Eski Panda Dergi (@eskipandadergi)

22.Kez Düzenlenen Yılbaşı Hediyelik Eşya Fuarı 22 Aralık Cuma Günü Açılıyor.

İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Salonunda gerçekleşecek olan fuar 22-30 aralık tarihleri arasında tüm ziyaretçilerine ücretsiz olacak.

Çok Özel Hediyelik Eşyalar, Antikalar ve Anadoludan Gelen Yöresel Ürünler Çok İyi Fiyatlarla Sizi Bekliyor.. İstanbul Lütfi Kırdar / Istanbul Lutfi Kirdar - ICEC
Gümüş Cad. No:4 Harbiye

#hediye #gift #gifts #guar #harbiye #lütfukirdar #fuarlar #hediyefuari #yilbasi #yilbasifuari #newyear

Nurul Eyda II (@nurul_danish95)

Mencari Tercari² andaman Utk Cantikan anda dihaari bahagia anda , Boleh call / ws Saya 01131385942 . Harga kasih sayang , ❤️ Yang penting awak takpayah susah² datang kat saya saya sendiri akan datang kt tempat awak 😄
#ServisMakeupBajet
#Gurun #Baling #Guar #Yan #Sik #pengkalanHulu #kualaketil
#ParitPanjang #Kupang
#AnyEvents #Sanding #AkadNikah #Tunang #Bridesmaid #Kenduri #Jalan² #Dinner #Photoshot

Nurul Eyda II (@nurul_danish95)

Mencari Tercari² andaman Utk Cantikan anda dihaari bahagia anda , Boleh call / ws Saya 01131385942 . Harga kasih sayang , ❤️ Yang penting awak takpayah susah² datang kat saya saya sendiri akan datang kt tempat awak 😄
#ServisMakeupBajet
#Gurun #Baling #Guar #Yan #Sik #pengkalanHulu #kualaketil
#ParitPanjang #Kupang
#AnyEvents #Sanding #AkadNikah #Tunang #Bridesmaid #Kenduri #Jalan² #Dinner #Photoshot

Nurul Eyda II (@nurul_danish95)

Mencari Tercari² andaman Utk Cantikan anda dihaari bahagia anda , Boleh call / ws Saya 01131385942 . Harga kasih sayang , ❤️ Yang penting awak takpayah susah² datang kat saya saya sendiri akan datang kt tempat awak 😄
#ServisMakeupBajet
#Gurun #Baling #Guar #Yan #Sik #pengkalanHulu #kualaketil
#ParitPanjang #Kupang
#AnyEvents #Sanding #AkadNikah #Tunang #Bridesmaid #Kenduri #Jalan² #Dinner #Photoshot

Meiko Original Japan (@hanis_meiko.ori)

Tergugat ke idokk tengok sis kita yg manis ni pakai OCTARD FOUNDATION ?? 😜😜 .
Mohon ladies2 luar sana terbuka hati untuk mencuba OCTARD sebab octard pun tak kurang hebat jugak tauu!
.
Yang penting kena pastikan dptkn lah yg ORI ok... 💯% dari Jepun! jgn sesekali cuba FAKE2 taw u olls nnt hasil x cun jgn kecam iols plk... 😋
.
Jom flawless sama2 dengan MEIKO ORI ??
.
Octard cover foundation RM55 exc postage NOW ada YES utk kod s31 n s52 shj ye uols dptkn dgn harga RM50 SAHAJA exc postage.. ya serius rm50 shj tp utk 2 kod shj available kod lain normal price...😄😄
.
wa iols segera utk order 0174944938...
postage seluruh msia..
.
#sungaipetani#sgpetani#kedah#johor#sayajualmeiko #naturactorjepun #naturactorori #orijepun #naturactorjapan #alorsetar #jitra #kulim #yan #merbok #changlun #kualamuda #baling #sik #jeniang #guar #gurun #muakedah #muasgpetani #muapenang #pulaupinang #penang #muasungaipetani#produkkosmetik #produkmakeup #bazaarpaknil

