Afra's Bizz (@afrasbizz)

Jom Zoom in~~~ Untung badan dpt rawat awal2 dalaman dgn Gorgeous Juice,
.
Gorgeous juice by Merve
October price $47
.
πŸ‡ HOW TO CONSUME GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
"Sedapnya Gorgeous Juice ni! Dahlah sedap, rasa kenyang dan bertenaga pulak tu!"
.
Siapa kata beauty is pain? Dengan Gorgeous Juice, hanya perlu telan dengan rasa bahagia sebab sedap sangat! 😍
.
Banyak testimoni daripada para pengguna yang sangat berpuas hati. Antaranya :
.
πŸŽ€ GJ turunkan berat badan
πŸŽ€ GJ hapuskan jerawat & cela pada kulit
πŸŽ€ GJ berikan tenaga yang extra
πŸŽ€ GJ suburkan dalaman wanita - peluang untuk mengandung tinggi
πŸŽ€ GJ hilangkan masalah sakit lutut
πŸŽ€ GJ menaikkan seri wajah
πŸŽ€ GJ melembutkan kulit
πŸŽ€ GJ memutihkan kulit
.
Khasiat yang terkandung dalam GJ ni sebenarnya?
.
1) Blackcurrant
⭐️ Perbaiki kesuburan dalaman wanita
2) Pomegranate
⭐️ Melangsingkan & merangsang seksual
3) Vitamin C
⭐️ Merawat kulit berparut & liang roma terbuka
4) Dates
⭐️ Menambahkan tenaga dalaman
5) Bee Pollen
⭐️ Memperkuat sistem kekebalan tubuh
6) Collagen
⭐️ Menghapuskan kedutan & menegangkan kulit
7) Diamond Water
⭐️ Menaikkan seri wajah & hilangkan stress
8) Placenta White
⭐️ Memutihkan kulit seluruh badan
9) Pueraria Mirifica
⭐️ Membesarkan payudara ke tahap ideal
10) Guava
⭐️ Melancarkan pencernaan
11) Stem Cell
⭐️ Anti penuaan & anti oksidan
12) Pearl Powder
⭐️ Memutihkan & melembutkan kulit
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
WA 8234589
.
#hvpmerve #hvpds_izy01
#mervebrunei
#ms0070
#gorgeousjuicebymerve

dyxy keep it simple & pretty! (@beauty.holicbn)

Jom Zoom in~~~ Untung badan dpt rawat awal2 dalaman dgn Gorgeous Juice,
.
Gorgeous juice by Merve
October price $47
.
πŸ‡ HOW TO CONSUME GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
"Sedapnya Gorgeous Juice ni! Dahlah sedap, rasa kenyang dan bertenaga pulak tu!"
.
Siapa kata beauty is pain? Dengan Gorgeous Juice, hanya perlu telan dengan rasa bahagia sebab sedap sangat! 😍
.
Banyak testimoni daripada para pengguna yang sangat berpuas hati. Antaranya :
.
πŸŽ€ GJ turunkan berat badan
πŸŽ€ GJ hapuskan jerawat & cela pada kulit
πŸŽ€ GJ berikan tenaga yang extra
πŸŽ€ GJ suburkan dalaman wanita - peluang untuk mengandung tinggi
πŸŽ€ GJ hilangkan masalah sakit lutut
πŸŽ€ GJ menaikkan seri wajah
πŸŽ€ GJ melembutkan kulit
πŸŽ€ GJ memutihkan kulit
.
Khasiat yang terkandung dalam GJ ni sebenarnya?
.
1) Blackcurrant
⭐️ Perbaiki kesuburan dalaman wanita
2) Pomegranate
⭐️ Melangsingkan & merangsang seksual
3) Vitamin C
⭐️ Merawat kulit berparut & liang roma terbuka
4) Dates
⭐️ Menambahkan tenaga dalaman
5) Bee Pollen
⭐️ Memperkuat sistem kekebalan tubuh
6) Collagen
⭐️ Menghapuskan kedutan & menegangkan kulit
7) Diamond Water
⭐️ Menaikkan seri wajah & hilangkan stress
8) Placenta White
⭐️ Memutihkan kulit seluruh badan
9) Pueraria Mirifica
⭐️ Membesarkan payudara ke tahap ideal
10) Guava
⭐️ Melancarkan pencernaan
11) Stem Cell
⭐️ Anti penuaan & anti oksidan
12) Pearl Powder
⭐️ Memutihkan & melembutkan kulit
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
WA 8291792
.
#hvpmerve #hvpds_izy01
#mervebrunei
#ms0070
#gorgeousjuicebymerve

