminc1000mg #nourain #quputeh #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkkulit #mmu #uitmshahalam #msu #ukm #upm #unikl #SetKecantikan #setkulit #shaklee #shakleeeffect2015 #glowing #flawless #flawlessskin #flawlessbeauty

yandyvip84 (@eryande_sahat)

Ini lah Toujoursadvance collagen.Mesti kamu hairan kan kenapa saya selalu post benda ni pada setiap gambar.

Boleh diminum tanpa sebarang larangan.
Rokokโœ”๏ธ
Coffeeโœ”๏ธ
Alkoholโœ”๏ธ
๐Ÿ”ดJerawat Kecut๐Ÿ’ฏ
๐Ÿ”ดJeragat Pudar๐Ÿ’ฏ
๐Ÿ”ดParut Jerawat Pudar๐Ÿ’ฏ
๐Ÿ”ดTenaga Dalam Badan Bertambah๐Ÿ’ฏ
๐Ÿ”ดPenurunan Berat Badan(Jika Obesiti)๐Ÿ’ฏ
๐Ÿ”ดBangun Pagi Lebih Mudah๐Ÿ’ฏ
๐Ÿ”ดPembuangan Air Besar/Kecil Lancar๐Ÿ’ฏ
๐Ÿ”ดMuka Bertambah Seri๐Ÿ’ฏ
๐Ÿ”ดKesan Kecerahan Muka & Badan๐Ÿ’ฏ
๐Ÿ”ดMerawat Resdung Dan Kencing Manis๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ”ดSetabilkan Tekanan Darah๐Ÿ’ฏ
๐Ÿ”ดMenguatkan Sendi๐Ÿ’ฏ
๐Ÿ”ดMeningkatkan Sistem Imunisasi Dalam Badan๐Ÿ’ฏ
๐Ÿ”ดMerawat & Mencegah Kanser๐Ÿ’ฏ
๐Ÿ”ดMerawat & Mencuci Buah Pinggang๐Ÿ’ฏ
๐Ÿ”ดMengurangkan Masalah Rabun๐Ÿ’ฏ
โ™ป๏ธKANDUNGANโ™ป๏ธ
โญ•๏ธCollagen Grade AAA Berkualuti Tinggi
โญ•๏ธVitamin C Ekstrak Buah-Buahan Makanan Sunnah-Madu,Kurma Dan Delima
โญ•๏ธPurasweet-Peganti Gula,Baik Untuk Penghidap Diabetes Dan Kencing Manis.
โญ•๏ธAir Osmoisis Berbalik

#TA
๐ŸŒ€ produk kolagen kecantikan dan kesihatan terkini menjadi fenomena terhangat.
๐ŸŒ€ rasa yang SANGAT SEDAP seakan gula-gula, menyenangkan pengguna untuk minum setiap hari dengan disiplin yang tinggi,seterusnya menampakkn hasil lebih cepat dan berterusan.
๐ŸŒ€untuk hasil terbaik dan terpantas disarankan pengambilan 2 sachet sehari ( pagi sebelum sarapan & malam sebelum tidur),namun sekotak mampu bertahan untuk SEBULAN ( jika pengambilan 1sachet sehari- pagi atau malam).Sehari perlu minum 2Litter air masak.
๐ŸŒ€ koyak dan minum tanpa dibancuh
๐ŸŒ€ sesuai dan senang untuk pengguna ( lelaki terutamanya) yang tidak sukakan proses yang leceh.
๐ŸŒ€ boleh diminum IBU MENGANDUNG ,BERPANTANG dan MENYUSUKAN BAYI.
๐ŸŒ€ mengandungi makanan SUNNAH sebagai penyumbang terbesar kelebihan collagen toujours advanced shots.
๐ŸŒ€hasil yang memberangsangkan tanpa sebarang kesan sampingan.
๐ŸŒ€ kandungan 100% semula jadi tanpa sebarang baham kimia.
๐ŸŒ€ dijamin HALAL oleh JAKIM dan mendapat kelulusan dari KKM.
Order
Whatsaap :0147115980
FREE POSTAGE
โ—Sabah/Sarawak/Semenanjung
COD
โ—#SungaiBuloh
โ—#Damansara
โ—#Subang
โ—#SubangJaya
โ—#BandarSunway
#toujoursadvanced #suppliment #beauty #healthy #flawless #glowing #malaysia #onlineshop #naturalskin #product #like4like #likeforlike#stockist#supplements #toujour #beautytips #beautyjunkie#toujourstes

dobastore.com (@auraglowmini)

