RAWATAN RAMBUT SEORANG PUTERI (@princesshairmist_hq)

Rambut kepok kepok tak semestinya Wangi , tapi rambut yang wangi sudah tentu kepok2x cantik kan ? Satu spray penuh nutrient dan vitamin rambut . Auch 😍😍

RAWATAN RAMBUT SEORANG PUTERI (@princesshairmist_hq)

Stokis2x Restockkkk every month . Tak sempat nak tunggu raya , duit dah kepok sama macam rambut awak tu !

RAWATAN RAMBUT SEORANG PUTERI (@princesshairmist_hq)

.
πŸ‘ΈπŸ»Kebaikan PRINCESS HAIR MIST PERFUME
.
🌸 PERFUME
Wangian rambut dengan aroma bunga sakura tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari.
.
🌸 MOISTURIZE
Melembapkan dan melembutkan rambut sepanjang hari.
.
🌸 TREATMENT
Merawat rambut dengan bahan2 semulajadi organik seperti argan dan rosehip .
🌸 ANTI-BACTERIA & ANTI-FUNGUS
Nyah bau hapak rambut, membunuh bakteria apabila rambut berpeluh. Sangat sesuai wanita bertudung.
.
🌸 LONG LASTING
Rambut sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung .
.
🌸 UV PROTECTION
Pelindungan rambut berpeluh dibawah pancaran matahari dan juga melindungi kulit kepala dari berminyak .
🌸 100% ORGANIC
Bahan2 dirumus khas semulajadi.
.
🌸 NO CHEMICAL
Tiada sebarang bahan kimia terlarang

cheveux.inc (@cheveux.inc)

Yes, you should use our hair perfume daily to help prevent your hair from sun, wind and pollution damages, as well as providing daily moisture your hair needs. #cheveuxinc

GIVEAWAY FREE TOP UP ! πŸŽ‰ (@vogueholic.beauty)

Siapa Yang Patut Cuba Princess ???
πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚
.
πŸŒ‚Rambut berbau busuk & kepam
πŸŒ‚Rambut cepat sangat berpeluh .. Euww
πŸŒ‚Rambut berkelemumur .. Uwekk
πŸŒ‚Kulit kepala berminyak
πŸŒ‚Rambut bercabang
πŸŒ‚Rambut kasar dan tidak terurus
πŸŒ‚Rambut mudah gugur
.
RM89 exlcude postage
.
Dapatkan segera ! DM/Whatsapp
πŸ“© 013 4188 739
πŸ“© 013 4188 739
πŸ“© 013 4188 739

GIVEAWAY FREE TOP UP ! πŸŽ‰ (@vogueholic.beauty)

Good Hair Days Make Me Feel Like I Can Rule The World

GIVEAWAY FREE TOP UP ! πŸŽ‰ (@vogueholic.beauty)

Siapa Yang Patut Cuba Princess ???
πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚
.
πŸŒ‚Rambut berbau busuk & kepam
πŸŒ‚Rambut cepat sangat berpeluh .. Euww
πŸŒ‚Rambut berkelemumur .. Uwekk
πŸŒ‚Kulit kepala berminyak
πŸŒ‚Rambut bercabang
πŸŒ‚Rambut kasar dan tidak terurus
πŸŒ‚Rambut mudah gugur
.
RM89 exlcude postage
.
Dapatkan segera ! DM/Whatsapp
πŸ“© 013 4188 739
πŸ“© 013 4188 739
πŸ“© 013 4188 739

C R O S B Y (@crosbyelements)

Still time to shop online where 50% of purchases go to @nature_org πŸŒŽπŸ™ #earthday

Wild Rose Herbs // Ash (@wildroseherbs)

On the blog: all about our new products and updated look - including these Botanical Salt Sprays! Each scent is infused with Pink Himalayan Salt to produce negative ions, remineralize skin and texturize hair. Oh, and they smell pretty great, too!
✨link in bio✨
.
.
.
#himalayansalt #hippiescience #negativeions #saltspray #seasaltspray #hairperfume #hairtexture #texturizingspray #aromatherapy #naturalperfume #organicperfume #organicbeauty #greenbeauty #handmade #pnwmade #madeinoregon

A M R I T A a r o m a t i c s (@amritaaromatics)

For what do we gather? Do we gather more things to say we are flush? Collect for the sake of show? Or do we gather to experience. Do we gather to elicit pleasure, to walk through stories, to come closer to life? Gather to befriend the imagination and to engage the senses. Gather for laughter and touch and presence. Not mindless gathering, but foraging for sustenance. 🌿 .
.
.
#invisibleart #gather #plantperfume #story #sensory #experience #perfume #tales #orangeblossom #hygge #naturalperfume #botanicalperfume #honey #ylangylang #neroli #hairperfume #faceoil #greenbeauty #ecoluxury #divine #beautyritual #smell #olfactory #shimmer #silk #mala #lotus #brcelet #theearthlaughsinflowers

FAR Botanicals (@farbotanicals)

