Garbo by Greta (@garbobygreta)

Enamorada de los nuevos cuffs en denim de @cataleyabyyami En Garbo creemos que reciclando y reutilizando materiales podemos crear cosas maravillosas. La diseñadora de Cataleya ha creado estos cuffs usando las piezas en denim que quedan, luego de las reparaciones del taller. Cada cuff es único, trabajado completamente a mano con hermosas aplicaciones, bordados y pedrería. También tenemos el servicio de pedidos para hacerlo a tu gusto con los elementos que desees. 😻 #nuevacoleccion #hotitem #lonuevoengarbo #diseñolocal #diseñopanameño #denim #reuse #reduce #recycle #new #accesorios #onlygarbo #getgarbo #cuffs #jeans

Annabelles SD (@annabellessd)

#Christmas has come early! #Annabelles brought back the #Aria line from @blush_novelties. We have already #sold a handful of them and it has only been a #couple days! #hotitem #vibes #goodvibes #dontkillmyvibe #shoplocal #pretty #cute #toys

BUY 1 FREE 1 (SELECTED ITEM) (@ab_fashionmadness)

🍏SKIRT SONGKET DEWI🍏
.
Code B, avail 3pcs
.
Material:
**cotton stretchable dgn corak songket
**skirt mermaid cut dan pinggang full getah

Free size

Detail ukuran:
Pinggang 27'-38'
Punggung 34'-42'
Labuh 40'
**material stretchable, sila ambilkira lebih/kurang ukuran selepas diregangkan
P/s: Warna asal mgkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

Price : RM39 (exc postage)
Postage : RM8(sm)/RM12(ss)

#skirtsongketdewi #skirtsongket #skirtmurah #skirtcantik #skirtduyung #mermaidskirt #skirtmermaid #sayajual #awakbeli #bazarpaknil #bazaarpaknil #visitmyig #hotitem #woman #newitem #fashion #trendy #instashop #igshop #ukm #um #utm #usm #uia #uitm #terlajaklaris #muslimahapparel #koreanfashion

BUY 1 FREE 1 (SELECTED ITEM) (@ab_fashionmadness)

🍏SKIRT SONGKET DEWI🍏
.
Code H & K, avail 1pc only
.
Material:
**cotton stretchable dgn corak songket
**skirt mermaid cut dan pinggang full getah

Free size

Detail ukuran:
Pinggang 27'-38'
Punggung 34'-42'
Labuh 40'
**material stretchable, sila ambilkira lebih/kurang ukuran selepas diregangkan
P/s: Warna asal mgkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

Price : RM39 (exc postage)
Postage : RM8(sm)/RM12(ss)

#skirtsongketdewi #skirtsongket #skirtmurah #skirtcantik #skirtduyung #mermaidskirt #skirtmermaid #sayajual #awakbeli #bazarpaknil #bazaarpaknil #visitmyig #hotitem #woman #newitem #fashion #trendy #instashop #igshop #ukm #um #utm #usm #uia #uitm #terlajaklaris #muslimahapparel #koreanfashion

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

Alahai kenapa muka ni nampak kusam dan kering ja ni? Mesti korang pun ade rasa cemtu kan bila tiap kali bangun pagi. Tak best lah camni. Haa tu maknanya kulit wajah korang perlukan belaian. Eh belaian ape ni sis oiii? 😅
.

Kulit wajah kita pun perlukan 'me time' gituu 😜 Means perlu detoks wajah. Ehh ade ke cemtu? Haha. Ade ade..detoks wajah ni bagus untuk mengembalikan keremajaan, keanjalan dan memberi kecerahan semulajadi. Pupur wajah uols. Senang kan..? Tapi kenalah rajin. Itu syaratnya. Biasanya korang boleh scrub wajah 2-3 kali seminggu. Scrub/pupur wajah ni bagus utk membuang sel kulit mati, menyingkirkan toksin dalam lapisan wajah dan membersihkan sisa kotoran mekap yang tertinggal.
.

