CANTIK KURUS PUTIH LUAR DALAM! (@awdashops)

BEBERAPA FEEDBACK AWESOME DR CUSTOMER YG BERPUAS HATI DGN TATESNOW FACEBALM KITA.

awak xnk cuba ke? hehe 😘

01121347470

Fungsi tatesnow facebalm; .
.
🌱Jadikan kulit wajah lebih cerah, glowing, cantik dan menaikkan seri tanpa secalit make up dan glowing seperti kulit sendiri (calit rata sebelum keluar rumah tanpa perlu tambah foundation, sunblock n powder lg)
🌱mengecutkan dan menghilangkan jerawat
🌱menghilangkan jeragat dan bintik hitam
🌱mengurangkan garis halus
🌱Mengandungi SPF 30 🌱mengurangkan serta menghilangkan parut
🌱100% tiada pengelupasan
🌱tiada merkuri atau bahan merbahaya 💎Utk kesan yg lebih sempurna cubalah tatesnow perfect set: tambahan bar soap susu kambing and aloe vera night cream
.
.
#tatesnow #tatesnowfacebalm #letscantik
#facebalmtatesnow #tatesnowskincare #glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #panaceaborongmalaysia #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah #panaceamurah #panaceaoriginal #panaceaborong

feStore (@festore_s)

*READY STOK*
Cupid Set Pink / Blue harga katalog 160.000 diskon 112.000/set
Beli 2 set 200.000
(PROMO BERLAKU SELAMA PERSEDIAAN MASIH ADA)
#tupperware #tupperwareareacluwak #tupperwaretayu #tupperwarekelet #tupperwarepati #tupperwaremurah #bisacod #tupperwareismylife #hargapromosimurah #bisadatangkelokasilangsung

CANTIK KURUS PUTIH LUAR DALAM! (@awdashops)

dgn pakai tatesnow je bole glowing cmnie.sape nk cpt wassap akak untuk postage hr nie.jom!

01121347470

Fungsi tatesnow facebalm; .
.
🌱Jadikan kulit wajah lebih cerah, glowing, cantik dan menaikkan seri tanpa secalit make up dan glowing seperti kulit sendiri (calit rata sebelum keluar rumah tanpa perlu tambah foundation, sunblock n powder lg)
🌱mengecutkan dan menghilangkan jerawat
🌱menghilangkan jeragat dan bintik hitam
🌱mengurangkan garis halus
🌱Mengandungi SPF 30 🌱mengurangkan serta menghilangkan parut
🌱100% tiada pengelupasan
🌱tiada merkuri atau bahan merbahaya 💎Utk kesan yg lebih sempurna cubalah tatesnow perfect set: tambahan bar soap susu kambing and aloe vera night cream
.
.
#tatesnow #tatesnowfacebalm #letscantik
#facebalmtatesnow #tatesnowskincare #glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #panaceaborongmalaysia #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah #panaceamurah #panaceaoriginal #panaceaborong

CANTIK KURUS PUTIH LUAR DALAM! (@awdashops)

dgn pakai tatesnow je bole glowing cmnie.sape nk cpt wassap akak untuk postage hr nie.jom!

01121347470

Fungsi tatesnow facebalm; .
.
🌱Jadikan kulit wajah lebih cerah, glowing, cantik dan menaikkan seri tanpa secalit make up dan glowing seperti kulit sendiri (calit rata sebelum keluar rumah tanpa perlu tambah foundation, sunblock n powder lg)
🌱mengecutkan dan menghilangkan jerawat
🌱menghilangkan jeragat dan bintik hitam
🌱mengurangkan garis halus
🌱Mengandungi SPF 30 🌱mengurangkan serta menghilangkan parut
🌱100% tiada pengelupasan
🌱tiada merkuri atau bahan merbahaya 💎Utk kesan yg lebih sempurna cubalah tatesnow perfect set: tambahan bar soap susu kambing and aloe vera night cream
.
.
#tatesnow #tatesnowfacebalm #letscantik
#facebalmtatesnow #tatesnowskincare #glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #panaceaborongmalaysia #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah #panaceamurah #panaceaoriginal #panaceaborong

CANTIK KURUS PUTIH LUAR DALAM! (@awdashops)

dgn pakai tatesnow je bole glowing cmnie.sape nk cpt wassap akak untuk postage hr nie.jom!

