Sue (@shk3175)

Ok this Monday is a struggle! I need to get my head around writing and I can’t seem to do it. Nothing major today but just some hair perfume by Byredo. Blanche and Mojave Ghost are very simple compositions that provide a serene scent to our modern lives. The hair perfume lasts quite sometime too. I hope it inspires me to start writing today. Happy Monday!
#byredo #monday #sotd #perfume #perfumes #fragrance #fragrances #nicheperfume #hairperfume

CANTIK MENAWAN WANGI (@jj.beautycare.penang)

PRINCESS HAIRMIST PERFUME
.
Kini Rambut Anda :
πŸ’˜Wangi
πŸ’˜Lembut
πŸ’˜Bersinar
πŸ’˜Mudah diurus
πŸ’˜Cepat Panjang
.
PROMO!!
RM80 je uollss.. Postage saya belanja. Nak tak?

Eka (@naddynadia82)

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
1 more week to go! So much πŸ’— for the overwhelming respond!
Kiseki Hair Mist at its BEST PRICE!
πŸ’₯LIMITED TIME, LIMITED STOCKS!
πŸ’₯SECURE YOUR ORDER FAST!
.
.
#HairCare #HairTreatment #ScalpCare #HairMist #HairPerfume #ArganOil #JojobaOil #ChestnutOil #AloeVera #February #CNY #CNY2018 #CNYpromotion #ChineseNewYear #ChineseNewYear2018 #Promotion #Sales #Offer #BestValue #KisekiHairMist #KisekiSg

Kiseki Sg (@kiseki.sg)

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
1 more week to go! So much πŸ’— for the overwhelming responds!
Kiseki Hair Mist at its BEST PRICE!
πŸ’₯LIMITED TIME, LIMITED STOCKS!
πŸ’₯SECURE YOUR ORDER FAST!
.
.
#HairCare #HairTreatment #ScalpCare #HairMist #HairPerfume #ArganOil #JojobaOil #ChestnutOil #AloeVera #February #CNY #CNY2018 #CNYpromotion #ChineseNewYear #ChineseNewYear2018 #Promotion #Sales #Offer #BestValue #KisekiHairMist #KisekiSg

Trance Hair Serum (@hairserumtrance)

Korang dah ada belum hair serum spray ni???
Dah la senang..
Effect macam pakai hair conditioner tapi x payah bilas, RAMBUT CONFIRM LEMBUT.
BAU?
Wangi dia mmg bak kata yg pernah pakai mesti bau mcm bedak baby, lembut je tapi bau tahan 72 jam...😍😍😍😍
SUMPAH! Yang pakai mesti IN LOVE dgn bau dia.
πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #trancehairserum #tranceserum #hairserumtrance #hairserumspray #norinse #haircolor #hairstyles #hairfashion #dryhair #blackhair #rambutlembut #rambutringan #rambutwangi #babysense #kelemumurhilang #rambutgugurselepasbersalin #rambutgugur #hairperfume

RAMBUT GUGUR? JANGAN FOLLOW! (@hairomatheraphy_)

AROMATHERAPY HAIR SPRAY.

Baik untuk :-
1. Menghilangkam bau kepam kepala
2. Migrain & sakit kepala yang ringan
3. Melegakan lenguh sendi
4. Kulit kepala gatal & berpeluh
5. Menguatkan akar rambut
6. Mengurangkan keguguran rambut
7. Mewangikan kepala / rambut **sangat sesuai untuk mereka yang sentiasa rimas berhijab seharian **Boleh digunapakai oleh kedua-dua lelaki/perempuan
__
Awak dah dapatkan belum?
Normal price : RM59
Sekarang : RM49 je tau 😱
__
RM49 untuk kelegaan sepanjang hari β„οΈβ˜ƒοΈ
β€”
Nak dapatkan penyegar beraromaterapi ni? Terus:
πŸ“²WHATSAPP : 019-522-5905
β€”
#thehijjb #hairomatheraphy #hijaberhaircare #hijabishaircare #hairmist #hijabmist #hijabperfume #aromatheraphyoil #aromatheraphyspray #hairspray #minyakanginwangi #minyakanginspray #sprayberangin #sprayrambut #hairspray #thehijjb #hijabspray #hairfreshener #hijabfreshener #hairperfume #mintspray #coolingessence #coolhairspray #hairserum #serumrambut #rawatkulitkepala #scalptreatment #hairtreatmentmalaysia

RAMBUT GUGUR | UBAN | BERBAU (@princess_hairmist_perfume)

PRINCESS Hairmist mmg best giler ❗️ Rasa mcm nak buat perfume la hihi jgn uols πŸ˜‚
.
⚑️Merawat masalah rambut gugur
.
⚑️Mewangikan rambut
.
⚑️Merawat kegatalan kulit kepala
.
⚑️Melembutkan rambut
.
⚑️Mengelakkan masalah rambut bercabang
.
⚑️Merawat masalah kemumuran
.
⚑️Menghilangkan kutu .
πŸ’°RM 89 Tak termasok postage
πŸ“² Oder ? wasap 0193444248

RAMBUT GUGUR | UBAN | BERBAU (@princess_hairmist_perfume)

Wanita, lelaki, kanak-kanak yang mempunyai masalah rambut πŸ‘‡πŸ»
.
πŸ‘‰πŸ½Bercabang
πŸ‘‰πŸ½Berminyak πŸ‘‰πŸ½Mudah gugur
πŸ‘‰πŸ½Kutu
πŸ‘‰πŸ½Kasar & Tidak Terurus
πŸ‘‰πŸ½Berbau busuk & kepam .
Meh sini try PRINCESS Hairmist ni ☺️
.
πŸ’°RM 89 tak termasuk postage. Tahan 2-3 bln
πŸ“²wasap 0193444248