Scrub coffee ni antara yang terbaik utk scrub wajah. 2in1 pulak tu. Boleh buat scrub dan mask. Nak scrub badan atau muka pun boleh atau nak buat masker muka pun takde hal lah.
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM45 (SM) | RM50 (SS)

Whatsapp 017-7009858

__________

#creamycoffeemask #creamycoffeescrub #scrubandmask #whiteningbooster #freshlook #aurashine #iwokeuplikethis #sayajual #sayajualmurah #dailyroutine #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #sabahsarawak #instashopmurah #moizvitamin

Deodorant Semulajadi (@magicblue_hanani)

Penyebab Ketiak Hitam 😎😎 💪 Penyebab ketiak hitam yang pertama adalah kerana faktor genetik. 💣 ❌ Pemakaian deodorant yang salah menyebabkan kulit ketiak menjadi hitam. 🌚 ⌚️ Proses pencukuran yang salah dan kasar juga menyebabkan kerosakan pada kulit ketiak dan menjadi penyebab ketiak hitam. 😨 💧 Peluh merupakan salah satu penyebab ketiak hitam. Selain menjadi penyebab ketiak hitam, peluh juga menimbulkan bau yang tak sedap 😷😷 😱 Penyebab ketiak hitam kerana terkumpulnya sel kulit mati. Sebaiknya bersihkan sel kulit mati tersebut daripada kulit ketiak. 👕 Penyebab ketiak hitam kerana sering memakai baju ketat👙💃. Ketiak yang sering ditutupi dengan rapat membuatkan aliran udara menjadi tidak lancar.😃 #magicblue #magic #naturaldeodorant #bebasbahankimia #penghapusbau #baubadan #baupeluh #bauketiak #baukaki #ketiakhitam #daki #muslim #product #bumiputera #sayajual #sayajualonline #sayajualdeodorant #deodorantsemulajadi #freepostage #hotitem #hotproduct #hotsale #igshop #instashop #love #photography #melaka #malaysia

Kak Nani
017-6364610

กระเป๋าแฟชั่นโปรส่งฟรีลทบ. (@iiammeeshop)

#พร้อมส่ง ดำ ชมพู น้ำตาล แดง เขียว

ได้ 2 ใบ 2 ใบ 2 ใบ 2 ใบ
ราคา 320 บาทรวมส่งลทบ. Ems+30 👛กระเป๋าแฟชั่นทูโทน เซต2 ใบ สายสะพายแถบสามสีแต่งดาว กำลังอิน ด้านใน1ช่อง หนังหนา ขนาดกำลังสวย 💳วัสดุ PU สายผ้าลายสามสีแต่งดาว 👝อุปกรณ์ สายยาว. ใบเล็ก 💱ขนาด ฐาน25* สูง 20*ขยาย 11ซม
.
สนใจสั่งซื้อสินค้า line: 🆔@gnq1148u มี@ด้วยนะ หรือ จิ้มลิ้งหน้าig ได้ค่ะ หรือ direct ได้ค่ะ 😊

#กระเป๋าพร้อมส่ง #กระเป๋าสะพายแฟชั่น
#กระเป๋าราคาถูก #ราคาไม่เกิน500 #newitem #hotitem #sale #เคสสวยๆ #howtoperfect #bangkok #thaifashion #thailand #followforfollow #newfashion #promotion #sale #เสื้อผ้าแฟชั่น #250promotenow #สต็อกแน่น #สินค้ามาใหม่ #กระเป๋าหนัง #กระเป๋าเซ็ท #รับสมัครตัวแทน #กระเป๋าหนัง #กระเป๋าหนังpu #กระเป๋าเป้แฟชั่น

FREE SHIPPING WITHIN MALAYSIA (@moe2closet)

READY STOCK! LIMITED ITEM!
Quartz Wrist Watch
RM15.00
100% new and high quality
Length approx 25 cm
Belt Material : PU Leather
Colours : Black, Mint Green, Fire Red, Pink, Blue
Water resistance and comfortable to wear

Wanna order?
Whatsapp www.wasap.my/60175424020 (Dyana)
#makeupstyle #newtrend #wristwatch #watches #uniquedesign #makeup #rareitem #limited #igshopmalaysia #malaysianonlineshop #malaysiainstashop #MoeCloset #lovelydesign #megasale #igshop #sayajual #Raya2017 #SaleRaya #hotitem #womenwatch #manwatch
More...