Beauty For You™️ (@_makeup_lb)

Now Available 😍🙈
.

الروز قولد(الابيض): مكون من قطرات الذهب وزيوت طبيعية وفيتامينات خفيفة ولطيفة على البشرة يغذيها ويرطبها بعمق ويحميها يستخدم كمرطب نهار؛ يعطي مظهر اكثر شباباً يخفي خطوط التجاعيد، تقدرين تحطينه لحاله او تخلطينه مع الفاونديشين يعطي لمعه حلوه ولوك ديوي 😍(يناسب جميع انواع البشرة)
.
.
.
.
البركاني(الاسود): هالزيت هو مرطب ليلي لتجديد خلايا الجلد المتضرره من الشمس وحب الشباب ؛ غني بالمعادن والفيتامينات؛ يحتوي على مضادات للبكتيريا والميكروبات والالتهابات، الي يميزه عن غيره من الزيوت هو لأحتوائه على مادة (calophyllolide) قوية ومثالية البشرة
بعد تنظيف البشرة توضع قطرات منه؛ تبان النتيجة بعد اول اسبوع من الاستخدام 😍 (ينفع للي يعانون من حب الشباب) .
.
.
.
.
يونيكورن ايسنس(البنفسجي): تماماً مثل البرايمر قبل المكياج يغذي وغني بمضادات للاكسدة ينعم البشرة ويحيمها ويعطي نضارة واشراقة(ينفع للي عندها نمش او كلف) حسب رأي اغلبية البلوقرز والميك اب ارتست انه افضل برايمر وسيروم للبشرة 👌🏻
.
.
. . __________________________________
‏‎‏
___________________________________
.
#farsali #farsalicare #glowingskin #faceoil #24kgold #gold #goldskincare
#For_Order_Check_DM 📥
#Telephone 📱79301341 📱

Aura White official (@aurawhiteofficial)

😮😮wow promosi YEAR AND SALE kembali lagi...nila masanya untuk uolls rebut peluang mendapatkan semua produk AURAWHITE dengan harga diskaun yang berbaloi baloi.... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES

Jadi get ready SAVE A DATE kerana promosi bermula pada 18 - 30 Disember 2017
Rugi kalau tak grab sekarang coz kita akan bagi FREE GIFT🎁 dengan setiap pembelian Aurawhite... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES
wasap.my/60142399995/YES

#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita #YES

Aura White official (@aurawhiteofficial)

😮😮wow promosi YEAR AND SALE kembali lagi...nila masanya untuk uolls rebut peluang mendapatkan semua produk AURAWHITE dengan harga diskaun yang berbaloi baloi.... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES

Jadi get ready SAVE A DATE kerana promosi bermula pada 18 - 30 Disember 2017
Rugi kalau tak grab sekarang coz kita akan bagi FREE GIFT🎁 dengan setiap pembelian Aurawhite... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES
wasap.my/60142399995/YES

#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita #YES

Aura White official (@aurawhiteofficial)

😮😮wow promosi YEAR AND SALE kembali lagi...nila masanya untuk uolls rebut peluang mendapatkan semua produk AURAWHITE dengan harga diskaun yang berbaloi baloi.... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES

Jadi get ready SAVE A DATE kerana promosi bermula pada 18 - 30 Disember 2017
Rugi kalau tak grab sekarang coz kita akan bagi FREE GIFT🎁 dengan setiap pembelian Aurawhite... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES
wasap.my/60142399995/YES

#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita #YES

Aura White official (@aurawhiteofficial)

😮😮wow promosi YEAR AND SALE kembali lagi...nila masanya untuk uolls rebut peluang mendapatkan semua produk AURAWHITE dengan harga diskaun yang berbaloi baloi.... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES

Jadi get ready SAVE A DATE kerana promosi bermula pada 18 - 30 Disember 2017
Rugi kalau tak grab sekarang coz kita akan bagi FREE GIFT🎁 dengan setiap pembelian Aurawhite... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES
wasap.my/60142399995/YES

#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita #YES

Aura White official (@aurawhiteofficial)

😮😮wow promosi YEAR AND SALE kembali lagi...nila masanya untuk uolls rebut peluang mendapatkan semua produk AURAWHITE dengan harga diskaun yang berbaloi baloi.... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES

Jadi get ready SAVE A DATE kerana promosi bermula pada 18 - 30 Disember 2017
Rugi kalau tak grab sekarang coz kita akan bagi FREE GIFT🎁 dengan setiap pembelian Aurawhite... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES
wasap.my/60142399995/YES

#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita #YES

Aura White official (@aurawhiteofficial)