RAMBUT GUGUR | UBAN | BERBAU (@princess_hairmist_perfume)

Dari rambut turun ke hati . Eh ? Hehe . Nak share kenapa Princess Hairmist menjadi buah hati gegadisss dan semua wanita high class ~~ .
.
πŸ‘ΈπŸ»Masalah rambut berbau hilang serta merta . Tak kepam lagi dah tau ! Berpeluh pun no hal . .
.
πŸ’πŸ»Rambut gugur semakin berkurangan . Takde lah sikat tu penuh dengan rambut . .
.
πŸ‘ΈπŸ»Kulit kepala jadi bersih . Kalau tidak penuh lah kelemumur keping keping . Oh NO !! .
.
πŸ’πŸ»Kulit kepala rasa segar . Gatal2 hilang dah tau ! Best sgt rasa . .
.
πŸ‘ΈπŸ»Rambut jadi cepat panjang . Rambut subur mudah sgt tebal . .
.
πŸ’πŸ»Rambut jadi lembut senang sgt nak sikat . Best sgt sentuh2x rambut sekarang ni . .
.
Gabungan 4 bahan terpenting yg menjadi nutrient keperluan rambut iaitu Argan , Rosehip , Sakura dan Vitamin E . .
πŸ’°RM89
πŸ“²wasap 0193444248

RAMBUT GUGUR | UBAN | BERBAU (@princess_hairmist_perfume)

Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . .
.
Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura .
.
Side Effect selepas penggunaan ========================
.
.
🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi .
.
🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini .
.
🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan .
.
🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu .
.
🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri .
.
🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu .
.
Harga kita2x je tau : Rm89 FREE POS , 50ml utk penggunaan 2 bulan .
πŸ“²wasap 0193444248

RAMBUT GUGUR | UBAN | BERBAU (@princess_hairmist_perfume)

PRINCESS Hairmist mmg best giler ❗️ Rasa mcm nak buat perfume la hihi jgn uols πŸ˜‚
.
⚑️Merawat masalah rambut gugur
.
⚑️Mewangikan rambut
.
⚑️Merawat kegatalan kulit kepala
.
⚑️Melembutkan rambut
.
⚑️Mengelakkan masalah rambut bercabang
.
⚑️Merawat masalah kemumuran
.
⚑️Menghilangkan kutu .
πŸ’°RM 89 Tak termasok postage
πŸ“² Oder ? wasap 0193444248

RAMBUT GUGUR | UBAN | BERBAU (@princess_hairmist_perfume)

PRINCESS Hairmist ❗️❗️❗️
. 🌸Kepala Sayang Rasa Fresh
.
🌸Rambut Sayang Jadi Lembut
.
🌸Berbau Kepam Tak Muncul Lagi Dah .
🌸Kelemumur Nampak Berkurangan .
🌸Gugur Rambut Dah Tak Banyak Lagi
.
🌸Kutu pun boleh hilang
.
πŸ’°RM89 Tahan 2-3bulan
πŸ“²wasap 0193444248

RAMBUT GUGUR | UBAN | BERBAU (@princess_hairmist_perfume)

Customer Feedback Princess Hairmist 😘
.
πŸ’°RM89
πŸ“²Wasap 0193444248

RAMBUT GUGUR | UBAN | BERBAU (@princess_hairmist_perfume)

Customer Feedback Princess Hairmist 😘
.
πŸ’°RM89
πŸ“²Wasap 0193444248

RAMBUT GUGUR | UBAN | BERBAU (@princess_hairmist_perfume)

Customer Feedback Princess Hairmist 😘
.
πŸ’°RM89
πŸ“²Wasap 0193444248

PIPA.MY (@pipa.my)

The offer is still on!
.
It's Chinese New Year Festive, so indulge yourself in our PlumΓ‘ge, a hair fragrance like no other.
.
Whatsapp us at +60122293455 to purchase.
.
First purchase MYR 99. Second purchase MYR 50. Free postage for Semenanjung Malaysia. Additional MYR 5 for Sabah Sarawak.
.
The offer valid from 16th - 22nd February 2018. Purchase only via whatsapp. Not applicable on our website.
.
#plumage #pipamalaysia #perfumemalaysia #hair #hairperfume #minyakwangi #hairmalaysia #sweet #scent #musky #flora #chinesenewyear #festiveoffer

JERAWAT | KURUS | RAMBUT WANGI (@mizsvia_empire)

Customer Feedback Princess Hairmist 🌸
.
πŸ’°RM89
πŸ“²Wasap 0193444248

JERAWAT | KURUS | RAMBUT WANGI (@mizsvia_empire)

Customer Feedback Princess Hairmist 🌸
.
πŸ’°RM89
πŸ“²Wasap 0193444248

JERAWAT | KURUS | RAMBUT WANGI (@mizsvia_empire)

Customer Feedback Princess Hairmist 🌸
.
πŸ’°RM89
πŸ“²Wasap 0193444248

JERAWAT | KURUS | RAMBUT WANGI (@mizsvia_empire)

Siapa Yang Patut Cuba Princess ???
πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚ πŸŒ‚Rambut berbau busuk & kepam
.
πŸŒ‚Rambut cepat sangat berpeluh .
πŸŒ‚Rambut berkelemumur .
πŸŒ‚Kulit kepala berminyak .
πŸŒ‚Rambut bercabang .
πŸŒ‚Rambut kasar dan tidak terurus
.
πŸŒ‚Rambut mudah gugur
.
πŸ’°RM89
πŸ“²wasap 0193444248
More...