Merve. Nyx SMLC. Crochet. (@liez.r)

Tahniah kepada pengasas #mervecosmetic kesayangan kita cik @joyrevfa sempena pertunangan beliau dengan pilihan hati @hafizhamidun hari ini. Moga diberkati Ilahi dan bahagia selalu.
.
😊
Produk HOT dari MERVE!
👜
1. Cinderevfa ------------------------------- RM45
2. Full Coverage Foundation--------- RM105
3. Fairy Tears Potion--------------------- RM120 --------->sale RM95
4. UNICORN Make Up Brush Set--- RM120
5. Make Up Secret Tricks Kit -------- RM105
6. Pashmina Without Lace ----------- RM45
7.Pashmina With Lace ----------------- RM55
8. Georgous Juice ----------------------- RM169 --------->sale RM115
9. Contour Cream ------------------------ RM95
10. Highlighter Cream ------------------ RM95
💗
💄
WA 0129892972
ID MS075830DS
🤗
#TiXaraLadies #weareohsem #HJEday #gorgeousjuicebymerve
#mervecosmetic #jomjadicantik #fairytearspotion
#positif #sayajualoriginalmakeup #sayajual #mekap
#cinderevfa #serummuka #minumankesihatanwanita #gorgeousjuice #perfectmattepowder #aurapositif #joyrevfa #berusmakeup #unicornbrushes

CANTIK BUKAN LAGI FANTASI (@na_nuramira)

Apa kandungan dalam #GorgeousJuicebyMerve . Nah kita share 1 per 1 biar awak mudah faham 😉 Dah faham, lepas tu teringin nak cuba click sahaja "contact" tau 👆🏻
.
#mervecosmeticsjb #mervecosmetics

CANTIK BUKAN LAGI FANTASI (@na_nuramira)

Apa kandungan dalam #GorgeousJuicebyMerve . Nah kita share 1 per 1 biar awak mudah faham 😉 Dah faham, lepas tu teringin nak cuba click sahaja "contact" tau 👆🏻
.
#mervecosmeticsjb #mervecosmetics

CANTIK BUKAN LAGI FANTASI (@na_nuramira)

Apa kandungan dalam #GorgeousJuicebyMerve . Nah kita share 1 per 1 biar awak mudah faham 😉 Dah faham, lepas tu teringin nak cuba click sahaja "contact" tau 👆🏻
.
#mervecosmeticsjb #mervecosmetics

CANTIK BUKAN LAGI FANTASI (@na_nuramira)

Apa kandungan dalam #GorgeousJuicebyMerve . Nah kita share 1 per 1 biar awak mudah faham 😉 Dah faham, lepas tu teringin nak cuba click sahaja "contact" tau 👆🏻
.
#mervecosmeticsjb #mervecosmetics

CANTIK BUKAN LAGI FANTASI (@na_nuramira)

Apa kandungan dalam #GorgeousJuicebyMerve . Nah kita share 1 per 1 biar awak mudah faham 😉 Dah faham, lepas tu teringin nak cuba click sahaja "contact" tau 👆🏻
.
#mervecosmeticsjb #mervecosmetics

CANTIK BUKAN LAGI FANTASI (@na_nuramira)

Apa kandungan dalam #GorgeousJuicebyMerve . Nah kita share 1 per 1 biar awak mudah faham 😉 Dah faham, lepas tu teringin nak cuba click sahaja "contact" tau 👆🏻
.
#mervecosmeticsjb #mervecosmetics

CANTIK BUKAN LAGI FANTASI (@na_nuramira)

Apa kandungan dalam #GorgeousJuicebyMerve . Nah kita share 1 per 1 biar awak mudah faham 😉 Dah faham, lepas tu teringin nak cuba click sahaja "contact" tau 👆🏻

CANTIK BUKAN LAGI FANTASI (@na_nuramira)