😮😮wow promosi YEAR AND SALE kembali lagi...nila masanya untuk uolls rebut peluang mendapatkan semua produk AURAWHITE dengan harga diskaun yang berbaloi baloi.... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES

Jadi get ready SAVE A DATE kerana promosi bermula pada 18 - 30 Disember 2017
Rugi kalau tak grab sekarang coz kita akan bagi FREE GIFT🎁 dengan setiap pembelian Aurawhite... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES
wasap.my/60142399995/YES

#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita #YES

Aura White official (@aurawhiteofficial)

😮😮wow promosi YEAR AND SALE kembali lagi...nila masanya untuk uolls rebut peluang mendapatkan semua produk AURAWHITE dengan harga diskaun yang berbaloi baloi.... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES

Jadi get ready SAVE A DATE kerana promosi bermula pada 18 - 30 Disember 2017
Rugi kalau tak grab sekarang coz kita akan bagi FREE GIFT🎁 dengan setiap pembelian Aurawhite... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES
wasap.my/60142399995/YES

#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita #YES

Aura White official (@aurawhiteofficial)

😮😮wow promosi YEAR AND SALE kembali lagi...nila masanya untuk uolls rebut peluang mendapatkan semua produk AURAWHITE dengan harga diskaun yang berbaloi baloi.... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES

Jadi get ready SAVE A DATE kerana promosi bermula pada 18 - 30 Disember 2017
Rugi kalau tak grab sekarang coz kita akan bagi FREE GIFT🎁 dengan setiap pembelian Aurawhite... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES
wasap.my/60142399995/YES

#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita #YES

Aura White official (@aurawhiteofficial)

😮😮wow promosi YEAR AND SALE kembali lagi...nila masanya untuk uolls rebut peluang mendapatkan semua produk AURAWHITE dengan harga diskaun yang berbaloi baloi.... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES

Jadi get ready SAVE A DATE kerana promosi bermula pada 18 - 30 Disember 2017
Rugi kalau tak grab sekarang coz kita akan bagi FREE GIFT🎁 dengan setiap pembelian Aurawhite... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES
wasap.my/60142399995/YES

#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita #YES

Aura White official (@aurawhiteofficial)

😮😮wow promosi YEAR AND SALE kembali lagi...nila masanya untuk uolls rebut peluang mendapatkan semua produk AURAWHITE dengan harga diskaun yang berbaloi baloi.... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES

Jadi get ready SAVE A DATE kerana promosi bermula pada 18 - 30 Disember 2017
Rugi kalau tak grab sekarang coz kita akan bagi FREE GIFT🎁 dengan setiap pembelian Aurawhite... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES
wasap.my/60142399995/YES

#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita #YES

Aura White official (@aurawhiteofficial)

😮😮wow promosi YEAR AND SALE kembali lagi...nila masanya untuk uolls rebut peluang mendapatkan semua produk AURAWHITE dengan harga diskaun yang berbaloi baloi.... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES

Jadi get ready SAVE A DATE kerana promosi bermula pada 18 - 30 Disember 2017
Rugi kalau tak grab sekarang coz kita akan bagi FREE GIFT🎁 dengan setiap pembelian Aurawhite... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES
wasap.my/60142399995/YES

#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita #YES

Aura White official (@aurawhiteofficial)

😮😮wow promosi YEAR AND SALE kembali lagi...nila masanya untuk uolls rebut peluang mendapatkan semua produk AURAWHITE dengan harga diskaun yang berbaloi baloi.... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES

Jadi get ready SAVE A DATE kerana promosi bermula pada 18 - 30 Disember 2017
Rugi kalau tak grab sekarang coz kita akan bagi FREE GIFT🎁 dengan setiap pembelian Aurawhite... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES
wasap.my/60142399995/YES

#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita #YES

Y.E.S SALES (@rjsmakeover)

