TABITA DESI DAMAYANTI SKINCARE (@originaltabitabyayu)

ROYAL PROPOLIS HONEY BEE SOLUTION SERUM
.
Serum ini mengandungi bahan aktif dan bergred premium :
.
๐ŸMADU
๐ŸPROPOLIS
๐ŸJELLY
.
Khasiatnye terlalu banyak untuk kulit dan serum ini telah dirumuskan untuk memberi kebaikan kepade kulit seperti berikut :
.
๐ŸMembaiki kulit yg rosak secara semulajadi
๐ŸMemberi kelembapan yang menyeluruh
๐ŸMenghalang kedutan dan penuaan tanpa pembedahan
๐ŸMemudarkan lingakaran gelap bawah mata dan eyebag
๐ŸMengecutkan jerawat dan menghilangkan noda-noda pada wajah
๐ŸMenganjalkan kulit
๐ŸMencerahkan kulit dan menjadikan kulit lebih berseti dan glowing
.
HONEY BEE SERUM ni sesuai digunakan oleh semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif dan berminyak.ia mudah meresap dan tidak melekit.
.
HONEY BEE is a new botox to your skin. Your skin will thank you๐Ÿ
.
DM/WS๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/601123750069
.
#honeybeeserumoriginal #prodakkorea #honeybee #hbv #prodakterbaikdarikorea #glowingskin #koreanskin #rahsiakulitcantik #rahsiakulitglowing #serumterbaikkorea

Medikaur Skin and Aesthetics (@medikaur)

The ravishing Elsa Hosk showing us spring/summer beauty of 2017 with this sexy, natural looking glow, for us all to admire, she makes it look so easy. #weloveher Create this look with #glomineralsmakeup - Our lady Elsa sets the bar for beauty inspiration! #springlook #summerlook #glowingskin #radiant #beauty #classy #elegant #sexy #beautyicon #glo #glow #bb #skinspiration #sunkissed #beautycare #beautiful #model #victoriasecret #elsahosk #lips #cheeks #eyes

Jafra Independent Consultan (@ritachun_jafraskincare)

saat berpuasa..bukan berarti nutrisi kulit juga berpuasa ya... gunakan nutrisi terbaik agar kelembaban kulit terjaga.. serum JAFRA ini mengandung Royal jelly concentrate tinggi, sehingga membantu menjaga kelembaban kulit... tidak menyebabkan ketergantungan dan aman digunakan usia remaja hingga dewasa

halal dan sudah teruji klinis aman digunakan bahkan ibu hamil dan menyusui... INFO DETAIL

silahkan chat ya...(โ˜ž๏พŸใƒฎ๏พŸ)โ˜ž pin: 5FA081FB
klik Http://pin.bbm.com/5FA081FB
wa: 081226322667

๏พŸ๏ฝฅ*.โœฟThank you.โœฟ.*๏ฝฅ๏พŸ

#glowingskin #glowing #antiaging #royaljelly #kulitlembab #kulitcerah #kulitsehatjafra #kulitsehat #bebasflek #serumwajah #serum #serumroyaljellyjafra #jafrajogja #jafrabali #jafralombok #jafrabandung #jafrabelitung #ranai #ranainatuna #sedanau #serasan #midai #pulautujuh

โœจ๐Ÿ’–๐Ÿ‘‘Cีฐฮตฮตีงแƒ›ีฐ Qีดฮตฮตีฒ๐Ÿ‘‘๐Ÿ’–โœจ (@miss.bloxo)

