hANGRYBeauty (@hangrybeauty)

Tidur semalam, mcm sleeping beauty? or Mcm cinderella segala2 nya brubah kembali ke rupa asal? or lebih teruk, tidur yg merana (sembarana, lalah, stress, dan sebagai nya)...
Dont worry, we feel u... most of us yg sudah jadi mother, yg kerja shift, yg yg yg dan yg yg mcm2 masalah, sampai terganggu our natural maintenanceπŸ˜“

klu mcm tu, cuba Gorgeous Juice! yg mother2, yg kja shift dan yg yg yg apa atu pun udh try Gorgeous Juice... Try it out! ======================================🌷Hanya 1 SACHET SJ SEHARI, inda payah 2 sachet, udh th jimat, pun ada beza nya lapas pkai in 1 week🌷
Rasa nya pun buleh hilang stressπŸ˜‚
====================================== β€’Text me to book GORGEOUS JUICE at AUGUST price $40β€’ ☎️8664607

#mervebrunei #gorgeousjuicebymerve #hvpteam #hvpmerve #hvpteamtesti #hvpgorgeous
.
Instagram:
@hangrybeauty
@hvp_ishop
@merve.brunei

Facebook:
@hangrybeauty
@heelsvsprada

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK by @joyrevfa @mervecosmetic_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM45 (promo till 31 ogos 2017)
NORMAL PRICE : RM60

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 😱

Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! 😍Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. 😱 Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. πŸ’‹

Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. πŸ‘„
Kindly whatsapp 0172225336 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK by @joyrevfa @mervecosmetic_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM45 (promo till 31 ogos 2017)
NORMAL PRICE : RM60

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 😱

Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! 😍Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. 😱 Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. πŸ’‹

Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. πŸ‘„
Kindly whatsapp 0172225336 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

Gorgeous Juice by @mervecosmetic_hq @joyrevfa
with Super Foods

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM115 (promo till 31 ogos 2017)

Produk Gorgeous Juice adalah produk yang saya rasa sangat membanggakan kerana bukan saja dapat mencantikkan kulit wajah, menurunkan berat badan, menegang & membesarkan "asset" wanita dan memberi tenaga dari dalam tetapi juga sangat sangat membantu dari segi kesihatan perhubungan intim yang mana Gorgeous Juice dapat memperbetulkan masalah sukar hamil & kesihatan dalaman wanita mahupun lelaki untuk kebahagiaan rumahtangga

Formula hebat yang terkandung di dalam Gorgeous Juice ini adalah 🌸 KOLAGEN
-Menghapuskan Kedutan & Menegangkan .
🌸 PEARL POWDER
-Memutihkan & Melembutkan Kulit .
🌸 VITAMIN C
-Merawat Kulit Berparut & liang roma terbuka .
🌸 BEE POLLEN
-Memperkuat sistem kekebalan tubuh .
🌸 STEM CELL
-Anti Penuaan & Anti Oksidan .
🌸 DIAMOND WATER
-Menaikkan Seri Wajah & Hilangkan Stress .
🌸 EKSTRAK DELIMA
-Melangsingkan & Merangsang Seksual .
🌸 EKSTRAK BLACKCURRANT & BEARBERRY -Perbaiki kesuburan dalaman wanita .
🌸 EKSTRAK KURMA
-Menambahkan Tenaga Dalaman .
🌸 PLACENTA WHITE
-Memutihkan Kulit Seluruh Badan .
🌸 PUERARIA MIRIFICA
-Membesarkan payudara ketahap ideal .
🌸 GUAVA EXTRACT
-Melancarkan Pencernaan

Kindly whatsapp 0172225336 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick
#MERVEMonthlyPromo

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

THE UNICORN MAKEUP BRUSH SET by @joyrevfa @mervecosmetics_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM120 (promo till 31 ogos)

Makeup Brush Set THE UNICORN yg mempunyai 5 batang berus ini dicipta khas bulu synthetic fibres yg lembut berwarna pelangi, pemegang berbentuk tanduk unicorn dan berkualiti tinggi yang sesuai dibawa kemana2 untuk solekan setiap hari. Makeup Berus ini didatangi bersama kotak yg cantik bertemakan Unicorn dan amat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang. Mula kan hari anda setiap hari bersama THE UNICORN untuk hasil solekan yg cantik, cepat & mudah. Terokai wajah anda yg sememangnya penuh dgn keajaiban itu.

