QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Wowww 😱
GLUTA PANCEA ni antara supplement yang paling laris dan top. Usah ragu2 tau. Ianya selamat di makan dan halal. All ingredients semuanya natural ja tau.
.

Satu box ada 30 biji.
Sehari boleh ambil 1 biji pagi dan 1 biji malam.
Rajin consume mesti akan dapat hasilnya.
.

RM75 (SM) | RM80 (SS)
Whatsapp sis for order 017-7009858 .

___________

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Dua item hot selling.
Produk dari thailand yang menjadi pilihan semua.
Produk pencerahan yang best!
Produk slim melim yang terbaik!
Khasiat menyeluruh satu badan.
.

Selalunya stock Gluta Pancea dan Panacea Slim ni selalu sangat cepat habes.
Yang bestnya, dua-dua ni halal tau. Bukan sebarangan kapsul ni.
.

Whatsapp sis for order 017-7009858 .

___________

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

KCOLLYSHHAZSATINSKINZPANACEA (@nur_beauty_care)

Korangs.
Sekarang ni dah ada yang FAKE tau QM ni.
Bahaya! Hati-hati kalau nak membeli.
Jangan mudah terpedaya dengan harga murah.
.

Kapsul sebiji sama.
Packaging pun nampak seiras.
Tapi serbuk dalam tu..color putih ye yang original.
Pure 100% serbuk mutiara asli.
Bukan color pink macam dalam gambar ni ok.
Yang pink tu tak original ye darlingss.
.

Satu botol RM55.
Ada 10 biji dalam tu.
Ada yang tanya kenapa mahal sangat 10 biji je pun.
Jangan tengok pada kuantiti tapi tengok pada kualitinya.
10 biji ni umphhh tau. Rajin consume dan minum 4L air masak hasilnya vavavommm!
.

___________

#queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Eh jap. Sebelum tido, kekakak semua jangan lupa cuci cik bunga dengan FW paling fresh dan laris ni dulu tau.
.

Nak tido pun selesa.
Lebih best dan no more masalah kegatalan lagi.
Tidur lebih nyenyak.
.

Nak try feminine wash hot ni?
Jomlah whatsapp sis sekarang.
017-7009858
RM59 (tambah postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

___________

#bebaskeputihan #femininewash #jomsihat #ibuputih #bestselling #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Nak double cerah?
Try lah lotion QM ni pulak.
Mesti awak semua akan suka.
.

Lotion ni bukan sebarangan tau.
Yang ni berasaskan serbuk mutiara asli.
Confirm cerah berganda.
.

Sebotol RM49.90.
Waktu pagi boleh pakai.
Tengahari dan malam pun boleh pakai.
Tak kira time boleh pakai.
Haaa sekarang sebelum tido pun jangan lupa pakai tau.
Barulah cerah esok bangun tido hehe.
.

____________

#queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #queenpearllotion #lotionlaris #losyenbadan

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Sapa dah cuba Apple fiber ni? Memang best kan? 😍
.

FUNGSI DETOX :
👉🏽 Menyingkirkan lemak dlm badan.
👉🏽 Meneutralkan gula dlm badan.
👉🏽 Membuang kolestrol dlm darah.
👉🏽 Mencairkan lemak.
👉🏽 Menyahkan toksin
👉🏽 Melawaskan pembuangan air besar
👉🏽 Membersihkan kolon
.

CARA PENGAMBILAN :
👉🏽 Ambil 1 sachet bancuh dengan 180mlm air.
👉🏽 Ambil malam sebelum tidur (1 kali sehari)
.
Lepas 4 hingga 6 jam
Perut terasa nak membuang
QM apple fiber akan mengeluarkan semua toksin dlm badan.

HARGA :
RM49.90 (10 sachet)
Tambah postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

_____________

queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #applefiberdetox #detox #applefiber

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Fenomena apakah..?
Produk hot yang viral satu malaysia.
Sapa yang masih takut nak cuba QM memang rugi tau.
Jiran kiri kanan semua dah cuba QM,
Awak takmo ke cuba?
Confirm tak menyesal punyalah.
.

Satu botol ada 10 biji QM tau.
Sebotol RM55 sahaja.
Mana nak cari serbuk mutiara asli 100% dari Japan dengan harga yang camni?
Bukan campuran tau.
Serbuk mutiara asli ye awak.
.