Skincare yang pasti aman ber bpom dikerjakan oleh pakar kecantikan dan didukung oleh teknologi terbaru dari bahan bahan herbal alami yaaaa jadinya aura skin care sayy
Kenali kulit kamu dulu yuks sebelum pakai perawatan kulit, pastikan dapat paket yang sesuai dengan kebutuhan kulit kamu
Untuk Free konsultasi dan pemesanan dibawah ini ya say
#
#โ˜Ž๏ธ Pemesanan๐Ÿ‘‡
#๐Ÿ“ฃPin BB D7CB4FA2
#๐Ÿ“ฃWa: 08175482813
#๐Ÿ“ฃLine AURANESIA
#๐ŸŒŽdobastore.com
#dobastore #creamwajah#creamauraglow #creampencerah#creampemutih #spa #obatflek #lulurbadan#perontokdaki #bandung #flecy #surabaya #glowing #regram #latepost#bpom #flek #penghilangflek #pemutihauraglow #creamhn #jafra #kosmetik #kecantikan #cerah

SassyChicยฎ๏ธ (@sassychicsa)

Donโ€™t let autumn take away your G L O W ! Apply Body Blur HD Skin Finish for a flawless, bronzed skin glow all year round!
@vitaliberata range available to shop online at SassyChic.co.za.
#LuxuryTanning #organictan #organic #organicskincare #beauty #bbloggers #bronze #bronzed #bronzing #glow #glowingskin #glowing #bronze #glow #selftan #vitaliberata

health and beauty (@varietyskincare)

TO ACHIEVE A BEAUTIFUL GLOWING/FLAWLESS SKIN IT REQUIRES COMMITMENT.....
100% satisfaction....
V.skincare makes the skin look younger, white and fresh. It contains anti-aging agents...
#skincareproducts #skinenhancement #skincare #veryeffective #varietyskincare #veryeffective #beautysecret #beautycare #flawlesslook #varietyskincare#skin#varietyskincare#glowing#flawless#luvlyskin#goodskin#skinenhacement#instabeauty

Foundation mesra Wudhuk ๐Ÿ“ (@auni_beauty_skin)

Auni beauty foundation ๐ŸŒท----------------------------------------------๐ŸŒท
โœ…- GLOWING
โœ…-NATURAL
โœ…-SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
โœ…- hanya pakai sedikit sudah mendapatkan hasil yg memuaskan
โœ…-MURAH
โœ…-JIMAT

Order โ˜Ž๏ธ 0139532131

#Aunibeautyskin#foundationmesrawudhuk#foundationpinkish#cantikgebupinkish#kulitcantikflawless#bebasbahankimia#halal#cantikflawless#cantikglowing#putihgebu#glowing#flawless#pinkish#sayajualsayapakai#aunibeautyskin

dobastore.com (@auraglow_ori)

Skincare yang pasti aman ber bpom dikerjakan oleh pakar kecantikan dan didukung oleh teknologi terbaru dari bahan bahan herbal alami yaaaa jadinya aura skin care sayy
Kenali kulit kamu dulu yuks sebelum pakai perawatan kulit, pastikan dapat paket yang sesuai dengan kebutuhan kulit kamu
Untuk Free konsultasi dan pemesanan dibawah ini ya say
#
#โ˜Ž๏ธ Pemesanan๐Ÿ‘‡
#๐Ÿ“ฃPin BB D7CB4FA2
#๐Ÿ“ฃWa: 08175482813
#๐Ÿ“ฃLine AURANESIA
#๐ŸŒŽdobastore.com
#dobastore #creamwajah#creamauraglow #creampencerah#creampemutih #spa #obatflek #lulurbadan#perontokdaki #bandung #flecy #surabaya #glowing #regram #latepost#bpom #flek #penghilangflek #pemutihauraglow #creamhn #jafra #kosmetik #kecantikan #cerah