๐Ÿ’๐Ÿผ ... More Looks from Last Weekends Glam๐Ÿ’‹
#GlowingSkin #BronzedBeauty #MakeUpGLAM ...
๐ŸŽ€DEETS๐ŸŽ€ ...
FACE: ...
@maccosmetics ~ MAC Cosmetics -
Strobe Cream ~ "GOLDLITE" #MACStrobeCream ๐Ÿ’ซ ...
FOUNDATION: ...
#MAC Studio Fix Fluid #MACStudioFix #MacCosmetics ๐Ÿ–ค ...
BLUSH: ...
@natashadenona ~ NATASHA DENONA -
Blush Duo{Matte/Shimmer} ~ "Burnt Orange๐ŸŠPeach๐Ÿ‘" ...
#NatashaDenonaBlushDuo #NatashaDenonaCosmetics ...
HIGHLIGHT: ...
@anastasiabeverlyhills @nicoleguerriero #ABH ~ #GlowKit ~
NicoleGuerrieroGlowKit ๐Ÿ’–๐ŸŒŸ ~ "FOREVER LIT" ...
EYES: ...
@tartecosmetics ~ Tarte Cosmetics -
#tarteistPROPalette ~ EyeShadow Palette
@maybelline ~ Maybelline Cosmetics - Lasting Drama Gel Pencil "Cashmere White" on WaterLine ...
@lancomeofficial ~ Lancome - Grandiรดse Wide-Angle Fan Effect Mascara #LancomeMascara ...
BROWS: ...
#AnastasiaBeverlyHills ~ DIPBROW Pomade - #AnastasiaBrows ...
LASHES: ...
@ardell ~ #ArdellLashes ~ Individual
LIPS: ...
@jouercosmetics ~ #JouerCosmetics -Long-Wear Lip Crรจme Liquid Lipstick ~ Rose๐ŸŒนGold{Metallic} + the Lip Topper in same Beautiful Shade from the New #Jouer Skinny Dip Collection #JouerLipCreme #JouerLipTopper ...
DRESS: ...
Pink๐Ÿ’—Bondage Dress @emeraldsundae
#MakeUpLook #MakeUpOnPoint
#GLAM ~
#MakeUpByMissBLo ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ

2nd Account (@fer_beautyinspire)

Kelebihan DIAMOND dlm Meeracle Gemstone Serum ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž
.
.
30 ML
RM 79
.
Postage
RM 8 SM , RM 12 SS
.
.
Sekali beli tahan 2 bulan . Nak cantik takkkk ? Jom order . Hehehe ๐Ÿ˜‰
.
.
โšก๏ธ PM/ WhatsApp 012-536 9542 โšก๏ธ
โšก๏ธ PM/ WhatsApp 012-536 9542 โšก๏ธ
โšก๏ธ PM/ WhatsApp 012-536 9542 โšก๏ธ
.
#fermeeraclegemstonebeauty #fermeeraclecleanser #politeknik #fermeeraclegemstonesserum #kulitglowing #kulitkusam #serumwajah #serumdaribatupermata #serummurah #kulitekzema #masalahjeragat #masalahjerawat #gemstonesserum #gemstones #shahalam #putraheights #usjsubangjaya #usj #uitm #um #upm #uniselshahalam #uitmshahalam #beautyskin #healthyskin #antiaging #glowingskin #eyebags

KULIT CANTIK MENJELANG RAYA (@shnowyte)

Pre Ramadhan Promo!
20th May until 1st June 2017
15% OFF ALL ITEMS!
.
PRICE:
Serum rm79
After less 15%= RM67.15

Opulent rm90
After less 15% = RM76.50

Cleanser rm60
After less 15% = RM51
.
ORDER:
.
Whatsapp +6017 346 3976
Whatsapp +6017 346 3976
Whatsapp +6017 346 3976

#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualmakeup
#kosmetik
#kulitcantik
#kulitkering
#kulitberminyak
#kulitsensitif
#hsc
#heroseorangcinderella
#fazbulous
#cantik #gebu #flawless #noharmfulchemical #glowingskin #faceoilย  #acne #organicbeauty #organicskincare #antiaging #antiagingproducts #skincare #bazaarpaknil
#takpenatkejadicantik #terlajaklaris
#supplement #cantikdaridalam

AGENT MEERACLE GEMSTONE BEAUTY (@f.e.r_beautyinspire)

