Emas Zakaria&SONS Jewels (@emas_zakariasons2)

Sesi cuci mataa uolss lovelissss...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹.
โ€ข
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข๏ธ, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
Kami BUKA setiap hari: Isnin hingga Ahad, dari jam 10:30 pagi hingga 6:30 petang.
โ€ข
ALAMAT kami:
AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
Waze / Google Maps:
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
Hotline kami:
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Emas Zakaria&SONS Jewels (@emas_zakariasons2)

Assalamualaikum hai selamat pagi syg2 semua๐Ÿ˜Š apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah yee..nnti boleh lh singgah ke kedai kaknon ni ha yang free2 tu...chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 ni.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan diingatkn jgn koyak lh voucher tu dulu ye laling2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua ni haa๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smue. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hihi ๐Ÿ˜™okey lh.. kaknon chaw dlu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. โ€ข
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข๏ธ, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
SABTU 27/05/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM177.30/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% je dari harga semasa kita tau heheh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๏ธ๐Ÿ—บ๏ธ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion

MYSTUFFCUTE BLESSING (@mystuffcute_blessing)

KESEMUTAN & KUTUS KUTUS

Tangan kiri Pak Budi sudah hampir 2 tahun kesemutan, pemakaian Minyak kutus kutus satu botol alhamdulilah sudah sembuh.

Terima kasih testimoninya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Capek/lelah minum obat yg banyak.yuks terapi kutus kutus aja minyak herbal ajaib.stroke tahunan,susah hamil wasir,sembelit,rematik,pinggang sakit,lutut sakit,batuk,pilek,sinusitis,susah tidur,nyeri haid,jerawat batu,selulit,kerutan apapun juga terapi kutus2 minyak ajaib mujarab...banjir testiii.Wajib sedia dirumah ya aplg yg punya anak kecil dan orang tua
For Order & Contak
Pin BB : 32871c60
WA/HP: 081554703990
Line : yuli1508
FB : GOENARTI MYSTUFFCUTE JULIAWATI
INSTAGRAM : Mystuffcute_blessing
www.tokopedia.com/mystuffcute
www.bukalapak.com/yulisby

#hotitem #hotstuff #trustedseller #trustedonlineshop #trustedshop #recomendedseller #recomendedshop #trusted #olshopindo #trustedolshop #unikstuff #stuffcute #jualan #jualminyakkutuskutus #minyakkutuskutus #minyakajaib #obatherbal #KutusKutus
#kutuskutussurabaya #jualkutuskutussurabaya #jualkutuskutusmurah #obatkelurga #obatalami #obatkesemutan
More...