KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

Hai gais, korang tengah cari PRODUK kecantikan yang selamat, dan murah?
.

Harga berbaloi penggunaan selamat? Bahan organik? . ☝️ mestilah dua item yang makin dikenali ni, rugi uolls tak grab, foundation yang dah dirangkumi JOJOBA OIL, ARGAN OIL, LILIN LEBAH, EXSTRAK KAYU MANIS ,dan banyak lagi bahan yang dibenarkan. .

Stuktur yang lembut. 👇antara penyempurna wajah mestilah golden serum. .

Semua boleh guna dari hujung rambut ke hujung kaki. Rekahan, penuaan, jerawat, jeragat, kusam dan lain lagi. Ada dua ni lengkap. .

APA? PROMOSI SEHINGGA 19 OKTOBER SAHAJA! .
.

CEPAT CEPAT
WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

Hai gais, korang tengah cari PRODUK kecantikan yang selamat, dan murah?
.

Harga berbaloi penggunaan selamat? Bahan organik? . ☝️ mestilah dua item yang makin dikenali ni, rugi uolls tak grab, foundation yang dah dirangkumi JOJOBA OIL, ARGAN OIL, LILIN LEBAH, EXSTRAK KAYU MANIS ,dan banyak lagi bahan yang dibenarkan. .

Stuktur yang lembut. 👇antara penyempurna wajah mestilah golden serum. .

Semua boleh guna dari hujung rambut ke hujung kaki. Rekahan, penuaan, jerawat, jeragat, kusam dan lain lagi. Ada dua ni lengkap. .

APA? PROMOSI SEHINGGA 19 OKTOBER SAHAJA! .
.

CEPAT CEPAT
WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

Hai gais, korang tengah cari PRODUK kecantikan yang selamat, dan murah?
.

Harga berbaloi penggunaan selamat? Bahan organik? . ☝️ mestilah dua item yang makin dikenali ni, rugi uolls tak grab, foundation yang dah dirangkumi JOJOBA OIL, ARGAN OIL, LILIN LEBAH, EXSTRAK KAYU MANIS ,dan banyak lagi bahan yang dibenarkan. .

Stuktur yang lembut. 👇antara penyempurna wajah mestilah golden serum. .

Semua boleh guna dari hujung rambut ke hujung kaki. Rekahan, penuaan, jerawat, jeragat, kusam dan lain lagi. Ada dua ni lengkap. .

APA? PROMOSI SEHINGGA 19 OKTOBER SAHAJA! .
.

CEPAT CEPAT
WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

JOM DAPATKAN HARGA PROMOSI!! .

HARI INI HARI TERAKHIR PROMOSI.
.
.
.

PROMOSI !! .

PROMOSI !! .

PROMOSI DEEPAVALI 5 HARI SAHAJA.

JANGAN LEPASKAN PELUANG !! .

HQ BUAT PROMOSI SEMPENA HARI DEEPAVALI.
. .

CANTIK FOUNDATION 15ML
RM30 !! RM30 !! RM30 !! .
.

CANTIK FOUNDATION 30ML
RM52 !! RM52 !! RM52 !! . .
.

MIRACLE GOLDEN SERUM
RM45 !! RM45!! RM45 !!
.
. 🚚 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

JOM DAPATKAN HARGA PROMOSI!! .

HARI INI HARI TERAKHIR PROMOSI.
.
.
.

PROMOSI !! .

PROMOSI !! .

PROMOSI DEEPAVALI 5 HARI SAHAJA.

JANGAN LEPASKAN PELUANG !! .

HQ BUAT PROMOSI SEMPENA HARI DEEPAVALI.
. .

CANTIK FOUNDATION 15ML
RM30 !! RM30 !! RM30 !! .
.

CANTIK FOUNDATION 30ML
RM52 !! RM52 !! RM52 !! . .
.

MIRACLE GOLDEN SERUM
RM45 !! RM45!! RM45 !!
.
. 🚚 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

JOM DAPATKAN HARGA PROMOSI!! .

HARI INI HARI TERAKHIR PROMOSI.
.
.
.

PROMOSI !! .

PROMOSI !! .

PROMOSI DEEPAVALI 5 HARI SAHAJA.

JANGAN LEPASKAN PELUANG !! .

HQ BUAT PROMOSI SEMPENA HARI DEEPAVALI.
. .

