RAMBUT LEMBUT WANGI BAK PUTERI (@princesshairmist_kl)

Wangi sebab sakura. Minda akan jadi relax dan tenang 😍😍 Jangan lupa princess juga ada argan oil.. merawat dan mencantikkan rambut

ATASI BAU KEPAM WANITA HIJAB (@zasheera.my)

"TUDUNG MAHAL CANTIK LILIT2.. BUKA TUDUNG NAUZUBILLAH..RAMBUT MASAM....LARIKKKK 🏃💨💨💨"
=================================
.
Korang ade x kwn2 yg mcm tu?? Eiiii nk dok dekat pun x bekenan bau kepam rambut die kan..?? Pastu die nk pinjam tudung korang plak tu 🙈.. Erkk nak bg ke xnak bg ke xnak....
Jgn harap kim salam jer lahh..
.
=================================
Rambut Berbau.Rambut tetap melekat bau hapak, kepam atau masam walaupun dibasuh setiap hari?
.
MEMPERKENALKAN CIPTAAN UNGGUL UTK MENGATASI MASALAH RAMBUT KORANG..
.
Jenggg.... Jenggg.. Jenggg......
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.
MEMPERKENALKAN 📢📢
.
RED OLIVIA PAKAR RAMBUT ANDA 👍
.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.
Apa itu Red Olivia??
.
Minyak rambut 3 In 1..
Menyelesaikan banyak masalah rambut!
Tak payah beli losyen!
Tak payah beli perfume!
JIMAT!
.
Mesti nak tahu baunya macamana kan?
Wangian KASTURI yang pasti membuatkan anda terpikat dengan keharumannya.
Bukan limau kasturi ye!😃
Kami mengunakan Kasturi termahal untuk manfaat bersama dan untuk anda yang istimewa! Wangi nya kekal 24jam!
.
Pernah dengar tak sabda Nabi SAW ' Kasturi adalah Sebaik-baik dan Sewangi-wangi haruman'.
.
Abg Long Fadhil pun dah guna tau!😉
.
Kepada semua pemilik tudung/hijab, penerangan ini sangat penting kepada uolss yang mementingkan kebersihan, kesucian rambut dan kesihatan kulit kepala yang berada disebalik tudung dan hijab uollss yg gojes itu!!!
.
Ok kepakaran Red Olivia adalah untuk membantu wanita berhijab memiliki daya CONFIDENCE LEVEL yang tertinggi didalam menjalani kehidupan seharian!
Masalahnya adalah 95% wanita yang berhijab memiliki masalah rambut berbau akibat berpeluh terkempam seharian dan ini membuatkan mereka menjadi was-was dan tidak berkeyakinan terutama ketika membuka hijab beramai-ramai didalam surau untuk mengerjakan solat atau ketika berjumpa dan bersalaman di khalayak ramai.
.
Hanya RM 68 sebotol 😱😱😱
.
Senyuman wanita adalah #GOAL kami
.
Boleh terus DM/ whatsapp di 013-2792699/013-2209448 untuk rundingan penuh dengan kasih sayang ❤️
#dropshipwanted #tipshijab #tipswanita #rambutbermasalah #rambutkering #rambutrosak #rambutberminyak #tipsrambut #hairperfume #sayajualperfumes

RAHSIA RAMBUT SIHAT & CANTIK (@princesshairmist_lover)

Bau Princess Memang Long Lasting..Bukak Tudung Still Bau Tu Ada...
.
100 % Organik Tau
.
Sekarang promosi rm80 je
.
📲0139659331

VieiraPress (@paulovieirapress)

Bom dia segunda-feira!! ✌️
A semana na começou com a #vieirapress e @studiouber na mídia. O #hairstylist @marcossaleshair, contou ao portal da @quemacontece dicas de como usar perfumes nos cabelos, sem danificar os fios. Confiram a íntegra em nossa Page do Facebook. Link na bio 👆

#vieirapress #namidia #quemacontece #revistaquem #studiouber #hairstylist #dicasdebeleza #hairperfume #cabelossaudaveis #hairstylist #beautiful

cheveux.inc (@cheveux.inc)

Flower-scented hair perfumes? Well, we all wish we can have each of them, that's why we are always trying to come up with new perfumes!