We love vanilla at FAR Botanicals. In fact we love vanilla so much that we take 6 months to hand make our own special 5 fold vanilla extract from a decadent blend of 3 types of vanilla beans. Other than smelling completely amazing, here are 3 great things vanilla does for us:
1-Encourages healthier hair by stimulating blood flow to the scalp and helping to keep hair hydrated.
2- Reduces inflammation topically and externally.
3- Reduces stress when its aroma reaches our olfactory system.
If you love vanilla, try a sample of our Verde oil Supreme in β€œVanilla Narcotique” by visiting the link in our bio @farbotanicals.
-
-
#farbotanicals #loveyourself #pamperyourself #handcrafted #musthave #grooming #shopindependent #moisturize #multipurpose #vanilla #apothecary #ecoluxury #selfcare #selflove #healthyhair #healthyskin #goodhealth #livewell #hairoil #hairserum #hairperfume #nicheperfume #perfumeaddict #instaperfume #eaudetoilette #iloveperfume #perfumerlovers #perfumeoriginal #scentoftheday #perfumephoto

DOCTOR'S FORMULA SKINCARE (@lh_organics.hq)

Masa awal2 buat HAIR TREATMENT SERUM MIST, Linda ada dua niat/matlamat
.
1. Nak membantu golongan bertudung mengawal keguguran rambut dan kelemumur
.
Golongan berhijab sangat common dengan keguguran rambut kerana kulit kepala yang berminyak dan berpeluh
.
2. Nak kekalkan kesegaran dan bau wangi pada kulit kepala dan rambut dari awal pakai tudung sampai balik rumah bukak tudung
.
Dan of course la nak merawat pelbagai jenis masalah rambut dan kulit kepala
.
But why Dr.Linda pilih bau blackcurrant?

Organic Skincare No. 1 πŸ‡²πŸ‡Ύ (@lh_organics_skincare)

Masa awal2 buat HAIR TREATMENT SERUM MIST, Linda ada dua niat/matlamat
.
1. Nak membantu golongan bertudung mengawal keguguran rambut dan kelemumur
.
Golongan berhijab sangat common dengan keguguran rambut kerana kulit kepala yang berminyak dan berpeluh
.
2. Nak kekalkan kesegaran dan bau wangi pada kulit kepala dan rambut dari awal pakai tudung sampai balik rumah bukak tudung
.
Dan of course la nak merawat pelbagai jenis masalah rambut dan kulit kepala
.
But why Dr.Linda pilih bau blackcurrant?

PohChen 悠禾晴倩 (@greensky925)

A wonderful hair mist which gives my hair a healthy shine as well a long-lasting gorgeous scent. Love J'adore :)
#Dior #christiandior #Jadore #diorjadore #hairmist #hairperfume #rosegold #mybeautydiary

FOUNDATION AND HAIR PERFUME (@jj.beautycare_penang)

Siapa Yang Patut Cuba Princess??
.
πŸŒ‚Rambut berbau busuk & kepam
πŸŒ‚Rambut cepat sangat berpeluh .. Euww😷
πŸŒ‚Rambut berkelemumur .. Uwekk😫
πŸŒ‚Kulit kepala berminyak
πŸŒ‚Rambut bercabang
πŸŒ‚Rambut kasar dan tidak terurus
πŸŒ‚Rambut mudah gugur
.
πŸ’΅RM89 FREE POSTAGE
πŸ“²0124861213

FOUNDATION AND HAIR PERFUME (@jj.beautycare_penang)

πŸ‘ΈπŸ‘ΈKebaikan PRINCESS HAIR MIST PERFUMEπŸ‘ΈπŸ‘Έ
.
🌸 PERFUME
Wangian rambut dengan aroma bunga #sakura tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari.
.
🌸 MOISTURIZE
Melembapkan dan melembutkan rambut sepanjang hari.
.
🌸 TREATMENT
Merawat rambut dengan bahan2 semulajadi organik seperti argan dan rosehip
.
🌸 ANTI-BACTERIA & ANTI-FUNGUS
Nyah bau hapak rambut, membunuh bakteria apabila #rambutberpeluh . Sangat sesuai wanita bertudung.
.
🌸 LONG LASTING
#rambut sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung .
.
🌸 UV PROTECTION
Pelindungan rambut berpeluh dibawah pancaran matahari dan juga melindungi kulit kepala dari berminyak
.
🌸 100% ORGANIC
Bahan2 dirumus khas semulajadi.
.
🌸 NO CHEMICAL
Princess #hairmist tiada sebarang bahan kimia terlarang
.
πŸ’΅RM89 (50ml)
πŸ“²0124861213

FOUNDATION AND HAIR PERFUME (@jj.beautycare_penang)

Apa erti muka flowless d luar balik rumah buka tudung rambut menipissss 😱😰 OMG OMG OMG... BOTAK ??
.
πŸ™ˆπŸ™ŠπŸ™…β€πŸ™… Itu la MahKOTA yang harus dijaga sayang2 πŸ‘ΈπŸ‘± PRINCESS HAIR MIST...!
🌸🌸🌸 solusi yang terbaik.
.
ANDA SEPERTI PUTERI...
🌸menghalang/mengawal rambut gugur
🌸tiada lagi rambut kusut malah bersinar bak bulan penuh dimalam hari 🌝🌝
🌸mengurangi rasa gatal2 kulit kepala
🌸Tiada bau hapak rambut, yang ada Bau WANGIAN SAKURA😍😍
.
πŸ’°RM89/50ml
πŸ“² whatsapp 0124861213 cepat!! .
πŸ”₯Hot ITEMS πŸ”₯
More...