01121347470

Fungsi tatesnow facebalm; .
.
🌱Jadikan kulit wajah lebih cerah, glowing, cantik dan menaikkan seri tanpa secalit make up dan glowing seperti kulit sendiri (calit rata sebelum keluar rumah tanpa perlu tambah foundation, sunblock n powder lg)
🌱mengecutkan dan menghilangkan jerawat
🌱menghilangkan jeragat dan bintik hitam
🌱mengurangkan garis halus
🌱Mengandungi SPF 30 🌱mengurangkan serta menghilangkan parut
🌱100% tiada pengelupasan
🌱tiada merkuri atau bahan merbahaya 💎Utk kesan yg lebih sempurna cubalah tatesnow perfect set: tambahan bar soap susu kambing and aloe vera night cream
.
.
#tatesnow #tatesnowfacebalm #letscantik
#facebalmtatesnow #tatesnowskincare #glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #panaceaborongmalaysia #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah #panaceamurah #panaceaoriginal #panaceaborong

CANTIK KURUS PUTIH LUAR DALAM! (@awdashops)

dgn pakai tatesnow je bole glowing cmnie.sape nk cpt wassap akak untuk postage hr nie.jom!

01121347470

Fungsi tatesnow facebalm; .
.
🌱Jadikan kulit wajah lebih cerah, glowing, cantik dan menaikkan seri tanpa secalit make up dan glowing seperti kulit sendiri (calit rata sebelum keluar rumah tanpa perlu tambah foundation, sunblock n powder lg)
🌱mengecutkan dan menghilangkan jerawat
🌱menghilangkan jeragat dan bintik hitam
🌱mengurangkan garis halus
🌱Mengandungi SPF 30 🌱mengurangkan serta menghilangkan parut
🌱100% tiada pengelupasan
🌱tiada merkuri atau bahan merbahaya 💎Utk kesan yg lebih sempurna cubalah tatesnow perfect set: tambahan bar soap susu kambing and aloe vera night cream
.
.
#tatesnow #tatesnowfacebalm #letscantik
#facebalmtatesnow #tatesnowskincare #glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #panaceaborongmalaysia #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah #panaceamurah #panaceaoriginal #panaceaborong

popy wijayanti (@popywijaya)

Ini nii aktor di balik berdirinya tiap dekorasi pelaminan #PBS 😍😍😍 @muchlissyafey .. Seksi sibuk,seksi angkat angkat,seksi lighting, seksi Penyemangat dirikuu jg 😘, daaaaan seksii beutt pipinya yg makin mbem 😂😋✌️ hihihi
Hampir pasrah & mau nyerah kasihin dekor pelaminan nya ke team rekanan ajah 😥😩 pikir nya pasti rempong klo d pegang sendiri, pasti harus panggil banyak orang buat bantuin , pasti harus bolak balik mantau jg 😱😵 tp di yakinin sm orang yg ada d foto inii klo #PBS pasti bisa!! suruh percayain ke dy!! dy yg uruss semuaa !! 😍 dan dia yg lebih antusiass 😘 dr mulai siapin Lighting yg dy bikin sendiri, cari2 furniture & property, belanja perlengkapan sampe rose petal tau2 dia psenin buat #PBS 😢😢 .. akhirnya sukses karya nya 😁 walaupun gak sebagus & Semegah WO WO yg udh Ternama tp Bangga hasil sendiri biar jlek jg tp #alhamdulillah gak sedikit jg yg jatuh cinta , dan udh ada jadwal dekor ke list sampe bln mei 😍😍 waah sayang makasiih banyak banyak banyaak banyaaak banget udah ksih dukungan penuh bantu usaha dirikuu yg masih di rintis sdikit demi sedikit inii 😢 smoga kdepan nya bisa di kembangin lg 😘😘 #Aminn #mybeloved #myhero #loveya #Dekorasi #pelaminan #Minimalis #Bekasi #For #Wedding #Prewedding #engangement #By #PBS #hargapromosimurah

CANTIK KURUS PUTIH LUAR DALAM! (@awdashops)

PRODUCT NIE BEST!

tekan link kat atas tu je nk wassap akak ye 😘
Tatesnow adalah jalan penyelesaian sebab :
💋100% organik
💋Mampu mengecutkan jerawat degil
💋Pudarkan parut 💋Muka nampak glowing
💋Full coverage
💋Pengganti bagi foundation dan bb cream
💋Kulit cerah sekata
💋Tiada pengelupasan

Nak tanya berkenaan tatesnow?
Whatsapp adwa 01121347470
Whatsapp adwa 01121347470
Whatsapp adwa 01121347470

#tatesnow #tatesnowfacebalm #letscantik
#facebalmtatesnow #tatesnowskincare #glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #panaceaborongmalaysia #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah #panaceamurah #panaceaoriginal #panaceaborong

CANTIK KURUS PUTIH LUAR DALAM! (@awdashops)

TATESNOW JER YE. BKN T*T* TAU! HIHI

mehla cuba rm23 jer tatesnow facebalm!