CORSET|FOUNDATION|HAIR PERFUME (@houseof_mizsvia)

Hai Princess Lady ...... Apakah Perkara Penting Yang Anda Harus Tahu Tentang Kehebatan PRINCESS HAIR MIST 💋
.
KELEBIHAN PRINCESS HAIR MIST ============================
.
Princess Mempunyai 3 Fungsi TERBAIK Hanya Dalam 1 Percikan Spray Iaitu :- .
✨ PERAWATAN RAMBUT ROSAK ✨ PEWANGI RAMBUT ✨ THERAPY MINDA
.
4 BAHAN AKTIF DALAM 👇
Sakura + Vitamin E + Argan + Rosehip .
👸🏻Kebaikan PRINCESS terhadap rambut anda :-
.
✔️Merawat keguguran rambut.
✔️Membantu stabilkan PH kulit kepala.
✔️Mengurangkan kegatalan kulit kepala.
✔️Merawat masalah rambut bercabang.
✔️Memberikan nutrisi penting dalam setiap helaian rambut.
✔️Menjadikan rambut mudah diurus.
✔️Antibakteria & Fungus
✔️Menghilangkan masalah rambut berbau.
✔️Merawat pertumbuhan rambut semulajadi.
✔️Menjadikan rambut lebih bersinar semulajadi.
✔️Merawat kulit kepala & menyihatkan.
.
👸🏻Kandungan AROMATHERAPY @ bauan SAKURA sangat baik untuk :-
.
💋Exhilarating - Hati Lebih Gembira
💋Sensual - Kegairahan
💋Anti-Depressant - Anti Tekanan/Stress
💋Anti-Anxiety - Anti Kebimbangan
💋Mood-Uplifter - Membangkitkan mood sensasi
💋Emotional Balance - Keseimbangan emosi
.
#PrincessHairMistTreatment #gengaura

CORSET|FOUNDATION|HAIR PERFUME (@houseof_mizsvia)

.
👸🏻Kebaikan PRINCESS HAIR MIST PERFUME
.
🌸 PERFUME
Wangian rambut dengan aroma bunga sakura tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari.
.
🌸 MOISTURIZE
Melembapkan dan melembutkan rambut sepanjang hari.
.
🌸 TREATMENT
Merawat rambut dengan bahan2 semulajadi organik seperti argan dan rosehip .
🌸 ANTI-BACTERIA & ANTI-FUNGUS
Nyah bau hapak rambut, membunuh bakteria apabila rambut berpeluh. Sangat sesuai wanita bertudung.
.
🌸 LONG LASTING
Rambut sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung .
.
🌸 UV PROTECTION
Pelindungan rambut berpeluh dibawah pancaran matahari dan juga melindungi kulit kepala dari berminyak .
🌸 100% ORGANIC
Bahan2 dirumus khas semulajadi.
.
🌸 NO CHEMICAL
Tiada sebarang bahan kimia terlarang
.
Harga : Rm89 , 50ml penggunaan 2 bulan 💝
.
.
#PrincessHairMistTreatment #gengaura

CORSET|FOUNDATION|HAIR PERFUME (@houseof_mizsvia)

KELEBIHAN PRINCESS HAIR MIST ============================
.
Princess Mempunyai 3 Fungsi TERBAIK Hanya Dalam 1 Percikan Spray Iaitu :- .
✨ PERAWATAN RAMBUT ROSAK ✨ PEWANGI RAMBUT ✨ THERAPY MINDA
.
4 BAHAN AKTIF DALAM 👇
Sakura + Vitamin E + Argan + Rosehip .
👸🏻Kebaikan PRINCESS terhadap rambut anda :-
.
✔️Merawat keguguran rambut.
✔️Membantu stabilkan PH kulit kepala.
✔️Mengurangkan kegatalan kulit kepala.
✔️Merawat masalah rambut bercabang.
✔️Memberikan nutrisi penting dalam setiap helaian rambut.
✔️Menjadikan rambut mudah diurus.
✔️Antibakteria & Fungus
✔️Menghilangkan masalah rambut berbau.
✔️Merawat pertumbuhan rambut semulajadi.
✔️Menjadikan rambut lebih bersinar semulajadi.
✔️Merawat kulit kepala & menyihatkan.
.
👸🏻Kandungan AROMATHERAPY @ bauan SAKURA sangat baik untuk :-
.
💋Exhilarating - Hati Lebih Gembira
💋Sensual - Kegairahan
💋Anti-Depressant - Anti Tekanan/Stress
💋Anti-Anxiety - Anti Kebimbangan
💋Mood-Uplifter - Membangkitkan mood sensasi
💋Emotional Balance - Keseimbangan emosi
.
#PrincessHairMistTreatment #gengaura