Kelebihan DIAMOND dlm Meeracle Gemstone Serum ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž
.
.
30 ML
RM 79
.
Postage
RM 8 SM , RM 12 SS
.
.
Sekali beli tahan 2 bulan . Nak cantik takkkk ? Jom order . Hehehe ๐Ÿ˜‰
.
.
โšก๏ธ PM/ WhatsApp 012-536 9542 โšก๏ธ
โšก๏ธ PM/ WhatsApp 012-536 9542 โšก๏ธ
โšก๏ธ PM/ WhatsApp 012-536 9542 โšก๏ธ
.
#fermeeraclegemstonebeauty #fermeeraclecleanser #politeknik #fermeeraclegemstonesserum #kulitglowing #kulitkusam #serumwajah #serumdaribatupermata #serummurah #kulitekzema #masalahjeragat #masalahjerawat #gemstonesserum #gemstones #shahalam #putraheights #usjsubangjaya #usj #uitm #um #upm #uniselshahalam #uitmshahalam #beautyskin #healthyskin #antiaging #glowingskin #eyebags

Selenophile (@bedahcantik)

Siapa cakap orang yang ada masalah kulit muka ni akan selama-lamanye ada masalah ? Tengok ni.
.
.
.
Daripada ada masalah sampai flawless.Siapa mereka ? Mereka ialah founder produk ini.Dan testimoni adalah pada wajah mereka sendiri.Tak percaya,tengok gambar tu balik.
.
.
.
Berapa harga semua ? Whatsapp 0175866593 untuk maklumat lanjut..
.
.
.
Jangan risau.Sepanjang bulan Ramadhan ini,ada promotion yang special sikit untuk uolls.
.
.
.
RAYA SPECIAL PROMOTION โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
.
.
Alhamdulillah baru nak announcement RAYA SALEEE!!! tapi orderr dah berderet deret beratur la ni baru nak updte sbb tggu video yang comel ni
...
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
...
FREE Beauty Face Mist bernilai
FREE Beauty Face Mist bernilai
FREE Beauty Face Mist bernilai
RM50 !!! JIMAAAATTT OOIII ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
JIKA korang purchase SET V/A 4 IN 1 (SKIN REGENERATING) BERBALOI BALOI KALI INI BUKAN BERGURAU TAPI FOR REAL KHAS UNTUK RAYA 2017 !!! JIMAT SEHINGGA RM50 TAW๐Ÿ˜
.
.
HIGHLY RECOMMENDED BY OUR LOCAL MUA ๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’
.
.
โœ”๏ธ PEMAKAIAN TAHAN SEHINGGA 2 - 6 BULAN (*ikut cara pemakaian)
โœ”๏ธ MAKEUP PREP TERBAIK โœ”๏ธ TINTED MOISTURIZER โœ”๏ธ GLOWING EFFECT
โœ”๏ธ MAKEUP TAHAN LAMA
โœ”๏ธ MEMBAIK PULIH KULIT SECARA SEMULAJADI
โœ”๏ธ SESUAI SEMUA JENIS KULIT
โœ”๏ธ FRIENDLY WUDUK
โœ”๏ธJIMAT MASA
โœ”๏ธ MINIMALIST MAKEUP EFFECT .
.
LET'S TAKE A STEP FORWARD FOR A BETTER SKIN & HEALTHY WAY! .
.
.
#betterlatethannever
#makeupprep
#makeupartist
#makeuptutorial
#beautyfacemist
#beautyluxury
#shinelikegold
#vdbbyayra
#beautywater
#skincare
#lakukerass
#glowingskin
#tightening
#flawless
#moisterising
#naturalmoist
#chemicalfree
#refeshing .
..
.
.
Macam mana nak order?
Whatsapp 0175866593
Whatsapp 0175866593
Whatsapp 0175866593

Camden Skin Clinic And Spa (@camdenskinclinic)

OMNILUX โ€ข The ultimate treatment for your skin that is non-invasive with zero downtime as well as enhancing the results of your homecare products and in-salon peels and facials. When it comes to healthy, glowing skin there is no better treatment than OMNILUX. Don't just believe us - search #Omnilux and read the many 'glowing' testimonials from celebrities, leading Beauty Editors and amazing clients! #camdenskinclinicandspa #lovelocalcamden #omnilux #skinhealth #glowingskin #camden #instaskin #bblogger #bbloggersau