Apa kandungan dalam #GorgeousJuicebyMerve . Nah kita share 1 per 1 biar awak mudah faham 😉 Dah faham, lepas tu teringin nak cuba click sahaja "contact" tau 👆🏻

CANTIK BUKAN LAGI FANTASI (@na_nuramira)

Apa kandungan dalam #GorgeousJuicebyMerve . Nah kita share 1 per 1 biar awak mudah faham 😉 Dah faham, lepas tu teringin nak cuba click sahaja "contact" tau 👆🏻

CANTIK BUKAN LAGI FANTASI (@na_nuramira)

Apa kandungan dalam #GorgeousJuicebyMerve . Nah kita share 1 per 1 biar awak mudah faham 😉 Dah faham, lepas tu teringin nak cuba click sahaja "contact" tau 👆🏻

CANTIK BUKAN LAGI FANTASI (@na_nuramira)

Apa kandungan dalam #GorgeousJuicebyMerve . Nah kita share 1 per 1 biar awak mudah faham 😉 Dah faham, lepas tu teringin nak cuba click sahaja "contact" tau 👆🏻

CANTIK BUKAN LAGI FANTASI (@na_nuramira)

Apa kandungan dalam #GorgeousJuicebyMerve . Nah kita share 1 per 1 biar awak mudah faham 😉 Dah faham, lepas tu teringin nak cuba click sahaja "contact" tau 👆🏻

Merve Cosmetic. The Best 👍🏻👍🏻 (@missy.glamour)

GORGEOUS JUICE VOL. 2
.
Ingredients yang superb! Makanan sunnah pun antara ingredients! .
Khas untuk wanita yang inginkan kecantikan dalaman dan luaran!
.
Dapatkannya sekarang dengan harga promk RM115 sahaja (Harga Asal RM169)!
.
Nak order? Whatapps ke +6019-2755616
.
#mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikterbaik #surihatimrpilot #isterituanihsan #serojairdina #lofattah #rozitachewan #neelofa #aydajebat #AmyraRosli #janganmengata #cantik #putihgebu #flawless #flawlessskin #kurus #gorgeousjuice #gorgeousjuicebymerve

CANTIK BUKAN LAGI FANTASI (@na_nuramira)

Promo masih berbaki 10 hari je awak 😱 siapa lambat jangan tanya bila nak ada promo lagi sebab HQ yang tetapkan.
.
#mervecosmeticsjb #gorgeousjuicebymerve

CANTIK BUKAN LAGI FANTASI (@na_nuramira)

Apa yang best sangat #gorgeousjuicebymerve ni ?
.
Ok jom tengok formula hebat yang terkandung dalam 1 sachet GJ ni yang buat wanita dekat luar sana terigau-igau 😍
.
💕KOLAGEN
Menghapuskan Kedutan & Menegangkan
.
💕PEARL POWDER
Memutihkan & Melembutkan Kulit
.
💕VITAMIN C
Merawat Kulit Berparut & liang roma terbuka
.
💕BEE POLLEN
Memperkuat sistem kekebalan tubuh
.
💕STEM CELL
Anti Penuaan & Anti Oksidan
.
💕DIAMOND WATER
Menaikkan Seri Wajah & Hilangkan Stress
.
💕EKSTRAK DELIMA
Melangsingkan & Merangsang Seksual
.
💕EKSTRAK BLACKCURRANT & BEARBERRY
Perbaiki kesuburan dalaman wanita
.
💕EKSTRAK KURMA
Menambahkan Tenaga Dalaman
.
💕PLACENTA WHITE
Memutihkan Kulit Seluruh Badan
.
💕PUERARIA MIRIFICA
Membesarkan payudara ketahap ideal
.
💕GUAVA EXTRACT
Melancarkan Pencernaan
.
Awak teringin nak lawa, wajib cuba #gorgeousjuice. Oh lupa! Sekarang GJ ada SALE. Jimat hingga RM54 😱
-----------------------------------------
RETAIL : RM169
PROMO : RM115
More...