Mr. Amirul (@mr.amirul088)

#DoubleStemSell
Produk Kesihatan yang dapat membantu anda untuk mengatasi masalah kesihatan dalam kehidupan seharian anda ..... seperti ...
Memutihkan wajah ,
Menghapuskan jerawat,
Menghilangkan minyak berlebihan,
Membantu menguatkan sendi tulang,
Mengurangkan risiko kanser dan penyakit lain .....
Dan banyak lagi ...
#hargapromosimurah
#RM250HargaLama
#RM150Sekarang
Untuk ketahui lebih lanjut ... boleh dm
Saya .... atau Whatapps saya -0133285524

Penumbuh rambut cepat alami (@penumbuh_rambut_cepat)

PROMO Paket Buy 1 Paket Get Free 1 Cream Folti Baffi

Produk Ini di Formulaaikan Khusus Untuk: - Penumbuh Jambang
- Penumbuh Jenggot
- Penumbuh Brewok
- Penumbuh Kumis
- Penumbuh Alis

Aman, Ampuh, Alami dan juga sdh Teregistrasi BPOM.

PROMO BERLAKU MULAI PER TANGGAL:

17 Agustus 2017 s/d 31 Agustus 2017

#foltibaffi #beardserum #wakdoyok #wakdoyokcream #penumbuhalis #penumbuhjambang #penumbuhjenggot #penumbuhkumis #foltibafficream #wakdoyokoriginal #wakdoyokjakarta #greenangelica #jakarta #promokemerdekaan #buy1get1 #gratis #hargapromosimurah

afiq-akhari_ (@afiq_akhari_)

.
.
DRAWING PERSPECTIVE 3D DESIGN.
=================================
Pemilihan Material, warna, Bentuk serta Konsep Tema rekaan amat penting untuk suatu rekaan. Oleh yang demikian, Perspective 3D boleh memberikan gambaran sebenar untuk suatu ruang sebelum kerja - kerja dilakukan.
--------------------------------------------------
Langkah ini sangat penting kerana setiap rekaan yang tak disertakan dengan 3D Perspektif, anda tak dapat ilustrasi sebenar keadaan ruang yang telah siap nanti.
--------------------------------------------------
Oleh itu, kami sediakan langkah ini dan jangan risau kerana Designer kami sangat kreatif dan berpengalaman.
================================= .
.
☎️ HUBUNGI @ Whatsapp - (AZRI) DESIGNER
http://www.wasap.my/60176545761
☎️ HUBUNGI @ Whatsapp - (AFIQ) DESIGNER
http://www.wasap.my/01123840679
0183244802 CALL

#interiordesign #azrdesignsolution #3dperspective #kilangkabinet #hargakilang #hiasandalaman #hargapromosimurah

READY STOCK - AMAN BPOM (@perawatanrambut08113200808)

PROMO Paket Buy 1 Paket Get Free 1 Cream Folti Baffi

Produk Ini di Formulaaikan Khusus Untuk: - Penumbuh Jambang
- Penumbuh Jenggot
- Penumbuh Brewok
- Penumbuh Kumis
- Penumbuh Alis

Aman, Ampuh, Alami dan juga sdh Teregistrasi BPOM.

PROMO BERLAKU MULAI PER TANGGAL:

1 Agustus 2017 s/d 31 Agustus 2017
(Syarat & Ketentuan Berlaku)

#foltibaffi #beardserum #wakdoyok #wakdoyokcream #penumbuhalis #penumbuhjambang #penumbuhjenggot #penumbuhkumis #foltibafficream #wakdoyokoriginal #wakdoyokjakarta #greenangelica #jakarta #promokemerdekaan #buy1get1 #gratis #hargapromosimurah

READY STOCK & AMAN BPOM (@jakartagreenangelica)

PROMO Paket Buy 1 Paket Get Free 1 Cream Folti Baffi

Produk Ini di Formulaaikan Khusus Untuk: - Penumbuh Jambang
- Penumbuh Jenggot
- Penumbuh Brewok
- Penumbuh Kumis
- Penumbuh Alis

Aman, Ampuh, Alami dan juga sdh Teregistrasi BPOM.

PROMO BERLAKU MULAI PER TANGGAL:

1 Agustus 2017 s/d 31 Agustus 2017
(Syarat & Ketentuan Berlaku)

#foltibaffi #beardserum #wakdoyok #wakdoyokcream #penumbuhalis #penumbuhjambang #penumbuhjenggot #penumbuhkumis #foltibafficream #wakdoyokoriginal #wakdoyokjakarta #greenangelica #jakarta #promokemerdekaan #buy1get1 #gratis #hargapromosimurah

PRODUK TERBAEKK HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Pure Lotion ni pun ade peminatnya yang tersendiri. Mesti ade jurr yang repeat order. Bila lelama pakai, kulit makin putih pastu lembut ja.
.

Siapa yang jenis malas nak amik vitamin / supplement tapi dalam masa yang sama nak putih gebu gebass, bolehlah try sapu losyen ni setiap hari pagi dan malam. Dan kalau uols rajin hasilnya tiptopp.
.

Kulit pun tak kering lagi. Okay sangat untuk uolss yang takmo amik vitamin. Stock pun tak banyak dah. Jom lelekas whatsapp sis
017-7009858
017-7009858
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM55 (SM) | RM60 (SS)

__________

#purelotionbyjellys #purewhiteninglotion #whiteninglotion #bestseller #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #likeforlike #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

PRODUK TERBAEKK HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Kalau sekarang ni cuaca tak menentu. Sekejap panas, sekejap hujan. So make sure time panas ke mana sajurr chuolss pegi, jangan lupa sapu lotion whitening ni dulu tau.
.

Siap ade spf 60 ooooo.
Function utama mesti lah untuk melindungi kulit awak dari panas matahari.
Lotion ni mesti ada satu kat umah ya.
Sis suka sapu lotion ni kat tumit kaki yang pecah merekah ni. Terus helok tau. Lembut je hehe.

HARGA TERMASUK POSTAGE
RM55 (SM) | RM60 (SS)

_____________

#produkthailandoriginal #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #likeforlike #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #jellysproduct #jellysoriginal #jellyslotionwhitening

PRODUK TERBAEKK HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Hai gemorninggg Tuesday!
Pagi ni before sarapan, amik dulu Gluta Lachel ok.
Time perut kosong ni bagus untuk penyerapan lebih cepat gitu.
.

Dan minum air yang cukup jugak tau.
Kalau tak cukup air, rugilah.
Nanti makin lambatlah chuols putih.
Makin lambat penyerapannya ke dalam badan.
Sebab tu air kena minum cukup-cukup.

______________

#glutalachel #glutaoriginal #glutalachelmalaysia #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #likeforlike #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

PRODUK TERBAEKK HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Gluta Lachel pun jadi rebutan jugak ni. Ramai yang whatsapp sis nak dapatkan Gluta Lachel ni.
Antara supplement gluta yang top jugak ni. Sebaris dengan gluta yang laen.
.

Gluta ni awalnya dikenali dengan nama gluta lapunzel. Siapa yang selalu follow produk2 thai mesti tahu. Sekarang dah upgrade new formula dengan tambahan ingredients yang lagi voilaaaa. Chupcasss kulit awak jadi makin moist, halus dan cerah. Gituu.
.

HARGA TERMASUK POSTAGE
RM70 (SM) | RM80 (SS)
.

Whatsapp 017-7009858 (Yanie)

__________

#sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #likeforlike #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #glutalacheloriginal #glutalachel #glutalachelmurah #glutalachelmalaysia
More...