jerawat|jeragat|putih|cerah (@nurraysa_skin_care)

TESTIMONI DD MOIST CAKE NURRAYSA.

Ddmc Nurraysa mempunyai tekstur yang ringan. Yang pasti isi yang padat dan pekat dapat menjimatkan penggunaan anda. 😍

Sebab apa jimat kalau pakai ddmc ni? Kerana ddmc ni 3 in 1 uolls! Foundation + concealer + powder. Tak perlu lagi cari yang lain. Dengan hanya DDMC ni uolls dah boleh dapat 3 function ni. JIMAT ! πŸ˜‹

HARGA PROMO HANYA RM 39 SAHAJA. - tidak termasuk postage -

WHATSAPP NURUL 017 627 3713.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

FesyenHouse (@fhbusanacouture.my)

Salam kesayangan sume....
Adeline kaftan tinggal kaler ni je uolllssssss...yg lain dh abis...sapa2 yg nk dptkan kaftan yg tggl ni blh terus wasap sis ok...stok limited sgt2..sapa cpt dia dpt k.....0192773069

#kaftanmurah #kaftanwithinner #kaftanwithfulllining #kaftanexclusive #bajuraya #bajukenduri #majlisberendoi #majlisbertunang #majliskawin #dinnertreat #eventmalaysia #bridesmaids #dulanggirls #dayanggirls #kaftanoffer #kaftanoftheday #igshop #instasales #topkaftanever #hotselling #fastselling #bestseller

By Fanasi Unggul (SA0300900-D) (@fanasiunggul)

REAL VIEW CUSTOMER FEEDBACK 😘
Pre Order Raya Collection code 25107
Status | Pre Order (14 hari bekerj)
Size | S,M,L,XL
Material | Cotton blend Strechable
Price | RM100 one set with skirt / RM80 top only
Colour | as show only
Postage | semenanjung RM5
Sabah Sarawak RM10
#bajuterkini #bajuraya2017 #bajurayaterkini #bajurayaterkini2017 #sayajualmurah #dressmurah #bajurayamurah #bajubodycon #bodycon #bodycondressmurah #hotselling #bajucantik #dresscantik #rayacollection #rayacollection2017

🍚Food Mask|100% Pure🌱 (@lush.garden)

Feedback KillerπŸ”ͺ
・・・
Food Maskℒ️ by Lush Garden🌱 = " Detox " Mask ❣️membantu mengembalikan seri wajah yang kusam dgn menanggalkan sel-sel kulit mati dan mampu mengembalikan keremajaan kulit dan membersihkan kulit daripada debu, racun-racun yang berasal dari radikal bebas. 🍚Food Mask juga mengandungi pelbagai jenis vitamin, mineral, protein, antiseptik dan zat besi untuk makanan dan kesihatan kulit. ❣️Beras
❣️Oat premium(Australia)
❣️IBU Kunyit Asli 🌿Fresh ingredients for Fresh Face
❌No-chemical ☠️
❌No preservatives
❌No colouring ❌No flavouring
βœ”οΈThe Face & The Body Scrub βœ”οΈ πŸ‘¨πŸ‘©πŸ‘΄πŸ‘΅πŸ‘Ά Family product
βœ”οΈ100% Pure🌱
🏑Handmade|Homemade
🚦: 0168264649 l 0128772005 (HQ) πŸ’ΆPrice: RM38 πŸ“¦Postage WM/EM :FLAT RATE RM5.

Boleh follow dibawah:
@lush.garden @foodmask
@lush.garden @foodmask
@lush.garden @foodmask
@lush.garden @foodmask
@lush.garden @foodmask
@lush.garden @foodmask

#detox
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#mask
#2in1
#faceandbody
#halalmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#productskincare
#naturalbeauty
#hotselling
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#naturalmask100
#puremask
#foodskin
#natural
#homemademask
#handmademask
#freshingredients
#facemask
#testimonyfoodmaskuser

Emas Zakaria&SONS Jewels (@emas_zakariasons2)

Sesi cuci mataa uolss lovelissss...😍😍😍.πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹.
β€’
Kami BUKA setiap hari: Isnin hingga Ahad, dari jam 10:30 pagi hingga 6:30 petang.
β€’
ALAMAT kami:
AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
β€’
Waze / Google Maps:
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
β€’
Hotline kami:
πŸ“²01133233118.
πŸ“²01133233116.
πŸ“²01133233114.
β€’
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

