👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

#hayasofeeya Jubah n peplum both dah sold out kt cawangan kuantan ni sebelum start clearance sale lagi 😢
.
Sale last esok ya.. #ootdkiwi

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Cantik kan #hayasofeeya peplum sis ni pakai?
Nak tahu tak,diskaun 40% utk #hayasofeeya peplum ni utk #JSrayaclearanceSale hari Jumaat ni tau (28Julai)

Normal Price : RM199
After Diskaun : Rm119.40 😲

Murah kan utk sepasang pakaian.Haaa apa lagi jom tgk list item2 lain yg ada di
@cataloguejubahsouq
@cataloguejubahsouq
@cataloguejubahsouq

#Jsclearansale 28Julai-30Julai2017
.
.
#Repost @nnvrhzqh (@get_repost)
・・・
My kind of #ootd Raya 💅🏻 (Wearing Indah from @alhumairacontemporary and peplum kurung from @jubahsouq)
#SempurnaRaya2017 #SempurnaRayaOOTD
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers

New released #AlyonaKurungVol3 (@jubahsouq_shahalam)

Last one #HayaSofeeya Jubah Maroon & Moss Green colour available size XXL SAHAJA dearies 😘

PROMO | RM 149.00
NORMAL | RM 199.00

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Limited pcs left untuk #HayaSofeeya pastu kita tak restock dah! Next akan ada new kurung Pahang pulak 👌🏻

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#hayasofeeya peplum masih available di butik tapi sangat limited ya

HYP 01 CREAM PEARL = XL
HYP 03 GREY = M
HYP 04 MOSS GREEN = M, XL, XXL
HYP 06 BURGUNDY = XXL
HYP 07 BLACK = XL

NP = RM 199
PROMO = RM 189

New released #AlyonaKurungVol3 (@jubahsouq_shahalam)

Happy saturday chuolls!! Alhamdulillah, ada perutusan dari beboss surprise untuk dearies semua 😍

Sempena Grand Launching @jubahsouqatelier Bridal collection, berita baik juga buat bakal bakal Bridesmaids! PROMO PRICE untuk semua Printed dress, printed peplum & #AlyonaScallop ! Yeayyy 🎉

Boleh serbu @jubahsouq_shahalam sekarang hingga
2nd APRIL 2017

Dan antaranya #HayaSofeeya
PROMO | RM 189.00

Jubahsouq Preloved (@jubahsouq_preloved)

Sebelum membuat proses jual beli, diminta baca PERATURAN yang telah ditetapkan. Sila tinggalkan details dibawah bagi memudahkan pembeli untuk berurusan dengan anda seperti (NO.TELEFON WAJIB YE ) :
Eg :WTS (want to sell) or WTB (want to buy)
Item :
Color :
Size :
Price :
Cond :
Phone no :
#jubahsouq #hayasofeeya

WARDROBE CLEARANCE SALE!! 😱 (@loveprelovedil)

PRELOVED HAYA SOFEEYA from @JUBAHSOUQ.
RM170 (discount RM20😱) RM150 ONLY!!!
SIZE : XS
COLOR : Light Blue

#jubahsouq #hayasofeeya #jubahsouqcollection #prelovedmalaysia #bajukurungpreloved #jubahsouqpreloved

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Amboi cantiknya awak pakai #HayaSofeeya peplum ❤️ Singgah @jubahsouq_bangi sebelum tutup jam 8malam.

New released #AlyonaKurungVol3 (@jubahsouq_shahalam)

Happy lunch chuolls..! Haa dah dapat outfits untuk wedd minggu ni?? #HayaSofeeya Jubah Royal Blue pun macam gorgeous kan? 😍
.
Still available in XS & XXL size only. NP RM 199.00

WARDROBE CLEARANCE SALE!! 😱 (@loveprelovedil)

PRELOVED HAYA SOFEEYA from @JUBAHSOUQ.
RM170 including paper bag & postage
SIZE : XS
COLOR : Light Blue
.
*colour may vary due to lighting and screen settings
.