Nak cantik macam Jue Aziz?
Awak pun boleh jugak.
Jomlah whatsapp sis 017-7009858

_____________

queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Tahu tak yang pemakaian lotion sangat penting ketika uols keluar dari rumah?
Lotion ni akan menjaga kulit uols sepanjang hari tau.
Takmo lah kulit yang kering dan gelap.
Sebab tu sebelum gi memana, uols kenalah sapu lotion QP ni dulu.
Atau..boleh letak kat dalam kereta.
Bila sangkut dalam jammed, boleh sapu2 lotion.
Bila hari2 sapu uols akan nampak hasilnya.
Memang wowwww sangat tau.
.

Kebaikan Queen Pearl Lotion :
+ Mencerahkan kulit seluruh badan
+ Melembabkan dan mengatasi kulit kering
+ Memperbaiki serta merawat kulit bersisik
+ Kulit lebih sihat dan bermaya
+ Melindungi dari sinaran UVA dan UVB
+ Melindungi kulit dari persekitaran yg menyebabkan kulit kusam
+ Memulihkan dan memudarkan parut-parut lama
.

HARGA : RM49.90
(tambah postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

___________

queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Perfect combo.
Hasil yang memukau.
Putih seluruh badan.
Makin berseri dan jangan risau putih yang kekal tau.
Raya tahun ni comfirm awak yang paling cerah macam snow white. Hehe.
.

Mahunya tak cerah..?
Formula dari serbuk mutiara asli 100% tau.
Bukan sebarangan lotion dan supplement ni.
Terbaik produk QM ni tau.
.

Ok sis nak bagitau sesiap ye.
Bukan semua orang akan dapat kesan/hasil yang sama.
Setiap orang berbeza. Mungkin harini orang tu makan sebotol dah nampak hasilnya, tapi awak makan sebotol belum nampak hasil yg memuaskan.
Takpe..jangan give up. Teruskan consume utk botol kedua pulak.
Sis yakin yg awak pasti akan nampak jugak hasilnya.
Cuma lambat atau cepat.
.

Yang penting hari2 sapu lotion.
Hari2 consume 1 biji QM.
Hari2 minum air masak 3-4 liter sehari.
Nak cantik kena usaha sikit tau.
Tak boleh malas minum air.

__________

queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #bodylotion #bestselling #fastselling #produklaris #serbukmutiaraasli #ibuputih

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Queen Pearl Body Lotion akan melanda pasaran malaysia.
Hot dan best selling tau.
Baru promote dah bertalu yang whatsapp sis.
OMG! Fenomena apakah ini..?
Hehe. Sis tahu ramai yang nak kulit bersih dan sihat.
.

Sapa yang malas nak consume any vitamins, kolagen atau supplement..sis rekomen korangs guna ja lotion pencerah badan ni ok.
Bukan takat badan ja, tangan..kaki..lutut pun boleh pakai.
Kiranya satu badan pun boleh.
Kecuali muka naa.
.

Yang bestnya;
Lotion ni berasaskan serbuk mutiara asli tau.
Pure serbuk mutiara asli ye.
Best ke BEST?
Haruslah best. Keranamu aku putih gituuu.

__________

#queenpearlbodylotion #queenpearllotion #bestselling
queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Woww woww wowww!
Sekarang dah ada lotion yang berasaskan serbuk mutiara jugak tau.
Queen Pearl ni satu brand dengan QM yang viral tu awakk.
Ruginya sapa yang tak grab lotion ni.
.

Sapa yang makan QM tu,
Boleh matchkan dengan penggunaan lotion best ni jugak ye.
Lagi makin cerah gebu gebas la camni.
.

Sapu-sapu lotion pun boleh putih tau.
Yang rajin, confirm akan nampak hasilnya.
Consume pulak dengan QM, alahaiii lagi wowww!
.

Satu botol RM49.90
(Tambah postage RM8 (SM) | RM11 (SS)
.

Berbaloi-baloi tau.
Lekas sapa nak try lotion ni,
Boleh terus whatsapp sis for more info ok.
017-7009858 / DM

____________

queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Jangan percaya.
Tapi cuba.
Dua botol QM ja dah boleh buat cerah gebu gebas.
Cuba baysngkan kalau..3-4 botol..?
Lagilah makin putih. Makin cantik semulajadi.
.

Ramai takut nak cuba sebab mahal katanya.
Takut mahal2 tapi takde kesan.
Tak putih macam snow white.
Tapi dengan QM awak akan rasa hasilnya.
Orang sekeliling akan nampak perubahan awak.
Tak percaya..?
Haaa kenalah cuba dulu.
.

