Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

Bird Nest Cleanser

Benefits:
πŸ‘ Support the skin structure & maintain skin elasticity
πŸ‘ Skin feels smooth and radiant after use
πŸ‘ Skin feels refreshed without any feeling of tightness
πŸ‘ Leaves skin clean and feeling soft and smooth
πŸ‘ Keeping it plump, tender & youthful
πŸ‘ The smell is similar to their Bird’s Nest range which is very sweet smelling
πŸ‘ Rich in nutrients to keep the skin moist and soft
πŸ‘ Nourishes and hydrates the skin, leaving it soft & delicate

Ingredients :
Aqua β€’ Sodium Myreth Sulfate β€’ Decyl Glucoside β€’ Cocamidopropyl Betaine β€’ Glycerin β€’ Sodium Chloride β€’ PEG-120 Methyl Glucose Dioleate β€’ Phenoxyethanol β€’ Swiftlet nest extract β€’ 1,3-Butylene Glycol β€’ Linolenic Acid β€’ Linoleic Acid β€’ PEG-40 Hydrogenated Castor Oil β€’ Alcohol β€’ Ethylhexylglycerin β€’ Parfum β€’ Arbutin β€’ Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract β€’ Lecithin β€’ Sodium Ascorbyl Phosphate β€’ Tocopherol β€’ Glutathione β€’ Tocopeheryl acetate

Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fairytearspotion

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

Bird Nest Cleanser

Benefits:
πŸ‘ Support the skin structure & maintain skin elasticity
πŸ‘ Skin feels smooth and radiant after use
πŸ‘ Skin feels refreshed without any feeling of tightness
πŸ‘ Leaves skin clean and feeling soft and smooth
πŸ‘ Keeping it plump, tender & youthful
πŸ‘ The smell is similar to their Bird’s Nest range which is very sweet smelling
πŸ‘ Rich in nutrients to keep the skin moist and soft
πŸ‘ Nourishes and hydrates the skin, leaving it soft & delicate

Ingredients :
Aqua β€’ Sodium Myreth Sulfate β€’ Decyl Glucoside β€’ Cocamidopropyl Betaine β€’ Glycerin β€’ Sodium Chloride β€’ PEG-120 Methyl Glucose Dioleate β€’ Phenoxyethanol β€’ Swiftlet nest extract β€’ 1,3-Butylene Glycol β€’ Linolenic Acid β€’ Linoleic Acid β€’ PEG-40 Hydrogenated Castor Oil β€’ Alcohol β€’ Ethylhexylglycerin β€’ Parfum β€’ Arbutin β€’ Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract β€’ Lecithin β€’ Sodium Ascorbyl Phosphate β€’ Tocopherol β€’ Glutathione β€’ Tocopeheryl acetate

Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fairytearspotion

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

Bird Nest Cleanser

Benefits:
πŸ‘ Support the skin structure & maintain skin elasticity
πŸ‘ Skin feels smooth and radiant after use
πŸ‘ Skin feels refreshed without any feeling of tightness
πŸ‘ Leaves skin clean and feeling soft and smooth
πŸ‘ Keeping it plump, tender & youthful
πŸ‘ The smell is similar to their Bird’s Nest range which is very sweet smelling
πŸ‘ Rich in nutrients to keep the skin moist and soft
πŸ‘ Nourishes and hydrates the skin, leaving it soft & delicate

Ingredients :
Aqua β€’ Sodium Myreth Sulfate β€’ Decyl Glucoside β€’ Cocamidopropyl Betaine β€’ Glycerin β€’ Sodium Chloride β€’ PEG-120 Methyl Glucose Dioleate β€’ Phenoxyethanol β€’ Swiftlet nest extract β€’ 1,3-Butylene Glycol β€’ Linolenic Acid β€’ Linoleic Acid β€’ PEG-40 Hydrogenated Castor Oil β€’ Alcohol β€’ Ethylhexylglycerin β€’ Parfum β€’ Arbutin β€’ Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract β€’ Lecithin β€’ Sodium Ascorbyl Phosphate β€’ Tocopherol β€’ Glutathione β€’ Tocopeheryl acetate

Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fairytearspotion

By LittlePrincessZamEra (@deluxecouture_)

Drink #gorgeousjuice 🍹before breakfast in the morning 🍳 or before going to bed at night πŸ›οΈ. It will restore you positive energy to start again your day β˜€οΈβœ¨
.
#merve #gorgeousday #gorgeousjuice #gorgeousjuicebymerve #deluxecouture_ #energyhealing

MERVE, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

morning❀️ sebelum sarapan jangan lupa slurpp satu sachet Gorgeous Juice ye.
.
lepas tu minum 8 gelas air putih untuk badan kita dapat bekerja.
.
bessst sangat rasa gorgeous juice ni.
.
nak try? whatsapp zu ye
0192094183
.
Cod:Selayang Baru/Gombak/Batu Caves.
.
#gorgeousjuice #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #mervecosmetic #joyrevfa #produkviral #viralsanasini #motifviral #sayajual #codbatucaves #ipdgombak #sephora #cosmeticanatural #kosmetik #codselayangbaru #codselayanggombak #codmajlisperbandaranselayang #codbatucaves #fairytales #princessparty #smartselangor #majlisperbandaranselayang

Djaz_OL_Shop (@djaz_ol_shop)

Apa itu Gorgeous Juice ?
Gj is a Beauty Supplement, bahan2 nya...
🌹ALL IN 1🌹 Head to Toe🌹 In & Out🌹
Check photo dear ladies, banyak benefit nya, inda rugi, n nda nyasal~~~ Testimonial pun labih jua 100+++ drpd org2 kitani😘
.
.
πŸ‡§πŸ‡³LOCAL BRUNEIAN TESTIMONIALπŸ‡§πŸ‡³
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ›οΈHarga YEAR END SALES SPECIAL πŸ’²4️⃣1️⃣ sahaja
[ NP : $57, JIMAT $16, Sehingga 31 JAN 2017 SAHAJA ]
.
πŸ›οΈPemakaian cukup utk SEBULAN
.
πŸ›οΈPerisa buah2an yg nyaman berabisssss‼️‼️‼️
.
WhatsApp untuk order cecepat.. sementara harga Tuuurruunn oke!
.
☎️8649557
πŸ“²http://hvpdjaz.wasap.my/
.
#hvpmerve #hvpteamtesti
#mervebrunei
#ms0070 #ms0070A3
#gorgeousjuicebymerve
.
Instagram: @djaz_ol_shop

Djaz_OL_Shop (@djaz_ol_shop)

Apa itu Gorgeous Juice ?
Gj is a Beauty Supplement, bahan2 nya...
🌹ALL IN 1 🌹 Head to Toe🌹 In & Out🌹
Check photo dear ladies, banyak benefit nya, inda rugi, n nda nyasal~~~ Testimonial pun labih jua 100+++ drpd org2 kitani😘
.
.
πŸ‡§πŸ‡³LOCAL BRUNEIAN TESTIMONIALπŸ‡§πŸ‡³
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ›οΈHarga YEAR END SALES SPECIAL πŸ’²4️⃣1️⃣ sahaja
[ NP : $57, JIMAT $16, Sehingga 31 JAN 2017 SAHAJA ]
.
πŸ›οΈPemakaian cukup utk SEBULAN
.
πŸ›οΈPerisa buah2an yg nyaman berabisssss‼️‼️‼️
.
WhatsApp untuk order cecepat.. sementara harga Tuuurruunn oke!
.
☎️8649557
πŸ“²http://hvpdjaz.wasap.my/
.
#hvpmerve #hvpteamtesti
#mervebrunei
#ms0070 #ms0070A3
#gorgeousjuicebymerve
.
Instagram: @djaz_ol_shop

