Where Modesty Meets Beauty (@jubahsouq)

Limited pcs left untuk #HayaSofeeya pastu kita tak restock dah! Next akan ada new kurung Pahang pulak 👌🏻

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#hayasofeeya peplum masih available di butik tapi sangat limited ya

HYP 01 CREAM PEARL = XL
HYP 03 GREY = M
HYP 04 MOSS GREEN = M, XL, XXL
HYP 06 BURGUNDY = XXL
HYP 07 BLACK = XL

NP = RM 199
PROMO = RM 189

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Happy saturday chuolls!! Alhamdulillah, ada perutusan dari beboss surprise untuk dearies semua 😍

Sempena Grand Launching @jubahsouqatelier Bridal collection, berita baik juga buat bakal bakal Bridesmaids! PROMO PRICE untuk semua Printed dress, printed peplum & #AlyonaScallop ! Yeayyy 🎉

Boleh serbu @jubahsouq_shahalam sekarang hingga
2nd APRIL 2017

Dan antaranya #HayaSofeeya
PROMO | RM 189.00

Jubahsouq Preloved (@jubahsouq_preloved)

Sebelum membuat proses jual beli, diminta baca PERATURAN yang telah ditetapkan. Sila tinggalkan details dibawah bagi memudahkan pembeli untuk berurusan dengan anda seperti (NO.TELEFON WAJIB YE ) :
Eg :WTS (want to sell) or WTB (want to buy)
Item :
Color :
Size :
Price :
Cond :
Phone no :
#jubahsouq #hayasofeeya

WARDROBE CLEARANCE SALE!! 😱 (@loveprelovedil)

PRELOVED HAYA SOFEEYA from @JUBAHSOUQ.
RM170 (discount RM20😱) RM150 ONLY!!!
SIZE : XS
COLOR : Light Blue

#jubahsouq #hayasofeeya #jubahsouqcollection #prelovedmalaysia #bajukurungpreloved #jubahsouqpreloved

Where Modesty Meets Beauty (@jubahsouq)

Amboi cantiknya awak pakai #HayaSofeeya peplum ❤️ Singgah @jubahsouq_bangi sebelum tutup jam 8malam.

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Happy lunch chuolls..! Haa dah dapat outfits untuk wedd minggu ni?? #HayaSofeeya Jubah Royal Blue pun macam gorgeous kan? 😍
.
Still available in XS & XXL size only. NP RM 199.00

WARDROBE CLEARANCE SALE!! 😱 (@loveprelovedil)

PRELOVED HAYA SOFEEYA from @JUBAHSOUQ.
RM170 including paper bag & postage
SIZE : XS
COLOR : Light Blue
.
*colour may vary due to lighting and screen settings
.

#jubahsouq #hayasofeeya #jubahsouqcollection #prelovedmalaysia #bajukurungpreloved #jubahsouqpreloved

Where Modesty Meets Beauty (@jubahsouq)

Rasenya dah lama kak min tak upload baju #hayasofeeya kan? 😅 warna moss green ni masih available di website dan butik tau. Kak min suka warna-warna rumput macam gini. Nampak tenang dan sejuk je mata memandang, setenang air muka kak min. #ehhh.. 🙈

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#hayasofeeya peplum kalau pakai dengan seluar pun okay tau! Nampak casual gitu. stok dah tak banyak so cepat rebutsss sementara tengah sale ni

HYP 01 CREAM PEARL =M, L, XL
HYP 02 BABY BLUE = XS
HYP 03 GREY = L
HYP 04 MOSS GREEN = S, M, L, XXL
HYP 05 ROYAL BLUE = XL
HYP 06 BURGUNDY = XXL
HYP 07 BLACK = XS, S, M, XL

NP = RM 199
PROMO = RM 189

#IsabellDress #Asheerafkurta (@jubahsouq_bangi)

Hari ni nak pergi kenduri kan ? Tak de baju nak pakai? Ha sempat lagi nak shopping beli #hayasofeeya peplum ni dlu. 😘
••••••
UPDATE STOCK #HayaSofeeyaPeplum at #jubahsouqbangi
------
HYP 01 CREAM PEARL : XXL
HYP 02 BABY BLUE : XL, XXL
HYP 03 GREY : XXL
HYP 04 MOSS GREEN : L, XL
HYP 05 ROYAL BLUE : SOLD OUT !
HYP 06 BURGANDY : XXL
HYP 07 BLACK : SOLD OUT !
-------
NP : RM199
PROMO : RM189 🎉🎉
*limited pcs*