HotPerfumes (@hot.perfumes)

Repost from @rosseaofficial @TopRankRepost #TopRankRepost A hair perfume that will leave your hair smelling heavenly all day long.
Purse size bottle of 10ml.
Price: RM20 excl. postage.
Whatsapp 019-6983828
#assalamualaikum #perfumemalaysia #hairperfume #hairperfumemalaysia #bazaarpaknil #igreview #igshop #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted

HIJABERS SPRAY HQ (@hijaberssprayhq)

Rambut berminyak? Kepala rasa tak selesa sangat, terutamanya yang berhijab tu kan? Kini tak lagi dengan HIJABERS SPRAY tau! .
.
Berminat Whatsapp 📲 0169601297 .
.
Jom jana pendapatan dengan HIJABERS SPRAY sekarang 💰Dropship, agen dan stokis diperlukan. Sebarang maklumat lanjut sila Whatsapp 0169601297📲📲📲
.
.
@hijaberssprayhq
@hijaberssprayhq
@hijaberssprayhq
.
.
#byshidiesahaq #hijabersspray #hairmist #hairperfume #hairserum #hairtonic #pewangirambut #haircare #serumrambut #tonikrambut #rambutsihatdanfresh #rambut #syurabadron #rambutsihat #loveyourhair #LoveYourHair #hijabersspraytestimoni #hijaberssprayreview

BAHEERA LEBARAN (@beautifulbaheera)

Yang pakai hijab mesti grab Mooi Haar Hair Perfume dari @mooihaarhair.perfume . Rambut tetap wangi dan rasa lembut walaupon seharian berhijab tau. Tiada bau hapak dari peluh walaupon lama di bawah cuaca yang panas. Haa gituww.

Apa yang best dengan hair perfume ini?
🌸 Wangian inspired by BOMSHELL
🌸 💯 organic & natural
🌸 Water based
🌸 Cepat meresap / tak berminyak
🌸 Melembutkan rambut
🌸 Mengurangkan rambut gugur
🌸 Rambut lebih mudah diurus
🌸 Bekas kecil dan ringan (30ml). Mudah dibawa dalam tas tangan.
🌸 Mesra solat / senang digunakan

Dapatkan pada HARGA PROMOSI
1 botol: RM35 (normal RM39.90)
2 botol: RM60
*tidak termasuk kos poslaju

Dapatkan di www.beautifulbaheera.com atau walk-in ke butik Beautiful Baheera di bawah,

BEAUTIFUL BAHEERA
32-B Jalan 3/70, Seksyen 3,
Bandar Baru Bangi, Selangor.
(atas @jajanborong / JAJAN BORONG BANGI)

Waktu perniagaan sepanjang ramadhan
Selasa - Ahad: 9 pagi - 6 petang
Tutup setiap hari Isnin

#beautifulbaheera
#hairperfume
#bandarbarubangi

D'QUEEN PRINCESS LOVER (@dqueen_princess_lover_kl)