Merve Cosmetic JoyRevfa (@houseof_heart)

Morning 😘.Selamat berhujung minggu..Uollss Jangan lupa sedut 1 Sachet Gorgeous Juice setiap pagi okeyh πŸ˜‰
.
.
p/s: Gorgeous Juice masih ada NEW YEAR SALE tau. Hanya RM115(sm) RM125(ss) πŸ˜‰
.
πŸ“¦ POSTAGE 1MALAYSIA
πŸš— COD ALOR SETAR/JITRA
.
.
Nak order??
Klik link πŸ‘‰ http://wasap.my/60165552145/mervecosmeticdayah
OR
Whatsapp +60165552145
.
.
#sayajualgorgeousjuice #merve #mervemalaysia #sayajualmerve #sayajualmervecosmetic #merveagent #bazaarpaknil #visitmyig #villagepeople #merveteamwanie #joyrevfa #MERVEAgentKedah #fairytearspotion #gorgeousjuice #gorgeousjuicebymerve #MERVEAllAboutProduct #mervekedah #kedah #alorsetar #jitra #kedahan #amancentral #teamygdirahmatiALLAH❀️ #MERVEMonthlyPromo #sayajualsayapakai #codalorsetar #codjitra #fattzura

Falina Hanie (@falina.hanie)

FAIRY TEARS POTION .
( Multivitamin Primer Serum )
.
Luar biasa!! Ianya bertindak 5 dalam satu kerana boleh dijadikan sebagai Moisturizer + Makeup Primer + Skin Repair Serum + Scars Treatment + Sunblock 🌸
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
Pada yang ingin dapatkan produk MERVE, boleh msg saya di Telegram untuk order. Click link di bio untuk terus ke my Telegram.
.
#MERVEAllAboutProduct
#MERVECosmetics
#jomorderdengansaya
#sayajualsayaconsume
#fullcoveragefoundation
#cinderevfa
#perfectmattepowder
#bazaarpaknilmalaysia
#kakishoppingonlinemalaysia
#jomcantiksama2
#sihatdancantik
#gorgeousjuicebymerve
#fairytearspotion
#agentmerve
#sayajualsayapakai
#bazaaronlinemalaysia
#cantikbukanlagifantasi
#shoppingonlinemalaysia
#igshoponlinemalaysia
#produkmalaysia
#MERVENews
#MERVEPromotion

Falina Hanie (@falina.hanie)

JOM SOKONG PRODUK MALAYSIA
yang berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
.
Setiap produk MERVE telah pun berdaftar dengan KKM.
.
Gorgeous Juice, Full Coverage Foundation & Fairy Tears Potion yang dikeluarkan oleh MERVE Group Holdings Berhad / MERVE Skin Health Sdn Bhd telah berdaftar, disahkan & diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diperakui amat selamat digunakan setiap hari, halal & tiada bahan terlarang.
.
MERVE sangat mengambil berat dalam setiap aspek isi kandungan yang terkandung di dalam bahan kosmetik / supplement.
.
Syukur alhamdulillah, semua produk-produk keluaran MERVE diperakui selamat digunakan! πŸ‘πŸΌ
.
Produk MERVE yang berdaftar dengan KKM & BPFK :
.
βœ… Gorgeous Juice
BPFK : 060614/06/083
βœ…Β  Full Coverage Foundation
KKM : NOT160203462K
βœ… Fairy Tears Potion
KKM : NOT160300638K
βœ…Β  Illusion Creamy Concealer
KKM : NOT160903130K
βœ… Perfect Matte Powder
KKM : NOT160904244K
βœ… Cinderevfa Blue Magic Lipstick
KKM : NOT161200881K
βœ… Bird’s Nest Face Cleanser
KKM : NOT170305354K
βœ… Bird’s Nest Hydrating Toner
KKM : NOT170305352K
βœ… Bird’s Nest Moisturising Cream
KKM : NOT170305353K
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
boleh msg saya di Telegram untuk order. Click link di bio untuk terus ke my Telegram.
.
#MERVEAllAboutProduct
#MERVECosmetics
#jomorderdengansaya
#sayajualsayaconsume
#fullcoveragefoundation
#cinderevfa
#perfectmattepowder
#bazaarpaknilmalaysia
#kakishoppingonlinemalaysia
#jomcantiksama2
#sihatdancantik
#gorgeousjuicebymerve
#fairytearspotion
#agentmerve
#sayajualsayapakai
#bazaaronlinemalaysia
#cantikbukanlagifantasi
#shoppingonlinemalaysia
#igshoponlinemalaysia
#produkmalaysia