Merve Cosmetic JoyRevfa (@houseof_heart)

Testimoni❗️
Alhamdulillah selepas consume Gorgeous Juice sis ni disahkan mengandung 😍😍
.
Gorgeous Juice ni bukan hanya untuk cantik je tau..dalaman pun Gorgeous Juice ni dpt membantu. Cantik luar & dalam ❀️
.
πŸ“¦ POSTAGE 1MALAYSIA
πŸš— COD ALOR SETAR/JITRA
.
.
Nak order??
Klik link πŸ‘‰ http://wasap.my/60165552145/nakcinderevfa
OR
Whatsapp +60165552145
.
#sayajualgorgeousjuice #merve #mervemalaysia #sayajualmerve #sayajualmervecosmetic #gorgeousjuice #gorgeousjuicebymerve #sayajualkosmetik #bazaarpaknil #visitmyig #villagepeople #codjitra #merveteamwanie #joyrevfa #mervekedah #codalorsetar #fairytearspotion #sayajualcinderevfa #cinderevfabluemagiclipstick
#MerveTestimony #kulim #mervepenang #mervelovers #kedah #sungaipetani #alorsetar #meletop #hospitalsultanahbahiyah #sayajualsayapakai

DROPSHIP WANTED ! (@vindemiabeauty)

BEST SELLING ‼️ Gorgeous Juice Vol. 2 πŸ‡
.
.
.
Diantara 10 kebaikan Gorgeous Juice πŸ‡
.

1-Awet Muda
.
2-Memperkuatkan sistem kekebalan tubuh
.
3-Meningkatkan stamina & tenaga tubuh
.
4-Menyuburkan sistem dalaman
.
5-Menyegarkan & mengurangkan stress
.
6-Menegangkan kulit yg kendur
.
7-Mengecilkan liang roma
.
8-Memutihkan kulit seluruh badan
.
9-Menurunkan berat badan
.
10-Melembutkan & menghaluskan kulit
.
.
SERIBU impian tersimpan di dalam SEBUAH produk! 🌸
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
Whatsapp πŸ“±+6011 - 1065 7546
Whatsapp πŸ“±+6011 - 1065 7546
Whatsapp πŸ“±+6011 - 1065 7546
.
.
#merveKL #MERVEkuantan #mervecosmeticmalaysia #merveauthorizedagent #MS005015AG #cantikbukanlagifantasi #gorgeousjuicevol2 #gorgeousjuice #gorgeousjuicebymerve

Afra's Bizz (@afrasbizz)

πŸ‡ FORMULA GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
πŸ’Œ Ramai yang jadi putih mulus dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai yang jadi slim dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai juga yang jadi sihat dalaman setelah mengamalkan Gorgeous Juice sehingga kitaran period jadi teratur, sakit pinggang sakit lutut pun boleh hilang!
.
【 Inilah kepuasan bagi pihak MERVE Cosmetics apabila dapat menyelesaikan masalah kaum wanita πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» 】
.
Lebih dua tahun berada di pasaran, permintaan semakin menjadi-jadi sehingga kami boleh kategorikan produk Gorgeous Juice ini sebagai hot item di HQ. πŸ€—
.
So, apa formula yang terkandung di dalam JUS CANTIK yang tengah PROMO harga runtuh ni? 😍 Let’s check it out. πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
.dm/wasap 8234589
.
Harga asal : BND57
Harga PROMO OCT: BND47
.
#GorgeousJuice #gorgeousjuicebymerve #gorgeousladies #gorgeousjuicevol2 #hvpmerve #hvpds_izy01 #mervebrunei #MERVEBulanMenawan #hvpms0070 - #regrann