CANTIK FOUNDATION 15ML
RM30 !! RM30 !! RM30 !! .
.

CANTIK FOUNDATION 30ML
RM52 !! RM52 !! RM52 !! . .
.

MIRACLE GOLDEN SERUM
RM45 !! RM45!! RM45 !!
.
. 🚚 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

Rahsia Pengerat Suami Isteri (@eratrapat)

FUNGSI UTAMA JUS KESUMA

1. Slimming & Detox
2. Whitening & Flawless
3. Energy Booster
4. Colone Cleanser
4. Skin Rejuvenation KELEBIHAN & FUNGSI LAIN

1. Menurunkan berat badan seawal 3-5 hari.
2. Mengurangkan selera makan.
3. Memutih dan mencantik kan kulit.
4. Mengurangkan jeragat dan jerawat.
5. Meningkatkan metabolisma.
6. Menguat kan anti bodi.
7. Membuang toksin dalam badan.
8. Awet muda.
9. Mengurang penyerapan gula dalam darah.
10. Mencengah daripada kencing manis.
11. Mengeluarkan angin dalam badan.
12. Merawat resdung.
13. Mampu meningkat kan tenaga batin lelaki & wanita.
14. Mengekal kan kecergasan memori dan fungsi otak.
15. Menghilang kan kebas2 kaki.
16. Mencengah serangan jantung.
17. Menurunkan tekanan darah.
18. Melancar pengaliran darah.
19. Melawas perut dan sembelit.
20. Merawat batuk.

Dm for order atau click link dibio ❤️

http://www.wasap.my/60139643432

#juskesuma#juskurus #kurusseawal3hari #siapanakkurus #hargapromosimurah

Rahsia Pengerat Suami Isteri (@eratrapat)

Anda mempunyai masalah berat badan ? Lemak everywhere ?? Jom cuba JUS KESUMA keluaran anak kampung . Yang mampu membuang lemak-lemak degil seawal 3hari je .. FUNGSI UTAMA JUS KESUMA

1. Slimming & Detox
2. Whitening & Flawless
3. Energy Booster
4. Colone Cleanser
4. Skin Rejuvenation

Berminat bole order dengan admin . sebarang pertanyaan boleh direct

http://www.wasap.my/60139643432

#juskesuma#juskurus #kurusseawal3hari #siapanakkurus #hargapromosimurah

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

Yes! Manfaat dia bukan hanya dibibir, tapi dihati pengguna sudah terbukti. .

Hilang habis jerawat jeragat segala masalah kulit yang duk ada.
.

Cust pakai hari yang pertama, rasa kulit geboo sebab efect dari bahan yang bernama AQUA. .

sejuk dan memgecutkan segala jerawat yang berketul. Malah boleh menghilangkan biji kolestrol diwajah. Dan banyak lagi bahan yang merwat kulit. (organik) .
.
.

Macam sy sendiri, akan guna setiap kali sebelum apply foundation or ape bende lah kat muka ni. Lagi power kesan nya. TERBAEK habis. .

Whitehead hilang, PORI PORI lesap mengecil. Biasa yang heavy makeup muka akan kusam. Tapi tak dengan si comel ni. GOLDEN SERUM. .

HARGA? TAK YAH KATA. 👍👍
.
.
.

JIMATTTTTT!! RM48.00 SAHAJA! 30ML. .

WAJIB CUBA!! .

HARGA PROMOSI RM45 !! RM45 !! 45!! . .

PROMOSI HINGGA 19 OCT. .
. 🚚 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

Yes! Manfaat dia bukan hanya dibibir, tapi dihati pengguna sudah terbukti. .

Hilang habis jerawat jeragat segala masalah kulit yang duk ada.
.

Cust pakai hari yang pertama, rasa kulit geboo sebab efect dari bahan yang bernama AQUA. .

sejuk dan memgecutkan segala jerawat yang berketul. Malah boleh menghilangkan biji kolestrol diwajah. Dan banyak lagi bahan yang merwat kulit. (organik) .
.
.

Macam sy sendiri, akan guna setiap kali sebelum apply foundation or ape bende lah kat muka ni. Lagi power kesan nya. TERBAEK habis. .

Whitehead hilang, PORI PORI lesap mengecil. Biasa yang heavy makeup muka akan kusam. Tapi tak dengan si comel ni. GOLDEN SERUM. .

HARGA? TAK YAH KATA. 👍👍
.
.
.