Set consists of :
πŸ‘‰πŸΌOrange : Large Domed Powder (Powder/Blusher Brush) πŸ‘‰πŸΌPink : Flat Top Buffer
(Foundation/Contour/ Buffing Concealer Brush) πŸ‘‰πŸΌPurple : Precision Blush
(Blusher/ Contour/ Blending Brush) πŸ‘‰πŸΌGreen : Tall Tapered Blender
(Blending/Nose & Eyes Contour Brush) πŸ‘‰πŸΌTurquoise : Small Angled Blender
(Eyeshadow/Angled Eyebrow/ Highlighter Brush) Kindly whatsapp 0172225336 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick
#MERVEMonthlyPromo

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

THE UNICORN MAKEUP BRUSH SET by @joyrevfa @mervecosmetics_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM120 (promo till 31 ogos)

Makeup Brush Set THE UNICORN yg mempunyai 5 batang berus ini dicipta khas bulu synthetic fibres yg lembut berwarna pelangi, pemegang berbentuk tanduk unicorn dan berkualiti tinggi yang sesuai dibawa kemana2 untuk solekan setiap hari. Makeup Berus ini didatangi bersama kotak yg cantik bertemakan Unicorn dan amat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang. Mula kan hari anda setiap hari bersama THE UNICORN untuk hasil solekan yg cantik, cepat & mudah. Terokai wajah anda yg sememangnya penuh dgn keajaiban itu.

Set consists of :
πŸ‘‰πŸΌOrange : Large Domed Powder (Powder/Blusher Brush) πŸ‘‰πŸΌPink : Flat Top Buffer
(Foundation/Contour/ Buffing Concealer Brush) πŸ‘‰πŸΌPurple : Precision Blush
(Blusher/ Contour/ Blending Brush) πŸ‘‰πŸΌGreen : Tall Tapered Blender
(Blending/Nose & Eyes Contour Brush) πŸ‘‰πŸΌTurquoise : Small Angled Blender
(Eyeshadow/Angled Eyebrow/ Highlighter Brush) Kindly whatsapp 0172225336 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick
#MERVEMonthlyPromo

MERVE, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

Assalamualaikum ladies gorgeous!
.
Celik mata jangan lupa ye ambik satu sachet Gorgeous Juice dalam peti sejuk,lepastu slurrpp!! Masuk sampai ke tekak, nyummy! Sedapnya rasa gorgeous juice ni 😘
.
Ladies , uolls kena try taw gorgeous juice ni best gilaaa!
.
Nah, sila baca antara kebaikan GORGEOUS JUICE :
πŸ‡ Kulit awet muda
πŸ‡ Memperkuatkan sistem kekebalan tubuh
πŸ‡ Meningkatkan tenaga & stamina tubuh
πŸ‡ Menyuburkan sistem dalaman
πŸ‡ Menyegarkan & mengurangkan stress
πŸ‡ Menegangkan kulit yang kendur
πŸ‡ Mengecilkan liang roma
πŸ‡ Memutihkan kulit seluruh badan
πŸ‡ Menurunkan berat badan
πŸ‡Melembutkan & menghaluskan kulit
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.
.
Dm/whatsapp zu
+60192094183
.
#MerveCosmetic #mervecosmeticmalaysia #mervelovers #gorgeousjuicevol2 #GorgeousJuice #gorgeousjuicebymerve #glowing #sayajual #bazarpaknil #bazaaronlineshop #primermakeup #promosi #produkkecantikanmalaysia #uiagombak #hospitalselayang #makeupmalaysia #muamalaysia #suplementbahansemulajadi #makanansunah #suplementbestseller #ladiesgorgeous #neelofa #mirafilzah #cantikluardalam #WHI #wanitaberpantang #tv3malaysia #HJ #meletopera #hotπŸ”₯

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

JOM DAPATKAN RANGKAIAN PRODUK MERVE COSMETICS DENGAN HARGA PROMOSI SEHINGGA 31 OGOS 2017...SUPER JIMAT ❀️😍 @joyrevfa @mervecosmetic_hq
VENDOR : @labellezaresources

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️

Kindly whatsapp 0172225336 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam#selangor #foundation #makeup#butikvendor #instashop #vendorboutique #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

FAIRY TEARS POTION by @joyrevfa @mervecosmetic_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM95 (PROMO TILL 31 OGOS 2017)
NORMAL PRICE : RM120

AIR MATA PARI-PARI

Semua tahu pari-pari ada kuasa magis bukan? Maka dengan itu MERVE telah bekerjasama bersama pari-pari untuk menghasilkan serum magis ini! 😱😱😱 πŸ’§FAIRY TEARS POTION adalah Multivitamin Primer Serum yang sangat luar biasa!! Ianya bertindak 5 dalam satu kerana boleh dijadikan sebagai.. 🌸 Moisturizer
🌸 Makeup Primer
🌸 Skin Repair Serum
🌸 Scars Treatment
🌸 Sunblock