tekan link kat atas tu je nk wassap akak ye 😘
Tatesnow adalah jalan penyelesaian sebab :
💋100% organik
💋Mampu mengecutkan jerawat degil
💋Pudarkan parut 💋Muka nampak glowing
💋Full coverage
💋Pengganti bagi foundation dan bb cream
💋Kulit cerah sekata
💋Tiada pengelupasan

Nak tanya berkenaan tatesnow?
Whatsapp adwa 01121347470
Whatsapp adwa 01121347470
Whatsapp adwa 01121347470

#tatesnow #tatesnowfacebalm #letscantik
#facebalmtatesnow #tatesnowskincare #glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #panaceaborongmalaysia #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah #panaceamurah #panaceaoriginal #panaceaborong

CANTIK KURUS PUTIH LUAR DALAM! (@awdashops)

benda baik kita kene share.so jom ber TATESNOW!

TATESNIW FACEBALM RM23.
tekan link kat atas tu je nk wassap akak ye 😘
Tatesnow adalah jalan penyelesaian sebab :
💋100% organik
💋Mampu mengecutkan jerawat degil
💋Pudarkan parut 💋Muka nampak glowing
💋Full coverage
💋Pengganti bagi foundation dan bb cream
💋Kulit cerah sekata
💋Tiada pengelupasan

Nak tanya berkenaan tatesnow?
Whatsapp adwa 01121347470
Whatsapp adwa 01121347470
Whatsapp adwa 01121347470

#tatesnow #tatesnowfacebalm #letscantik
#facebalmtatesnow #tatesnowskincare #glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #panaceaborongmalaysia #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah #panaceamurah #panaceaoriginal #panaceaborong

CANTIK KURUS PUTIH LUAR DALAM! (@awdashops)

benda baik kita kene share.so jom ber TATESNOW!

TATESNIW FACEBALM RM23.
tekan link kat atas tu je nk wassap akak ye 😘
Tatesnow adalah jalan penyelesaian sebab :
💋100% organik
💋Mampu mengecutkan jerawat degil
💋Pudarkan parut 💋Muka nampak glowing
💋Full coverage
💋Pengganti bagi foundation dan bb cream
💋Kulit cerah sekata
💋Tiada pengelupasan

Nak tanya berkenaan tatesnow?
Whatsapp adwa 01121347470
Whatsapp adwa 01121347470
Whatsapp adwa 01121347470

#tatesnow #tatesnowfacebalm #letscantik
#facebalmtatesnow #tatesnowskincare #glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #panaceaborongmalaysia #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah #panaceamurah #panaceaoriginal #panaceaborong

CANTIK KURUS PUTIH LUAR DALAM! (@awdashops)

benda baik kita kene share.so jom ber TATESNOW!

TATESNIW FACEBALM RM23.
tekan link kat atas tu je nk wassap akak ye 😘
Tatesnow adalah jalan penyelesaian sebab :
💋100% organik
💋Mampu mengecutkan jerawat degil
💋Pudarkan parut 💋Muka nampak glowing
💋Full coverage
💋Pengganti bagi foundation dan bb cream
💋Kulit cerah sekata
💋Tiada pengelupasan

Nak tanya berkenaan tatesnow?
Whatsapp adwa 01121347470
Whatsapp adwa 01121347470
Whatsapp adwa 01121347470

#tatesnow #tatesnowfacebalm #letscantik
#facebalmtatesnow #tatesnowskincare #glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #panaceaborongmalaysia #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah #panaceamurah #panaceaoriginal #panaceaborong

CANTIK KURUS PUTIH LUAR DALAM! (@awdashops)

benda baik kita kene share.so jom ber TATESNOW!

TATESNIW FACEBALM RM23.
tekan link kat atas tu je nk wassap akak ye 😘
Tatesnow adalah jalan penyelesaian sebab :
💋100% organik
💋Mampu mengecutkan jerawat degil
💋Pudarkan parut 💋Muka nampak glowing
💋Full coverage
💋Pengganti bagi foundation dan bb cream
💋Kulit cerah sekata
💋Tiada pengelupasan

Nak tanya berkenaan tatesnow?
Whatsapp adwa 01121347470
Whatsapp adwa 01121347470
Whatsapp adwa 01121347470

#tatesnow #tatesnowfacebalm #letscantik
#facebalmtatesnow #tatesnowskincare #glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #panaceaborongmalaysia #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #borongmurah #panaceamurah #panaceaoriginal #panaceaborong

DEEJA COSMETIC EPHYRA KCOLLY (@pelangi_shoppe)

Sapa dah cuba Apple fiber ni? Memang best kan? 😍
_____

FUNGSI DETOX :
👉🏽 Menyingkirkan lemak dlm badan.
👉🏽 Meneutralkan gula dlm badan.
👉🏽 Membuang kolestrol dlm darah.
👉🏽 Mencairkan lemak.
👉🏽 Menyahkan toksin
👉🏽 Melawaskan pembuangan air besar
👉🏽 Membersihkan kolon
_____

CARA PENGAMBILAN :
👉🏽 Ambil 1 sachet bancuh dengan 180mlm air.
👉🏽 Ambil malam sebelum tidur (1 kali sehari)
____

Lepas 4 hingga 6 jam
Perut terasa nak membuang
QM apple fiber akan mengeluarkan semua toksin dlm badan.