JIMATTTTTT!! RM48.00 SAHAJA! 30ML. .

WAJIB CUBA!! .

HARGA PROMOSI RM45 !! RM45 !! 45!! . .

PROMOSI HINGGA 19 OCT. .
. 🚚 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

Yes! Manfaat dia bukan hanya dibibir, tapi dihati pengguna sudah terbukti. .

Hilang habis jerawat jeragat segala masalah kulit yang duk ada.
.

Cust pakai hari yang pertama, rasa kulit geboo sebab efect dari bahan yang bernama AQUA. .

sejuk dan memgecutkan segala jerawat yang berketul. Malah boleh menghilangkan biji kolestrol diwajah. Dan banyak lagi bahan yang merwat kulit. (organik) .
.
.

Macam sy sendiri, akan guna setiap kali sebelum apply foundation or ape bende lah kat muka ni. Lagi power kesan nya. TERBAEK habis. .

Whitehead hilang, PORI PORI lesap mengecil. Biasa yang heavy makeup muka akan kusam. Tapi tak dengan si comel ni. GOLDEN SERUM. .

HARGA? TAK YAH KATA. 👍👍
.
.
.

JIMATTTTTT!! RM48.00 SAHAJA! 30ML. .

WAJIB CUBA!! .

HARGA PROMOSI RM45 !! RM45 !! 45!! . .

PROMOSI HINGGA 19 OCT. .
. 🚚 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

🌸🌸🌸🌸
KENAPA NAK PUTIH JE, KALAU BOLEH MERAWAT SEKALI.. .
.

FOUNDATION RAWAT & CANTIK PALING VIRAL... Foundation yg bukan hanya menutup cela pd wajah anda, tetapi merawat dan menghilangkan sekali masalah yg ada pd wajah anda. 1 kod kaler, mengikut darah dan warna kulit pemakai. Tiada lagi kerisauan kulit nampak kelabu dan bercapok
.

CANTIK FOUNDATION
RM35 (15ML)

HARGA PROMOSI DEEPAVALI RM30 SAHAJA. .

CANTIK FOUNDATION
RM55 (30ML)
HARGA PROMOSI DEEPAVALI RM52 SAHAJA
. .

MIRACLE GOLDEN SERUM (30ML)
RM48

HARGA PROMOSI DEEPAVALI
RM45 SAHAJA.
.
. 🚚 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

🌸🌸🌸🌸
KENAPA NAK PUTIH JE, KALAU BOLEH MERAWAT SEKALI.. .
.

FOUNDATION RAWAT & CANTIK PALING VIRAL... Foundation yg bukan hanya menutup cela pd wajah anda, tetapi merawat dan menghilangkan sekali masalah yg ada pd wajah anda. 1 kod kaler, mengikut darah dan warna kulit pemakai. Tiada lagi kerisauan kulit nampak kelabu dan bercapok
.

CANTIK FOUNDATION
RM35 (15ML)

HARGA PROMOSI DEEPAVALI RM30 SAHAJA. .

CANTIK FOUNDATION
RM55 (30ML)
HARGA PROMOSI DEEPAVALI RM52 SAHAJA
. .

MIRACLE GOLDEN SERUM (30ML)
RM48

HARGA PROMOSI DEEPAVALI
RM45 SAHAJA.
.
. 🚚 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

🌸🌸🌸🌸
KENAPA NAK PUTIH JE, KALAU BOLEH MERAWAT SEKALI.. .
.

FOUNDATION RAWAT & CANTIK PALING VIRAL... Foundation yg bukan hanya menutup cela pd wajah anda, tetapi merawat dan menghilangkan sekali masalah yg ada pd wajah anda. 1 kod kaler, mengikut darah dan warna kulit pemakai. Tiada lagi kerisauan kulit nampak kelabu dan bercapok
.

CANTIK FOUNDATION
RM35 (15ML)

HARGA PROMOSI DEEPAVALI RM30 SAHAJA. .

CANTIK FOUNDATION
RM55 (30ML)
HARGA PROMOSI DEEPAVALI RM52 SAHAJA
. .

MIRACLE GOLDEN SERUM (30ML)
RM48

HARGA PROMOSI DEEPAVALI
RM45 SAHAJA.
.
. 🚚 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

JOM DAPATKAN HARGA PROMOSI!! .

PROMOSI !! .

