GLUTA PANCEA LACHEL FROZEN (@pelangi_shoppe)

Hanya konsisten dengan gluta pancea je tau ni awakk.
Kulit jadi putih satu badan.
Gluta pancea ni produk berkualiti dari thailand ye.
Selamat di amalkan dan yang penting ingredients natural.
.

Satu kotak ada 30 biji.
Setiap hari boleh amik 1 biji.
Kalau nak cepat, amik lah 2 biji.
Terus gebu grebas uols.
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM75 (SM) | RM80 (SS)

____________

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

GLUTA PANCEA LACHEL FROZEN (@pelangi_shoppe)

Pagi ni nak belanja awak feedback QM yang tengah topp ni.
Dari muka kusam jadi lebih berseri dan beraura.
.

Dah cakap dah. Kalau awak rajin amik setiap hari plus minum air masak yang cukup, awak mesti akan dapat hasilnya.
.

Sebotol ada 10 biji tau.
Boleh amik sebiji setiap hari.
Time period stop (perempuan)

___________

#queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #queenpearllotion #lotionlaris #losyenbadan

GLUTA PANCEA LACHEL FROZEN (@pelangi_shoppe)

Lotion QM paling ohsem.
Paling laris. Paling topp.
Paling laju sold out.
.

Bahan dalam ni 100% serbuk mutiara asli tau. Tu yang best.
Boleh cerahkan kulit dan buat kulit lebih muda.
.

Mana nak dapatkan lotion best abad ni?
Jom whatsapp sis 017-7009858

___________

#queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #queenpearllotion #lotionlaris #losyenbadan

GLUTA PANCEA LACHEL FROZEN (@pelangi_shoppe)

Sebelum tido nanti jangan lupa pakai krim treatment ni tau.
Best tau awak.
Esok pagi bangun ja kulit muka jadi glowing dan berseri.
Bersih dan lembutnya tu lain maciam tau.
Giteww.
.

Jom whatsapp sis.
Krim treatment ni ohsem.
Rugi yang taknak cuba.

___________

#queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #queenpearllotion #lotionlaris #losyenbadan

KCOLLY.ZOFEABEAUTYSHHAZDTRIMQM (@nur_beauty_care)

Stock TERHAD! LIMITED!
Stock makin habess. Ramainya repeat order dan terus beli 2-3 kotak buat stock bulanan. Wahh sampai cenggitu sekali.

Semua peminat tegar Gluta Pancea mesti tahu yang gluta satu ni mesti cepatt habes. Asal restock ja, licin. Sebab tu ramai customer sis sendiri yang repeat sampai 3 kotak sebab taknak tunggu lama dan taknak skip setiap bulan. Yang dah cuba mesti tahu camne bestnya gluta ni.

HARGA:
.
.
.RM 65 SM | RM 70 SS
.
.FREE POSTAGE
.
.📲+6013-5969771 ;) ___________

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia # ##glutapancea
#glutapanacea
#glutapanaceamalaysia
#glutapanceamalaysia
#pancea #panacea #panceamurah #panceaori #panceaoriginal #pancea #panceamalaysia #panceamurahmalaysia #panceaasli #panaceamurah #panaceaasli #glutapancea #glutapanceamurah #glutapanceaoriginal#glutapanceamalaysia##kosmetiksabah#kosmetikmurahsabah#

GLUTA PANCEA LACHEL FROZEN (@pelangi_shoppe)

Ok. Jangan lupa sapu lipbalm ni sebelum tido ye.
Barulah bibir jadi licin dan merah.
.

Satu bekas ni boleh tahan dalam 2 bulan camtu. Boleh jugak tau tahan lebih 3 bulan. Bergantung pada penggunaan kita.
.

Lipbalm ni akan merawat kulit bibir yang pecah-pecah, kering dan hitam.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM35 (SM) | RM40 (SS)

___________

#lipbalmwinkwhite #lipbalmmurah #lipstickmurah #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #sivannamekaup #kosmetikmurah

GLUTA PANCEA LACHEL FROZEN (@pelangi_shoppe)

Stock TERHAD! LIMITED!
Stock makin habess. Ramainya repeat order dan terus beli 2-3 kotak buat stock bulanan. Wahh sampai cenggitu sekali.

Semua peminat tegar Gluta Pancea mesti tahu yang gluta satu ni mesti cepatt habes. Asal restock ja, licin. Sebab tu ramai customer sis sendiri yang repeat sampai 3 kotak sebab taknak tunggu lama dan taknak skip setiap bulan. Yang dah cuba mesti tahu camne bestnya gluta ni.

RM75 (SM) | RM80 (SS)
Whatsapp sis for order 017-7009858 .

___________

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

GLUTA PANCEA LACHEL FROZEN (@pelangi_shoppe)

Santai-santai pegi holiday pun boleh bawak dan consume Gluta Pancea. Holiday, holiday jugak ye. Jangan lupa minum air masak tau.