🍚Food Mask|100% Pure🌱 (@lush.garden)

Feedback killerπŸ”ͺ
・・・
Feedback Client : Food 🍚Mask by Lush Garden 100% pure🌱

The All-Natural Guarantee. Lush Garden🌱 products, this 🍚food mask does not contain artificial fragrances, artificial colours, hardeners, or any other artificial additives. It is completely all-natural and is entirely handmade. ❌No-chemical ☠️
❌No preservatives
❌No colouring ❌No flavouring
βœ”οΈThe Face & The Body Scrub βœ”οΈ πŸ‘¨πŸ‘©πŸ‘΄πŸ‘΅πŸ‘Ά Family product
βœ”οΈ100% Pure🌱
🏑Handmade|Homemade
🚦: 0168264649 l 0128772005 (HQ) πŸ’ΆPrice: RM38 πŸ“¦Postage WM/EM :FLAT RATE RM5.

Boleh follow dibawah:
@lush.garden @foodmask
@lush.garden @foodmask
@lush.garden @foodmask
@lush.garden @foodmask
@lush.garden @foodmask
@lush.garden @foodmask

#detox
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#mask
#2in1
#faceandbody
#halalmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#productskincare
#naturalbeauty
#hotselling
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#naturalmask100
#puremask
#foodskin
#natural
#homemade
#handmade
#freshingredients
#freshface
#testimonyfoodmaskuser

🍚Food Mask|100% Pure🌱 (@lush.garden)

Feedback killerπŸ”ͺ
・・・
Food Maskℒ️ by Lush Garden🌱 = " Detox " Mask ❣️membantu mengembalikan seri wajah yang kusam dgn menanggalkan sel-sel kulit mati dan mampu mengembalikan keremajaan kulit dan membersihkan kulit daripada debu, racun-racun yang berasal dari radikal bebas. 🍚Food Mask juga mengandungi pelbagai jenis vitamin, mineral, protein, antiseptik dan zat besi untuk makanan dan kesihatan kulit. ❣️Beras
❣️Oat premium(Australia)
❣️IBU Kunyit Asli 🌿Fresh ingredients for Fresh Face
❌No-chemical ☠️
❌No preservatives
❌No colouring ❌No flavouring
βœ”οΈThe Face & The Body Scrub βœ”οΈ πŸ‘¨πŸ‘©πŸ‘΄πŸ‘΅πŸ‘Ά Family product
βœ”οΈ100% Pure🌱
🏑Handmade|Homemade
🚦: 0168264649 l 0128772005 (HQ) πŸ’ΆPrice: RM38 πŸ“¦Postage WM/EM :FLAT RATE RM5.

Boleh follow dibawah:
@lush.garden @foodmask
@lush.garden @foodmask
@lush.garden @foodmask
@lush.garden @foodmask
@lush.garden @foodmask
@lush.garden @foodmask

#detox
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#mask
#2in1
#faceandbody
#halalmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#productskincare
#naturalbeauty
#hotselling
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#naturalmask100
#puremask
#foodskin
#natural
#homemademask
#handmademask
#freshingredients
#facemask
#testimonyfoodmaskuser

DYXY BC CREAM & FACE MISTπŸ’ž (@ararosa.storeee)

Senang je nak apply Bc Cream ni. Yang penting tak melekit,Β  tak berminyak dan boleh tutup segala parut dan cela kat muka.
.
.

Rasa macam tak pakai apa apa. Ringan aje muka macam tak mekap pun. .
.

