KCOLLY.QM.SHHAZZOFEAJANNALAWWA (@nur_beauty_care)

Alhamdulillah tqsm dear order dengan kami...terima kasih mempercayai servis kami customer kesayangan 😄
.
.
.TQ dear customer😘😘 #shopwithnurbeautycare#
.
.
.
..If anything ada masalah pos laju,dun worry Nur handle n in sha allah give the best service..:D
.
😆😆😆😆😆😆
.
.
.
.
#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

PANCEA.ZOFEABEAUTY.DYXY.PIXXEL (@nur_beauty_collection)

Stock TERHAD! LIMITED!
Stock makin habess. Ramainya repeat order dan terus beli 2-3 kotak buat stock bulanan. Wahh sampai cenggitu sekali.

Semua peminat tegar Gluta Pancea mesti tahu yang gluta satu ni mesti cepatt habes. Asal restock ja, licin. Sebab tu ramai customer sis sendiri yang repeat sampai 3 kotak sebab taknak tunggu lama dan taknak skip setiap bulan. Yang dah cuba mesti tahu camne bestnya gluta ni.

RM70 (SM) | RM 75(SS)
Whatsapp 📲+6013-5969771.

___________

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Stock TERHAD! LIMITED!
Stock makin habess. Ramainya repeat order dan terus beli 2-3 kotak buat stock bulanan. Wahh sampai cenggitu sekali.

Semua peminat tegar Gluta Pancea mesti tahu yang gluta satu ni mesti cepatt habes. Asal restock ja, licin. Sebab tu ramai customer sis sendiri yang repeat sampai 3 kotak sebab taknak tunggu lama dan taknak skip setiap bulan. Yang dah cuba mesti tahu camne bestnya gluta ni.

RM75 (SM) | RM80 (SS)
Whatsapp sis for order 017-7009858 .

___________

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Gluta Pancea ni best.
Sebab dia boleh cerahkan seluruh badan.
Bukan setakat muka je bersih,
seluruh badan cerah gebu winkwink.
.

Sapa yang belum cuba dah cakap jadi ke takk..
Tak syiokk lah camtu diknon.
Awak kenalah cuba dulu baru tahu camne..
Bukan 1 kotak je boleh buat gebu tau.
Kadang 2-3 kotak baru menjadi.
.

Lain orang lain kesannya.
Lain hormonnya.
Kena konsisten je tau.
Tak bole skip.
Air kena 3-4L ok darlings.
.

HARGA : RM80 (SM) | RM85 (SS)

_____

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #likeforlike #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

HOT COMBO TERLAJAK PUTIH!
Guna dua-dua ni confirm cerah berseri. Raya nanti awaklah yang paling meletopss. Hiks.
.

Cara pengambilan yang sangat mudah. Cuma perlu ambil 1 biji pagi dan 1 biji malam. Then sapu losyen selepas mandi. Dua kali sehari. Kalau awak rajin, mesti akan nampak hasilnya tau.

_____

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Santai-santai pegi holiday pun boleh bawak dan consume Gluta Pancea. Holiday, holiday jugak ye. Jangan lupa minum air masak tau.

Gluta Pancea :
+ Lebih mencerahkan, melembutkan dan melembapkan kulit secara semulajadi
+ Menjaga kulit agar tidak kedut, pigmentasi dan jeragat
+ Mengatasi masalah jerawat dan memudarkan parut
+ Melembutkan kulit yg kering dan tumit kaki pecah2

Takut nak cuba Gluta Pancea sebab produk thailand? Dont worry my dear. Gluta ni dapat kelulusan halal, gmp dan menggunakan bahan2 formula natural ja. Ramai dah tau yg cuba.

Customer sis ramai yang suka dengan gluta ni. Bila pakai mekap, smooth dan nampak muda ja. Ada tu mak andam siap puji lagi tau kulit cantik. Bestnyaaa.

HARGA : RM80 (SM) | RM85 (SS)

______________

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Stock TERHAD! LIMITED!
Stock makin habess. Ramainya repeat order dan terus beli 2-3 kotak buat stock bulanan. Wahh sampai cenggitu sekali.
.

Semua peminat tegar Gluta Pancea mesti tahu yang gluta satu ni mesti cepatt habes. Asal restock ja, licin. Sebab tu ramai customer sis sendiri yang repeat sampai 3 kotak sebab taknak tunggu lama dan taknak skip setiap bulan. Yang dah cuba mesti tahu camne bestnya gluta ni.
.

RM80 (SM) | RM85 (SS)
1 box ada 30 kapsul

Whatsapp sis for order 017-7009858 .

___________

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Bestnya kalau pergi bercuti nanti jangan lupa bawak lotion Wink White ni tauu. Whitening body lotion ni ada SPF PA+++. Teksturnya mudah meresap ke dalam kulit.
.