Gluta Pancea :
+ Lebih mencerahkan, melembutkan dan melembapkan kulit secara semulajadi
+ Menjaga kulit agar tidak kedut, pigmentasi dan jeragat
+ Mengatasi masalah jerawat dan memudarkan parut
+ Melembutkan kulit yg kering dan tumit kaki pecah2

Takut nak cuba Gluta Pancea sebab produk thailand? Dont worry my dear. Gluta ni dapat kelulusan halal, gmp dan menggunakan bahan2 formula natural ja. Ramai dah tau yg cuba.

Customer sis ramai yang suka dengan gluta ni. Bila pakai mekap, smooth dan nampak muda ja. Ada tu mak andam siap puji lagi tau kulit cantik. Bestnyaaa.

______________

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

KCOLLY.ZOFEABEAUTYSHHAZDTRIMQM (@nur_beauty_care)

QM paling laris!
Berhantu! Hehe. Sis punya whatsapp getar2 dari tadi.
Sekali bukak ja semuaa berderet nak order QM ajaib ni.
.
QB pun sama.
Ni penangan daki hilang, kulit bersih tu yang dok repeat order.
Sekali dah try mesti repeat.
Sabun arang paling ohsem.
Untuk muka boleh, untuk daki kat badan pun boleh.
.
Jom whatsapp sis.
Lekas stock tak banyak tu.

COMBO HOT!
.
.RM 100 SM | RM 110SM

FREE POSTAGE +FREE GIFT 📲+6013-5969771

__________

#queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #queenpearllotion #lotionlaris #losyenbadan

GLUTA PANCEA LACHEL FROZEN (@pelangi_shoppe)

Panacea Slim ni laris sebab ianya sangat berkesan untuk membantu proses penurunan berat badan.
.

KELEBIHAN :
💖 Membantu mengawal berat badan berlebihan
💖 Membantu mengurangi nafsu makan
💖 Membantu menghambat penyerapan lemak, karbohidrat dan gula dalam tubuh
💖 Membantu pembakaran lemak
💖 Membantu proses detoksifikasi
💖 Menyingkirkan toksin yg terkumpul dalam badan
💖 Melegakan sembelit

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM75 (SM) | RM80 (SS)

____________

#panaceaslimmalaysia #panaceaslim
#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

KCOLLY | AURAWHITE | QM (@dina161097)

Sapa dah cuba Apple fiber ni? Memang best kan? 😍
.

FUNGSI DETOX :
👉🏽 Menyingkirkan lemak dlm badan.
👉🏽 Meneutralkan gula dlm badan.
👉🏽 Membuang kolestrol dlm darah.
👉🏽 Mencairkan lemak.
👉🏽 Menyahkan toksin
👉🏽 Melawaskan pembuangan air besar
👉🏽 Membersihkan kolon
.

CARA PENGAMBILAN :
👉🏽 Ambil 1 sachet bancuh dengan 180mlm air.
👉🏽 Ambil malam sebelum tidur (1 kali sehari)
.
Lepas 4 hingga 6 jam
Perut terasa nak membuang
QM apple fiber akan mengeluarkan semua toksin dlm badan.

HARGA :
RM49.90 (10 sachet)
Tambah postage RM8 (SM) | RM11 (SS)
.
whatsApp 0177140060
_____________

#queenmutiaraoriginal #queenmutiara#queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan#bestprice #hotitem #like4like #likeforlike#hargapromosimurah #promomurah #igbiz#sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline#whiteningbooster #trustedseller #happyshopping#originalproduct #beautysecret #applefiberdetox#detox #applefiber

GLUTA PANCEA LACHEL FROZEN (@pelangi_shoppe)

Dari semalam ramai yang whatsapp sis nak #glutapancea ni. Kebanyakan customer sis ramai yang amik terus 2-3 kotak. Buat stock simpanan gitu.
_____

Gluta Pancea ni selalu betul cepat habes tau.
Lama nak tunggu stock baru sampai. Sebab tu ramai yg repeat sekaligus sampai 3 kotak. Benda best camni mesti ramai yang suka.
______

Nak order boleh terus whatsapp sis 017-7009858

______

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

GLUTA PANCEA LACHEL FROZEN (@pelangi_shoppe)

QM paling laris!
Berhantu! Hehe. Sis punya whatsapp getar2 dari tadi.
Sekali bukak ja semuaa berderet nak order QM ajaib ni.
.
QB pun sama.
Ni penangan daki hilang, kulit bersih tu yang dok repeat order.
Sekali dah try mesti repeat.
Sabun arang paling ohsem.
Untuk muka boleh, untuk daki kat badan pun boleh.
.
Jom whatsapp sis.
Lekas stock tak banyak tu.
017-7009858

__________

#queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #queenpearllotion #lotionlaris #losyenbadan

GLUTA PANCEA LACHEL FROZEN (@pelangi_shoppe)

Nak double cerah?
Try lah lotion QM ni pulak.
Mesti awak semua akan suka.
.

Lotion ni bukan sebarangan tau.
Yang ni berasaskan serbuk mutiara asli.
Confirm cerah berganda.
.

Sebotol RM49.90.
Waktu pagi boleh pakai.
Tengahari dan malam pun boleh pakai.
Tak kira time boleh pakai.
Haaa sekarang sebelum tido pun jangan lupa pakai tau.
Barulah cerah esok bangun tido hehe.
.