Tidak ada pari-pari atau mana-mana haiwan telah dicederakan dalam pembuatan serum kami ye πŸ˜€

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️ Kindly whatsapp 0172225336 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

THE UNICORN MAKEUP BRUSH SET by @joyrevfa @mervecosmetics_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM120 (promo till 31 ogos)

Makeup Brush Set THE UNICORN yg mempunyai 5 batang berus ini dicipta khas bulu synthetic fibres yg lembut berwarna pelangi, pemegang berbentuk tanduk unicorn dan berkualiti tinggi yang sesuai dibawa kemana2 untuk solekan setiap hari. Makeup Berus ini didatangi bersama kotak yg cantik bertemakan Unicorn dan amat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang. Mula kan hari anda setiap hari bersama THE UNICORN untuk hasil solekan yg cantik, cepat & mudah. Terokai wajah anda yg sememangnya penuh dgn keajaiban itu.

Set consists of :
πŸ‘‰πŸΌOrange : Large Domed Powder (Powder/Blusher Brush) πŸ‘‰πŸΌPink : Flat Top Buffer
(Foundation/Contour/ Buffing Concealer Brush) πŸ‘‰πŸΌPurple : Precision Blush
(Blusher/ Contour/ Blending Brush) πŸ‘‰πŸΌGreen : Tall Tapered Blender
(Blending/Nose & Eyes Contour Brush) πŸ‘‰πŸΌTurquoise : Small Angled Blender
(Eyeshadow/Angled Eyebrow/ Highlighter Brush) Kindly whatsapp 0172225336 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick
#MERVEMonthlyPromo

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

Gorgeous Juice by @mervecosmetic_hq @joyrevfa
with Super Foods

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM115 (promo till 31 ogos 2017)

Produk Gorgeous Juice adalah produk yang saya rasa sangat membanggakan kerana bukan saja dapat mencantikkan kulit wajah, menurunkan berat badan, menegang & membesarkan "asset" wanita dan memberi tenaga dari dalam tetapi juga sangat sangat membantu dari segi kesihatan perhubungan intim yang mana Gorgeous Juice dapat memperbetulkan masalah sukar hamil & kesihatan dalaman wanita mahupun lelaki untuk kebahagiaan rumahtangga

Formula hebat yang terkandung di dalam Gorgeous Juice ini adalah 🌸 KOLAGEN
-Menghapuskan Kedutan & Menegangkan .
🌸 PEARL POWDER
-Memutihkan & Melembutkan Kulit .
🌸 VITAMIN C
-Merawat Kulit Berparut & liang roma terbuka .
🌸 BEE POLLEN
-Memperkuat sistem kekebalan tubuh .
🌸 STEM CELL
-Anti Penuaan & Anti Oksidan .
🌸 DIAMOND WATER
-Menaikkan Seri Wajah & Hilangkan Stress .
🌸 EKSTRAK DELIMA
-Melangsingkan & Merangsang Seksual .
🌸 EKSTRAK BLACKCURRANT & BEARBERRY -Perbaiki kesuburan dalaman wanita .
🌸 EKSTRAK KURMA
-Menambahkan Tenaga Dalaman .
🌸 PLACENTA WHITE
-Memutihkan Kulit Seluruh Badan .
🌸 PUERARIA MIRIFICA
-Membesarkan payudara ketahap ideal .
🌸 GUAVA EXTRACT
-Melancarkan Pencernaan

Kindly whatsapp 0172225336 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick
#MERVEMonthlyPromo

Jushine C NLee Beauty (@amalina.jushinec)

Testimoni JUSHINE C
.
.
KEBAIKAN
βœ”οΈUtk merawat sembelit
βœ”οΈmemudarkan parut jerawat
βœ”οΈmencerahkan kulit
βœ”οΈmemberi tenaga
βœ”οΈmerawat masalah jerawat
βœ”οΈmerawat kulit kering
βœ”οΈmerawat luka
βœ”οΈmerawat parut badan
βœ”οΈmerawat masalah eyebag / wajah kusam.
βœ”οΈmeningkatkan imunisasi badan.
.
.
HARGA
RM53.00 SM RM59.00 SS .
.
Whatsapp: 012-418 6050
.
.
#mervemalaysia #MERVE #fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationmerve #fairytearspotion #fairytearspotionserum #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #cinderevfabluelipstick #perfectmattepowder #illusioncreamyconcealer #unicornbrushmalaysia #makeupmalaysia #makeuptutorialmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupartistmalaysia#hmpfoundation #jushinec #missvperfume#sephoramy#morphemalaysia#moisturizergelbyulfaabeauty#nleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec

Merve Agent Sepang (@jelitaisme)

Darlings semua.
.
Nah Eera share sikit kebaikan #gorgeousjuice nih.
.