24K Gold Flakes with Argan Oil, Rosehip Oil and Olive Oil are great combination for your beautiful skin. .
.
👉🏼 Stress tak bila makeup sgt excited, tapi makeup tahan 2 jam saja? 👉🏼 Stress tak, teringin nak tahu rahsia muka selebriti, makeup simple natural sahaja tapi 'glowing' sangat superb
👉🏼 Stress tak bila beli foundation mahal macam MUA dok pakai dalam 'live' tapi hasil tak sama macam dia orang?
👉🏼 Stress tak bila pakai foundation, tak kira guna sponge, brush atau jari, muka jadi becapuk dan foundation tak sekata? 👉🏼 Stress tak dah makeup 2 jam, tetiba makeup retak sejuta? Padahal kenduri tak habis lagi nie
👉🏼 Stress tak, bila tengok 'live' MUA hebat share, nampak senang jer, bila practise sendiri makeup tak nampak 'exclusive' pun
👉🏼 Stress tak, tengok bibir kering, pecah, berlubang, kusam? Lipstick dah mahal tapi kesan dia sedih sangat
👉🏼 Stress tak beli pelbagai brand konon boleh kecut Miss J yang singgah kat muka nie, arghh sama ja pun
👉🏼 Stress tak, umur baru 20an tapi orang teka umur kita 35 tahun? Aging kita terlalu cepat
👉🏼 Stress tak balik dari holiday berjemur sakan, kulit terus sun burn siap ada kesan sunglass lagi? 👉🏼 Stress tak, kulit kering mengelupas sampai jadi malas nak keluar jumpa kawan-kawan?
👉🏼 Stress tak, kawan-kawan kulit nampak flawless tapi kita berminyak kalah telaga petroleum? 💋Banyakkan 'Stress' kita setiap kali nak bersiap pergi officee, university, dating, kenduri or apa-apa aktiviti
💋Nak kami bantu anda tak? .
.

Sugar Gold can help you!
#sugargoldmalaysia #24kgoldflakesserum #rosehipoilmalaysia #goldserummalaysia #skincaremalaysia #makeupbasemalaysia #arganoilmalaysia #goldarganoil #goldskincare #skincaremalaysia #arganskincare #wearesugargold

Aura White official (@aurawhiteofficial)

😮😮wow promosi YEAR AND SALE kembali lagi...nila masanya untuk uolls rebut peluang mendapatkan semua produk AURAWHITE dengan harga diskaun yang berbaloi baloi.... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES

Jadi get ready SAVE A DATE kerana promosi bermula pada 18 - 30 Disember 2017
Rugi kalau tak grab sekarang coz kita akan bagi FREE GIFT🎁 dengan setiap pembelian Aurawhite... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES
wasap.my/60142399994/YES

#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita #YES

Aura White official (@aurawhiteofficial)

😮😮wow promosi YEAR AND SALE kembali lagi...nila masanya untuk uolls rebut peluang mendapatkan semua produk AURAWHITE dengan harga diskaun yang berbaloi baloi.... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES

Jadi get ready SAVE A DATE kerana promosi bermula pada 18 - 30 Disember 2017
Rugi kalau tak grab sekarang coz kita akan bagi FREE GIFT🎁 dengan setiap pembelian Aurawhite... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES
wasap.my/60142399994/YES

#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita #YES

Aura White official (@aurawhiteofficial)

😮😮wow promosi YEAR AND SALE kembali lagi...nila masanya untuk uolls rebut peluang mendapatkan semua produk AURAWHITE dengan harga diskaun yang berbaloi baloi.... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES

Jadi get ready SAVE A DATE kerana promosi bermula pada 18 - 30 Disember 2017
Rugi kalau tak grab sekarang coz kita akan bagi FREE GIFT🎁 dengan setiap pembelian Aurawhite... Jom whatsapp sekarang
wasap.my/60123888567/YES
wasap.my/60142399994/YES

#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita #YES

OROGOLD (@orogoldcosmetics)

Don't hide behind makeup! The 24K Bio-Brightening Collection will have you loving your skin again! This collection contains Kojic Acid to help give uneven skin tone a balanced look.#orogold

Lucy Blogs Beauty🌙💕 (@lucymaria_x)

Gold Probiotic Sleep Mask @aspectskin 😴💕 This is a super hydrating, probiotic mask that you can leave on all night while you sleep! Infused with probiotic rich ingredients to comfort & soothe dry & dehydrated skin, is nourishing & keeps skin calm & balanced.
Using Aloe Vera, Acai, Argan Oil & Milk Protein to condition & hydrate skin. Lactococcus Ferment Lysate, a probiotic that improves cell turnover & Sodium Hyaluronate, a form of hyaluronic acid, with exceptional hydrating qualities. Pack all of those ingredients into one & your skin will be as smooth as a babies bum!
This mask will not dry, allowing moisture to continuously infuse into the skin!
Use PM only, Apply a small amount to the face & neck using upward, outward motions. Leave the mask on while you sleep for ultimate hydration or if you have oily skin, leave on for 20mins & rinse off.
118ml rrp. $63 NZD #aspect #aspectskin #probiotic #facemask



#skincare#mask#sleepmask#probioticmask#goldskincare#skincareroutine#skincareluxury#skincareblogger#probioticskincare#hydratingmask#hydration#softskin#bbloggersnz#bblogger#beautyblog#nzbeauty#nzblog#nzblogger#discoverunder10k#slaytheflatlay#luxuryskincare#arganoil#acai#aloevera#dynamicduo
More...