.
READY STOCKS!!
.
-----------------------------
.
PRINCESS HAIRMIST PERFUME
.
------------------------------
.
BAHAN-BAHAN:
.
• Vitamin E
• Argan Oil • Sakura Oil
• Rosehip Oil
.
ISI KANDUNGAN: 100 ml
.
------------------------------
.
FUNGSI:
.
☑️ Therapy Minda
☑️ Mewangikan Rambut
☑️ Rawatan Rambut Yang Bermasalah
.
------------------------------
.
KELEBIHAN:
.
☑️ Merawat keguguran rambut.
☑️ Membantu menstabilkan pH kulit kepala.
☑️ ️Mengurangkan kegatalan kulit kepala.
☑️ ️Merawat masalah rambut bercabang.
☑️ Memberikan nutrisi penting dalam setiap helaian rambut.
☑️ Menjadikan rambut mudah diurus.
☑️ ️Anti-bakteria & anti-fungus.
☑️ ️Menghilangkan masalah rambut berbau busuk.
☑️ Merawat pertumbuhan rambut semulajadi.
☑️ Menjadikan rambut lebih bersinar secara semulajadi.
☑️ Merawat & menyihatkan kulit kepala.
.
------------------------------
.
AROMATHERAPY DARI BUNGA SAKURA sangat baik untuk:
☑️ Exhilarating - Gembira
☑️ Sensual - Keghairahan
☑️ Anti-Depressant - Anti-Tekanan/Stress
☑️ Anti-Anxiety - Anti-Bimbang/Risau
☑️ Mood-Uplifter - Membangkitkan mood positif
☑️ Emotional Balance - Keseimbangan emosi
.
------------------------------
.
CARA PENGGUNAAN:
.
Keringkan rambut & spray ke semua bahagian​ rambut. Ratakan dengan jari.
.
For best result:
☑️ Cuci rambut at least sekali dalam masa 2 hari.
☑️ Pastikan rambut diletakkan Conditioner selepas dishampoo. Wajib!
☑️ Pastikan rambut dikeringkan dengan Hair Dryer.
☑️ Penggunaan serum/tonic digalakkan sebelum memakai Princess Hairmist Perfume.
. -------------------------
.
BERMINAT?
.
☑️ Click link kat profile admin & direct WHATSAPP admin untuk pertanyaan/maklumat lanjutan.
.
------------------------------
.
HARGA PROMOTION VALID SAMPAI 4 JUNE JE.
.
☑️ RM80.00, tak termasuk postage charge
.
POSTAGE CHARGES?
.
☑️ SM RM7
☑️ SS RM10
.
------------------------------
.
#hair #haircare #hairproduct #hairmist #hairstyle #hairtreatment #hairperfume #arganoil #rosehip #masalahrambut #rambutgugur #rambutkering #rambutbercabang #rambutbau #rambutkepam #rambutkusut #rambutnipis #kepalagatal #perfumerambut #perfume #perfumemalaysia #haircareproduct #kosmetikmalaysia #makeupmalaysia #makeup #kosmetik #perfumerawatanrambut #kualalumpur #rambut #tips

D'QUEEN PRINCESS LOVER (@dqueen_princess_lover_kl)