Bulan ni Merve ada buat promo hebat untuk gojes jus ni sempena kemerdekaan.
.
Apa lagi darlings semua.
.
Berminat?
.
Jom whatsapp Eera +6011-26375862.
.

#merve #mervecosmetics #agentmerve #sayaagentsahmerve #agentsahmerve #agentmervesepang #gorgeousjuicebymerve

Jushine C NLee Beauty (@amalina.jushinec)

Testimoni JUSHINE C
.
.
KEBAIKAN
βœ”οΈUtk merawat sembelit
βœ”οΈmemudarkan parut jerawat
βœ”οΈmencerahkan kulit
βœ”οΈmemberi tenaga
βœ”οΈmerawat masalah jerawat
βœ”οΈmerawat kulit kering
βœ”οΈmerawat luka
βœ”οΈmerawat parut badan
βœ”οΈmerawat masalah eyebag / wajah kusam.
βœ”οΈmeningkatkan imunisasi badan.
.
.
HARGA
RM53.00 SM RM59.00 SS .
.
Whatsapp: 012-418 6050
.
.
#mervemalaysia #MERVE #fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationmerve #fairytearspotion #fairytearspotionserum #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #cinderevfabluelipstick #perfectmattepowder #illusioncreamyconcealer #unicornbrushmalaysia #makeupmalaysia #makeuptutorialmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupartistmalaysia#hmpfoundation #jushinec #missvperfume#sephoramy#morphemalaysia#moisturizergelbyulfaabeauty#nleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec

Jushine C NLee Beauty (@amalina.jushinec)

Memperkenalkan JUSHINE C.. β™₯️
.
.
APA BAHAN-BAHAN JUSHINE C YG SUPER SEDAP NI?
➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry .
.
βœ”οΈSESUAI UTK KANAK-KANAK (Seawal 7 tahun dan ke atas) , REMAJA, WANITA DAN LELAKI DEWASA, ORANG TUA.
βœ”οΈSESUAI UNTUK IBU HAMIL SEAWAL 2 BULAN, IBU MENYUSU, WANITA DALAM PANTANG.
βœ”οΈSESUAI UTK MEREKA YANG ADA ALAHAN TERHADAP SEAFOOD. βœ”οΈSESUAI UNTUK PESAKIT CYST (Jushine adalah free collagen)
.
.
Harga : RM53 SM, RM59 SS .
.
Whatsapp : 012-418 6050
.
.
#mervemalaysia #MERVE #fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationmerve #fairytearspotion #fairytearspotionserum #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #cinderevfa #cinderevfabluelipstick #makeupsecrettrickskit #perfectmattepowder #illusioncreamyconcealer #unicornbrushmalaysia #makeupmalaysia #makeuptutorialmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupartistmalaysia#hmpfoundation #jushinec #missvperfume#sephoramy#morphemalaysia#moisturizergelbyulfaabeauty

Diamond Insta Shop (@diamond_insta_shop)

I am being myself..i love to be what i am..And Beauty is my word..As MERVE help me to make it even more real😚 Tq MERVE!!πŸ˜‰ #ternyatadenganmervecantikbukanlagifantasi #agentsahmerve #mervecosmetics #mervemalaysia #merveagentkl #FairyTearsPotion #gorgeousjuicebymerve #sihatluardalam

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

Gorgeous Juice by @mervecosmetic_hq @joyrevfa
with Super Foods

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM115 (promo till 31 ogos 2017)

Produk Gorgeous Juice adalah produk yang saya rasa sangat membanggakan kerana bukan saja dapat mencantikkan kulit wajah, menurunkan berat badan, menegang & membesarkan "asset" wanita dan memberi tenaga dari dalam tetapi juga sangat sangat membantu dari segi kesihatan perhubungan intim yang mana Gorgeous Juice dapat memperbetulkan masalah sukar hamil & kesihatan dalaman wanita mahupun lelaki untuk kebahagiaan rumahtangga

