Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MAKEUP SECRET TRICKS KIT

To make your makeup last longer and prevent the concealer from caking, powder should always be applied last. If you use two way cake with wet sponge, apply it first, and then apply concealer. When you use liquid or cream foundation, apply the concealer afterwards and then finish up with face powder.

All you’ll need are some simple techniques to get a beautiful finish. Here, we’ll introduce the best makeup base for your daily makeup
Illusion Creamy Concealer &
Perfect Matte Powder
in order to create a youthful, beautiful complexion, skin healthy & glowing.. 😍
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MAKEUP SECRET TRICKS KIT

To make your makeup last longer and prevent the concealer from caking, powder should always be applied last. If you use two way cake with wet sponge, apply it first, and then apply concealer. When you use liquid or cream foundation, apply the concealer afterwards and then finish up with face powder.

All you’ll need are some simple techniques to get a beautiful finish. Here, we’ll introduce the best makeup base for your daily makeup
Illusion Creamy Concealer &
Perfect Matte Powder
in order to create a youthful, beautiful complexion, skin healthy & glowing.. 😍
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MAKEUP SECRET TRICKS KIT

To make your makeup last longer and prevent the concealer from caking, powder should always be applied last. If you use two way cake with wet sponge, apply it first, and then apply concealer. When you use liquid or cream foundation, apply the concealer afterwards and then finish up with face powder.

All you’ll need are some simple techniques to get a beautiful finish. Here, we’ll introduce the best makeup base for your daily makeup
Illusion Creamy Concealer &
Perfect Matte Powder
in order to create a youthful, beautiful complexion, skin healthy & glowing.. 😍
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Daripada pakai lipstick yg takde KKM tu lebih baik pakai lipstick sememangnya diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).. Lipstick yg tak ada kelulusan KKM biasanya bahan2 yg digunakan sgt tak bagus utk bibir kita.. jangan sampai nanti bibir hitam & merekah hodoh baru nak menyesal... 😭 Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman.. Bau pun sedap sgt.. 😋 rasa nak gigit gigit bibir sendiri.. hihi

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve Cosmetics Reseller
MS030733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Daripada pakai lipstick yg takde KKM tu lebih baik pakai lipstick sememangnya diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).. Lipstick yg tak ada kelulusan KKM biasanya bahan2 yg digunakan sgt tak bagus utk bibir kita.. jangan sampai nanti bibir hitam & merekah hodoh baru nak menyesal... 😭 Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman.. Bau pun sedap sgt.. 😋 rasa nak gigit gigit bibir sendiri.. hihi

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve Cosmetics Reseller
MS030733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Daripada pakai lipstick yg takde KKM tu lebih baik pakai lipstick sememangnya diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).. Lipstick yg tak ada kelulusan KKM biasanya bahan2 yg digunakan sgt tak bagus utk bibir kita.. jangan sampai nanti bibir hitam & merekah hodoh baru nak menyesal... 😭 Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman.. Bau pun sedap sgt.. 😋 rasa nak gigit gigit bibir sendiri.. hihi

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve Cosmetics Reseller
MS030733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Nurul Akma (@hakema_kinuwa)

Nk kulit putih cerah sekata mknlah #gorgeousjuicebymerve 😬

Merve Nafura & Ikea (@eidahanimsne)

Sis suruh usben angkat tangan buat sign "best"

End up anak je yg sporting.

Mencik!

Well, ade hari kalau Eid rase hectic day sangat, Eid akan ambik Gorgeous Juice ni 2X, malam dan pagi.

Alhamdulillah ni second box dah.

Thank you usben sebab sponsor sokmo, sporting sebenarnye die nih klu bab beli makanan kesihatan atau kecantikan.

Die x sporting, iolls mb2u je dari bank dia.

Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮ Kulit bini halus mulus, takkan tak suke kot.

Yang lain2 effect tu, bole la try sendiri, malu jugak sis nak cite semua. (Suspen kan??) Nak tahu lebih lanjut, meh WhatsApp Eid di 0196991837.

Ade yang nak COD area Melaka town since Eid akan berada di sini sampai petang insyaallah 😊. Foundation n make up trict set in hands sekarang.

#gorgeousjuice #gorgeousjuicevol2 #gorgeousjuicebymerve #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #mervecosmeticmalaysia #mervecosmeticmurah

DIANZ l BOOBSUP l MERVE (@intanbeautycentre)

.
.
Syukur alhamdulillah. Setiap hari melimpah2 Testimoni tentang kehebatan setiap produk2 MERVE.. Lagi dan lagi testimoni yang kami dapat dlm bentuk whatsapp, gambar, comment, video, call dan sebagainya.. Kami di sini turut bahagia seandainya anda juga dapat lebih cantik, sihat & bertenaga dgn produk2 MERVE ini.. .
.
.
📲 WhatsApp 012 334 7883
📲 WhatsApp 012 334 7883
📲 WhatsApp 012 334 7883
.
.

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipstick #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan #intanbeautycentre #testimonipembeli #testimoni .
• • •

DIANZ l BOOBSUP l MERVE (@intanbeautycentre)

.
.
Syukur alhamdulillah. Setiap hari melimpah2 Testimoni tentang kehebatan setiap produk2 MERVE.. Lagi dan lagi testimoni yang kami dapat dlm bentuk whatsapp, gambar, comment, video, call dan sebagainya.. Kami di sini turut bahagia seandainya anda juga dapat lebih cantik, sihat & bertenaga dgn produk2 MERVE ini.. .
.
.
📲 WhatsApp 012 334 7883
📲 WhatsApp 012 334 7883
📲 WhatsApp 012 334 7883
.
.

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #sephoramalaysia #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan #intanbeautycentre #testimonipembeli #testimoni .
• • •

DIANZ l BOOBSUP l MERVE (@intanbeautycentre)

.
.
MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation.
.
📲 WhatsApp 012 334 7883
📲 WhatsApp 012 334 7883
📲 WhatsApp 012 334 7883
.
.
#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #intanbeautycentre #terlaris #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan • • •

Nurul Akma (@hakema_kinuwa)

Bru smggu kte consume #gorgeousjuicebymerve ni napok doh perubahan,xsngke pulek jd putih😝😝 kalau ade yg berminat bleh dptkan ngn adik kite agen sah merve @merve.terengganu_syieda.syummy
More...