.
READY STOCKS!!
.
-----------------------------
.
PRINCESS HAIRMIST PERFUME
.
------------------------------
.
BAHAN-BAHAN:
.
• Vitamin E
• Argan Oil • Sakura Oil
• Rosehip Oil
.
ISI KANDUNGAN: 100 ml
.
------------------------------
.
FUNGSI:
.
☑️ Therapy Minda
☑️ Mewangikan Rambut
☑️ Rawatan Rambut Yang Bermasalah
.
------------------------------
.
KELEBIHAN:
.
☑️ Merawat keguguran rambut.
☑️ Membantu menstabilkan pH kulit kepala.
☑️ ️Mengurangkan kegatalan kulit kepala.
☑️ ️Merawat masalah rambut bercabang.
☑️ Memberikan nutrisi penting dalam setiap helaian rambut.
☑️ Menjadikan rambut mudah diurus.
☑️ ️Anti-bakteria & anti-fungus.
☑️ ️Menghilangkan masalah rambut berbau busuk.
☑️ Merawat pertumbuhan rambut semulajadi.
☑️ Menjadikan rambut lebih bersinar secara semulajadi.
☑️ Merawat & menyihatkan kulit kepala.
.
------------------------------
.
AROMATHERAPY DARI BUNGA SAKURA sangat baik untuk:
☑️ Exhilarating - Gembira
☑️ Sensual - Keghairahan
☑️ Anti-Depressant - Anti-Tekanan/Stress
☑️ Anti-Anxiety - Anti-Bimbang/Risau
☑️ Mood-Uplifter - Membangkitkan mood positif
☑️ Emotional Balance - Keseimbangan emosi
.
------------------------------
.
CARA PENGGUNAAN:
.
Keringkan rambut & spray ke semua bahagian​ rambut. Ratakan dengan jari.
.
For best result:
☑️ Cuci rambut at least sekali dalam masa 2 hari.
☑️ Pastikan rambut diletakkan Conditioner selepas dishampoo. Wajib!
☑️ Pastikan rambut dikeringkan dengan Hair Dryer.
☑️ Penggunaan serum/tonic digalakkan sebelum memakai Princess Hairmist Perfume.
. -------------------------
.
BERMINAT?
.
☑️ Click link kat profile admin & direct WHATSAPP admin untuk pertanyaan/maklumat lanjutan.
.
------------------------------
.
HARGA PROMOTION VALID SAMPAI 4 JUNE JE.
.
☑️ RM80.00, tak termasuk postage charge
.
POSTAGE CHARGES?
.
☑️ SM RM7
☑️ SS RM10
.
------------------------------
.
#hair #haircare #hairproduct #hairmist #hairstyle #hairtreatment #hairperfume #arganoil #rosehip #masalahrambut #rambutgugur #rambutkering #rambutbercabang #rambutbau #rambutkepam #rambutkusut #rambutnipis #kepalagatal #perfumerambut #perfume #perfumemalaysia #haircareproduct #kosmetikmalaysia #makeupmalaysia #makeup #kosmetik #perfumerawatanrambut #kualalumpur #rambut #tips

FAR Botanicals (@farbotanicals)

Put the sensuous fragrance of a fresh cut rose in your hair this summer with FAR Botanicals' Verde Oil Supreme Serum Oil For Hair. Verde Oil Supreme is not only a hair perfume, but a carefully crafted conditioning oil that leaves hair soft and healthy with increased protection from breaking. Visit the link in our bio @farbotanicals to try a sample!
-
-
#iloveflowers #farbotanicals #loveyourself #pamperyourself #handcrafted #musthave #grooming #shopindependent #moisturize #selfpreservation #multipurpose #antiaging #apothecary #ecoluxury #shopsmallbusiness #hairoil #hairserum #hairperfume #nicheperfume #perfumeaddict #instaperfume #eaudetoilette #iloveperfume #perfumerlovers #perfumeoriginal #scentoftheday #perfumephoto #roses #rose

HIJABERS SPRAY HQ (@hijaberssprayhq)

Atasi masalah rambut yang anda alami kini dengan HIJABERS SPRAY ❤️ HS membantu anda mengatasi masalah rambut berbau, rambut gugur, rambut kering, gatal kulit kepala, dll yang diformulasikan dengan bahan-bahan terpilih. HS terdapat dalam dua wangian BEST iaitu HONEY DEW dan CHERRY BERRY 👸🏻 jom cuba sekarang!!!
.
.
Berminat Whatsapp 📲 0169601297 .
.
Jom jana pendapatan dengan HIJABERS SPRAY sekarang 💰Dropship, agen dan stokis diperlukan. Sebarang maklumat lanjut sila Whatsapp 0169601297📲📲📲
.
.
@hijaberssprayhq
@hijaberssprayhq
@hijaberssprayhq
.
.
#byshidiesahaq #hijabersspray #hairmist #hairperfume #hairserum #hairtonic #pewangirambut #haircare #serumrambut #tonikrambut #rambutsihatdanfresh #rambut #syurabadron #rambutsihat #loveyourhair #LoveYourHair

FOUNDATION AND HAIR PERFUME (@jj.beautycare_penang)

Kenapa Princess Diwujudkan? Adakah Anda Mengalami Masalah Seperti Ini??
.
😩Rambut berbau busuk & kepam
😵Rambut cepat sangat berpeluh
😶Rambut berkelemumur
😒Kulit kepala berminyak
😭Rambut bercabang
😔Rambut kasar dan tidak terurus
😖Rambut mudah gugur
.
💵RM80
📲0124861213
More...