Aleesya Shopping Online (@aleesyashopping)

Kenapa MERVE hasilkan produk bernama GORGEOUS JUICE?
.
⭐️ DIET
Membantu para wanita mengurangkan berat badan mereka kerana supplement ini mengurangkan selera makan malah memberi tenaga extra kepada mereka.
.
⭐️ KECANTIKAN KULIT
Membantu para wanita menyelesaikan masalah kulit wajah seperti kulit berjerawat, kulit berkedut, liang roma yang besar, kulit kusam dan tidak bermaya serta kulit tidak sekata.
.
⭐️ MEMUTIHKAN KULIT
Membantu para wanita mendapatkan kulit yang cerah berseri bukan hanya pada wajah malah seluruh tubuh badan secara total.
.
⭐️ MENINGKATKAN TENAGA
Membantu para wanita agar semakin bertenaga untuk menjalankan tanggungjawab harian kerana supplement ini memberi stamina yang lebih kepada mereka.
.
⭐️ AWET MUDA
Membantu para wanita tampil lebih muda dari usia asal kerana supplement merupakan perawatan secara keseluruhan bukan sahaja pada luaran malahan dalaman wanita.
.
⭐️ HUBUNGAN INTIM
Membantu para wanita menyelesaikan masalah hubungan intim suami isteri kerana supplement ini meningkatkan kesuburan sistem dalaman wanita sekaligus dapat meningkatkan peluang untuk
memperolehi zuriat. πŸ“²7154164.

#gorgeousjuice #gorgeousjuicebymerve #hvpteam #hvpds_izy002 - #regrann

Aleesya Shopping Online (@aleesyashopping)

Anda INGIN kulit wajah seperti bayi?
Anda IMPIKAN bentuk badan bak anak dara?
Anda INGINKAN kulit putih bak artis hollywood?
Anda MAHU sentiasa tampak segar dan bertenaga?
Anda INGIN kelihatan muda remaja dari usia sebenar?
Anda DAMBAKAN hubungan intim yang hebat?
.
Gorgeous Juice mampu menjadikan impian-impian ini sebuah kenyataan.
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita menyelesaikan masalah kulit wajah seperti kulit berjerawat, kulit berkedut, liang roma yang besar, kulit kusam dan tidak bermaya serta kulit tidak sekata
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita mengurangkan berat badan mereka kerana supplement ini mengurangkan selera makan malah memberi tenaga extra kepada mereka
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita mendapatkan kulit yang cerah berseri bukan hanya pada wajah malah seluruh tubuh badan secara total
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita agar semakin bertenaga untuk menjalankan tanggungjawab harian kerana supplement ini memberi stamina yang lebih kepada mereka
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita tampak lebih muda dari usia asal kerana supplement merupakan perawatan secara keseluruhan bukan sahaja pada luaran malahan dalaman wanita
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita menyelesaikan masalah hubungan intim suami isteri kerana supplement ini meningkatkan kesuburan sistem dalaman wanita sekaligus dapat meningkatkan peluang untuk memperolehi zuriat
.
Dengan MERVE Cosmetics, CANTIK BUKAN LAGI FANTASI!
.
πŸ“²7154164

#gorgeousjuice #gorgeousjuicebymerve #hvpteam #hvpds_izy002 - #regrann

dyxy keep it simple & pretty! (@beauty.holicbn)