Dan lebih wowww bila dapat free gift percuma 🎁, potongan harga dan tahan sehingga 3 bulan lebih. Lahaiiiiiii bestnya πŸ‘πŸ‘. Jom lah try πŸ˜†πŸ˜†. Whatsapp :+601111549493πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
#best24434#bazaaronline#bazarpaknil#malaysia#onlineshopmalaysia#murahmeriah#murahmurah#igshopmalaysiamurah#malaysianshoponline#bazaaronlinemalaysia#bazaaronlineshop#bazaaronline#igshopmalaysiamurah#dyxybcream#bccreambydyana#foundation#bccreamfoundation#dyxygreenteafacemist#hilangkanparut#bccreammalaysia#dyxygreenteafacemist#foundationmalaysia#dyxyfacemist#meletop#facemistgreentea#teamyaya#rugitakcuba#flawless#jomcubadyxy#hotselling#pastipuashati

DYXY BC CREAM & FACE MISTπŸ’ž (@ararosa.storeee)

CARA MUDAH NAK APPLY BC CREAM DAN FACEMISTπŸ˜„ "SEMINIT JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING... MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!" .
.
Ya, saya ulang semula.. SEMINIT sahaja untuk kakak kakak bersiap depan cermin. Tepek2 je BC Cream Foundation ni macam pakai compact powder pastu calit lipstick sikit, cap cuss siap dah boleh keluar rumah. Senang ke senang? πŸ˜‰
.
.
Kalau time rushing, pakai Dyxy BC Cream foundation ni dalam kereta pun boleh uolls.. Mudah sangat! πŸ‘

Jom Pakat order πŸ™ˆWhatsapp :+601111549493πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
#best24434#bazaaronline#bazarpaknil#malaysia#onlineshopmalaysia#murahmeriah#murahmurah#igshopmalaysiamurah#malaysianshoponline#bazaaronlinemalaysia#bazaaronlineshop#bazaaronline#igshopmalaysiamurah#dyxybcream#bccreambydyana#foundation#bccreamfoundation#dyxygreenteafacemist#hilangkanparut#bccreammalaysia#dyxygreenteafacemist#foundationmalaysia#dyxyfacemist#meletop#facemistgreentea#makeupspray#dyxymineralfacemist#jomcantikdengandyxybcreamwithgreenteafacemist#rugitakcuba#flawless#jomcubadyxy#hotselling#pastipuashati

🌸 BAWAL CHIFFON 45/50/55/60 🌸 (@efnashop)

Assalammualaikum wbt sahabt fillah. Selamat Pagi.
Mulakan pagi anda dengan senyuman dan tajdid niat kerana Allah Taala. ☺️
.
πŸŒΈπŸƒAhlan Wasahlan Ya RejabπŸƒπŸŒΈ
.
Jangan lupa ALIANNA BAWAL ye.
Ada pelbagai warna dan ada pelbagai bidang iaitu bidang 45, 50, 55, dan 60.
.
🌸 FIRST PAY, FIRST SERVE 🌸
.
HOW TO ORDER ?
Name :
Item :
Quantity :
.
SEND TO πŸ‘‡πŸ‘‡ . .
.
WHATSAPP/TELEGRAM
011.1141.6417
.
#efnashop #instashop #kedaionline #tudunglabuh #bawalchiffonmurah #wideshawlmurah #instamood #instagramhub #like4like #sayajualmurah #bazarpaknil #ootd #hargaborong #lakukeras #hotselling #trustedseller #jualanmurah #muslimahattiremalaysia #bazarmurah #agentmustaphshoveri #moodrepublik2016
#ukm #upm #usim #sayajualtudungbawal #vsco #vscom

Qaseh (@gorgeousbyrcw_singapore)

Selamat Pagi 😍😍😍
Jangan lupe sebelum sarapan Minum 2 sudu #jusgoyangrapatbyrcw dulu.. mana yg berkerja sebelum keluar rumah or baru bangun tidur cepat2 minum #jusgoyangrapatbyrcw sebelum terlupa.. jadikan amalan yg sihat ini untuk kercergasan diri kita sepanjang hari.. πŸ˜‰
:
Badan yang sihat akan membuatkan hidup kita lebih bermakna...❀️❀️❀️
:
Jom Kekal BERTENAGA dengan #jusgoyangrapatbyrcw πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ For more details:

Whatsapp Only: +60177513895
Call or Sms Only: +65 81264987

#putihajaibrcw #putihajaibbyrcw #rozitachewan #whitening #magiclotion #singaporeagent #onlineshopping #putih #gebu #flawless #beauty #beautiful #love #putihajaibbyrcwsingapore #putihajaibsingapore #ayuraudhah #juscherahayu #juscherah #ayu #popular #hot #juscherahayyu #hotselling #jusgoyangrapatsingapore #gorgeousbyrcwsingapore
More...