Formula hebat yang terkandung di dalam Gorgeous Juice ini adalah 🌸 KOLAGEN
-Menghapuskan Kedutan & Menegangkan .
🌸 PEARL POWDER
-Memutihkan & Melembutkan Kulit .
🌸 VITAMIN C
-Merawat Kulit Berparut & liang roma terbuka .
🌸 BEE POLLEN
-Memperkuat sistem kekebalan tubuh .
🌸 STEM CELL
-Anti Penuaan & Anti Oksidan .
🌸 DIAMOND WATER
-Menaikkan Seri Wajah & Hilangkan Stress .
🌸 EKSTRAK DELIMA
-Melangsingkan & Merangsang Seksual .
🌸 EKSTRAK BLACKCURRANT & BEARBERRY -Perbaiki kesuburan dalaman wanita .
🌸 EKSTRAK KURMA
-Menambahkan Tenaga Dalaman .
🌸 PLACENTA WHITE
-Memutihkan Kulit Seluruh Badan .
🌸 PUERARIA MIRIFICA
-Membesarkan payudara ketahap ideal .
🌸 GUAVA EXTRACT
-Melancarkan Pencernaan

Kindly whatsapp 0172225336 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick
#MERVEMonthlyPromo

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

THE UNICORN MAKEUP BRUSH SET by @joyrevfa @mervecosmetics_hq

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM120 (promo till 31 ogos)

Makeup Brush Set THE UNICORN yg mempunyai 5 batang berus ini dicipta khas bulu synthetic fibres yg lembut berwarna pelangi, pemegang berbentuk tanduk unicorn dan berkualiti tinggi yang sesuai dibawa kemana2 untuk solekan setiap hari. Makeup Berus ini didatangi bersama kotak yg cantik bertemakan Unicorn dan amat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang. Mula kan hari anda setiap hari bersama THE UNICORN untuk hasil solekan yg cantik, cepat & mudah. Terokai wajah anda yg sememangnya penuh dgn keajaiban itu.

Set consists of :
πŸ‘‰πŸΌOrange : Large Domed Powder (Powder/Blusher Brush) πŸ‘‰πŸΌPink : Flat Top Buffer
(Foundation/Contour/ Buffing Concealer Brush) πŸ‘‰πŸΌPurple : Precision Blush
(Blusher/ Contour/ Blending Brush) πŸ‘‰πŸΌGreen : Tall Tapered Blender
(Blending/Nose & Eyes Contour Brush) πŸ‘‰πŸΌTurquoise : Small Angled Blender
(Eyeshadow/Angled Eyebrow/ Highlighter Brush) Kindly whatsapp 0172225336 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick
#MERVEMonthlyPromo

Jushine C by Nlee Beauty (@jushinec_malaysia)

Testimoni JUSHINE C
.
.
Jom cantik-cantik macam Sis ni.. Putih gebu tu... .
KEBAIKAN
βœ”οΈUtk merawat sembelit
βœ”οΈmemudarkan parut jerawat
βœ”οΈmencerahkan kulit
βœ”οΈmemberi tenaga
βœ”οΈmerawat masalah jerawat
βœ”οΈmerawat kulit kering
βœ”οΈmerawat luka
βœ”οΈmerawat parut badan
βœ”οΈmerawat masalah eyebag / wajah kusam.
βœ”οΈmeningkatkan imunisasi badan.
.
.
HARGA
RM53.00 SM RM59.00 SS .
.
Whatsapp: 017-966-5308
.
.
#mervemalaysia #MERVE #fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationmerve #ajimaura #terapiinstagram #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #cinderevfabluelipstick #perfectmattepowder #illusioncreamyconcealer #unicornbrushmalaysia #makeupmalaysia #makeuptutorialmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupartistmalaysia#hmpfoundation #jushinec #missvperfume#sephoramy#morphemalaysia#moisturizergelbyulfaabeauty#nleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec

Jushine C NLee Beauty (@amalina.jushinec)

Testimoni JUSHINE C
.
.
KEBAIKAN
βœ”οΈUtk merawat sembelit
βœ”οΈmemudarkan parut jerawat
βœ”οΈmencerahkan kulit
βœ”οΈmemberi tenaga
βœ”οΈmerawat masalah jerawat
βœ”οΈmerawat kulit kering
βœ”οΈmerawat luka
βœ”οΈmerawat parut badan
βœ”οΈmerawat masalah eyebag / wajah kusam.
βœ”οΈmeningkatkan imunisasi badan.
.
.
HARGA
RM53.00 SM RM59.00 SS .
.
Whatsapp: 012-418 6050
.
.
#mervemalaysia #MERVE #fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationmerve #fairytearspotion #fairytearspotionserum #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #cinderevfabluelipstick #perfectmattepowder #illusioncreamyconcealer #unicornbrushmalaysia #makeupmalaysia #makeuptutorialmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupartistmalaysia#hmpfoundation #jushinec #missvperfume#sephoramy#morphemalaysia#moisturizergelbyulfaabeauty#nleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec
More...