InfinityElephants (@infinityelephantsshop)

What is a heard of elephants called? 🤔🤗

Maribel G Christian J (@maribelgchristianj)

Good evening 🌇 #Friends ! Let’s not forget to take our —> Item #102736
Nutrilite®️ Fiber Powder🌾
#fiber can help you #lose #weight by #helping you #stay #full. supplements contain a unique blend of three natural soluble fiber 🌾sources:#Inulin 1.5 g, #Maltodextrin 1.5 g, and #Guar #Gum 1.5 g.
Link on bio ! #Awesome #night 🌚#friends
#Amway #fiber #nutrilite 🌾#strwaberry 🍓 #blueberry #oatmeal 🎋

mimi ☆ (@nopemimi)

"Pháíth" is done and complete!
This art trade with @lemoncurdlover has been so much fun and I have learned so much! ❤️
We are painting each others Elder Scrolls Online characters and painting the beautiful Pháíth with her pet Guar was a blast. Now I can lean back and watch her paint my handsome Atta'rekk. 😍
#instaart #instaartist #art🎨 #artist #art #artistsoninstagram #artoftheday #artofinstagram #digitalart #digitalpainting #illustration #elderscrollsonline #elderscrolls #eso #teso #guar #forest #mushrooms #darkelf #elf #arttrade

Cherry! (@cherrymoya_)

Was feeling a bit down and blocked so why not do some cute guar being scratched by his owner on the itchy zones after a long ride 💕

#theelderscrolls #TES #Morrowind #nerevar #indorilnerevar #guar #resdayn #chimer #fanart #illustration

mimi ☆ (@nopemimi)

WIP! I am adding a little Guar to the piece for @lemoncurdlover since she let me know that she loves them.❤️ Almost done with adding the parts to the piece, and then only the final rendering, that will likely take forever. :D #art #art🎨 #artist #artwork #artoftheday #artofinstagram #instaart #instaartist #illustration #digitalart #digitaldrawing #digitalpainting #artistsoninstagram #teso #elderscrollsonline #elderscrolls #guar #darkelf #istillneedtoaddherear #almostforgot

before known as @nnc.meru (@nnc_online)

PROMOSI HUJUNG TAHUN HANYA RM2 SAHAJA.. PELBAGAI PILIHAN WARNA..
.
Jarum tudung merata2 td rs letak kt sni tp xde plk..huhu Dptkn cupcake cushion yg comel2 ni kt butik kita yer.. Lpsni xde mslh jarum ilang cari x jmpe cucuk je sume jarum2 kakak2 dekat cupcakes ni k..
Cuma rm4/each..
..
WA 0195731910 utk details..
postage seluruh msia.. self pick up available di Sg Petani..
.
#nncmeru #kedah #perak #penang #pincushion #sayajual #bazaarpaknil #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlinesellermalaysia #onlineshopmalaysia #jarumtudung #bajuraya #sgpetani #sungaipetani #uitmmerbok #mrsmmerbok #bertam #ipoh #gurun #yan #guar #nnconline #sayajualmurah

Meiko Original Japan (@hanis_meiko.ori)

Jom flawless sama2 dengan MEIKO ORI ??
.
Octard cover foundation RM55 exc postage NOW ada YES utk kod s31 n s52 shj ye uols dptkn dgn harga RM50 SAHAJA exc postage.. ya serius rm50 shj tp utk 2 kod shj available kod lain normal price...😄😄
.
wa iols segera utk order 0174944938...
postage seluruh msia..
.
#sungaipetani#sgpetani#kedah#johor#sayajualmeiko #naturactorjepun #naturactorori #orijepun #naturactorjapan #alorsetar #jitra #kulim #yan #merbok #changlun #kualamuda #baling #sik #jeniang #guar #gurun #muakedah #muasgpetani #muapenang #pulaupinang #penang #muasungaipetani#produkkosmetik #produkmakeup #bazaarpaknil