πŸ‡ FORMULA GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
πŸ’Œ Ramai yang jadi putih mulus dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai yang jadi slim dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai juga yang jadi sihat dalaman setelah mengamalkan Gorgeous Juice sehingga kitaran period jadi teratur, sakit pinggang sakit lutut pun boleh hilang!
.
【 Inilah kepuasan bagi pihak MERVE Cosmetics apabila dapat menyelesaikan masalah kaum wanita πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» 】
.
Lebih dua tahun berada di pasaran, permintaan semakin menjadi-jadi sehingga kami boleh kategorikan produk Gorgeous Juice ini sebagai hot item di HQ. πŸ€—
.
So, apa formula yang terkandung di dalam JUS CANTIK yang tengah PROMO harga runtuh ni? 😍 Let’s check it out. πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
.dm/wasap 8291792
.
Harga asal : BND57
Harga PROMO OCT: BND47
.
#GorgeousJuice #gorgeousjuicebymerve #gorgeousladies #gorgeousjuicevol2 #hvpmerve #hvpds_izy01 #mervebrunei #MERVEBulanMenawan #hvpms0070

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

JOM DAPATKAN RANGKAIAN PRODUK MERVE COSMETICS DENGAN HARGA PROMOSI SEHINGGA 31 OCTOBER 2017... SUPER JIMAT ❀️😍 @joyrevfa @mervecosmetic_hq
VENDOR : @labellezaresources

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam#selangor #foundation #makeup#butikvendor #instashop #vendorboutique #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation

DATHEEN (@azzahra_d_boutique)

siapa yg pernah try GORGEOUS JUICE ni.. yg pernah try pasti sama dgn testimoni di bawah ni.... memang auuummmmm... boleh didapati di azzahra d'boutique produk hangat dipasaran hanya tinggal 5 box sahaja...
#stockistmerve
#stockistmervesarawak
#gorgeousjuicebymerve

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

JOM DAPATKAN RANGKAIAN PRODUK MERVE COSMETICS DENGAN HARGA PROMOSI SEHINGGA 31 OCTOBER 2017... SUPER JIMAT ❀️😍 @joyrevfa @mervecosmetic_hq
VENDOR : @labellezaresources

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam#selangor #foundation #makeup#butikvendor #instashop #vendorboutique #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

THE UNICORN MAKEUP BRUSH SET by @joyrevfa @mervecosmetics_hq

HARGA : RM85

VENDOR : @labellezaresources

Makeup Brush Set THE UNICORN yg mempunyai 5 batang berus ini dicipta khas bulu synthetic fibres yg lembut berwarna pelangi, pemegang berbentuk tanduk unicorn dan berkualiti tinggi yang sesuai dibawa kemana2 untuk solekan setiap hari. Makeup Berus ini didatangi bersama kotak yg cantik bertemakan Unicorn dan amat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang. Mula kan hari anda setiap hari bersama THE UNICORN untuk hasil solekan yg cantik, cepat & mudah. Terokai wajah anda yg sememangnya penuh dgn keajaiban itu.

Set consists of :
πŸ‘‰πŸΌOrange : Large Domed Powder (Powder/Blusher Brush) πŸ‘‰πŸΌPink : Flat Top Buffer
(Foundation/Contour/ Buffing Concealer Brush) πŸ‘‰πŸΌPurple : Precision Blush
(Blusher/ Contour/ Blending Brush) πŸ‘‰πŸΌGreen : Tall Tapered Blender
(Blending/Nose & Eyes Contour Brush) πŸ‘‰πŸΌTurquoise : Small Angled Blender
(Eyeshadow/Angled Eyebrow/ Highlighter Brush)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#cinderevfalipstick #cinderevfabluemagiclipstick #cinderevfa #cinderevfabluelipstick

Merve Cosmetic JoyRevfa (@houseof_heart)