Sis tak tipu tauu..tauu..tauuu.
Sis sendiri ada customer yang bagi feedback QM ni.
Satu botol pun dorang dah terkejut dengan hasil QM ni tau.
Mana nak dapatkan QM yang best tahap dewa dewi ni? Hehe.
Jomlah whatsapp 017-7009858

________

queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Korangs.
Sekarang ni dah ada yang FAKE tau QM ni.
Bahaya! Hati-hati kalau nak membeli.
Jangan mudah terpedaya dengan harga murah.
.

Kapsul sebiji sama.
Packaging pun nampak seiras.
Tapi serbuk dalam tu..color putih ye yang original.
Pure 100% serbuk mutiara asli.
Bukan color pink macam dalam gambar ni ok.
Yang pink tu tak original ye darlingss.
.

Satu botol RM55.
Ada 10 biji dalam tu.
Ada yang tanya kenapa mahal sangat 10 biji je pun.
Jangan tengok pada kuantiti tapi tengok pada kualitinya.
10 biji ni umphhh tau. Rajin consume dan minum 4L air masak hasilnya vavavommm!
.

___________

#queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Hari-hari cantik.
Hari-hari cerah berseri.
Hari-hari berseri semulajadi.
Hari-hari aura QM memancar.
Wahh gitchuu.
.

Sis nak bagitahu:
Yang QM ni paling laris.
Paling ramai repeat orders.
Whatsapp ramai yang nak orders.
Semua jatuh hati sebab QM best!

__________

#queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Ye. Memang betul. Ramai cakap baru makan 10 biji dah putih.
Rugi tau sapa yang tak nak cuba.
Rugi yang ragu-ragu nak cuba.
QM ni memang best.
Gerenti korangs puas hati.
.

Customer sis sendiri pun ada yang bagi feedback baru makan 10 biji dah cerah. Kulit makin bersih dan sihat semulajadi.
.

Takkan awak nak tengok ja?
Tak mahu cuba ke..?
Kalau nak jomlah whatsapp sis 017-7009858.

_________

#queenmutiara #queenmutiarasupplement #queenmutiarabooster #queenofmutiara #likeforlike #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Inilah dia produk viral yang orang dok cakap-cakap tu.
Viral satu malaysia.
Produk berkesan dan hot sangat.
Supplement bagus memang ramai yang share.
.

Nak gebu macam snow white tak?
Nak kulit bersih macam baby tak?
Kenalah cuba QM ni.
Sebotol ada 10 biji tau.
Kalau sebotol je dah buat kulit makin cerah, apatah lagi dua botol..tiga botol.
.

HARGA : RM55
(tambah postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

__________

#queenmutiara #queenmutiaraoriginal #queenofmutiara #trustedseller #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #likeforlike #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #ibuputihoriginal #ibuputih #kapsulcerah #booster

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Lotion ni memang ohsem.
Ramai yang cakap camtu.
Wangi dan lembut.
Sis hari2 sapu kat tumit kaki jugak haha. Memang best.
Tumit kaki jadi lembut dan yang pecah2 tu pun terus hilang. Hehe.
.
Lotion ni satu brand dengan gluta pancea tau.
Produk hebat semuaa sukaa.

__________

#lotionwinkwhite #winkwhitelotion #bestlotion #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Selfie tak payah pakai filter lagi. Yeayy!
Memang best #glutapancea ni tau.
Kena konsisten ambil barulah nampak hasilnya.
.
Bukan harini ambil esok dah putih ye. No no no..bukan camtu ok. Kenalah rajin consume barulah hasil pun woww. Gituu.

____________

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

moedinaa_sHop (@moedinaa_shop)

Owner lg berbaik hati bagi2in bonus dan harga2 promo.... Yukkk ah merapatttt habiskan stok... Stok habis = Harga Normal kembali yaa 🙌 bonus bebas blh pilih sendiri sesuai yg owner kasih 😀😅
.
.
#testimonialmoedinaa_shop
#maskerpromo
#hargapromosimurah
#merapatsist

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Kalau macam korangs tak selesa makan supplement berbentuk kapsul camni, dont worry. Korangs boleh bukak kapsul QM ni dan bubuh serbuk mutiara asli ni ke dalam air masak tau.

Nak bubuh 2 biji pun boleh tau. Nak cepat bubuh 2 biji. Kacau2 pastu minum. Dan pastikan minum air masak/air suam at least 3-4Liter ok darlingss.

Nak order?
Sebotol RM55 termasuk postage
(+ postage RM7 (SM) | RM11 (SS)
Whatsapp sis 017-7009858

_____

#mutiaraasli #serbukmutiaraslioriginal
#queenofmutiara #queenofmutiaraoriginal #queenmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #likeforlike #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret
More...