FOUNDATION MESRA WUDHUK ๐Ÿ“ (@aunibeauty_hq)

๐ŸŒธ Foundation + day cream
๐ŸŒธ Tak berminyak, tak melekit
๐ŸŒธ sesuai untuk semua jenis kulit
๐ŸŒธ Tak bercampuk, berpeluh lagi cantik
๐ŸŒธ Glowing dan Flawless ๐ŸŒธ Halal
๐ŸŒธ Mesra wudhuk โœ… KKM

Order โ˜Ž๏ธ 0139532131

#Aunibeautyskin#foundationmesrawudhuk#foundationpinkish#cantikgebupinkish#kulitcantikflawless#bebasbahankimia#halal#cantikflawless#cantikglowing#putihgebu#glowing#flawless#pinkish#sayajualsayapakai#aunibeautyskin

ARGAN OIL & CLEANSER ARGAN OIL (@nuriman_vita)

๐ŸŽS E T I A P WANITA / LELAKI๐ŸŽ menginginkan..... .
โœ”๏ธ kulit muka jadi glowing .
โœ”๏ธ hilangkan jerawat .
โœ”๏ธ blackhead/whitehead .
โœ”๏ธ Pori-pori terbuka
โœ”๏ธ Pigmentasi .
โœ”๏ธ Mencerahkan kulit muka .
โœ”๏ธ Meratakan tona kulit muka .
โœ”๏ธ Mengurangkan kedutan .
โœ”๏ธ Membuang sel kulit mati .
โœ”๏ธ jeragat .
โœ”๏ธ melembapkan kulit muka .
โœ”๏ธ sunburn .
โœ”๏ธ parut jerawat .
โœ”๏ธ parut luka .
โœ”๏ธ bayi kena ruam,proriasis ,ezcema .
โœ”๏ธ rambut rosak,gugur .
โœ”๏ธ kuku xcantik..kusam & hitaam .
โœ”๏ธ tumit kaki pecah merekah
โœ”๏ธ mengeringkan luka .
โ˜† 100% Pure & Organic โ˜† diimport dr Morocco
โ˜† Bebas dari Bahan kimia & HIDROQUINON โ˜† Tanpa Pengelupasan โ˜† Tidak memedihkan kulit โ˜† Sesuai untuk Lelaki , Wanita & Remaja serta bayi
. .
.
โ›”๏ธAnda tak percaya JANGAN GUNA!!!!
SEBAB PRODUK INI HANYA MEREKA YANG BETULยฒ INGINKAN PERUBAHAN DALAM KEHIDUPAN MEREKA!! .
.
โ›”๏ธANDA BOLEH DAPATKANNYA SEKARANG!!!!!
BERMINAT
BOLEH WSP DITALIAN 0192794063๐Ÿ˜Š .#Skincare
#sayajualarganoil
#purearganoil
#cantikdanberseri
#kecantikansemulajadi
#krimmalam#flawless#glowing#mosturizer#foundation#naturalbeauty
#serum#uitm#suamikupalingsweet#serumvsargan#upm
#salamjumaat
#jaatv#terlajaklaris
#nochemical#noparabens

Milly pearce (@milly.eco.mua)

I love this shot of Shona one of my gorgeous brides from last year.. A true sun kissed Aussie embracing a natural bridal makeup look!! Hair is totally amazeballs too.. ADL photographer credits Emma Jade โญ๏ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ˜Šโญ๏ธ

Tuula Patchell (@tuuli_cosmetics)

Bridal makeup in progress.... xx
More...