Jom lekas sapa nak dapatkan lotion best seller ni, boleh terus whatsapp sis ye.
.

HARGA : RM50 (SM) | RM55 (SS)
_____

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Lotion superb! Lotion magic! Lotion paling ohsem!
Uols jangan lupa sapu lotion wink white yang terbaru ni tau. Lotion ni paling laris.
.

Kalau malas nak makan supplement tapi tetap nak kulit putih dan lembut, sis suggest awak try lotion ni. Lotion ni boleh tahan lama tauu. Paling lama dalam 2 bulan lebih. Sapu-sapu satu badan. Sangat berbaloi.
.

HARGA : RM50 (SM) | RM55 (SS)

Whatsapp sis for fast respond
017-7009858 (Yanie)
.

Cepat sementara stock masih ada. Raya nanti mesti kulit awak dah putih dan cantik.
_____

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #winkwhitelotion #whiteninglotion

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Gluta pancea ni kalau korangs nak amik sebiji sehari pun boleh tau.
Nak cepat boleh ambil 2 biji. Satu biji makan sebelum sarapan. Dan satu biji lagi makan sebelum tidur malam.
.

Sis nak ingatkan lagi banyak2.
Air masak/suam sangat penting semasa pengambilan gluta ni ye. Kalau uols ambil vitamin atau supplement lain pun, air masak kena minum 3-4L sehari ok.

____________

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

Hendri Kenalpot (@hendrikenalpot)

Monggo bos diorder lagi kenalpot Racing untuk motor Vixion
#hargapromosimurah
#vixion

CANTIK KURUS PUTIH LUAR DALAM! (@awdashops)

BEBERAPA FEEDBACK AWESOME DR CUSTOMER YG BERPUAS HATI DGN TATESNOW FACEBALM KITA.

awak xnk cuba ke? hehe 😘

01121347470

Fungsi tatesnow facebalm; .
.
🌱Jadikan kulit wajah lebih cerah, glowing, cantik dan menaikkan seri tanpa secalit make up dan glowing seperti kulit sendiri (calit rata sebelum keluar rumah tanpa perlu tambah foundation, sunblock n powder lg)
🌱mengecutkan dan menghilangkan jerawat
🌱menghilangkan jeragat dan bintik hitam
🌱mengurangkan garis halus
🌱Mengandungi SPF 30 🌱mengurangkan serta menghilangkan parut
🌱100% tiada pengelupasan
🌱tiada merkuri atau bahan merbahaya 💎Utk kesan yg lebih sempurna cubalah tatesnow perfect set: tambahan bar soap susu kambing and aloe vera night cream
.
.
#tatesnow #tatesnowfacebalm #letscantik
#facebalmtatesnow #tatesnowskincare #glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #panaceaborongmalaysia #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah #panaceamurah #panaceaoriginal #panaceaborong

CANTIK KURUS PUTIH LUAR DALAM! (@awdashops)

dgn pakai tatesnow je bole glowing cmnie.sape nk cpt wassap akak untuk postage hr nie.jom!

01121347470

Fungsi tatesnow facebalm; .
.
🌱Jadikan kulit wajah lebih cerah, glowing, cantik dan menaikkan seri tanpa secalit make up dan glowing seperti kulit sendiri (calit rata sebelum keluar rumah tanpa perlu tambah foundation, sunblock n powder lg)
🌱mengecutkan dan menghilangkan jerawat
🌱menghilangkan jeragat dan bintik hitam
🌱mengurangkan garis halus
🌱Mengandungi SPF 30 🌱mengurangkan serta menghilangkan parut
🌱100% tiada pengelupasan
🌱tiada merkuri atau bahan merbahaya 💎Utk kesan yg lebih sempurna cubalah tatesnow perfect set: tambahan bar soap susu kambing and aloe vera night cream
.
.
#tatesnow #tatesnowfacebalm #letscantik
#facebalmtatesnow #tatesnowskincare #glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #panaceaborongmalaysia #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah #panaceamurah #panaceaoriginal #panaceaborong

CANTIK KURUS PUTIH LUAR DALAM! (@awdashops)

dgn pakai tatesnow je bole glowing cmnie.sape nk cpt wassap akak untuk postage hr nie.jom!

