Pandesari Raya (@pandesariraya)

....................
Mengerti sgala situasi dan kondisi,
Itulah Pandesari

#hebat #wisata #wisatamalang #malanghits #setrawberry

MHCA_Pembesar Payudara (@dr.stefanienora_mhca)

Mengatasi penampilan payudara yang kendor dan kecil dengan solusi yg aman dan tepat, Bebas efek samping dan gak buat ketergantungan..
.
Yuk Konsultasi dgn yg sudah mengerti!!
πŸ“±Bbm DD60BC61 πŸ“±Wa 085871468446 .
#abaya #dakwahtauhid #dakwah #tauhid #fiqih #madrasah #menuntutilmu #lewat #team #teachersfollowteachers #jutawan #juta #duit #bismillah #halalguys #bisnisrumahan #bisnisazaria #azariabeautyshop #hidupsehat #smart #azaria #pink #jutawanmuda #jutawanshaklee #sukses #suksesmuda #ayo #hebat #wanitamuslimah #pernikahan

PIL KIANPI ORI HARGA 75000 (@pilkianpi_indonesia)

Pilkianpi obat penambah nafsu makan / gemuk
Perminggu naik 2/3 kg , garansi uang kembali jika tidak manjur
Siap melayani orderan dalam / luar negri

harga 100.000 isi 60 kapsul
beli 3 botol gratis + 1 botol (= harga 75000/botol)
FASTRESPONSE

WA +6287724000090
LINE pil_kianpi
BBM 5EC445B9

#negerimuslimah #akhlak #cadar #niqab #bukumotivasi #buku #suksesmuda #suksesbisnisnyaberkahhidupnya #sukses #ganteng #cantik #kaya #cerdas #gramedia #tereliye #marioteguh #tangerang #banten #anakmuda #karya #hebat #wanitaindonesia #wanita #wanitamuslimah #hijabsyari #syari #manset #motivasi

Bang Rizky W (@bangrizkyw)

Kegagalan adalah apa yang membuat kita memperbaiki diri dan mempertajam naluri kita. saya telah gagal beberapa kali dan saya merasa itu baik bagi saya. kegagalan tersebut mengantarkan saya ke kondisi saya saat ini. @bangrizkyw

#belajar #hebat #hidup #waktu #berharga #mimpi #quotes #bersyukur #catatan #kegagalan #kegigihan #pengorbanan #kekecewaan #perjuangan #peluang #mamfaat #juaraΒ #startupindonesia #millionarie #billionarie #motivasi #inspirasi
#bangrizkyw #onlinepreneur #business #entrepreneur #startup #pebisnismuda

Feeza (@safiyya13)

Hari ni je tau!!! Eh silap hari ni dan esok TAPI selagi stock masih ada lah yer... Apa yang best sangat pasal Serum MelaCEP nie??? Melacep Serum gabungan teknologi tinggi dan sains dari Korea. Dianugerahkan The Best Whitening Serum 2 tahun berturut-turut oleh majalah CLEO!

Kulit sihat berseri shine bright like a diamond gitew πŸ’‹

Jom kita tgok apela yg best sangat SERUM NI sampai menang Award ❀️

Melacep Serum, 30ml πŸ’‹Percepatkan proses pencerahan - you akan rasa perubahan pada kulit dengan beberapa kali application je.
πŸ’‹Kulit yang hyperpigmentation dan bercapuk akan jadi sangat sekata. πŸ’‹Bintik hitam dan parut pada kulit akan memudar dengan cepat. πŸ’‹Tekstur kulit akan jadi lebih smooth dan tegang.Freckles atau fine lines (kedutan) akan hilang sikit demi sikit, you akan rasa muda dari umur yang sebenar! πŸ’‹Pencerahan yang buat kulit you sangat healthy dan glowing! (Ini yang paling penting,best)

Masalah parut gelap dan jeragat yang gelap? Sememangnya ini akan membantu anda!

Berminat?
WhatsApp segera ke 012 3955142 πŸ˜‰

#marykaymalaysia #marykaykualalumpur #MaryKaySelangor #MaryKayRawang #kerjaya #hebat #bisnes #usahawan #perniagaan #carikeje #carikerja #carikkeje #solekan #makeover #andaman #Kecantikan #mua #pengantin #hijabnista #instabisnes #bandartasikputeri #rawang #kotadamansara #Cheras #PetalingJaya #shahalam

anamaryk__ (@anamaryk__)