โœจ๐Ÿ’–๐Ÿ‘‘Cีฐฮตฮตีงแƒ›ีฐ Qีดฮตฮตีฒ๐Ÿ‘‘๐Ÿ’–โœจ (@miss.bloxo)

Be Fearless for for Beauty has No Limits .. #BeYourOwnKindOfBeautiful ALWAYS ๐Ÿ’•
More Looks from Last Weekends Glam๐Ÿ’‹
#GlowingSkin #BronzedBeauty #MakeUpGLAM ...
๐ŸŽ€DEETS๐ŸŽ€ ...
FACE: ...
@maccosmetics ~ MAC Cosmetics -
Strobe Cream ~ "GOLDLITE" #MACStrobeCream ๐Ÿ’ซ ...
FOUNDATION: ...
#MAC Studio Fix Fluid #MACStudioFix #MacCosmetics ๐Ÿ–ค ...
BLUSH: ...
@natashadenona ~ NATASHA DENONA -
Blush Duo{Matte/Shimmer} ~ "Burnt Orange๐ŸŠPeach๐Ÿ‘" ...
#NatashaDenonaBlushDuo #NatashaDenonaCosmetics ...
HIGHLIGHT: ...
@anastasiabeverlyhills @nicoleguerriero #ABH ~ #GlowKit ~
NicoleGuerrieroGlowKit ๐Ÿ’–๐ŸŒŸ ~ "FOREVER LIT" ...
EYES: ...
@tartecosmetics ~ Tarte Cosmetics -
#tarteistPROPalette ~ EyeShadow Palette
@maybelline ~ Maybelline Cosmetics - Lasting Drama Gel Pencil "Cashmere White" on WaterLine ...
@lancomeofficial ~ Lancome - Grandiรดse Wide-Angle Fan Effect Mascara #LancomeMascara ...
BROWS: ...
#AnastasiaBeverlyHills ~ DIPBROW Pomade - #AnastasiaBrows ...
LASHES: ...
@ardell ~ #ArdellLashes ~ Individual
LIPS: ...
@jouercosmetics ~ #JouerCosmetics -Long-Wear Lip Crรจme Liquid Lipstick ~ Rose๐ŸŒนGold{Metallic} + the Lip Topper in same Beautiful Shade from the New #Jouer Skinny Dip Collection #JouerLipCreme #JouerLipTopper ...
DRESS: ...
Pink๐Ÿ’—Bondage Dress @emeraldsundae
#MakeUpLook #MakeUpOnPoint
#GLAM ~
#MakeUpByMissBLo ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ

๐Ÿ’ŽKURUS & GLOW PAGI RAYA๐Ÿ’Ž (@mina.mimpimika)

APA YANG BEST SANGAT GLOW SKIN COLLAGEN NIH?
.
.
Ramai yang dm and whatsapp sis, "Apa khasiat bahan-bahan dalam glow skin collagen yang boleh buat muka kiteowang glow ni sis?" - Nahhh sis buat template lelawa untuk korang semua baca. Happy reading ๐Ÿ˜
.
.
Nak?? Whatsapp 0134720115 or DM okay? ๐Ÿ˜Š
#glowskincollagen #glowskincollagenbymimpimika #agentmimpimika #glowskincollagenmurah #glowskincollagenmalaysia #sayajualglowskincollagen #sayajual #bazaarpaknil #sayanakputih #glowingskin #malaysianigers #malaysianviners #sayajual #bazaarpaknil #sayajualskinnyteatox #sayajualskinnylegstea #sayajualwhiteningseriesteatox
#agentmimpimika #teatoxmalaysia #sayajualteatoxmalaysia

RAYA 2017 ROYALGLOW IDEALYST (@n9_royalglow)