____________

#queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #queenpearllotion #lotionlaris #losyenbadan

GLUTA PANCEA LACHEL FROZEN (@pelangi_shoppe)

Sapa dah cuba Apple fiber ni? Memang best kan? 😍
.

FUNGSI DETOX :
👉🏽 Menyingkirkan lemak dlm badan.
👉🏽 Meneutralkan gula dlm badan.
👉🏽 Membuang kolestrol dlm darah.
👉🏽 Mencairkan lemak.
👉🏽 Menyahkan toksin
👉🏽 Melawaskan pembuangan air besar
👉🏽 Membersihkan kolon
.

CARA PENGAMBILAN :
👉🏽 Ambil 1 sachet bancuh dengan 180mlm air.
👉🏽 Ambil malam sebelum tidur (1 kali sehari)
.
Lepas 4 hingga 6 jam
Perut terasa nak membuang
QM apple fiber akan mengeluarkan semua toksin dlm badan.

HARGA :
RM49.90 (10 sachet)
Tambah postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

_____________

queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #applefiberdetox #detox #applefiber

EYEBAG | DARKCIRCLE | PARUT 👁️ (@bccreambypyraherbs)

😍 TESTIMONI BERJAYA 😍

Alhamdulillah,testimoni berjaya dari salah seorang pengguna setia #pyraherbs .anda bila lagi ?😉 #feedbackpyrabc #pyraherbsbrightcircle #eyebag #darkcircle #wrinkles #hargapromosimurah #agentneeded

Whatsapp: 0172685081 ARIANA
Whatsapp: 0172685081 ARIANA
Whatsapp: 0172685081 ARIANA

GLUTA PANCEA LACHEL FROZEN (@pelangi_shoppe)

Sapa dah cuba Apple fiber ni? Memang best kan? 😍
.

FUNGSI DETOX :
👉🏽 Menyingkirkan lemak dlm badan.
👉🏽 Meneutralkan gula dlm badan.
👉🏽 Membuang kolestrol dlm darah.
👉🏽 Mencairkan lemak.
👉🏽 Menyahkan toksin
👉🏽 Melawaskan pembuangan air besar
👉🏽 Membersihkan kolon
.

CARA PENGAMBILAN :
👉🏽 Ambil 1 sachet bancuh dengan 180mlm air.
👉🏽 Ambil malam sebelum tidur (1 kali sehari)
.
Lepas 4 hingga 6 jam
Perut terasa nak membuang
QM apple fiber akan mengeluarkan semua toksin dlm badan.

HARGA :
RM49.90 (10 sachet)
Tambah postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

_____________

queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #likeforlike #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #applefiberdetox #detox #applefiber

Sweet Can D Cup here!! (@ushoppe66)

DMS 360
.
DMS SET ASAS - RM45
DMS ONE - RM75
DMS SPEED GLOWING - RM55
DMS SUPER STEMCELL SERUM - RM45
DMS SERUM SUPERNOVA 24K - RM77
DMS SERUM GLOWING - RM50
DMS 4D CREAM - RM58
DMS HYBRID CC CREAM - RM50
DMS 5D HYBRID - RM50
DMS KOPI MONATOX - RM40
DMS MISS SLIM - RM40
DMS MISS E - RM53
DMS SABUN HONEY DEW - RM10
DMS SABUN SPEED GLOWING - RM11
DMS PEARLA QUEEN - RM75
DMS SET EKONOMI - RM15
.
📝 #USHOPPE66HARGAPRODUK #ushoppe66
📲 ORDER/WHATSAPP +6011-21900864
📌 OPEN BORONG
📮 EXCLUDE POSTAGE
🔥 ORIGINAL PRODUK
.
.
#sayajualdms360murah #bazaarpaknilmurah #sayajualmurah #specialoffermalaysia #malaysiaonlineshopping #jualanmurahonlinemalaysia #queenofmutiaramurah #igshopmalaysia #hotselling #jomcantik #terlajaklaris #onlinemalaysia #kedaionlinemurah2 #produkoriginalmurah #likeforlike #dmsone #4dcream #kopimonatox #hargapromosimurah #hargapromosi #dms360dermaxsuperskin #dms360murah #sale #jualan #promosiku #murahmurah #kasutbabycomel #handbegcantikmurah

GLUTA PANCEA LACHEL FROZEN (@pelangi_shoppe)

Panacea Slim ni laris sebab ianya sangat berkesan untuk membantu proses penurunan berat badan.
.

KELEBIHAN :
💖 Membantu mengawal berat badan berlebihan
💖 Membantu mengurangi nafsu makan
💖 Membantu menghambat penyerapan lemak, karbohidrat dan gula dalam tubuh
💖 Membantu pembakaran lemak
💖 Membantu proses detoksifikasi
💖 Menyingkirkan toksin yg terkumpul dalam badan
💖 Melegakan sembelit

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM75 (SM) | RM80 (SS)

____________

#panaceaslimmalaysia #panaceaslim
#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret
More...