PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
✔️ FREE paperbag
✔️ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

#JSbawal #HanaBawal #AteeqaBawal

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
✔️ FREE paperbag
✔️ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

#JSbawal #HanaBawal

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

#Hanabawal dah tinggal limited stock je ni tau . Hanya RM69 sehingga ahad ni ! 😘

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Assalamualaikum. Morning! Tengah kerja ke minum pagi? Hiks. Manis kan @jajatalib menggayakan #HanaBawal cream gold 😍
.
GOOD NEWS!! Haaa Shasha nak kasi tahu ni yang #HanaBawal & #AteeqaBawal extend PROMO hingga AHAD ini tau! 😍
.
So sempat lagi la dearies nak grab 1 hari ni! Hurry up!

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

EXTENDED SALE sampai 22/1/2017 untuk #hanabawal dan #ateeqabawal dengan HARGA RM69 sahaja ! Jom datang #jubahsouqbangi sekarang ! 😘

JubahSouq (@jubahsouq_terengganu)

Goodnews ! Promotion bagi #hanabawal dan #ateeqabawal EXTENDED sehingga 27hb . Jadi , boleh datang grab sehingga Ahad ini tau 💃

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Cantikkknya @lilfaraaaah pakai #ateeqabawal warna woody blue ni 😍😍
---
Btw kak gee nak bgtau berita gembira ni, harga promo untuk #ateeqabawal dan #hanabawal akan EXTENDED sampai 22/1/2017 ! Yeayyy !! Cepat2 siapa tak grab lagi , boleh datang hari ni sampai ahad tau 😘

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Monday blues lagi sampai ke petang?? Haaa cuci mata dulu dengan adik Shasha yang rambang mata dengan colour colour #JSBawal ni. Hiks! Lepas kerja nanti boleh dah serbu @jubahsouq_shahalam sebab apa????
.
LAST DAY PROMO #AteeqaBawal & #HanaBawal ! Shasha tunggu sehingga jam 8 malam ini ya 😘

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Masih sempat lagi nak beli #Hanabawal dan #Ateeqabawal dengan harga promO RM69 tau ! Hari ni lastttt, cepat datang butik okayy 💕

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Assalamualaikum. Morning dearies! Beautiful @lilfaraaaah wearing #AteeqaBawal Woody Blue pretty as always! 😍
.
LAST DAY PROMO!! Sempat lagi chuolls nak grab #HanaBawal & #AteeqaBawal today dengan harga Promo RM 69.00 sahaja 😘

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Hamboi garangnya adik shasha berdua ni 🙊 Bagi warning kat siapa yang tak grab lagi #HanaBawal & #AteeqaBawal nampak gayanya tu.

Cepat datang sementara promo price RM69 je sampai esok! Ekslusif sekali dengan kotak lagi. Gitew.

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Jom kita tengok tutorial dari adik manis @inassofiya_ yang iras2 Neelofa ni. Cara menggayakan #HanaBawal sebab ada yang mintak semalam kan. Step yang ringkas dan mudah, juga dengan faktor fabriknya yang berat jadi terletak elok dan mudah dibentuk serta tak licin. Sebelum upload ni hofkos kak Min dah cuba dulu hehe ✌🏻Kalau nak tengok banyak lagi tutorial korang kena tag kawan2 korg skrg!

si caja 🍜 (@syaza.yusoff)

Not sure either this one pose malu or er awkwardwkwk tapi nak tunjuk #HanaBawal tu je. Cantik kan, cantik? 🙈

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Fefeeling korea Shasha dengan #HanaSakura ni. Hiks. Haihh! Shasha nak bagitahu ni yang FREE Twilly dengan setiap pembelian terawal #AteeqaBawal & #HanaBawal semakin mencemburui dearies semua! Cepat grab hari ini sehingga ISNIN ini untuk dapatkan HARGA PROMO RM 69.00 ya chuollss..! 😘
.
Ada 6 warna pilihan untuk #HanaSakura . Boleh rujuk @cataloguejubahsouq untuk lebih lanjut 😘

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Fefeeling korea Shasha dengan #HanaSakura ni. Hiks. Haihh! Shasha nak bagitahu ni yang FREE Twilly dengan setiap pembelian terawal #AteeqaBawal & #HanaBawal semakin mencemburui dearies semua! Cepat grab hari ini sehingga ISNIN ini untuk dapatkan HARGA PROMO RM 69.00 ya chuollss..! 😘
.
Ada 6 warna pilihan untuk #HanaSakura . Boleh rujuk @cataloguejubahsouq untuk lebih lanjut 😘

🎆🎇 JubahSouq Year End Sale 🎇🎆 (@jubahsouq.com.my)

Grab your own #hanabawal
& #ateeqabawal now at our website (refer bio) and get free twilly for every purchase!

#Repost @cataloguejubahsouq with @repostapp
・・・
Jadi 50 pembeli terawal harini dan dapat FREE twilly ya! Beli dengan PS pun dapat 👌🏻

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Alahai comelnya adik ni. Dah grab da #Hanabawal satu tau . Siap dapat kotak n free twilly lagi .
Try-try dekat kepala , terbentuk elok je bawal ni, then terus dia grab ! Wahh suka kak gee 😘
Terima kasih awak ! 💕

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

#Hanabawal ni boleh jugak dijadikan macam shawl tau macam si cantik Inas ni , ikut kretiviti korang la . Boleh buat labuh nak sederhana labuh pon boleh. 😘😘
More...