#jubahsouq #hayasofeeya #jubahsouqcollection #prelovedmalaysia #bajukurungpreloved #jubahsouqpreloved

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Rasenya dah lama kak min tak upload baju #hayasofeeya kan? 😅 warna moss green ni masih available di website dan butik tau. Kak min suka warna-warna rumput macam gini. Nampak tenang dan sejuk je mata memandang, setenang air muka kak min. #ehhh.. 🙈

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#hayasofeeya peplum kalau pakai dengan seluar pun okay tau! Nampak casual gitu. stok dah tak banyak so cepat rebutsss sementara tengah sale ni

HYP 01 CREAM PEARL =M, L, XL
HYP 02 BABY BLUE = XS
HYP 03 GREY = L
HYP 04 MOSS GREEN = S, M, L, XXL
HYP 05 ROYAL BLUE = XL
HYP 06 BURGUNDY = XXL
HYP 07 BLACK = XS, S, M, XL

NP = RM 199
PROMO = RM 189

#alyonakurungvol3 (@jubahsouq_bangi)

Hari ni nak pergi kenduri kan ? Tak de baju nak pakai? Ha sempat lagi nak shopping beli #hayasofeeya peplum ni dlu. 😘
••••••
UPDATE STOCK #HayaSofeeyaPeplum at #jubahsouqbangi
------
HYP 01 CREAM PEARL : XXL
HYP 02 BABY BLUE : XL, XXL
HYP 03 GREY : XXL
HYP 04 MOSS GREEN : L, XL
HYP 05 ROYAL BLUE : SOLD OUT !
HYP 06 BURGANDY : XXL
HYP 07 BLACK : SOLD OUT !
-------
NP : RM199
PROMO : RM189 🎉🎉
*limited pcs*

Personal Shopper (since 2015) (@ps_wana)

@Regrann from @jubahsouq_shahalam - .
🎉YEAR END SALES 🎉
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
EXTENDED SALE!! Sale sampai AHAD ini tau dear! Amboiii berkibar kibar adik Shasha menggayakan #HayaSofeeya Jubah Moss Green size XS 😍
.
Stock Update @jubahsouq_shahalam
#HayaSofeeya Jubah :
.
HYJ01-Cream Pearl : S, L, XL
HYJ02-Baby Blue : XS, S, M, L, XL
HYJ03-Grey : XS, S, M, L, XL, XXL
HYJ04-Moss Green : XS, S, M, L, XL, XXL
HYJ05-Royal Blue : XS, XXL
HYJ06-Burgundy : XS, S, XXL
HYJ07-Black - XS, S, M, L, XXL
.
PROMO PRICE : RM 189.00 only!!!
NORMAL PRICE : RM 199.00

New released #AlyonaKurungVol3 (@jubahsouq_shahalam)

.
🎉YEAR END SALES 🎉
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
EXTENDED SALE!! Sale sampai AHAD ini tau dear! Amboiii berkibar kibar adik Shasha menggayakan #HayaSofeeya Jubah Moss Green size XS 😍
.
Stock Update @jubahsouq_shahalam
#HayaSofeeya Jubah :
.
HYJ01-Cream Pearl : S, L, XL
HYJ02-Baby Blue : XS, S, M, L, XL
HYJ03-Grey : XS, S, M, L, XL, XXL
HYJ04-Moss Green : XS, S, M, L, XL, XXL
HYJ05-Royal Blue : XS, XXL
HYJ06-Burgundy : XS, S, XXL
HYJ07-Black - XS, S, M, L, XXL
.
PROMO PRICE : RM 189.00 only!!!
NORMAL PRICE : RM 199.00

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Hai semua! Kak min dah pilih 3 pemenang bagi #kuizTVAlHijrah ! Dan pemenangnya adalah......
.....
....
..
@ucusya! 🎉
@cikfatiha! 🎉
@fatimahnajibah! 🎉
.
Tahniahh! ❤️
Boleh DM kami detail ya 🙆
.
Terima kasih kepada semua yang turut mengambil bahagian. 🙏
Yang tak terpilih jangan sedih-sedih okay?
Next time kak Min buat contest lagi, insyaallah! 😉
.
.
Jangan lupa dapatkan #hayasofeeya di butik dan website ya.. Promo price hanya RM189 sahaja 😊
More...