Testimoni melacepπŸ˜„πŸ˜„
Khas utk anda yg ada masalah jeragat tau!dan kulit kusam!dan kulit gelap akibat sunburnt!πŸ˜„ Sekarang melacep tgh ada promo uols!πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ MelaCEP Plus+ℒ️ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk iaitu Ultimate Serum (winning "whitening awards" CLEO 2016 πŸ˜„Luminous System telah direka khusus untuk mengekalkan kelembapan kulit setiap hari tidak kira pagi atau malam dan kulit akan menjadi sihat selepas menggunakan ia. πŸ˜„Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+ℒ️ Luminous System : β€’ Meningkatkan kilauan kulit
β€’ Mencerahkan kulit
β€’ Membuatkan tona kulit menjadi sekata
β€’ Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit
β€’ Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit.
MelaCEP Plus+ℒ️ Luminous Complex (terdapat dalam semua produk) menggunakan : πŸ˜„Ekstrak edelweiss : Membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit. πŸ˜„Ekstrak alga : Membantu mengurangkan kemunculan perubahan warna pada kulit permukaan. Contoh : dark spot. πŸ˜„Amino Acid tumbuh-tumbuhan : meningkatkan kecerahan kulit, meningkatkan keserasian keseluruhan tona kulit dan mengurangkan kontras tompok-tompok hitam pada kulit

Nak tau promo jom ws anaπŸ˜™.
Ws 0175010563πŸ˜™πŸ˜š #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018#jimathebat#terlajakjimat#visitmalaysia#kualalumpur#promomarykay#hebat#dermatologist#marykaybangsar

SMK 1 Sragi (@skensra_cantikganteng)

#Repost @lestari.al_
β€’ β€’ β€’
Bersama orang-orang hebatπŸ’• terimakasih atas sedikit cerita & motivasi yang telah diberikan😊

#kagum#hebat#keren#skensra #bisa#wow#luarbiasaπŸ’ͺπŸ˜„

Puan Rose Mohamed (@puanrosemohamed)

MILIKI KULIT SEJERNIH KRISTAL!😍
.
Melacep Serum gabungan teknologi tinggi dan sains dari Korea. Dianugerahkan The Best Whitening Serum 2 tahun berturut-turut oleh majalah CLEO!
.
Kulit sihat berseri shine bright like a diamond gitew πŸ’‹
.
Jom kita tgok apela yg best sangat SERUM NI sampai menang Award ❀️
.
Melacep Serum, 30ml πŸ’‹Percepatkan proses pencerahan - you akan rasa perubahan pada kulit dengan beberapa kali application je.
πŸ’‹Kulit yang hyperpigmentation dan bercapuk akan jadi sangat sekata. πŸ’‹Bintik hitam dan parut pada kulit akan memudar dengan cepat. πŸ’‹Tekstur kulit akan jadi lebih smooth dan tegang.Freckles atau fine lines (kedutan) akan hilang sikit demi sikit, you akan rasa muda dari umur yang sebenar! πŸ’‹Pencerahan yang buat kulit you sangat healthy dan glowing! (Ini yang paling penting,best)
.
Do contact me for FREE skin consultation that you need. .
Let me know if you'd like to know more! 😍
.
πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
Rose Mohamed
WA: 017 601 5615 .
https://www.marykay.com.my/rosmawati.mohamed/en-my/products .
#marykaymalaysia #marykaykualalumpur #MaryKaySelangor #MaryKayRawang #kerjaya #hebat #bisnes #usahawan #perniagaan #carikeje #carikerja #carikkeje #solekan #makeover #andaman #Kecantikan #mua #pengantin #hijabnista #instabisnes #bandartasikputeri #rawang #kotadamansara #Cheras #PetalingJaya #shahalam

Suhaili Lahuri (@suhaililahuri)

TERKEJUT, KULIT WAJAH MAKIN BERSERI
.

Masuk jer umur 40 an, tanda penuaan dah mula kelihatan kat kulit wajah ni. Lagi lagi bila tengok cermin dah ada #kedut tepi #mata.
.

#Pipi pun makin #kendur. Tahun depan nak masuk umur 50 an dah. Kalau dibiarkan makin berkedut dan kendur la muka ni.
.

Tapi bila Kak Asiah pikir balik, tak kan nak dibiarkan kulit muka ni dimamah dengan usia. Kalau nak buat petua DIY semulajadi mungkin makan masa yang lama.
.

Kak Asiah usaha juga cari produk yang boleh bantu masalah Kak Asiah ni. Namun jawapanya produk WD lah. .

Kira susuk moden untuk zaman sekarang. Hanya sapu di 3 bahagian nadi, kedutan boleh hilang dalam masa 2 minit. #Hebat Instant Firming
.

Sekarang, nak masuk botol ke 9 Kak Asiah guna WD ni. Memang puas hati sangat dapat kulit wajah yang makin berseri.
.

Nak cantik tak perlu make up, sebab Kak Asiah dari muda lagi memang tak suka make up.
Dengan adanya WD, Kak Asiah dapat kulit muka yang #cerah, #tegang dan #anjal.
.

Walaupun umur dah meningkat, kecantikan mesti dikekalkan. Macam mana nak cantik, CALIT CALIT WD lah.
.
Kemon grab WD untuk sentiasa nampak muda. Whatsapp 0162138579

#KeklijualWD
#calitcalitcantik
More...