PROMOSI !! .

PROMOSI DEEPAVALI 5 HARI SAHAJA.

JANGAN LEPASKAN PELUANG !! .

HQ BUAT PROMOSI SEMPENA HARI DEEPAVALI.
. .

CANTIK FOUNDATION 15ML
RM30 !! RM30 !! RM30 !! .
.

CANTIK FOUNDATION 30ML
RM52 !! RM52 !! RM52 !! . .
.

MIRACLE GOLDEN SERUM
RM45 !! RM45!! RM45 !!
.
. 🚚 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

JOM DAPATKAN HARGA PROMOSI!! .

PROMOSI !! .

PROMOSI !! .

PROMOSI DEEPAVALI 5 HARI SAHAJA.

JANGAN LEPASKAN PELUANG !! .

HQ BUAT PROMOSI SEMPENA HARI DEEPAVALI.
. .

CANTIK FOUNDATION 15ML
RM30 !! RM30 !! RM30 !! .
.

CANTIK FOUNDATION 30ML
RM52 !! RM52 !! RM52 !! . .
.

MIRACLE GOLDEN SERUM
RM45 !! RM45!! RM45 !!
.
. 🚚 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

JOM DAPATKAN HARGA PROMOSI!! .

PROMOSI !! .

PROMOSI !! .

PROMOSI DEEPAVALI 5 HARI SAHAJA.

JANGAN LEPASKAN PELUANG !! .

HQ BUAT PROMOSI SEMPENA HARI DEEPAVALI.
. .

CANTIK FOUNDATION 15ML
RM30 !! RM30 !! RM30 !! .
.

CANTIK FOUNDATION 30ML
RM52 !! RM52 !! RM52 !! . .
.

MIRACLE GOLDEN SERUM
RM45 !! RM45!! RM45 !!
.
. 🚚 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

JOM DAPATKAN HARGA PROMOSI!! .

PROMOSI !! .

PROMOSI !! .

PROMOSI DEEPAVALI 5 HARI SAHAJA.

JANGAN LEPASKAN PELUANG !! .

HQ BUAT PROMOSI SEMPENA HARI DEEPAVALI.
. .

CANTIK FOUNDATION 15ML
RM30 !! RM30 !! RM30 !! .
.

CANTIK FOUNDATION 30ML
RM52 !! RM52 !! RM52 !! . .
.

MIRACLE GOLDEN SERUM
RM45 !! RM45!! RM45 !!
.
. 🚚 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

JOM DAPATKAN HARGA PROMOSI!! .

PROMOSI !! .

PROMOSI !! .

PROMOSI DEEPAVALI 5 HARI SAHAJA.

JANGAN LEPASKAN PELUANG !! .

HQ BUAT PROMOSI SEMPENA HARI DEEPAVALI.
. .

CANTIK FOUNDATION 15ML
RM30 !! RM30 !! RM30 !! .
.

CANTIK FOUNDATION 30ML
RM52 !! RM52 !! RM52 !! . .
.

MIRACLE GOLDEN SERUM
RM45 !! RM45!! RM45 !!
.
. 🚚 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb

KOSMETIK MURAH GILER (@idamanrichlegacy)

JOM DAPATKAN HARGA PROMOSI!! .

PROMOSI !! .

PROMOSI !! .

PROMOSI DEEPAVALI 5 HARI SAHAJA.

JANGAN LEPASKAN PELUANG !! .

HQ BUAT PROMOSI SEMPENA HARI DEEPAVALI.
. .

CANTIK FOUNDATION 15ML
RM30 !! RM30 !! RM30 !! .
.

CANTIK FOUNDATION 30ML
RM52 !! RM52 !! RM52 !! . .
.

MIRACLE GOLDEN SERUM
RM45 !! RM45!! RM45 !!
.
. 🚚 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

WHATSAPP 01125680884

#foundation
#foundationmurah
#hargapormosi
#promosimurah
#promosimurahmalaysia
#hargapromosimurah
#mesrawuduk
#foundationmesrawuduk
#cantik
#cantikfoundation
#feedbackcantikfoundation
#cantikfoundationmurah
#cantikfoundationnurfabeauty
#cantikfoundationhq
#cantikfoundationkotabharu
#serum
#serumgold
#miraclegoldenserum
#serumemas
#miraclegoldenserummurah
#nurfacosmetics
#nurfacosmeticsagenkb
More...