HARGA :
RM49.90 (10 sachet)
Tambah postage RM8 (SM) | RM11 (SS)
_____

queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #applefiberdetox #detox #applefiber

DEEJA COSMETIC EPHYRA KCOLLY (@pelangi_shoppe)

Queen Mutiara supplement dari serbuk mutiara asli 100%.
Sebab tu hasilnya pantas.
Baru makan 10 biji dah nampak cerah.
Plus jerawat pun mudah kecut.
Kulit tak kering dan tak kusam.
_____

Matchkan pulak dengan sabun arang ajaib.
Lagi lah superb! Kulit muka dah tak berminyak. Dah tak naik jerawat.
Daki-daki tebal pun hilang.
Bau badan pun takda.
Tumit kaki pun tak merekah dah.
_____

Semua ni hasil konsisten dengan dua produk hot ni saja tau.
QM + QB soap.
_____

#queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #queenpearllotion #lotionlaris #losyenbadan

DEEJA COSMETIC EPHYRA KCOLLY (@pelangi_shoppe)

Nak double cerah?
Try lah lotion QM ni pulak.
Mesti awak semua akan suka.
_____

Lotion ni bukan sebarangan tau.
Yang ni berasaskan serbuk mutiara asli.
Confirm cerah berganda.
_____

Sebotol RM49.90.
Waktu pagi boleh pakai.
Tengahari dan malam pun boleh pakai.
Tak kira time boleh pakai.
Haaa sekarang sebelum tido pun jangan lupa pakai tau.
Barulah cerah esok bangun tido hehe.
_____

#queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #queenpearllotion #lotionlaris #losyenbadan

DEEJA COSMETIC EPHYRA KCOLLY (@pelangi_shoppe)

Sebelum tido nanti jangan lupa pakai krim treatment ni tau.
Best tau awak.
Esok pagi bangun ja kulit muka jadi glowing dan berseri.
Bersih dan lembutnya tu lain maciam tau.
Giteww.

Jom whatsapp sis.
Krim treatment ni ohsem.
Rugi yang taknak cuba.
_____

#queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #queenpearllotion #lotionlaris #losyenbadan

DEEJA COSMETIC EPHYRA KCOLLY (@pelangi_shoppe)

Haritu ada yang tanya sis; QM ni buleh ka lelaki consume? Jawapannya bolehh sayangg. Lelaki dan perempuan boleh amalkan QM ni.
_____

Awak tahu tak QM ni dah buat semua kekakak dan abang2 putih berseri-seri. Sampai nampak urat hijauuu.
_____

Sebotol ada 10 biji tauu tauuu.
Sehari boleh amik 1 / 2 biji.
Terlebih-lebih cerah kanggg ohoii.
Hehe.
_____

HARGA : RM55
(tambah postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

Whatsapp for order
017-7009858 (Yanie)
_____

#queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #queenpearllotion #lotionlaris #losyenbadan

📢Blouse, Jubah, KurungModen📢 (@wardrobe_cun)

.
ZaZa Kebaya #sdcagent
.
Promo Price : RM60 (NP: RM98 ) 📦 free postage to SM / Add rm 8 to SS .
Free size : XS till L small can fit in

MEASUREMENT
Shoulder : 15inch
Bust : 17-21 inch
Waist : 16inch
Top length : 27inch
Sleeve length : 23 inch
Skirt length : 42inch .
Material : Stretchable cotton denim .
( ada zip Di lengan dan dada , Sgt Senang tuk berwudhu' and bFeeding).
.
Wassap for detail

#kebayamodern
#sayajualmurah
#hargakasihsayang
#bajucantik
#bajucun
#jubahcantik
#palazolawa
#palazomurah
#jualmurahmurah
#blousecantik
#handbagmurah
#kurungkebaya
#kurungmalaysia
#bajukurung
#bajukurungmalaysia
#kebaya
#bajukurungmurah
#kurungmoden
#bajukurungmoden
#bajukurungmurah
#kurungmodenmurah
#kurunglace
#kurungpeplum
#kurungmodencantik
#kurungcorak
#elsadress
#dresslawa
#cardiganmurah
#promotion
#hargapromosimurah
More...