GORGEOUS JUICE, MOST POPULAR ‼️ β™₯️
.
【 DIET πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita mengurangkan berat badan mereka kerana supplement ini mengurangkan selera makan malah memberi tenaga extra kepada mereka.
.
【 KECANTIKAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita menyelesaikan masalah kulit wajah seperti kulit berjerawat, kulit berkedut, liang roma yang besar, kulit kusam dan tidak bermaya serta kulit tidak sekata.
.
【 MEMUTIHKAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita mendapatkan kulit yang cerah berseri bukan hanya pada wajah malah seluruh tubuh badan secara total.
.
【 MENINGKATKAN TENAGA πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita agar semakin bertenaga untuk menjalankan tanggungjawab harian kerana supplement ini memberi stamina yang lebih kepada mereka.
.
【 AWET MUDA πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita tampil lebih muda dari usia asal kerana supplement merupakan perawatan secara keseluruhan bukan sahaja pada luaran malahan dalaman wanita.
.
【 HUBUNGAN INTIM πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita menyelesaikan masalah hubungan intim suami isteri kerana supplement ini meningkatkan kesuburan sistem dalaman wanita sekaligus dapat meningkatkan peluang untuk memperolehi zuriat.
.
#MERVEAllAboutProduct
#GorgeousJuice
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
πŸ’΅ RM135(sm) RM146(ss)
πŸ“¦ POSTAGE 1MALAYSIA
πŸš— COD ALOR SETAR/JITRA
.
.
Nak order??
Klik link πŸ‘‰ http://wasap.my/60165552145/mervecosmeticdayah
OR
Whatsapp +60165552145
.
.
#sayajualgorgeousjuice #merve #mervemalaysia #sayajualmerve #sayajualmervecosmetic #sayajualmervefoundation #bazaarpaknil #visitmyig #villagepeople #merveteamwanie #joyrevfa #meletop #fairytearspotion #gorgeousjuice #gorgeousjuicebymerve #MERVEAllAboutProduct #mervekedah #kedah #alorsetar #jitra #kedahan #amancentral #teamygdirahmatiALLAH❀️ #MERVEMonthlyPromo #sayajualsayapakai #codalorsetar #codjitra

Merve Cosmetic JoyRevfa (@houseof_heart)

Assalamualaikum. Morning Gorgeous πŸ˜πŸ’‹.. Uollss dah sedut ke juice nyummy yg sgt berkhasiat ni pepagi yang indah ni 😌. Nak cantik & vogue WAJIB cuba Gorgeous Juice ni tau..Comfirm uolls x mnyesal 😘
.
πŸ“¦ POSTAGE 1MALAYSIA
πŸš— COD ALOR SETAR/JITRA
.
.
Nak order??
Klik link πŸ‘‰ http://wasap.my/60165552145/mervecosmeticdayah
OR
Whatsapp +60165552145
.
.
#sayajualgorgeousjuice #merve #mervemalaysia #sayajualmerve #sayajualmervecosmetic #sayajualmervefoundation #bazaarpaknil #visitmyig #villagepeople #merveteamwanie #joyrevfa #meletop #fairytearspotion #gorgeousjuice #gorgeousjuicebymerve #MERVEAllAboutProduct #mervekedah #kedah #alorsetar #jitra #kedahan #amancentral #teamygdirahmatiALLAH❀️ #MERVEMonthlyPromo #sayajualsayapakai #codalorsetar #codjitra

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

JOM DAPATKAN RANGKAIAN PRODUK MERVE COSMETICS DENGAN HARGA PROMOSI SEHINGGA 31 OCTOBER 2017... SUPER JIMAT ❀️😍 @joyrevfa @mervecosmetic_hq
VENDOR : @labellezaresources

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#mekap#shahalam#unisel#uitmshahalam#selangor #foundation #makeup#butikvendor #instashop #vendorboutique #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #cinderevralipstick #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #fairytearspotion #mervefoundation
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation

Noreen Zainuddin (@merve_noryn)

.
www.merve.com.my
.
KENAPA SAYA PILIH MERVE? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Jom consider fakta kenapa ada yang kata kosmetik MERVE mahal?
.
πŸ’Œ Tahan lama
Kosmetik MERVE mostly boleh tahan sehingga 3-6 bulan. Contoh serum kita RM95 boleh pakai dalam masa lets say 3 bulan, average sebulan just RM32 je uolls. Paling best, foundation kita RM105. Boleh tahan sampai 6 bulan ok! Everyday guna! So average sebulan cuma RM17.50 untuk cantik! EH mahal ke uolls? 😱😱😱
.
πŸ’Œ Berkualiti
Produk yang sangat berkualiti sehingga mendapat testimoni yang melimpah hari demi hari! Uolls boleh cuci mata sendiri lihat testimoni di page kami. Tiada istilah rugi labur duit untuk cantik bersama MERVE tau! Ia pasti membuahkan hasil. 😍😍😍
.
Kalau rasa nak bertukar kepada penjagaan diri bersama MERVE, nak tampil cantik, at least boleh cuba set foundation+serum. Yang tu pun really doing miracle dah. Percayalah!
.
.
.
Ternyatalah dengan #MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
#merveallaboutproduct #perfectmattepowder #gorgeousjuicebymerve #cinderevfabluemagiclipstick #fairytearspotion #fullcoveragefoundation #mesrasolatfoundation #makeupbase #mervelovers #simplemakeuplook #wanitahariini #cantikbukanlagifantasi