Meiko Original Japan (@hanis_meiko.ori)

Jom flawless sama2 dengan MEIKO ORI ??
.
Octard cover foundation RM55 exc postage NOW ada YES utk kod s31 n s52 shj ye uols dptkn dgn harga RM50 SAHAJA exc postage.. ya serius rm50 shj tp utk 2 kod shj available kod lain normal price...😄😄
.
wa iols segera utk order 0174944938...
postage seluruh msia..
.
#sungaipetani#sgpetani#kedah#johor#sayajualmeiko #naturactorjepun #naturactorori #orijepun #naturactorjapan #alorsetar #jitra #kulim #yan #merbok #changlun #kualamuda #baling #sik #jeniang #guar #gurun #muakedah #muasgpetani #muapenang #pulaupinang #penang #muasungaipetani#produkkosmetik #produkmakeup #bazaarpaknil

Meiko Original Japan (@hanis_meiko.ori)

Jom flawless sama2 dengan MEIKO ORI ??
.
Octard cover foundation RM55 exc postage NOW ada YES utk kod s31 n s52 shj ye uols dptkn dgn harga RM50 SAHAJA exc postage.. ya serius rm50 shj tp utk 2 kod shj available kod lain normal price...😄😄
.
wa iols segera utk order 0174944938...
postage seluruh msia..
.
#sungaipetani#sgpetani#kedah#johor#sayajualmeiko #naturactorjepun #naturactorori #orijepun #naturactorjapan #alorsetar #jitra #kulim #yan #merbok #changlun #kualamuda #baling #sik #jeniang #guar #gurun #muakedah #muasgpetani #muapenang #pulaupinang #penang #muasungaipetani#produkkosmetik #produkmakeup #bazaarpaknil

Meiko Original Japan (@hanis_meiko.ori)

Jom flawless sama2 dengan MEIKO ORI ??
.
Octard cover foundation RM55 exc postage NOW ada YES utk kod s31 n s52 shj ye uols dptkn dgn harga RM50 SAHAJA exc postage.. ya serius rm50 shj tp utk 2 kod shj available kod lain normal price...😄😄
.
wa iols segera utk order 0174944938...
postage seluruh msia..
.
#sungaipetani#sgpetani#kedah#johor#sayajualmeiko #naturactorjepun #naturactorori #orijepun #naturactorjapan #alorsetar #jitra #kulim #yan #merbok #changlun #kualamuda #baling #sik #jeniang #guar #gurun #muakedah #muasgpetani #muapenang #pulaupinang #penang #muasungaipetani#produkkosmetik #produkmakeup #bazaarpaknil

Meiko Original Japan (@hanis_meiko.ori)

Tergugat ke idokk tengok sis kita yg manis ni pakai OCTARD FOUNDATION ?? 😜😜 .
Mohon ladies2 luar sana terbuka hati untuk mencuba OCTARD sebab octard pun tak kurang hebat jugak tauu!
.
Yang penting kena pastikan dptkn lah yg ORI ok... 💯% dari Jepun! jgn sesekali cuba FAKE2 taw u olls nnt hasil x cun jgn kecam iols plk... 😋
.
Jom flawless sama2 dengan MEIKO ORI ??
.
Octard cover foundation RM55 exc postage NOW ada YES utk kod s31 n s52 shj ye uols dptkn dgn harga RM50 SAHAJA exc postage.. ya serius rm50 shj tp utk 2 kod shj available kod lain normal price...😄😄
.
wa iols segera utk order 0174944938...
postage seluruh msia..
.
#sungaipetani#sgpetani#kedah#johor#sayajualmeiko #naturactorjepun #naturactorori #orijepun #naturactorjapan #alorsetar #jitra #kulim #yan #merbok #changlun #kualamuda #baling #sik #jeniang #guar #gurun #muakedah #muasgpetani #muapenang #pulaupinang #penang #muasungaipetani#produkkosmetik #produkmakeup #bazaarpaknil
More...