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@ps_wana)

@Regrann from @jubahsouq_shahalam - .
🎉YEAR END SALES 🎉
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
EXTENDED SALE!! Sale sampai AHAD ini tau dear! Amboiii berkibar kibar adik Shasha menggayakan #HayaSofeeya Jubah Moss Green size XS 😍
.
Stock Update @jubahsouq_shahalam
#HayaSofeeya Jubah :
.
HYJ01-Cream Pearl : S, L, XL
HYJ02-Baby Blue : XS, S, M, L, XL
HYJ03-Grey : XS, S, M, L, XL, XXL
HYJ04-Moss Green : XS, S, M, L, XL, XXL
HYJ05-Royal Blue : XS, XXL
HYJ06-Burgundy : XS, S, XXL
HYJ07-Black - XS, S, M, L, XXL
.
PROMO PRICE : RM 189.00 only!!!
NORMAL PRICE : RM 199.00

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
🎉YEAR END SALES 🎉
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
EXTENDED SALE!! Sale sampai AHAD ini tau dear! Amboiii berkibar kibar adik Shasha menggayakan #HayaSofeeya Jubah Moss Green size XS 😍
.
Stock Update @jubahsouq_shahalam
#HayaSofeeya Jubah :
.
HYJ01-Cream Pearl : S, L, XL
HYJ02-Baby Blue : XS, S, M, L, XL
HYJ03-Grey : XS, S, M, L, XL, XXL
HYJ04-Moss Green : XS, S, M, L, XL, XXL
HYJ05-Royal Blue : XS, XXL
HYJ06-Burgundy : XS, S, XXL
HYJ07-Black - XS, S, M, L, XXL
.
PROMO PRICE : RM 189.00 only!!!
NORMAL PRICE : RM 199.00

Where Modesty Meets Beauty (@jubahsouq)

Hai semua! Kak min dah pilih 3 pemenang bagi #kuizTVAlHijrah ! Dan pemenangnya adalah......
.....
....
..
@ucusya! 🎉
@cikfatiha! 🎉
@fatimahnajibah! 🎉
.
Tahniahh! ❤️
Boleh DM kami detail ya 🙆
.
Terima kasih kepada semua yang turut mengambil bahagian. 🙏
Yang tak terpilih jangan sedih-sedih okay?
Next time kak Min buat contest lagi, insyaallah! 😉
.
.
Jangan lupa dapatkan #hayasofeeya di butik dan website ya.. Promo price hanya RM189 sahaja 😊

Personal Shopper Kuantan (@ps.fiey)

Whatsapp 013-9483470 utk kiriman

#GPRepost,#reposter,#notetag @jubahsouq via @GPRepostApp ======> @jubahsouq:Jubah dan Peplum #HayaSofeeya ni dah banyak soldout! So thats why takde di Mood Republik baru2 ni. Sila jadi bijak dengan pergi beli di butik dengan harga promosi hokey. Year End Sale Jubahsouq bermula harini sehingga Ahad ini. Tapi kami tak janji stok mampu bertahan. Website sale bermula jam 12tengahari ni ya 👌🏻 #JSboxingWeekSale

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
🎉YEAR END SALES 🎉
26 / 12 - 1 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
Stock Update @jubahsouq_shahalam
#HayaSofeeya Peplum :
.
HYP01-Cream Pearl : XL
HYP02-Baby Blue : L, XL, XXL
HYP03-Grey : XS, L
HYP04-Moss Green : OUT OF STOCK !
HYP05-Royal Blue : OUT OF STOCK !
HYP06-Burgundy : XS
HYP07-Black - XS, L
.
PROMO PRICE : RM 189.00 only!!!
NORMAL PRICE : RM 199.00

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

#hayasofeeya last sz S grab kat railing Jubahsouq Kuantan 😂 sukaaa sangat 😘 #ootdkiwi

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
🎉YEAR END SALES 🎉
26 / 12 - 1 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
Stock Update @jubahsouq_shahalam
#HayaSofeeya Jubah :
.
HYP01-Cream Pearl : S, L, XL
HYP02-Baby Blue : XS, S, M, L, XL
HYP03-Grey : XS, S, M, L, XL, XXL
HYP04-Moss Green : XS, S, M, L, XL, XXL
HYP05-Royal Blue : XS, L, XXL
HYP06-Burgundy : XS, S, XXL
HYP07-Black - XS, S, M, L, XXL
.
PROMO PRICE : RM 189.00 only!!!
NORMAL PRICE : RM 199.00
More...