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

FULL COVERAGE FOUNDATION, BEST SELLING ‼️ β™₯️
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
【 MESRA WUDHUK πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat
.
【 MENJIMATKAN DUIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.
.
【 MENCANTIK & MERAWAT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang bukan sahaja mencantikkan kulit, malahan merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
【 TAMPIL NATURAL πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
【 TIDAK BERCAPUK πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malahan semakin berpeluh semakin glowing!
.
BELI βœ… SCAN βœ… MENANG βœ…
.
πŸ’Œ Uolls tahu tak kat setiap produk MERVE ada sticker hologram? πŸ’Œ Uolls tahu tak bila uolls GORES dan SCAN sticker hologram tu guna handphone, uolls dapat nombor kod cabutan bertuah?? Tinggal isi details je!
πŸ’Œ Uolls tahu tak daripada situ uolls boleh dapat hadiah-hadiah best daripada MERVE??? 😍
πŸ’Œ Uolls tahu tak PEMENANG BERTUAH akan dipilih melalui teknik Cabutan Bertuah secara live di page MERVE oleh Founder Joy Revfa & President Radz Mohd?? πŸ€—
.
Setiap bulan ada saja hadiah best-best! RUGI BESAR ni kalau lepaskan peluang! Sambil-sambil beli produk, sambil-sambil dapat hadiah best. Siapa nak kasi??
.
#MERVEAllAboutProduct
#FullCoverageFoundation
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
.
MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation.
Merve id: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Ayu Nieyda (@ayunieyda)

Kami memang buat COD area Sunway, Subang dan sekitar Petaling Jaya setiap hari kecuali ada masalah yang tidak dapat dielakkan. Postage juga setiap hari...Insha Allah... 😍😘
.
WHATSAPP 010 9285494
.
#mervelovers #mervecodsunwaypj #merveskincare #lipstikneutral #foundationmesrawudhuk #serumwajah #gorgeousjuicebymerve #2waycake

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK, MUST TRY ‼️ β™₯️
.
【 MENCANTIK & MERAWAT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita untuk memperolehi bibir yang cantik secara semulajadi tanpa perlu bergantung kepada lipstic untuk bibir kelihatan merah dan mungil kerana lipstic ini membantu mereka memperolehi bibir yang sihat.
.
【 MENJIMATKAN DUIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana produk ini direka khas 2 dalam 1 dimana ia bukan sahaja boleh digunakan sebagai lipstick, juga sebagai blusher. Lebih lebih lagi ia boleh digunakan oleh lelaki dan wanita maka ia boleh dipakai bersama-sama.
.
【 TAHAN LAMA πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari lipstic yang tahan lama di bibir walaupun setelah makan dan minum.
.
【 TAMPIL NATURAL πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita yang lebih suka lipstic kelihatan natural kerana lipstick ini mengikut warna darah.
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita untuk lebih berkeyakinan dalam berhadapan dengan orang ramai tanpa rasa segan silu disebabkan bibir yang pucat dan tidak kelihatan segar.
.
【 UNIK πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita untuk memperolehi lipstick yang tersangat unik berwarna biru namun setelah dicalit pada bibir atau pipi, terserlah warna merahnya bak delima!
.
#MERVEAllAboutProduct
#CinderevfaBlueMagicLipstick
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️

MS030 733DS
.
www.wasap.my/601132338345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation
More...