Alhamdulillah, #feedback dari customer yang baru consume #royalglowbyidealyst ni..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Kepada yang nak tahu apa fungsi royalglow meh tengok sini๐Ÿ‘
.
๐ŸŒธFUNGSI UTAMA ROYAL GLOW๐ŸŒธ
.
๐Ÿ‘‘ Melembutkan dan mencerahkan kulit
๐Ÿ‘‘ Melambatkan process penuaan kulit
๐Ÿ‘‘ Menambah seri dan sinar pada wajah
๐Ÿ‘‘ Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
๐Ÿ‘‘ Memudarkan parut2 di wajah
๐Ÿ‘‘ Memudarkan tompok2 hitam
๐Ÿ‘‘ Mengecilkan liang roma
๐Ÿ‘‘ Mengecutkan jerawat sedia ada
๐Ÿ‘‘ Mencegah enzema
.
INGREDIENT
.
๐ŸŒท Torula yeast powder
๐ŸŒท Melon seed powder
๐ŸŒท Rice brand powder
๐ŸŒท Astaxanthin
๐ŸŒท Vitamin C
๐ŸŒท Acai berries
๐ŸŒท Maqui berries
๐ŸŒท Rasberry
๐ŸŒท Xylitol
๐ŸŒท Maltodxterine
.
๐Ÿ’ฒRM 180 sebotol
โœ”๏ธ 60 biji tahan 1-2 bulan
๐Ÿ’ฅ Free Post
.
Royal glow ni dah jadi supplement kegemaran ramai...Mana x nya, supplement ni diformulakan oleh @draidilazry founder @idealystclinic . So siapa nak kulit gebu gebas meh whatsapp no ni. ๐Ÿ˜„
.
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰0193733560 @n9_royalglow
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰0193733560 @n9_royalglow
.
.
#goodskincare #idealyst #sayajual #meletop #gojesmaut #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #fenomenaaidilfitri2017 #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #bajuraya2017 #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #neelofarhijab #fattahaminz #royalglownegerisembilan
#royalglowfreepostage

Winz_Onlineshop (@windawijaya12)

Pria juga harus perawatan dunk biar makin cling2 ๐Ÿ˜˜

Paket pencerah wajah dari oriflame ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ CARA PENGGUNAAN

Step 1: PEMBERSIH Langkan pertama dari rangkaian perawatan rutin adalah membersihkan kulit dari segala kotoran dan mengangkat sel kulit matil. Bersihkan wajan Anda dengan Optimals White Foaming Gel pake skinpro lalu lanjutkan dengan Optimals White Balancing Toner untuk menyejukan dan menyeimbangkan kelembapan kulit. Antioxidant paten Lingon 50:50, Oxygen active, skin-lightening complex, hyaluronic acid dan glycolic acid yang terkandung di dalamnya akan menyiapkan kulit Anda menerima produk selanjutnya.
Step 2: PERAWATAN MATA Kulit di area sekitar mata cenderung lebih tipis, lebih halus dan peka, karenanya penting untuk menggunakan produk spesifik untuk merawat kulit di area ini. Optimals White Seeing is Believing eye cream adalah krim dengan tekstur ringan yang memudahkan skin-lightening complex untuk terserap lebih mudah. Gunakan krim mata setiap pagi dan malam hari untuk memenuhi kebutuhan spesifik kulit di area sekitar mata.

STEP 3: BOOST Cara terbaik untuk meningkatkan efek dari krim pagi dan krim malam adalah dengan penggunaan serum. Dengan Antioxidant paten 50:50, Oxygen active, skin-lightening complex, hyaluronic acid untuk hidrasi intens dan glycolic acid yang membantu kulit tampak bercahaya, Optimals White Radiance serum akan memaksimalkan daya kerja Optimals cream Anda selanjutnya.

STEP 4: PELEMBAP Optimals menawarkan fleksibilitas untuk memenuhi kebutuhan berbagai jenis kulit di berbagai usia. Selesaikan rutinitas pagi hari Anda dengan krim pagi untuk menjaganya dari pengaruh buruk lingkungan seperti polusi. Pada malam hari, maksimalkan rutinitas perawatan kulit harian Anda dengan krim malam saat kulit beristirahat dan memulihkan dirinya secara alami.

Line windawijaya15
#skincare #jerawatbyebye #glowingskin #oriflamejakarta #oriflamemurahmeriah #oriflamemurahbanget #oriflamejakarta
More...