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK by @joyrevfa @mervecosmetic_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM45
NORMAL PRICE : RM60

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 😱

Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! 😍Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. 😱 Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. πŸ’‹

Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. πŸ‘„
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics

#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

Djaz_OL_Shop (@djaz_ol_shop)

Boost dari dalam dgn Gorgeous Juice. In & Out. Head to Toe❀️❀️❀️
.
πŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”Ή
With Super Foods Diperkaya dengan formula hebat :-
🌹Collagen
🌹Pearl Powder
🌹Fruit Powder Pomegranate (Delima),Apple Stem Cell, Bearberry, Blackcurrant.
🌹Diamond Water
🌹Vitamin C
🌹Bee Pollen (Debunga Lebah)
🌹Dates (Kurma)
🌹Placenta White
🌹Pueraria Mirifica
🌹Guava Extract
.
πŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”Ή
FUNCTION:
πŸ”ΈWhitening πŸ”ΈAnti aging πŸ”ΈFeminine health
πŸ”ΈSkin cell renewal πŸ”Έ Breast enhancer
πŸ”Έ Libido support πŸ”ΈEnergy boost πŸ”ΈVaginal health
πŸ”ΈHair growth πŸ”ΈStrong nails
πŸ”Έ Lost weight πŸ”Έ Immune system πŸ”Έ Anti-oxidants
.
KKM/BPFK: 060614/06/083 WEIGHT: 0.52kg
.
.
πŸ’²4️⃣1️⃣ Only
.
[ Normal Price $57 ]
πŸ”΄UNTIL 31st J A N U A R Y 2018πŸ”΄
.
.
☎️8649557
πŸ“²http://hvpdjaz.wasap.my/
.
#hvpmerve #hvpteamtesti
#mervebrunei
#ms0070 #ms0070A3
#gorgeousjuicebymerve
.
Instagram: @djaz_ol_shop

Djaz_OL_Shop (@djaz_ol_shop)

πŸ‘‰πŸΌ Gorgeous Juice telah disahkan & diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia & diperakui amat selamat digunakan setiap hari, halal & tiada bahan terlarang. Gorgeous Juice berdaftar dibawah Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK/KKM) & berikut adalah no rujukan : 060614/06/083. Seperti yg sedia maklum,piawaian utk mendapatkan Sijil Kementerian Kesihatan Malaysia amatlah Ketat kerana pihak KKM mengambil berat dalam setiap aspek isi kandungan yg terkandung di dalam bahan cosmetic/supplement.
.
.
.
☎️8649557
@djaz_ol_shop
.
.
#hvpmerve #hvpteamtesti
#mervebrunei
#ms0070 #ms0070A3
#gorgeousjuicebymerve

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK by @joyrevfa @mervecosmetic_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM45
NORMAL PRICE : RM60

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 😱

Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! 😍Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. 😱 Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. πŸ’‹

Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. πŸ‘„
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK by @joyrevfa @mervecosmetic_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM45
NORMAL PRICE : RM60

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 😱

Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! 😍Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. 😱 Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. πŸ’‹

Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. πŸ‘„
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK by @joyrevfa @mervecosmetic_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM45
NORMAL PRICE : RM60

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 😱

Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! 😍Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. 😱 Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. πŸ’‹

Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. πŸ‘„
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick
More...