01121347470

Fungsi tatesnow facebalm; .
.
🌱Jadikan kulit wajah lebih cerah, glowing, cantik dan menaikkan seri tanpa secalit make up dan glowing seperti kulit sendiri (calit rata sebelum keluar rumah tanpa perlu tambah foundation, sunblock n powder lg)
🌱mengecutkan dan menghilangkan jerawat
🌱menghilangkan jeragat dan bintik hitam
🌱mengurangkan garis halus
🌱Mengandungi SPF 30 🌱mengurangkan serta menghilangkan parut
🌱100% tiada pengelupasan
🌱tiada merkuri atau bahan merbahaya 💎Utk kesan yg lebih sempurna cubalah tatesnow perfect set: tambahan bar soap susu kambing and aloe vera night cream
.
.
#tatesnow #tatesnowfacebalm #letscantik
#facebalmtatesnow #tatesnowskincare #glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #panaceaborongmalaysia #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah #panaceamurah #panaceaoriginal #panaceaborong

CANTIK KURUS PUTIH LUAR DALAM! (@awdashops)

dgn pakai tatesnow je bole glowing cmnie.sape nk cpt wassap akak untuk postage hr nie.jom!

01121347470

Fungsi tatesnow facebalm; .
.
🌱Jadikan kulit wajah lebih cerah, glowing, cantik dan menaikkan seri tanpa secalit make up dan glowing seperti kulit sendiri (calit rata sebelum keluar rumah tanpa perlu tambah foundation, sunblock n powder lg)
🌱mengecutkan dan menghilangkan jerawat
🌱menghilangkan jeragat dan bintik hitam
🌱mengurangkan garis halus
🌱Mengandungi SPF 30 🌱mengurangkan serta menghilangkan parut
🌱100% tiada pengelupasan
🌱tiada merkuri atau bahan merbahaya 💎Utk kesan yg lebih sempurna cubalah tatesnow perfect set: tambahan bar soap susu kambing and aloe vera night cream
.
.
#tatesnow #tatesnowfacebalm #letscantik
#facebalmtatesnow #tatesnowskincare #glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #panaceaborongmalaysia #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah #panaceamurah #panaceaoriginal #panaceaborong

CANTIK KURUS PUTIH LUAR DALAM! (@awdashops)

dgn pakai tatesnow je bole glowing cmnie.sape nk cpt wassap akak untuk postage hr nie.jom!

01121347470

Fungsi tatesnow facebalm; .
.
🌱Jadikan kulit wajah lebih cerah, glowing, cantik dan menaikkan seri tanpa secalit make up dan glowing seperti kulit sendiri (calit rata sebelum keluar rumah tanpa perlu tambah foundation, sunblock n powder lg)
🌱mengecutkan dan menghilangkan jerawat
🌱menghilangkan jeragat dan bintik hitam
🌱mengurangkan garis halus
🌱Mengandungi SPF 30 🌱mengurangkan serta menghilangkan parut
🌱100% tiada pengelupasan
🌱tiada merkuri atau bahan merbahaya 💎Utk kesan yg lebih sempurna cubalah tatesnow perfect set: tambahan bar soap susu kambing and aloe vera night cream
.
.
#tatesnow #tatesnowfacebalm #letscantik
#facebalmtatesnow #tatesnowskincare #glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #panaceaborongmalaysia #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah #panaceamurah #panaceaoriginal #panaceaborong

popy wijayanti (@popywijaya)

Ini nii aktor di balik berdirinya tiap dekorasi pelaminan #PBS 😍😍😍 @muchlissyafey .. Seksi sibuk,seksi angkat angkat,seksi lighting, seksi Penyemangat dirikuu jg 😘, daaaaan seksii beutt pipinya yg makin mbem 😂😋✌️ hihihi
Hampir pasrah & mau nyerah kasihin dekor pelaminan nya ke team rekanan ajah 😥😩 pikir nya pasti rempong klo d pegang sendiri, pasti harus panggil banyak orang buat bantuin , pasti harus bolak balik mantau jg 😱😵 tp di yakinin sm orang yg ada d foto inii klo #PBS pasti bisa!! suruh percayain ke dy!! dy yg uruss semuaa !! 😍 dan dia yg lebih antusiass 😘 dr mulai siapin Lighting yg dy bikin sendiri, cari2 furniture & property, belanja perlengkapan sampe rose petal tau2 dia psenin buat #PBS 😢😢 .. akhirnya sukses karya nya 😁 walaupun gak sebagus & Semegah WO WO yg udh Ternama tp Bangga hasil sendiri biar jlek jg tp #alhamdulillah gak sedikit jg yg jatuh cinta , dan udh ada jadwal dekor ke list sampe bln mei 😍😍 waah sayang makasiih banyak banyak banyaak banyaaak banget udah ksih dukungan penuh bantu usaha dirikuu yg masih di rintis sdikit demi sedikit inii 😢 smoga kdepan nya bisa di kembangin lg 😘😘 #Aminn #mybeloved #myhero #loveya #Dekorasi #pelaminan #Minimalis #Bekasi #For #Wedding #Prewedding #engangement #By #PBS #hargapromosimurah
More...